|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też chcę taką normalną temperaturę ![]() znalazłam na stronie Rossmanna ten żel, który kupiła Karolina Żel zapewnia natychmiastowe orzeźwienie i intensywną pielęgnację. Pobudź swoje zmysły owocowym zapachem melona, podczas gdy jedwabisty, świeży żel z pielęgnującymi perełkami olejku otuli Cię miękką pianą, pozostawiając na Twojej skórze wyjątkowe uczucie świeżości i nawilżenia. Poczuj się jak nowo narodzona! opis brzmi fajnie, ciekawa jestem tego zapachu ( ![]() ![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę ten żel
![]() U mnie jest jakieś -15 a rano było -18 ![]()
#3483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A plany na razie są planami, promotor ma w planach wysłać mnie na szkolenie do Bostonu, ale to raczej nie teraz no i nie wiadomo czy w ogóle, będzie to zależało od przebiegu moich doświadczeń i wyników. Ale nadziei mi narobił, hehe.
![]() |
#3484 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fuksjo, fajnie, że u Ciebie już lepiej ![]() Super dziewczyny, że tak Wam się dobrze układa, miło to czytać ![]() Ja miałam wczoraj kiepski dzień. Wlaściwie pierwszy raz tak marudziłam TŻtowi ![]() ![]() No i jest u mnie siostrzenica prawie cały tydzień, więc mam ograniczony dostęp do internetu wieczorami, bo ogląda bajki na laptopie ![]() Mi nie przeszkadza, że jest tak zimno: zakładam cztery warstwy ubrań, na to jeszcze płaszcz i jakoś wytrzymuję (czapki nadal nie noszę, nie jest aż tak zimno ![]() ![]()
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Ech coś mnie rozkłada
![]() ![]()
#3486 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ojej, ale fajnie! Za pływaniem nie przepadam, ale morze kocham (póki co byłam tylko nad naszym
![]() Cytat:
![]() a co do meteorytków to moze się mylę bo nie posiadam ale one się chyba nazywają beige CHIC a nie CHICK ![]() tak tylko się czepiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Są, są, pyszne ale raczej nie da się ich zjeśc za dużo na raz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to świetnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobię tylko szybki przegląd cieni w szufladce- bo coś by się przydało z niej usunąc przed wiosną ![]() i spadam do notatek ![]() A potem zrobię cudny makijaż na imprezę, jak zdążę to wkleję ![]()
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lizzie: fajnie, ze bedziesz juz z nami (jak to brzmi ![]() Zazdroszcze tych sklepów angielskich - Boots i Superdug są super ![]() Madziarra: kolejna zdolniacha ![]() ![]() ![]() Fuksjaa: bardzo się ciesze, że z TZ lepiej ![]() ![]() Bossy: gratuluję pracy ![]() ![]() Dostałam wczoraj czerwoną Andi - wszystko super, tylko podszewka strasznie śmierdzi ![]() ![]() Ide dziś na impreze - bez TŻ bo się rochorował. Odwiedze go wcześniej na chwilkę a poźniej pogibam się trochę na parkiecie ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-23 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dziś -9 i piękne słońce, ale w nocy było -23, a dziś ma być chyba jeszcze zimniej. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zużyłam dziś antyperspirant Adidas 3 w sprayu, cieszę się, bo już długo go męczyłam. Jeszcze mi została tylko niecała rexona sexy. Wczoraj dostałam od wujka biżuterię- kolczyki i wisiorek- taka kula cała wysadzana prawdziwymi kryształkami svarowsky'ego ![]()
![]() |
#3489 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ela ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że nie dość, że masz gdzie mieszkać to jeszcze takie sąsiedztwo ![]() ![]() ![]() Zaglądaj do nas jak najczęściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A żel pachnie chyba tak samo jak ten Melon Fresh, który mnie jakoś specjalnie nie zachwycił, no ale nowość musiałam kupić ![]() Cytat:
![]() Przewiduję, że będzie to w nadchodzącym tygodniu ![]() Zapach mnie nie zachwyca szczególnie, więc podejrzewam,że to będzie jednorazowa przygoda i jeśli będę wracać do Nivei to tylko do tego limonkowego latem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do kremu to jeśli nie będziesz w G.M. to ja na pewno będę w pn. ![]()
![]() |
#3490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() owszem, byłam z mamą na zakupach, stały 2 (melon i sunny melon) obok siebie i w zasadzie za bardzo się nie różniły.. może ten drugi odrobinę słodszy ![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny jeszcze raz
![]() Madziarra gratuluję!!!! świetna sprawa! ![]() Rzyrafko tak, ta do strefy T ![]()
![]() |
#3492 | |
po prostu Em :)
|
Zdradzisz jaką wysokość stypendium Ci przyznano?
![]() Cytat:
![]() madziarra, gratuluję świetnej okazji do wyjazdu! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Nie ma mnie tu ![]()
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam i stwierdzam, że nie mam żelomianii jak Wy
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- A kyyyyyyyyyyysz! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
|
Ja już powoli wymiękam.. Już tyle egzaminów i zaliczeń za mną, a w tym tygodniu mam jeszcze trzy i po prostu czuję, że nie daję rady się uczyć. Na szczęście do tej pory wszystko idzie mi dobrze.
![]() A wczoraj chodziłam po lekarzach, u okulisty dowiedziałam się, że stan oczu się poprawia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soczewki pogorszyły ci wzrok ?
![]() |
#3498 |
|
Nie i nie słyszałam nigdy o tym, żeby noszenie soczewek pogarszało wzrok.
![]() Mam wrastające naczynka krwionośne w rogówkę i ogólne niedotlenienie oczu. ![]()
![]() |
#3499 |
Miss Pudernica
|
Soczewki nie pogarszają wzorku, ale nie przy każdej wadzie można je nosić, albo ze względu na różne dolegliwości, tak jak u Em.
Też nie mogę nosić soczewek, mam nadwzroczność z niedowidzeniem. Prawe oko widzi za dobrze, przez co lewe w pewnym momencie przestało mi pracować i widzę na nie bardzo słabo, mam +3,5 na lewe i +0,5 na prawe plus na lewym cylindry jakieś specjalne. Nie lubię nosić okularów, ale co zrobić, nie mam wyjścia.
#3500 |
|
Ja na szczęście musiałam tylko zmienić soczewki na takie z innego materiału i nosić je max 8h dziennie.
![]() ![]()
![]() |
#3501 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie już życia beż nich, nie wiem jak ja mogłam bez nich funkcjonować ![]()
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Ello,
Wpadłam na chwilę, bo straciłam zapał do robienia ciasta, jak mi się krem zwarzył ![]() ![]() ![]() A że mi cytaty pożarło ![]() Estello, pięęęękna ta Twoja paleta UD, chyba sobie na nią zapoluję, o ile jest jeszcze dostępna. A możesz mi powiedzieć jak napigmentowany jest Flipside? Bo pojawia się w innych paletkach, patrzyłam na swatche i raz wygląda na taki rozmyty morski, a innym razem bardziej na turkus i to taki w miarę intensywny ![]() Hosenko - a wrzucałaś już może fotki na wątek etorebkowy? Bo nie śledzę ostatnio. No i w ogóle, zadowolona ![]() A ta Twoja Erica śliczna, aż dziw, że sobie takie brzydkie miejsca do życia wybiera ![]() lizzie - miło Cię widzieć i miło słyszeć, że w tak malowniczo-kosmetycznej okolicy mieszkasz ![]() bossy, madziarra - gratuluję ![]() ************************* ***** Ja dziś znów nagrzeszyłam ![]() ![]() A w Rossmannie dokupiłam jeszcze jedno serum Farmony Blue Lagoon, bo coś czuję, że to będzie rozwiązanie na mój przesusz. Oby mnie tylko nie zapchało, bo z kolei kremik Vichy Essentielles chyba mi to robi ![]() Póki co i tak ładnie zużywam zapasy, niedawno poszła pomadka do ust i balsam do ciała, lada dzień pójdzie masło i żel pod prysznic. Żel do golenia też w sumie na wykończeniu i z tej okazji kupię ten nowy Nivea Shower & Shave, ale mam cichą nadzieję na jakąś promocję. Póki co jest w Tesco za 11,49zł, a w Rossmannie za 10,49zł. Sunny Melon też widziałam i też w pierwszej chwili myślałam, że to żadna nowość, ale faktycznie są 2. Nie wiem po co, skoro takie podobne ![]() Dobra, spadam do kremu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie dziś rano były -23 stopnie ![]() ![]() Czy ta zima się kiedyś skończy?! Czuję się dziś trochę lepiej, ale nadal odczuwam zatkane zatoki. Oby do jutra mi przeszło. Mam ochotę pomalować sobie pazurki jakimś lakierem, ale chyba jednak sobie odpuszczę, bo jutro muszę założyć rękawiczki i zaraz by mi odprysnął na końcach. Poza tym końce nadal mi się rozdwajają mimo odżywki. Chyba muszę obciąć paznokcie na krótko i może jak odrosną to nie będą się rozdwajały już ![]()
![]() |
#3504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
MagJa
![]() ![]() Ja po obadaniu składu, od razu go odłożyłam i grzecznie wróciłam do YR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim dziewczynom baaaardzo dziękuję za gratulacje
![]() ![]() Lizzie, to fajnie, że się zadomowiłaś, no i że masz tyyyle fajnych sklepów w okolicy ![]() ![]()
#3507 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Zaszalałam i zamówiłam sobie pastę cukrową do depilacji, używałyście może?
![]() ![]() --- A wczoraj wykończyłam masło czekoladowe Farmony! ![]() ![]()
![]() |
#3508 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziękuję dziewczyny..
![]() Niesamowicie się cieszę, że znowu powoli zaczyna się układać. Wczoraj TŻ wpadł na chwilę, mimo że miał ciężki dzień. Widzę, że się stara, a to najważniejsze. Cytat:
![]() ![]() MagJa, mogłabyś mi podać przepis na tego 3bita? ![]() ![]() Em. doskonale Cię rozumiem. Został mi już tylko jeden egzamin (ten który mam jutro), wszystko co najgorsze mam za sobą, a kompletnie nie mogę się zmotywować do nauki. Co chwilę wynajduję sobie coraz to nowe zajęcia, albo siadam nad notatkami, próbuję się skupić, a nie mogę. ![]() No ale jakoś muszę to ogarnać do jutra. ![]() Sporo kosmetyków mi się skończyło, jeszcze kilka też niedługo skończy swój żywot, więc czekają mnie spore zakupy kosmetyczne. Cieszę się, ale z drugiej strony boję się, że po odwyku narobię sobie zapasów na najbliższe kilka miesięcy. ![]() O, i jeszcze farbę muszę kupić, bo odrost aż straszy a farbowałam na początku grudnia, coś szybko mi włosy rosną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nosku ja próbowałam 2 czy 3 razy zrobić pastę cukrową sama (wg. przepisu z Wizażu), ale mi nie wyszła ![]()
![]() |
#3510 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki robisz krem, że Ci nie wyszedł? ![]() Cytat:
![]() Łączę się w bólu z uczącymi się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.