|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
baw się dobrze ![]() dostaliśmy maila w sprawie wygranej dostaliśmy hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie, choć może uda się na Krynicę Zdrój zamienić, o ile się zgodzi drugi laureat. do Krynicy mamy połowę bliżej ![]() jutro będziemy wiedzieć czy wyjdzie ta zamiana ![]() szkoda tylko, że nie można korzystać z zabiegów odnowy. Ale sauna, baseny też dobre są |
|
|
|
#3482 |
|
Lena
|
a takie z nas dwa bezbożniki...
a tak na poważnie- to latka niestety lecą, a zegar tyka nieubłagalnie. pierwsze dziecko chcę mieć przed 30, więc akurat za rok to będzie w sam raz!
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
ivona dzięki za przepis
trzeba będzie wypróbować i baw się dobrze na weselichu.cobra widzę zakupki udane kopikos podobno po stosowaniu tabletek anty często rodzą się bliźniaki, ale moja gin mówiła, że nie ma na to regóły. hecate w mojej sali na dzień dzisiejszy cena wynosi 190 zł od osoby. Ma nadzieje, że podpisując umowe w przyszłym roku nie wzrośnie ponad 200. jolkap dobre z tym praniem hehe. ja przed urlopem robiłam ręczne pranie Tż, to później popropsiłam Go żeby wycisnął 3 pary spodni. Wtedy zobaczył jaka to ciężka praca i po powrocie sam część poprał ![]() niunia to super. oby się zgodził drugi laureat. powodzonka i napisz jutro czy się zgodził ![]() A ja uciekam robić porządek z włosami. Jutro w końcu piątek dzisiaj po urlopie wróciła jedna babeczka do pracy i powiedziała mi, że schudłam, teściowa tez ostatnio mi to powiedziała dzisiaj chyba odpuszczę sobie ćwiczenia. Wczora położyłam się spać z bólem zatok. Kiedy o 2 w nocy obudziła mnie staszna burza, to myślałam, że umrę z bólu. Szybko wzięłam ibuprom zatoki i czekałam tylko kiedy zacznie działać. oczywiście zanim zasnęłam ponownie po burzy i bólu to minęły ze 2 godziny. i jestem dziś padnięta. tak więc buziaki i do jutra
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
cobra115 też bym się wkurzyła na TŻ w takim przypadku ale ja mam szczęscie
![]() elunka88 wcale nie zaspałam - 5.30 byłam już na nogach widzę że Wam brakuje mojego dzień dobry ![]() ma.ko no to mnie pocieszyłaś a z włosami to jutro pewne będę musiała umyć grzywkę bo przyjeżdzą szefostwo w dużym składzie więc muszę pięknie wyglądac ![]() kopikos u mnie to mało możliwe i chcąc nie chcąc mogę mieć bliźniaki bo tata mojego TŻ jest bliźniakiem ![]() isabele nie wierz w przesądy tylko zastan ówcie sie nad salą co będze dla Was lepsze czy 2010 czy 2011 ![]() jolkajp my też liczymy się z podobymi kosztami tzn ok 45 tys no to nadrobiłam cały dzień a ja rano o 7 już w pracy do godzinki 15 i jak dotąd nie mam konkretnego zajęcia ale cóż jest troche fajnych młodych ludzi więc jest z kim pogadać ![]() popołudniu przyjechał TŻ. obecnie jestem już wykąpana i zrobię sobie tylko sałatkę do pracy to jest największa przyjemność ![]() w końcu rozumiem TŻ jak mówił "jeszcze piatek i weekend" a jutro ma się szefostwo zjechać więc albo nie będę musiała iść na naradę to będzie luz a jak będę musiała iść to chyba tam usnę bo mają debatować o jakiejś procedurze ale za to jutro się wyśpię wogóle to w sobotę czekają mnie dwie imprezki - wymiankowa w Kato tzn wymieniamy się ciuszkami i potem urodziny kumpla i kiedy tu odpocząć?
|
#3485 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze kochana!! I nie zapomnij o fotach dla nas tu oczekujących ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i 3mam kciuki żeby tamten osobnik się zgodził.....dość wygrała to jeszcze wymagania A ja chyba idę zaraz spać, zmęczyła mnie ta podróż. i iście ciekawe szkolenie... Dobranoc Misie Pysie Kolorowe
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
oj jak mnie dawno nie było
nadrobić to wszystko co napisałyści to naprawde mnóstwo czasu ![]() pochwale się swoja salą bo widze że kobitka zrobiła stronkę o to ona :d http://zajazdjolanta.pl/index.php?id=wesela ja juz doczekać sie nie moge a tu jeszcze tyle czekać trzeba :P
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
niunia sauna baseny mmmmmmmiodzio
![]() martarr zajazd jak pałac po prostu!! Przepiękny ![]() A ja wróciłam niedawno z randki TŻ zabrał mnie na spacerek i kolacje Mieliśmy iśc do chińskiej knajpki gdzie pracuje narzeczona mojego kuzyna, ale ona już powoli zamykała, wiec nie chcieliśmy jej przeszkadzać i skończyło się na el paso Było wspaniale, brakowało mi takich prawdziwych randekJa też sale i kucharkę mam osobno, z tym że za salę nie płacę, jedynie media. Ja lepiej spadam stąd bo jutro ten egzamin a ja jeszcze nic nie umiem, cud w ogóle że znalazłam notatki... A pewnie wyniki będą za 2 tygodnie i żyj tu kobito bez nerwów... |
|
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie przyszłam się przywitać po pracy
wszystko co dzisiaj napisałyście już nadrobiłam tylko już nie mam siły odpisać na wszystko ale odpiszę jutro
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się też odmelduję przed pójściem spać
![]() cobra115 powodzenia na egzaminie ![]() martarr bardzo ładna sala i ogólnie całość śliczna To lecę do łóżka jutro Katowice a potem sprzątanko u babci więc będę późnym popołudniem dopiero ![]() Także dobrej nocki i miłego dnia jutro wszystkim PM
|
#3491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jaka ładna nazwa
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w środku nocy ![]() XxXJuSstiii - z tych trzech zespołów najbardziej podoba mi się Vivace ... U nas decyzje są podejmowane wspólnie, jeśli TŻ ma zły dzień to odpuszczam, ale tak długo będę mu wiercić dziurę w brzuchu, aż wyrazi swoją opinię. lisiwona - czy hotel ma www ? bo nie umiem znaleźć, a z tym parkingiem przegięcie ivona84 - Ale miałaś przygodę z butem... knedle są równie pyszne co pierogi ... udanego weekendu i zabawy na weselu ![]() elunka88 - ojoj będę trzymać kciuki, żeby wszystko się udało z weselem ... uwielbiam Twoje teksty, zawsze wiesz czym dowalić i rozbawić isabele - też jestem ciekawa jak takie wesele będzie wyglądać? ... nie ma co wierzyć w zabobony, ale jeśli si nadarza okazja, to dlaczego by z niej nie skorzystać? ![]() Stysik - a co to za badania prowadzisz? ... WWW jeszcze nie mam, ale kto wie może już niedługo ![]() niunia32 - śliczna z Was para również życzę babci dużo zdrowia! ... Moje gratulacje Super, że mogłam pomóc przy wygranej.cobra115 - oby jak najmniej takich przygód... dobrze, że między Wami wszystko już w porządku a bluzeczki i pościel ładne ... powodzenia na egzaminie ![]() bambusiek - Witaj ponownie, czyżbyś cały tydzień się leczyła po urodzinach na forum ? ![]() monini2507 - Witaj, wakacje się udały, gdzie byłaś ? ![]() Mustique - to byłybyśmy po sąsiedzku ![]() elunka88, XxXJuSstiii, isabele, ivona84, bambusiek, niunia32, hecate5, tinussia90, nicolaaa - Dziękuję Wam ![]() tinussia90 - A ja zawsze myślałam, że Twoją świadkową będzie E. ... my będziemy zaproszenia dawać gdzieś z 3m-ce przed ślubem do wszystkich, a tak z pół roku szybciej do rodziny co mieszka zagranicą.jolkajp - wszystko będzie dobrze! martarr- śliczny lokal ![]() --- Uff nadrobiłam wszystko co napisałyście ![]() Nasi świadkowie: Hmmm mój TŻ chciałaby swojego przyjaciela, a ja się zastanawiam nad moim bratem i TŻ-a siostrą, no ale to się jeszcze okaże. Kiedyś miała to być przyjaciółka, ale Wieczór panieński: Może jakiś maraton po np. krakowskich klubach albo duża impreza w gronie przyjaciół - czas pokaże.Dzieci: Z tego co wiem to w mojej i TŻ-a rodzinie nie było bliźniaków, ale też słyszałam, że po odstawieniu anty szansa się zwiększa. W sumie to dzidziuś już by mógł być ale jak już któraś z Was napisała - wszystko po kolei a kiedyś jak byliśmy z moją mamą na zakupach to TŻ non stop oglądał się za małymi dziećmi albo za ciuszkami i aż moja mama coś się go spytała co tak zagląda ) jak się dowiedział o naszych zaręczynach - a było to zaraz po wakacjach - to wiadomo jaka była pierwsza jego myśl tylko tak się zastanawiam kiedy najlepiej odstawić tabsy ![]() Sala: Jak na razie to właścicielka podała nam cenę 160zł/os, 110zł/delegacje i 1/2 ceny dzieci do lat 10, martwimy się tylko o swój alkohol, wiadomo może nieznacznie wzrosnąć. Za całe wesele wyjdzie nam 20-30tys. w zależności ile będzie osób (40-80). Ustaliliśmy z TŻ-em, że pieniądze na wesele nazbieramy sami, a jeśli coś nie wypali to wtedy poprosimy rodziców. Koszt nie obejmuje podróży poślubnej, ale to już ja się o to będę martwić ![]() Wczorajszy dzień zleciał mi bardzo szybko. TŻ skończył wcześniej pracę i póki co 3dni wolnego Byliśmy na zakupach, oglądaliśmy KacVegas - znów się uśmiałam z ich przygód . A plan na dziś: wyspać się, wizyta na poczcie, uprzątnąć trochę w domu, miałam zrobić tzatziki (ale TŻ obiecał zrobić), spotkanie w pracy, odebrać kosmetyki, a po południu jedziemy na działkę - TŻ coś będzie robił z autem, a potem grill I namawiam go na wizytę w Parku Miniatur albo weekendowy wypad do Krakowa na jakąś imprezkę - zobaczymy co z tego wyjdzie![]() Dobranoc, kolorowych snow ![]() PS. I jeszcze na zakończenie nowa mała porcja biżu, niektóre wczoraj w nocy robiłam, bo spać nie umiałam 1. Szkło weneckie 2. Cytryn 3. Szkło weneckie 4. Obsydian śnieżny 5. Koral czerwony 6. Koral biały + piasek pustyni 7. Piasek pustyni 8. Noc kairu Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-28 o 10:32 |
|
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
JennyAniolek piękne te pierwsze
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść!!!
właśnie opierniczam kanapkę i piję kawusię. Muszę jechać przed pracą do TŻ odstawić auto. Już nawet mam pomysł jak go obudzę ![]() ![]() Miłego dnia! Wrócę po 9 ![]() ps. Jenny - wszystkie miód malyna, ale podoba mi się chyba najbardziej ta czarna bransoletka.
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-08-28 o 07:08 |
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry !!!
![]() witam w ten jakze piekny poranek ![]() co do swiadkow to moj TŻ poprosi swojego przyjaciela a ja poprosze kumpele. wieczor panienski...fajnie by bylo ale u mnie nie ma panien tylko ja i moja swiadkowa i dziewczyna brata - tak to sami faceci. a na dzisiaj szczegolnych planow brak - samo lenistwo
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie za oknem całkiem przyjemnie Niedługo idę pobiegać bo dawno tego nie robiłam. Tydzień temu. ![]() a co do świadków to ja bym chciała szwagra Tż i moją bratową. Póki co tak będzie, bo nawet Tż myśli o tym szwagrze co ja ![]() buuu w pracy musiałam zahaczyć albo uderzyć o coś pierścionkiem. na zlocie mam jedną rysę i takie mini wgniecenie, które na szczęście widać tylko z bliska. ale sam fakt... na szczęście koszyczkowi z diamentem nic jest...Jenny świetna biżu |
|
|
|
#3497 |
|
Lena
|
c zesc dziewczyny!!!!
ja posilam się bułką z dżemem! moj nowy pomysł na sniadanie! ![]() co do dzieci- u mnie blixniaków brak. za to duzo jest rok po roku. też mi się takie rozwiązanie podoba. bo chcę mieć dzieci ale z małą różnicą wieku- do 2 lat! tak żeby się razem w kupie trzymały. świadkowie- mam dylemat. mam dwóch braci i napewno któregoś z nich wybiorę do świadkowania. tylko którego???? wiem że żaden się nie obrazi jak drugiego wybiorę, ale nie lubię takich sytuacji, że muszę z dwóch wybierać. teżet nie ma problemu- ma jedną siostrę i ona będzie świadkową. no chyba że będzie chciał brata??? z nim nigdy nie wiadomo!Jenny- piekna biżuteria!!!
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!!!
Cytat:
![]() W takim razie muszę zasuwać do gina po tabletki żeby po ślubie wyszły bliźniaki ![]() A ja się niedawno obudziłam - moi rodzice się za bardzo tłuką przy porządkach i nadal w tym samym schowku ![]() Dzisiaj wybieram się do fryzjera podciąć włoski. Później może wreszcie uda mi się coś pouczyć, bo wczoraj z tej niechęci jeszcze karpatkę upiekłam
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje drogie Panie
![]() Jenny widzę, że nieźle Ci idzie produkcja biżu cudne normalnie A co do świadka to będzie Ela tyle, że moja kuzynka a nie ta, o której myślisz u mnie w rodzinie jest tak, że z rodziny się kogoś bierze i podtrzymamy to ![]() Elunka pewnie jakiś zwariowany pomysł Ci wpadł znów do głowy ![]() Niunia całe szczęście, że tylko tak uszkodziłaś sobie pierścionek Kopikos uważaj u tego fryzjera jak byłam ostatnio podciąć sobie końcówki to wyszłam w totalnie innej fryzurze fryzjerka się chyba za bardzo ucieszyła, że nożyczki trzyma w ręce ![]() Co do wieczoru panieńskiego to jeszcze niewiem czy w domy czy w jakims pubie bardziej się boję co to będzię się działo na kawalerskim TŻ-a ![]() Ja uwielbiam dzieci chciałabym założyć jakąś fundację czy w jakikolwiek sposób pomagać chorym dzieciom TŻ powiedział, że będzie mnie w tym wspierać i pomagać Mam nadzieję, że dzieci będą po ślubie a nie jeszcze przed ![]() Co do kosztu wesela to około 30 tys. Przerażają mnie takie sumy Lecę na miasto a potem gotowanie obiadku Miłego dnia życzę!! ![]()
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() jenny biżu jak zwykle bjutiful niunia ja już też mam porysowany mój zaręczynowy Teraz sie dowiedziałm że są wyniki z egzaminu zawodowego który poprawiałam, ale nie wiem gdzie wcisłam nr do szkoły i nie mam jak zadzwonić narazie.... Wczoraj nic a nic się nie pouczyłam bo zasnęłam, także dopiero teraz się zabieram bo egzam o 15:30 Miłego dzionka
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ostatnio wróżka powiedziała że się ochajtam w przyszłym roku - i to właśnie ze względu na dziecko
![]() A co do zwariowanych pomysłów - moje biuro jest w troszki opłakanym stanie. woda nie schodzi ze zlewu (coś jest nie tak z rurami) i ściana bardzo popękała od tego. Dzisiaj zakopałam w tą ścianę i cały tynk zleciał na podłogę. Może to zmotywuje szefa do naprawy cobra - powodzenia na egzaminie <kciuki> niunia - nie martw się! jak ja będę miała kiedyś pierścionek też pewnie coś mu się stanie
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-08-28 o 10:38 |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Niedawno wstałam, trochę później niż chciałam, ale co zrobić ![]() Teraz zabieram się za przygotowanie śniadanka.cobra115 - ![]() elunka88 - pobudka się udała ? ![]() senira666 - we 3 też można się świetnie bawić ![]() niunia32 - |
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3504 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kochatniutkie
!elunka88 i dobrze zrobiłaś . Niech się dziad weźmie do roboty . A ciekawe jaki pomysł masz w związku z Twoim TŻtem:P. Aż się strach bać .niunia32 gratuluję Ci tej motywacji do biegania Sama bym chciała taką mieć . A pierścionek może oddaj do jubilera,może da się to jakoś naprawić...?JennyAniolek Twoje kolekcje są cu-do-wne . Dla mnie,człowiek,który stworzył takie coś,ma dar od samego Boga .cobra115 dasz radę . Do 15.30 jeszcze daleko .tinussia90 bardzo szlachetne są Twoje plany . Też bym tak chciała,tylko ja to się obawiam,że zginę w tych wszystkich przepisach i urzędach . Za miętkie mam serce .kopikos a gdzie do fryzjera chodzisz ? I właśnie,dawaj przepis na karpatkę ! Ja sama też się nie mogę zebrać do nauki,nic,a nic. A wlaśnie! Dziękuję za wiadomość na PW z relacją .Mustique ja też nie lubię wybierać. Tak mam ze świadkowymi. Mam trzy najlepsze przyjaciółki no i nie wiem którą wybrać . Jednak,co za dużo,to nie zdrowo .nicolaaa miłego dnia .Jak będzie z moim panieńskim? Sama jeszcze nie wiem. Ja bym chciała zrobić coś odjechanego. Ale mam zwariowaną przyjaciółkę,która najprawdopodobniej będzie moją świadkową, i siostrę więc pewnie one obydwie coś wymyślą . A TŻ mówi,że nie chce wieczoru kawalerskiego. Nie,to nie . Nie wie,co go omija;D.Bliźniaki ? Cudowna sprawa,tylko ja bym się bała,że przy dwójce nie podołam . Pozdrawiam Was kochane i całuje;*! |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się chodzi późno spać, to potem tak się wstaje
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13949088] JennyAniolek Twoje kolekcje są cu-do-wne . Dla mnie,człowiek,który stworzył takie coś,ma dar od samego Boga . [/QUOTE]Dziękuję zaraz zacznę się rumienić z tych wszystkich miłych słów
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-28 o 10:55 |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
ja przeczytałam "z tych wszystkich miłych snów" i myślę o co chodzi ? eh... Honolinka póki co nie jest źle z tym pierścionkiem. może z czasem się rozejrzę za jakimś jubilerem by coś z tym zrobić. Może przed ślubem dam do czyszczenia i wtedy coś się zrobi hihihdziękuję dziewczyny ![]() Honolinka, a co do biegania to powiem Ci, że dzisiaj mi się ciężko biegło. może przez to, że ostatnio biegłam w piątek. i krócej biegłam. i w ogole ciężko mi się dzisiaj zbierało na bieganie. ale jak się już zaczenie biegać, to fajnie jest ![]() aaa zrobiłam sobie peeling kawowy, później wysmarowalam się balsamem rozgrzewającym i piecze mnie brzuch i posladki!! aaaaa a no i jedziemy do KRYNICY!!!! czekamy na voucher i w drogę
Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-08-28 o 12:09 |
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewcyny
Jenny - jak zwykle same śliczności stworzyłaś. Jak dla mnie nr 5 i 8 są najlepsze ![]() Niunia - zazdroszczę tego wyjazdu... Koleżanka z pracy dziś pojechała na taki weekend, który od kogoś odkupili i ma podobne atrakcje do wyboru, tyle, że nad morzem Cobra - ![]() Elunka - ja tam bym nie czekała jak nie trzeba Co do: - kosztów: jak już kiedyś napisałam za ślub i przyległości miałoby to wynieść jakieś 5 tys. bez ubrań. Jeśli się uda to za osobę chcemy się dogadać do 100 zł. - świadków - nie chcę rodziny, bo nawet rodzeństwo nie wydaje mi się być odpowiednie, kuzynostwa bardziej zżytego nie mamy. Jak na chwilę obecną chcemy naszą bliską koleżankę, a co do mężczyzny to albo będzie to jej mąż albo nasz kolega (jest kilka opcji). - wieczoru panieńskiego: jakoś większość moich koleżanek już po ślubie i szczerze mówiąc nie wiem czy coś takiego wogóle będzie, a ponieważ nie jestem jakoś szczególnie rozrywkowa to wystarczyłoby mi spotkanie przy piwku lub kawce. - dzieci: gdyby nie "właściwa kolejność" i umowa w pracy do końca roku, to już byśmy się zakręcili. Ale myślę, że po ślubie nie będziemy z tym zwlekać ani chwili - mojej długiej nieobecności na forum: nie wypoczywałam po urodzinach, tylko pare sytuacji połączyło się w ciąg przyczynowo-skutkowy wskutek którego nie miałam sił ani nastroju konwersować więcej niż to było niezbędne. ------------------------------------ My dziś mamy w pracy ostatni dzień wakacji, bo od poniedziałku wszyscy w komplecie zwarci i gotowi na wyzwania nowego roku akademickiego No i jeszcze tylko ten tydzień i druga tura urlopu i 10 dni w górach Na kolację zamierzałam dziś zrobiś placuszki z cukini ze sosem jogurtowym, ale usłyszałam tekst następującej treści: "No, cukinia to rzeczywiście romantyczny pomysł na kolację we dwoje". Jak to usłyszałam to
|
#3508 |
|
Lena
|
hey!!!!
Niunia- gratukluję wygranej! Krynica piekny region.... tylko mało do zwiedzania.... co do panieńskiego wieczoru - ja raczej mieć nie będę. nie wiem ale ja nie lubię takich imprez. najwyżej zamkniemy sie z dziewczynami w domu i wygrzmocimy jakąs zabłąkaną flaszeczkę, ewentualnie winko. teżet wieczór kawalerski b edzie mieć, chłopaki z pracy mu nie przepuszczą.... ale co tam się będzie działo to nawet nie chcę wiedzieć!!!!
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dwa dni mnie nie było i znów tyle do nadrabiania... Co do dzidziusia to oboje już byśmy baaardzo chcieli. To jest nawet dobry powód to przyśpieszenia ślubu ale niestety nie w naszym przypadku. Dwie moje koleżanki z klasy już są szczęśliwymi mamusiami i strasznie im zazdroszczę TŻ jakiś czas temu mówi do mnie " W maju masz maturę tak? To za pół roku rzucasz tabletki"Zostałam bez słowa No i chyba poczekamy do ślubu ![]() U mnie w rodzinie też są bliźniaki, mój dziadek ŚP miał siostrę bliźniaczkę i mama mnie straszy, że ja też będę miała.. W sumie chciałabym ale kurcze nie wiem jak bym dała sobie radę.. A co do kosztów wesela to ostatnio liczyłam sobie mniej więcej na kalkulatorze ślubnym i wyszło mi niecałe 25tyś.. To i tak dla nas kuuupa kasy i ostatnio miałam wątpliwości czy robić wesele... niunia- aaaaa.. A co to byl za konkurs fotograficzny? Bo nie kojarzę, żebyś pisała na ten temat.. pochwal się jakie zdjęcie wygrało ![]() Jenny- tabletki podobno najlepiej odstawić ok. pół roku przed planowanym zajściem w ciążę, żeby było mniejsze prawdopodobienstwo bliźniaków no i podobno zaraz po odstawieniu trudniej zajść w ciążę ale to pewnie bardzo indywidualna kwestia ![]() A ten Obsydian śniezny to bransoletka czy naszyjnik? Baaardzo mi się podoba ![]() Co do wieczoru panieńskiego to chciałabym zrobić imprezkę z drinkami w domciu- TŻ-a wyślę z kolegami na miasto Jakoś nie bawią mnie dyskoteki itp a w domu też się można zabawić, poklachać ![]() Przez ostatnie dni się jak zwykle obijałam W końcu pofarbowałam sobie odrosty bo już miałam z 5 cm.. miałam zamiar do ślubu nie farbować, żeby wystąpic w naturalnym kolorze ale jakoś mi zmysiały no i mam beżowy bląd co ja się naszukałam tego koloru masakra.. W środę byliśmy na urodzinach u kolegi, kupilismy mu takie kieliszki w kształcie kufli do piwa bo on piwa nie lubi to sie chociaż wódki napije z kufla Nudzę się strasznie bo TŻ znów poszedł robić meble koledze Ciekawe o ktorej wróci.. W ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że pierścionek zaręczynowy mi się wygiął jakiś taki się płaski i szeroki zrobił.. Myślicie, że jak pójdę do salonu, w którym był kupiony to mi go wyprostują? Teraz go nie noszę bo się boję, że jeszcze bardziej się zniszczyMiłego Dnia! |
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() myślimy by do Zakopca skoczyć pozwiedzać. zobaczymy jeszcze. Justi, a co do konkursu, to pisałam, prosiłam o głosik. http://pejzaze.onet.pl/66492,g,1,25,...,,galeria.html nasze jest zdjęcie numer 26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

a tak na poważnie- to latka niestety lecą, a zegar tyka nieubłagalnie. pierwsze dziecko chcę mieć przed 30, więc akurat za rok to będzie w sam raz! 
widzę że Wam brakuje mojego dzień dobry
nie pamiętam kiedy wyskoczył z taką inicjatywą, chyba mu się głupio po wczorajszym zrobiło
i za noclegi wychodzi nam jakies 5 tys. A jak tak wstepnie oszacowałam to całośc wyjdzie nas ok 45tys
Było wspaniale, brakowało mi takich prawdziwych randek
Perfect Housewife 

ale odpiszę jutro 

... udanego weekendu i zabawy na weselu
Super, że mogłam pomóc przy wygranej.
jakiś taki się płaski i szeroki zrobił.. Myślicie, że jak pójdę do salonu, w którym był kupiony to mi go wyprostują? Teraz go nie noszę bo się boję, że jeszcze bardziej się zniszczy