|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() Do Wicked przekonało mnie to zdjęcie: http://pazurkowy.blox.pl/2009/11/Nowosci.html Midnight Plum widziałam na żywo u Gayenki - jest on bardzo ciemny, niemalże czarny. Ania: które zestawy BST?? Ja mam wczoraj zafakturowane 2 zestawy dezodorant+żel, ale ktoś pisał o zakończonej produkcji wody (zamówiłam 2 wody z promocji 2 za 79,90 i będą)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-11 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba bardziej przemawiałby do mnie Wicked. Czarny lakier już mam :p Pod tym linkiem oba ładnie wyglądaja ![]()
![]() |
#3483 |
Raczkowanie
|
Proszę o pomoc,mam sprzedaż z tego katalogu (17) i poprzedniego (16) i jak to jest z tymi produktami, które mogę kupić bodajże za 7zł, mogę wpisać dowolną ilość, czy mam wpisać tylko 1 i czy może być to krem z nowej gazetki, czy te perfumy z novej Ty grudniowej? Proszę o pomoc!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Raczkowanie
|
Zaznaczyłam dostawę kurierską i paczka miała być najpóźniej dziś. No i jej nie ma
![]() ![]() Dostałam nr paczki i mogę sobie na stronce ups zobaczyć status: w przewozie. Nie wiedziałam do której tak właściwie czekać na paczkę, bo generalnie na stronce avonu pisze, że do 22 powinni dostarczyc paczkę, natomiast na stronce ups jest zamieszczona informacja, że dostarczają przesyłkę do 19. Spędziłam cały dzien w domu czekając na tą głupią paczkę. Gdybym wiedziała, że tak będzie to bym zamówiła normalnie i w poniedziałek avonowy kurier by przywiózł Napisałam już wiadomość ze strefy, bo do wawy bym musiała jutro dzwonić dopiero ;/ Z podglądu zamówienia wynika, że all będzie mam masło do ciała MM i zegarki EL w brakach jedna szminka,ale dali produkt alternatywny 0747 POWIEK.SZM.NAKED TRUTH EE produkt alternatywny 1 1 19,90 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-12-11 o 21:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zadomowienie
|
Dla mnie Wicked jest bardziej czarny. Jak pomaluję Midnight to widać kolor, Wicked nie za bardzo - taki ziemistoczarny
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli masz na myśli ten za 69,9 to ja go mam normalnie zafakturowanego ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2009-12-11 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanko... a głównie do tych, które już składały zamówienia z tymi diamentowymi ofertami - czy te produkty sa objęte takim upustem jaki sobie wypracowałyśmy czy jest to z góry 10% ?
Cytat:
![]() ![]() ![]() no a te male foliowe to niestety, wiele nie mieszcza...
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2009-12-11 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
upust jest taki jaki wypracujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak a propos samego pędzla. W K3 widziałam wprowadzają juz nowy do pudru :p Cytat:
Cytat:
![]() Że też nie pokusiłam się na nie wczesniej...
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Rozeznanie
|
wystosowalam do nich maila, ze jestem rozczarowana stanem paczki. ciekawe co odpisza...a co do moich wrazen to:
zel Carnival brak niestety ![]() probki zelu Lagoon tez brak cien do powiek z netto Shimmering Shine przyszedl mimo czerwonej kropki, ale to na prezent dla mamy wiec nie otwieram ![]() balsam do ciala Avon Care wersja swiateczna bardzo fajny, ma swiecace drobinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
A ja dostałam maila w sprawie mojej reklamacji o braku kilku produktów i dołączą mi je bezpłatnie do następnej paczki a ten mus w sztyfcie mam sobie zostawić w ramach przeprosin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
mam prosbe do dziewczyn które beda składały w najblizszym czasie juz zamówienie z kat 02
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Rozeznanie
|
u mnie w brakach
LUSTERKO KOMPAKTOWE Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. SZALIK DIRK Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. lusterko zamowily 3 klientki ;// ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- czy ktos kupil torebke alexandre? jakie sa Wasze odczucie w stosunku do niej? Edytowane przez monic84 Czas edycji: 2009-12-12 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam pytanie.W czwartek dostałam paczkę i fakturę na 476 zł,wcześniej robiłam zwroty,ale do czasu wystawienia tej faktury jeszcze produkty nie doszły.Dzisiaj na strefie widnieją moje braki i moje AKTUALNE SALDO 421 zł.
To ile w końcu mam zapłacić za moją fakturę? Tyle ile mam wydrukowane,czy te 421?A jak zapłacę normalnie 476 to odejmą mi później tą kwotę zwrotu przy następnej fakturze? Ech,mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi. ![]() ![]() Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2009-12-12 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobić
![]() Złożyłam zamówienie z 17 na I termin i przyszlo w terminie. Tylko, że zamiast kredki do oczu czarno-filetowej dostałam czarno-srebrną a na nią nie miałam zamówienia i tak naprawde nie mam jej komu sprzedać a mi jest ona zbyteczna bo mam taka samą swoją dopiero co zamówioną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Moje zamówienie doszło w komplecie tylko ,że mało zamówiłam to może dlatego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zaciekawił mnie lakier Wicked, czy ta nowa wersja lakierów w kanciastej butelce rzeczywiście dłużej utrzymuje się na paznokciu?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
miała któraś z Was może biżuterię FANNY?jak z jakoscia?
![]() Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-12-12 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
ja sobie z netto 17-2009 kolczyki alieen i jestem zadowolna
![]() ![]() no i faktycznie są posrebrzane ![]() ![]() ![]() genralnie za tą cenę polecam ![]()
#3506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu problemu nie rozwiążemy ![]() malgosia27 dziękuję ślicznie za zdjęcia cieni ![]() One są takie jasne jak na dłoni ci wyszło? Ładne są tylko myslałam, że te ciemne brązowe to take bardzo ciemne będą (jak do makijażu smoky eye). Ale błyszczą slicznie ![]()
Storczyki ![]() Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-12-12 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie może czy oferta logo będzie jeszcze aktualna w katalogu 01? Zapomniałam zamówić torby na laptop
![]() ![]() ![]() A zamówionko z 17 na 800zł więc całkiem nieźle ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.