Scent Bar VII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-12, 18:14   #3481
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość

Zuziu droga, trochę się pogubiłam, co prawda to nie moja sprawa, ale jakiś czas temu pisałaś, że staracie się z mężem o dziecko, potem pisałaś, że ci przykro bo on ogląda się za innymi, a potem doszło do tego, że chciałaś się wyprowadzić i były wzmianki o rozwodzie. Czy teraz jest lepiej, doszliście do porozumienia ?
Kochana nie doszliśmy do porozumienia bo on nic nie rozumie..nie mam z nim od jakiegoś czasu kontaktu, jest mi z tym dobrze, odżywam czuję sie silniejsza...

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
To, co zrobiłaś wcale nie jest głupie.

A włosy w końcu są raczej jasne - taki ciemniejszy, złoty blond, karmel, toffi, coś takiego Tylko, że do tej pory ten efekt uzyskiwałam przez wymieszanie pasemek w moim ciemnym kolorze i dwóch odcieniach blondu, a teraz wszystkie są pofarbowane na jeden kolor.
no to pięknie musisz wygladać

A co do mojej głupoty to nie byłabym taka pewna... ale może to lepiej niech wie, nie znoszę coś dusić w sobie a przez ten krótki okres było mi bardzo ciężko...nie wiem co ja z tym zrobię...a on hmm tym bardzie...oj niech sie dzieje co chce, co ma byc to bedzie.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:27   #3482
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kochana nie doszliśmy do porozumienia bo on nic nie rozumie..nie mam z nim od jakiegoś czasu kontaktu, jest mi z tym dobrze, odżywam czuję sie silniejsza...
(...)
Cieszę się, żę czujesz się dobrze, że stoisz twardo na ziemi i nie poddajesz się, nie rozklejasz. Tak trzymaj
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:28   #3483
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Nevado, tak w skrócie - napisali Ci o jakimś produkcie, który postanowiłaś wymienić, że nie mogą zwrócić Ci pieniędzy za wysyłkę do nich i nie mogą Ci wysłać buteleczki na wymianę dopóki tamta do nich nie dotrze. A nie dotarła jeszcze...
Dzięki wielkie
A to ostatnie zdanie czego konkretnie tyczy?
A propo jest to mail z luckyscent i coś czuję ,że to jest jedno wielkie oszustwo, bo była inna rozmowa przed wysłaniem zwrotu miałam dostać zwrot pieniędzy za przesyłkę zwrotną i nowy pełnowartościowy flakon, tamten był uszkodzony z ich winy, ale dla nich nadaje się do użytku i wszystko gra
Stary 2009-02-12, 18:30   #3484
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam ogromną prośbę, czy któraś zna dobrze angielski?
Proszę przetłumaczcie mi ten mail, mniej więcej wiem o co chodzi ,ale zastanawia mnie ostatnie zdanie
''Thank you for your e-mail. Your return shipment has not yet arrived to us. Because the bottle was still usable and still full of fragrance(i.e. none of the scent had leaked out), we had offered a partial refund on the product to you. You had preferred to exchange it for another bottle, which is fine, but we cannot compensate you on your return shipment to us. Also, we must receive the returned bottle before the replacement is shipped to you as I have also mentioned previously.''

P.S - Vesenko dziękuję za przepisy na pyszne zupy
na koncu chodzi o to że nie mogą pokryć kosztów Twojej przesyłki do nich i że muszą otrzymać butelkę od Ciebie zanim wyslą butelkę w zamian.
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:33   #3485
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Cieszę się, żę czujesz się dobrze, że stoisz twardo na ziemi i nie poddajesz się, nie rozklejasz. Tak trzymaj
Nie pierwszy raz to przerabiam wiec pewnie tez inaczej na to wszystko patrzę...
Trzeba iść do przodu, przeszłości nie zmienię a przyszłość otwiera zawsze nowe możliwości...
Stary 2009-02-12, 18:34   #3486
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
na koncu chodzi o to że nie mogą pokryć kosztów Twojej przesyłki do nich i że muszą otrzymać butelkę od Ciebie zanim wyslą butelkę w zamian.
polly dzięki
Stary 2009-02-12, 21:03   #3487
Zuziunia
BAN stały

