|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
ja go naprawde nie rozumiem. skoro jest z tamta to niech jej sie teraz czepia ze dodaje ludzi i ze ma wiecej od niego wiec niech teraz ja podgoni. on chyba naprawde nie zniknie z mojego zycia. ciagle bedzie dawal o sobie znac i pewnie nie raz zrani...
|
|
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
NiezbytSzczęsliwa- poruszajaca historia. ja sobie tak słucham tego...moze malo optymistyczne ale mnie sie podoba ![]() http://nevermind69.wrzuta.pl/audio/2...-_zbyt_dobra_2 jakie to ma trafne odniesienie co do niektórych historii. "zanim znów go zapytasz, zanim znów uklękniesz pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej.... zanim znów go poprosisz, zanim pokażesz słabość... " "(...) jak on mógl nie zauwazyc, że skarb odkryl?? znalazł róże wsród pokrzyw!!" i co tam dziewczynki nowy dzien niesie? ![]() mam nadzieje, że pojawiaja sie coraz więcej powodów do uśmiechu i zadowolenia Edytowane przez Iwa181p Czas edycji: 2009-05-21 o 15:04 |
|
|
|
#3483 |
|
Rozeznanie
|
Hej moje piekne towarzyszki cierpienia
![]() Pamietacie jak wczoraj pisalam o tej lasce,co pokazywal zdjecie i ona jest na durnym portalu? Otoz dzisiejszego dnia stwierdzilam,ze cos mi nie gra i weszlam sobie ja ogladnac-wiele niejasnosci sie pojawilo po pierwsze,ze ponoc ma 25 lat,a na zdjeciu wyglada na max 17,po drugie ma na imie Afrodyta,a po trzecie na dole zjecia jest napis babyfayce i trademark,wiec weszlam sobie pod natchnieniem na google-grafika i wpisalam wlasnie babyfayce,a tu cala galeria tej laski,haha,stronki amerykanskie,ruskie,wszel kiej masci,do tego okazuje sie,ze prawdziwa laska z fotki ma na imie Katie i jest bodajrze amerykanka normalnie tak sie z mama usmialam z tego,ze myslalam,ze brzuch mi peknie![]() Ciekawa jestem teraz co za potwora sie podszywa pod ta emo dziewczyne ze zdjecia ![]() mam nieodparta ochote wyslac Panu X linka do wyszukiwarki,ale sie narazie powstrzymuje,poczekam chyba na dobry moment ![]() I widzicie-wstalam z fatalnym humorem,bo mi sie on snil,a tu nie minely 3 godziny a mi urosly skrzydelka ![]() hehe,ide sie opalac,bo szkoda slonka zagladne niedlugo odpiszcie czy tez sie ubawilyscie przy tym
|
#3484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to Pan się może troszke zdziwić ![]() ![]() i mieć niezła niespodzianke ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak chlop moze byc taki... naiwny? widzi jakas laske na zdjeciu i zaraz przypuszcza, ze to jest ona... na dodatek, ze to jet internet i bodajze na zdjeciu pisalo 'babyface'... czy on tego nie zauwazyl? a moze myslal, ze Ty tego nie zauwazysz? w kazdym badz razie ciesze sie, ze humorek Ci sie polepszyl
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
NiezbytSzczesliwa, motyw jak z filmu
. Ciekawe, kiedy Twój ex zauważy. JEŚLI zauważy
|
|
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
pisalam gdzies wyzej, ze sobie SMS'owalam z wrozka
ale jesli ktoras chce PW to posle co mi przyslala
|
|
|
|
#3489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też kiedyś pisałam z taką, ale niedługo - 2 czy 3 smsy - ciągle kazała mi odpowiadać na pytania, po których niby miałam dostać wróżbę. A takie same "przepowiednie" dostaje pewnie kilkadziesiąt innych osób. A szkoda właśnie pieniędzy
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
Ciesze sie,ze wam tez ta historia sie podoba
milo,ze mozna czasem sie posmiac z cudzej glupoty![]() Jedynie moze sie przekonac jak pojedzie do Monachium ja spotkac,hahahahaha. Strasznie mnie kusi mu tego linka wyslac,co myslicie?
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ahhh to cos zza drugiej strony napisalo mi, ze mam przejac inicjatywe i sie z nim skontaktowac
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-05-21 o 15:29 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak trzymaj!Cytat:
A przy okazji, przydałby mu się porządny kopniak w dupkę, bo to co wyprawia przekracza pewne granice. Nie jesteś jego własnością, niewolnicą, on nie ma prawa mieć pretensji wobec Ciebie o głupie zaproszenia.
|
|
|
#3494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
nie no zastanawiam sie wlasnie,bo nie wiem czy to nie wyjdzie tak jakbym byla zazdrosna i z tej racji zaczela szperac.bo w sumie jestem zazdrosna,ale on tego nie wie
|
#3496 | |
|
Wtajemniczenie
|
i co te wasze magiczne kule widza w mojej sprawie?
kocha? czy nie kocha? bedzie zalowal czy nie bedzie? oto sa pytania ![]() Cytat:
on wyjdzie na glupka
|
|
|
|
|
#3497 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
zgadzam się nie może mieć pretensji o nic. nic was juz nie łączy . niech się z tym pogodzi ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
wyślij z innego gg
|
||
|
|
|
#3498 |
|
Rozeznanie
|
oj wyjdzie na glupka,wyjdzie
wscieknie sie jak cholera,dlatego moze mu wysle to poki jest niedostepny?hmmm,moje szatanskie mysli zaczynaja dominowac![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- kurcze-to jest mysl haha,chyba sobie zaloze nowy numer i wysle,ale kurcze marzy mi sie jego reakcja
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja własnie zaczełam płakać....i pomyślałam sobie...
Boże ja tu płacze ,tęsknie ,kocham A on pewnie siedzi w domu i ma mnie w dupie!!Głęboko...nie przejmuje sie kompletnie czy ja zyje czy nie...Facet ,który był moja największą miłością...który był dla mnie całym światem ,z którym byłam taka szczęśliwa... Nagle przestał kochać...i tyle ?!!I ten żal zamienił mi sie we wściekłość..jestem wściekła!! Nienawidze go za to co mi zrobił!! Edytowane przez Niezmienna Czas edycji: 2009-05-21 o 15:56 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
edit: a u mnie znowu prawie... był koniec
Edytowane przez Onetta Czas edycji: 2009-05-30 o 18:33 Powód: nieaktualne |
|
|
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
wtedy mu odpisalam ale moglam sobie go olac.
ale nie mylilam sie. wiedzialam ze chodzi mu o tego typka ktorego nienawidzi. napisal mi zebym jeszcze X dodala (tez go nienawidzi) a z Y to zyczy mi szczescia i zebym seksu z nim sprobowala ![]() wiem ze on jest zazdrosny o Y bo kiedys Y mowil przy nim do mnie "moje kochanie" na zlosc jemu bo sie nie lubili, pozatym on ma moze 25lat zal to co on wyprawia... |
|
|
|
#3502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie jest tak samo... wszystko kropka w kropke ![]() tylko, ze ja sie boje jutro obudzic bo z kazdym dniem tesknie i kocham coraz bardziej i bardziej wydaje mi sie, ze coraz gorzej to znosze Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-05-21 o 17:27 |
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten typ ma niepoukładane w głowie, nie jest z Tobą, a myśli że może mieć nad Tobą kontrolę. To chore co wyprawia... Nie jesteś z nim, masz prawo do nowej miłości. Możesz być szczęśliwa. I niech on się z tym pogodzi. Nie przejmuj się nim.
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
Kocham moją przyjaciółkę, obrzydza mi byłego jak najlepiej potrafi, heh. Dzisiaj opowiadała mi jaki to on był nieodpowiedzialny, jaki dzieciak i zachowanie nie jak u prawdziwego faceta.
Odreagowałam też na zakupach dziś, nowy zegarek, torba, buty i krótkie spodenki na te upały )Dziewczyny, to niesprawiedliwe, żeby faceci psuli nam życie a sami bawili się w najlepsze i żeby po rozstaniu od razu im się tak wszystko idealnie układało. WRR
|
#3505 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam dylemat czy wyslac ten pieprzony link:/ jakas glupia jestem:/ wlasciwie z jednej strony mysle,ze byloby fajnie,ale z drugiej strony mysle,a co mnie to do ch*uja obchodzi.no i dylemat gotowy:/
|
#3506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam ![]() Ja na Twoim miejscu wyslalabym mu tego linka tylko, ze jezeli to zrobisz z innego gg to moze wogole do niego nie zajrzec, w koncu teraz tyle sie slyszy o wirusach przesylanych przez takie strony. Ale ze swojego tez nie mozesz bo tak jak mowilas, wyjdzie na to ze jestes zazdrosnica i szperalas dlatego, bo nadal Ci na nim bardzo, bardzo zalezy.... <a przeciez nie moze o tym wiedziec >Tak wiec pozostaje tylko trzecie wyjscie...Podeslij link jakiejs zaufanej osobie zeby dopiero ona mu go przeslala. W ten sposob wiadomosc trafi na miejsce a Ty bedziesz poza widokiem...
