|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
dzięki Dziewczyny za życzenia
![]() Po wczorajszym smsie Lim zdałam sobie sprawę, że znowu zaniedbałam wizaż ![]() Prosze trzymać kciukasy 19. Jak będzie po to znowu zawitam ![]() Copy i co najważniejsze w tej pracy to , że nie ma tam żadnej "Gośki" ![]() naprawdę super z ta pracą wyszło ![]() Cytat:
Spadam się uczyć aż mnie przechodzą dreszcze brr ;/
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Ja juz bylam na jednych warsztatach, bo Mi Lim cynka dala ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, no na współpracowników nie mogę narzekać jak na razie ![]() ![]()
![]() |
#3484 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dawno się nie odzywałam.. ale dzisiaj muszę się Wam czymś pochwalić. Zostałam Nianią ![]() ![]() ![]() I jej siostrą Adrianną 3 godzinki bo ma 5 lat i chodzi do przedszkola. Będę ją odbierać z przedszkola i przez 3 godzinki zajmować. Mała jest taka słodka ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze coś z rana bym chciała, ale póki co cieszę się, ze to mam ![]()
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrry
![]() Muiee- riiiiilakssss, dziewczyno! Jestem PRZEKONANA, że zaliczysz z wielką klasą! Co nie zmienia faktu, że 19 możesz liczyć na moje kciuki ( ![]() ![]() ![]() Copy, Tri- podsumujmy fakty. Widzimy się jutro? Kawa ok. 18.oo? Gdzie się spotkamy? Może znów gdzieś na Nowym Świecie? Tri, dzięki za info o dniach kariery, ale jak już Ci wspominałam jestem ostatnio mocno nieczasowa... Magic- gratuluję i bardzo się cieszę! Z Twoją miłością do maluchów na pewno się w tej pracy odnajdziesz. Ja zwariowałabym najdalej po tygodniu ![]() Skoro rozmowa kręci się wokół tematów zawodowych pozwólcie, że się troszeczkę pochwalę... Dziewczyny, od kwietnia moje stanowisko zostanie zmienione na specjalista ds personalnych ![]() ![]() ![]() Co prawda Mr Szef już mi zapowiedział, że mój zakres obowiązków będziemy zmieniać powoli, więc nie oznacza to definitywnego końca romansu z księgowością, ale najważniejsze, że wszystko idzie w dobrą stroną. Poza tym już widzę jak genialnie będzie to wyglądać w moim CV ![]() ![]() Co tam jeszcze u mnie ciekawego... W środę po raz kolejny zostałam ciocią ![]() ![]() Być może dlatego lekarz, gdy zaraz po porodzie podał małego robaczka mojemu bratu na jego podekscytowane pytanie: "To moje?!" odpowiedział ze stoickim spokojem: "A skąd ja mam wiedzieć czy pana? Pana żona urodziła, a czyje to nie wiem" ![]() A skoro o małych szkrabach mowa... Enigma- jak się chowają bliźniaki? Chyba tak dają mamie w kość, że nie ma nawet czasu na wizaż! A co u reszty wizażowych mam? Freddy, Weridiiana, Paulinka- jak tam Wasze pociechy? I co w ogóle u reszty wizażanek słychać? Na prawdę, dziewczyny... Zaniedbujecie wątek przeokropnie! Wstyd i hańba!
#3486 | |||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spadam do pracy - jestem dzis sama, ale przynajmniej wiecej pieniazkow mi wpadnie ![]()
![]() |
#3487 |
Zadomowienie
|
Witam kobietki
Dawno mnie nie było ale to głównie zasluga Julci. Nie wiem czy wam pisałam ale mała ma anemie. Jeżdzę z nią po lekarzach. Wczoraj pojechałam prywatnie do Biskupca. Mała dostała skierowanie na usg jamy brzusznej, wymaz z gardła i posiew. Za dwa miesiące będzie miała robioną morfologie. Apetyt do tej pory nie wrócił choc odstawiłam już dzienne karmienie piersią. Nie wiem co to dalej będzie Magic bardzo się ciesze z chęcią bym Ci i moją podrzuciła.... Może ty byś znalazła sposób na jej apetyt ![]() Limonka gratuluje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Być może dlatego lekarz, gdy zaraz po porodzie podał małego robaczka mojemu bratu na jego podekscytowane pytanie: "To moje?!" odpowiedział ze stoickim spokojem: "A skąd ja mam wiedzieć czy pana? Pana żona urodziła, a czyje to nie wiem" ![]() Ten tekst mnie poprostu rozbroił. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo wam kobietki zazdroszcze pracy itp. Ja narazie jestem skazana na 24h w domu ![]()
#3488 |
Raczkowanie
|
Znalazlam przez przypadek ten watek i tak, patrze, ze w dowodzie moim jest 1987
![]() Witam was serdecznie ![]() Pozdrawiam
#3489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Opowiedz coś o sobie.. Czym się zajmujesz, czy masz TŻ, studiujesz, pracujesz, kiedy się urodziłaś i takie tam pierdoły.. :P
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() Mam na imie Ola, 23.07.1987, studiuje kosmetologie, mozna powiedziec ze mam Tz . Interesuje mnie kosmetyka, zdrowe zywienie, fitness i wszystko co zwiazane z kawa i winem ![]() ![]() ![]() buziaki ![]()
#3491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogolnie od 3 lat zdrowo sie zywie, posilki co 3 h, dobrze zbilansowane, malo kaloryczne, duzo wody, herbaty zielonej, czerwonej... cwicze tez regularnie min 3 dni w tyg po 1 h. Wszystko byloby pieknie i ladnie, i waga lecialaby w dol gdyby nie to ze nadrabiam potem slodyczami i w sumie moja waga ciagle stoi w miejscu- tyle dobrego, ze nie tyje. Dzisiaj cwiczylam: 30 min ramionka, 200 brzuszkow, A6W- 1 dzien, skakanka 15 min i poki co nie zjadlam nic slodkiego ![]() ![]() A Ty co robisz zeby sie ich pozbyc ? ![]()
![]() |
#3493 |
Zadomowienie
|
No właśnie ja nie umiem sobie żadnej diety zrobić..
Jedyne co robie to brzuszki i jazda na rowerku takim domowym.. ale nie zawsze mi się chce. Wole rower taki normalny. Teraz będę częściej chodzić na spacery bo jestem nianią.. Mój problem to cellulit na udach.. ;/ Ps.. słodkiego prawie w ogóle nie jem.. czekolady nie mogę ze względu na przebyta kurację trądzikową. A co za tym idzie tak samo i słodyczy. A jem dużo owoców!! i często sałatki warzywne! A skad jesteś??
Edytowane przez Magic Girl Czas edycji: 2010-03-12 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Raczkowanie
|
![]()
hej dziewczynki
![]() Muiee spóźnione,ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! tajlaa w koncu sie pojawiłas ![]() ![]() Magic słońce super,ze znalazłaś ta prace ![]() ![]() A własnie Magic po kuracji wszystko tak w 100% ok? Witam nowe kolezanki ![]() kosmetola mnie rowniez interesuje kosmetyka...a właściwie mam bzika na punkcie kosmetykow... ![]() Lim jak tam Twoje plecki?? ja juz mam dośc tej meczarni ![]() ![]() Copy super udało Ci sie z ta praca ![]() ![]() Dziewczynki... musze Wam o czymś napisac... pamietacie jak jakis czas temu pisałam,ze bardzo doskwiera mi samotność...? No i,ze poznałam kogos,ale chyba zawaliłam sprawe... wiec sprawy nie zawaliłam... tzn wszystko potoczyło sie bardzo pozytywnie dla mnie... i od kilku dni nie jestem juz singlem... ![]() Jeśli nie ten teraz,to wierze ze w odpowiednim momencie pojawi sie ten odpowiedni.... ![]() Poza tym szukam nadal pracy,ale niestety tragedia jesli o to chodzi ogolnie jest ![]() pozdrawiam, ściskam i całuje ![]()
#3495 |
Zadomowienie
|
Moniś po kuracji wszystko ok. Czasami zdarzają się małe krostki, ale szybko znikają to co jest teraz to po prostu cud, miód, malina
![]() W ogóle jak to jest, ze jak jestem zdrowa i szukam pracy to nie ma.. a jak zacznę chorować to nagle tyle ofert.. ;/ ![]() Dostałam propozycję pomocy domowej oczywiście wysłałam swoją kandydaturę i pani jest zainteresowana. Nie kolidowałoby to z inną pracą dorywczą nianią. Echh.. oczywiście napisałam, ze jestem nadal zainteresowana. Do poniedziałku muszę się wykurować.. A więc spadam do wyrka. 3 majcie kciuki, żebym wyzdrowiała ![]()
![]() |
#3496 |
Wtajemniczenie
|
hej kochannne;p tu ja dziś byłam w szkole kosmetycznej, robiłam koleżance oczyszczanie a potem makijaże miałysmy i szybko dzień minał:P nio niestety ten nasz rynek pracy taki beznadziejny jest tylko zwolnienia i zwolenia;/;/
nio to tyle nie bede wam truć;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410600 udzielam sie w nich i pomaga ![]() Jestem z okolic Opola ![]()
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
czesc
wpadlam napisac ze zyje. do jednej osoby kompletnie stracilam zaufanie probujac mnie finansowo wykorzystac ![]() ![]() wlasnie dostalam list z uczelni zaproszenia znaczy na dwu dniowa impreze zapoznawcza czy w PL tez to sie stosuje? Pizza grill napad na knajpy i jakis film. nie bardzo mi sie to widzi nie lubie takich imprez no ale chyba nie wypada nie isc ![]()
"Nikt o tobie nie myśli. Wszyscy myślą wyłącznie o sobie, tak samo jak ty" ![]() Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc..... Edytowane przez mav Czas edycji: 2010-03-17 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() A cóż to za głucha cisza? ![]() Cytat:
Dawaj znać na bieżąco co się tam u Was dzieje i nie martw się, bo na pewno wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Wybrałaś trochę inną 'ścieżkę kariery' i chociaż czasem jak piszesz masz dość, założę się, że nie zamieniłabyś obserwowania jak mały robaczek rośnie, jak rozwija się z każdym dniem na nic innego. Mam rację? Cytat:
![]() Życzę powodzenia w walce z kilogramami ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieję,że Ty też wkrótce doczekasz się poprawy, bidulko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Opowiesz nam coś więcej o panu, który Ci skradł serducho? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Copy- dzięki za linka. Na niektóre fotencje nie mogłam się napatrzeć ![]() ![]() ![]() Aaaa... I muszę Ci powiedzieć, że kolczyki od Ciebie wzbudziły furorę! Hey Hi Hello ![]() Dam Wam dobry przykład kobietki i napiszę co u mnie. Mam nadzieję,że pójdziecie w moje ślady ![]() Chociaż szczerze to nie bardzo mam o czym pisać, bo u mnie nic nowego. Moje życie jest ostatnio nudne do bólu ![]() Na szczęście zaczęłam w końcu wychodzić na prostą w pracy, więc jest szansa, że będę miała więcej czasu/energii, żeby coś ze sobą zrobić w wolnym czasie. Na dobry początek dziś idę na zajęcia 'sexy-dance' (yeeeaaah! znowu się na nie zapisałam! stęskniłam się za seksownym turlaniem się po podłodze ![]() Pozdrawiam Was ciepło, cmokam w czółka i pędzę na szybki rekonesans pozostałych ulubionych wątków ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ja myslalam ze facet jest naprawde w porzadku pracowalam i mieszkalam tam dwa lata, i nie spodziewalam sie czegos takiego, pogadalam sobie z jeszcze jego zona i bardzo wiele newsow sie dowiedzialam,nie zycze nikomu aby spedzil 30 lat z kims zaklamanym i traktujacym siebie jak co najmniej pol Boga a innych ludzi jak robaki. Wspolczuje tej kobiecie i tym dzieciom czytajac twojego posta zauwazylam ze napisalam mojego bardzo nie po polsku. ![]() z ta impreza sie zastanowie jeszcze Kolysanka..... mimo ze w Polsce nie bywam to jestem z filmami polskimi na biezaco....ale tego na chomiku nie spotkalam jeszcze ![]()
![]() |
#3501 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Przyszłam się wyżalić: Najpierw miałam okropny PMS, teraz z kolei dokuczają mi typowo okresowe dolegliwości, do tego jeszcze ta przedłużająca się zima i wszystko skutkuje tym, że nie chce mi się nawet palcem ruszyć, ech! ![]() ![]() ![]() Dobrze, że prognoza dla Wrocławia przewiduje już jutro 10 stopni ![]() ![]()
#3502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uśmiałam się jak nigdy ![]() ![]() teraz się czaję na Trick i na różyczkę.. zobaczymy.. pewnie na Tricka pójdę z koleżankami a na na Różyczke z TŻ.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm a te zajęcia to może w tej szkole koło mnie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ale jstem zmęczona... Wykończy mnie ta robota jak nie zatrudnią jeszcze kogoś ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3506 |
Zadomowienie
|
Ja to chyba zrobię z mała Alicją marzannę i pójdę topić zimę.. bo juz mam dość wiatru, śniegu mrozu i ogólnie złego samopoczucia..
Mała na pewno się ucieszy ![]()
![]() |
#3507 |
Raczkowanie
|
#3508 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jakaś cisza ostatnio nastała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co tam u was kobietki???? Jak weekendzik minął?????
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Hej
wybaczcie ze sie nie odzywam czesto. mialam plan napisac tu jak wszytsko sie wyjasni. A wiec w zeszlym tygodniu zalatwilam mieszkanie studenckie uwaga trwalo to bagatela 10 minut ![]() Widzialam nawet to mieszkanie,nie moje przyszle ale kazano mi byle gdzie zapukac co tez zrobilam ![]() Te mieszkania sa wszystkie na jedno kopyto. Pokoik z biurkiem szafkami nad, lozko dostep do wszelkich dobr ( czyt. kabel internetowy telewizyjny i telefonowy) mam wlasna kuchnie i lazienke i ogromna szafe ![]() Jak nie bedzie duzo do renowacji to moge sie wproqadzic juz za 5 dni ![]() Akademik mam dwie minuty od mojej cioci. Urok osobisty potrafi zdzialac cuda. Ja poszlam troche dalej musialam zagrac desperatke ![]() ![]() ![]() Niewiem czy juz pisalam ale w mojej rodzinie pojawi sie wkrotce bobo kolejne i widzialam usg sie kompletnie wzruszylam freddy obiecuje ze jak tylko poukladam sowje sprawy zajme sie tymi indiami.
#3510 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho ostatnio... Ja nic nie pisałam bo w sumie nic się ciekawego u mnie nie dzieje, pracy dużo czasu mało
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.