Miłośniczki H&M - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 12:37   #3481
_n_
Zadomowienie

Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Ja się z Tobą nie zgodzę
Jakość może nie jest powalająca, ale nie oczekujmy nie wiadomo czego za 40zł! Szczerze to spodziewałam się dużo gorszej jakości. Jak za tę cenę jest w porządku, nie wygląda jak jakaś szmata, tylko jak normalny sweter. Kłaczy? Ma w sobie angorę, a taka już jej natura. Zresztą ja tego jakoś wielce nie odczułam: fakt, w przymierzalni miałam włoski na kurtce i głowie, teraz już właściwie się dużo nie kłaczy. Założyłam go do jeansów i kłaków brak Trzeba po prostu uważać do czego się go zakłada, są różne materiały, które łatwiej chwytają takie babrochy...mam np. spódniczkę która przyciąga wszelkiego rodzaju włosy, kłaczki, okruszki...
Ale to moja opinia, tak jak piszesz, każdy ma inną Ja tam jestem zadowolona, że go mam
popieram Cię w 100%, mam takie samo zdanie na temat motylków

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Około 10 byłam w Galerii Krakowskiej i wisiał jeden czarny motylkowy sweterek w rozmiarze L. Pojechałam do M1 i czekał na mnie ostatni, kawowy. Chciałam różowy, ale lepszy rydz, niż nic .

Wg mnie jakość nie powala, ale też nie jest to jakiś szmatławiec.
Ładnie leży jaki masz rozmiar?

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi ile ta sukienka kosztowała w sklepie???
podbijam
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:39   #3482
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
ja ją widziałam w weekend za 99zł
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:40   #3483
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość

Ładnie leży jaki masz rozmiar?
S, tylko taki był, więc nie miałam wyboru .
Stary 2009-12-17, 12:41   #3484
amber2046
Zakorzenienie

Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:

W Galerii Łódzkiej jest praktycznie cała rozmiarówka motylkowych sweterków:
pudrowy : xs; s; s i l
kawowy l; s; xs
czarny wszystkie rozmiary.

Kupiłam dwie m-ki pudrową i kawową, bo nie mogłam się od razu zdecydować na kolor. Jedną z nich na pewno oddam.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:45   #3485
_n_
Zadomowienie

Cytat:
S, tylko taki był, więc nie miałam wyboru .

Ja mam pudrową XS na wydanie, tzn oddam do h&m lub mogę komuś odsprzedać po normalnej cenie koleżanka wzięła dla mnie S i lepiej się czuje w S niż w XS.
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:45   #3486
Kica.
Zakorzenienie

również nabyłam dziś ten sweterek (w pudrowym kolorze -akurat był ostatni i roz S ), byłam w Manufakturze po godz. 11, jak wychodziłam to czarnych i kawowych było jeszcze całkiem sporo.
co do kłaczków to jakos specjalnie mi nie obłaził pomimo że miałam czarne rajstopy i ciemną spódniczkę (moze był wiele razy przymierzany i te kłaczki, które miały powyłazić już wylazły )

z przecen nic sobie nie znalazłam z ciuchów, ale kupiłam 4 komplety bielizny

Edytowane przez Kica.
Czas edycji: 2009-12-17 o 12:47
Kica. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:50   #3487
malwiiina
Zadomowienie

GG do malwiiina

Cytat:
149zl, mierzyłam ja ale gorset jest średnio wykonany na biuście,krzywo, nitki wystają...Nie dobrałam rozmiaru, ponieważ 36 pasowała w obwodzie, a ,,stanik" za mały, a ten w rozmiarze 38 niewiele wiekszy był. Ogólnie piersi były splaszczone, sukienka jednoznacznie ich nie uwydatnia.

malwiiina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 13:04   #3488
pronunciation
Zakorzenienie

powiedzcie mi, w jakiej cenie są te zamszowe spódniczki z zamkiem z tyłu?
Stary 2009-12-17, 13:05   #3489
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
powiedzcie mi, w jakiej cenie są te zamszowe spódniczki z zamkiem z tyłu?
40 zł
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:05   #3490
ewcik
Zakorzenienie

Wiem, że wszystkie jesteście skupione na motylkowych sweterkach ale mam prośbę..
Dziś jak byłam w H&M to odłożyłam sobie ten płaszczyk, bo w sumie zawsze mi się podobał a i teraz jest 50% tańszy. Myślicie, że będzie modny na przyszły sezon? Ma go któraś z Was?Kupiłybyście na moim miejscu ten płaszczyk. Z góry dziękuję za odp
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:20   #3491
Nixie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Wiem, że wszystkie jesteście skupione na motylkowych sweterkach ale mam prośbę..
Dziś jak byłam w H&M to odłożyłam sobie ten płaszczyk, bo w sumie zawsze mi się podobał a i teraz jest 50% tańszy. Myślicie, że będzie modny na przyszły sezon? Ma go któraś z Was?Kupiłybyście na moim miejscu ten płaszczyk. Z góry dziękuję za odp
Moja koleżanka ma, mnie sie podoba, bardzo ładnie leży ja bym kupila
Nixie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 13:22   #3492
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
Ja mam pudrową XS na wydanie, tzn oddam do h&m lub mogę komuś odsprzedać po normalnej cenie koleżanka wzięła dla mnie S i lepiej się czuje w S niż w XS.
Co prawda nie mierzyłam XS, ale obawiam się, że może być jak po młodszej siostrze , w S dobrze się czuję .
Stary 2009-12-17, 13:33   #3493
_klaustrofobia_
Raczkowanie

MAM ogromną prośbę!!!CZy któraś z Was mogłaby kupic mi sweterki motylkowe w kolorze czarnym i pudrowym w rozmiarze S?? Oczywiście wszystkie koszta pokrywam!! Bardzo proszę o PW

Latałam po wszystkich H&M w Krakowie i nigdzie nei znalazlam

!!!!!!!!!bardzo prosze!!!!!!
_klaustrofobia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:49   #3494
martusienka
Wtajemniczenie

Cytat:
Około 10 byłam w Galerii Krakowskiej i wisiał jeden czarny motylkowy sweterek w rozmiarze L. Pojechałam do M1 i czekał na mnie ostatni, kawowy. Chciałam różowy, ale lepszy rydz, niż nic .

Ładnie Ci w nim.
Ja godziś przymierzałam i niestety XS za krótki, a Ska już za duża, no i nie kupiłam.
Stary 2009-12-17, 13:55   #3495
starlit
catch me if I fall.

W Krakowie juz nigdzie nie ma tych sweterkow Dzwonilam po wszystkich h&m i nie ma, podobne maja pelno telefonow w tej sprawie i nawet ludzie z innytch miast dzwonia

Czy ktoras z Wizazanek moglaby mi kupic rozmiar M motylkowego sweterka - pudrowy lub jesli nie bedzie pudrowych - kawowy? Baaardzo prosze, moze jeszcze gdzie sie uchowaly, koszty od razu zwracam!!!
W razie czego prosze o Pw...

edit:
widze, ze nie ejstem jedyna ze swoim apelem, w kazdym razie podlaczam sie do klaustrofobii

Edytowane przez starlit
Czas edycji: 2009-12-17 o 13:56
starlit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:56   #3496
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
W Krakowie juz nigdzie nie ma tych sweterkow Dzwonilam po wszystkich h&m i nie ma, podobne maja pelno telefonow w tej sprawie i nawet ludzie z innytch miast dzwonia

Czy ktoras z Wizazanek moglaby mi kupic rozmiar M motylkowego sweterka - pudrowy lub jesli nie bedzie pudrowych - kawowy? Baaardzo prosze, moze jeszcze gdzie sie uchowaly, koszty od razu zwracam!!!
W razie czego prosze o Pw...
jak bedzie u mnie jutro to kupie chodz mam slabe nadzieje

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:00   #3497
chloe88
Przyczajenie

Cytat:

Bardzo ładnie w nim wyglądasz

W Warszawie ciężko o sweterki, dodatkowo pogoda nie sprzyja krążeniu po mieście... Ale poprosiłam mamę, poszła dziś przy okazji do H&M w Koszalinie i kupiła mi pudrowy i kawowy w rozmiarze S (normalnie noszę XS, ale uznała, że będzie za krótki). Chciałam tylko pudrowy, ale powiedziała że ten kawowy też jest bardzo ładny więc mi go wzięła- kochana .
chloe88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:08   #3498
precious
Raczkowanie

Cytat:
Co prawda nie mierzyłam XS, ale obawiam się, że może być jak po młodszej siostrze , w S dobrze się czuję .
Ja mam XS i może nie jest jak po młodszej siostrze, ale długość na pewno jest jego wadą Jedyną moim zdaniem, bo wcale tak strasznie nie kłaczy. Owszem, musiałam go trzymać z daleka od wełnianego płaszcza, ale na rajstopach śladu nie zostawił

Długość XS (mam 158 cm):
Stary 2009-12-17, 14:08   #3499
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
jak bedzie u mnie jutro to kupie chodz mam slabe nadzieje
dziekuje Blondyneczko ja tez juz trace nadzieje, a tak sie napalilam przez Was wszystkie i jeszcze zdjecia Anies mnie dobily (super wyglada)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 14:18   #3500
Mirell
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez precious Pokaż wiadomość
Ja mam XS i może nie jest jak po młodszej siostrze, ale długość na pewno jest jego wadą Jedyną moim zdaniem, bo wcale tak strasznie nie kłaczy. Owszem, musiałam go trzymać z daleka od wełnianego płaszcza, ale na rajstopach śladu nie zostawił

Długość XS (mam 158 cm):
Ale piekny naszyjnik

A tak ogólnie, to... Jeśli to wszystko, co ma być w tym roku na wyprzedaży, to z całym szacunkiem ale nowej kolekcji nie będzie gdzie upchnać, bo tak jak kiedyś było, że tak z 2/3 sklepu były w przecenia (a ta 1/3 to to co nie przeceniają + trochę nowej kolekcji), to w tym roku jest odwrotnie, spora większość zostaje...
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:23   #3501
martusienka
Wtajemniczenie

Ja mogę zajść do H&M w sobotę/niedzielę i kupić komuś ten sweterek. Mieszkam w Olsztynie i nie wydaje mi się, żeby one u nas tak szybko zeszły.
Powiem tylko, że XS różowych już nie było, co dziwne, skoro od dziś są w sklepie a ja byłam jakieś 40 minut po otwarciu. Ale może jeszcze dołożą... Z innych kolorów były wszystkie rozmiary.
Stary 2009-12-17, 14:23   #3502
paryzanka202
Zakorzenienie

jakies wiesci z poznania z malty?sa te sweterki?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:23   #3503
Papiszynka
Zakorzenienie

Mi w przeciwienstwie do niektorych z was wyprzedaz sie podoba kupilam swietne rurki, dzisiaj dorwalam torebke w panterke (tak, wiem, wieje tandeta, ale coz poradze, spodobala mi sie ) i te pudrowe bransoletki a mierzylam jeszcze swietna bluzke w panterke, widzialam cudny kardigan za 40zl, szaliki za 20zl, botki za 75zl, masa swietnej bielizny, pizam, dresow (np. welurowe brazowe z hello kitty 1 czesc za 40zl), jakbym miala kase to zapewne wyszlabym obladowana ale niestety zamiast oszczedzac to ja wszystko w listopadzie przepuscilam zdziwilo mnie tylko ze zadnych paskow nie bylo przecenionych, ale sadze ze moga cos jeszcze dorzucic, latem to i w sierpniu jeszcze dokladali fajne rzeczy. No ale i tak to co najladniejsze to nieprzecenione

Co do motylkow, to widzialam dzisiaj w klifie 2 pudrowe i jeden kawowy, ktos niefortunnie powiesil je kolo czarnych sukienek ktore byly totalnie cale w klakach...
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:26   #3504
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusienka Pokaż wiadomość
Ładnie Ci w nim.
Ja godziś przymierzałam i niestety XS za krótki, a Ska już za duża, no i nie kupiłam.
Dziękuję . Mnie koleżanka mówiła, że S jest bardzo duża, (jesteśmy tych samych gabarytów ), więc wydaje mi się, że to zależy od egzemplarza, na jaki się trafi. Nie raz przymierzałam jeden model w dwóch tych samych rozmiarach i różniły się między sobą.

Cytat:
Napisane przez chloe88 Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie w nim wyglądasz

W Warszawie ciężko o sweterki, dodatkowo pogoda nie sprzyja krążeniu po mieście... Ale poprosiłam mamę, poszła dziś przy okazji do H&M w Koszalinie i kupiła mi pudrowy i kawowy w rozmiarze S (normalnie noszę XS, ale uznała, że będzie za krótki). Chciałam tylko pudrowy, ale powiedziała że ten kawowy też jest bardzo ładny więc mi go wzięła- kochana .
Dziękuję również .
Mmm tak, jest dzisiaj bardzo zimno, koleżanka z Warszawy dzwoniła do mnie i wspominała, że -13, narzekała, bo krąży za jakimś podręcznikiem.
Dobrze, że Mama okazała się być ratunkiem .

Cytat:
Napisane przez precious Pokaż wiadomość

Długość XS (mam 158 cm):
Widzisz, ja mam 162 cm i wydaje mi się, że na mnie byłby zdecydowanie za krótki. 4 cm, to spora różnica.
Stary 2009-12-17, 14:29   #3505
martusienka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję . Mnie koleżanka mówiła, że S jest bardzo duża, (jesteśmy tych samych gabarytów ), więc wydaje mi się, że to zależy od egzemplarza, na jaki się trafi. Nie raz przymierzałam jeden model w dwóch tych samych rozmiarach i różniły się między sobą.

Widzisz, ja mam 162 cm i wydaje mi się, że na mnie byłby zdecydowanie za krótki. 4 cm, to spora różnica.
No właśnie, może jeszcze przymierzę jakiś, o ile będą. Tylko nie chcę czarnego ani kawowego, ten pudrowy jest uroczy!

No i ja też mam 162 i jest sporo za krótki, a szkoda, bo poza tym leżał świetnie.
Stary 2009-12-17, 14:30   #3506
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
jakies wiesci z poznania z malty?sa te sweterki?
nie ma ich już w malcie i m1. dzwoniłam, bo nabrałam ochotę jeszcze na kawowy. niestety brak jakiegokolwiek
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:30   #3507
Papiszynka
Zakorzenienie

I w ogole ludzie to sa swinie i prostaki jednak... Kazda przymierzalnia zawalona ciuchami. Juz pomijajac fakt, ze przeciez mozna to odwiesic przy wyjsciu, to ja zawsze odwieszam na sklep, bo moze akurat ktos szuka tej rzeczy..
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:33   #3508
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Mi w przeciwienstwie do niektorych z was wyprzedaz sie podoba kupilam swietne rurki, dzisiaj dorwalam torebke w panterke (tak, wiem, wieje tandeta, ale coz poradze, spodobala mi sie ) i te pudrowe bransoletki a mierzylam jeszcze swietna bluzke w panterke, widzialam cudny kardigan za 40zl, szaliki za 20zl, botki za 75zl, masa swietnej bielizny, pizam, dresow (np. welurowe brazowe z hello kitty 1 czesc za 40zl), jakbym miala kase to zapewne wyszlabym obladowana ale niestety zamiast oszczedzac to ja wszystko w listopadzie przepuscilam zdziwilo mnie tylko ze zadnych paskow nie bylo przecenionych, ale sadze ze moga cos jeszcze dorzucic, latem to i w sierpniu jeszcze dokladali fajne rzeczy. No ale i tak to co najladniejsze to nieprzecenione

Co do motylkow, to widzialam dzisiaj w klifie 2 pudrowe i jeden kawowy, ktos niefortunnie powiesil je kolo czarnych sukienek ktore byly totalnie cale w klakach...
No ja jeszcze nie słyszałam o takich wyprzedażach, które by Ci się nie spodobały
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:33   #3509
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
I w ogole ludzie to sa swinie i prostaki jednak... Kazda przymierzalnia zawalona ciuchami. Juz pomijajac fakt, ze przeciez mozna to odwiesic przy wyjsciu, to ja zawsze odwieszam na sklep, bo moze akurat ktos szuka tej rzeczy..
Fajnie, że jesteś taka wspaniałomyślna. Na szczęście większość sklepów ma wieszaki przy przymierzalniach i nie ma obowiązku latania po sklepie.
Stary 2009-12-17, 14:34   #3510
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
a ja myslałam ze to tylko ja taka staroswiecka ze odwieszam na sklep

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości