|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cytat:
Zgadzam się. Trzeba się szanować, bo jeśli będziemy im tak pobłazac to zostaniemy kurami domowymi tłuczonymi i poniżanymi przez facetów na każdym kroku. Świadomość własnej wartości i dobra samoocena to podstawa w związkach.. A ja chora i wydałam 16zł w aptece, a wczoraj jeszcze 24zł na jedzeniowe. I też okres mi się spóźnia ![]()
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Konto usunięte
|
hehe
z tym okresem to jaja, może jak raz wszystkie pozachodziły w ciążę na wiosnę ![]() mi się skończył właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba mieć albo wielkie szczęście, albo wielkiego pecha
![]() |
#3485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18126328]hehe z tym okresem to jaja, może jak raz wszystkie pozachodziły w ciążę na wiosnę ![]() mi się skończył właśnie ![]() to byśmy założyły nowy wątek ![]() ![]() chyba jednak wielkie szczęście.. w takich chwilach mi sie przypomina jak pani na kursie przedmałżenskim mowila,ze w ciagu miesiaca kobieta ma tylko 7h kiedy moze zajsc w ciąże... weź teraz traf ![]() Cytat:
![]() ![]() ja niestety tez zawsze ulegam mojemu mężowi ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Tutaj się nie zgodzę - Pani była niedoinformowana ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-25 o 11:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Komplikatorka
|
byłam u lekarza, stwierdził, że to u mnie normalne, stres, praca na zmiany, nocki itd. Mało snu i brałam juz rózne tabletki po których tyłam i puchłam, a okres sie i tak niewyregulował.
To dobrze, że byłaś i wiesz że wszystko wporządku. Najgorzej jest coś zaniedbać a później mieć pretensje do wszystkich a nie do siebie. tak pani mówiła ![]() ![]() ![]() ![]() Heh są zupełnie różni ! Borys jest większy,jasne włoski, nos, oczy, uszy wszystko ma "z taty". Mikołaj malutki, czarne włoski, identyczny jak mama ! Nawet charaktery mają różne. Borys spokojnie w łóżeczku leży, czasami sobie tylko zakwili a Mikołaj non stop na rękach chce być noszony i drze się strasznie ![]()
#3490 | ||
Zakorzenienie
|
no prosze- w koncu musza byc rozni - dzieli ich tydzień hehe
![]() ale to CI przypadek, no no szok ! ![]() bede na długo pamietac ten przypadek ![]() niedawno rozmawiałam o tym z mężem. Stwierdzilismy,ze jak juz bedziemy miec to mieszkanie, wiedziec jak z tym kredytem itd bo nie wiemy jeszcze ile wezniemmy ile rata itd to zaczniemy sie 'prawdziwie mocno starac' a jak nie ebdzie dalej wychodzic,to wtedy juz specjalistycznie badania. Ale jesli jednak nie bedzie nam dane miec dziecko, to nie bedziemy rozpaczac... kupi sie jakieś na allegro ( żart ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() ![]() W staraniach najważniejsze jest "nie nakręcanie się" znam mnóstwo par które się starały i nic, a jak np sobie odpuścili po jakimś czasie i kochali się "dla przyjemności a nie dla dziecka" to odrazu zaskoczyli ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3492 | |
after hours
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18125078]Trzymaj się jesteśmy z /Tobą ![]() Ja też mam znów kryzys w związku ale tym razem chyba ostatni, bo tyle razy juz mu wybaczałam do tego razu ![]() Niestety Faceci to średnio inteligentni osobnicy.[/QUOTE] a co się dzieje?? wiosna, to czas miłości, wszystko się poukłada.. ja dzisiaj kupiłam skarpetki ![]() ![]() i owocową fantazję za 1,05 zł ![]() +1 zł za bilet u prywaciarza. ![]() jeszcze wydam 2 zł dzisiaj na bilet i mam nadzieję, że na tym się skończy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale zawsze jak się dziecka mocno pragnie się go nie ma, jak się nie pragnie ono jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego ja się za specjalnie nie staram zobaczymy co z tego wyniknie za jakiś czas ![]() ![]() poza tym fakt od czego jest allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Coffe kochana
![]() ![]() ![]() Z facetami to różnie bywa, ale nie warto iść na wieczny kompromis, zwłaszcza gdy druga strona wcale nie zamierza współpracować ![]() Co do dziecka to my decydowaliśmy się świadomie ![]() ![]() ![]() ![]()
#3497 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Wróciłam już z deseru ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nie wydałam nic - pojechałam z mamą do supermarketu i mama płaciła - zarobiłam 1zł z koszyka
![]()
![]() |
#3499 |
Wtajemniczenie
|
Odwazna decyzja Coffe
![]() Dzisiaj dzien bez wydatkow. Bylam w lumpie, ale nie bylo zupelnie nic. Jutro szkola, wiec wydatek tylko na benzynke. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Konto usunięte
|
a ja dzis zmieniłam opony na letnie
![]() 45zł ![]() leki na stawy-cos mnie strasznie łupią-33,9 ![]() czekam na wypłate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Konto usunięte
|
Aniołki moje chce zalozyc sobie konto w banku. A totalnie się nie orientuję co i jak. Padło na mBank [mam najbliżej bankomat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Opowiem Wam w skrócie. Wczoraj mu napisałam, że mogę jutro (czyli dzisiaj) około 18 się spotkać, nie odpisał mi nic aż do dzisiaj, ale mniejsza o to. Dzisiaj specjalnie nie poszłam do pracy (50zł poszło... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
after hours
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18135490]a ja dzis zmieniłam opony na letnie ![]() 45zł ![]() leki na stawy-cos mnie strasznie łupią-33,9 ![]() czekam na wypłate ![]() mnie dziś wszystko boli ![]() ![]() ![]() ja dziś tylko xero 1 zł |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
after hours
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Wtajemniczenie
|
Tez Was pomecze o ten mBank.. interesuje mnie najbardziej czy mozna za darmo wyplacac kase ze wszystkich bankomatow? Jezeli pobieraja jakies oplaty to za co? Ta karta z mBanku mozna placic normalnie w kazdym sklepie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
after hours
|
Cytat:
![]() http://www.mbank.pl/przewodnik/tpio/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.