|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Ojć nie powiem, żeby mnie głowa nie bolała .... hmmmm wczoraj wypiłam kilka drinasów z malibu i nie wzięłam leków na noc i wiecie, że wstałam zdrowa
![]() ![]() Cytat:
agunia82 no to sie nam tu wymądrzyłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
Aż się boję z domu wyjść od wtroku nie wychodziłam .... Cytat:
malutka_24 ciiiiiiiiiszej ..... głowa boli - parafraza z "Dnia Świra" " Czy musi Pani tak napier....ć od bladego świtu" ? ![]() ![]() ![]() Cytat:
kotekk81 chciałabym to zobaczyć .... jak mieszasz, destylujesz i odparowujesz tą malinę ..... a potem wyławiasz pestki łyżeczką Cytat:
kasieńka to ewiedntnie nasza wina WYKRAKAŁYŚMY ..... ![]() ![]() A z takich mniej śmiesznych rzeczy to dostałam wczoraj od mamy sms-a w stylu "Kiedy Cię 30 lat temu urodziłam to byłą bardzo szczęśliwa, a teraz mam wroga, który mnie poniża .... jednak życzę Ci dużo zdrowia i szczęścia" ..... wg mnie lepiej by zrobiła gdyby nic nie napisała, tylko nie rozumiem o co chodzi z tym poniżaniem, bo jeśli to kwestia tego, że zwróciłam uwagę na fakt robienia awantury bratowej i odpychania wnuczka to ja już nic nie rozumiem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() serio?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja już posprzątała, obiad gotowy (tylko ziemniory ugotować) i jestem w trakcie robienia ciacha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to się wkopałam
![]() poszukam w jakiejś książce kucharskiej, może będzie jakiś przepis na TAKIEGO murzynka ---> ![]() a jak nie będzie to może wyczaruje ---> ![]() jeszcze zawsze mogę polecieć do Afryki i przywieźć 'oryginał' ---> ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() z matkami to już tak czasem jest ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry w ten piekny wiosenny dzionek
![]() Cytat:
![]() a łosia kiedys wypróbuję ![]() Cytat:
![]() a tak poważnie to jest superaśnie ![]() Cytat:
![]() i wracam do nauki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() to miłej i owocnej nauki ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-28 o 18:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zadomowienie
|
Ahoj wariaty moje
![]() Tu ja uciekajaca studentka ![]() ![]() Widze ze wczoraj imprezka mnie ominela a dzis ominie mnie druga - znow musze wczesnie wstac ![]() Czeko powtarzam ze ten Twoj maz to mega slodziak do kwadratu ![]() ![]() Aguś u mnie ciapa - beeee fuuuuj beeee Niech sie juz to roztopi do konca! Kasienko dla Ciebie: buch do piekarnika ![]() ![]() Kotek respect za wejscie na wyzszy poziom ![]() Dageciku co u Ciebie? Martus Ty zamiast nakladac kolejne maseczki w wannie pisac nam tu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Rozeznanie
|
ja na sekundke:
jak moglam wczoraj nie zajrzec i nie zlozyc zyczen Chocolate !!!! wybaczysz??? ![]() to teraz spoznione,ale jak najbardziej szczere: Kochana duuuuzo zdrowka, zeby ten slup juz nie bolal chociaz moze by przy okazji nauki to tego Murzyna wykorzystac do masazu ![]() duuuuzo milosci,ale jak czytam to tego nie brakuje-maz rozpieszcza swoja malzonke ![]() cierpliwosci-bo widze ze z mama bedzie jej potrzeba duuuzo... spelnienia marzen tych duzych i tych malenkich skrytych na dnie serducha no i tego SAMOLOTU!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze ja na chwilkę
![]() ![]() ![]() Bawcie się dobrze gdziekolwiek będziecie papatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
hellolll
![]() ![]() do juterka kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() kacyka nie ma po wczorajszej imprezce na szczęście ale zamuła i nic się nie chce ![]() ![]() miłego dnia żoneczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry marcowo
![]() wlasnie wrocilismy ze spaceru, jest taka piekna pogoda ze az szkoda siedziec w domku i chyba zjemy obiadek i znowu pojdziemy na plaze ![]() milej niedzieli robaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zadomowienie
|
A ja ryję w ksiązkach jak dzik ..... jutro mam egzamin z angielskiego ....
Uprzedzę pytania .... niestety nie z tym wielkim, umięśnionym murzynem - native speakerem z RPA ![]() Przez to choróbsko to nawet na książki nie spojrzałam .... ehhhhh ![]() No dobra to idę dalej ryć ..... człap człap, chlip chlip ..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie DziolszkiMilo mi ,ze myslicie co u mnie
![]() Dzis rano wyjechala ale przez te 3 dni zajelismy sie pokazaniem jej Legionowa (zalatwilismy sprawy zwiazane z kolejnym notariuszem, kupilismy kilka fajnych szmatek), Maksimusa (kupilam sobie kozaczki, czerwone pojemniczki na jajka na miekko i lancuszek do kinkietu ), a wczoraj bylismy u znajomych na imieninach. W dodatku na stypie o malo nie doszlo do tragedii. Stalismy w kuchni, tesciowa odwrocila sie plecami do stojacego na gazie wielkiego gara z flakami, gdy sie spojrzalam w jej strone gar zaczal sie zsuwac z palnika. Zdarzylam krzyknac "Mama uwaza!!", rzucilam sie w strone garka i zlapalam go za uszy, to co bylo w srodku mocno chlusnelo na zewnetrz zalewajac cala kuchenke, odrobine podlogi i moje rece. Na cale szczescie zawrtosc byla lekko ciepla. Uffff.... A jak zobaczylam mego Meza w czarnej koszuli i w garniturze stalowym w prazki to wymieklam. Nie moglam sie na niego napatrzec przez caly dzien.... Auto oczywiscie na warsztacie odobior w piatek podobno... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czeko spoznione ale najserdeczniejsze zyczenia, aby kazde marzenie doczekalo sie spelnienia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
![]() Taka tu cisza cały dzień, że się zastanawiałam czy przypadkiem nie weszłam na inny wątek ![]() Muszę sobie kupić jakiś płaszczyk, bo za chwilę w żadną kurtkę nie wejdę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 dobrze, że ten incydent tylko tak się skończył ![]() ![]() Dobranoc i do juterka misiaczki ![]()
![]() |
#3498 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej z rana
![]() ![]() W weekend obchodziliśmy rocznicę ślubu moich rodziców, jestem przezarta na maxa. Poza tym to byłam na zakupkach i kupiłam sobie buty na wiosnę i jeansy upatrzyłam ale są trochę długie tzn wysokie w stanie i nie wiem jeszcze czy napewno je chcę ![]() No ale co to takiego, to jakaś vodka czy likier czy co? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad. 2 Strasznie Ci współczuję i nie wiem co powiedzieć. Mam tylko nadzieję, że Twojej mamie złość szybko przejdzie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
Witam się laseczki z Wami
![]() Miłego dzionka, u nas dzisiaj prześliczne słoneczko świeci ![]()
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze chodzic w rozpietej...... ale kupilam sobie wczoraj spodnie ciazowe z jeansu w C&A- odrazu zalozylam na dupe, bo mielismy spotkanie ze znajomymi i pierwszy raz mnie nic w brzuch nie gniotlo!!
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() ja dziś moco zakatarzona i gardło mnie boli - co chwila mi się to przyplątuje :/ Teraz w końcu (po ok 2 latach) wiem co jest prawdopodobnie powodem mojego ciągłego samopoczucia - odebrałam prześwietlenie zatok i z opisu sądząc mam ostre ich zapalenie, reszty opisu nie rozszyfrowywałam, bo nie brzmizachęcająco. W przyszłym tygodniu mam wizyte u laryngologa i zobaczymy co powie. ![]() W piątek bylam u fryzjera i obciełam włoski - asymetrycznie ![]() ![]() W weekend robiliśmy z mężem generalne porządki (trochę za dużo rzeczy nam się zrobiło i nie mamy gdzie ich trzymać) ... ile człowiek niepotrzebnych rzeczy zbiera - szczególnie ja, bo wszystko mi się może przydać :P, to się w głowie nie mieści. Dziś muszę dokończyć - może któraś byłaby chętna mi pomóc w podejmowaniu decyzji co rzeczywiście jest potrzebne? ... ja mam z tym duży problem :/ Ide sobie zrobić herbatkę - moze któraś ma ochotę to chętnie zrobię ![]() Od czwartku próbuję nadrobić zaległości i mam nadzieję, że dziś mi się w końcu uda ... cytaty kopiuje do worda i mi trochę mi sie tego nazbierało. na szczęście w domku na swoim laptopiku mam juz internet ![]() ![]() Wracam do pracy i do nadrabiania zaległośći. Buziaczki i miłego dnia wszystkim życzę ... fajnie dziś tak wiosennie i słoneczko świeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do spodenek Gosiu, to moj maz juz sie nauczyl, ze jak cos przymierzam to kaze mi sie dobrze zastanowic abym pozniej nie zalowala ze nie kupilam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A fryzureska chetnie bym obaczyla na zdjeciu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja dziś w super nastroju - bo 1) wiosna się zbliża - dziś obudziło mnie słonko świecąc do pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() 2) oddałam szefowi kolejny rodział doktoratu 3) ide dziś odwiedzić moje maluchy karatekowe buziaki wczesno -wiosenne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |||||
Wtajemniczenie
|
witam po weekendzie
![]() Zaraz spadam na te nieszczęsne zakupy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 wychodzi na to, że jest to likier kawowy ![]() Cytat:
![]() to uczucie gniecenie w brzusio nie należśy do najmilszych ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 poproszę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ad. 2 ![]() ad. 3 to miłych odwiedzin ![]() Dobra ja zmykam, ale pogoda na dworze nie za bardzo, jakoś tak szarawo i burawo ![]() ![]()
![]() |
#3505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty siostra nie bij tu ciężarnej :P buziak gooosiu na katar tez może być dobra kąpiel z kilkoma kroplami olejku Inhalol (można kupić bez recepty) i jest bezpieczny, bo jak mnie w ciąży dopadł katar mega wielki to miałam pozwolenie na stosowanie, można z niego też inhalacje robić, ale mnie to męczyło, wiec dodawałam do kąpieli parującej tak jak malutka sól
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
Co do zakupów to ja ich nie nawidzę tzn. takich ubraniowych. Jak idziemy żebym sobie coś kupiła to bardzo szybko sie denerwuje że nei ma nic tekiego co sobie umyśliłam i najchętniej bym zrezygnowała - czesto kończy się tak że ja sobie nic nie kupię ale zmusże męża żeby sobie cos kupił ![]() przez co on chodzi potem "nieszczęśliwy", że ja sobie nic nie kupiłam ![]() A jak sobie kupię coś to zazwyczaj jestem neizadowolona i kubuje dla świętego spokoju ... po czasie oswajam się z zakupioną rzeczą i jestem zadowolona (zazwyczaj). Za to w księgarniach i sklepach z duperelkami i np. leroymerlin, castorami itp. mogłabym godzinami siedzieć. Dagus, nie strasz mnie tymi operacjami !! Mi już ta ostatnia wystarczy w zupełności i nie chce innych. Wkurza mnie, że zaczynałam się już uwazać za hipochondryczkę, bo lekarze nic nieprawidłowego nie widzieli a ja sieźle czułam :/ Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby zakupy były udane ![]() Foteczka będzie jak sobie jaką porzadną zrobię ![]() Koleżanka zrobiła mi po wyjściu od fryzjera fotke telefonem ale nei bardzo nadaje się do publikacji ![]() Obiecuję zrobić - jak tylko uda mi się nadac jej porzadany kształt ... kto na ochotnika przeprowadzi mi mały kurs układnia włosów? - bo ja nie mam do tego zupenie drygu. przez większość życia miałam długie włosy i nie wymagały one układania jakiegoś spacjalnego, a w dodatku są cięzki w "obróbce" ![]() Malutka - gorąca herbatka z cytrynką dla Ciebie - ![]() i słoneczka trochę wysyłam Tobie i dziewczynkom u których nie świeci. U nas piękna pogoda aż szkoda w pracy siedziec. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Wtajemniczenie
|
Uprzejmie informuję, że kupiłam sobie płaszczyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ad. 1 dziękuję za kciuki ![]() ad. 2 to prosze nie opowiadać tutaj takich głupot ![]() Cytat:
ad. 2 to czekamy dalej ![]() ad. 3 dziękuję za herbatkę ![]() ad. 4 nie doszło słoneczko ![]()
![]() |
#3508 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas dziś też świeciło słoneczko, ale troszkę mroźno było, ale kit z tym, aby więcej słoneczka ![]() ja bym z chęcią napiła się zielonej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś też mierzyłam wiosenny płaszczyk, ale akurat w kolorze czarnym nie było mojego rozmiaru ![]() ![]() ![]() no i w końcu muszę się rozejrzeć za okularami ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-02 o 17:20 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam w to poniedziałkowe popołudnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad.2 dobrze, że tylko tak to się skończyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad.2 to tak jak u mnie wszystko może się przydać ![]() ![]() niedługonie będzie tego gdzie trzymać ![]() ad.3 z cytrynką poproszę ![]() Cytat:
![]() cóż za odkrycie ![]() ![]() ![]() trzymajcie się laseczki i do później papa ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedny mężuś ![]() niestety grilka nie było ![]() w sumie wczoraj pogoda była w miarę słoneczko było tylko przelotnie padało ![]() a na dodatek nigdzie nie było węgla ![]() ![]() także musimy się wstrzymać do nast. weekendu - żeby tylko pogoda dopisała a już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.