Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-23, 10:09   #3481
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Wyrzuciłam wczoraj puste opakowania po szamponie, żelu i antyperspirancie Nareszcie!
ja wczoraj wyrzuciłam butelkę po Sensibio
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Madzia, gratulacje!! Świetnie że i ty spełniasz swoje marzenia
A w Stanach możliwe że się spotkamy, ale u mnie to jeszcze wielka niewiadoma
kolejne plany?
Cytat:
Dziewczyny, kochane jesteście Jakby coś, to zapraszam do siebie na zakupy

U mnie dziś +9
Ty jesteś kochana czemu nasz kraj jest taki ułomny pod względem kosmetyków

ja też chcę taką normalną temperaturę

znalazłam na stronie Rossmanna ten żel, który kupiła Karolina
Żel zapewnia natychmiastowe orzeźwienie i intensywną pielęgnację.
Pobudź swoje zmysły owocowym zapachem melona, podczas gdy jedwabisty, świeży żel z pielęgnującymi perełkami olejku otuli Cię miękką pianą, pozostawiając na Twojej skórze wyjątkowe uczucie świeżości i nawilżenia.
Poczuj się jak nowo narodzona!

opis brzmi fajnie, ciekawa jestem tego zapachu (), ale kupić mi nie wolno
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 10:15   #3482
isa666
Zakorzenienie

Ja chcę ten żel Przydałby mi się taki letni zapach w łazience.

U mnie jest jakieś -15 a rano było -18 Dobrze, że przestało wiać i jest słońce, bo wczoraj wieczorem tak dmuchało, że odczucie chłodu było jeszcze większe.
Stary 2010-01-23, 10:29   #3483
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Lizzie witaj Zazdraszczam takich sklepów pod nosem, ja na pewno przepuściłabym tam pierwsze stypendium, a potem biedowała I ten lekarz, brzmi interesująco
Hehe, no ja się właśnie boję, że jak zobaczę $$ na koncie to mnie coś opęta i do końca pobytu będę jechała na sucharkach i wodzie z kranu A lekarz choć przystojny to niestety zajęty. A w domu bardzo rzadko bywa, najczęściej siedzę tu sama, choć od lutego ma się wprowadzić jeszcze jakaś dziewczyna, więc może będzie raźniej.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
kolejne plany?
Ty jesteś kochana czemu nasz kraj jest taki ułomny pod względem kosmetyków
Ninuś, tutaj może jest kilka firm których nie ma w PL, ale wydaje mi się, że w Wawie jest jednak większy wybór (np. nie mam tu MACa i Guerlain). Ale od czego są sklepy internetowe?
A plany na razie są planami, promotor ma w planach wysłać mnie na szkolenie do Bostonu, ale to raczej nie teraz no i nie wiadomo czy w ogóle, będzie to zależało od przebiegu moich doświadczeń i wyników. Ale nadziei mi narobił, hehe.
Stary 2010-01-23, 10:48   #3484
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny, jak dobrze do was znowu zajrzeć Dopiero dziś podłączyli mi internet
Fajnie, że podłączyli Ci internet Jak przeleją Ci jeszcze stypendium, to pozostanie czytać KWC, MUA i testować, testować i dzielić się wrażeniami
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
no szef się zachował w porządku, powiedział, że mnie w pełni rozumie i nie ma problemu.
Gratulacje! I brawo za tak szybkie pisanie pracy!
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nieśmiało chciałam się pochwalić, że dostałam się na stypendium do Stanów
A, to takie ważne spotkanie miałaś w poprzedni czwartek Super, gratuluję A ile kosmetyków będziesz mogła kupić w te pół roku
Cytat:
Żel zapewnia natychmiastowe orzeźwienie i intensywną pielęgnację.
Pobudź swoje zmysły owocowym zapachem melona, podczas gdy jedwabisty, świeży żel z pielęgnującymi perełkami olejku otuli Cię miękką pianą, pozostawiając na Twojej skórze wyjątkowe uczucie świeżości i nawilżenia.
Poczuj się jak nowo narodzona!
A ja ostatnio myślałam, jaki żel bym chciała kupić... I doszłam do wniosku, że jakby Nivea wypuściła coś podobnego do tego żelu z trawą cytrynową, to bym chciała... no i co? I muszę kupić ten melonowy Karolinko, używałaś go już? A w ogóle to wiesz, byłam wczoraj w ZT, żeby kupić w końcu krem YR... i mieli tylko jedną sztukę Ale może dzisiaj będę w Galerii Mokotów, to tam go może dorwę
Cytat:
Ninuś, tutaj może jest kilka firm których nie ma w PL, ale wydaje mi się, że w Wawie jest jednak większy wybór (np. nie mam tu MACa i Guerlain).
Ale wiesz, nie jesteś w stolicy, u nas w jakimś mniejszym mieście jest na pewno jeszcze gorszy wybór. I nie mamy Lusha Ani maseł za 3 funty!

Fuksjo, fajnie, że u Ciebie już lepiej

Super dziewczyny, że tak Wam się dobrze układa, miło to czytać
Ja miałam wczoraj kiepski dzień. Wlaściwie pierwszy raz tak marudziłam TŻtowi Wiem, że to przez ZNP i nawet mu to powiedziałam, ale i tak źle się z tym czuję...

No i jest u mnie siostrzenica prawie cały tydzień, więc mam ograniczony dostęp do internetu wieczorami, bo ogląda bajki na laptopie

Mi nie przeszkadza, że jest tak zimno: zakładam cztery warstwy ubrań, na to jeszcze płaszcz i jakoś wytrzymuję (czapki nadal nie noszę, nie jest aż tak zimno). Tęsknię za to za dłuższymi dniami, Słońcem i jazdą na rowerze... Ale sobie jeszcze poczekam
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 11:46   #3485
isa666
Zakorzenienie

Ech coś mnie rozkłada Głowa mi pęka i czuję, że zatoki mam przepełnione. Jestem ospała i nawet na chwilę się położyłam, ale nie chcę przespać calego dnia

Stary 2010-01-23, 12:05   #3486
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko, jestem w Portsmouth, samo południe Anglii, nad morzem
Ojej, ale fajnie! Za pływaniem nie przepadam, ale morze kocham (póki co byłam tylko nad naszym )
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Gratuluję samozaparcia, bo i praca i tyle przedmiotów i pisanie licencjata! podziwiam

Ale dziś sobie zrobiłam piękny makijaż!W brązach, beżach _ meteoryty beige chick na całą twarz i pink fresh na policzki! Aż sie sobie podobam! I dokleiłam kępki rzęs w kącikach ale wyglądają bardzo naturalnie, bo są długości moich to tylko się zlały
Bossy to mistrzyni dążenia do celu

a co do meteorytków to moze się mylę bo nie posiadam ale one się chyba nazywają beige CHIC a nie CHICK
tak tylko się czepiam
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Rzyrafko ja właśnie kończę tę śmierdzącą z tołpy i jestem niezmiernie szczęśliwa, że już jej praktycznie nie ma
tę z aluminiowej tubki strefaT? Ja ją lubiłam chociaz ciut za słabo działała ale będe do niej czasami wracać jeszcze
Cytat:
Dziewczyny, nieśmiało chciałam się pochwalić, że dostałam się na stypendium do Stanów
WOW, gratulacje, kolejna poleci do raju
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Witaminka A mówisz? Co do oczu - raczej nic mi się nie dzieje.
A czy ta witaminka ma może coś wspólnego z wątrobą? Bo przypomniałam sobie, że jak kiedyś miałam właśnie to takie uczulenie koło nosa to od dermatolog dostałam jeszcze nakaz kupna jakichś leków na wątrobę (Hepatil czy coś w tym stylu) i łykałam je przez pewien czas. Zaczynam podejrzewać, że może to wątroba znów mi szwankuje

Czipsy z buraków? Nie wiedziałam, że takie są
A Bomi mam blisko pracy, ale nie byłam tam jeszcze. Muszę w takim razie zajrzeć

Nie, z wątrobą raczej nie.

Są, są, pyszne ale raczej nie da się ich zjeśc za dużo na raz a Bomi to coś takiego jak Alma, jak masz blisko to możesz skoczyć
Cytat:
Wyrzuciłam wczoraj puste opakowania po szamponie, żelu i antyperspirancie Nareszcie!
A ja po jednym żelu pod prysznic i to nie moim
Cytat:
takie cuś http://vitalia.pl/index.php/mid/64/f...3/cid/3/part/0
mi nie smakują te buraki, są za bardzo winne zresztą te paczuszki są tak małe (chyba 20g..) ja wolę podjadać suszone jabłka, śliwki, gruszki niż takie chipsy
ale buraki mają mniej cukru więc mniej się będzie po nich chciało jeść i są lepsiejsze na przegryzke właśnie
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Na szczęście z TŻem lepiej.
to świetnie
Cytat:
Mamy przypływ samych dobrych wiadomości na wątku i pozytywnej energii
Może i ja się załapię
Mi az się uczyć zachciało
Cytat:
Ani mi, a tak chcem te 3 nowe Dove mieć juz w szafeczce

Zrobię tylko szybki przegląd cieni w szufladce- bo coś by się przydało z niej usunąc przed wiosną
i spadam do notatek

A potem zrobię cudny makijaż na imprezę, jak zdążę to wkleję
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 12:33   #3487
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
a co do meteorytków to moze się mylę bo nie posiadam ale one się chyba nazywają beige CHIC a nie CHICK
tak tylko się czepiam
Tak, tak Chic - mi się zawsze miesza z Chick

Lizzie: fajnie, ze bedziesz juz z nami (jak to brzmi )
Zazdroszcze tych sklepów angielskich - Boots i Superdug są super

Madziarra: kolejna zdolniacha Gratuluję stypendium w USA Współczuję za to Twojemu portfelowi

Fuksjaa: bardzo się ciesze, że z TZ lepiej Nie ma to jak rozmowa

Bossy: gratuluję pracy Były szef teraz zrozumie, jakiego świetnego pracownika stracił

Dostałam wczoraj czerwoną Andi - wszystko super, tylko podszewka strasznie śmierdzi Siedzi od wczoraj na balkonie i się wietrzy

Ide dziś na impreze - bez TŻ bo się rochorował. Odwiedze go wcześniej na chwilkę a poźniej pogibam się trochę na parkiecie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-23 o 12:37
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 13:38   #3488
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Gratuluję! I kolejna nas opuści i uda się w wielki świat!
Cytat:

U mnie dziś +9
U mnie dziś -9 i piękne słońce, ale w nocy było -23, a dziś ma być chyba jeszcze zimniej.
Cytat:

Ja też mam chrapkę na ten żel!uwielbiam takie zapachy, a szczególnie wszelkie arbuzy i melony. Mam jeszcze w zapasach Nivei Melon fresh, ale czeka na lato.
Cytat:
Ech coś mnie rozkłada Głowa mi pęka i czuję, że zatoki mam przepełnione. Jestem ospała i nawet na chwilę się położyłam, ale nie chcę przespać calego dnia
biedactwo, ciągle cię jakieś choroby chytają... Wypocznij i dobrze się wygrzej
Cytat:

A potem zrobię cudny makijaż na imprezę, jak zdążę to wkleję
czekam na zdj. makijażu
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tak, tak Chic - mi się zawsze miesza z Chick

Ide dziś na impreze - bez TŻ bo się rochorował. Odwiedze go wcześniej na chwilkę a poźniej pogibam się trochę na parkiecie
Macie rację, chic. Mi też sie zawsze to myli, ale pewnie jakbym miała własne całe opakowanie to bym się napatrzyła i zapamiętała

Zużyłam dziś antyperspirant Adidas 3 w sprayu, cieszę się, bo już długo go męczyłam. Jeszcze mi została tylko niecała rexona sexy.
Wczoraj dostałam od wujka biżuterię- kolczyki i wisiorek- taka kula cała wysadzana prawdziwymi kryształkami svarowsky'ego cudo!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 13:51   #3489
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
On jest koralowy albo pomarańczowy z różem - to nie jest czysta morelka/brzoskwinia ale fajny kolor.
A to już całkiem nieźle brzmi

Cytat:
Hej dziewczyny, jak dobrze do was znowu zajrzeć
Ela Super, że już jesteś
Cieszę się, że nie dość, że masz gdzie mieszkać to jeszcze takie sąsiedztwo O kosmetykach mówię oczywiście
Zaglądaj do nas jak najczęściej

Cytat:
Super!Gratulacje!!!klas ki:

Cytat:
ja wczoraj wyrzuciłam butelkę po Sensibio

Ja b.nie lubię jak kończą mi się takie niezbędniki jak Sensibio właśnie, zwłaszcza kiedy nie są najtańsze

A żel pachnie chyba tak samo jak ten Melon Fresh, który mnie jakoś specjalnie nie zachwycił, no ale nowość musiałam kupić

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A ja ostatnio myślałam, jaki żel bym chciała kupić... I doszłam do wniosku, że jakby Nivea wypuściła coś podobnego do tego żelu z trawą cytrynową, to bym chciała... no i co? I muszę kupić ten melonowy Karolinko, używałaś go już? A w ogóle to wiesz, byłam wczoraj w ZT, żeby kupić w końcu krem YR... i mieli tylko jedną sztukę Ale może dzisiaj będę w Galerii Mokotów, to tam go może dorwę

Super dziewczyny, że tak Wam się dobrze układa, miło to czytać
Ja miałam wczoraj kiepski dzień. Wlaściwie pierwszy raz tak marudziłam TŻtowi Wiem, że to przez ZNP i nawet mu to powiedziałam, ale i tak źle się z tym czuję...
Jeszcze nie, dzielnie czekam aż mi się ta paskudna Luksja skończy (nigdy więcej żadnego żelu tej firmy nie kupię )
Przewiduję, że będzie to w nadchodzącym tygodniu
Zapach mnie nie zachwyca szczególnie, więc podejrzewam,że to będzie jednorazowa przygoda i jeśli będę wracać do Nivei to tylko do tego limonkowego latem

ja mojemu marudzę duuużo częściej, nawet bez ZNP , więc Twój ma dobrze z Tobą, możesz mu to przekazać jakby miał wątpliwości

A co do kremu to jeśli nie będziesz w G.M. to ja na pewno będę w pn.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 14:42   #3490
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dziś -9 i piękne słońce, ale w nocy było -23, a dziś ma być chyba jeszcze zimniej.
marzę choćby o takiej temperaturze
Cytat:
Ja też mam chrapkę na ten żel!uwielbiam takie zapachy, a szczególnie wszelkie arbuzy i melony. Mam jeszcze w zapasach Nivei Melon fresh, ale czeka na lato.
ja tak średnio, w większości za bardzo czuć ogórka (także żywego melona niezbyt często jadam ze względu na ten ogórkowy posmak )
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja b.nie lubię jak kończą mi się takie niezbędniki jak Sensibio właśnie, zwłaszcza kiedy nie są najtańsze

A żel pachnie chyba tak samo jak ten Melon Fresh, który mnie jakoś specjalnie nie zachwycił, no ale nowość musiałam kupić
na szczęście mam jeszcze 2 Sensibio w zapasie

owszem, byłam z mamą na zakupach, stały 2 (melon i sunny melon) obok siebie i w zasadzie za bardzo się nie różniły.. może ten drugi odrobinę słodszy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 15:15   #3491
bossy
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny jeszcze raz

Madziarra gratuluję!!!! świetna sprawa!

Rzyrafko tak, ta do strefy T

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 15:29   #3492
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Jak mi w końcu przeleją stypendium, to się wybiorę na większe zakupy.
Zdradzisz jaką wysokość stypendium Ci przyznano?

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie, dzielnie czekam aż mi się ta paskudna Luksja skończy (nigdy więcej żadnego żelu tej firmy nie kupię )
Co masz jej do zarzucenia? Ja uwielbiam te żele.

madziarra, gratuluję świetnej okazji do wyjazdu!
Stary 2010-01-23, 15:44   #3493
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak średnio, w większości za bardzo czuć ogórka (także żywego melona niezbyt często jadam ze względu na ten ogórkowy posmak )

owszem, byłam z mamą na zakupach, stały 2 (melon i sunny melon) obok siebie i w zasadzie za bardzo się nie różniły.. może ten drugi odrobinę słodszy
Ja też z tego względu za melonem nie przepadam. Także to żelisko oficjalnie odpuszczam

PS. Nie ma mnie tu
Stary 2010-01-23, 15:49   #3494
bossy
Zakorzenienie

Tak czytam i stwierdzam, że nie mam żelomianii jak Wy i lakieromania też mnie ominęła.. he he Podkład mi się skończył i używam jakieś resztki starego, ale nie odpowiada mi już kolor. Odkąd użyłam odcienia Ivory wiem, że to jest "mój" odcień, który z pudrem brązującym wygląda super Kupię znów podkład maybelline Satin Liquid. Lubię go

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
PS. Nie ma mnie tu
A kyyyyyyyyyyysz!

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 15:53   #3495
rzyrafka
Zakorzenienie

No, jeszcze tylko podpis zmieniłam i już spadam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 16:56   #3496
emememsik

Ja już powoli wymiękam.. Już tyle egzaminów i zaliczeń za mną, a w tym tygodniu mam jeszcze trzy i po prostu czuję, że nie daję rady się uczyć. Na szczęście do tej pory wszystko idzie mi dobrze.

A wczoraj chodziłam po lekarzach, u okulisty dowiedziałam się, że stan oczu się poprawia (pisałam pół roku temu jakie miałam problemy), ale i tak staram się ograniczać noszenie soczewek i kupiłam nowe okulary. Potem u innego lekarza wydałam 70 zł na wizytę, a potem drugie tyle w aptece. Ceny niektorych leków są dobijające.
Stary 2010-01-23, 17:08   #3497
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A wczoraj chodziłam po lekarzach, u okulisty dowiedziałam się, że stan oczu się poprawia (pisałam pół roku temu jakie miałam problemy), ale i tak staram się ograniczać noszenie soczewek i kupiłam nowe okulary. :
Dlaczego ?
Soczewki pogorszyły ci wzrok ?
Stary 2010-01-23, 17:38   #3498
emememsik

Nie i nie słyszałam nigdy o tym, żeby noszenie soczewek pogarszało wzrok. Niby jak miałyby to robić?
Mam wrastające naczynka krwionośne w rogówkę i ogólne niedotlenienie oczu.
Stary 2010-01-23, 17:55   #3499
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Dlaczego ?
Soczewki pogorszyły ci wzrok ?
Soczewki nie pogarszają wzorku, ale nie przy każdej wadzie można je nosić, albo ze względu na różne dolegliwości, tak jak u Em.
Też nie mogę nosić soczewek, mam nadwzroczność z niedowidzeniem. Prawe oko widzi za dobrze, przez co lewe w pewnym momencie przestało mi pracować i widzę na nie bardzo słabo, mam +3,5 na lewe i +0,5 na prawe plus na lewym cylindry jakieś specjalne. Nie lubię nosić okularów, ale co zrobić, nie mam wyjścia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 18:15   #3500
emememsik

Ja na szczęście musiałam tylko zmienić soczewki na takie z innego materiału i nosić je max 8h dziennie. Nie potrafiłabym bez nich żyć.
Stary 2010-01-23, 18:41   #3501
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Soczewki nie pogarszają wzorku, ale nie przy każdej wadzie można je nosić, albo ze względu na różne dolegliwości, tak jak u Em.
Też nie mogę nosić soczewek, mam nadwzroczność z niedowidzeniem. Prawe oko widzi za dobrze, przez co lewe w pewnym momencie przestało mi pracować i widzę na nie bardzo słabo, mam +3,5 na lewe i +0,5 na prawe plus na lewym cylindry jakieś specjalne. Nie lubię nosić okularów, ale co zrobić, nie mam wyjścia.
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nie i nie słyszałam nigdy o tym, żeby noszenie soczewek pogarszało wzrok. Niby jak miałyby to robić?
Mam wrastające naczynka krwionośne w rogówkę i ogólne niedotlenienie oczu.
Nie nie, to źle zrozumiałam, ja sama noszę soczewki i już się przestraszyłam że one mogły spowodować pogłębienie się wady...
Ja nie wyobrażam sobie już życia beż nich, nie wiem jak ja mogłam bez nich funkcjonować
Stary 2010-01-23, 20:03   #3502
MagJa
Zakorzenienie

Ello,
Wpadłam na chwilę, bo straciłam zapał do robienia ciasta, jak mi się krem zwarzył Robię 3bita, pierwszy raz w życiu, ale krem budyniowy robiłam już parę razy i nigdy nic się nie działo, aż do dzisiaj Teraz będę go próbowała ratować, trzymajcie kciuki, żeby podgrzewanie i powtórne miksowanie coś dało, bo jak nie, to będzie 2bit a nie 3bit, bo nie mam już tyle mleka, żeby zrobić drugi budyń.

A że mi cytaty pożarło to będzie tak w telegraficznym skrócie.

Estello, pięęęękna ta Twoja paleta UD, chyba sobie na nią zapoluję, o ile jest jeszcze dostępna.
A możesz mi powiedzieć jak napigmentowany jest Flipside? Bo pojawia się w innych paletkach, patrzyłam na swatche i raz wygląda na taki rozmyty morski, a innym razem bardziej na turkus i to taki w miarę intensywny

Hosenko - a wrzucałaś już może fotki na wątek etorebkowy? Bo nie śledzę ostatnio. No i w ogóle, zadowolona
A ta Twoja Erica śliczna, aż dziw, że sobie takie brzydkie miejsca do życia wybiera

lizzie - miło Cię widzieć i miło słyszeć, że w tak malowniczo-kosmetycznej okolicy mieszkasz

bossy, madziarra - gratuluję

Ja dziś znów nagrzeszyłam U siostry złożyłam zamówienie na masło, scrub i żel marakujowy z TBS. Ale nie mogłam sobie odpuścić, bo masła i scruby są tam po 3 funty, a żele po 2 funty. I tak, że wzięłam tylko tyle. Ale to tylko dlatego, że chwilowo niedostępne są masła Velvet Apricot i Brazil Nut, jak tylko się pojawią, to też będą moje
A w Rossmannie dokupiłam jeszcze jedno serum Farmony Blue Lagoon, bo coś czuję, że to będzie rozwiązanie na mój przesusz. Oby mnie tylko nie zapchało, bo z kolei kremik Vichy Essentielles chyba mi to robi Odstawiłam go na razie i stan cery się poprawił, zobaczymy co będzie jak znów zacznę go stosować. Ale to jeszcze za parę dni, najpierw obadam działanie serum, bo póki co używam go od 2 dni, a zapas zrobiłam, tylko dlatego, że promocja się jutro kończy i żal nie wziąć drugiego za 11,99zł.
Póki co i tak ładnie zużywam zapasy, niedawno poszła pomadka do ust i balsam do ciała, lada dzień pójdzie masło i żel pod prysznic. Żel do golenia też w sumie na wykończeniu i z tej okazji kupię ten nowy Nivea Shower & Shave, ale mam cichą nadzieję na jakąś promocję. Póki co jest w Tesco za 11,49zł, a w Rossmannie za 10,49zł. Sunny Melon też widziałam i też w pierwszej chwili myślałam, że to żadna nowość, ale faktycznie są 2. Nie wiem po co, skoro takie podobne Chociaż nie powiem, jak ten pierwszy nie kusił, to ten trochę korci przez te perełki olejku. Też jestem wielbicielką tego zielonego perełkowca i tak przez sentyment...

Dobra, spadam do kremu
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 07:35   #3503
isa666
Zakorzenienie

U mnie dziś rano były -23 stopnie A w radiu słyszałam, że na Podlasiu nawet -30
Czy ta zima się kiedyś skończy?!

Czuję się dziś trochę lepiej, ale nadal odczuwam zatkane zatoki. Oby do jutra mi przeszło.

Mam ochotę pomalować sobie pazurki jakimś lakierem, ale chyba jednak sobie odpuszczę, bo jutro muszę założyć rękawiczki i zaraz by mi odprysnął na końcach. Poza tym końce nadal mi się rozdwajają mimo odżywki. Chyba muszę obciąć paznokcie na krótko i może jak odrosną to nie będą się rozdwajały już

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 08:10   #3504
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie dziś rano były -23 stopnie A w radiu słyszałam, że na Podlasiu nawet -30
Czy ta zima się kiedyś skończy?!

a ja dzisiaj jadę do Łazienek karmić kaczki mam zamiar naprawdę zmarznąć
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 08:14   #3505
Jelonek
Zakorzenienie

MagJa Nie wiem, którą wersję oglądałam, ale wiem, że któryś z tych kremów Vichy zawiera Isopropyl na jednym z pierwszych miejsc, więc całkiem możliwe iż zapycha
Ja po obadaniu składu, od razu go odłożyłam i grzecznie wróciłam do YR
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 08:33   #3506
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Wszystkim dziewczynom baaaardzo dziękuję za gratulacje Jeszcze to chyba do mnie nie dociera, ale ten rok świetnie się zapowiada pod względem podróży

Lizzie, to fajnie, że się zadomowiłaś, no i że masz tyyyle fajnych sklepów w okolicy Ja chyba polecę z pustą walizką i poczynie zakupy od razu na miejscu

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 09:00   #3507
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Zaszalałam i zamówiłam sobie pastę cukrową do depilacji, używałyście może? Ciekawa jestem czy faktycznie mniej boli niż depilator i wosk

---
A wczoraj wykończyłam masło czekoladowe Farmony! Wyciągnęłam z zapasów Dove Pro Age.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 10:04   #3508
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Cytat:
Fajnie, że już masz trochę lepszy humor i z TŻtem się poprawiło
Cytat:
Fuksjo, fajnie, że u Ciebie już lepiej
Cytat:
to świetnie
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Fuksjaa: bardzo się ciesze, że z TZ lepiej Nie ma to jak rozmowa
Dziękuję dziewczyny..
Niesamowicie się cieszę, że znowu powoli zaczyna się układać. Wczoraj TŻ wpadł na chwilę, mimo że miał ciężki dzień. Widzę, że się stara, a to najważniejsze.
Cytat:
Zaszalałam i zamówiłam sobie pastę cukrową do depilacji, używałyście może? Ciekawa jestem czy faktycznie mniej boli niż depilator i wosk
Ja pasty cukrowej nie stosowałam, ale chyba nie dla mnie takie wynalazki. Ja wolę albo depilator (chociaż boli!), albo zwykłe golenie. Właśnie niedawno zaczęłam szukać nowego depilatora i nie wiem na co się zdecydować.

MagJa, mogłabyś mi podać przepis na tego 3bita? Może zrobiłabym go kiedyś.

Em. doskonale Cię rozumiem. Został mi już tylko jeden egzamin (ten który mam jutro), wszystko co najgorsze mam za sobą, a kompletnie nie mogę się zmotywować do nauki. Co chwilę wynajduję sobie coraz to nowe zajęcia, albo siadam nad notatkami, próbuję się skupić, a nie mogę. Jestem przemęczona.
No ale jakoś muszę to ogarnać do jutra.

Sporo kosmetyków mi się skończyło, jeszcze kilka też niedługo skończy swój żywot, więc czekają mnie spore zakupy kosmetyczne. Cieszę się, ale z drugiej strony boję się, że po odwyku narobię sobie zapasów na najbliższe kilka miesięcy.
O, i jeszcze farbę muszę kupić, bo odrost aż straszy a farbowałam na początku grudnia, coś szybko mi włosy rosną.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 10:06   #3509
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dzisiaj jadę do Łazienek karmić kaczki mam zamiar naprawdę zmarznąć
Ja się nigdzie z domu nie ruszam a na samą myśl, że jutro muszę o 7 jechać do pracy....czuję jak mi zimno

nosku ja próbowałam 2 czy 3 razy zrobić pastę cukrową sama (wg. przepisu z Wizażu), ale mi nie wyszła Albo mi się robiła za rzadka albo twarda jak kamień i po tym jak zmarnowałam jakieś kilo cukru dałam sobie spokój.
Stary 2010-01-24, 10:20   #3510
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A w Rossmannie dokupiłam jeszcze jedno serum Farmony Blue Lagoon, bo coś czuję, że to będzie rozwiązanie na mój przesusz. Oby mnie tylko nie zapchało, bo z kolei kremik Vichy Essentielles chyba mi to robi Odstawiłam go na razie i stan cery się poprawił, zobaczymy co będzie jak znów zacznę go stosować. Ale to jeszcze za parę dni, najpierw obadam działanie serum, bo póki co używam go od 2 dni, a zapas zrobiłam, tylko dlatego, że promocja się jutro kończy i żal nie wziąć drugiego za 11,99zł.
Dobra, spadam do kremu
Faktycznie takie dobre to serum BL Może bym się skusiła, bo taki sucharek się ostatnio zrobiłam, że Vichy z różą wchłania mi się do matu Też mnie coś zapycha, ale to na pewno nie ten krem, bo używam go co dzień, buzia była gładka, a dzisiaj mam jakieś czerwone plamki i krostki. Podejrzewam, że to puder mineralny w kompakcie Catrice, wyciągnęłam go z kosmetyczki z tydzień temu i używam go zamiast podkładu, ale słaby jest.

Jaki robisz krem, że Ci nie wyszedł? W moim przepisie jest krem z karpatki (ten z torebki Delecty) i nie ma bata, żeby się nie udał.

Cytat:
A wczoraj wykończyłam masło czekoladowe Farmony! Wyciągnęłam z zapasów Dove Pro Age.
Co beczysz, ruszenie zapasów to powód do radości

Łączę się w bólu z uczącymi się Jutro mam kolejny ustny egazmin, w nocy dopadła mnie taka histeria, że między 23-3 rano przerobiłam książkę 500 stron i wszystkie zagadnienia Zobaczymy ile z tego zapamiętałam.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości