|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
ja też niewiele zrobiłam w czasie przerwy... ale pociesza mnie fakt,że my(śląsk)mamy teraz 2 tygodnie szkoły i znowu laba!
a jutro mam na 9:50
|
|
#3482 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Też niby tylko 2 tyg do ferii, ale ciężkie 2 tygodnie... Dobranoc dziewczyny
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
jutro na 7.30
![]() dobranoc
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
o! to tak jak ja
![]() dobranoc PS.mam ochotę pozabijać wszystkich facetów
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Renia90 ja też tak zdaję
a na co się wybierasz potem? |
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tez niestety jestem nieszczesliwa maturzystka 09 ![]() uczycie sie juz? ja jakos nie moge sie zebraccc polski, niemiecki, gegra ![]()
|
#3487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10337940]
iii uwaga tadatadam, z racji tego zę na maturze z operonu zapomniałam o czym był makbet (znałam ogół a reszta mi wyleciała) postanowiłam dzisiaj wziaśc w ręke liste lektur na mature i porobić z nich streszczenia ( tych co juz omówilismy, wiecie zrobie z neta, rpzed matura przeczytam to mi sie wszystko rpzypomni) [/quote] Też miałam taki plan na święta. Gó...no zrobiłam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja teeeeeeż! ![]() Cytat:
![]() Idę spać, bo jutro znowu orka... ![]() Chcę już ferie! Dobranoc.
|
||||
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się totalnie nieprzygotowana psychicznie i umysłowo do szkoły.
![]() Jeszcze jutro dwie historie, tak było miło bez nich... Już wolałabym się uczyć w szkole teraz tylko tej geografii i angielskiego, ale by było fajnie. 10 geografii i 20 angielskich w tygodniu
|
#3489 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
tez mis ie nei chce wracać ale jakbym miała kolejny tydzien przesiedzieć w domu to bym zacdzęła po ścianach chodzić. nienawidze neidziel .wygladam za okno a tam puuuustki. a teraz te 2 yg z tymi swietami to jak ejdna dluga neidziela zostalo mi 100 stron chłopów biore sie za skróty lektór i ide poczytaj do konca i spać hehe
|
||
|
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
macie w załączniku moje studniówkowe cudeńko. ha, a miała byc długa i fioletowa
no i oczywiście chodziło mi o studniówkową a nie sylwestrową ![]() ja też się czuje totalnie nie przygotowana, a wizja próbnej matury z matmy rozszerzonej juz zupełnie mnie przeraża. ble. byle te dwa tygodnie przeżyc i ferieeeeeeee... ah i kasiencja ja też uważam że super wyglądałaś
Edytowane przez suspense Czas edycji: 2009-01-04 o 23:05 Powód: dopisek |
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
suspense Ładna ta sukienka, no i ma fajny, żywy kolorek.
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusiu, ja nie chcę do szkółki
Poszłam spać ok. 2:00, bo oglądałam Aviatora i ledwo na oczy widzę W dodatku przez przerwę ani razu nie splamiłam się dotknięciem książki szkolnej, wczoraj zaczęłam czytać Inny świat, a na dziś na 11:00 nie mam jeszcze połowy odrobionych lekcji ![]() Suspense, śliczna sukienka. I ten kolor! |
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
suspense - śliczny kolor
![]() nie chcę do szkoły
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
ejjj nastawilam sobie budzik na 6 i sie nie obudziłam. super.
![]() i nie bylam na dwoch pierwszych lekcjach i tak sie zastanawiam -isc do tej szkoly czy nie... ![]() Mini007,Flames,paula007,N eszikaa dzięki co do koloru to nigdy bym nie przypuszczała,że bede miec rózową jak już nawet nie fioletową to myslam nad czarną, czerwoną a nie taką. no ale życie lubi płatac figle jak widac ![]() ha, a najfajniejsze jest w niej to,że zakładam ją bez stanika i mam biust xD Edytowane przez suspense Czas edycji: 2009-01-05 o 10:00 Powód: dopisek |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w szkole do 16-raj
![]() A na jutro nauka- ale chyba zdaze jak nie bede siedziec na wizazu
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść.
![]() Ja już po. Ufff. Ruszyliśmy z dekoracją w końcu, dzisiaj pierwsza próba poloneza była, więc przygotowania studniówkowe idą pełną parą. Co do próbnych matur - to dziś nas polonistka nastawiła odpowiednio, kazała niektóre rzyczy powtórzyć, więc mimo, że historyczka jest do końca tygodnia na zwolnieniu, to nudzić się raczej nie będę. Cytat:
Mini, śliczny nowy avatar! ![]() No i zazdroszczę Wam ferii tak szybko... Moje dopiero po studniówce, czyli pierwsze 2 tyg. lutego. |
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj zrobiłam sobie wagary.
Dziewczyny proszę zasadźcie mi kopa albo cuś, bo ja po prostu nie mam w ogóle motywacji, żeby zabrać się do roboty !!
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy:
:a tyaty:![]() Pomogło?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 |
|
Wtajemniczenie
|
Suspense śliczna sukienka, a ten róż taki jakiś malinowy jakby. Taki, że chce się go zjeść...
|
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale sposób dobry, suspense, na pewno się obudzisz ![]() Bardzo ładny kolor sukienki Ja dzisiaj zrobiłam zakupy studniówkowe - farbę do włosów, czerwone majtasy, opaskę do włosów... znalazłam w domu odpowiednie kolczyki... jeszcze płaskie buty dokupię i będzie gites
|
|
#3502 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale macie fajnie z tymi feriami. Ja niestety mieszkam w tej części Polski, która w tym roku zaczyna najpóźniej
((( Dopiero 16 lutego
|
#3503 |
|
maszyna, nie człowiek
|
![]() ![]() ![]() Jechałam dziś do szkoły godzinę z hakiem, ale nie ważne. Przychodze a tam co? MATEMATYKA NIE MA. Na dówch pierwszych godzinach zastępstwo. A potem historia i religia ;| Zamast matmy robiliśmy wiec..zadania z majcy co ciekawe te, ktore..zrobiłam w domu. Jakbym siedziala w domu, to bym się wyspała, nie zmarzła i czytała Ferdydurke. A Ferdydurke.. Ja potrafię stać z większa prędkością, niż to czytam. W ogóle mnie nie wciągnęło, a to już trzecie podejście... I ostatnie, bo jutro zaczynamy omawiać. ![]() Najwyżej będę czytać całą noc, a rpzydałoby się pouczyć fizyki, bo mam 3,3+,4-,5... W święta zrobiłam tlyko rosyjski, matmę oraz zaczęłam phrasale z angielskiego... Wypisałam jakie były w książkach (matrix, think fc, fce gold, total english advanced) i zaczelam wkuwac... Idę zaraz po chrupki do sklepu, bo bez słodyczy nie mogę ![]()
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja też chcę fryzurę z opaską W ogóle Dowiedziałam się, że maturę próbną z geo piszemy 13 ale po lekcjach!!! Jakaś parodia. Mam 7 lekcji, potem 2 godziny matura i dodatkowy ang Głupia szkoła. A koleś z historii zrobił nam na dzień dobry kartkówę.
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kup czekoladę, czekolada jest dobra na wszystko ![]() Cytat:
za piątkę ![]() a koleś z historii niech sam sobie najlepiej te kartkówki robi. tak od razu po świętach?! może mu jeszcze świąteczne jedzenie na żołądku siedziało ![]()
|
|
#3506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tak samo, ale zobacz: teraz przekoczujemy w szkole, a potem wooolllneee! ![]() Bardziej docenimy ten czas wolny, nie chciałabym w sumie mieć za 2 tygodnie ferii^^ Jesteś może z Poznania? Lub okolic?Co do próbnych: to nie powinni czasem wszyscy pisać o 9? Też macie po lekcjach? ;O Ja polski będę pisać jednak 2 razy ;] Edytowane przez Cherry90 Czas edycji: 2009-01-05 o 15:52 |
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Boziu jakiego ja mam LENIA nie chce do szkoły a feeeeeeee! Dziś luzy miałam, jutro mam jazdy więc do szkoły nie jadę (poza tym konferencja - są skrócone) to sie wyspie. I tak nie miałam na 8 dziś tyko na 9 a ledwo wstałam, ciekawe co bedzie w środe
![]() masakra ![]() Może mi ktoś polecic dobre zestawy powtórzeniowe bądź jakies testy maturalne do biologi poziom podstawowy????
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
A masz już sukienkę studniówkową?
Bo nic się nie chwalisz. ![]() Cytat:
) i "karteczki wyciągacie".
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
zamarzłam
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam jakiś czas temu
bombka, w kolorze takiego piaskowego złota, z czarną koronką na całej powierzchni ![]() Cytat:
nasz matematyk nieraz robił kartkówki pod koniec lekcji, gdy nasza czujność już została uśpiona albo - "poproszę dwóch ochotników, kto się zgłasza?". każdy myśli, że do zadań, podnosi rękę jedna dziewczyna. "dobrze, to idź do pani wychowawczyni, pomożesz jej średnie podliczać" ułaa ile stropni mrozu? ![]() właśnie zrobiłam sobie gorącą herbatkę, chcesz trochę?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

a jutro mam na 9:50

I ile trwają te egzaminy? Tak wiem głupie pytanie, ale sama do końca nie wiem czy 120 czy 180 minut

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

abstrakcja 

co do koloru to nigdy bym nie przypuszczała,że bede miec rózową
:a tyaty: