|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
![]() ![]() ja też chcem urlopu ![]() solidarność jajników ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na allegro można kupić ![]() ![]() dziękuję, dziękuję wiem, wiem ![]() ale Wam fajnie musiało być w tych górkach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Dobrze zes tego fryzjera nie zalatwila, bo kto Ci bedzie te wlosy robic
![]() Ach zycie.... Anulka zdjecia sliczne, znam te rejony ![]() Sofka widze ze Twoja bialaska rozne smakole szamie, moja nie przepada za arbuzem Dzasti super wiedziec, gdzie sa do nabycia hihi Czekotubko i Anus te prostokąciki to wycial nam znajomy mego G., posiada on ploter i wycina rozne wzorki. Jest to taka jakby gesta pianka, o strukturze podobnej do gabki do mycia. Nie wchlania farby i doskonale sie nadaje do zmiany jej kolorow, gdyz kolor wyjsciowy jest taki jasno niebieski. Wystarczy pomalowac raz. A przykleilam ja do sciany na klej do styropianu gdyz jakies mocniejsze kleje montazowe moglyby go rospuscic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Wczorajsze spotkanko całkiem udane-najpierw zrobiłam zamieszanie w autobusie bo pan nie wiedział czy wysiadam czy nie. Katarzyna konwersowała ze mną przez telefon w tym czasie i wysyłała mi sprzeczne sygnały ale summa summarum dotrłam na miejsce naszego spotkania ![]() Poszłyśmy na kawkę i ciasto(bananowiec i sernik-bananowiec lepszy) a potem na tortury ![]() Czas minął jak z bata strzelił ![]() ![]() Czekoladko- Kasia nie zarazie mnie zakupoholizmem gdyż ja nie znoszę robić zakupów ![]() ![]() Niunia pracę magisterską pięknie obronisz-więcej stresu niż to warte wiec uszy do góry ![]() Sofka- no nie mogę jaki ta kasieńka ma długi język ![]() ![]()
#3454 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() No pech ale byli wczoraj fachowcy i okazało się, że trzeba jakąś płytkę wymienić w systemie - do końca tygodni mi to zrobią a w najgorszym wypadku w poniedziałek (czekają na części)... jakoś to przeżyję, klientki na szczęście wyrozumiałe i nie mogą się doczekać kiedy je znów wpuszczę na bieżnię... złośliwość rzeczy martwych ![]() a jak się czujesz Kochana jako dwuletnia stażem żonka - może jakieś rady dla młodszych i mniej doświadczonych ![]() Cytat:
![]() ![]() fotki może dzisiaj cyknę jak znajdę czas ![]() Cytat:
![]() ![]() postaram się cyknąć foteczki ![]() ![]() ![]() Cytat:
co dobre szybko się kończy niestety... Kawusia?? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Wtajemniczenie
|
Która lubi Dirty Dancing??
![]() ![]() ![]() Malutka - wielkie gratki ![]() ![]() Izazusia i Kasienka - ale fajnie Wam ![]() Paulinka - no widzisz, lada moment a maszyna ruszy pełną parą ![]() jutro idziemy na wesele (o ile mój zacny mężuś wróci z trasy ![]() ![]() zaczyna mnie męczuć zgaga ![]() ![]() ![]() mam dla Was zdjęcie robione dziś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3456 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej.
U mnie dzisiaj od samego rana leje – koszmar!!! Udało mi się jakoś zmobilizować i posprzątałam chałupke bo jutro i w sobote mamy imieniny mojej ciocini i teściowej. Teraz oglądam uwaga „Wirujący sex” (czytaj: „Dirty dancing”). Zawsze mnie to tłumaczenie zastanawiałoJ Anusiu cieszę się, że wypad się udał. Nie ma jak to naładowanie akumulatorkow podczas urlopu z ukochaną osobą. Nawet te Twoje zakwasy zachęcają do takiej wyprawy. Malutka gratulacje z powodu wagi!!! Soffi super zakupki, przyjęłam zaproszenie i oblokałamJ w ołówku i bluzce na jedno ramie to taki lachon z Ciebie ze szokJ Co do psa to kiedyś chciałam, teraz chyba już nie, bałabym się, że mi coś zniszczy w domu i w ogóle chyba za wygodna na psa jestem a co do biegania z psem to myślę, że i tak nic z tego – gapiliby się, jak ganiam z psem ![]() Izula oczywiście zazdraszczam spotkania. Cytat:
![]() tekściory zarąbiste, aż mężowi przeczytałam i razem rżeliśmy ![]() ![]() ![]() a czemu ja tej ściany nie widziałam??? zaraz idę jej w albumach szukać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zadomowienie
|
Kciałam się pochwalić, że małżon dostał to dofinansowanie i sruuuuuuuu lecimy w listopadzie
![]() ![]() ![]() A tak poza tym to po wczorajszych ćwiczeniach dzisiaj rano poderwałam rękę, żeby budzik wyłączyć i było tylko takie łojezuuuuuuuuu ....... cała jestem jak jeden wielki zakwas .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek
![]() Ja tylko na chwilkę, co by nie mieć dużych zaległości, bo od dzisiaj do soboty zaczęłam popołudniówki w pracy ![]() Czekotubko ![]() ![]() ![]() ![]() Dzasta a do kiedy planujesz pracować? W ciąży ( do 34 tc, bo wtedy urodziłam) przytyłam 18 kg, ale to wszystko przez moje obrzęki ![]() ![]() Izuś gratuluję udanego spotkania z Kasieńką ![]() Paulinko ![]() Gosia ![]()
#3459 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. no to jednym słowem Czekotubka przesadziła wczoraj ![]() Cytat:
![]() ad2. do kiedy pracować będę.... sama szczerze mówiąc się nad tym zastanawiam ![]() ![]() ![]() no dobra, idę się ubierać i do pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ajm so sorry, że się nie odzywam ale pracy mam sporo a w domu tylko Was przeczytam i już nie mam siły odpisywac, bo: 1- robię koleżance- mojej świadkowej podziekowania dla gości na ślub <10 lipca> ![]() 2-ciągle dyskutuje z moim mężem gdyż mamy zarezerwowane mieszkanko i dziś mamy spotkanie z Pania od kredytów <ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii> ![]() 3-odpoczywam ![]() Czekoladko- moja wariatko- ![]() ![]() ![]() i prosze mnie tu publicznie nie oczerniać ![]() ![]() ![]() Malutka- współczuję tych popołudniówek ![]() Dżastinko- brzusio śliczny ![]() Gosiu- co Ty mówisz? lało u Ciebie? u mnie troszke pochmurno było ale ciepełko ![]() ![]() Dagula- ściana śliczna ![]() Anusiu- ciesze się, że wyprawa udana ![]() Paulinko- fotki!!!! fotki!!!! zyczę szybkiego naprawienia maszyny ![]() Sofeusza już chwaliłam! ![]() a gdzie się podziewa Izka?? Zakończyła edukejszyn, wstawiła foty na nk i zniknęła! ![]() ![]() Kończę kawusię ale posiadam jeszcze w ekspresie- chętne?? ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-06-25 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Wtajemniczenie
|
Kasiku ty jednak jęzora za zębami nie umiesz trzymać
![]() ![]() Dawaj tę kawkę na stół ![]() ![]() Czekolada-cudna wyprawa-gratuluje szalonych planów i oby sie spełniły co do joty ![]() Dzasta jeśli Twój orzeszek siedzi w takim małym brzuszku to musi mu być strasznie ciasno:P Malutka-jadę dziś do M-jów na wesele-przejeżdzając przez Pyrzyce pomacham Kini a jak będę śmigała przez Szczecin to Tobie-stójcie w oknie i czekajcie ![]()
#3462 |
Zadomowienie
|
![]()
CZEŚĆ SKARBEŃKI
...zaglądam do Was i podczytuję, jak mam wolną chwilę... A tych chwil to mam bardzo mało, tyle, że idę do łazienki się wysikać i czasem coś zjem...dosłownie. ![]() Absolutorium było, ale niekoniecznie obrona...wszystko przede mną. Kończę pisać pracę jeszcze, a powiem Was, że ja i tak jakoś wybrnęłam i jestem bliżej końca, a są osoby, które nie mają ankiet puszczonych...wyobrażacie sobie. Chyba kilkanaście nocy już zarwałam przez tą pracę, a jutro kolejne seminarium. I nie ma, że pisz pani co popadnie, tylko szczegółowo po kilka razy pracę już miałam czytaną...a na metodologii chyba miesiąc cała grupę wytrzymali... I powiem szczerze, że mimo tych wszystkich niedogodności, cieszę sie, że trafiłam na takiego promotora, który mi dopilnował pracę, bo na licencjacie było hop siup i cześć. A tutaj byłam do domu odsyłana nawet jak drobną rzecz źle zrobiłam. A w dodatku nie znam jeszcze terminu obrony, a mój promotor w sierpniu wyjeżdża do CHin...ot historyja cała! Dzięki kasienko za wywołanie...naprawde gdybym mogła to siedziałabym na wizażu ile sie da... Jak zaczęłambym odpisywać, to wiem że nie odeszłabym już od wizażu, więc narazie podczytuję. Trzymajcie RYBKI kciuki, co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Izuś jasne, że kciuki będę trzymać! Sofciu nie wiem zupełnie jak to będzie u nas z wakacjami i wyjazdami, zaproszeń multum ale kasiory brak ![]() ![]() Czeko straaaasznie się cieszę, że Wam się udało ![]() Dżastuś śliczny brzucholek ![]() Kasico trzymam mocno ![]() ![]() Ja się z durnym tłumaczeniem z materiałoznawstwa w końcu uporałam, ufff, dzisiaj mam już troszkę więcej luzu w robocie i proste teksty na szczęście. I chyba mi się szykuje troszkę dodatkowych zleceń, to się może kasiorki coś dorobi ![]() A psiur nam numer wywinął wczoraj niezły. Wracam do domu, a na podłodze w przedpokoju wszystkie nasze buty wywleczone z szafy (chyba nie domknęliśmy), na szczęście pogryziony tylko jeden but, w którym i tak już nie chodzę, do tego w kuchni na podłodze wala się porwany worek z karmą i karma, płatki owsiane i wszystkie reklamówki jakie były w zasięgu pyska Shiro. Normalnie koszmar jakiś. Zaczęliśmy się zastanawiać, co mu się stało no i wiemy. Psy rozładowują gryzieniem stres, a dzień wcześniej na spacerze Shiro tak ciągnął smycz, że mu się kilka razy delikatnie od męża oberwało plus pokrzyczał na niego. No i mamy efekty... Musimy w końcu przez weekend go wymęczyć, bo po tych kontuzjach jak miał przymusowy odpoczynek ma tyle energii, że kilka psów mógłby obdzielić
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-06-25 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z miasta-wściekła
![]() ![]() ![]() I dziwić się że kobiety złe staniki noszą ![]() Izka nie stresuj się-ale was męczą pisaniem pracy. Powiem szczerze , że u nas jest dużo łatwiej-na seminariach dyskutuje się o pytaniach do obrony i tyle. Ja już ten etap mam za sobą -pozostaje usiąść i sklecić pracę Ja sadzę że twoja praca będzie superowa. jesteś w końcu w naszej bandzie i nie ma lepszych od nas ![]() Do boju do boju do boju izuniu ![]() Agunia widze że ty na czynniki pierwsze rozebrałaś psychikę swego psiaka ![]() ![]()
#3465 |
Zakorzenienie
|
Izuś ja po prostu wyznaje jedną zasadę - złe zachowanie psa to nie wina samego psa, ale człowieka. Zawsze, i jak do tej pory w 100% mi się to sprawdza. Psy są o wiele mniej skomplikowane niż ludzie, nic nie robią na złość, nie mszczą się, nie znają naszych pojęć dobra i zła. Zawsze wybierają to, co dla nich korzystne, a naszą rolą jest nauczenie ich, co im się opłaca a co nie i co my zaakceptujemy. Naprawdę, psia psychika jest bardzo prosta i trzeba tylko odrobinę chęci, żeby zrozumieć, dlaczego pies coś robi. I wtedy też widzi się jak na dłoni, jak my swoim zachowaniem wpływamy na to, co robi pies. Czasem zupełnie nieświadomie zresztą. Ot na przykład taki widoczek - pies sobie biega, właściciel go woła. Piesek nie reaguje, biega dalej.Właściciel zaczyna krzyczeć, energicznie gestykulować. Pies zatrzymuje się w miejscu jak zastygły, czasem odwraca głowę w drugą stronę. Jest złośliwy, niewychowany, ma gdzieś pana? Ależ skąd. Kiedy pies zastyga w bezruchu, odwraca głowę, ziewa, oblizuje się, to jest to mowa ciała mówiąca, że chce kogoś uspokoić. Przypatrzcie się kiedyś jak idą dwa psy z naprzeciwka co się dzieje. W pewnym momencie zwalniają ruchy, zatrzymują się, obserwują, często odwracają głowy na chwilę. W ten sposób dają sobie do zrozumienia "ja ci nie chcę nic zrobić, mam pokojowe zamiary". Czy to więc takie dziwne, że jak właściciel wrzeszczy pies po prostu staje jak wryty?
![]() |
#3466 |
Wtajemniczenie
|
Absolutnie się z Tobą zgadzam! Darcie się nic nie da-obojętnie czy chcemy zadziałać na psa czy na człowieka.
Dlatego trzeba ludzi uswiadamiać że branie psa to ogromna odpowiedzialność i ciężka praca-bardzo wielu tego nie rozumie. Kiedyś jak byłam mała i na wsi sasiad wujka kopnął psa to zapytałam czy go też w domu kopali -sasiad się wkurzył i mnie pogonił. Ja będąc dzieckiem grzeczna nie byłam-kroiłam dzdzownice chcąc przeprowadzić akcję porodową(myślałam ze jak rozkroję siodełko to wyjdą małe dzdzowniczki), rzucałam żabami. Na szczęście potem zrozumiałam że to głupie. Ale jak widzę jak rodzice ida z dzieckiem i z psem a ojciec tak ciągnie psa ze w pewnym momencie pies wisi na tej smyczy to mi sie nóż w kieszeni otwiera. No i 2 rzecz-dla mnie niewybaczalna to niesprzątanie po czworonogach lub co gorsza wyprowadzanie psa na plac zabaw. dzieci różne rzeczy do buzi biorą i jak już koniecznie musi być to piasek z piaskownicy to miłoby było gdyby nie był polany psim moczem ![]()
#3467 |
Zakorzenienie
|
Izuś żeby nie było, to skarcenie fizyczne psa też czasem bywa niezbędne. Oczywiście w granicach rozsądku. W naturze przecież to nie jest tak, że wilk izoluje innego wilka za złe zachowanie czy robi mu pogadankę. Jak inny przesadzi, to i czasem zęby idą w ruch.
Są sytuacje i są psy, przy których wręcz bywa to koniecznością. Pies MUSI znać granice. Ale oczywiście nie może się to odbywać na zasadzie, że psa skatuje czy zadam mu potworny ból. Lekkie uderzenie psa smyczą w tyłek bardzo go nie zaboli, a łatwiej jest mu coś takiego zrozumieć niż nerwy i krzyk właściciela. Nam też zdarza się psa szarpnąć, ma specjalną obrożę półzaciskową, to jest moment lekkiego bólu tylko (w sumie to chyba nawet nie bólu, tylko dyskomfortu), ale i wyraźny sygnał dla psa - robisz coś, czego nie powinieneś. Oczywiście musi się to wiązać z nagradzaniem psa za dobre zachowanie, i opanowaniem gniewu. Wychowanie psa genialnie uczy panowania nad emocjami. Trzeba bardzo płynnie i szybko przechodzić od pokazania psu niezadowolenia do pozytywnych emocji. I nie pokazywać gniewu, tylko niezadowolenie. Świetny trening przed dzieckiem ![]()
#3468 |
Zakorzenienie
|
Widze Kochane ze fajna pogadanka sie tutaj uskutecznia.
Wlazlam na chwile odetchnac od pism Spoldzielczych ![]() ![]() ![]() ![]() Izus gdybys Ty miala nosic B to ja chyba bym musiala jakies -B miec ![]() Czeko no to kciukory sie przydaly. Rewelacja!!!! Ach zabierz mnie ze soba!!!! Agunia masz 100% racje. Iza gratuluje absolotorium teraz czekamy na reszte ![]() Kasiu to trzymamy ![]() dzasti ale sliczny brzuuuchol. ![]() Malutka 18 kg? To duzo i wielkie ![]() Paulinko super ze niedlugo machina bedzie naprawiona Gosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() dzieki za troske o nasze zdrowko-juz mamy sie lepiej ![]() Czeko super ze taka wyprawa bedzie ale zazdroszcze ![]() Malutka gratki za powrot do wagi sprzed ciazy ![]() Dzasta z lezka w oku patrzylam na twoj brzusio-wzielo mnie na wspomnienia ![]() Izka kciuki zacisniete ![]()
#3470 |
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() Jeszcze tylko jutro do pracy i w końcu 2 dni wolne ![]() Kasia no właśnie jak jest śliczna pogoda i mam siedzieć w pracy to mnie aż nosi ![]() Izuś jest tylko mały problem, bo ja nie mam okien od ulicy ![]() ![]() Izka trzymamy trzymamy ![]() Daget ![]() ![]() Czeko ![]() Miłego weekendu kochane ![]()
#3471 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kasienko, Aguniu, Daget, Czekoladka21 ![]() Kasienko - jak tam spotkanie z Panią?? ![]() Izazusia - hihi... myślisz, że ciasno?? z dnia na dzień ma coraz więcej miejsca ![]() no nieeee... co za babsko w tym sklepie ![]() ![]() Izulek - oczywiście, że kciuki będą, o to nie musisz się martwić ![]() ![]() u mnie spokój... w piątek byliśmy na weselu (było dość fajnie), wczoraj mój tata robił imieninowego grilla, a dziś ... hmmm... jeszcze nie mamy planów, ale pogoda dość ładna, więc coś wykombinujemy ![]() miłej niedzieli ![]()
![]() |
#3472 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Jestem po weselichu ![]() ![]() ![]() Panna młoda piękna-tańcowała maksymalnie ![]() ![]() Poza tym musze Wam sie przyznać że jak jechaliśmy do M-jów to śmigneliśmy w miejscowości na P naszym samochodzikiem i co ja widzę-wysoki chłop w czerwonej koszulce i mała dziewczynka w białej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malutkiej niestety nie widziałam-nastepnym razem ![]() Idę pospacerowac z mężem po plaży a potem pożegnac się z Młodymi i fruuu w drogę powrotną ![]() ![]()
#3473 |
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki ![]() Ale piękna pogoda ![]() Troszkę mnie nie było. Korzystamy z małżem z pogody i bujamy się wieczorkami na rowerach. W czwartek były u nas "wianki" - imprezka z okazji nocy świętojańskiej z puszczaniem wianków i nocnym spektaklem taneczno - muzyczno - świetlnym. Nawet fajnie to wyszło - ludzie byli po jednej stronie odry, a po drugiej gra świateł, ludzie na szczudłach, a pomiędzy nimi tancerki (moja siorka tańczyła ![]() ![]() W czwartek zaliczyłam też oczywiście wyprzedaże ![]() ![]() paulinka - udało sie naprawić maszynę ? A jako najstarsza stażem małżeńskim czuję się wyśmienicie ![]() ![]() dzasta - no coś tam juz brzucholek kiełkuje ![]() ![]() izazusia - zazdroszczę spotkania z kasieńką ![]() ![]() ![]() ![]() kasieńka - trzymam kciukaski za sprawy kredytowe ![]() izulek - oczywiście że cały czas nieprzerwanie kciuki trzymamy za ciebie ![]() ![]() agunia - super że już sie uporałaś z tym tłumaczeniem ![]() ![]() dagunia - jak się udało w końcu ten stary zarząd pożegnać ? Za pamięci foto zakupków dokładam. Ciuszki już trochę wymięte bo chodzę w nich ![]() ![]() 1. i 2. - spódniczki z reserved (na tą pierwszą chorowałam od dawna ![]() 3. Bluzeczki z c&a takie same bo super są, jeszcze myślę, czy by sobie nie dokupić innego kolorku) 4. Kolejna bluzka z c&a 5. Szorty croptown 6. Sweterek z bazarku 7. Bluzeczka z bazarku 8. Naszyjnik 9. Jeszcze sobie wyklikałam na all takie cudo (Dagunia - rzeczywiście jest trochę ciężki ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-06-27 o 12:33 Powód: fotki zakupków dokładam ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zadomowienie
|
Taaaaa daaaaam!!!!!!!!!
Wpadam i co widze?! Was ![]() Informuje, ze nic nie kupiłam nowego ![]() Chce mi sie obiadu... Chce mi sie kawy mrozonej ew. coffee shake'a... Chce mi sie meza... I co by tu teraz zrobić z tym fantem ![]() Anusia super kiecuchy ![]() Izuska no dawaj tu fotke w tej swojej kreacji weselnej - nie mydlij tu nam oczu Ty pomocniku ![]() Nie gadaj ze to Kinula byla?!?! Ale zbieg okolicznosci ![]() Że co ![]() Dzastus brzusio cudo. Dzieki za suwaczek, bedziemy teraz na biezaco ![]() ![]() Malutka jestem pod wrazeniem utraty wagi ![]() ![]() Czeko21 kurujcie sie chorowitki bo pogoda sie poprawia i na jakies dworowe harce byscie sie w koncu mogly urwac ![]() Agunia u nas jak pokrzyczysz na krolewne to krolewna idzie sobie lezec na dywanik do innego pokoju i tam w samotnosci sie dasa ![]() A propo tych zniszczen to tez mielismy kilka takich sytuacji, ale ewidentnie mialy one jakies podloze i byla zreszta szczeniaczkiem. Tez by mnie Anglia kusila najbardziej ![]() Kasiu cichutkie, wielkie ![]() Kupiła Ty co?! ![]() Izulec myslalam ze jestes juz po wszystkim..... Dasz rade ![]() ![]() Czeko no to super!!! Tego sexu cos jeszcze masz czy wszystki sama wypilas? ![]() ![]() Gosiu to z gora na jednym ramieniu to sukienka ![]() No tak uroki malego miasta - cokolwiek nie zrobisz i tak jestes w centrum zainteresowania ![]() Dagus mam nadzieje ze sporo wypoczywasz skoro mialas taki pracowity tydzien ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-06-27 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
Ale fajny weekend. Zaliczyłam wczoraj rowerek a dzisiaj opalanko i byczenie się u dziadka na wsi ![]() Taki piękny tydzień się zapowiada, szkoda, że trzeba iść do pracy ![]() Aaaa zapomniałabym, na rowerze znowu się strasznie przestraszyłam. Pisałam Wam już kiedyś, że na trasie, którą jeździmy jakiś człowiek nie zamyka swoich psów - bydlaków. W tamtym roku były trzy sztuki i kilka razy tak mnie wystraszyły, że myślałam, że zawału dostanę. Więc teraz jest ich 5 - 5 bydlaków. Jutro moi rodzice mają interweniować u wojta tamtej miejscowości. Ludzie są jacyś nienormalni, przecież któregoś pięknego dnia te psy - bydlaki kogoś pogryzą lub zagryzą i dopiero będzie...samym pisaniem się znowu poddenerwowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() alkohol pomaga, podobno piwo najbardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z zakupkami to zazdroszczę Wam, ja muszę jechać na zakupy ok 70 km, więc nawet jak się z kims pokłócę to i tak nic z tego...pozostają mi zakupy "na spokojnie". A tak poza tym to Twoje ciuszki fajne, spodniczke w reserved kupiła ostatnio moja mama. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |||
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() Jakaś taka jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 no proszę co za spotkanko ![]() ad. 3 pewnie, że tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 JESTEM ZA ![]()
![]() |
#3477 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ad2. śliczna spódniczka ![]() ad3. to jednak chyba muszę sobie tych migdałów zakupić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Myśmy wczoraj zaliczyli długaaaaśny spacer w lesie. Byłoby genialnie, gdyby nie chmara różnej maści owadów krążąca wokół cały czas ![]() Gosia ja też jestem za tym czarowaniem ![]() ![]() A co do tych psów to jakaś porażka. Strasznie mnie ludzie wkurzają, których nie interesuje co ich psy robią i jeszcze im pozwalają biegać samopas. A tym bardziej, jak to już jest stado psów, podejrzewam, że zupełnie nie wychowanych. Oby wójt coś z tym zrobił, chociaż obawiam się, że niewiele zdziała. Brakuje w Polsce przepisów na coś takiego. Psy można odebrać tylko wtedy, kiedy udowodni się, że ktoś się nad nimi znęca, albo kiedy te już kogoś pogryzą. Inaczej tylko mandat za puszczanie psów luzem i bez kagańca, i do tego trzeba złapać na gorącym uczynku. Nawet gdyby miał psy "rasy groźnej", ale bez papierów, to i tak nic by mu nie można zrobić, bo w świetle polskiego prawa takie psy uważane są za zwykłe kundelki. Pozwolenie trzeba mieć, ale na rasowego. Mieszańca sobie możesz mieć dowolnego i nikt Ci nic nie zrobi. Mimo tego, że największa ilość przypadków pogryzień to takie właśnie bezpapierowce. Polskie chore prawo. Anusia super zakupki, te spódniczki i spodenki szczególnie mi do gustu przypadły ![]() Malutka brawo dla Dawidka ![]()
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ale mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy ![]() była była ![]() ![]() buzi Soffi ![]() i gorące buziaki oczywiście dla mojej Kachny ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam gorąco wszystkie PMki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ja znowu tak na szybko ba czasu brak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje Wam za rady dotyczące firan! ![]() Sofciu jest tylko jeden problem, juz oglądałam w sklepach te panele i one sa prześwitujące a ta skrzynka miga światełkami i musze miec cos nieprzezroczystego. Chyba zrobię coś takiego jak jest u Was ![]() ![]() Czekotubcu nie będę mosiądzu na pseudomosiądz wymieniać ![]() GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() Izazusia ta baba w tym sklepie chyba na głowę upadła ![]() ![]() Dzasta GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasica trzymam kciuki!!!! Daj znac jak Wam poszło na rozmowie! ![]()
PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki. 6 wrzesień 2008 http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/ - 25 kg ![]() Edytowane przez Milibili Czas edycji: 2010-06-28 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.