|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
Podoba mi się: Serge Lutens - Jeux de Peau - 5ml O.Durbano - Jade - 5ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić próbki:
1-2ml: Alien Liqueur Stella Rose Absolute 1-4ml: Mugler Alien edp Mugler Alien Sunessence Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil Stella Sheer 2008 YSL Paris Pont des Amours - tu mogę zrobić odlewkę do 8ml w penie (świeża róża z goździkiem, fiołek w tle) YSL Yvresse - j.w. możliwość większej odlewki Stella Nude - możliwość odlewki Oddam próbki: Dior J'adore L'absolu 2ml Chanel Cristalle 1ml Roma 0,5ml Soir de Lune 1ml The One D&G ok.1ml Si Lolita 1ml AOD 1,2ml SZUKAM próbek: Love in Paris Nina Ricci Kelly Caleche edp Stella In two peony i innych. |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
capnęłąbym po 2ml powyższych, ale najbardziej mnie korcą kolorowi obcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Oddam w dobre wizażowe ręce
![]() Flaszki Alexander McQueen "My Queen" Deluxe Edition- ok. 30/50 ml Anna Sui "Dolly Girl Lil' Starlet" - ok. 27 - 32 ml tester Cioccolato mon amour "Foundente Extra" - ok 1/3 z 50 ml Lalique "Amethyst" - ok. 25-30 ml Oriflame "Saga" - 30 ml O de Lancome - miniaturka zostało ok. 7 ml, Odlewki AA Cherry Blossom - wspólnozakupowe 5 ml (bez psika testowego) Cacharel Promesse - 10 ml w atomku bez psika testowego Demeter, Fresh Hay - ok. 6 ml w atomku Sephora zielona herbata i cytryna - ok 3 ml Trurssardi, Inside - ok 5 ml w atomku Yardley Orange Blossom - 5 ml w atomku bez psika testowego Yardley April Violets - 5 ml w atomku bez psika testowego Van Cleef & Arples Ete - 5 ml w atomku Próbki Aromatique Aro - 1 ml, minimalny ubytek Davidoff Cool Water Woman - 1 ml, ubytek ok. 2/3 Esprit collection man - 1 ml, ubytek ok. 50% GAP Close - 80 % fiolki sephorowej Lagerfeld edc - 1 ml, ubytek ok, 15% ale nie mam pojęcia które to Oriflame "MissO" - 1,1ml, firmowa ubytek ok. 10% Oriflame "Air" - 1,1ml ubytek ok. 50% Sergio Taccini O-Zone - 0,2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Amarige Mariage 6/10 ml Etra Etro 5 ml oczywiście oprócz próbek mogę ci zrobić odlewkę z wybranego zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() powyższe oddam z przyjemnością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 |
Zadomowienie
|
Jowiszku, więc widzę takie rozwiązania:
1. Stella Rose Absolute 2ml Mugler Alien Sunessence 2,5 ml Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil 2,5 ml YSL Yvresse 2ml Stella Nude 2ml za Etra Etro 5 ml Amarige Mariage 6/10 ml 2. Stella Rose Absolute 2ml Mugler Alien Sunessence 6 ml (lub 4ml) Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil 8 ml (lub 10ml) YSL Yvresse 2ml Stella Nude 2ml za Etra Etro 5 ml Amarige Mariage 6/10 ml Dsquared2 She Wood edp 9/10 ml 3. Stella Rose Absolute 2,5ml Mugler Alien Sunessence 2,5 ml Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil 10ml YSL Yvresse 2,5 ml Stella Nude 2,5 ml za Etra Etro 5 ml Amarige Mariage 6/10 ml Dsquared2 She Wood edp 9/10 ml co Ty na to? ![]() chyba, ze jeszcze jakoś inaczej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Szukam,bo chętnie poznam:
![]() ![]() Innocent Secret Mugler Rose Angel Mugler Theorema Leggero Theorema Esprit d'ete La perla j'aime la nuit Lolita Fleur Corail Belle de Minuit Nina Ricci Mauboussin EDP Baiser de Dragon EDP Cartier ale nie tylko... Lista w podpisie ![]() ![]()
#3490 |
Zakorzenienie
|
![]() a: Stella Rose Absolute 2ml (fiolka) Mugler Alien Sunessence 8ml (pen) Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil 10ml YSL Yvresse 4ml (fiolka) (mogę dać i dwie) Stella Nude 10ml (przypomniałam sobie,że tego mam flaszkę i resztki odlewki więc wystarczy uzupełnić odlewkę) za Etra Etro 5 ml Amarige Mariage 6/10 ml Dsquared2 She Wood edp 9/10 ml Lempicka 8/10 ?? pisz na PW,nie będziemy to przynudzać ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-03 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
stoi ![]() i idę na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Raczkowanie
|
Eyes
Szukam,bo chętnie poznam: ![]() ![]() Innocent Secret Mugler Rose Angel Mugler Theorema Leggero Theorema Esprit d'ete La perla j'aime la nuit Lolita Fleur Corail Belle de Minuit Nina Ricci Mauboussin EDP Baiser de Dragon EDP Cartier Mam Theoremę Leggero ( do odpsikania z flachy) i Dragona 4ml Szukam Samsary, Mitsouko i Serpentine Edytowane przez mamulka555 Czas edycji: 2011-02-03 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
szukam zapachów ETRO (poza sandalo bo juz znam i mam), do 5 ml
l'ARTISAN safran i tym podobne |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zadomowienie
|
Tak jak w moim podpisie
![]() Poszukuję odlewki Poeme Lancome, min. 5ml - odwdzięczę się jak najlepiej tylko będę mogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oddam: Flakon testerowy Angel La Rose z ok.21ml w środku Próbki: Sensuous EDP ok.1ml Belle de Opium EDP ok.1ml Odlewki i próbki do zrobienia z flakonów: Hot Couture EDT (max 5ml) Sensuous EDP (max 5ml - przy czymś super może więcej) GAP Mandarine&Jasmine EDT (do 5ml) Ambre de Cabochard EDT(do 5ml) Smellbentowy Elf (5-10ml) Smellbentowe Chilli Vanille - 10ml Smellbentowe Reindee Games - 10ml Biała Czekoladka (do 10ml) Aqua Allegoria Mandarine Basilic (max 2,5ml) Serge Lutens Five O'clock Eau de Gingembre (max 2,5ml - za coś b.interesującego) Belle de Minuit (zostało ok.3ml) Jacomo #8 - do 2,5ml Jacomo #9 - do 2,5ml
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2011-02-03 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Pozbędę się
![]() Próbki: - Annick Goutal Mandragore (r) 0,5 ml - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - Maroussia 0,4 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Urlic de Varens Varens for Me 2 ml (r) - Currara Jungle Fever 0,8 ml (r) - Trussardi Jeans 0,9 ml (f) - Byblos Sandalo 1 ml (r) - Smok edp 1 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Gucci Rush 1,4 ml (f) Odlewki: - Oilily Muse 4 ml fiolka - Chopard Wish 5 ml w 10 ml atomku - Agent Provocateur 4,5 ml atomizer
#3497 |
Mother of Cats
|
StudentkoAM, znalazłabyś u mnie (link w podpisie) coś za to, co poniżej?
![]() - Annick Goutal Mandragore (r) 0,5 ml - Maroussia 0,4 ml - Byblos Sandalo 1 ml (r) - Chopard Wish 5 ml w 10 ml atomku ewentualnie też - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Duel, Cadjmere i Baudelaire są rzeczywiście po kropelce - tak gdzieś po 0,5ml. Ouarzazate ok. 2ml, Aigner z 1,5ml. A Incense i Nu według potrzeb - mogą być saplerki 2,5ml, mogą i większe jeśli chcesz. Bardzo chętnie przygarnę odlewkę Bois - ale gdybyś miała po kropli te trzy pozostałe - zwłaszcza Durbano - byłabym przeszczęśliwa ![]()
![]() |
#3499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to może tak: Ty mnie: Duel, Cadjmere i Baudelaire (każde ok. 0,5), Ouarzazate ok. 2ml, Aigner z 1,5ml, Incense Williamsona i Nu EDT ok. mililitra (ile Ci się tam wleje) ja Tobie: Amethyst, Jade tyle ile pisałam wcześniej (po ok. mililitrze), Liście - 2 ml, BdE 4 ml?
Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) Edytowane przez Regina Phalange Czas edycji: 2011-02-03 o 17:33 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dragon to wersja edp,bo taki tylko mnie interesuje,bo edt znam?? Jeśli tak to poproszę 4ml Dragona,3 ml Teosi Leggero,chyba,że coś jeszcze byś znalazła,bo skubnęłabym jej kapke więcej. Mogę jeszcze odlać 1ml z moich flakonów: -MP Elixir Diora -Habanita Molinard -HP Diora -Amarige Mariage Givenchy -Innocent Mugler -Halle Halle Berry -Puma Flowing -Ode A l'amour YR
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * Demeter: Vanilla Cake Batter (4-4,5/5 ml) * Juliette Has a Gun: Lady Vengeance (ok. 3/10 ml) Czy jest szansa na taką wymiankę ![]()
![]() |
#3502 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Żeby Ci się jako tako opłaciło, "wleje mi się" po pełnym samplu dla równania ml. Deal? ![]()
![]() |
#3503 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() idę na PW
![]() |
#3504 |
Mother of Cats
|
A to ja się bardzo cieszę
![]() do Ciebie lecą: * Demeter: Vanilla Cake Batter (4-4,5/5 ml) * Juliette Has a Gun: Lady Vengeance (ok. 3/10 ml) (na pewno nie chcesz niczego więcej? ![]() a do mnie lecą: - Annick Goutal Mandragore (r) 0,5 ml - Maroussia 0,4 ml - Byblos Sandalo 1 ml (r) - Chopard Wish 5 ml w 10 ml atomku Jeśli tak, to lecę na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3506 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
- PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Trussardi Jeans 0,9 ml (f) Ale nic na siłę - jeśli nic Cię u mnie nie kusi, to nie odbieraj mojego pytania, jako namolnego namawiania ![]() ------------- Edit: chyba już nieaktualne ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-02-03 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
kolorowe alieny ? które stelle ?
![]() od razu piszę,że mam tylko fiolki 2 i 4ml. u ciebie ewent. widzę: Sensuous EDP (max 5ml - przy czymś super może więcej) Aqua Allegoria Mandarine Basilic (max 2,5ml) Belle de Minuit (zostało ok.3ml) |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1-2ml: Alien Liqueur Stella Rose Absolute 1-4ml: Mugler Alien Sunessence Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil Stella Sheer 2008 Stella Nude - możliwość odlewki Najlepiej po trochu każdego, chociaż najbardziej zależy mi na 4 pierwszych ![]()
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak widzisz swoje mililitry? Aqua Allegoria Mandarine Basilic - 2,5ml Belle de Minuit ok.3ml Sensuous EDP - odlewka ???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Belle de Minuit ok.3ml Sensuous EDP - odlewka 5ml ? ![]() Alien Liqueur - 1ml Stella Rose Absolute - 2ml Mugler Alien Sunessence - 2ml Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil - 2ml Stella Sheer 2008 - 2ml Stella Nude - 1ml Żeby było w miarę równo ml, chyba, że masz jakąś inną propozycję ![]() Aha, mam jeszcze wszystkie 3 I Coloniali z serii Spirit of Africa i z każdej mogę zrobić hojną odlewkę ![]()
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2011-02-03 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.