Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 10:04   #3481
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
nie doczytałam wczesniej

single też są potrzebne dobra decyzja Moze sie koleś ogarnie i wróci na kolanach, a jak nie to znaczy,ze nie był tego wart KOBIETA MUSI SIĘ SZANOWAĆ !!
jak deser? jak ciacho...?

Zgadzam się. Trzeba się szanować, bo jeśli będziemy im tak pobłazac to zostaniemy kurami domowymi tłuczonymi i poniżanymi przez facetów na każdym kroku. Świadomość własnej wartości i dobra samoocena to podstawa w związkach..

A ja chora i wydałam 16zł w aptece, a wczoraj jeszcze 24zł na jedzeniowe.

I też okres mi się spóźnia

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:08   #3482
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
A jaki to problem ? Chyba raczej szczęście i cud że maleństwo będziesz miała ?
niestety nie tym razem, po 5 dniach zwłoki jednak się pojawił. A zajść w ciąże wcale nei jest tak łatwo jak sie mówi

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:09   #3483
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

hehe

z tym okresem to jaja, może jak raz wszystkie pozachodziły w ciążę na wiosnę

mi się skończył właśnie
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:12   #3484
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
niestety nie tym razem, po 5 dniach zwłoki jednak się pojawił. A zajść w ciąże wcale nei jest tak łatwo jak sie mówi

Trzeba mieć albo wielkie szczęście, albo wielkiego pecha

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:17   #3485
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Trzeba się szanować, bo jeśli będziemy im tak pobłazac to zostaniemy kurami domowymi tłuczonymi i poniżanymi przez facetów na każdym kroku. Świadomość własnej wartości i dobra samoocena to podstawa w związkach..

A ja chora i wydałam 16zł w aptece, a wczoraj jeszcze 24zł na jedzeniowe.

I też okres mi się spóźnia
ja na szczęście na czas dostałam i zgadzam się z tym, że trzeba się szanować, skończyło się latanie za nim, KONIEC
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:35   #3486
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Cytat:
fakt ciężko zajść w ciąże, wiem z doświadczenia zwłaszcza jak sie ma tak jak ja okres co 60 dni wydaje Ci,ze dzis płodne, a tu dupaa...

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18126328]hehe

z tym okresem to jaja, może jak raz wszystkie pozachodziły w ciążę na wiosnę

mi się skończył właśnie[/QUOTE]

to byśmy założyły nowy wątek mamuśki wiosenne

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Trzeba mieć albo wielkie szczęście, albo wielkiego pecha
chyba jednak wielkie szczęście.. w takich chwilach mi sie przypomina jak pani na kursie przedmałżenskim mowila,ze w ciagu miesiaca kobieta ma tylko 7h kiedy moze zajsc w ciąże... weź teraz traf

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
ja na szczęście na czas dostałam i zgadzam się z tym, że trzeba się szanować, skończyło się latanie za nim, KONIEC
niech ten KONIEC - bedzie początkiem czegoś nowego, lepszego

ja niestety tez zawsze ulegam mojemu mężowi i wyciagam reke na zgode, on nie umie isc na kompromis, tez go kiedys zostawie

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:55   #3487
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
fakt ciężko zajść w ciąże, wiem z doświadczenia zwłaszcza jak sie ma tak jak ja okres co 60 dni wydaje Ci,ze dzis płodne, a tu dupaa...

chyba jednak wielkie szczęście.. w takich chwilach mi sie przypomina jak pani na kursie przedmałżenskim mowila,ze w ciagu miesiaca kobieta ma tylko 7h kiedy moze zajsc w ciąże... weź teraz traf

ja niestety tez zawsze ulegam mojemu mężowi i wyciagam reke na zgode, on nie umie isc na kompromis, tez go kiedys zostawie
Byłaś z tym u lekarza? Tak długie cykle mogą oznaczać różne choroby. Lepiej teraz się tym zająć niż później kiedy może być za późno na zajście w ciąże - radzę z doświadczenia koleżanki

Tutaj się nie zgodzę - Pani była niedoinformowana Płodne zależą od cyklu, śluzu itp. Koleżanka 3 tyg temu urodziła bliźniaki gdzie między nimi w zapłodnieniu jest 7 dni różnicy ! Sam profesor powiedział, że to nie często się zdarza aż tyle różnicy ale zdarza
Stary 2010-03-25, 11:02   #3488
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Cytat:
Napisane przez dagunia Pokaż wiadomość
byłaś z tym u lekarza? Tak długie cykle mogą oznaczać różne choroby. Lepiej teraz się tym zająć niż później kiedy może być za późno na zajście w ciąże - radzę z doświadczenia koleżanki

byłam u lekarza, stwierdził, że to u mnie normalne, stres, praca na zmiany, nocki itd. Mało snu i brałam juz rózne tabletki po których tyłam i puchłam, a okres sie i tak niewyregulował.

tutaj się nie zgodzę - pani była niedoinformowana płodne zależą od cyklu, śluzu itp. Koleżanka 3 tyg temu urodziła bliźniaki gdzie między nimi w zapłodnieniu jest 7 dni różnicy ! Sam profesor powiedział, że to nie często się zdarza aż tyle różnicy ale zdarza

tak pani mówiła ale no juz mi kilka osob mówiło różnie lekarz też. Ale 7 dni róznicy w zapłodnieniu, to dla mnie szok ale w takim razie blizniaki sa chyba różne- co??

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )

Edytowane przez foltynka
Czas edycji: 2010-03-25 o 11:04
Stary 2010-03-25, 11:11   #3489
Dagunia
Komplikatorka

byłam u lekarza, stwierdził, że to u mnie normalne, stres, praca na zmiany, nocki itd. Mało snu i brałam juz rózne tabletki po których tyłam i puchłam, a okres sie i tak niewyregulował.

To dobrze, że byłaś i wiesz że wszystko wporządku. Najgorzej jest coś zaniedbać a później mieć pretensje do wszystkich a nie do siebie.

tak pani mówiła ale no juz mi kilka osob mówiło różnie lekarz też. Ale 7 dni róznicy w zapłodnieniu, to dla mnie szok ale w takim razie blizniaki sa chyba różne- co??

Heh są zupełnie różni ! Borys jest większy,jasne włoski, nos, oczy, uszy wszystko ma "z taty". Mikołaj malutki, czarne włoski, identyczny jak mama ! Nawet charaktery mają różne. Borys spokojnie w łóżeczku leży, czasami sobie tylko zakwili a Mikołaj non stop na rękach chce być noszony i drze się strasznie
Stary 2010-03-25, 11:14   #3490
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

no prosze- w koncu musza byc rozni - dzieli ich tydzień hehe
ale to CI przypadek, no no szok !
bede na długo pamietac ten przypadek

niedawno rozmawiałam o tym z mężem. Stwierdzilismy,ze jak juz bedziemy miec to mieszkanie, wiedziec jak z tym kredytem itd bo nie wiemy jeszcze ile wezniemmy ile rata itd to zaczniemy sie 'prawdziwie mocno starac' a jak nie ebdzie dalej wychodzic,to wtedy juz specjalistycznie badania. Ale jesli jednak nie bedzie nam dane miec dziecko, to nie bedziemy rozpaczac... kupi sie jakieś na allegro ( żart )

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2010-03-25, 11:19   #3491
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:

niedawno rozmawiałam o tym z mężem. Stwierdzilismy,ze jak juz bedziemy miec to mieszkanie, wiedziec jak z tym kredytem itd bo nie wiemy jeszcze ile wezniemmy ile rata itd to zaczniemy sie 'prawdziwie mocno starac' a jak nie ebdzie dalej wychodzic,to wtedy juz specjalistycznie badania. Ale jesli jednak nie bedzie nam dane miec dziecko, to nie bedziemy rozpaczac... kupi sie jakieś na allegro ( żart )
Oj a wyobraź sobie minę ich rodziców jak się dowiedzieli, że gdyby nie kochali się tydzień później to by mieli jedno dziecko zamiast bliźniaków
W staraniach najważniejsze jest "nie nakręcanie się" znam mnóstwo par które się starały i nic, a jak np sobie odpuścili po jakimś czasie i kochali się "dla przyjemności a nie dla dziecka" to odrazu zaskoczyli Los bywa przewrotny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 11:20   #3492
Ayo22
after hours

Cytat:
Napisane przez sybillla Pokaż wiadomość
czy któras z was ma założoną jakąś lokate dla siebie lub dla dziecka?

zastanawiam się własnie żeby taką założyć - ale bez możliwości wypłacania żeby nie kusiło - i nie wiem co wybrać w sumei nie mam początkowego kapitału ale chętnie bym coś co miesiąc sobeie odkładała
na lokatach jest ustalona minimalna kwota wpłaty.
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18125078]Trzymaj się jesteśmy z /Tobą

Ja też mam znów kryzys w związku ale tym razem chyba ostatni, bo tyle razy juz mu wybaczałam do tego razu
Niestety Faceci to średnio inteligentni osobnicy.[/QUOTE]
a co się dzieje??

wiosna, to czas miłości, wszystko się poukłada..

ja dzisiaj kupiłam skarpetki 5 par za 10 zł
i owocową fantazję za 1,05 zł
+1 zł za bilet u prywaciarza.

jeszcze wydam 2 zł dzisiaj na bilet i mam nadzieję, że na tym się skończy
Ayo22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 11:20   #3493
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:

E tam allegro. W lumpie są istne perełki

Ale zawsze jak się dziecka mocno pragnie się go nie ma, jak się nie pragnie ono jest
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 11:36   #3494
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość

Ale zawsze jak się dziecka mocno pragnie się go nie ma, jak się nie pragnie ono jest
zgadzam się, los jest przewrotny zawsze
dlatego ja się za specjalnie nie staram zobaczymy co z tego wyniknie za jakiś czas jak bedzie to dobrze, jak nie bedzie w tym roku to nie umre

poza tym fakt od czego jest allegro

Daniel
Stary 2010-03-25, 11:40   #3495
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam się, los jest przewrotny zawsze
dlatego ja się za specjalnie nie staram zobaczymy co z tego wyniknie za jakiś czas jak bedzie to dobrze, jak nie bedzie w tym roku to nie umre

poza tym fakt od czego jest allegro
I lumpek Swoją drogą, gdyby było tak(odpukać), że nie będzie mi dane zostać matką nie zastanowię się ani minuty nad adopcją. Kocham dzieciaki i na pewno któreś by moje serce podbiło. No, ale Ania zapewne będzie mieć swoje
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:37   #3496
Kasiulka22
Zakorzenienie

Coffe kochana dla Ciebie. Lepiej teraz niż później po latach płakać ja wiem, że rozstania bywają ciężkie, ale podoba mi się bardzo Twoje podejście

Z facetami to różnie bywa, ale nie warto iść na wieczny kompromis, zwłaszcza gdy druga strona wcale nie zamierza współpracować

Co do dziecka to my decydowaliśmy się świadomie ale teraz na kolejne macierzyństwo prędko się nie zdecyduję najpierw chcę odpocząć może to też wiele zależy od dziecka, ale moja córa to mały urwis, nie usiedzi minuty. Mało, bardzo mało śpi i czasem łażę na rzęsach jednak jest cudowna i nigdy nie cofnęłabym swojej decyzji o dziecku

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:48   #3497
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Coffe kochana dla Ciebie. Lepiej teraz niż później po latach płakać ja wiem, że rozstania bywają ciężkie, ale podoba mi się bardzo Twoje podejście

Z facetami to różnie bywa, ale nie warto iść na wieczny kompromis, zwłaszcza gdy druga strona wcale nie zamierza współpracować

Co do dziecka to my decydowaliśmy się świadomie ale teraz na kolejne macierzyństwo prędko się nie zdecyduję najpierw chcę odpocząć może to też wiele zależy od dziecka, ale moja córa to mały urwis, nie usiedzi minuty. Mało, bardzo mało śpi i czasem łażę na rzęsach jednak jest cudowna i nigdy nie cofnęłabym swojej decyzji o dziecku
Dziękuję Ja na razie decyzji nie żałuję, najgorsze będą wieczory... Ale mam nadzieję, że się wszystko jakoś ułoży, na razie mam zamiar rozpocząć prawdziwe życie studenckie

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Wróciłam już z deseru i zabieram się za sprzątanie ładna pogoda jest, więc pomyję okna do później Dziewczynki
Stary 2010-03-25, 17:10   #3498
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Dzisiaj nie wydałam nic - pojechałam z mamą do supermarketu i mama płaciła - zarobiłam 1zł z koszyka

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:11   #3499
malaczarna885
Wtajemniczenie

Odwazna decyzja Coffe ja zaluje, ze nie mam w sobie tyle sily, zeby sie raz na zawsze odciac od mojego eksa. Facet wchodzi mi na glowe..

Dzisiaj dzien bez wydatkow. Bylam w lumpie, ale nie bylo zupelnie nic. Jutro szkola, wiec wydatek tylko na benzynke.
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:25   #3500
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

a ja dzis zmieniłam opony na letnie';
45zł
leki na stawy-cos mnie strasznie łupią-33,9

czekam na wypłate
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:30   #3501
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
Odwazna decyzja Coffe ja zaluje, ze nie mam w sobie tyle sily, zeby sie raz na zawsze odciac od mojego eksa. Facet wchodzi mi na glowe..
Każda kobieta jest silna i da radę, choć wiele razy łatwo nie jest a eksowi się nie daj, bo pamiętaj że to Ty jesteś najważniejsza i Twoje szczęście

Daniel
Stary 2010-03-25, 17:58   #3502
201607111050
Konto usunięte

Aniołki moje chce zalozyc sobie konto w banku. A totalnie się nie orientuję co i jak. Padło na mBank [mam najbliżej bankomat ] i wlasnie nie wiem co i jak. Myślicie ze dobry mBank to dobry pomysł? Myślałam też o PKO. Nie mam dochodów zadnych, jedynie chce tam włapłacić jakieśtam oszczędnosci ale w razie czego dostęp do bankomatu.
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:02   #3503
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzisiaj dzien bez wydatkow. Bylam w lumpie, ale nie bylo zupelnie nic. Jutro szkola, wiec wydatek tylko na benzynke.
Dzisiaj w ogóle też miałam taką sytuację z nim, że śmiechu warte.

Opowiem Wam w skrócie. Wczoraj mu napisałam, że mogę jutro (czyli dzisiaj) około 18 się spotkać, nie odpisał mi nic aż do dzisiaj, ale mniejsza o to. Dzisiaj specjalnie nie poszłam do pracy (50zł poszło... ) żeby się ładnie zrobić na wieczór, tak jak lubi itp. żeby zobaczył co traci W dzień umówiłam się z najlepsza koleżanką, z którą nie widziałam się od grudnia No i tak sobie siedzę, a on do mnie pisze, czy się spotkamy teraz, bo ma czas, ja napisałam, że umówiłam się z koleżanką i że pisałam mu wczoraj, że mogę spotkać się ok 18, a on mi piszę, że jego kolega napisał do niego, że nie może się teraz spotkać, tylko wieczorem nosz cholera jasna, to chyba ja byłam pierwsza, niż kolega nie? Nie mógł powiedzieć koledze, że na 18 jest umówiony i żeby spotkali się o 19? o 20? o 17? Nie, bo ja mogę zaczekać nie? i jeszcze wyskoczył do mnie z teksem, żebym odmówiła spotkanie z koleżanką... Przecież ja nie wiedziałam, że on będzie mógł spotkać się o 10, byłam święcie przekonana, że pracuję, a on dobrze wiedział, że wieczorem chciałam się spotkać, ale jednak koledze nie odmówił, bo kolega ważniejszy, a mi jeszcze każę odmawiać spotkanie, które już dawno zaplanowałam nic tylko

