|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Bry
![]() Ubrałam się dziś do pracy w nową spódniczkę, a sięga mi tak znacznie nad kolanko, sandałki na szpileczkach i dekolcik i poszłam zagadać z dyr. że mi autobusy polikwidowali na wakacje i nie mam jak dojeżdżać na czas i czy bym mogła wcześniej 20 min przyjeżdżać i wcześniej wychodzić - no i się zgodził ofkors ![]() Cytat:
![]() Dziękować ![]() Cytat:
![]() Ad. 2 Ostatnio za mną jak jechałam sama na rowerze biegło takie duże bydle i już szykowałam nogę aby mu dać z buta bo w sumie nie wiem co bym miała zrobić jakby sie rzucił. Na szczęście w porę wybiegł właściciel z krzaków - i to dosłownie bo był tam z dziewczyną ![]() Ad. 3 Też bym zobaczyła taką imprezę w Hiszpanii ![]() Ad. 4 To mamy podobny gust z twoją mamą ![]() Cytat:
![]() Ad. 2 Sweterek kosztował tylko 35 zł, myślę czy by sobie jeszcze inny kolor nie kupić ![]() ![]() Cytat:
Kogo ja widzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam do zaoferowania draże kokosowe i orzechowe. No i lody z truskawkami ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
![]() Tak wiem, że mnie dawno nie było...ale trochę wena gdzieś uciekła i trochę czasu brakuje, wykorzystujemy pogodę na rowery i spacery z psiakiem, a wcześniej jeszcze co dzień u siostry w szpitalu siedziałam bo sama tu była, a na sali same starsze panie, to chociaż troszkę jej czas szybciej mijał. Dzisiaj polazłam do galerii bo małżowy jutro ma imieniny i chciałam coś kupić i szczerze myślałam że wejdę szybciej niż weszłam, no ale w sumie zapomniałam, że się wakacje zaczęły i takie tłumy, że szok ![]() ![]() A z tego co pamiętam to Dzastinko moje gratulacje Pani Magister ![]() ![]() ![]() Katey gratulacje dla Was i okruszka, dbajcie o siebie ![]() Anusiu buziak za pamięć na początek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia mam nadzieję, że wójt będzie mógł u Was coś zdziałać w sprawie psów, bo u nas jest podobna sytuacja ale niestety albo mają jakieś znajomości w policji/straży miejskiej albo tak jak Aga pisze, są "bez papierów" bo wyobraźcie sobie, że mają dwa psy- jeden rottwailer, drugi pit bull, i oba te "pieski" wyprowadza starsza kobieta na oko 60lat o wadze może 45kg i wzroście 160 w kapeluszu ![]() i też buziak za pamięć ![]() Mili trzymam kciuki za obronę, następna Pani Mgr się nam szykuje ![]() Soffi pisałaś ze Wasza wcina arbuza - nasz tak samo ![]() ![]() Daget nie mogę się doczekać wiesz czego ![]() ![]() resztę mam nadzieję nadrobić jutro a tymczasem uciekam na piweczko z mężusiem ![]()
#3483 |
Zakorzenienie
|
![]() Anusiu świetna ta spódniczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Wtajemniczenie
|
moooniczku - cieszę się że jesteś
![]() kinia - dzięki ![]() Co tu takie pustki ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() Głowa mnie coś dziś boli i nie kontaktuję za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
hej gwiazdki
![]() dzieki za kciuki ![]() wszystko poszło super, w czwartek podpisujemy umowe przedwstepną na mieszkanie ![]() o kredyt musimy sie zaczac starac dopiero za 3 m-ce jak przepracuje te 3 pełne miechy ![]() ![]() Anusiak - super zakupki ![]() ja tez kupilam ostatnio pare drobiazgów ![]() ![]()
#3486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() No zaskoczyłaś mnie bardzo - ty i coś kupić sobie ? Toż to jak śnieg w lipcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Aguniu - ponoć kleszczy w tym roku jest bardzo dużo, uważajcie również następnym razem ![]() Mili - ![]() ![]() Mooonik - dziekuje ![]() ![]() ![]() Kasienko - rewelacyjne wiadomości ![]() ![]() coś mało Was dzisiaj ![]()
![]() |
#3488 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ale u nas ukrop ![]() ![]() Agunia ![]() Milibili trzymam ![]() Anusia ![]() ![]() ![]() Mooonik no w końcu się odezwałaś ![]() Kasia no to gratulacje ![]()
#3489 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek Myszki
![]() Kasiku no to trzymam kciuki po raz kolejny Anusia- a ładnie to tak kusić dyrektora swoimi wdziękami?? ![]() ![]() A ja własnie siedze na buźce w maseczce mojej i po oczyszczanku gębuli. Mąz mówi, że wyglądam jak biała dama ![]() ![]()
#3490 |
Wtajemniczenie
|
No koleżanki-zawiodłam się sromotnie!!!Żadnego wpisu??? Toż to wstyd i hańba
![]() Za karę zaserwuję wam ciacho truskawkowe, żeby Wam w biodra poszło . I może lampką wina Was zwabię?? Ja dziś skończyłam robótkę redakcyjną, mam jeszcze kilka wierszyków do napisania. Ale muszę przyznac że kaska z tego leci tak, że się nawet nie spodziewałam. Z tym że prócz życzeń układam hasła reklamowe i takie tam bzdurki ![]() Ide szykować obiad bo Paskudnik wraca styrany ![]() ![]()
#3491 |
Zadomowienie
|
Ha ha Izazuska przywołuje
![]() Wpadam i zgarniam conajmniej dwa kawalki ciasta skoro melduje sie jako pierwsza ![]() Oj oj dawno schaboszczaka nie jadlam - dzis serwuje pizze - a dokladniej dwie ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-06-30 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Wtajemniczenie
|
Ja już nie mam sił do Was - tak zaniedbywać wizaż
![]() ![]() Mam takie obolałe stopy że już nie wiem jakie buty mam na te upały zakładać ![]() Serwuję szejka truskawkowego ![]() ![]() Izazusia - ja chcę ciacha ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zadomowienie
|
Anusiu no to zimna kapiel na stopki i bedzie Ci lepiej. Polecam rowniez zele chlodzace - teraz mam brzoskwiniowy mmm - stopki do zjedzenia
![]() Zaraz jedziemy z mala do fryzjera ![]() ![]() Oczywiscie ze chce szejka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Wtajemniczenie
|
Ciacha leca do was
![]() I poprosze szejka. I draże ![]() Sofka-trzymam kciuki za białaskę ![]()
#3495 |
Zadomowienie
|
Co za wizazowe głodomory
![]() Izuska kciuki sie przydadza bo bialaska niezbyt pała miloscia do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka laski
![]() Wpadam z dobrymi wieściami ![]() ![]() A poza tym w poniedziałek lecimy do Hiszpanii ![]() ![]() ![]() W poniedziałęk sobie pomyśleliśmy, żeby gdzieś skoczyć skoro mężul ma tydzień urlopu no i cały dzień szukałam wycieczek, biletów, hoteli. Znalazłam super ofertę last minute do Corfu na tydzień ale od piątku a niestety możemy dopiero od soboty. Jest dużo ofert ale terminowo nam nie pasowały bo sobotę za tydzień przyjeżdżają do mnie mama i siorka to już musimy być spowrotem. No i kupiliśmy sobie bilety oddzielnie i hotel na 5 dni od poniedziałku do soboty ![]() Teraz muszę jeszcze na jakiś shopping skoczyć bo nie jestem przygotowana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i poproszę kawałek ciacha Izka trzymam kciukole za obronę ![]() Agunia ![]() Anusia super zakupki ![]() ![]() Malutka Gratki dla Dawidzia za spanie bez smoka ![]() Edit: zapomniałam dodać zakupków moich ostatnich... oto one: Załącznik 3223346 Załącznik 3223347 Załącznik 3223348 Załącznik 3223349 Załącznik 3223350 Załącznik 3223351 Załącznik 3223353 Załącznik 3223354 Załącznik 3223355 Załącznik 3223356 Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-06-30 o 18:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Wtajemniczenie
|
Soffi - własnie pomoczyłam stópki w zimnej wodzie tylko nie miałam żadnego specyfiku do kąpieli. No ale już lepiej i nawet żółte pazurki sobie machnęłam
![]() ![]() ![]() izazusia - do ciebie również szejk i draże lecą ![]() ![]() paulinka - super że maszyna już na chodzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zadomowienie
|
Jestesmy juz spowrotem! Wygladamy swietnie! Ale oczywiscie mala nie chciala wziac przysmaka od Pana fryzjera, ale za to ode mnie wychciewala juz w aucie. dostala dopiero w windzie i dumnie kroczyla do domku na dywanik zeby sie nim uraczyc
![]() Paulinko super wiesci! Maszyna gra i buczy, wakacje w Hiszpanii zaklepane, rodzinka przyjezdza - cudne dni przed Wami ![]() Zakupy fajne. Zwlaszcza gumiaki, zegarek i sukienka. W tych platfomrach szarych to mialabym chyba 190cm wzrotu ![]() Anusiu zel mam z Oriflame (seria letnia brzoskwiniowa), cala linia do stop jest boska, na noc stosuje krem z awokado i stopki sa bajeczne! |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Rozeznanie
|
o matko
![]() dzisiaj weszłam na wizaż i szukając czegoś zupełnie innego trafiłam na ten wątek - aleście się zagalopowały od 2008 roku ![]() pewnie nikt mnie już nie pamięta, ale byłam tu na początku wątku panien 2008 gdy razem z Wami szykowałam się do "tego dnia" - większość nicków kojarzę nawet ![]() Jak dobrze zobaczyć że imprezka się rozkręciła ![]() i tylko ze mnie dooooopa, że zaniedbałam to forum zajmując się czym innym i wszystko mi uciekło ![]() pozdrawiam Wszystkie ![]()
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Sofciu mam ten kremik brzoskwiniowy do stóp i jest super - zapach boski
![]() ![]() Miło, że zakupki się podobają ![]() Ava80 to wróć i bądź na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Wtajemniczenie
|
Cześć czołem kluski z rosołem
![]() Izazusia - dla mnie 2 porcje ciacha z jasnych powodów ![]() Anusia - za szejka dziękuję, właśnie wydoiłam dwie szklanki koktajlu truskawkowego ![]() Paulinaizabela - ale będziecie mieć wakacje ![]() ![]() ![]() Ava - ja tam Cię pamiętam ![]() ![]() u mnie spokój, upał, ale mi tam pasuje ![]() ![]() muszę zrobić fotki moich ostatnich zakupów, bo Wy tu się chwalicie, więc i ja muszę ![]()
![]() |
#3502 |
Wtajemniczenie
|
Ava pewnie że cię pamiętamy
![]() Ciacho leci do Was szerokim strumieniem-dorzucam lampkę weselnego wina, które dostaliśmy ![]() ![]() ![]() Hmm ja Wam sie nie mam czym pochwalić-chyba że taszką i butkami swoimi i mężowymi ![]()
#3503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może być taki wynalazkowy drink bezalkoholowy ![]() ja tam mogę obejrzeć Twą taśkę i byty mężowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
Ava ja Cie pamietam
![]() ![]() Co tam u Ciebie slychac? U nas wiele zmian, ale to kwestia czasu jak sie wdrozysz na nowo ![]() Paulinka a propo boskiego kremu, mam plaska brzoskwinke i zaraz ja wszamie ![]() Dzastus no wstawiaj te foty, nie daj sie prosic ![]() Izunka a ja mam tequile i tak sie zastanawiam czy by jej nie zaczac ![]() ![]() Uwielbiam banana i porzeczka, polecam tez ananas i porzeczke! |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() weszłam tu na chwilę i proszę co widzę - Ava znów nam się objawiła ![]() Ja tam wiem co u Ciebie słychać, bo bloga podczytuje ![]() ![]() Paulinko ![]() ![]() Ja ostatnio jestem strasznie zaganiana. W pracy roboty od groma, do tego doszły mi nowe obowiązki i czasem ledwo się ogarniam. W domu już mi się nawet nie chce przy kompie siedzieć. Buziole!
#3506 |
Rozeznanie
|
kurde jak dobrze Was poczytać. siedzę i przeglądam
![]() fakt - możecie mnie pamiętać z panien Młodych - wtedy 2008 ale teraz już 2009 i 2010 będzie 22 sierpnia. Zainteresowanie było i tak jakoś 3 edycja będzie w Poznaniu ![]() to Was tak krótko wprowadzę dla przypomnienia i przedstawienia sie tym co mnie nie znają ;p mama 3,5 latki w tej chwili, żona od 30.08.2008, mąż nadal ten sam, ilość kotów 1 syberyjski, ilość teściowych :1, zniknięta w dużej mierze z powodu wypadku samochodowego w zeszłym roku (szczegóły: http://www.strazjarocin.pl/?p=957) Byłyśmy tam razem z córką - choć wtedy 2,5latka a nie 4ro jak podano; więc nie powiem, że ostatnie półtora roku było lekkie.. Wracam jednak pomału do życia i z dużą chęcią wrócę i Tu ![]() ![]()
![]() |
#3507 |
Zadomowienie
|
Ava wyglada to strasznie - widze ze wracasz do zdrowia i to najwazniejsze! Dla malej to musialo byc ciezkie przezycie...
![]() A kolejnych edycji gratuluje - zdjecia sa piekne! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziolszki
Troche mnie nie bylo Kochane, ale duzo by opowiadac. Nowy Zarzad, szkoda gadac nie zaczeli kolorowo swoich rzadow. A raczej po chamsku... Chyba zaczne szukac nowej pracy, bo jesli dalej tak pojdzie to zasypia nas obowiazkami a wynagrodzenia nie podniosa co bedzie skutkowalo ze same sie pozwalniamy. Z pomoca przyszedl mi jednak maz i tez zaczal szukac nowej pracy i porozsylal juz CV po Polsce. wcale sie nie zdziwie jak niedlugo przyjdzie nam sie spakowac i przeprowadzic ![]() Dzis przyjechal do nas moj brat, bo od jutra zaczyna praktyke miesieczna w firmie gdzie moj maz jest glownym konstruktorem. Ava super znow Cie widziec, uwielbiam te Twoje sesje PM, ech sie na 2 juz wybieralam ale zawsze mi cos wypadlo ![]() Paulinko super ze maszynka juz dziala ![]() Izulek zarzuc winkiem, chetnie sie napije. I pokazuj zdjeciory Anusia ladnie to tak zarzucac spodniczka ? ![]() Kasik super ze uda sie Wam podpisac przedwstepna, a powiesz nam cos wiecej o tym mieszkanku? Mooonik wypatruj listonosza ![]() Wlasnie zrobilam dzemers truskawkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Zapraszam na pyszny , ciepły chlebek -właśnie dorwałam w piekarni mój ulubiony Fitness ![]() Do tego herbatka- u mnie rano pokrzywka ![]() ![]() Hmm Ava naprawdę wiele Was spotkało-oby teraz było już tylko lepiej Daget Wam życzę dużo szczęścia w szukaniu pracy i mądrych wyborów ![]() Agunia przestań tak ganiać bo nie będziesz miała siły wyprowadzać Shiro ![]()
#3510 |
Zakorzenienie
|
Daguś to ja ściskam mocno
![]() ![]() Izuś ja nie ganiam ![]() ![]() Ava mieliście bardzo trudny okres i ja rozumiem, czemu z wizażu zniknęłaś. A powiedz jak z Twoim zdrowiem? Buziaki i miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.