![]() |
#3481 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do mojej głupoty to nie byłabym taka pewna... ale może to lepiej niech wie, nie znoszę coś dusić w sobie a przez ten krótki okres było mi bardzo ciężko...nie wiem co ja z tym zrobię...a on hmm tym bardzie...oj niech sie dzieje co chce, co ma byc to bedzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to ostatnie zdanie czego konkretnie tyczy? A propo jest to mail z luckyscent i coś czuję ,że to jest jedno wielkie oszustwo, bo była inna rozmowa przed wysłaniem zwrotu ![]() ![]()
![]() |
#3484 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#3485 | |
BAN stały
|
Cytat:
Trzeba iść do przodu, przeszłości nie zmienię a przyszłość otwiera zawsze nowe możliwości... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3487 |
BAN stały
|
Co to za pustki....niech mi ktoś towarzystwa dotrzyma...pije browarka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, ze ja z takich sklepow, (tzn. aspirujacych do miana ekskluzywnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d :d
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mandragore- zakupione na Truskawce, przeciekaly, (flakon byl zle dokrecony i ubylo ok. 10% zawartosci) brakowalo tez korka, Ambre Extreme (tutaj tylko brakowalo korka i bez mrugniecia okiem, ze str. wlascicielki perfumerii, otrzymalam nowa buteleczke) oraz Paris YSL- w opakowaniu z EdP znajdowala sie Edt- wiec dostalam nowa EdP. (tak btw, wszystkie perfumy, ktore otrzymalam w ramach ww.reklamacji podarowalam znajomym, w tym 2 Wizazankom, wiec nie naciagalam tych sklepow, aby odniesc osobiste korzysci materialne). Dlatego wydaje mi sie oczywistym, ze jesli mozna wyslac klientom nowe, pelnowartosciowe produkty, to tym bardziej powinno sie im zwracac koszty poniesione w procesie reklamacji. takie jest moje zdanie. Nie rozumiem, dlaczego pogrubilas ostatnie zdanie mojej wypowiedzi? Edit: A!, wlasnie dostalam PW z przypomnieniem, ze Truskawka bez zadnych staran z mojej str. zwrocila kase za 3 stare flakony BC, (kody wskazywaly, ze pochodza z 2003 roku), a flaszek nie musialam im odsylac. ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-02-12 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
No i koniec tygodnia zbliża się nieubłaganie.
Niespodziewanie miły ten tydzień był, byłam troszkę chora, na L4 od wtorku, wyleniłam się za wszystkie czasy. Przeczytałam 3 książki, obejrzałam dwa filmy (Jagodowa miłość- beznadziejny i Australię- tragiczny), kilka seriali oraz Amerykańskiego Idola. Po takiej labie z przyjemnością wrócę do pracy. Jedyny zgrzyt stanowi to, co widzę za oknem, a widzę białość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Flakon ma taką wadę ,że flakon u podstawy jest uszczerbiony, wklejam foto, mam nadzieję ,że Dorota się nie obrazi, druga strona medalu jest taka ,że to nie mój flakon , a forumki, ja zapłaciłam za wysyłkę, a luckyscent pisze ,że flakonu nie otrzymało, więc na to wychodzi ,że ja nie zobaczę pieniędzy ani Dorota flakonu ![]() W dodatku Andrea z luckyscent pytała czy wysłałam przesyłką ,której losy można zobaczyć na stronie dostawcy,a jak jej powiedziałam ,że to registered priority mail to napisała ,że nic jeszcze nie dostała... ja znam tak sobie angielski i trudno mi się wypowiedzieć na ten temat w bardziej stanowczy i ''skomplikowany'' sposób ![]() Dzisiaj składam reklamację na poczcie, okaże się czy przesyłka dotarła czy nie... Co do flakonu ''niebezpiecznie'' to producent wymyślił, Durbano pakuje w zwykłe cieniutke woreczki ![]()
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Witam, witam w ten zimowy poranek
![]() Wstałam dziś jakaś taka nieswoja, miałam przykre sny jakieś, jakieś moje osobiste "demony" mi się śniły. Jeszcze jazdy dziś mam. Ogólnie nie jestem w nastroju do niczego, chyba, że do zagrzebania się w łóżku ponownie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Jedyna pociecha, że wreszcie mi działa internet (a Symfonia nadal nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzę już m.in. o wychodzeniu w moim nowym nabytku- załączam fotki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
BAN stały
|
Szlag
![]() nie chce mi nic powiedzieć, pow.że jak sie spotkamy to porozmawiamy...kurde w marcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Yolu - dziękuję raz jeszcze.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak uwazam, ze zachowalas sie nieladnie, dlatego nie powstrzymam sie, przed napisaniem kilku dodatkowych slow. Skoro nie chcialas mnie urazic i nie watpisz w moja uczciwosc- jak sama piszesz, to dlaczego zdecydowalas sie jednak na napisanie posta w takim tonie, na Forum? Przyszlo Ci cos do glowy, bo "tak to [co ja napisalam] zabrzmialo" i zareagowalas tak, jak zareagowalas. Wiesz, nie obrazilam sie ani nic w tym stylu, ale pozostal mi niesmak.... Dlatego zaniecham wizazowych rozmow z Toba- tak na wszelki wypadek, by nie doprowadzic do kolejnych niejasnych sytuacji, w ktorych musialabym tlumaczyc ze swoich czynow ![]() Zauwazylam, ze sama jestes b. wrazliwa na to, jak sie do Ciebie i o Tobie pisze,(pamietam chocby "sytuacje z Tulipanka"), wiec nie bardzo rozumiem, jak to mozliwe, ze potrafisz tak ostro wypowiadac sie o kims innym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
BAN stały
|
Wpieniłam sie znowu, moja siostrzenica popisała mi cały blankiet zamówienia z yves rocher
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Zuziuniu- nie martw sie i nie denerwuj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.