|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
| chłopiec |
|
23 | 41,82% |
| dziewczynka |
|
11 | 20,00% |
| nie wiem |
|
21 | 38,18% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nie to ze nie kółek pompowanych i przekładanej rączki lub mozliwości montażu przodem, tyłek do kier. jazdy to sama bym się nim zainteresowała.A tak chyba ten implast mi nie podpadł jeszcze niczym ![]() Ja wczoraj też coś się męczyłam. Czytałam gazetę, oglądałam tv. Mąż chrapał w najlepsze cały rozgrzany...i tu nagle "knock, knock" Laurka się porozumiewała, więc i ja w końcu dołączam do pukniętych mam, bo to już czas najwyższy. Połozyłam rękę na brzuchu i byłam tak podekscytowana że czekałam na coraz to kolejne sygnały aż zasnęłam. a nam również miło czytać o twoich radościach ![]() Cytat:
![]() Męzus się chyba rozkłada na dobre. Myslę że to przez zmęczenie. Trasa po auto, późny powrót, rano trasa do Warszawy, nocleg i prosto do pracy. Oslabiony był i go wzięło.Własnie wietrze domek żeby chorobę wygonić. Cukier rano 79 a do95 można mieć naczczo. Zjadłam normalne sniadanie, zeby móc sie obserwować jaka bedzie reakcja.Cytat:
I sie nie myli.Więcej tak nie miałam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#3483 | |||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam z rana
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a te kola piankowe podobno sa rownie dobre jak pompowane - i czytalam nawet opinie o tym wozku jednej mamy, ze byla nad morzem i jezdzila po piachu i kamieniach i nie bylo problemu, mimo iz wozek nie ma pompowanych kol
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że u mnie wiecej się nie pojawi. Ale na wszelki wypadek ide zaraz do apteki po rennie |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może ten twój lekarz ma coś nie tak z ślepkami. ja ide za tydzień na usg i pewnie marne szanse zebym mogła zajżeć co tam ma miedzy nóżkami
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
witam o późnym poranku
widzę, że już grono kopniętych się bardzo powiększyło ![]() wszyscy chorują wokół - u mnie też (w pracy wszyscy kaszlą i smarkają, w domu mąż, a w weekendy teściowa) - ja się do tej pory trzymałam, ale od ok tygodnia boli mnie gardło ![]() cuduję ze wszystkimi domowymi specyfikami, soczkami, aktimelkami, a gardło wciąż boli - mam nadzieję, ze na tym się skończy kiedy się w końcu skończy ten pochmurny okres - wczoraj już było słonecznie, a dziś znowu chmury wzywam słoneczko
|
|
#3488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super że wszystko u ciebie dobrze Gdy usłyszałam pierwszy raz bicie serduszka mojej niuni też się popłakałam, to jest takie wzrószające przeżycie a mój TŻ patrzył jak w obrazek ale za wiele nie zobaczył bo maleństwo było strasznie leniwe z ledwością pomachało rączką, za to usłyszałam ze bedzie wysokie ![]() Gratuluje synusia siostrze ciotecznej ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamusie!
Pozdrawiam wszystkie serdecznie! Niestety nie nadrobię, staram się nie przesiadywać przy komputerze. Przez ostatnie dwa dni czułam się średnio. W środę miałam brunatne plamienie, ale zobaczył mnie gin i wszystko OK. Łożysko w dnie i po prawej stronie macicy, daleko od ujścia szyjki macicy. Widocznie to po ekscesach łóżkowych . Dzidziuś bardzo aktywny, o ile się nie mylę, to widziałam coś między nogami, ale skupiałam się na łożysku i nie chciałam dopytywać, bo moje połówkowe USG już w poniedziałek i wolałabym, aby mój mąż był obecny, jeśli dzidzia łaskawie odtajni swoją płeć . Trochę brzuch mi się stawiał i pobolewał, ale przez całą noc i dziś rano nic, więc jestem happy. Od dwóch dni czuję ruchy maluszka, nie są to jakieś wielkie kopniaki, ale nie mam wątpliwości, że to nasz dzidziuś. Aktywny jest szczególnie wieczorem ![]() Ściskam Was wszystkie mocno, może w ten weekend uda mi się coś więcej popisać.
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
ale gafa nawet się nie przywitałam. Dzieńdobry wszystkim mamusiom
![]() Mam nadzieję ze dzisiejszy dzień bedzie lepszy niż wczorajsze popołudnie i noc. Chyba zjadłam coś nie dobrego kłuje mnie w lewym boku nawet jak sie poruszam, w nocy prawie nie spałam ![]() a gdy już zasnełam miałam okropny sen i obudziłam sie z płaczem.![]() Mam nadzieję że sny nie są prorocze tym bardziej takie ![]() ![]() śniło mi sie ze coś złego stało sie mojemu kochanemu tacie a ja jestem tak daleko... Może stąd moje złe samopoczucie ![]() ![]()
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3492 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
lenusia mi sny sprawdzaja sie na odwrot przewaznie, nie przejmuj sie to tylko koszmar
![]() no powiedzcie mi co sadzicie o tym wozku titi........
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jeszcze wyczytalam, ze sa dwie wersje kol w tym tritonie - i piankowe i pompowane
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie fajny ten wozeczek.........ale ja wybralabym Tako Jumper!!
|
#3496 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
jak juz sa jakies fajne kolorki to ten czarny pas przechodzacy na srodku wszystko psuje...
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oooo, a na alle jest z pompowanymi kołkami?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 |
|
Ola-Unhola
|
Mi się za bardzo nie podoba, taki jakiś rozjechany
Musiałabym go na żywi zobaczyc, bo tak w necie to na pewno bym się nie zdecydowała. A ja teraz oglądam mutsy 4rider http://mamaija.pl/?ProductID=3188/8299 i gdyby nie ta mała gondola....
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
jak dla mnie za drogi.......
|
|
#3502 |
|
Ola-Unhola
|
No drogie drogie
![]() Ale ja juz jeden tani wózek przerobiłam. Poza tym to zakup dla dwójki, w końcu za dwa lata kolejne będzie, to się przyda
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-03-06 o 11:01 |
|
|
|
#3503 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ale Mamuś na Forum od samego rana
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda że Szpilkaz bloga od Leviroo nic nie odpisała...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lenusia, snem się nie przejmuj...to tylko koszmar... Cytat:
|
|
#3504 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
http://www.allegro.pl/item569004706_...ie_sztuki.html
Cytat:
poza tym czytalam, ze mozna dokupic gdzies same kola ja jak narazie stawiam na ten wozek
|
|
|
#3505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ale kólka sa blokowane i może je odblokowac kiedy chcesz. Mama pewnie tego nie wie
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to się chciałam pochwalić moją pierwszą pracą...mój pierwszy Kubuś Puchatek własnoręcznie wyhaftowany
Wczoraj skończyłam więc wklejam![]() Idealny nie jest...ale trening czyni mistrza...dziś zabieram się za kolejnego
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-03-06 o 11:15 |
|
|
|
#3508 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tłumaczyć. Uparta jest i tyle jak sobie coś ubzdura to koniec![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3509 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cuudo Mozna u Ciebie coś zamówic???
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
Dziękuję Zaczekaj aż się rozkręce i będę hurtowo wyszywać...wtedy będę zbierać zamówienia
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-03-06 o 11:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

gdyby nie to ze nie kółek pompowanych i przekładanej rączki lub mozliwości montażu przodem, tyłek do kier. jazdy to sama bym się nim zainteresowała.A tak chyba ten implast mi nie podpadł jeszcze niczym 

za Wasze USG, ja też zawsze mam stracha, że coś będzie nie tak, ale musi być dobrze 
a do95 można mieć naczczo. Zjadłam normalne sniadanie, zeby móc sie obserwować jaka bedzie reakcja.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
kochane jesteście
cos czuje ze beda okularki......w poniedzialek chyba pojde......

. Dzidziuś bardzo aktywny, o ile się nie mylę, to widziałam coś między nogami, ale skupiałam się na łożysku i nie chciałam dopytywać, bo moje połówkowe USG już w poniedziałek i wolałabym, aby mój mąż był obecny, jeśli dzidzia łaskawie odtajni swoją płeć 

NIE LUBIĘ TROLLI