Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-28, 19:53   #3481
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Bry

Ubrałam się dziś do pracy w nową spódniczkę, a sięga mi tak znacznie nad kolanko, sandałki na szpileczkach i dekolcik i poszłam zagadać z dyr. że mi autobusy polikwidowali na wakacje i nie mam jak dojeżdżać na czas i czy bym mogła wcześniej 20 min przyjeżdżać i wcześniej wychodzić - no i się zgodził ofkors A zakleżało mi by wychodzić zaraz po 15 do domu bo o 15.30 już są takie gigantycczne korki na mieście że wracam ponad godzinę zamiast 20 min.
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Wpadam i co widze?! Was

Anusia super kiecuchy Reszta tez fajna no i gronkowiec odjazdowy!
No popatrz - a ja wpadam i cię nie widzę, jak to jest ?
Dziękować
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej
Ale fajny weekend. Zaliczyłam wczoraj rowerek a dzisiaj opalanko i byczenie się u dziadka na wsi uwielbiam tak. Imieniny też się udały, jedne i drugie.

Aaaa zapomniałabym, na rowerze znowu się strasznie przestraszyłam. Pisałam Wam już kiedyś, że na trasie, którą jeździmy jakiś człowiek nie zamyka swoich psów - bydlaków. W tamtym roku były trzy sztuki i kilka razy tak mnie wystraszyły, że myślałam, że zawału dostanę. Więc teraz jest ich 5 - 5 bydlaków. Jutro moi rodzice mają interweniować u wojta tamtej miejscowości. Ludzie są jacyś nienormalni, przecież któregoś pięknego dnia te psy - bydlaki kogoś pogryzą lub zagryzą i dopiero będzie...samym pisaniem się znowu poddenerwowałam

Super z tą nocą świętojańską, my w tamtym roku trafiliśmy na noc świętojańską w Hiszpanii, super klimat tak wtedy jest, Hiszpanie całymi rodzinami na plaży, grilują tańczą, śpiewają palą ogniska itd. To wszystko daje taki niepowtarzalny klimat...rozmarzyłam się

Z zakupkami to zazdroszczę Wam, ja muszę jechać na zakupy ok 70 km, więc nawet jak się z kims pokłócę to i tak nic z tego...pozostają mi zakupy "na spokojnie". A tak poza tym to Twoje ciuszki fajne, spodniczke w reserved kupiła ostatnio moja mama.
Ad. 1 Wekendzik miałaś dokładnie taki jaki ja lubię najbardziej
Ad. 2 Ostatnio za mną jak jechałam sama na rowerze biegło takie duże bydle i już szykowałam nogę aby mu dać z buta bo w sumie nie wiem co bym miała zrobić jakby sie rzucił. Na szczęście w porę wybiegł właściciel z krzaków - i to dosłownie bo był tam z dziewczyną
Ad. 3 Też bym zobaczyła taką imprezę w Hiszpanii
Ad. 4 To mamy podobny gust z twoją mamą

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Cze
Jakaś taka jestem wypiłam z mężem po lampce winka i normalnie szumi mi w głowie dzionek bardzo miły, pobudka o 7:30 byliśmy w kościółku i nawet Dawid był grzeczny, potem poszliśmy do parku, po południu byliśmy na cmentarzu u teścia (Dzień Ojca i druga rocznica), a na koniec dnia zaliczyliśmy oczywiście plac zabaw, gdzie moje dziecko wysypywało na siebie wiaderko z piaskiem i mały sukces, bo Dawid wieczorem usnął bez smoka myślałam, że bardziej będzie piszczeć i się miło zaskoczyłam

podobają mi się te bluzeczki z c&a i sweterek nie chcesz przypadkiem się nimi podzielić no i mogłabyś pożyczyć trochę siostry
Ad. 1 Gratulacje dla Dawidka że zasypia bez smoka
Ad. 2 Sweterek kosztował tylko 35 zł, myślę czy by sobie jeszcze inny kolor nie kupić A moją siostrę mogę ci oddać na dłuższe przechowanie
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Myśmy wczoraj zaliczyli długaaaaśny spacer w lesie. Byłoby genialnie, gdyby nie chmara różnej maści owadów krążąca wokół cały czas Strasznie były wnerwiające. Do tego mamy inwazję kleszczy, z psa nie przesadzając zdjęliśmy ich z 15, mąż z siebie dwa, mi tylko jednego pasażera na gapę udało się złapać...

Anusia super zakupki, te spódniczki i spodenki szczególnie mi do gustu przypadły
Ad. 1 Myśmy byli na rowerku w lesie i byłoby fajnie tylko nie można zwalniac poniżej 10km/h bo komary tylko na to czekają i dosłownie pożerają żywcem. Kleszcza na szczęście jeszcze żadnego nie zaliczyłam,.
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
pozdrawiam gorąco wszystkie PMki
Kogo ja widzę Buziaki dla ciebie
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Ja znowu tak na szybko ba czasu brak Obrona 7, ząbkująca Aluśka i walka z kilogramami. I to nie po ciążowymi - w ciąży przytyłam tylko 8 kg - w dwa tygodnie po porodzie ważyłam mniej niż przed zajściem w ciąże a teraz Nie wiem co się stało najprawdopodobniej zawiniły tabletki jakie zaczęłam brać jakieś dwa miesiace po porodzie bo od tego czasu zaczęłam tyc i nie mogłam tego w ogole powstrzymac. Teraz waże więcej niz w przed porodem A po ciąży ciesząc się z takiej wagi jaką miałam jadłam cały cały czas dietetycznie (w ciąży miałąm cukrzyce więc musiałam się ostro pilnowac), więc zero białego pieczywa, duuuzo wazyw itd. Ale waga i tak rosła, więc teraz nie jem nawet chleba orkiszowego. Jem głownie ważywa, mięso i chude twarogi w dodatku dwa razy w tygodniu aquaerobik, codziennie rower treningowy i inne ćwiczenia, jak czas pozwoli to zwykłe wyjscia na rower i dopiero taki zestaw zatrzymał wagę. Ale co zrobić, żeby schudnąć to nie ma pojęcia
Mili ja myslę, że jestes na dobrej drodze tylko trzeba cierpliwości I mniej stresów bo przy nich waga też może stać (ja tak mam że grubnę przy stresach ) Więc cierpliwości i samodyscypliny życzę, a zobaczysz waga zacznie spadać Trzymam kciuki

Mam do zaoferowania draże kokosowe i orzechowe. No i lody z truskawkami Chyba @ idzie bo żrę wszystko na raz
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 20:30   #3482
mooonik
Zakorzenienie

Cześć Laseczki

Tak wiem, że mnie dawno nie było...ale trochę wena gdzieś uciekła i trochę czasu brakuje, wykorzystujemy pogodę na rowery i spacery z psiakiem, a wcześniej jeszcze co dzień u siostry w szpitalu siedziałam bo sama tu była, a na sali same starsze panie, to chociaż troszkę jej czas szybciej mijał. Dzisiaj polazłam do galerii bo małżowy jutro ma imieniny i chciałam coś kupić i szczerze myślałam że wejdę szybciej niż weszłam, no ale w sumie zapomniałam, że się wakacje zaczęły i takie tłumy, że szok Tak, że na szybko przebiegłam i kupiłam mu koszulę w carry i pasek w c&a i się ewakuowałam nawet mi się nie chciało patrzeć za czym innym.

A z tego co pamiętam to Dzastinko moje gratulacje Pani Magister i ta sukienka co wklejałaś świetna! A ja ostatnio widziałam panią z brzuszkiem i na koszulce miała nadruk "wychodzę w lipcu " genialnie to wyglądało

Katey gratulacje dla Was i okruszka, dbajcie o siebie

Anusiu buziak za pamięć na początek zazdroszczę tej Śnieżki , super widoczki a my jedziemy w Bieszczady, znowu ale ja je kocham a złożyło się jeszcze tak, że przez weekend będziemy na spotkaniu firmowym - oczywiście od męża mego, a potem mieliśmy zaplanowany urlop więc nam 2 doby odpadną od płacenia tyle, że miejsce zmienimy, bo tam gdzie firma org nocleg doba kosztuje 140zł, a my wolimy jednak taniej, no i poza tym da się taniej

Gosia mam nadzieję, że wójt będzie mógł u Was coś zdziałać w sprawie psów, bo u nas jest podobna sytuacja ale niestety albo mają jakieś znajomości w policji/straży miejskiej albo tak jak Aga pisze, są "bez papierów" bo wyobraźcie sobie, że mają dwa psy- jeden rottwailer, drugi pit bull, i oba te "pieski" wyprowadza starsza kobieta na oko 60lat o wadze może 45kg i wzroście 160 w kapeluszu psy są bez kagańca, na smyczy albo i bez i tak spaceruje po osiedlu, gdzie jest pełno innych psów, małych dzieci, ludzi itp..a do tego ta pani jest na lekach psychotropowych. I najlepsze to, że kiedyś ten czarny pogryzł innego psa, a jak przyjechała policja to się rozeszło "po kościach" tzn nie było dla nich żadnej kary ani nawet mandatu (opowiadała nam sąsiadka, bo jej pies został właśnie pogryziony) a nawet ja kiedyś szłam z Muńkiem i przechodziła straż miejska i nawet głowy nie odwrócili w ich stronę, akurat rottwailer był bez smyczy i kagańca a te drugi miał rzepa na pysku.. i tak się kiedyś zastanawialiśmy jak działa prawo, i czy w ogóle, czy wystarczy mieć "znajomości" i można bezkarnie prowadzać "groźne psy" po osiedlach...
i też buziak za pamięć

Mili trzymam kciuki za obronę, następna Pani Mgr się nam szykuje

Soffi pisałaś ze Wasza wcina arbuza - nasz tak samo na początku mu nie pasowało coś nie mógł sobie chyba poradzić w pysku z takim miękkim i mokrym czymś ale potem jak zaczął wcinać to łohohohoho, zresztą truskawki też mu smakują

Daget nie mogę się doczekać wiesz czego

resztę mam nadzieję nadrobić jutro a tymczasem uciekam na piweczko z mężusiem

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 08:49   #3483
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Kogo ja widzę Buziaki dla ciebie

Anusiu świetna ta spódniczka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:58   #3484
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

moooniczku - cieszę się że jesteś
kinia - dzięki

Co tu takie pustki ?????? Teraz to juz przesadziłyście. Wyłazić mi tu zaraz

Głowa mnie coś dziś boli i nie kontaktuję za bardzo
Stary 2010-06-29, 19:01   #3485
kasienka1985
Zakorzenienie

hej gwiazdki
dzieki za kciuki
wszystko poszło super, w czwartek podpisujemy umowe przedwstepną na mieszkanie
o kredyt musimy sie zaczac starac dopiero za 3 m-ce jak przepracuje te 3 pełne miechy jestem dobrej myśli

Anusiak - super zakupki
ja tez kupilam ostatnio pare drobiazgów zdziwione?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:29   #3486
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej gwiazdki
dzieki za kciuki
wszystko poszło super, w czwartek podpisujemy umowe przedwstepną na mieszkanie
o kredyt musimy sie zaczac starac dopiero za 3 m-ce jak przepracuje te 3 pełne miechy jestem dobrej myśli

Anusiak - super zakupki
ja tez kupilam ostatnio pare drobiazgów zdziwione?
Super Gratulejszyn
Dziękuję
No zaskoczyłaś mnie bardzo - ty i coś kupić sobie ? Toż to jak śnieg w lipcu
Stary 2010-06-29, 20:22   #3487
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

Aguniu - ponoć kleszczy w tym roku jest bardzo dużo, uważajcie również następnym razem

Mili - za walke z nadmiernymi kilogramami

Mooonik - dziekuje sukienke mialam juz raz ubraną bluzki z napisami rzeczywiście są świetne

Kasienko - rewelacyjne wiadomości w takim razie za dalszy rozwój sytuacji

coś mało Was dzisiaj

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 21:08   #3488
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Ale u nas ukrop normalnie nie da rady wyjść na dwór z dzieckiem, bo za gorąco

Agunia

Milibili
trzymam za zrzucanie kg. Mi pomogło nie jedzenie po 20 i nie picie napojów gazowanych

Anusia
jak na razie to raz tak na noc Dawid zasnął. No jak tak się ubrałaś to się wcale nie dziwię, że dyro się zgodził Masz jeszcze te draże

Mooonik
no w końcu się odezwałaś

Kasia
no to gratulacje A macie już upatrzone jakieś mieszkanko albo domek?
Stary 2010-06-29, 22:10   #3489
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień doberek Myszki

Kasiku no to trzymam kciuki po raz kolejny
Anusia- a ładnie to tak kusić dyrektora swoimi wdziękami?? Sądzę że był tak zapatrzony , że nawet jakbyś poprosiła o podwyżkę to dałby Ci ją bez zmrużenia oka:

A ja własnie siedze na buźce w maseczce mojej i po oczyszczanku gębuli. Mąz mówi, że wyglądam jak biała dama No cóz ale warto się pomeczyć by mieć gładka twarzyczkę
Stary 2010-06-30, 15:04   #3490
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No koleżanki-zawiodłam się sromotnie!!!Żadnego wpisu??? Toż to wstyd i hańba

Za karę zaserwuję wam ciacho truskawkowe, żeby Wam w biodra poszło .
I może lampką wina Was zwabię?? Ja dziś skończyłam robótkę redakcyjną, mam jeszcze kilka wierszyków do napisania. Ale muszę przyznac że kaska z tego leci tak, że się nawet nie spodziewałam. Z tym że prócz życzeń układam hasła reklamowe i takie tam bzdurki

Ide szykować obiad bo Paskudnik wraca styrany Schaboszczaki-niech ma chłopina
Stary 2010-06-30, 15:27   #3491
soffera
Zadomowienie

Ha ha Izazuska przywołuje

Wpadam i zgarniam conajmniej dwa kawalki ciasta skoro melduje sie jako pierwsza

Oj oj dawno schaboszczaka nie jadlam - dzis serwuje pizze - a dokladniej dwie

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-06-30 o 15:30
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 17:13   #3492
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Ja już nie mam sił do Was - tak zaniedbywać wizaż Ech, szkoda gadać

Mam takie obolałe stopy że już nie wiem jakie buty mam na te upały zakładać Nawet po japonkach mam odciski.
Serwuję szejka truskawkowego - zgłaszać sie jak któraś chce

Izazusia - ja chcę ciacha A wiesz, że nie pomyślałam żeby poprosić przy okazji o podwyżkę

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Anusia
jak na razie to raz tak na noc Dawid zasnął. No jak tak się ubrałaś to się wcale nie dziwię, że dyro się zgodził Masz jeszcze te draże
Draże jeszcze są bo je schowałam przed moją żarłoczną siostrą Lecą do ciebie
Stary 2010-06-30, 17:43   #3493
soffera
Zadomowienie

Anusiu no to zimna kapiel na stopki i bedzie Ci lepiej. Polecam rowniez zele chlodzace - teraz mam brzoskwiniowy mmm - stopki do zjedzenia

Zaraz jedziemy z mala do fryzjera Bedzie sie dzialo

Oczywiscie ze chce szejka
Stary 2010-06-30, 17:57   #3494
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ciacha leca do was Pyszniutkie wyszło więc znika w szybkim tempie. Ale dla Was duże porcyjki !!!

I poprosze szejka. I draże
Sofka-trzymam kciuki za białaskę
Stary 2010-06-30, 17:58   #3495
soffera
Zadomowienie

Co za wizazowe głodomory

Izuska kciuki sie przydadza bo bialaska niezbyt pała miloscia do fryzjera

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 18:23   #3496
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka laski
Wpadam z dobrymi wieściami Maszyna działa i ruch jest
A poza tym w poniedziałek lecimy do Hiszpanii do Barcelony a zatrzymujemy się w Salou... już się nie mogę doczekać...
W poniedziałęk sobie pomyśleliśmy, żeby gdzieś skoczyć skoro mężul ma tydzień urlopu no i cały dzień szukałam wycieczek, biletów, hoteli. Znalazłam super ofertę last minute do Corfu na tydzień ale od piątku a niestety możemy dopiero od soboty. Jest dużo ofert ale terminowo nam nie pasowały bo sobotę za tydzień przyjeżdżają do mnie mama i siorka to już musimy być spowrotem. No i kupiliśmy sobie bilety oddzielnie i hotel na 5 dni od poniedziałku do soboty
Teraz muszę jeszcze na jakiś shopping skoczyć bo nie jestem przygotowana w niedzielę pojedziem chyba...

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
mam dla Was zdjęcie robione dziś czyli 16 tydzień i 1 dzień i 3 kg do przodu
super brzusio się zaokrągla

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Kciałam się pochwalić, że małżon dostał to dofinansowanie i sruuuuuuuu lecimy w listopadzie

A tak poza tym to po wczorajszych ćwiczeniach dzisiaj rano poderwałam rękę, żeby budzik wyłączyć i było tylko takie łojezuuuuuuuuu ....... cała jestem jak jeden wielki zakwas .... ........ a tak btw na kwas to chyba alkohol pomaga może by tak sex on the beach komu komu bo idem do domu ????
super cieszę się że się udało no a drineczka to bym z chęcią wypiła...częstujesz jeszcze??

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Za karę zaserwuję wam ciacho truskawkowe, żeby Wam w biodra poszło .
I może lampką wina Was zwabię?? Ja dziś skończyłam robótkę redakcyjną, mam jeszcze kilka wierszyków do napisania. Ale muszę przyznac że kaska z tego leci tak, że się nawet nie spodziewałam. Z tym że prócz życzeń układam hasła reklamowe i takie tam bzdurki
no proszę biznesik się rozwija
i poproszę kawałek ciacha

Izka trzymam kciukole za obronę

Agunia za podwyżkę małża oby udało się Wam wyjechać na wakacje

Anusia super zakupki takich szortów potrzebuję właśnie... no i komplet biżu przepiękny

Malutka Gratki dla Dawidzia za spanie bez smoka

Edit: zapomniałam dodać zakupków moich ostatnich... oto one:

Załącznik 3223346 Załącznik 3223347

Załącznik 3223348 Załącznik 3223349

Załącznik 3223350 Załącznik 3223351

Załącznik 3223353 Załącznik 3223354

Załącznik 3223355 Załącznik 3223356

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-06-30 o 18:29
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 19:17   #3497
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Soffi - własnie pomoczyłam stópki w zimnej wodzie tylko nie miałam żadnego specyfiku do kąpieli. No ale już lepiej i nawet żółte pazurki sobie machnęłam A tez żeli chłodzący to z jakiej firmy masz ? Leci szejk do ciebie Acha - i powodzenia u fryzjera

izazusia - do ciebie również szejk i draże lecą

paulinka - super że maszyna już na chodzie Ale ci sie super wakacje zapowiadają Zakupki super, a najbardziej sukieneczka wzorzysta w odcieniach niebieskich i buciki te wysokie jasne, chyba szare jeśli dobrze widzę
Stary 2010-06-30, 19:37   #3498
soffera
Zadomowienie

Jestesmy juz spowrotem! Wygladamy swietnie! Ale oczywiscie mala nie chciala wziac przysmaka od Pana fryzjera, ale za to ode mnie wychciewala juz w aucie. dostala dopiero w windzie i dumnie kroczyla do domku na dywanik zeby sie nim uraczyc

Paulinko super wiesci! Maszyna gra i buczy, wakacje w Hiszpanii zaklepane, rodzinka przyjezdza - cudne dni przed Wami
Zakupy fajne. Zwlaszcza gumiaki, zegarek i sukienka. W tych platfomrach szarych to mialabym chyba 190cm wzrotu

Anusiu zel mam z Oriflame (seria letnia brzoskwiniowa), cala linia do stop jest boska, na noc stosuje krem z awokado i stopki sa bajeczne!
Stary 2010-06-30, 19:42   #3499
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

o matko
dzisiaj weszłam na wizaż i szukając czegoś zupełnie innego trafiłam na ten wątek - aleście się zagalopowały od 2008 roku

pewnie nikt mnie już nie pamięta, ale byłam tu na początku wątku panien 2008 gdy razem z Wami szykowałam się do "tego dnia" - większość nicków kojarzę nawet

Jak dobrze zobaczyć że imprezka się rozkręciła
i tylko ze mnie dooooopa, że zaniedbałam to forum zajmując się czym innym i wszystko mi uciekło

pozdrawiam Wszystkie
Stary 2010-06-30, 19:57   #3500
paulinaizabela
Zakorzenienie

Sofciu mam ten kremik brzoskwiniowy do stóp i jest super - zapach boski a spray chłodzący mam z avonu o zapachu wiśniowym też super

Miło, że zakupki się podobają

Ava80 to wróć i bądź na bieżąco
Stary 2010-06-30, 20:03   #3501
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć czołem kluski z rosołem

Izazusia - dla mnie 2 porcje ciacha z jasnych powodów

Anusia - za szejka dziękuję, właśnie wydoiłam dwie szklanki koktajlu truskawkowego

Paulinaizabela - ale będziecie mieć wakacje super zakupki również udane

Ava - ja tam Cię pamiętam pisz co tam u Ciebie i odzywaj się czasem

u mnie spokój, upał, ale mi tam pasuje oby nie było przegięcia
muszę zrobić fotki moich ostatnich zakupów, bo Wy tu się chwalicie, więc i ja muszę

Stary 2010-06-30, 20:24   #3502
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ava pewnie że cię pamiętamy Czy to nie Ty organizowałaś sesję PM2008 w Poznaniu???

Ciacho leci do Was szerokim strumieniem-dorzucam lampkę weselnego wina, które dostaliśmyDla Dżastinki i zawartości brzuszka proponuję drink bezalkoholowy :sok bananowy z porzeczkowym

Hmm ja Wam sie nie mam czym pochwalić-chyba że taszką i butkami swoimi i mężowymi
Stary 2010-06-30, 20:29   #3503
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ava pewnie że cię pamiętamy Czy to nie Ty organizowałaś sesję PM2008 w Poznaniu???

Ciacho leci do Was szerokim strumieniem-dorzucam lampkę weselnego wina, które dostaliśmyDla Dżastinki i zawartości brzuszka proponuję drink bezalkoholowy :sok bananowy z porzeczkowym

Hmm ja Wam sie nie mam czym pochwalić-chyba że taszką i butkami swoimi i mężowymi
też kojarzę Avę z tej sesji
może być taki wynalazkowy drink bezalkoholowy
ja tam mogę obejrzeć Twą taśkę i byty mężowe

Stary 2010-06-30, 20:51   #3504
soffera
Zadomowienie

Ava ja Cie pamietam Robilas sesje Panien Młodych - widzialam reportaz nawet w DD TVN
Co tam u Ciebie slychac? U nas wiele zmian, ale to kwestia czasu jak sie wdrozysz na nowo

Paulinka a propo boskiego kremu, mam plaska brzoskwinke i zaraz ja wszamie

Dzastus no wstawiaj te foty, nie daj sie prosic

Izunka a ja mam tequile i tak sie zastanawiam czy by jej nie zaczac Na pewno musze kupic rum na mohito bo na te upaly jest genialny. Chcemy taszke i szczewiki
Uwielbiam banana i porzeczka, polecam tez ananas i porzeczke!
Stary 2010-06-30, 20:53   #3505
agunia82
Zakorzenienie

Hej
weszłam tu na chwilę i proszę co widzę - Ava znów nam się objawiła
Ja tam wiem co u Ciebie słychać, bo bloga podczytuje Jest genialny I prosimy nas już nie opuszczać.

Paulinko super, że same dobre wieści, oby tak dalej

Ja ostatnio jestem strasznie zaganiana. W pracy roboty od groma, do tego doszły mi nowe obowiązki i czasem ledwo się ogarniam. W domu już mi się nawet nie chce przy kompie siedzieć.

Buziole!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 21:09   #3506
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

kurde jak dobrze Was poczytać. siedzę i przeglądam

fakt - możecie mnie pamiętać z panien Młodych - wtedy 2008 ale teraz już 2009 i 2010 będzie 22 sierpnia. Zainteresowanie było i tak jakoś 3 edycja będzie w Poznaniu

to Was tak krótko wprowadzę dla przypomnienia i przedstawienia sie tym co mnie nie znają ;p
mama 3,5 latki w tej chwili, żona od 30.08.2008, mąż nadal ten sam, ilość kotów 1 syberyjski, ilość teściowych :1, zniknięta w dużej mierze z powodu wypadku samochodowego w zeszłym roku
(szczegóły: http://www.strazjarocin.pl/?p=957)
Byłyśmy tam razem z córką - choć wtedy 2,5latka a nie 4ro jak podano; więc nie powiem, że ostatnie półtora roku było lekkie..
Wracam jednak pomału do życia i z dużą chęcią wrócę i Tu
Stary 2010-06-30, 21:43   #3507
soffera
Zadomowienie

Ava wyglada to strasznie - widze ze wracasz do zdrowia i to najwazniejsze! Dla malej to musialo byc ciezkie przezycie...

A kolejnych edycji gratuluje - zdjecia sa piekne!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 21:57   #3508
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie dziolszki

Troche mnie nie bylo Kochane, ale duzo by opowiadac. Nowy Zarzad, szkoda gadac nie zaczeli kolorowo swoich rzadow. A raczej po chamsku... Chyba zaczne szukac nowej pracy, bo jesli dalej tak pojdzie to zasypia nas obowiazkami a wynagrodzenia nie podniosa co bedzie skutkowalo ze same sie pozwalniamy. Z pomoca przyszedl mi jednak maz i tez zaczal szukac nowej pracy i porozsylal juz CV po Polsce. wcale sie nie zdziwie jak niedlugo przyjdzie nam sie spakowac i przeprowadzic . Takze trzymajcie kciuki.
Dzis przyjechal do nas moj brat, bo od jutra zaczyna praktyke miesieczna w firmie gdzie moj maz jest glownym konstruktorem.

Ava super znow Cie widziec, uwielbiam te Twoje sesje PM, ech sie na 2 juz wybieralam ale zawsze mi cos wypadlo

Paulinko super ze maszynka juz dziala

Izulek zarzuc winkiem, chetnie sie napije. I pokazuj zdjeciory

Anusia ladnie to tak zarzucac spodniczka ?

Kasik super ze uda sie Wam podpisac przedwstepna, a powiesz nam cos wiecej o tym mieszkanku?

Mooonik wypatruj listonosza

Wlasnie zrobilam dzemers truskawkowy i zamknelam go w sloiczki. Ide sie polozyc bo padnieta jestem. Stalam dzis 3 godz do kasy w urzedzie sadu. Porazka....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 09:25   #3509
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry

Zapraszam na pyszny , ciepły chlebek -właśnie dorwałam w piekarni mój ulubiony Fitness
Do tego herbatka- u mnie rano pokrzywka Ale Wam zaserwuję co innego

Hmm Ava naprawdę wiele Was spotkało-oby teraz było już tylko lepiej

Daget Wam życzę dużo szczęścia w szukaniu pracy i mądrych wyborów

Agunia przestań tak ganiać bo nie będziesz miała siły wyprowadzać Shiro
Stary 2010-07-01, 09:56   #3510
agunia82
Zakorzenienie

Daguś to ja ściskam mocno , oby okazało się że wszelkie zmiany wyjdą Wam tylko na lepsze

Izuś ja nie ganiam tylko wgapiam się w monitor i zużywam klawiaturę Ale idą za tym pieniążki, więc jest dobrze. I wbrew pozorom mam więcej teraz sił na ganianie za Shiro - po prostu nie chce mi się już siedzieć, potrzebuje ruchu.

Ava mieliście bardzo trudny okres i ja rozumiem, czemu z wizażu zniknęłaś. A powiedz jak z Twoim zdrowiem?

Buziaki i miłego dnia

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości