![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
tak nawaliło śniegu, że mi platana złamało
![]() ![]() w sobotę mam gości, więc nie będę musiała jechać z tż na turniej piłki - mam wymówkę ![]() ![]() ![]() Tauśna zocha śpi od samego początku w śpiworkach i nie protestuje, bo przyzwyczajona. a nawet lepiej, bo śpiworek oznacza spanie i nie ma łażenia po wyrze - zaczęłam ją pakować na dzienną drzemkę i wtedy szybko zasypia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Aniu a u nas na dwa miechy to jest w sezonie zimowym 1500-2000 za gaz... a o reszcie rachunków nie wspomnę.
Pobuszowałam po All, co nieco dodałam do obserwowanych aukszynów, może coś upoluję ![]() Przeraża mnie brak kombinezonu i ta pogoda za oknem. ![]()
#3483 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Maks spi teraz pełnometrazowo ![]() ![]() Przestawienie go nie trwalo długo, max. 2 tyg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka też mam na gaz piec
![]() ![]() ![]() ale mi dziś niedobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;14726680]Jest jest
![]() ![]() Maks spi teraz pełnometrazowo ![]() ![]() Przestawienie go nie trwalo długo, max. 2 tyg[/QUOTE] mój tez zazwyczaj spi długo, chyba ze sen zaburzy "coś" czyli zęby lub gorączka albo katar ![]()
#3487 |
Zakorzenienie
|
mój małż od zawsze wstaje ze mną na przemian w nocy. więc to nie rada dla mnie
![]() czekam na kasztana po leczo i kładę ją spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
mogę Ci kopsnąć antoninowe psychotropy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- upatrzyłam sobie fajną kurtkę i dzięki temu, że pada mam pretekst do kupna ![]() ![]() sofija przesypiała całe noce odkąd skończyła 2,5 mies, aż do momentu kiedy zaczęły wyłazić 4ki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
nawet nie zauwazyly, ze mnie wczoraj nie bylo
![]() ja wczoraj mialam dzien marudera - Majoslawa spala az 25 min ![]() ![]() ![]() ![]() do wieczora snula sie jak cien za mna wiec mialam dosc. dzis rano bylam u gina po recepte, myslalam, ze przeglad podwozia bedzie ale mowi, ze za pol roku dopiero. wiec super bo mam 150zl w kieszeni ![]() ![]() ![]() w drodze powrotnej Majoslawa padla w wozku wykonczona harcami a ja w panice bo co z drzemka w zaciszu domowym ![]() ![]() Jowisz - Iga ma spojrzenie jak moja cora ![]() ![]() Kasiula - jak zwykle pazurasy masz boskie ![]() ![]() a - i jak tez bez kombinezonu jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Anisia ale ma w dzień porządne spanie za to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Werstusia dokładnie, coś za coś. Teściowie mają na węgiel piec to taniej wychodzi, ale rzeba pilnować, dokładać, sprzątać itp.
Antoninowe psychotropy ![]() Ola zjadła jajecznicę z dwóch jajek wiejskich bo wyrodnej matce nie chciało się zupy uwarzyć ![]()
#3493 |
Zakorzenienie
|
2h to standard jaki musi miec
![]() ![]()
#3494 |
Zakorzenienie
|
Maja mi ostatnio spi od ok. 20 do 9 rano
![]() ![]() ![]() rano chyba dluzej spi bo ciemno na dworze i ogolnie jakos tak sennie, ze dobudzic sie nie mozna... |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
rany muszę wyjść bo w lodówce mam przewiew. małż będzie jutro więc w ten wicher muszę Igę zabrać, już mam ciary
![]() u nas noce ciężkie, od 1,5 mca nie wyszedł żaden ząb, w ciągu dnia mała nawet dwa wskazujące naraz pcha do buzi, z jednej i drugiej strony. dziąsła opuchnięte ale żadnej 4ki jeszcze nie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj jak spala te nieszczesne 25min to nawet na wizaz nie wlazlam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam piec z co. i przez ostatnie 6 lat wydalismy na ogrzwanie max 500zl. A to dlatego, ze mamy fulll drewna i nim palimy, a weglem jak jest na serio zimno.
Ale tak jak mowicie, cos za cos. CZasem wolalabym przyjsc do domu i tylko wlaczyc piec i miec cieplutko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
helooooo
![]() no i nici z Anisiowego spotkanka ![]() ![]() Mój angelek tez ładnie sypiał ale teraz pewnie znów zębole idą wiec sie budzi ok północy i czasem muszę ją brac do łóżka bo nie chce w łóżeczku sie położyć ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- wyjęłam szczebelki z łóżeczka i mała tam weszła sama ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- boszzzzz jakie ma pomysły, najpierew nogi wkłada i jak lezy na plecach z głową w dół trzymająć sie szczebelków po bokach to pomysły na wejscie sie jej konczą ![]() ![]()
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie doznalam olsnienia, kazalam tz kupic (jak wroci od tesciow) pojechalpo naprawione auto) goftownice w media, znalazlam sobie fajny przepis i bede wazyc wieczorem
![]()
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 24 jestesmy zas umowione wiec lusss ![]()
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko gratki
![]() ja nie posiadam takich sprzętów, rozpierających jeszcze bardziej mój brzuszek i biodra ![]() tak więc mam embargo na gofrownicę i toster-sandwiczera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ok spadam bo mała wariuje, nie daje mi siedziec, trzeba potwora zabawic ![]()
![]() |
#3504 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
marticia jeżeli u ciebie jest nie możliwe zrobić pokoju małemu to może kup sobie taki parawan i zrób taki osobny kącik dla małego żeby was nie widział a jak będzie trzeba to poślij tz do małego może to coś pomoże Cytat:
wersta może jesteś następna na kolejce oczekujących ![]() no i kolejna oczekująca może to nie urojenie ![]() a ja mam piec na normalny opał i kupuje auto flotu które mi wystarcza na 2 lata do tego parę worków węgla i koszt opału na 2 lata wychodzi 2,500 tz rozpala i praktycznie pali się naokrągło tylko na noc się zmniejsza temperaturę do minimum by tylko nie zgasło i rano przed pracą idzie tam dołożyć zwiększa temp. potem idzie znowu jak przychodzi z pracy i potem znów wieczorem przed spaniem no i tak jak mówicie coś za coś na gaz to jest czyściutko bez żadnej roboty tylko włączasz i gotowe ale za to rachunki wysokie byłam dziś w przychodni na kontroli i doktorka była zadowolona że przez 2 tyg przybrał 200 g i wychodzi na to że być może jest uczulony na tą herbatkę więc mogę pomału mu zacząć dawać przetwory mleczne typu serki jogurty ale tylko naturalne żeby zobaczyć jak reaguje na to i jak będzie wsjo ok to dietę mleczną mogę rozszeżać jajek narazie mam jeszcze nie dawać bo wiadomo nie wszystko na raz aa Karolek teraz waży 8730 wczoraj pisałam że kupiłam pampersy 82 szt za 44.99 dopier w nocy patrzę na tą paczkę i okazuje się że to nie 4 a 3 ![]() no i zrobiłam sobie promocje ![]() a z tym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
ja jak próbowałam wcześniej wejść tu to mi Karolek nie dał cwaniak opracował do perfekcji wyłącznie mi kompa ![]() ja miałam 2 podejścia do kompa a on mi już 2 razy go wyłączył ![]() a i znalazł sobie nową zabawkę ![]() otwieranie i zamykanie klapki na płyty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Kristi nasze bobasy na różnych pampkowych rozmiarach juz jadą, wiec na ogół ja przeliczam ile wychodzi za sztukę
![]() Miki na razie na 4+, ale jak skończę promocyjne paki, to chyba juz 5 zapodam ( jak pisze wersta, to sie już robią takie mini-bikini, mimo że zakres kilogramowy ogromny ![]() ![]() ps. Karolek taki filigranowy jak jego narzeczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
anka ty już na 4+ i myślisz o 5
my tu jedziemy na 4 i teraz mu założyłam te 3 i jego zgrabna dupka się tam mieści spokojnie i bez żadnych odgniotów \ kurka ja mam chyba najmniejsze dziecko na wątku |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Mati też pięknie noce przesypiała (od 19 do 9 często), ale skończyła się laba przy wyłażeniu czwórek
![]() Ech jaka pogoda ![]() Jestem w ciężkim szoku ile się płaci za ogrzewanie gazem ![]() ![]() ![]() Kasiulka, wrzuć no przepis na gofry jeśli masz sprawdzony. Ja kiedyś robiłam i nie wyszły. Gofrownica stoi i się kurzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Tylko, zeby wyszly dobre gofry, musi byc dobra gofrownica- czyli naprawde niezla moc musi posiadac!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.