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Każda kobieta jest silna i da radę, choć wiele razy łatwo nie jest a eksowi się nie daj, bo pamiętaj że to Ty jesteś najważniejsza i Twoje szczęście
zgadzam się w 100%

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
Aniołki moje chce zalozyc sobie konto w banku. A totalnie się nie orientuję co i jak. Padło na mBank [mam najbliżej bankomat ] i wlasnie nie wiem co i jak. Myślicie ze dobry mBank to dobry pomysł? Myślałam też o PKO. Nie mam dochodów zadnych, jedynie chce tam włapłacić jakieśtam oszczędnosci ale w razie czego dostęp do bankomatu.
Ja mam w PKO BP (Inteligo) i właśnie je zamykam, nie dość, że do przelewy do innych banków 0,99zł, to jeszcze 4,50zł za prowadzenie konta, jak ma się mniej na nim jak 100zł. I akurat zawsze jak mam mniej, to od razu ściągają Ja też się przenoszę do MBanku
Stary 2010-03-25, 18:13   #3504
Ayo22
after hours

Cytat:
mbank. Coffee napisała wyżej, dlaczego
Stary 2010-03-25, 18:22   #3505
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ayo22 Pokaż wiadomość
mbank. Coffee napisała wyżej, dlaczego
jest sens zakladac online czy lepiej szukac stacjonarnie? wiecie ja dziecko we mgle. karta mi pocztą przyjdzie?
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:25   #3506
carmen20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
marzy mi się taki ! czerwony, fuksja lub kobalt

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
Ja powiedziałam sobie tak, że jeśli jemu zależy to zdobędzie mnie z powrotem, będzie się starał itp, jeśli nie, to znaczy, że to nie to... Bo do tej pory było tak, że to ja zawsze się starałam, biegałam za nim, prosiłam, zawsze ja wyciągałam pierwsza rękę, nawet jak pokłóciliśmy się z jego winy... Nigdy nie usłyszałam słowa "przepraszam"... DOŚĆ!
z tego co piszesz, myślę że dobrą decyzję podjełaś

Cytat:
[B]

ale plemniczki mogą sobie żyć w ciele kobiety i czyhać na te dni płodne

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18135490]a ja dzis zmieniłam opony na letnie';
45zł
leki na stawy-cos mnie strasznie łupią-33,9

czekam na wypłate[/QUOTE]

mnie dziś wszystko boli nie wiem co mi się stało, nogi plecy, mam nadzieję że to nie choroba mnie rozkłada jutro kolokwium z matmy na które prawie nic nie umiem jeszcze wiec musze być w pełni sił na szczęście jest o 15

ja dziś tylko xero 1 zł
carmen20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:29   #3507
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
jest sens zakladac online czy lepiej szukac stacjonarnie? wiecie ja dziecko we mgle. karta mi pocztą przyjdzie?
przyjdzie pocztą wszystko
Stary 2010-03-25, 18:31   #3508
Ayo22
after hours

Cytat:
ja złożyłam wniosek online, później udałam się do oddziału, żeby go podpisać. kartę dostałam pocztą, ale nie aktywowałam jej jeszcze
Stary 2010-03-25, 18:55   #3509
malaczarna885
Wtajemniczenie

Tez Was pomecze o ten mBank.. interesuje mnie najbardziej czy mozna za darmo wyplacac kase ze wszystkich bankomatow? Jezeli pobieraja jakies oplaty to za co? Ta karta z mBanku mozna placic normalnie w kazdym sklepie?
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:05   #3510
Ayo22
after hours

Cytat:
Tez Was pomecze o ten mBank.. interesuje mnie najbardziej czy mozna za darmo wyplacac kase ze wszystkich bankomatow? Jezeli pobieraja jakies oplaty to za co? Ta karta z mBanku mozna placic normalnie w kazdym sklepie?
proponuję poczytać tabelę opłat
http://www.mbank.pl/przewodnik/tpio/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości