![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
aa i zalaczam mojego Pulpecika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Raczkowanie
|
Magdus25 a moglabys napisac gdzie kupilas to? Z checia bym zrobila taka pamiatka, co prawda pozno juz, stopy sie zrobily ogromne ale zawsze to cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() W wizzairze jak kupujesz to zaznaczać infant ale nie wiem jak to jest z wózkiem.Opłata za infant 21f. Ale kazdy podróżujący z dzieckiem ma wózek wiec może to wchodzi w podatki jakie ponosisz na lotnisku.Napewno nie przysługuje ci bagaz na dziecko.MUusisz dokupić sobie dodatkowe kg lub bagaż. Wszystko jest napisane na ich stronie. http://book.wizzair.com/useful_infor...king_children/ Cytat:
Cytat:
Dziś była u mnie midwife.Pobrała małej krew z piętki i zważyła ją. Waga "cieżka" 3980. Kupy były 2 dziś i zostalam obsrana równiez. Właśnie sprawdzilam sobie bilety na Boże Narodzenie w terminie 23,12-27,12 i wyszła zawrotna cena 780f + podatki 2 dorosłe osoby ,niemowle i dziecko. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2010-06-27 o 22:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Przyczajenie
|
error
Edytowane przez sveg Czas edycji: 2010-06-27 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasiowa, taki zestaw widziałam w tkmaxx. (Odpiszę jutro ![]() Cytat:
Ja jestem tą osobą u której kokon się nie sprawdził hehe. Kładłam Młodą na kocyku tak po skosie i owijałam rogami koca ale dośc szybko musiałam jej luzowac zawinięcie bo się denerwowała jak nie mogła wyjąc rąk. Darianna ![]() No i gratuluję klocuszka ![]() Dołączam zdjęcie mojego łysego 3 miesięczniaka. O ile mi się uda hehe ![]() Edytowane przez indiria Czas edycji: 2010-08-03 o 12:27 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
kasiowa24 zestaw zamowilam na allegro http://www.allegro.pl/item1065923105...cisk_gips.html
ale jest tez na ebay-ale kochaniutki Twoj synus!!!!smieje sie podobnie jak Julka ![]() ![]() ![]() indiria- sliczniutka jest Lidka!a wloski wyrosna szybciutko ![]() Darianna25 o Panie !a coz to za kosmiczne ceny... ![]()
#3487 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam, że niektóre z Was wiążą dzieci w kokon do spania. Nie wiem czy tak jest we wszystkich szpitalach, ale moją córcię tak właśnie położne układały do spania
![]() ![]() ![]() Jutro przychodzi hv i będzie ważyć Dorotkę-zastanawiam się tylko jak wygląda ta waga? Przecież nie może być nie wiem jak wielka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 |
Raczkowanie
|
Darianna tragedia z tymi cenami, troche przeginaja, sprawdz rowniez inne lotniska bo faktycznie na niektorych innych sa inne ceny, ja latam najczesciej do Berlina bo mam w miare blisko do domu i ceny nie sa tak straszne, bynajmniej nie byly na swieta
![]() Indira Ty slepa Matko ! Jaki lysol? jaki lysol? ![]() ![]() ![]() Magdus25 bodki z mothercare sa fajowe nieprawdaz?musze zawitac tam jeszcze i kupic jakies z dlugim rekawkiem ![]() ![]() Hanjah u nas sie to sprawdzilo i ja z wlasnej prkatyki moge powiedziec , ze dobre i szybko przesypial cale noce, tylko na poczatku szkoda mi bylo na niego patrzec bo wygladal tak biednie w tym kokonie zwiazanym, raczki wzdluz ale najwyrazniej nie bylo mu az tak zle. Dzisiaj jade do hv team na wazenie Alexa , juz sobie moge wyobrazic ta wage mojego Slonika ![]() a odnosnie tego ubranka dla Alexa do chrztu z allegro, to chyba poszukam jeszcze tutaj na miejscu, bo dla mnie one sa takie za bogate, wole bardziej skromne, choc zwykly garniturek z krawatem mysle, ze by byl pinkny. Ursull gdzie zaginelas??? Co sie nieodzywasz????pozdrawiam i milego dnia ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Hanjah wage maja taka przenosna malutka , wystarczy do polozenia na nim Bobasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Wtajemniczenie
|
z ta waga... pomyslicie ze szurnieta jestem... ale mi sie wyobrazila taka waga sprezynowa... taka co sie wiesza z jednej strony cos i ona ma taka podzilke i pokazuje ile
![]() ![]() o taka: http://irma.pl/photos/article/waga%2...a%20reczna.jpg dziewczynki kochane a powiedzcie mi w czym pierzecie ciuszki maluszkow? w Fairy? czy w jakims innym non-Bio? a moze w normalnym takim jak dla doroslych? widzialam tez w sklepach platki mydlane... a pluczecie w czyms?
#3490 |
Rozeznanie
|
Potty ja piorę w Persil non-bio i płuczę w Comfort białym (włączam też dodatkowe płukanie)
#3491 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Diari!
dostaje juz powoli krecka z tym wszystkim... a kosmetyki? nasluchalam sie o JJ ze uczulaja kolezanka cos napomknela o Bootsowych... polecicie cos?
#3492 |
Zakorzenienie
|
Witam,
No z tymi cenami to przesadzili.My się nie wybieramy bo zawsze w lutym lecimy do pl. A jakby co to samochodem ale czasowo sie nie opłaca. Ja piore w Fairy. Mam dziś masakryczny ból głowy.Zaczeł się 2 dni temu.Najpierw bolała mnie prawa strona głowy z okiem i policzkiem włącznie.Dziś przeszło na lewą strone i cała czaszka mnie boli. Paracetamol nie pomaga. Ten ból jest taki kłujący i jak schylam głowe i podnoszę to potrafi zaboleć jak chole...ra. Kosmetyki mam z Hippa z pl mama mi przywiozła.Mam sporo z JJ bo dostałam ale zacznę używać dopiero za jakieś 2 miesiace jak zużyje Hippa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Wtajemniczenie
|
ja sie zastanawialam zeby mi Nivee przywiezli z Polski... zobaczymy...
a takiego malucha to chyb lepiej do jednych przyzwyczaic nie? a nie zmieniac caly czas
#3494 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Dawno sie nie odzywalam, ale mala zajmuje duzo czasu ![]() Na poczatek gratulacje dla wszystkich, które sie juz rozpakowaly ![]() ![]() ![]() Potty ja kupilam mojej wage, bo ostatnio strasznie ulewala i chce kontrolowac czy przybiera na wadze , a wyglada ona tak http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWNX:IT Kasiowa24 pytalas o te zestawy do odlewu konczynek malca tu masz przyklad http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT Ja poczekam na mojego TZ az wroci z pracy i bede go namawiac, zeby to kupic ![]() Potty ja uzywam JJ i moja nie ma uczulenia, ale slyszalam , ze niektore dzieci maja z tym problem . Diari a ty bidulko jeszcze w dwupaku?? Chyba twojemu malenstwu jest dobrze u mamusi pod serduszkiem ![]() Dodaje zdjęcia mojej Bianeczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Raczkowanie
|
Darianna mam nadzieje, ze bol przejdzie, moze to przez ta pogode..
Potty ja piore w Fairy + plyn do plukania fairy i do dzis wszystko cacy. Komsetyki J & J u nas byla tragedia, Maly dostal okrutnego uczulenia i potym juz nie testowalam nawet innych, tylko pediatra mi polecil Oilatum i w tym tylko go kapie poki co, swietnie nawilza skore, czasami po uzywam kremu rowniez z tej samej serii, oliwki nie uzywam, bo ponoc wysusza skore i zrezygnowalam. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- [QUOTE=kasia_don;20314063]Czesc Dziewczyny ![]() dzieki za linka kasia_don , zaraz sobie zamowie ![]() A Twoja slodka Corcia ma identyczny dresik jak moj Alexander ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mozesz wpisac w ebay'u Casting baby kit i wyskoczy duzo wiecej zestawow wiec moze akurat inny przypadnie Ci do gustu ![]() A dziewczyny moze polecicie mi jaka chuste do noszenia i karmienia malej moge kupic? Mam niby to nosidelko ale jakos nie podoba jej sie w nim jak narazie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mądrale z Polski zachodniej mogą sobie lotniska wybierac ![]() No pięknie, nie dośc, że wyrodna to jeszcze ślepa! ![]() ![]() Pakowac się będę już niedługo, został mi ponad tydzień do wyjazdu. Wreszcie zabrałam się do tworzenia listy rzeczy do przywiezienia i oczywiście wszystko mi z pamięci wyleciało. Została jedna rzecz na liście: ŚLIWKI W CZEKOLADZIE ![]() ![]() Cytat:
W Mothercare są takie zestawy do robienia odgniotków ![]() albo http://www.mothercare.com/Inspiratio...54031&mcb=core lub http://www.mothercare.com/Impression...54031&mcb=core Kasia-don, jaka fajna malutka ![]() Edytowane przez indiria Czas edycji: 2010-06-28 o 11:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Raczkowanie
|
Indiria slepa, wyrodna Matko ze zboczeniem na sliwki w czekoladzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
a i Twoja Lidia pewnie ostatnio zaczela piszczec, bo moze cos na laczu zle jej siedzi i jest problem z komunikacja z innymi cywilizacjami i przez te swoje wloskowate antenki usilnie stara sie
connection - connection - connection ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-06-28 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ej no, z kanapy spadłam ze śmiechu, jeszcze na kontuzje mnie narażasz! ![]() ![]() ![]() Też uciekam na razie, buziole mamusie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
My już po wizycie HV
![]() ![]() Już teraz wiem jak to jest z tą wagą, rzeczywiście taka mała ![]() ![]() Powiem Wam, że kokon sprawdził się idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, ze o tym napisalas, Hanjah, jak moj rozek do mnie nie dotrze, to zastosuje kokonik ![]() Super sprawa z tymi odlewami - bardzo mi sie to podoba! Musze TZowi pokazac ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny widze , że część sie rozpakowała Gratuluje Serdecznie !
Ja własnie wróciłam z urlopu w PL pogoda nam nie dopisała za to tutaj cudnie ![]() Kilka dni temu moje malenstwo zaczeło sie ruszac ![]()
#3507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Wtajemniczenie
|
swietne uczucie!
szczegolnie na poczatku gdy jeszcze nie kopie a wlasnie rusza sie a ty nie jestes pewna czy to to czy masz po prostu jakies niestrawnosci albo wzdecia ![]() ja przynajmniej tak mialam ![]() cos wam opowiem... troche sie wyzale chodzi o agencje przez ktora wynajmujemy dom od samego poczatku nie moge sie z babami dogadac, bo sa nierobotne leniwe i niekumate zaczelo sie od tego ze na dzien dobry byl prysznic zatkany, potem ze mam remont w kolo domu i mi chlopy wlaza i brudza czego nikt mi przed wprowadzeniem sie nie powiedzial - remont dotyczyl elewacji wiec w moim mniemaniu nikt do domu wchodzic nie musial, a oni sobie robili kawke i korzystali z pradu - betoniara wiadomo WCALE nie bierze duzo pradu ![]() oczywiscie poinformowano mnie ze TO JA robie problemy i to zazwyczaj w momencie gdy wcale ich nie ma... i oto sytuacja z dzis: mielismy miec wizytacje w domu dostalismy tydzien temu list z data i godzina i ze jak nas nie bedzie w domu to luz bo oni maja swoj klucz i sobie wejda no wiec dostaje dzis maila od kobity z agencji ze byla i ze nie zdawala sobie sprawy ze nie maja klucza do domu bo klucz jest u nas i ona pukala ale nikt jej nie otworzyl i kiedy mi pasuje zeby przyszla w tym tygodniu to przy okazji zabierze klucz bo jak sie dowiedziala od kolezanki my go mamy no to ja odpowiedzialam ze przepraszam, ze nie wiedzialam ze nie maja klucza bo w liscie napisano ze maja i ze jestem w domu jutro rano albo we czwrtek popoludniu wiec serdecznie zapraszam a ona ze list ktory mi wyslali to jest standardowa forma ktora zaklada ze oni maja klucz i z tego co ona wywnioskowala ze klucz dali nam z jakiejs przyczyny i ze przyjdzie jutro rano no to mnie oczywiscie zagotowalao bo jak widzicie znowu stwarzam problemy! klucz zostal mi podany przez sasiada (!!!) w momencie jak budowlancy skonczyli caly ten smieszny remont, po czym jak dzwonilam do agencji to pytalam czy im ten klucz podrzucic to powiedzieli ze nie ma potrzeby ze odbiora przy wizytacji... no powiedzcie mi czy ja jestem jakas nadwrazliwie po... czy co?
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a z agencją macie niefajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
Hanjah , Vedma a jak zwiazujecie tez raczki wzdluz tulowia? Bo w tym kokonie tak jest i przez to on sie nie przebudzal przez przypadki machania lapkami noi chyba bezpiecznie i milusio mu bylo, po 3 miesiacach spi bez kokonika i cala noc tak samo zwiazany. Babciny sposob sprawdzony i to jak.
a ja bylam u HV na wazeniu. Alexander - 3 miesiace i 3 dni - 7.800kg! o zesz w morde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.