|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!
Serio...a jak sie to stalo ?
Jak dzieciak to malo powiedziane. Dobre bedzie to co mam mu zamiar odpisac? |
|
|
|
#3482 |
|
Rozeznanie
|
Dziuba norma - najprościej napyszczyć komuś związanemu z tobą emocjonalnie, a tym że to szef mamy tż się nie przejmuj, prosiłaś ją żeby ci kogoś do chaty wpychała
umiałaś mieszkanie znaleść to i współlokatorów byś umiałaMoni ja bym napisała że nie wiem o czym byśmy mieli rozmawiać ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Super odrazu ogłaszaj casting żeby nie mieli możliwości się rozzmyślić![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Moni dobre, jak wyżej pisałam dodałabym że nie wiem o czym mielibyśmy gadać
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Moni tak, spokojne i takie, jak do kolegi
![]() Otóż ta debilka zadzwoniła do ojca i nagadała Mu zapewne, jaka to ja jestem (w ogóle wczoraj zarzuciła mi, że obrażam Jej ojca a ja nawet o nim nie mówiłam, jaki jest). No i mama TŻa zadzwoniła i ojciec tej panny powiedział, że będą szukać mieszkania.
|
#3484 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Rozeznanie
|
Tak się kończy włażenie szefowi w tyłek bez wazeliny
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Moni, jakby coś odpisał to napisałabym że przyjełam do wiadomości że nie jest zainteresowany i zamykam temat bo nie ma do czego wracać chyba że chcesz mu jakąś szansę dawać![]() Bo ta wymiana zdań i tak cię nie minie a zawsze lepiej szybko mieć to z głowy, tymbardziej że będziesz go towarzysko spotykać Edytowane przez maggie291 Czas edycji: 2009-10-13 o 12:38 |
|
|
|
#3486 |
|
Podróżniczka
|
Nie chce mu dawac zadnej szansy! I nie dam.
W ogole nie bede nic na ten temat wspominac |
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale mama kasę mi przelała na konto i powiedziała, żebym sobie płaszczyk kupiła - pewnie na poprawę humoru.
|
#3488 |
|
Rozeznanie
|
Obawiam się że to ci się nie uda
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Dziuba to masz podwójnie poprawiony humor , skwaszona to będzie mama tż ale jak se pościelesz tak się wyspisz |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Mama TŻa sama powiedziała, że z nimi nie ma co mieszkać. I wczoraj się wyjaśniło, że TŻ był przypilony i to on wpadł na pomysł, jak się dowiedział... ale nie ma co już rozgrzebywać.
Bo jestem już spokojniejsza... No i podobno ta panna coś chciała Nam zrobić, ale mama TŻa powiedziała, że teraz nie powie, bo jeszcze się masakra zacznie dziać w mieszkaniu... Normalnie psychiatryk!!! Moniś z dystansem trzeba do Niego. A jak na imprezkę przyjdzie, to mam nadzieję, że padnie z wrażenia i będzie zazdrosny!!! Ale Ty Go traktuj jak On Ciebie na imprezie... dystans!!!
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
No to niezłą współlokatorke mieliście, ciekawe co chciała zrobić
Edytowane przez maggie291 Czas edycji: 2009-10-13 o 12:54 |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, mam nadzieję, że do żarcia Nam nic nie wsypała, nie rozwali mieszkania, nie ma strzykawki z wirusem HIV. Normalnie chora psychicznie!!! Nawet Jej ojciec powiedział, że to jego córka, ale rozumie nas...
Jak ja mam mieć takie dziecko kiedyś, to nie chcę mieć w ogóle dzieci Maggie może
|
#3492 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Wpycha sie na sile. Dziuba tylko dystans...bede bo unikac tam samo jak on mnie. Poza tym bedzie ten moj ex kochanek ( co ma laske ) wiec moze byc wesolo i Monia w skapej sukience hehe
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Rozeznanie
|
No toście na niezłą gówniarę trafili
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- A czemu jeszcze nie dałaś zdjęcia w tej skąpej sukience
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Podróżniczka
|
Bo nie mam poki co nastroju na strojenie sie i robienie fotek.
Moze cos z imprezy bedzie sie nadawalo , to pokaze Dziuba....to Ci idiotka psychiczna ! Niech sie wynosi i juz! Napisal, ze i tak przyjdzie...wczesniej zadzowni
|
|
|
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
A ty nie planujesz jakiegoś wyjścia
|
|
|
|
#3496 |
|
Podróżniczka
|
Czego ten jełop chce...moze rzeczywiscie tylko pieniadze dac..a niewygodnego dla niego tematu nie bedzie poruszac
![]() I tak mnie nie bedzie...o chyba, ze mnie wspollokator zdradzi. |
|
|
|
#3497 |
|
Rozeznanie
|
tylko czy on wie że to niewygodny dla niego temat
|
|
|
|
#3498 |
|
Podróżniczka
|
Myśle, ze tak .
Chociaz ja juz nic nie wiem...nie kumam facetów! |
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
No totalna idiotka. A TŻ przyznał znowu, że miałam rację. Czy Oni się nigdy nie nauczą tego, że kobiety są mądrzejsze???
Moni jak się będziesz szykować na imprę, to zrób fotkę!!! I jak przyjdzie, to rozmawiaj z nim, jak gdyby nigdy nic. Idę włosy malować, tzn. TŻa debiut, oby mi twarzy nie pomalował.
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-10-13 o 13:31 |
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Oni myślą inaczej niż my, więc co dla nas logiczne dla nich irracjonalne i odwrotnie, stąd ich słynne że jak kobieta mówi nie to myśli tak
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Dziubku oni sie tego nie naucza bo to bije w ich samczą butę ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Ja się już oduczyłam prosic Tża o pomoc w babskich zabiegach ( umie skubaniec depilować plastrami) bo wpierw miesiąc prosze a potem nasłucham się złośliwości, po ostatnim stwierdziłam że ide do kosmetyczki HOWGH ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Ide popracowac |
|
|
|
#3501 |
|
Podróżniczka
|
Tez dzis bede farbować wloski
![]() Chyba romansowy ma inna panne
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Witam slodziaki
ja dzis zagoniona po sklepach-szukam fajnego kompletu-lozka fotel--ale trzeba do 6tyg czekac--no wariactwo!!! Dziuba no to widze ze masz jazde piekną w domu--no i czemu sie wyprowadzaja---dopieklas im? ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A no juz sie doczytalam dziubku wszystkiego ja to wogole mam taka chandre od wczorajszej wizyty u lekarza ze ...
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie no tak faceci są z marsa a kobiety z... ziemi :P hehe
Moni, jak to ma inną pannę?? Tess nagadałam im wczoraj. Ta panna lubi rządzić a ja powiedziałam, że na głowę nie dam sobie wejść... Poskarżyła się tatusiowi i do widzenia!!! Mam nadzieję, że więcej ich nie spotkam! Ok Trochę o tym napisałam, taka wnerwiona byłam, że dopiero jabłko zjadłam...I nie mogę jakoś nic więcej.Nie dołuj się No i sama włosy pomalowałam. Mroźny kasztan wyszedł mi raczej jako ciemny kasztan Dobrze, że ta farba schodzi po 28 myciach Bo wzięłam do wypróbowania. No i już chciałam mieć jaśniejsze kudły a nie prawie czarne...W ogóle to chyba zaczyna się czas niespodzianek. Guma do żucia pod prysznicem, otwarty śmierdzący śledź w lodówie, no i jak wcześniej tego nie było - hałas rano. Super. Chyba muszę jutro o 6 rano poodkurzać mieszkanie. ;]
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-10-13 o 14:40 |
|
|
|
#3504 |
|
Podróżniczka
|
Czesc Tessku
Dziuba skad...moja kumpela widziala go w tramwaju z jakas panna wczoraj...wygladali na bardzo zzytych. Mowi, ze jest na 100% pewna czy to on, bo bylo z daleka...ale wysiadali na jego przystanku. |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
O jaki gnojek
A może On ciągną na dwa fronty i sprawdzał, która bardziej uległa ? Nie rozumiem po co On tak kombinował Hm, jakby zaczął coś gadać o Was, to zbij Go z tropu i powiedz, że się akurat nudziłaś w tym czasie jak się z Nim spotykałaś. ![]() Mój TŻ to prosty, jak drut :P Nawet jak się z Nim kumplowałam, to wiedziałam jaki jest I podejście do spraw damsko-męskich jest oczywiste, bo takie jak moje- tchórzliwe :P hehe
|
#3506 |
|
Podróżniczka
|
A bo ja wiem po co...juz mnie to oblatuje!
Jak bedzie dzis dzownil,to powiem mu ze nie ma mnie w domu...i zeby pieniadze zostawil wspollokatorom....a sama sie do lazienki schowam
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc moni
czesc dziuba dziubku a jak najlepiej tak wlasnie-dosrac innym--jak nademna panna o 23 zaczynala skakac na skakance tak po 3dniach sie wkurzylam i jak ona zaczynala to ja miotla jej po suficie i po 2 dniach cisza moni--co ku...tym facetom sie robi--durne gląby
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
|
|
|
#3508 |
|
Podróżniczka
|
Oni maja jakies wyjedzone rozumy
![]() bo ja wiem co....chyba my kobiety nie jestesmy w stanie pojac ich myslenia. |
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja zawsze mowie ze nie dziwie sie ze sa takie osobniki jak geje czy les--rozumieja sie bo sa tacy sami
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, może po prostu to nie TEN. Tylko ja to nie wiem, jak tak można. Niby pięknie, ładnie a tu...ch...
Moniś przejmujesz się, bo Cię wkurzył, niestety - to tylko ten powód.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

umiałaś mieszkanie znaleść to i współlokatorów byś umiała
odrazu ogłaszaj casting żeby nie mieli możliwości się rozzmyślić