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mu powiesz, jak zacznie zadawać pytania? A skąd o tym wiesz, a po co, a dlaczego? Czy ja Cię na tyle interesuję, że grzebiesz mi w profilu?
|
|
|
#3508 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, ja tydzień temu dołączyłam do samotnych i zranionych serc, pierwsze dni były koszmarem, ból, gniew, płacz... trzy lata związku, zaręczyny dzień wcześniej zapewnienia że kocha... i dowiaduje się że kręci się koło innej... dzwonie. I słyszę okrutną prawdę. SAłyszę że to przeze mnie, ze nie mialam czasu, nie czul sie potrzebny... Potem po usilnych prośbach z mojej strony spotykam się z nim, jest ironiczny, zimny, wredny... ale na koniec topnieją lody. Za jakiś czas, przyjaciele a potem... może zbudujemy związek od nowa... od wczoraj już nie jestem tak załamana, żyję dla siebie, pięknieję z dnia na dzień, chudnę, mądrzeje, stawiam sobie cele. A spotkanie z nim planuje na za 2 miesiące, całkiem inna. on (jeszcze) nie kocha swojej nowej. Zapytam się go czy już się zakochał. I pożałuje że mnie zostawił. Zmienił się bardzo... a ja z dnia na dzień kocham bardziej, tyle że już nie histerycznie, ale dojrzale. Pisze listy których nigdy nie wyśle by sobie poradzić z bólem. I modlę się co dnia by przejrzał na oczy...
I przestałam już myśleć że to moja wina. Bo wina nigdy nie leży po jednej stronie... |
|
|
|
#3509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mi sie wydaje, ze im sie wcale tak pieknie po rozstaniach nie uklada. Oszukuja sami siebie bo my i tak wiemy ze kochaja tylko nas i ze tylko z nami mogliby byc szczesliwi ![]() A tak na powaznie to moj ex strasznie przezywal rozstanie (przez jakis tydzien) a pozniej pojechal sobie na koncert do Katowic. A ch*j mu w dupe
|
|
#3510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wlasciwie zaczelam wcielac plan w zycie.zalozylam nowe konto na fotce-niby,ze jestem facetem,ktory demaskuje takie cizie:P podesle mu wiadomosc z faktami poprostu i zeby nie bylo tej pannie zbyt wesolo podesle ta wiadomosc rowniez innym kolesiom,ktorzy wierza,ze ta panna ze zdjecia to ona.Wlasnie dlatego co mowisz uznalam ten plan za najlepszy.Nie chce w porywach radochy wyslac,a potem ewentualnie sie tlumaczyc i wyjsc na ta co jest zazdrosna i szpera w necie,bo jej zalezy. Odnosnie tego,ze mu w profilu grzebie-nie grzebie,bo jest ogolno dostepny,kazdy moze zerknac ![]() Jak oceniacie ten plan?Bo juz chyba sama za bardzo kombinuje:P
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

po pierwsze,ze ponoc ma 25 lat,a na zdjeciu wyglada na max 17,po drugie ma na imie Afrodyta,a po trzecie na dole zjecia jest napis babyfayce i trademark,wiec weszlam sobie pod natchnieniem na google-grafika i wpisalam wlasnie babyfayce,a tu cala galeria tej laski,haha,stronki amerykanskie,ruskie,wszel kiej masci,do tego okazuje sie,ze prawdziwa laska z fotki ma na imie Katie i jest bodajrze amerykanka
jak chlop moze byc taki... naiwny? widzi jakas laske na zdjeciu i zaraz przypuszcza, ze to jest ona... na dodatek, ze to jet internet i bodajze na zdjeciu pisalo 'babyface'... czy on tego nie zauwazyl? 

ani zbytnio nie placze po rozstaniu ani nic... oczywiscie czasem poszlocham ale takie szlochanie to wiadomo

A on pewnie siedzi w domu i ma mnie w dupie!!Głęboko...nie przejmuje sie kompletnie czy ja zyje czy nie...Facet ,który był moja największą miłością...który był dla mnie całym światem ,z którym byłam taka szczęśliwa...