|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnę- mam cel. Wspólne odchudzanie dlaa załamanych swoją wagą.
Taki swiezo upieczony jablecnik fajnie pachnie.. Jak zjadlas jabółko to niewyslo na to samo bo to nie zlodkie.
Ja wlasnie walcze tym batonikiem ![]() ja dzis na kolacje sobie zjadłam twarog z truskawkami. Pychotka.
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zjadłam sobie 2 jabłuszka. Czeka jeszcze na mnie wiejski, ale coś brak chęci...
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-03-27 o 19:27 |
|
|
|
#3483 | |
|
Zadomowienie
|
Heloł laski !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgodnie z obietnicą jestem ![]() Dziś dietowo nie popełniałam żadnych grzechów ale czasowo nie wyrobiłam się i zjadłam tylko 3 posiłki.Teraz jestem po kolacji,zjadłam przegrzebki ( owoce morza ) i sałatę z oliwą z oliwek.Mniam jakie pyszności.Pomyślałam zaraz o Niuniulce co nie lubi ryb,ale może to by jej zasmakowało.Mięsko ma zwarte i białe jak kurczaczek a w smaku jest niebiańsko pyszne.Ale wiejski to zjedz wieczorkiem bo inaczej ![]() Poza tym miałam dziś zakręcony dzień.Spałam aż do 11 bo wczoraj zlądowałam o 2 nad ranem z pracy.Mamma mia jaka byłam zmęczona ,ale najważniejsze że impreza się udała.Było naprawdę super,dużo ludzi,trochę wina ..... ![]() Byłam dziś też popatrzeć za samochodem ,nie mogę się zdecydować,to co mi się podoba wykracza poza mój budżet Byłam też się trochę poopalać bo dziś robię kolejny wyskok ale tym razem do klubu potańczyć.Miałam dziś ćwiczyć ale nie znalazłam natchnienia........ ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Owoce jem zawsze do 16 godz.Potem unikam - cukier to przecież
|
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
Maddalena77 wiem e popełnilam blad no ale widziałam poraz pierwszy taki serek i po prostu chciałam sprobowac. A tak pozatym to u mnie w sklepach bardzo trudno jest dostac swierza rodkiewke. Jak pojade na zkaupy to Paltana to rozejrze sie tam za rzodkiewka i wtedy sobie robie tawrog z rzokiewka.
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dobranoc dziewczeta. Tu poczatek wiosny a mnie chróbsko bierze ;(
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie oglądam zdjęcia z końcówki 2007 roku... dramat..upasiona jak wieloryb! Wtedy też wiedziałam że jest mnie za dużo, ale jak teraz patrzę to uznaję że to był dramat.. oby te kg nigdy nie wróciły....
Maddalenka, jeżeli kiedyś będę miała okazję spróbwać to spróbuję, choć owoce morza to nie dla mnie udanej imprezki!!Ależ tu puściutko dziś, no ale wiadomo- weekend
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą taka laseczka z Ciebie że hej Co do owoców morza to kiedyś myślałam tak jak Ty a teraz owoce morza to moje najlepsze jedzonko. Na imprezkę szykuję się za jakąś godzinkę. A gdzie Folti ,Gosia .Morrigan i Sharmea ????? Imprezujecie laski ?????
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie gdzieś powędrowały...
Laseeeczki wracać! ![]() Myślę sobie nad jutrzejszym obiadkiem. Chyba będzie to co dziś, tak mi fasolka z oliwą zasmakowała
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
Niuniulka ja też lubię fasolkę z oliwą do tego wrzucam pomidora i cebulkę i dodaję jeszcze ciut vinegret.Pyszności....
Jutro chyba serwnę piersi z kurczaka i finito. Za 3 tyg do PL już widzę jak będą mi docinać siostry że mnie nie widać i takie tam inne.No i kuchnia polska choć super jakoś za ciężka dla mnie.Musze się zaopatrzyć w specyfiki na żołądek bo cienko to widzę...... I już się zastanawiam jak przez tydzień nie będę hantelków w łapkach trzymać.Bo jogging i rower to no problem.Ale coś kojarzę że mój papcio miał kiedyś ciężarki w domu.Muszę poszperać w piwnicy
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja póki co odpoczywam od wizażu
miłego dnia laseczki, powodzenia i wytrwałości życzę
|
|
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
uu kobitki ucichly
![]() i to oporowo ![]() a ja przechodze właśnie na druga faze mojej diety , kurde dzisiaj powinnam sie zwazyc eh..;/ no ale coz.. zastanawiam się co na śniadanko.. mam ochotke na jakiegos placka.. hm..
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
Rabbit Hearted Girl Witaj
;*nieźle zrzuciłaś te kg... myślę że 5 kg.. to dla ciebie malutko życzę powodzenia ![]() ![]() morrigan1986 no właśnie ja tak mam coś mi się poprzestawiało tylko z ę uu dzisiaj działa szok no tak niuniulka i jak Colon ?w smaku jak zioła ispagul maddalena77 fajnie masz z tymi disco u mnie w małej mieścinie to jak post to post i ludzie tak nie włóczą się i w ogóle Folti ale Ciebie tak zmęczyłyśmy ;P ?? ![]() "macie dwie ekspertki w tej dziedzinie dacie sobie radę widzisz ty sobie wprowadziłaś dietkowanie na wstępie rygorystyczne poniżej 1000 kcal.. ja na takim dietkowaniu efekt najpierw z 82,7 zrzuciłam do 78..icoś gdzieś tam pisałam ale nadrobiłam do 84... i teraz kontroluję się i myślę że rady Mini82 & upgirl dla dziewczyn też są dobre bo już nie mówię o sobie ale reszta cała nie osiągneła swojej wagi fajnie żemasz takie predyspozycje dietka ostra i lecą kg.. jak widać nie na wszystkich to działa ![]() Poza tym kochana wiele dziewczyn potrzebuje tu Ciebie ;* więc nie zostawiaj nas dobro wróci ze zdwojoną siłą jak to mówią ! ![]() ![]() a ja to chyba muszę zacząć takie kolacyjki typowo białkowe i tego się trzymać bo jak pilnowałam waga leciała teraz stoi jak grom ![]() tydzień mi się luźno nie zapowiada jak i kolejne.. muszę skupić się nad pracką jeszcze dwa aspekty i rozdział wymęczony oddam od 1 do 7.04 mam wolne na uczelni także jeszcze tylko tydzień ![]() ![]() ![]() ze względu na dietę ciężko ale zapychać się będę jajamiDzisiaj miałam królewskie śniadanko owsianeczka no a wczoraj to hm.. bez komentarza lecimy dalej obiadek standard taki typowo PL Buziaki miłego dzionka ;* ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- kolorowo normalnie przyładowałam z tą grafiką
|
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba wszystkie dziewczyny oddają się weekendowemu odpoczynkowi
Ja powinnam się zająć magisterką Wieczorkiem planuję poćwiczyć, wczora późno wróciłam i już nie dałam rady. Ale był fitness z TZ ![]() ![]() , więc tamten batonik na pewno się spalił.
|
|
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
dziendobry dziewczeta.
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gosia - zwykle mówią do mnie łobuzie
bo od dziecka biłam chłopców nawet wczoraj jak mi sie mąż psocił, a nie lubie jak mnie 'gilga' po stopach,bo mam łaskotki to go skrzyczałam, że mu wpie**dole a on, że to przemoc domowa ![]() przecież pisałam kiedyś, że nawet jak schudnę i osiągnę cel to tu bedę zaglądać nie buntuje się - to miała być żartobliwa forma czekałam na waszą reakcje ale poprostu męczące jest dla mnie powtarzanie ciagle komus tego samego - mam na mysli nowe osoby wiec tak jak pisałam wczesniej - porada 50 zł - a racji tego, że potrzebuje jeszcze 80 tys. na mieszkanie to musze dozbierać u mnie deszczowa niedziele, przed chwilką padał grad ![]() miałam sie wybrać na handlowa po sklepach, ale kolezanka odwołała ![]() a już za 2 tyg bawimy się na weselu... dzis sobie poprzymierzam sukienki i dobiore do nich dodatki ![]() dobrze,ze mam ciemne sukienki,bo przecież troche żałobnie bedzie na weselu ![]() Gosia ja też dziś miałam królewskie śniadanie z owsianką mama zawsze wychodzi z kuchni,bo nie może na to patrzeć nie znowi płątków owsianych ![]() obiad miałam kolorowy makaron pełnoziarnisty w ziołach prowansalskich + udko, seler, marchewka i surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem, cebulą, porą i oliwa z oliwek
|
|
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
Ale Tu dzis cichutko
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeeeejj, gdzie jesteście?
Folti, nawet jeśli wizaż Ci się znudził, to odwiedzaj nas. Bez Ciebie będzie tu inaczej Ja sobie porządnie poćwiczyłam i od razu poczułam się lepiej Teraz wcinam kolację, niestety nie białkową bo nic w domu nie ma, nawet jajek Ale cóż, przeżyję.
|
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
Heloł ladies
No faktycznie tu puściutko ....co jest ??? Ja dopiero teraz zdecydowałam się na neta bo wcześniej to nie miałam weny.... Boshe jaka jestem zmęczona spałam tylko 2,5 godziny... ale za to jak się bawiłam ... ![]() Byliśmy wczoraj na disco i tańczyliśmy do białego rana... No Gosia fajnie mamy tu z tymi dyskotekami bo tu postu się nie przestrzega i imprezy odbywają się nawet teraz.I to jakie Dietowo w związku z tym było raczej mało stanowczo z powodu szampana i drinków ale tyle tańca to myślę że nie jest zle... Jak wróciliśmy do domu to zdębiałam bo zobaczyłam inną godzinę na komórce i okazało się że zapomniałam o zmianie czasu ..... Rano pół żywa musiałam zwlec 4 litery do radia ,ale jakoś poszło... Folti please don't go ![]() Mam nadzieję że żartowałaś z tym że odpoczywasz od wizażu.... Jutro w planach już bardzo grzecznie i trening więc ok Buziaki i miłego wieczoru
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Laseczki
u mnie w miarę dobrze, choć zjadłam za dużo orzechów .Cały dzień siedziałam nad notatkami, strasznie szybko mi dzień zleciał!Folti, Ty wiesz że my pałę szykujemy jak Ty chcesz sobie od nas pójść ![]() ![]() . Wszędzie Cię znajdziemy
|
|
#3499 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jednak zostanę
póki co lece spac, bo rano wstajeo 4:15 do pracy na rano rano pyszna owsianka bedzie ![]() dobranoc laski
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Dziendobry w ten ładny i słoneczny dzionek
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie pada i szaroburo
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też słooneczko no i waga dalej 78,4 stoi! ![]() nio ale zbieram tyłek i do roboy siębiorę na koniec tygodnia musi być 77,5 i bez dyskusji! bo jak nie to bulwers.. nio ciężko będzie bo przed @ ale trudno !. świąteczne obżarstwa się szykują więc trzeba tydzień pojeść mniej ![]() postaram się jak najwięcej produktów białkowych ![]() a co myślicie o serkach z Piątnicy i różne smaki tak do południa można je jeść na kanapkę? bo teraz zobaczyłam mają nawet sporo tłuszczu :O Wartość energetyczna w 100 g: 239,00 kcal Białko w 100 g: 6,00 g Węglowodany w 100 g: 4,30 g Tłuszcz w 100 g: 22,00 g a ja ostatnio jadłam duże ilości takiego serka ![]() niedawno wstałam ostaatnio dużo spię ![]() teraz piję czerwoną herbatkę ;] dzisiaj na śniadanko owsianka ale to zaraz jak odsiedzę jakoś tak nie mogę zaraz jak wstanę jeść |
|
|
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
Ja jem zawsze biały ser 0 procent .Właśnie zjadłam na 2 śniadanko a teraz wcinam jabłuszko...No i dziś sport bo przez ostatnie 4 dni było zero fitnessu z powodu pracy
![]() Miłego dnia laseczki
|
#3504 |
|
Rozeznanie
|
na zjezdzie znow bylo megga kalorycznie ;/ ale poczulam ,ze moj zoladek przyzwyczail sie do "grzecznego" jedzenia ;/ wypilam piwo i zjadlam z chlopakiem dwie duze paki chipsow
Dzis zaczynam a6w
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
Amfa ja jestem w 23 dniu 16w ale powiem Ci że nudzą mnie torchę te ćwiczenia.Skończę je na pewno ale .... nudze sie przy nich.
Swoją drogą fajny awatarek Amfa ![]() Mój żołądek też nie lubi już niegrzecznego jedzenia,zawsze jak coś tam zgrzeszę to mam ból żołądka. dziś w prac ymam uszykowane pudełeczko sałatki z grecką fetą i jabłuszko na pozniej. Potem jadę na siłownię i będe się gimnastykować. Brakuje mi sportu jak nie byłam 4 dni na sali to normalnie tęsknię
|
#3506 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez jak robilam te cwiczenia kiedys to od okolo 2-3 tygodnia mi sie nudzily
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
Bo one są takie beznadziejne w sumie wciąż jedno i to samo.I te nozyce w 5 ćwiczeniu wrrrr
![]() Mam wrażenie że mój brzuszek pięknieje też od innych ćwiczeń które robię ,zwłaszcza chwalę obciążenia Ale zobaczymy na koniec a6w za jakieś 3 tyg ,ciekawa też jestem Twoich rezultatów
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Witam poniedzialkowo.
Moja waga podskoczyla do 68 Nie dosc,ze nie spadla to jeszcze wzwyz.Mam nadzieje,ze jest to spowodowane @,ktora wlasnei nadeszla.Do tego mam okropny katar,glowa mi peka,dzieci chore juz od tygodnia.Brak slow i sil niestety.Na sniadanko zaserwowalam sobie pyszna owsianke z suszonymi sliwkami , figami i rodzynkami.Mniam mniam,pycha.I pomyslec,ze nie nawidzilam kiedys owsianki. Centymetry tez stoja w miejscu,ale mam totalny brak ruchu ostatnio,nawalilam w tej sprawie i ma za swoje.Poprosze o mocne baty,bo inaczej sie nie wezme.Przyznam,ze stracilam zapal po tym ,jak waga stoi.Chyba kazdego to w koncu dosiega,ale co z tym robic,jak trwac dalej? Maddalena Ty widze nalezysz do tego typu osob,co to z tylkiem na miesjcu nie potrafia usiasc.A mi wlasnie tego brakuje.Moje zycie stalo sie okropna monotonia i mam tylko nadzieje,ze jak juz odchowam dzieci to bedzie mi latwiej.Niech chociaz jedno do przedszkola pojdzie. amfa ja widze,ze Twoje uda wciaz gubia centymetry.Gratuluje i zazdroszcze.No ale Ty cwiczysz i sie nie objadasz.A ja..ech...szkoda gadac...
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczyny
zycze Wam milego dnia
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Laseczki
u mnie dziś waga pokazała 66,1 !!!!!! Chyba w końcu ruszy.... oby oby oby....a dziś ważyłam się w bieliźnie , skarpetkach i bluzce (specjalnie spodnie zdjęłam żeby było jak najdokładniej ![]() Na śniadanko były płatki i ok 150-200 ml mleczka 1,5%. Na 2 śniadanko były 3 małe ciastka orzechowe. Na obiadek zupka ogórkowa (beż żadnych zabielaczy i klusek, na kostce rosołowej) i 2 kawałki chleba z mozarellą i szynką z warzywami. Postanowiłam,że od kwietnia (po świętach) będę chodzić 3 razy w tyg na siłownię. Nie wiem jak znajdę czas, ale muszę! Chcę rzeźbić ciałko, tak jak Maddalenka
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

życzę powodzenia
więc nie zostawiaj nas 
Wieczorkiem planuję poćwiczyć, wczora późno wróciłam i już nie dałam rady. Ale był fitness z TZ
bo od dziecka biłam chłopców
wiec tak jak pisałam wczesniej - porada 50 zł - a racji tego, że potrzebuje jeszcze 80 tys. na mieszkanie to musze dozbierać 

.Cały dzień siedziałam nad notatkami, strasznie szybko mi dzień zleciał!

Nie dosc,ze nie spadla to jeszcze wzwyz.Mam nadzieje,ze jest to spowodowane @,ktora wlasnei nadeszla.Do tego mam okropny katar,glowa mi peka,dzieci chore juz od tygodnia.Brak slow i sil niestety.