Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-27, 18:31   #3481
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja uciekam na weekend i na weselicho
Milego weekendu

baw się dobrze

dostaliśmy maila w sprawie wygranej
dostaliśmy hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie, choć może uda się na Krynicę Zdrój zamienić, o ile się zgodzi drugi laureat.
do Krynicy mamy połowę bliżej
jutro będziemy wiedzieć czy wyjdzie ta zamiana

szkoda tylko, że nie można korzystać z zabiegów odnowy. Ale sauna, baseny też dobre są

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 18:53   #3482
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
(...)

Za rok? przed ślubem to tak?
(...)
a takie z nas dwa bezbożniki... a tak na poważnie- to latka niestety lecą, a zegar tyka nieubłagalnie. pierwsze dziecko chcę mieć przed 30, więc akurat za rok to będzie w sam raz!
Stary 2009-08-27, 20:52   #3483
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

ivona dzięki za przepis trzeba będzie wypróbować i baw się dobrze na weselichu.

cobra widzę zakupki udane

kopikos podobno po stosowaniu tabletek anty często rodzą się bliźniaki, ale moja gin mówiła, że nie ma na to regóły.

hecate w mojej sali na dzień dzisiejszy cena wynosi 190 zł od osoby. Ma nadzieje, że podpisując umowe w przyszłym roku nie wzrośnie ponad 200.

jolkap dobre z tym praniem hehe. ja przed urlopem robiłam ręczne pranie Tż, to później popropsiłam Go żeby wycisnął 3 pary spodni. Wtedy zobaczył jaka to ciężka praca i po powrocie sam część poprał

niunia to super. oby się zgodził drugi laureat. powodzonka i napisz jutro czy się zgodził

A ja uciekam robić porządek z włosami. Jutro w końcu piątek bo tym tygodniem to już jestem taka zmęczona żę szok. W pracy ciągle pełno roboty. po pracy spacerujemy dużo z Tż a później daję sobie jescze w kość ćwiczeniami dzisiaj po urlopie wróciła jedna babeczka do pracy i powiedziała mi, że schudłam, teściowa tez ostatnio mi to powiedziała
dzisiaj chyba odpuszczę sobie ćwiczenia. Wczora położyłam się spać z bólem zatok. Kiedy o 2 w nocy obudziła mnie staszna burza, to myślałam, że umrę z bólu. Szybko wzięłam ibuprom zatoki i czekałam tylko kiedy zacznie działać. oczywiście zanim zasnęłam ponownie po burzy i bólu to minęły ze 2 godziny. i jestem dziś padnięta.

tak więc buziaki i do jutra

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 21:03   #3484
nicolaaa
Rozeznanie

cobra115 też bym się wkurzyła na TŻ w takim przypadku ale ja mam szczęscie

elunka88 wcale nie zaspałam - 5.30 byłam już na nogach widzę że Wam brakuje mojego dzień dobry

ma.ko no to mnie pocieszyłaś
a z włosami to jutro pewne będę musiała umyć grzywkę bo przyjeżdzą szefostwo w dużym składzie więc muszę pięknie wyglądac

kopikos u mnie to mało możliwe i chcąc nie chcąc mogę mieć bliźniaki bo tata mojego TŻ jest bliźniakiem

isabele nie wierz w przesądy tylko zastan ówcie sie nad salą co będze dla Was lepsze czy 2010 czy 2011

jolkajp my też liczymy się z podobymi kosztami tzn ok 45 tys oczywiście wspomogą nas rodzice

no to nadrobiłam cały dzień

a ja rano o 7 już w pracy do godzinki 15 i jak dotąd nie mam konkretnego zajęcia ale cóż jest troche fajnych młodych ludzi więc jest z kim pogadać
popołudniu przyjechał TŻ.
obecnie jestem już wykąpana i zrobię sobie tylko sałatkę do pracy to jest największa przyjemność

w końcu rozumiem TŻ jak mówił "jeszcze piatek i weekend" a jutro ma się szefostwo zjechać więc albo nie będę musiała iść na naradę to będzie luz a jak będę musiała iść to chyba tam usnę bo mają debatować o jakiejś procedurze

ale za to jutro się wyśpię wogóle to w sobotę czekają mnie dwie imprezki - wymiankowa w Kato tzn wymieniamy się ciuszkami i potem urodziny kumpla i kiedy tu odpocząć?

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 21:10   #3485
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
elunka to wklejam zdjęcia moich wczorajszych zdobyczy

Muszę zacząć się uczyć bo jutro pierwsza poprawka ale tak mi się nie chce... wolę już sprzątać. W ogóle TŻ mi dzisiaj z pracy pisze, że zabiera mnie pod wieczór na randkę nie pamiętam kiedy wyskoczył z taką inicjatywą, chyba mu się głupio po wczorajszym zrobiło
Cobra fajne ciuszki, a jakby Ci się znudziły to ja też mam size S

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
fajne ciuszki

ja we wrześniu mam poprawkę a jeszcze nie mam notatek wszystkich :/
A ja na szczęście kampanie wrześniową mam z głowy.....a Wszystkim Wam powodzenia już teraz życze!

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja też mam nadzieję, że te dwa lata nam migusiem przelecą Dziewczyny znalazłam dziś w internecie dwa ogłoszenia o rezygnacji z sal, które się nam podobają. Obie dotyczą października przyszłego roku. Powiem Wam, że kusi bardzo Ale podobno zmiana terminu ślubu to zły przesąd.

Zaczęłyście temat dzieci My się jeszcze nie czujemy na siłach aby zostać rodzicami. Tak sami się dziećmi czujemy jeszcze
JA bym zmieniała!! Serio!! I zdrowo zazdroszczę My też się czujemy jak dzieci z TŻ
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Ja ciągle sprzątam w pokoju, wywalam zbędne ubrania, pamiątki typu przestarzałe pocztówki czy kartki urodzinowe (zostawiam tylko najważniejsze) a mam wrażenie że nic mi z pokoju nie ubyło nie wiem jak to robie... Pare worków śmieci a jakoś tego nie widać chyba musiałam nieźle mieć wszystko poupychane w półkach
Miałam to samo ostatnio, wypierdzieliłam tyle worków papierów, notatek, parę ubrań....i mam jeszcze mniej miejsca
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja uciekam na weekend i na weselicho
Milego weekendu
Baw się dobrze kochana!! I nie zapomnij o fotach dla nas tu oczekujących
Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje kochana a ja mam takie pytanko ile płacicie od osoby za wesele i jaki koszt całego wesela szacujecie? bo mnie to przeraża. Tam gdzie my chcemy zrobić nie maja jeszcze ceny na 2011 ale na 2010 koszt od osoby to 175zł ( w tym roku 165zł). Mam nadzieje ze w 2011 ne bedzie 185zł i za noclegi wychodzi nam jakies 5 tys. A jak tak wstepnie oszacowałam to całośc wyjdzie nas ok 45tys
Ja nie płacę od osoby tylko osobno salę i kucharkę.... i powiem Ci że nawet się boję szacować, pewni też coś koło 40 patyków
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

dostaliśmy maila w sprawie wygranej
dostaliśmy hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie, choć może uda się na Krynicę Zdrój zamienić, o ile się zgodzi drugi laureat.
do Krynicy mamy połowę bliżej
jutro będziemy wiedzieć czy wyjdzie ta zamiana

szkoda tylko, że nie można korzystać z zabiegów odnowy. Ale sauna, baseny też dobre są
Gratulejszyn i 3mam kciuki żeby tamten osobnik się zgodził.....dość wygrała to jeszcze wymagania żarcik oczywiście

A ja chyba idę zaraz spać, zmęczyła mnie ta podróż. i iście ciekawe szkolenie...
Dobranoc Misie Pysie Kolorowe

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 21:42   #3486
martarr
Raczkowanie

oj jak mnie dawno nie było nadrobić to wszystko co napisałyści to naprawde mnóstwo czasu
pochwale się swoja salą bo widze że kobitka zrobiła stronkę o to ona :d http://zajazdjolanta.pl/index.php?id=wesela ja juz doczekać sie nie moge a tu jeszcze tyle czekać trzeba :P
martarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 22:10   #3487
cobra115
Zakorzenienie

niunia sauna baseny mmmmmmmiodzio

martarr zajazd jak pałac po prostu!! Przepiękny

A ja wróciłam niedawno z randki TŻ zabrał mnie na spacerek i kolacje Mieliśmy iśc do chińskiej knajpki gdzie pracuje narzeczona mojego kuzyna, ale ona już powoli zamykała, wiec nie chcieliśmy jej przeszkadzać i skończyło się na el paso czyli meksykańskim pub'ie Było wspaniale, brakowało mi takich prawdziwych randek

Ja też sale i kucharkę mam osobno, z tym że za salę nie płacę, jedynie media.

Ja lepiej spadam stąd bo jutro ten egzamin a ja jeszcze nic nie umiem, cud w ogóle że znalazłam notatki... A pewnie wyniki będą za 2 tygodnie i żyj tu kobito bez nerwów...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-27, 22:40   #3488
tinussia90
Raczkowanie

Drogie Panie przyszłam się przywitać po pracy wszystko co dzisiaj napisałyście już nadrobiłam tylko już nie mam siły odpisać na wszystko ale odpiszę jutro Życzę dobrej i przespanej nocy

Zaręczyny - 24.05.2009r.

Ślub - 4.06.2011r.
tinussia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 22:53   #3489
Stysik
Zakorzenienie

Ja się też odmelduję przed pójściem spać

cobra115 powodzenia na egzaminie

martarr bardzo ładna sala i ogólnie całość śliczna

To lecę do łóżka jutro Katowice a potem sprzątanko u babci więc będę późnym popołudniem dopiero

Także dobrej nocki i miłego dnia jutro wszystkim PM

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 22:56   #3490
niunia32
Zakorzenienie

Ja również mówię DOBRANOC!!

Malinka

Haniusia
Stary 2009-08-27, 23:44   #3491
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martarr Pokaż wiadomość
oj jak mnie dawno nie było nadrobić to wszystko co napisałyści to naprawde mnóstwo czasu
pochwale się swoja salą bo widze że kobitka zrobiła stronkę o to ona :d http://zajazdjolanta.pl/index.php?id=wesela ja juz doczekać sie nie moge a tu jeszcze tyle czekać trzeba :P
uuu bardzo ładna sala. elegancka. i przynajmniej ładne krzesła, bo w niektórych salach to takie obskurniaki,ze bleeeeee....
I jaka ładna nazwa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 01:45   #3492
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry w środku nocy

XxXJuSstiii
- z tych trzech zespołów najbardziej podoba mi się Vivace ... U nas decyzje są podejmowane wspólnie, jeśli TŻ ma zły dzień to odpuszczam, ale tak długo będę mu wiercić dziurę w brzuchu, aż wyrazi swoją opinię.

lisiwona - czy hotel ma www ? bo nie umiem znaleźć, a z tym parkingiem przegięcie

ivona84 - Ale miałaś przygodę z butem... knedle są równie pyszne co pierogi ... udanego weekendu i zabawy na weselu

elunka88 - ojoj będę trzymać kciuki, żeby wszystko się udało z weselem ... uwielbiam Twoje teksty, zawsze wiesz czym dowalić i rozbawić

isabele - też jestem ciekawa jak takie wesele będzie wyglądać? ... nie ma co wierzyć w zabobony, ale jeśli si nadarza okazja, to dlaczego by z niej nie skorzystać?

Stysik - a co to za badania prowadzisz? ... WWW jeszcze nie mam, ale kto wie może już niedługo

niunia32 - śliczna z Was para również życzę babci dużo zdrowia! ... Moje gratulacje Super, że mogłam pomóc przy wygranej.

cobra115 - oby jak najmniej takich przygód... dobrze, że między Wami wszystko już w porządku a bluzeczki i pościel ładne ... powodzenia na egzaminie

bambusiek - Witaj ponownie, czyżbyś cały tydzień się leczyła po urodzinach na forum ?

monini2507 - Witaj, wakacje się udały, gdzie byłaś ?

Mustique - to byłybyśmy po sąsiedzku

elunka88, XxXJuSstiii, isabele, ivona84, bambusiek, niunia32, hecate5, tinussia90, nicolaaa - Dziękuję Wam

tinussia90 - A ja zawsze myślałam, że Twoją świadkową będzie E. ... my będziemy zaproszenia dawać gdzieś z 3m-ce przed ślubem do wszystkich, a tak z pół roku szybciej do rodziny co mieszka zagranicą.

jolkajp - wszystko będzie dobrze!

martarr- śliczny lokal

---
Uff nadrobiłam wszystko co napisałyście

Nasi świadkowie: Hmmm mój TŻ chciałaby swojego przyjaciela, a ja się zastanawiam nad moim bratem i TŻ-a siostrą, no ale to się jeszcze okaże. Kiedyś miała to być przyjaciółka, ale bo kontakty się rozluźniły.

Wieczór panieński: Może jakiś maraton po np. krakowskich klubach albo duża impreza w gronie przyjaciół - czas pokaże.

Dzieci: Z tego co wiem to w mojej i TŻ-a rodzinie nie było bliźniaków, ale też słyszałam, że po odstawieniu anty szansa się zwiększa. W sumie to dzidziuś już by mógł być ale jak już któraś z Was napisała - wszystko po kolei a kiedyś jak byliśmy z moją mamą na zakupach to TŻ non stop oglądał się za małymi dziećmi albo za ciuszkami i aż moja mama coś się go spytała co tak zagląda , ale i tak nic nie pobije miny teścia (bezcenna) jak się dowiedział o naszych zaręczynach - a było to zaraz po wakacjach - to wiadomo jaka była pierwsza jego myśl A starania o dzidziusia to pewnie zaczniemy przed ślubem, ewentualnie w czasie podróży tylko tak się zastanawiam kiedy najlepiej odstawić tabsy

Sala:
Jak na razie to właścicielka podała nam cenę 160zł/os, 110zł/delegacje i 1/2 ceny dzieci do lat 10, martwimy się tylko o swój alkohol, wiadomo może nieznacznie wzrosnąć. Za całe wesele wyjdzie nam 20-30tys. w zależności ile będzie osób (40-80). Ustaliliśmy z TŻ-em, że pieniądze na wesele nazbieramy sami, a jeśli coś nie wypali to wtedy poprosimy rodziców. Koszt nie obejmuje podróży poślubnej, ale to już ja się o to będę martwić

Wczorajszy dzień zleciał mi bardzo szybko. TŻ skończył wcześniej pracę i póki co 3dni wolnego Byliśmy na zakupach, oglądaliśmy KacVegas - znów się uśmiałam z ich przygód - a na kolację zrobiłam kiełbaski i bagietkę z masłem czosnkowym .

A plan na dziś: wyspać się, wizyta na poczcie, uprzątnąć trochę w domu, miałam zrobić tzatziki (ale TŻ obiecał zrobić), spotkanie w pracy, odebrać kosmetyki, a po południu jedziemy na działkę - TŻ coś będzie robił z autem, a potem grill I namawiam go na wizytę w Parku Miniatur albo weekendowy wypad do Krakowa na jakąś imprezkę - zobaczymy co z tego wyjdzie

Dobranoc, kolorowych snow

PS. I jeszcze na zakończenie nowa mała porcja biżu, niektóre wczoraj w nocy robiłam, bo spać nie umiałam

1. Szkło weneckie
2. Cytryn
3. Szkło weneckie
4. Obsydian śnieżny
5. Koral czerwony
6. Koral biały + piasek pustyni
7. Piasek pustyni
8. Noc kairu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1775.jpg (56,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1768.jpg (61,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1784.jpg (127,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1780.jpg (35,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1770.jpg (41,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1786.jpg (32,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1789.jpg (51,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1790.jpg (48,0 KB, 10 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-08-28 o 10:32
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 05:59   #3493
nicolaaa
Rozeznanie

Dzień dobry!

JennyAniolek piękne te pierwsze

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 07:07   #3494
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Czeeeeeść!!!
właśnie opierniczam kanapkę i piję kawusię. Muszę jechać przed pracą do TŻ odstawić auto. Już nawet mam pomysł jak go obudzę
Miłego dnia! Wrócę po 9
ps. Jenny - wszystkie miód malyna, ale podoba mi się chyba najbardziej ta czarna bransoletka.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-08-28 o 07:08
Stary 2009-08-28, 08:11   #3495
senira666
Zakorzenienie

dzien dobry !!!
witam w ten jakze piekny poranek
co do swiadkow to moj TŻ poprosi swojego przyjaciela a ja poprosze kumpele.
wieczor panienski...fajnie by bylo ale u mnie nie ma panien tylko ja i moja swiadkowa i dziewczyna brata - tak to sami faceci.

a na dzisiaj szczegolnych planow brak - samo lenistwo
Stary 2009-08-28, 08:28   #3496
niunia32
Zakorzenienie

hej

u mnie za oknem całkiem przyjemnie Niedługo idę pobiegać bo dawno tego nie robiłam. Tydzień temu.

a co do świadków to ja bym chciała szwagra Tż i moją bratową. Póki co tak będzie, bo nawet Tż myśli o tym szwagrze co ja

buuu w pracy musiałam zahaczyć albo uderzyć o coś pierścionkiem. na zlocie mam jedną rysę i takie mini wgniecenie, które na szczęście widać tylko z bliska. ale sam fakt... na szczęście koszyczkowi z diamentem nic jest...

Jenny świetna biżu

Malinka

Haniusia
Stary 2009-08-28, 08:36   #3497
Mustique
Lena

c zesc dziewczyny!!!!

ja posilam się bułką z dżemem! moj nowy pomysł na sniadanie!

co do dzieci- u mnie blixniaków brak. za to duzo jest rok po roku. też mi się takie rozwiązanie podoba. bo chcę mieć dzieci ale z małą różnicą wieku- do 2 lat! tak żeby się razem w kupie trzymały.

świadkowie- mam dylemat. mam dwóch braci i napewno któregoś z nich wybiorę do świadkowania. tylko którego???? wiem że żaden się nie obrazi jak drugiego wybiorę, ale nie lubię takich sytuacji, że muszę z dwóch wybierać. teżet nie ma problemu- ma jedną siostrę i ona będzie świadkową. no chyba że będzie chciał brata??? z nim nigdy nie wiadomo!

Jenny- piekna biżuteria!!!
Stary 2009-08-28, 09:01   #3498
kopikos
Raczkowanie

Dzień dobry!!!

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
kopikos podobno po stosowaniu tabletek anty często rodzą się bliźniaki, ale moja gin mówiła, że nie ma na to regóły.
Też słyszałam że po hormonach jest większe prawdobodobienstwo bliźniaczej ciąży, więc może coś prawdy w tym jest
W takim razie muszę zasuwać do gina po tabletki żeby po ślubie wyszły bliźniaki

A ja się niedawno obudziłam - moi rodzice się za bardzo tłuką przy porządkach i nadal w tym samym schowku

Dzisiaj wybieram się do fryzjera podciąć włoski. Później może wreszcie uda mi się coś pouczyć, bo wczoraj z tej niechęci jeszcze karpatkę upiekłam
Stary 2009-08-28, 10:08   #3499
tinussia90
Raczkowanie

Witam moje drogie Panie

Jenny widzę, że nieźle Ci idzie produkcja biżu cudne normalnie A co do świadka to będzie Ela tyle, że moja kuzynka a nie ta, o której myślisz u mnie w rodzinie jest tak, że z rodziny się kogoś bierze i podtrzymamy to a ta Ela, o której myślisz będzie moją wizażystką i wspomagaczem

Elunka pewnie jakiś zwariowany pomysł Ci wpadł znów do głowy

Niunia całe szczęście, że tylko tak uszkodziłaś sobie pierścionek

Kopikos uważaj u tego fryzjera jak byłam ostatnio podciąć sobie końcówki to wyszłam w totalnie innej fryzurze fryzjerka się chyba za bardzo ucieszyła, że nożyczki trzyma w ręce

Co do wieczoru panieńskiego to jeszcze niewiem czy w domy czy w jakims pubie bardziej się boję co to będzię się działo na kawalerskim TŻ-a
Ja uwielbiam dzieci chciałabym założyć jakąś fundację czy w jakikolwiek sposób pomagać chorym dzieciom TŻ powiedział, że będzie mnie w tym wspierać i pomagać Oboje chcielibyśmy gromadkę i nieważne czy chłopczyk czy dziewczynka byle tylko zdrowe były Mam nadzieję, że dzieci będą po ślubie a nie jeszcze przed
Co do kosztu wesela to około 30 tys. Przerażają mnie takie sumy
Lecę na miasto a potem gotowanie obiadku Miłego dnia życzę!!

Zaręczyny - 24.05.2009r.

Ślub - 4.06.2011r.
tinussia90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 10:28   #3500
cobra115
Zakorzenienie

Dobry dzień

jenny
biżu jak zwykle bjutiful

niunia ja już też mam porysowany mój zaręczynowy

Teraz sie dowiedziałm że są wyniki z egzaminu zawodowego który poprawiałam, ale nie wiem gdzie wcisłam nr do szkoły i nie mam jak zadzwonić narazie.... Wczoraj nic a nic się nie pouczyłam bo zasnęłam, także dopiero teraz się zabieram bo egzam o 15:30

Miłego dzionka
Stary 2009-08-28, 10:36   #3501
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A mnie ostatnio wróżka powiedziała że się ochajtam w przyszłym roku - i to właśnie ze względu na dziecko
A co do zwariowanych pomysłów - moje biuro jest w troszki opłakanym stanie. woda nie schodzi ze zlewu (coś jest nie tak z rurami) i ściana bardzo popękała od tego. Dzisiaj zakopałam w tą ścianę i cały tynk zleciał na podłogę. Może to zmotywuje szefa do naprawy
cobra - powodzenia na egzaminie <kciuki>
niunia - nie martw się! jak ja będę miała kiedyś pierścionek też pewnie coś mu się stanie

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-08-28 o 10:38
Stary 2009-08-28, 10:41   #3502
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Niedawno wstałam, trochę później niż chciałam, ale co zrobić Teraz zabieram się za przygotowanie śniadanka.

cobra115 -

elunka88 - pobudka się udała ?

senira666 - we 3 też można się świetnie bawić

niunia32 -

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-08-28, 10:50   #3503
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Niedawno wstałam, trochę później niż chciałam, ale co zrobić Teraz zabieram się za przygotowanie śniadanka.

elunka88 - pobudka się udała ?
Witoj! kurczaczku, też bym chciała wstawać o tej porze...nie udała się pobudka, dziad jeden nie mógł się mnie doczekać chyba i już był na kopytach jak zajechałam...niech żałuje

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 10:51   #3504
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzień dobry Kochatniutkie!
elunka88 i dobrze zrobiłaś. Niech się dziad weźmie do roboty. A ciekawe jaki pomysł masz w związku z Twoim TŻtem:P. Aż się strach bać.
niunia32 gratuluję Ci tej motywacji do biegania Sama bym chciała taką mieć. A pierścionek może oddaj do jubilera,może da się to jakoś naprawić...?
JennyAniolek Twoje kolekcje są cu-do-wne. Dla mnie,człowiek,który stworzył takie coś,ma dar od samego Boga.
cobra115 dasz radę. Do 15.30 jeszcze daleko.
tinussia90 bardzo szlachetne są Twoje plany. Też bym tak chciała,tylko ja to się obawiam,że zginę w tych wszystkich przepisach i urzędach. Za miętkie mam serce.
kopikos a gdzie do fryzjera chodzisz? I właśnie,dawaj przepis na karpatkę! Ja sama też się nie mogę zebrać do nauki,nic,a nic. A wlaśnie! Dziękuję za wiadomość na PW z relacją.
Mustique ja też nie lubię wybierać. Tak mam ze świadkowymi. Mam trzy najlepsze przyjaciółki no i nie wiem którą wybrać. Jednak,co za dużo,to nie zdrowo.
nicolaaa miłego dnia.

Jak będzie z moim panieńskim? Sama jeszcze nie wiem. Ja bym chciała zrobić coś odjechanego. Ale mam zwariowaną przyjaciółkę,która najprawdopodobniej będzie moją świadkową, i siostrę więc pewnie one obydwie coś wymyślą. A TŻ mówi,że nie chce wieczoru kawalerskiego. Nie,to nie. Nie wie,co go omija;D.
Bliźniaki? Cudowna sprawa,tylko ja bym się bała,że przy dwójce nie podołam.
Pozdrawiam Was kochane i całuje;*!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 10:52   #3505
JennyAniolek
Zakorzenienie

Jak się chodzi późno spać, to potem tak się wstaje Ale dziś to zdecydowanie za późno ... Masz racje, niech żałuje

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13949088]
JennyAniolek Twoje kolekcje są cu-do-wne. Dla mnie,człowiek,który stworzył takie coś,ma dar od samego Boga.
[/QUOTE]

Dziękuję zaraz zacznę się rumienić z tych wszystkich miłych słów

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-08-28 o 10:55
Stary 2009-08-28, 11:55   #3506
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dziękuję zaraz zacznę się rumienić z tych wszystkich miłych słów

ja przeczytałam "z tych wszystkich miłych snów" i myślę o co chodzi ? eh...

Honolinka póki co nie jest źle z tym pierścionkiem. może z czasem się rozejrzę za jakimś jubilerem by coś z tym zrobić. Może przed ślubem dam do czyszczenia i wtedy coś się zrobi hihih
dziękuję dziewczyny

Honolinka,
a co do biegania to powiem Ci, że dzisiaj mi się ciężko biegło. może przez to, że ostatnio biegłam w piątek. i krócej biegłam.
i w ogole ciężko mi się dzisiaj zbierało na bieganie. ale jak się już zaczenie biegać, to fajnie jest

aaa zrobiłam sobie peeling kawowy, później wysmarowalam się balsamem rozgrzewającym i piecze mnie brzuch i posladki!! aaaaa

a no i jedziemy do KRYNICY!!!! czekamy na voucher i w drogę

Malinka

Haniusia

Edytowane przez niunia32
Czas edycji: 2009-08-28 o 12:09
Stary 2009-08-28, 12:22   #3507
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć dziewcyny

Jenny - jak zwykle same śliczności stworzyłaś. Jak dla mnie nr 5 i 8 są najlepsze No i uwielbiam cytryn

Niunia - zazdroszczę tego wyjazdu... Koleżanka z pracy dziś pojechała na taki weekend, który od kogoś odkupili i ma podobne atrakcje do wyboru, tyle, że nad morzem

Cobra -

Elunka - ja tam bym nie czekała jak nie trzeba

Co do:

- kosztów: jak już kiedyś napisałam za ślub i przyległości miałoby to wynieść jakieś 5 tys. bez ubrań. Jeśli się uda to za osobę chcemy się dogadać do 100 zł.

- świadków - nie chcę rodziny, bo nawet rodzeństwo nie wydaje mi się być odpowiednie, kuzynostwa bardziej zżytego nie mamy. Jak na chwilę obecną chcemy naszą bliską koleżankę, a co do mężczyzny to albo będzie to jej mąż albo nasz kolega (jest kilka opcji).

- wieczoru panieńskiego: jakoś większość moich koleżanek już po ślubie i szczerze mówiąc nie wiem czy coś takiego wogóle będzie, a ponieważ nie jestem jakoś szczególnie rozrywkowa to wystarczyłoby mi spotkanie przy piwku lub kawce.

- dzieci: gdyby nie "właściwa kolejność" i umowa w pracy do końca roku, to już byśmy się zakręcili. Ale myślę, że po ślubie nie będziemy z tym zwlekać ani chwili

- mojej długiej nieobecności na forum: nie wypoczywałam po urodzinach, tylko pare sytuacji połączyło się w ciąg przyczynowo-skutkowy wskutek którego nie miałam sił ani nastroju konwersować więcej niż to było niezbędne.
------------------------------------
My dziś mamy w pracy ostatni dzień wakacji, bo od poniedziałku wszyscy w komplecie zwarci i gotowi na wyzwania nowego roku akademickiego Nie będzie już kawkowania i ciastkowania od rana, chociaż dla moich bioder to duża ulga

No i jeszcze tylko ten tydzień i druga tura urlopu i 10 dni w górach Mam sprytny plan wykorzystać odprężęnie i dobry nastrój mego mężczyzny i zacząć rozmiawiać o tym i owym...

Na kolację zamierzałam dziś zrobiś placuszki z cukini ze sosem jogurtowym, ale usłyszałam tekst następującej treści: "No, cukinia to rzeczywiście romantyczny pomysł na kolację we dwoje". Jak to usłyszałam to więc będą kanapki i jeszcze mi powie, że lubi cukinię to mu
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 12:40   #3508
Mustique
Lena

hey!!!!

Niunia- gratukluję wygranej! Krynica piekny region.... tylko mało do zwiedzania....

co do panieńskiego wieczoru - ja raczej mieć nie będę. nie wiem ale ja nie lubię takich imprez. najwyżej zamkniemy sie z dziewczynami w domu i wygrzmocimy jakąs zabłąkaną flaszeczkę, ewentualnie winko. teżet wieczór kawalerski b edzie mieć, chłopaki z pracy mu nie przepuszczą.... ale co tam się będzie działo to nawet nie chcę wiedzieć!!!!
Stary 2009-08-28, 12:52   #3509
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Dwa dni mnie nie było i znów tyle do nadrabiania... Odpiszę tak tylko powirzchownie, wybaczcie ..
Co do dzidziusia to oboje już byśmy baaardzo chcieli. To jest nawet dobry powód to przyśpieszenia ślubu ale niestety nie w naszym przypadku.
Dwie moje koleżanki z klasy już są szczęśliwymi mamusiami i strasznie im zazdroszczę TŻ jakiś czas temu mówi do mnie " W maju masz maturę tak? To za pół roku rzucasz tabletki"
Zostałam bez słowa to było jakoś w czerwcu i mówię mu, że nie chcę iść do matury z piątym miesiącu ciąży.. A on na to, że wtedy mi popuszczą i na pewno wszystko zdam. Mój TŻ jest ode mnie o 6 lat starszy i chcemy mieć dziecko przed jego 30
No i chyba poczekamy do ślubu
U mnie w rodzinie też są bliźniaki, mój dziadek ŚP miał siostrę bliźniaczkę i mama mnie straszy, że ja też będę miała.. W sumie chciałabym ale kurcze nie wiem jak bym dała sobie radę..

A co do kosztów wesela to ostatnio liczyłam sobie mniej więcej na kalkulatorze ślubnym i wyszło mi niecałe 25tyś.. To i tak dla nas kuuupa kasy i ostatnio miałam wątpliwości czy robić wesele...

niunia- aaaaa.. gratuluje nagrody!!! Szczęściara A co to byl za konkurs fotograficzny? Bo nie kojarzę, żebyś pisała na ten temat.. pochwal się jakie zdjęcie wygrało

Jenny- tabletki podobno najlepiej odstawić ok. pół roku przed planowanym zajściem w ciążę, żeby było mniejsze prawdopodobienstwo bliźniaków no i podobno zaraz po odstawieniu trudniej zajść w ciążę ale to pewnie bardzo indywidualna kwestia
A ten Obsydian śniezny to bransoletka czy naszyjnik? Baaardzo mi się podoba

Co do wieczoru panieńskiego to chciałabym zrobić imprezkę z drinkami w domciu- TŻ-a wyślę z kolegami na miasto Jakoś nie bawią mnie dyskoteki itp a w domu też się można zabawić, poklachać

Przez ostatnie dni się jak zwykle obijałam W końcu pofarbowałam sobie odrosty bo już miałam z 5 cm.. miałam zamiar do ślubu nie farbować, żeby wystąpic w naturalnym kolorze ale jakoś mi zmysiały no i mam beżowy bląd co ja się naszukałam tego koloru masakra.. W środę byliśmy na urodzinach u kolegi, kupilismy mu takie kieliszki w kształcie kufli do piwa bo on piwa nie lubi to sie chociaż wódki napije z kufla fajne hasełka były na nich ale nie pamietam juz ich Nudzę się strasznie bo TŻ znów poszedł robić meble koledze Ciekawe o ktorej wróci..

W ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że pierścionek zaręczynowy mi się wygiął jakiś taki się płaski i szeroki zrobił.. Myślicie, że jak pójdę do salonu, w którym był kupiony to mi go wyprostują? Teraz go nie noszę bo się boję, że jeszcze bardziej się zniszczy

Miłego Dnia!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 13:03   #3510
niunia32
Zakorzenienie

Dziękuję

myślimy by do Zakopca skoczyć pozwiedzać. zobaczymy jeszcze.

Justi, a co do konkursu, to pisałam, prosiłam o głosik.
http://pejzaze.onet.pl/66492,g,1,25,...,,galeria.html
nasze jest zdjęcie numer 26

Malinka

Haniusia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości