![]() |
#3451 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche wezme ja, troche Si. Jakos sie zabierzemy w te podreczne. A perfum nie wezme - haaaaaaaaahaahaha bo mam juz szatanski plan nabycia flakonu po odprawie. Dobra wymowka nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nic nowego w sumie. Facet ten sam, studia te same, do koloru włosów też już wróciłam tego co kiedyś (dzisiaj u fryzjera byłam
![]() Coś Ty spsociła?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Napisałaś do byłego? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Po ile teraz funt stoi?
Podskoczyl nieco wg NBP ale tak bardziej mnie realna cena 'czendzmani' kantorowa interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj jednak lepsze ceny ma Boots/Perfume shop. No ale te zestawy miniaturek na bezclowce kusza! Niech ten funt nie spada!!!! Niech on rosnie sobie, oh gdzie te czasy, ze po 5.6 byl! wrocta! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na bezcłówce opłaca się kupować właśnie miniaturki i kolorówkę - a zwłaszcza zestawy jakieś, limitowane palety itp. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Funt dzisiaj skupują po 5zł - u mnie. A już był skup po 5.25 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-12 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek wole kupic perfumy w Boots jako posiadaczka ich karty, bo z kazdym zakupem na konto ida mi punkciki. Za te punkciki pozniej kupuje cos innego ![]() Perfume shop czasem zaszaleje. Od nich kupilam Dune, Tendre Poison, Dolce Vite za mniej niz 20 funtow za 30stki. Warto tez przegladac SuperDrug - tez ciachaja ceny czasami na wybrane produkty. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
![]() Kto chce śliczny dzwonek do telefonu? ![]() Hecate, funt ładny, duży, pulchniutki. ![]() ![]() Daj znać później, jak pierwsze wrażenia z Polski Twej gorszej połówki.
#3467 |
Zakorzenienie
|
Bagaz podreczny w ryanair to 10 kg a nie 15, wazny jest tez rozmiar podrecznej walizki, taka by sie miescila w te och smieszne metalowe "odmierzacze" na lotnisku. (Mi sie kiedys nie zmiescilo, bo bagaz podrecz ny byl tak napchany i mimo ze wazyl mniej niz 10 kg, musialam go oplacic jako drugi bagaz do luku.)
To z tym litrem to chodzi o max. pojemnosc woreczka foliowego, nie o pojemnosc plynow, takze szampony itd odpadaja. Te mozna miec w max ilosci 100 ml :/ Perfumy kupisz po odprawie, niby pomysl fajny, ale jak z nimi wrocisz do UK? ![]() ![]() Ceny na bezlowkach tez czasami maja fajne (promocje minus 50% juz od tej tanszej bezlowej ceny) kupilam kiedys 100 ml DV kupilam za 20funtow ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-02-12 o 14:22 Powód: byki;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Papuź - dzwonek ekstra ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-12 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Si mowi ostatnio - 'jest jeden chlopak - Polak w pracy, nie przepadam z a nim i ma NAJDZIWNIEJSZE IMIE NA SWIECIE, ktorego nie moge zapamietac' zapamietal i mowi 'to imie to ... Wojtek' haaaahaaaaaaahaaaaa ja myslalam, ze umre. Cytat:
Bagaz powinnien byc miekki, nie biore lapka, tylko moj ogromny aparat... Jakos sie zapakuje. JAKOS. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
|
Cytat:
![]() Miłego pobytu w Polsce ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez. Plus torba, chyba, ze wezme bez... ale boje sie. Si ma maly, kieszonkowy aparacik akurat na jego potrzeby. Przyda sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oj napsociłam ![]() O to można być spokojnym ![]() Ale napisałam do...mojego przyjaciela że stał mi się bardzo bliski... bo jak się dowiedziałam że leci do Afganistanu płakałam jak małe dziecko... a ja nie wylewam łez bez powodu, ostatnio ciągle za nim łzy wylewam z tęsknoty i to chyba już nie tak czysto przyjacielskiej, a to ten sam przyjaciel co 2 m-ce temu pow ze nie jestem mu obojętna i wtedy nie wiedziałam że to wszystko tak się potoczy...ech..ale ja głupia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
W moim przypadku Johnny Depp (
![]() ![]() Już jestem zdrowa ![]()
![]() |
#3477 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
![]() Zuziu droga, trochę się pogubiłam, co prawda to nie moja sprawa, ale jakiś czas temu pisałaś, że staracie się z mężem o dziecko, potem pisałaś, że ci przykro bo on ogląda się za innymi, a potem doszło do tego, że chciałaś się wyprowadzić i były wzmianki o rozwodzie. Czy teraz jest lepiej, doszliście do porozumienia ?
![]() |
#3479 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam ogromną prośbę, czy któraś zna dobrze angielski?
Proszę przetłumaczcie mi ten mail, mniej więcej wiem o co chodzi ,ale zastanawia mnie ostatnie zdanie ![]() ''Thank you for your e-mail. Your return shipment has not yet arrived to us. Because the bottle was still usable and still full of fragrance(i.e. none of the scent had leaked out), we had offered a partial refund on the product to you. You had preferred to exchange it for another bottle, which is fine, but we cannot compensate you on your return shipment to us. Also, we must receive the returned bottle before the replacement is shipped to you as I have also mentioned previously.'' P.S - Vesenko dziękuję za przepisy na pyszne zupy ![]()
#3480 | |
|
Cytat:
![]() A włosy w końcu są raczej jasne - taki ciemniejszy, złoty blond, karmel, toffi, coś takiego ![]() Nevado, tak w skrócie - napisali Ci o jakimś produkcie, który postanowiłaś wymienić, że nie mogą zwrócić Ci pieniędzy za wysyłkę do nich i nie mogą Ci wysłać buteleczki na wymianę dopóki tamta do nich nie dotrze. A nie dotarła jeszcze...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-02-12 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.