|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Dzieki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Wczorajszy seksik nie pomogl..
Dzis ok 18 wzielam olej rycynowy.. narazie nic.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zadomowienie
|
anoxa cokolwiek nie będzie to chyba i tak na Twoja korzyść wyjdzie, jeśli będą cię leczyć to dobrze a jeśli wywołają albo cesarkę to też chyba jeszcze lepiej dla ciebie.Nie chciała bym być na Twoim miejscu i nie zazdroszczę ci , zwariować można ciągle jakieś badania, wyniki a tak naprawdę nic nie posuwa się do przodu.Mogło by się już coś wyjaśnić.Może coś wymyślą i nie będziesz musiała znosić towarzystwa tej głupiej dziewuchy jak koleżanka wyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Aaa i muszę Wam powiedzieć jaki ze mnie pokręcony typ człowieka
![]() ![]() ![]() ![]() żabka czy to Ty pytałaś o poziom hemoglobiny? Ja miałam teraz 10,8. Na ostatniej morfologii wyszło mi 11,1 i już wtedy gin przepisała mi żelazo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, bo w balerinach mi już trochę ciepło w takie temperatury.
Siedzę sobie z nóżkami w zimnej wodzie, fajnie tak sobie pomoczyć chociaż do kostek. W sumie na ogródku mam basen, ale taki rozporowy i trzeba do niego wejść, nie można usiąść na brzegu i moczyć nóg więc odpada. Cytat:
Jedyne pocieszenie jakie wydaje mi się odpowiednie to to, że już bliżej niż dalej ![]() A u mnie 24 dni do ściągnięcia krążka ![]() A co do języka angielskiego, czy w ogóle języków to jestem wdzięczna nauczycielom, na których trafiłam, że tak naciskali na naukę języków, bo teraz znam podstawy 3 języków, z czego angielski najlepiej bo najwięcej mam z nim styczności, a niemiecki i francuski już mniej ale jakby trzeba było to można odświeżyć i uczyć się dalej.
![]() |
#3486 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Wtajemniczenie
|
To ja bardziej poświętowałam Twój zdany egzamin, bo wypiłam dwie szklaneczki
![]() Ja myślę, że wystarczy przestać chcieć i przestać o tym myśleć a akcja sama się rozkręci.
#3488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Wtajemniczenie
|
Mi grillowane w tym roku szkodzi
![]() Ja dziś sałatkę z pomidora i cebulki ze śmietaną miałam na obiad bo w taki upał nic innego nie chciało mi się jeść. Chyba mi się te nogi rozmoczą w tej wodzie, ale jest tak przyjemnie ![]()
#3490 |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z działki. Fajna pogoda bo nie było az tak gorąco, wiał wiaterek i słonko chowało sie za chmury. Zjadłam karczek z grilla i czereśnie prosto z drzewa.
Niestety mój mąż ma teraz 39C. Zrobiłam mu okład z zimnej wody i ma sie wypocić. Oby mu szybko przeszło. papeteria to na pewno nie chodzi o to, że sie mężowi przestałaś podobac. Super z Ciebioe laska! Mężczyźni to twardziele, ale małe dzieci zawsze działaja na nich rozczulająco. On sie boi o małego. Ale może mu przejdzie. anuszka gratulację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
papeteria jeslik to Cie pocieszy to moj tz dzis mnie uswiadomil, ze to nie byl sex tylko ZABIEG w celu wygonienia malej
![]() ola_k11 no i super, ze wozek kupiony i ze jestes zadowolona lazurowa bardzo ladne sandalki ![]() anoxa mam nadzieje, ze to nic powaznego, mialas wczescniej tez to podwyzszone? Wiolek kciuki abys sie odkorkowala ![]() Dziewczyny widze, ze pisalyscie dzisiaj, ze jestescie obolale cale ok ja tez jestem, ale mam pytanie czy wy z bolu nie mozecie chodzic ? Ja dzis caly dzien mam wrazenie jakby mi kleszczami ktos rozwieral kosci w miednicy i wzgorku lonowym, nie wiem wczesniej tak nie mialam moze dzidzia juz glowke tam wsadzila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałatkę miałam grecką- feta, pomidorki, oliwki, ogórek, sałata lodowa, sos tzatziki ![]() ja też muszę porządnie wymoczyć giry ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja miałam mnóstwo tych sentencji, uczyliśmy się też kolęd po łacinie :0 w sumie fajnie było... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oby sie ruszylo u Ciebie bo wiem jak bardzo chcesz miec juz maluszka przy sobie! anoxa kurcze ty tez sie masz z tymi badaniami. Mam nadzieje ,ze albo bedzie dobrze i te wyniki nie beda takie zle albo zrobia Ci ta cesarke zeby Cie juz nie meczyc i nie trzymac tyle.
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zadomowienie
|
anuszka no właśnie też żałuje bo jakby nauczyciel przycisną to może bym sobie coś do głowy wbiła
![]() ![]() ja też chciałam żeby mały dotrwał do 4 a to już jutro a potem może już spokojnie jak podtuczy się jeszcze troszke, to co umawiamy się np na 16 ? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że sandałki się podobają. W sumie takie niskie to nie w moim stylu, ale będą wygodne, a jeszcze przyjdzie czas na szpilki i obcasy. Mi tylko kręgosłup ostatnio daje popalić, szczególnie w nocy ![]() Cytat:
Takich nauczycieli najfajniej i mimo wszystko najdłużej się wspomina. A z łacińskich sentencji i tak najbardziej podoba mi się: Amor vincit omnia.
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, może być 16 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dzis bylam nad zegrzem-mialam lezaczek i parasolke ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
lazurowa my się uczyliśmy amor omnia vincit
![]() ![]() Mnie się podoba- per aspera ad astra (przez ciernie do gwiazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Wtajemniczenie
|
aniu-mam jeszcze pytanie co do porodu-robili Ci lewatywe?czy sama robilas?a moze Cie przeczyscilo? ciekawam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Raczkowanie
|
Cześć Mamuśki!!!!!!!!!
Ja po wizycie i tak: narazie wszystko pozamykane, ale główka już nisko wchodzi w kanał. Miałam USG i moja malutka to taki kolosek bo ma 3340g a gin powiedział że może się urodzić nawet ponad 4kg ,tym bardziej że synek też był klockiem (3750g) No i ogólnie powiedział że możemy już rodzić ![]()
#3505 | |
Zakorzenienie
|
agravka takich ludzi to ja bym sama chętnie przywiązała łańcuchem :/
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- madziorek super ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do nauki jezykow to ja nauczylam sie w 3 miesiace norweskiego ,ktory uwazalam za szatanski jezyk ,takze wszystko mozna ,najlepiej zostac przycisnietym do muru jak ja kiedys bylam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
kto wie ktora bedzie nastepna...teraz coraz wiecej chetnych juz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my sobie lezymy. Michcio spi po jedzonku. ja sie troche laktatorem pobawilam no i herbatke z hippa zaczelam pic i pojawila sie pierwsza mala kropelka siary ![]() ![]() aaa i zapytalam czy w niedziele sa tu wypisy i sa ![]() niezawsze ja mialam takie bole ze nie moglam chodzic. najgorzej bylo wstac jak siedzialam albo lezalam bo jak rozchodzilam troche to juz bylo lepiej. ale mnie bardziej w pachwinach bolalo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A infekcja faktycznie mogła być od tego... ja np. przez to bym tylko spała spała i spała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.