|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
nikt nic nie pisze czy mi wizaz zamula?
|
|
|
|
#3482 | |||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Nadrabiam ![]() Cytat:
Cytat:
W każdym razie jeśli ktoś zapyta to powiem, że bardziej przydatne będą pieniądze ![]() Cytat:
W mieszkaniu było łóżko, szafy, komoda, kanapa i stolik kawowy + mała lodówka. Dlatego dokupiliśmy wtedy 3 szafko- komody, półkę na książki, półkę pod telewizor + stół z dwoma krzesłami. Do tego pralkę, żelazko, odkurzacz, telewizor, mikser itp Później TŻ w prezencie urodzinowym od znajomych z pracy dostał mikrofalówkę, czajnik elektryczny, toster i opiekacz do kanapek Zanim przyjechaliśmy tutaj to każde z nas zabrało ze swojego domu po jednym ręczniku, talerzu i kubku i tyle wszystkiego mieliśmy Dopiero z czasem zaczęliśmy się "obkupować". Może rzeczy, które mamy nie są najlepszej jakości ale zawsze są Przynajmniej takie jest moje zdanie.A mnie dzisiaj TŻ zrobił niespodziankę - pojechaliśmy nad morze Lemon tree jest pod wrażeniem ![]() A teraz w "nagrodę" ogląda olimpiadę- a niech ma- niech zna moją dobroć ![]() ![]() Myślałam, że po powrocie zastanę opis ślubu Honolinki- no ale nic, dalej cierpliwie czekam
Edytowane przez lemon tree Czas edycji: 2010-02-13 o 19:52 |
|||
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
poki TZ sie kapie to weszlam hehePOZDROWIENIA Z ZAKOPANEGO ![]() ![]() ![]() Jest super, bede opowiadac i nadrabiac w poniedzialek ![]() P.S dzis moja bielizna pojdzie w ruch ![]() ![]() Zaraz oglądamy "i kto to mówi" Bylismy w aquaparku
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Heja
Ja też się przywitam ![]() Micia zazdraszczam Miłego dalszego pobytu ![]() Ja ani nie mam sexy bielizny i jeszcze @ sie przyplątała więc dzisiaj bd spokojnie :P A poza tym TŻ jest wielce zajęty swoją grą..co za facet :P
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.... z tego co tu widze wszystkie randkuja, a ja sama
M nie przyjechal bo nie chcial mi przeszkadzac, bo sie mecze z brzuszkiem! Ale dobrze ze nie wpadl bo chcialby mnie jeszcze tarmosic i mogloby to sie zle skonczyc!![]() No i takim sposobem jestem sama, tutaj chyba tez ![]() Bawcie sie dobrze A co do prezentow slubnych to jestem na ta kwestie obojetna, bo wedlug mnie i kasa i prezent jakis sie przyda. Moja babcia do dzisiaj jak wyjmuje zastawe lub noze to mowi ze to jej prezent ze slubu. Takze ja bede sie cieszyc z tego co dostane, zawsze tak fajnie odpakowywac prezenty. Mojej siostrze zajelo to cale popoludnie, a oni raczej tez kase chcieli, bo wylatywali z Polski na stale, no ale prezenty tez dostali, co prawda nie wzieli wszystkich, ale wiekszosc wzieli Oprocz zestawu obiadowego i kawowego w jednym ale o tej osobie juz kiedys tutaj wspominalam wiec nikogo nie zaskoczyla tym jakze wielkim i nie przydatnym mlodej parze prezentem, no i oczywiscie w dzien przed slubem go przywiozla! ehhh
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-13 o 21:46 |
|
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
To ja witam wszystkich i nadrabiam
Cytat:
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
No nie do wiary - u nas na wątku taka cisza
![]() Ja siadłam dopiero teraz, bo cały dzień zalatany. Moje słonko już śpi ![]() Niunia ja też dziś fantę robiłam i chyba mi wyszła lepsza niż za pierwszym razem - zaraz spróbuję jak coś zostało ![]() Ja nie jestem zazdrosna o żadną dziewczynę z pracy Łukasza, bo żadnej nie widziałam Ale po prostu mu ufam ![]() Prezenty - ja myślałam żeby dac ten wierszyk, że chcemy kasę albo, że nie chcemy kwiatów, ale Łukasz jest przeciwny. Ale tak sobie myślę - każdy ma prawo do dawania czego chce. U mnie w rodzinie z reguły daje się kasę i u Łukasza też, choc jeden wujek ma świetne pomysły na prezenty, a właściwie na pakowanie ich Dlatego mi obojętne co mi dadzą, bo pewnie do ślubu będziemy goli i weseli i wszystko się przyda ![]() Idę oblukam nowe foteczki na mailu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tu pustki a myślałam, że to ja nie mam czasu na wizaż ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ja też bym nie chciała kwiatów, zazwyczaj wtedy młodzi proponują coś zamiast, a my nie wiemy co chcemy juz słyszałam o kuponach totolotka ale to takie nie bardzo. Może pączki?
|
||
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Micia fajnie, że weekendzik się udaję
![]() Popatrzyłam sobie na wszystkie piękności na mailu i teraz idę się kąpac Piękne
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-02-14 o 09:30 |
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Jak byłam ui G, to sobie Was poczytałam, ale nie chciało mi się pisać hihi. później się wkręciłam w skoki a później![]() Coś mi się dzieje z kompem, więć jeśli mnie jutro i w najbliższej przyszłości nie będzie to znaczy brak kompa. Nie chce się wogóle włączać - próbowałam to zrobić teraz chyba przez 20 minut, aż w końcu tacie jakoś się udało. Jutro postara się przegrać system, ale jeśli to coś z płytą główną, to nie będę miała kompa dłużej ;( buziaki uciekam spać, bo juteo rano jedziemy po te wyniki
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupony totolotka nimi - jeszcze dziś jadłam, bo nam zostały ![]() Od poniedziałku dieta jak nic ![]() Branoc
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Linka do salonu pokazywała Micia, bo "pracuje" tak osoba którą zna.
Ja dziś spędzam wieczór i nockę samotnie, bo P. pojechał do domu. Zaraz troszkę poczytam początek wątku i zmykam spać. A na jutro powiedziałam P. że ma nic nie szykować, ale zobaczymy jak będzie ![]() Która z Was to Ania G. ?? Miłego wieczorku
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko trzymam kciuki
Będzie dobrze PS. Użycz mi troszkę swojego biustu ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Ja mówiłam Łukaszowi o tej restauracji co wczoraj z dziewczynami byłam to powiedział, ze mnie tam na obiad jutro zabiera. A ja chciałam coś zrobic - powiedział, ze na kolację będzie. Pęknę jutro. Od poniedziałku dieta ![]() Wiem powtarzam się - idę już |
|
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie od środy ścisły post - 0 słodyczy hih iciekawe czy wytrzymam do świąt ![]() Właśnie tez się zastanawiam hmmm. ja też uciekam już spać, bo oczka mi się kleją. dobranoc ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ivona nie dziękuję, kciuki się przydadzą. innym trzymającym za mnie też ![]() PS. ja też sie powtarzam hihi. buziale
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Nudno jak Was nie ma
Ale wybaczam![]() http://www.wp.pl/?id=walentynki&imie...y=TmF0YWxpYQ== z nudow wymyslam, ciekawe ktora zczai o co chodzi, mysle ze wszystkie ![]() Oby to jeszcze dzialalo jak przyjdziecie ![]() My tez cos bedziemy chcieli zamiast kwiatow, szkoda pieniadzy na kwiaty ktore zwiedna, my pewnie bedziemy chcieli maskotki i do domu dziecka zaniesimy, juz nawet wiem do jakiego, ostatnio powstal taki nowy i tam im sie na pewno przydadza
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-13 o 23:22 |
|
|
|
#3496 |
|
Rozeznanie
|
Wpadłam tylko na chwilę. Mówię dobranoc i przesyłam link
![]() http://www.smog.pl/wideo/32976/kocia...zenska_klasyk/ |
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a slyszalam ze rude sa ostre ![]() A Micia ja tak sobie z nudow wchodze na nasze regionalne portale informacyjne i wchodze na forum jednego z nich a tam: http://panorama.media.pl/component/o...396/catid,109/ Po pierwsze glosna sprawa sie zrobila!!!! A po drugie faceci ![]() Przeczytacie bedziecie wiedziec o co mi chodzi
|
|
|
|
|
#3499 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak więc często się uśmiechajcie dziewczynki, bo w którymś momencie możemy się minąć ![]() Cytat:
W biurze u Ł jest ok 40stu chłopa i żadnych bab, bo ich kierownik uważa, że kobiety by ich rozpraszały zgadzam się z nim w pełniech, ja miałam dzisiaj spotkanie narzyczeńsko - rodzicielskie.w końcu omówilismy sprawy ślubu, nasze oczekiwania, plany i inne takie męczące sprawy... na szczęsccie nie było źle nie pozabijaliśmy się i doszliśmy do wniosku, a raczej nasi rodzice, że skoro sami chcemy się finansować to oni nie będą nam niczego narzucać, al4 w każdej chwili możemy liczyć na ich rade...![]() w sumie jestem zadowolona... bałąm się troszeczkę tej konfrontacji. i jestem z siebie i z Ł dumna, że tak fajnie ją zakończyliśmy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc!!!!
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie GRATULACJE!!!! No to wszystko idzie w dobra strone!!!!! Nie jedna tego Ci pozazdrosci![]() Teraz juz zmykam na serio!!!! Dobranoc wszystkim ktokolwiek tu jest!!!! Załącznik 2868142 |
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
/Dzien diobry
![]() ![]() TZ w lazience, ja jeszcze leze ale o 10 mamy opuscic juz pokoj niestety, pozniej nastepni wczasowicze przyjezdzaja. Tak ok 17 chcemy odjechac do domu. Poszlajamy sie po miescie jeszcze itd p.s wieczor udaaaany ![]() ![]()
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja też miałam wieczór udany tylko zmęczona byłam strasznie, nie umiałam dojść do samochodu a dziś nie jedziemy na targi i nie spotkam Dziewczyn. D. ma poprawkę egzaminu i nie dalibyśmy rady czasowo
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko się przywitam i życzę Wam udanych i przyjemnych Walentynek
|
|
|
|
#3505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miało być od stycznia, od piątku, teraz będzie od poniedziałku, bo jeszcze nam ciasto zostało ![]() Cytat:
jakoś mnie nie fascynuje kumulacja iluśtam milionów, i tak nie wierzę, że wygram Cytat:
tak mi sie wydaje, że jakaś mała dziewczynka wolałaby piórnik z hannah montana tylko dla siebie niż misia którym i tak będzie musiała sie dzielićCytat:
szkoodaDzień dobry walentynki moje |
||||
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kurde ale mam ostatnio mało czasu na wizaz... miłego dnia wszystkim
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
Może po Mszy nadrobię od wczoraj Póki co jestem padnięta, bo spałam całe 3 godziny
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia!! trzeba wejść na ślubowisko .pl (piszę tak bo nie działa) póżniej tablica potrzeb i z prawej jest zakładka DAR PAR tu piszą co potrzeba link nie działa
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-02-14 o 10:13 |
|
|
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wczorajszy dzień spędziłam z Ł. dzisiaj też Mieliśmy sobie nie kupować prezentów a on mi podobno coś kupił i to podwójnie, bo to co kupił na początku jeszcze nie przyszło (jak zwykle, na ur. też z opóźnieniem dostałam) więc kupił coś zastępczego, a może tak tylko gada ![]() Wczoraj miałam ostatni egz. i myśle, że dobrze mi poszło, ale na wyniki musze jeszcze poczekać. Co do maskotek dla dzieci to sweetie ma racje, dzieciom nie są potrzebne maskotki http://slubo wisko.pl/institutions/jak_pomagac
że życie z Panem podzielę" Kult Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-02-14 o 10:09 |
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() my mielismy wczoraj walentynki,dzis sie raczej nie widzimy,bo M. ma na 3 W NOCY do pracy... ![]() bielizne dostalam nr 1 tak jak najwiecej Was obstawialo;p powiedzialam,ze nie wyjde zlazienki bo nie wygladam jak ta pani na obrazku tej bielizny;p ale M. poooozniej;p stwierdzil,ze wygladam wniej lepiej![]() z kina wrocilismy kolo 24.fil bardzo m isie podobal,sama sie sobie dziwie ![]() i dostalam roze taka dlugasna![]() no i zakochalam sie Micia fajnie,ze wyjazd Wam sie udal czekam na szczegoly sasasa![]() ma.ko, Madzik trzymamy kciuki za wyniki Jenny Ania G. to Aniusia czemu sie wkurzylas? wstaje wszamac jajeczniczke,milego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
M nie przyjechal bo nie chcial mi przeszkadzac, bo sie mecze z brzuszkiem! Ale dobrze ze nie wpadl bo chcialby mnie jeszcze tarmosic i mogloby to sie zle skonczyc!

W dodatku laska jest masakrycznie nie samodzielna ale laury zbiera równo. Co 5 min dzwoni do mojego Tż z każdą pierdołą jak go w firmie nie ma
Ja się z niej nabijam że nawet się pyta Tż czy może do kibla pójść bo sama nie umie zdecydować