Co to za pustki....niech mi ktoś towarzystwa dotrzyma...pije browarka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-12, 21:09   #3488
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie
A to ostatnie zdanie czego konkretnie tyczy?
A propo jest to mail z luckyscent i coś czuję ,że to jest jedno wielkie oszustwo, bo była inna rozmowa przed wysłaniem zwrotu miałam dostać zwrot pieniędzy za przesyłkę zwrotną i nowy pełnowartościowy flakon, tamten był uszkodzony z ich winy, ale dla nich nadaje się do użytku i wszystko gra
Nevado, jak wynika z tego @, oni jeszcze nie widzieli butelki, ktora im zwracasz, dlatego mysle, ze kiedy sami zobacza, ze naprawde wyslali Ci wadliwy egzemplarz- bedziesz mogla upomniec sie o zwrot kosztow przesylki do nich.
Powiem Ci, ze ja z takich sklepow, (tzn. aspirujacych do miana ekskluzywnych) zawsze otrzymywalam nowy flakon, bez koniecznosci zwracania tego, ktory moim zdaniem byl uszkodzony. Dlatego warto ich "przycisnac"
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 21:35   #3489
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Widzialyscie to?

ja umarlam ze smiechu :

Klik

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 21:38   #3490
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Nevado, jak wynika z tego @, oni jeszcze nie widzieli butelki, ktora im zwracasz, dlatego mysle, ze kiedy sami zobacza, ze naprawde wyslali Ci wadliwy egzemplarz- bedziesz mogla upomniec sie o zwrot kosztow przesylki do nich.
Powiem Ci, ze ja z takich sklepow, (tzn. aspirujacych do miana ekskluzywnych) zawsze otrzymywalam nowy flakon, bez koniecznosci zwracania tego, ktory moim zdaniem byl uszkodzony. Dlatego warto ich "przycisnac"
To aż tyle miałas uszkodzonych flakonów? Przepraszam za emotki,ale dla mnie jest małoprawdopodobna taka ilosc wadliwych flakonów, szczególnie,że są to ekskluzywne produkty,dokładnie sprawdzane przed wypuszczeniem na rynek.Ale moze sie nie znam...
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 21:42   #3491
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
widzialyscie to?

Ja umarlam ze smiechu :

klik

:d :d

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 21:57   #3492
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Widzialyscie to?

ja umarlam ze smiechu :
Klik
hehe jakaś Ty najeżona yyyy bakaliami....
Stary 2009-02-12, 22:03   #3493
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
To aż tyle miałas uszkodzonych flakonów? Przepraszam za emotki,ale dla mnie jest małoprawdopodobna taka ilosc wadliwych flakonów, szczególnie,że są to ekskluzywne produkty,dokładnie sprawdzane przed wypuszczeniem na rynek.Ale moze sie nie znam...
Nigdzie nie napisalam, ze reklamowalam wadliwe flakony- w sensie "mechanizmu psikajacego" czy cos w tym stylu. Mialam inne powody, dla mnie wystarczajaco powazne, bym byla niezadowolona, jako klientka.
Mandragore- zakupione na Truskawce, przeciekaly, (flakon byl zle dokrecony i ubylo ok. 10% zawartosci) brakowalo tez korka, Ambre Extreme (tutaj tylko brakowalo korka i bez mrugniecia okiem, ze str. wlascicielki perfumerii, otrzymalam nowa buteleczke) oraz Paris YSL- w opakowaniu z EdP znajdowala sie Edt- wiec dostalam nowa EdP.
(tak btw, wszystkie perfumy, ktore otrzymalam w ramach ww.reklamacji podarowalam znajomym, w tym 2 Wizazankom, wiec nie naciagalam tych sklepow, aby odniesc osobiste korzysci materialne).

Dlatego wydaje mi sie oczywistym, ze jesli mozna wyslac klientom nowe, pelnowartosciowe produkty, to tym bardziej powinno sie im zwracac koszty poniesione w procesie reklamacji. takie jest moje zdanie.

Nie rozumiem, dlaczego pogrubilas ostatnie zdanie mojej wypowiedzi?

Edit:
A!, wlasnie dostalam PW z przypomnieniem, ze Truskawka bez zadnych staran z mojej str. zwrocila kase za 3 stare flakony BC, (kody wskazywaly, ze pochodza z 2003 roku), a flaszek nie musialam im odsylac.

Edytowane przez Kattarina
Czas edycji: 2009-02-12 o 23:18
Stary 2009-02-12, 22:11   #3494
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ale napisałam do...
Rozumiem. Ale na pewno wymagało to odwagi Tak, jak piszesz, czasami trzeba zebrać się w sobie i powiedzieć drugiej osobie wprost, co się czuje/myśli. To przynosi ulgę.

Życzę więc... żebyś w końcu poczuła tę ulgę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 07:50   #3495
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
nie naciagalam tych sklepow, aby odniesc osobiste korzysci materialne).

Nie rozumiem, dlaczego pogrubilas ostatnie zdanie mojej wypowiedzi?

Kattarino, nie wątpię w Twoją uczciwość, ale tak to zabrzmiało. Przepraszam,jeśli Cię uraziłam
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 08:30   #3496
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

No i koniec tygodnia zbliża się nieubłaganie.
Niespodziewanie miły ten tydzień był, byłam troszkę chora, na L4 od wtorku, wyleniłam się za wszystkie czasy.
Przeczytałam 3 książki, obejrzałam dwa filmy (Jagodowa miłość- beznadziejny i Australię- tragiczny), kilka seriali oraz Amerykańskiego Idola. Po takiej labie z przyjemnością wrócę do pracy.
Jedyny zgrzyt stanowi to, co widzę za oknem, a widzę białość Śnieg wstrętny sypie jak oszalały, czy on nie wie, że mamy go już serdecznie dość i z utęsknieniem czekamy pierwszych oznak wiosny??
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 08:50   #3497
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Kattarino oni widzieli ten flakon, wysłałam zdjęcia... obiecali zwrot pieniędzy za wysyłkę, a jak już wysłałam piszą ,że jej nie oddadzą
Flakon ma taką wadę ,że flakon u podstawy jest uszczerbiony, wklejam foto, mam nadzieję ,że Dorota się nie obrazi, druga strona medalu jest taka ,że to nie mój flakon , a forumki, ja zapłaciłam za wysyłkę, a luckyscent pisze ,że flakonu nie otrzymało, więc na to wychodzi ,że ja nie zobaczę pieniędzy ani Dorota flakonu
W dodatku Andrea z luckyscent pytała czy wysłałam przesyłką ,której losy można zobaczyć na stronie dostawcy,a jak jej powiedziałam ,że to registered priority mail to napisała ,że nic jeszcze nie dostała... ja znam tak sobie angielski i trudno mi się wypowiedzieć na ten temat w bardziej stanowczy i ''skomplikowany'' sposób
Dzisiaj składam reklamację na poczcie, okaże się czy przesyłka dotarła czy nie...

Co do flakonu ''niebezpiecznie'' to producent wymyślił, Durbano pakuje w zwykłe cieniutke woreczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rock crystal.jpg (35,8 KB, 63 załadowań)
Stary 2009-02-13, 08:53   #3498
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Witam, witam w ten zimowy poranek U mnie cudnie prószy, jest biało i urokliwie. Lubię śnieg, ale wiosna powoli mi się marzy.

Wstałam dziś jakaś taka nieswoja, miałam przykre sny jakieś, jakieś moje osobiste "demony" mi się śniły. Jeszcze jazdy dziś mam. Ogólnie nie jestem w nastroju do niczego, chyba, że do zagrzebania się w łóżku ponownie

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:21   #3499
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Rozumiem. Ale na pewno wymagało to odwagi Tak, jak piszesz, czasami trzeba zebrać się w sobie i powiedzieć drugiej osobie wprost, co się czuje/myśli. To przynosi ulgę.

Życzę więc... żebyś w końcu poczuła tę ulgę
Wiesz co lżej mi na serduchu wczoraj miałam pierwszy spokojny dzień od 2 tyg.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Witam, witam w ten zimowy poranek U mnie cudnie prószy, jest biało i urokliwie. Lubię śnieg, ale wiosna powoli mi się marzy.
Ja dopiero wygrzebałam sie z wyrka śnieg za oknem sypie...
Stary 2009-02-13, 09:36   #3500
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Jedyny zgrzyt stanowi to, co widzę za oknem, a widzę białość Śnieg wstrętny sypie jak oszalały, czy on nie wie, że mamy go już serdecznie dość i z utęsknieniem czekamy pierwszych oznak wiosny??
Tak jest, za oknem jest paskudnie, biało i sypie kiedy to się wreszcie skończy i będzie normalna pogoda, będzie się można ubrać w jakies normalne ubrania typu kostium, pantofle i ewentualnie płaszcz, nie jakaś cebulowa otulina z czapką i szalikiem?

Jedyna pociecha, że wreszcie mi działa internet (a Symfonia nadal nie ) i mogę sobie chociaż zajrzeć na Wizaż
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:48   #3501
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Tak jest, za oknem jest paskudnie, biało i sypie kiedy to się wreszcie skończy i będzie normalna pogoda, będzie się można ubrać w jakies normalne ubrania typu kostium, pantofle i ewentualnie płaszcz, nie jakaś cebulowa otulina z czapką i szalikiem?
Oj tak, ubrac się wreszcie jak człowiek, a nie jak niedźwiedź na Syberii
Marzę już m.in. o wychodzeniu w moim nowym nabytku- załączam fotki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0120.jpg (25,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0121.jpg (20,8 KB, 46 załadowań)
Stary 2009-02-13, 10:03   #3502
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Oj tak, ubrac się wreszcie jak człowiek, a nie jak niedźwiedź na Syberii
Marzę już m.in. o wychodzeniu w moim nowym nabytku- załączam fotki.
Nabytek - cudo
Stary 2009-02-13, 10:17   #3503
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nabytek - cudo
Dzięki
Mam tylko nadzieję, że się w tym nabytku nie zabiję. Mam już wprawdzie buty na podobnie wysokich obcasach, ale ten jest zdecydowanie najcieńszy. Trzeba będzie potrenować w pracy, zanim zacznę w nich wychodzić na ulicę.
Stary 2009-02-13, 10:46   #3504
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Dzięki
Mam tylko nadzieję, że się w tym nabytku nie zabiję. Mam już wprawdzie buty na podobnie wysokich obcasach, ale ten jest zdecydowanie najcieńszy. Trzeba będzie potrenować w pracy, zanim zacznę w nich wychodzić na ulicę.
Hi hi - to akurat mój ulubiony kształt i wysokośc obcasa, dlatego się tak zachwycam a trening w biurze dobra rzecz, sama tak często testuję nowe obuwie przed wyjsciem w nim na ulicę
Stary 2009-02-13, 12:57   #3505
Zuziunia
BAN stały

Szlag mój humor prysł jak banka mydlana, znowu cos się stało..
nie chce mi nic powiedzieć, pow.że jak sie spotkamy to porozmawiamy...kurde w marcu toż ja zawału dostanę!!!
Stary 2009-02-13, 13:05   #3506
kropka75
Zakorzenienie

Yolu - dziękuję raz jeszcze. Podziałało. Po upomnieniu z formularza allegro księżniczka się obudziła.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 13:25   #3507
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Kattarino, nie wątpię w Twoją uczciwość, ale tak to zabrzmiało. Przepraszam,jeśli Cię uraziłam
Edytapa68, nie urazilas mnie, poniewaz nie zbudowalam swojego swiata na opinii obcych osob, a na tym co wiem o sobie ja sama i bliscy mi ludzie.

Jednak uwazam, ze zachowalas sie nieladnie, dlatego nie powstrzymam sie, przed napisaniem kilku dodatkowych slow. Skoro nie chcialas mnie urazic i nie watpisz w moja uczciwosc- jak sama piszesz, to dlaczego zdecydowalas sie jednak na napisanie posta w takim tonie, na Forum?
Przyszlo Ci cos do glowy, bo "tak to [co ja napisalam] zabrzmialo" i zareagowalas tak, jak zareagowalas.
Wiesz, nie obrazilam sie ani nic w tym stylu, ale pozostal mi niesmak.... Dlatego zaniecham wizazowych rozmow z Toba- tak na wszelki wypadek, by nie doprowadzic do kolejnych niejasnych sytuacji, w ktorych musialabym tlumaczyc ze swoich czynow

Zauwazylam, ze sama jestes b. wrazliwa na to, jak sie do Ciebie i o Tobie pisze,(pamietam chocby "sytuacje z Tulipanka"), wiec nie bardzo rozumiem, jak to mozliwe, ze potrafisz tak ostro wypowiadac sie o kims innym.
Stary 2009-02-13, 13:30   #3508
Zuziunia
BAN stały

Wpieniłam sie znowu, moja siostrzenica popisała mi cały blankiet zamówienia z yves rocher kuźwa nawet nie zdarzyłam obejrzeć...ta mała mnie wpienia czasami...
Stary 2009-02-13, 13:37   #3509
Kattarina
Zakorzenienie

Zuziuniu- nie martw sie i nie denerwuj Mala zapewne chciala zlozyc wlasne zamowienie w YR
Stary 2009-02-13, 13:40   #3510
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziuniu- nie martw sie i nie denerwuj Mala zapewne chciala zlozyc wlasne zamowienie w YR
Powyklejała mi wszystkie znaczki 2 w cenie 1 i -40% ech...
a takie fajne rzeczy teraz, ona ma juz 11 lat wiec nie taka mała, powinna wiedzieć co wolno a co nie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości