| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-03, 23:23 | #3481 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

Tez spadam chasiu,dobranoc  A maturzystkom przesylam wirtualnego kopniaczka na szczescie   
|  2009-05-04, 00:03 | #3482 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Kopenhaga 
				 | 

Cytat: 
  a co do waxa to ja regularnie używam i regularnie farbuje, np dziś  i wychodzi mi zarówno blond jak i brąz bez żadnej zieleni  nie umrzesz tylko zdasz  jeszcze raz powodzenia maturzystki  też się żegnam. zawiesiliśmy z Tż garnek na klamkę w drzwiach od kuchni  jak w nocy łupnie na podłogę to zrobię taki raban że szok  dobranoc dziewczyny   
				__________________ _________________________  ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie  było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm | |
|     | 
|  2009-05-04, 00:17 | #3483 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
    edyta29 Witam  udzielaj się częściej   Uf nadrobiłam wszystko, mimo że oczy mi się już zamykają  Padnięta jestem po całym dniu, ale bardzo miło spędziłam  tequilla.sunrise straszne to co was rano spotkało  ja zanim zasnę sprawdzam kilka razy czy napewno są drzwi zamknięte, od czasu jak ktoś szarpał za klamkę o 1 w nocy. Co do makijaży to ja u siebie takich kolorowych nie widzę, natomiast u kogoś mi się podobają, ja się źle w takich czuję. Najbardziej lubię beżowy rozświetlający cień i czarny i eyeliner  no i tusz i więcej mi do makijażu oczu nie trzeba   Powodzenia wszystkim piszącym jutro dziewczynom, żeby wam jutro bardzo dobrze poszły te maturki   | |
|     | 
|  2009-05-04, 00:45 | #3484 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: ... Heaven ... 
				 | 

Jeju dziewczyny ile żeście naskrobały ! dopiero czytać skończyłam. i witam oczywiście Cytat: 
  od dziezka mam taką dziwną fobie że musze nieraz przez wizjerek patrzeć czy wszystko jest w porządku jak sama w domu jestem, teraz mniej ale kiedyś było to uciążliwe. Cytat: 
  a w blond tak bez wyrazu ale też ładnie  edyta29 - witam  MATURZYSTKI POWODZENIA NA EGZAMINACH !!!!!  i nie stresować się   | ||
|     | 
|  2009-05-04, 07:27 | #3485 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

dzien dobry   trzymam kciuki za maturzystki  deszcz pada, masakra jak mi sie nie chce wychodzic   | 
|     | 
|  2009-05-04, 07:28 | #3486 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

ehh.. kciukasy sie przydadza.. czas rozpocząć maraton. pierwszy odstrzał - polski! ciao. | 
|     | 
|  2009-05-04, 07:37 | #3487 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Dzień dobry   a u mnie słoneczko świeci i też mi się nie chce wychodzić ledwo z łóżka wstałam, najchętniej to bym tam została. | 
|     | 
|  2009-05-04, 09:01 | #3488 | |
| Rozeznanie | 

trzymam za was kciuki! aby tematy podpasowaly  i celnego trafiania w klucz odpowiedzi   ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat: 

__________________      Feel sexy day by day !! | |
|     | 
|  2009-05-04, 09:48 | #3489 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 może bym się poopalała  opalałyście się już? Ale spędziłam wczoraj miły wieczór z kolegą. Kiedyś się go bałam, bo jest ochroniarzem i jest taaaki wielki, a wczoraj mnie uczył samoobrony  i powiedział mi, że zależy mu na mnie, ale ja nie chcę się na razie wiązać   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-05-04, 09:56 | #3490 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Polska Północna ;) 
				 | 

Cytat: 
  ale to szczyt bezczelności wejść komuś do domu i zabrać fajki, jakbym go dorwała to bym mu nawaliła  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Maturzystki powodzenia !  jak wrócicie dajcie znać, na jaką lekturę trafiłyście. 
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | ||||
|     | 
|  2009-05-04, 09:57 | #3491 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: :) 
				 | 

Cytat: 
  u mnie jakas taka brzydka pogoda a tez bym skoczyla sie poopalac  chociaz licze, ze sie poprawi to wyskocze na balkon ksiazke poczytac   
				__________________ diabelsko kobiecy blog | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-05-04, 10:04 | #3492 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Trzymam kciuki 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-05-04, 10:33 | #3493 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   Ja tez marze o opalaniu  tż mi obiecał ze po egzaminach zabierze mnie nad morze więc mam nadzieje ze nadrobie przez kilka dni nad morzem ten czas  kochana nic na sile przeciez mozecie sie spotykac ale bez zobowiazan  korzystaj poki mozesz   
				__________________      Feel sexy day by day !! | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-04, 10:40 | #3496 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: 7th Heaven 
				 | 

Cytat: 
  ). | |
|     | 
|  2009-05-04, 11:16 | #3498 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  , u mie w soko nie ma żadnych takich ŻADNYCH!!! Bastka fotki jak zwykle super Co do tego kolegi to nie chcę go zranić   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-05-04, 11:22 | #3499 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dziewczynki, ale mi było cięzko wstać o 5, od miesiąca jestem na chorobowym i trzeba przyznac rozleniwiłam sie..  Chociaz gdy pracuje, to śie po kilka godzin i jst dobrze (do pracy na rano wstaje o 3;45 w nocy  ) Ale nic już jestem z powrotem  Zjadłam teraz śniadanko i ide zaraz do wanny, potrzebuje długiego relaksu  ale dziś u mnie ziiiimno brrr   | 
|     | 
|  2009-05-04, 11:35 | #3500 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Polska Północna ;) 
				 | 

U mnie też zimko, wieczorem zabiorę chyba Tż na pizzę    
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | 
|     | 
|  2009-05-04, 11:37 | #3501 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

ja jestem zbyt zmęczona, oczy mi sie kleją, nie mam siły dziś wychodzic, poza tym jak jest tak zimno to nawet mi się nie chce  Ja dziś wychodzę tylko do apteki popołudniu, a potem ugoszczę TŻta, bedziemy leniuchowac, grzac się pod kocykiem i wcinać pyszności   | 
|     | 
|  2009-05-04, 11:38 | #3502 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Śląsk  :) 
				 | 

Cześć dziewczyny   ale sobie pospałam  Super fotki jak zwykle  Ciekawe jak tam maturzystką poszłó   
				__________________ ''Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę!'' SZCZĘŚLIWA  | 
|     | 
|  2009-05-04, 11:44 | #3503 | |
				 | 

Cytat: 
  ogladalyscie The House Bunny ?? "Kiedy Shelly (Anna Faris), króliczek Playboya zostaje wyrzucona z Rezydencji Playboya, nie ma się gdzie podziać. Jednak dzieję się tak dopóki nie przyłącza się do dziewczyn z żeńskiego zgromadzenia "Zeta Tau Zeta". Członkinie tego zgromadzenia - siedem z najbardziej ociemniałych społecznie kobiet na tej planecie - mają stracić swój dom. Z tego powodu potrzebują dawki czegoś, co tylko wiecznie pełna życia Shelly potrafi dostarczyć... poza tym pragną one, każda z osobna, nauczyć się jak przestać stawać się kimś, kim inni chcą by one były, a zacząć być po prostu sobą." bo wlasnie mam zamiar, niestety sama, bo moj Tż nie lubi takich filmow   
				__________________ diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-04 o 11:49 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-04, 11:50 | #3504 | 
				 | 

Ja też    
				__________________ ''Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę!'' SZCZĘŚLIWA  | 
|     | 
|  2009-05-04, 11:51 | #3505 | 
				 | 

Pan Tadeusz i Chłopi charakterystyka i porownanie Zosii i Telimeny charakterystyka i kontakty z córkami Bylicy | 
|     | 
|  2009-05-04, 11:59 | #3506 | 
				 | 

Agnesta jak oceniasz swoje dzisiejsze zmagania ??   
				__________________ diabelsko kobiecy blog | 
|     | 
|  2009-05-04, 12:01 | #3507 | 
				 | 

Temat z Tadka prosty   a chłopów jeszcze niemiałam to niewiem  napewno świetnie dały sobie rade 
|     | 
|  2009-05-04, 12:08 | #3508 | ||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat: 

__________________      Feel sexy day by day !! | ||
|     | 
|  2009-05-04, 12:09 | #3509 | 
				 | 

po południu pewnie bedzie klucz na necie dostepny to zobaczymy.. szczerze mowiac temat niby trafilam z charakterystyka ale sie okaze, bo roznie to w kluczu bywa ;/ no i jedno zadanie ze środkami styl. bylo dziwnie sformuowane ;/ ale ogolnie tematy przyjazne.. text do czytania tez - hipnotyzm . | 
|     | 
|  2009-05-04, 12:24 | #3510 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ ''Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę!'' SZCZĘŚLIWA  | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

malo cos sie dzis odzywala
malo cos sie dzis odzywala