|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Ja już jestem.
![]() Jem właśnie drugie śniadanie i zaraz zabieram się za jakąś robotę. Chwilę ewentualnie sobie odpocznę. sydunia, nie choruj! A poza tym, pocieszyłaś mnie, ze będzie więcej E., więc nie mogę się doczekać weekendu. ![]() Dziewczyny w szkole doradziły mi, żeby nie ścinać włosów. Z jednej strony, ważne, żeby mi się podobało, ale z drugiej, dłuższe włosy maja wiele zalet...Co zrobić? - oto jest pytanie.
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie oprócz bólu głowy i dziwnego samopoczucia nic mi nie jest, temperatury raczej nie mam. pewnie jutro już będzie ok.
invissible poczekaj do matury ze ścinaniem ja bym teraz ścięła, ale tylko dlatego, że końcówki mi się zniszczyły nie wiem od czego no ale wytrzymam do maja. no chyba że tak jak pisałam wczoraj, zdam egzamin 13 w piątek
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z fakultetów z biologii
Rozwiązywaliśmy matury...Dzisiaj muszę też dokończyć "Proces" ...
|
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Grudniowa-szatynka
Studia kiedyś i dzisiaj to dwie różne sprawy, moja mam mówi, że specjalnie nie męczyła szarych komórek, a teraz też raczej nie sprzedaje leków, nawet ich nie robi. Gdzie chcesz na weterynarie startujesz?? |
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ mam problem.
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis labuję w domu, tzn konkretniej zniemczam sie i zangielszczam
okropnośc okropnośc ten i anstępny tydzien nauki ebdzie cos czuję ![]() byle do weekendu |
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
No ja właśnie chciałabym wykorzystać ten wolny czas. Dlatego ruszam się w końcu do czytania książki, by móc zacząć prezentację
|
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
widzę, że Cię ciągnie ale powstrzymuje przesąd i koleżanki - zrób jak uważasz, włosy nie ręka odrosną o ile ejsteś pewna, że w tej fryzurze będzie Ci dobrze. Ja się niestety nie znam. ![]() byłam dziś u fryzjera, ścięłam 5cm i grzywke ale włosy mi rozsną w tak zastraszająco szybkim tempie, że pewnie przed maturę zetnę ze 3 razy. i obleję poszłam spać o 3 i wstałam o 8
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najkrótszą warstwe miałam ściętą o połowe. Tylko różnica była taka że ja wcale tego nie chciałam... Bo chce mieć długie włosy i już...Teraz tez poszłam podciąć koncówki i z 5-6 cm zeszło. + grzywka. A to jeszcze nie koniec bo jeszcze te krótsze warstwy mam poniszczone ale tych mi juz nie podcieła :/ |
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dzisiaj wściekłam. Dostałam 1 z kartkówki (tej na powitanie po feriach
i studniówce Ale nauczycielowi, który mówi "umisz", "rozumisz", "kto to umi?", "pytam was pytań", trzeba chyba wybaczyć.
|
#3492 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
to prawie jak punktacja do zadan przez niektorych stosowana: 0pkt - nie napisal nic 1pkt- nic z tego nie wynika ale go lubię/coś napisal ale mnie wkurza! 2pkt-costam napisal 3pkt-costam napisal, lubie go 4pkt-zrobil dobrze zadanie
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
Ja włosów ściąć przed maturą nie mogę
podwiązki nie miałam Adasia nie obskoczyłam buty przebrałam (mimo protestów jakiejś matki która dorwała mnie w szatni )Skończyłam wypracowanie i Sen nocy letniej. Uff
|
|
#3494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
3- napisal wszystko 4- napisal wszystko lubie go 5- napisał wszystko słowo w słowo z moich prywatnych notatek kiedys poszlam sie z kumpela klucic o 5 bo mialysmy slowo w slowo wszystko z zeszytu a on nam wyciaga notanki ze swojej torby i mowi ze tego nie było hehe ale ejstem pozytywnie naładowana ;] pokonamy chorbensa |
|
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam później boso byłam zastanawiam się jakie jeszcze przesądy złamałam, bo o nich nie iwem
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Ajaj, wystarczyło sie tylko wyskarżyć na pocztę i dziś wracając do domu. Idąc po schodach i dysząc, bo kto tyle schodów wymyślił, zobaczyłam list w skrzynce ;D
Pani fotograf obiecała, że postara się przyjechać w tym tygodniu z płytami ze studniówki. Dowiedzieliśmy się też, że mamy mieć jakąś prezentacje ze studniówki dla mieszkańców 'miasta' żeby mogli popatrzeć jacy to my fajnie jesteśmy i jak ładnie się bawić potrafimy. I pani pielęgniarka nam dziś bilans robiła. Wyszło mi, że się w ciągu tych trzech lat liceum zdeptałam o dwa centymetry o.O Jeszcze nie urosłam, a już się zdeptałam. No ale jak mi to wychowawczyni powiedziała: 'Małe jest piękne' Ona sama jest ode mnie wyższa może o pięć centymetrów ^^
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pytalam dzis kiedy bedzie film-w czwartek film a jutro zdjecia
![]() jestem bardzo ciekawa filmu.
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnijcie mnie, bo ciągle się odciągam od nauki!
U nas film będzie w piątek po południu, czyli w poniedziałek rano. Chyba, że kolega, który będzie odbierał, podrzuci mi do domu. ![]() Wkurza mnie moja rodzina. Mama cały czas mi udowadnia, żebym się nie przywiązywała do TŻta, bo na pewno mnie zostawi. (jesteśmy razem 3,5 roku, a On planuje być moim mężem...) I jeszcze w dodatku, wkurza się na mnie, że nie chce mi się jechać w Dzień Kobiet na rodzinny spend. (w ogóle nie lubię takowych.) Nie mogę się doczekać, kiedy nie będę już musiała być od nich zależna...
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na poprawe se walnelam sama sesje fotograficzna(z reki
Tak wygladam w podkreconych wlosach i podpietych-nadal jestescie za tymi prostymi? Bo mi sie podobaja te krecone w sumie (na chwile) 2 dzien ferii a ja niewiele zrobilam (poza sesja )
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam sie w tych kręconych podobasz. Ale nie w tych suchych. Ładne loki są ok
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro i tak bede fale bo sie rozprostuja. Musza ta "Granice" w koncu przeczytac bo marnuje czas.. ![]() Pouczyc sie gegry itd..
|
|
|
#3503 | |||||
|
Pani Buka
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja NIE ZNOSZĘ takiego podejścia, że "znajdziesz sobie innego". NIE ZNOSZĘ :| też bym chciała się już uwolnić - ostatnio już w ogóle mam dość bo tata ma zaległy urlop, ciagle siedzi w domu i ciągle mnie kontroluje :/ non stop pyta na którą idę, dlaczego, czy uczę się, odrobiłam lekcje, i że mam uważać bo nie zdam... no jak do małego dziecka :/ Cytat:
![]() w ogóle jak się wkurzyłam... nie chodzę na żadne korki z wosu, bo liczę na to, że sobie poradzę - ale będę musiała ZUPEŁNIE sama bo na szkołę nie ma co liczyć :/ dziś mieliśmy mieć dwie godziny wosu. kolega, olimpijczyk, miał prowadzić lekcję, ale się rozchorował. przychodzimy, a facet taki zdezorientowany, że kurcze, nie wie co zrobić, nie przygotował się, nic nie umie, no hmmm, zrobimy historię! plany wypracowan ze średniowiecza owszem, przydatne, ale W OGOLE nie realizujemy wosu. W OGOLE. :/ lecę na korki z polskiego a potem historia...
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Naturalnie mam falowane..jak prostuje to przy deszczu i tak sie kreca Dziekuje. O dziwo dobrze wyszlam
|
|
|
#3505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam w końcu ten "proces"... Hmm dziwne jak dla mnie... No, ale tematu już nie mogę zmienić
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
do zdających ang R:
mam do napisania wypracowanie na temat: It's better to rent a flat off campus than to stay in a student residence hall. Jak dla mnie to jest opinion essay, ale nasza nauczycielka nam chciała wmówić, że to przecież for and against. Ale for and against byłoby inaczej sformuowane przecież. Generalnie nie stanęło chyba w końcu na niczym, ale wg was jaki to typ rozprawki jest? |
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że wcześniej pisałyście trochę o Borowskim i jego opowiadaniach... teraz przyszedł czas i na mnie
Mam nadzieję, że fajnie się to mniej więcej czyta
|
|
|
|
#3509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo masz jasno określone - lepiej mieszkać w mieszkaniu, niż w akademiku. I piszesz za mieszkania w mieszkaniu i przeciw mieszkania w mieszkaniu, ale te przeciw muszą być związane z tym, dlaczego gorszy jest akademik. Mniej więcej tak nam to tłumaczyła anglistka. Miałam temat "lepiej w mieście, niż na wsi", czyli identyczny, tylko miejsce zmienione i na tym nam tłumaczyła. beoneself, jak lubisz opowiadania o obozach, to Ci się spodoba. Ja skapitulowałam przy ostatnim opowiadaniu. Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-02-17 o 17:16 |
|||
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
invissible no nam tylko zaczęła mówić, że to for and against, ale nic konkretnie nie powiedziała. a my całą grupą uznaliśmy, że dla nas to opinion nie wiem, zobaczę jak to napiszę
Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2009-02-17 o 17:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Z jednej strony, ważne, żeby mi się podobało, ale z drugiej, dłuższe włosy maja wiele zalet...
no ale wytrzymam do maja. no chyba że tak jak pisałam wczoraj, zdam egzamin 13 w piątek

]

Najkrótszą warstwe miałam ściętą o połowe. Tylko różnica była taka że ja wcale tego nie chciałam... Bo chce mieć długie włosy i już...
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
I jeszcze w dodatku, wkurza się na mnie, że nie chce mi się jechać w Dzień Kobiet na rodzinny spend. (w ogóle nie lubię takowych.) Nie mogę się doczekać, kiedy nie będę już musiała być od nich zależna...