Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-03, 18:35   #3481
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
no coś ty poprostu ja miałam kiedyś takie podejście, że jak nauczyciel nie przycisną to ja miałam w d.... czego oczywiście teraz żałuje bo nie mam nawet podstaw, komplenie nic nie umiem. na maturze puściły mnie z litości a pisemny ściągnełam karte odpowiedzi od kogoś ....
bo w liceum na angl albo mnie nie było albo sobie czytałam książki ;/ niestety głupia byłam więc teraz będe musiała się zabrac i od podstaw uczyć sama :/
Ahaaa... To szkoda, że w liceum nie trafiłaś na moją nauczycielkę Ja miałam angielski tylko w liceum i to poziom rozszerzony, więc podstaw nie było i musiałam nadrobic sama Na jej lekcje nie można było przyjść nieprzygotowanym... Kiedyś widziała mnie i moją koleżankę jak szłysmy na wagary i potem miałyśmy przej...ane

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość

anuszka gratuluję zdanego egzaminu, tylko się nie opij tą pepsi
Dzieki Eee, nie, wypiłam tylko 1 szklaneczkę
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
GRATULUJE teraz mozesz spokojnie szykowac sie do porodu

ech... dziewczyny mam juz dosyc tych wszystkich co rusz to nowych wynikow...
Właśnie chciałam, żeby maluch dotrwał do 3 lipca Teraz niech jeszcze z tydzień- dwa posiedzi u mamy, nabierze ciałka i może spokojnie wychodzić Współczuję Ci tego szpitala, badań... Jeszcze troszkę...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 18:37   #3482
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Wczorajszy seksik nie pomogl..
Dzis ok 18 wzielam olej rycynowy.. narazie nic.. ja juz chce!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 18:38   #3483
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

anoxa cokolwiek nie będzie to chyba i tak na Twoja korzyść wyjdzie, jeśli będą cię leczyć to dobrze a jeśli wywołają albo cesarkę to też chyba jeszcze lepiej dla ciebie.Nie chciała bym być na Twoim miejscu i nie zazdroszczę ci , zwariować można ciągle jakieś badania, wyniki a tak naprawdę nic nie posuwa się do przodu.Mogło by się już coś wyjaśnić.Może coś wymyślą i nie będziesz musiała znosić towarzystwa tej głupiej dziewuchy jak koleżanka wyjdzie
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 18:39   #3484
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Aaa i muszę Wam powiedzieć jaki ze mnie pokręcony typ człowieka Niby po żelazie ma się zaparcia, a ja teraz chodzę codziennie dziś byłam 2 razy A może juz byłam tak bardzo zaparta, że bardziej się nie dało
żabka czy to Ty pytałaś o poziom hemoglobiny? Ja miałam teraz 10,8. Na ostatniej morfologii wyszło mi 11,1 i już wtedy gin przepisała mi żelazo.
Stary 2010-07-03, 18:40   #3485
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
lazurowa sandałki ładne i widać wygodne będą
Mam nadzieję, bo w balerinach mi już trochę ciepło w takie temperatury.

Siedzę sobie z nóżkami w zimnej wodzie, fajnie tak sobie pomoczyć chociaż do kostek.
W sumie na ogródku mam basen, ale taki rozporowy i trzeba do niego wejść, nie można usiąść na brzegu i moczyć nóg więc odpada.

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ech... dziewczyny mam juz dosyc tych wszystkich co rusz to nowych wynikow...

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

jusdan ja juz przez 10 dni jakis antybioty dostawalam na to z pochwy co mialam a wczoraj rozmawialam z jedna babka na oddziale tez ma podwyzszone to crp (ja mam 10 ona ma 11) i powiedzieli jej ze jak sie nie zmieni to zrobia jej cesarke a ona jest w 37tc wiec juz sama nie wiem ale wole sie nie nastawiac
Kochana nie dziwię się, że masz już dość, bo co rusz to coś się przyczepia do Ciebie.
Jedyne pocieszenie jakie wydaje mi się odpowiednie to to, że już bliżej niż dalej

A u mnie 24 dni do ściągnięcia krążka

A co do języka angielskiego, czy w ogóle języków to jestem wdzięczna nauczycielom, na których trafiłam, że tak naciskali na naukę języków, bo teraz znam podstawy 3 języków, z czego angielski najlepiej bo najwięcej mam z nim styczności, a niemiecki i francuski już mniej ale jakby trzeba było to można odświeżyć i uczyć się dalej.
Stary 2010-07-03, 18:43   #3486
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
[FONT=&quot]No to może teraz troche o porodzie.
Dzielna dziwczynka! I wazne ze wszystko ok poszlo i tak szybciutko.. Jakby tak mialo cie bolec mocno 2 doby... uff
Stary 2010-07-03, 18:43   #3487
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dzieki Eee, nie, wypiłam tylko 1 szklaneczkę
To ja bardziej poświętowałam Twój zdany egzamin, bo wypiłam dwie szklaneczki

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Ja myślę, że wystarczy przestać chcieć i przestać o tym myśleć a akcja sama się rozkręci.
Stary 2010-07-03, 18:48   #3488
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
To ja bardziej poświętowałam Twój zdany egzamin, bo wypiłam dwie szklaneczki
Miło mi Ja doprawiłam kiełbachą (z grilla- żeby nie było)

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
A co do języka angielskiego, czy w ogóle języków to jestem wdzięczna nauczycielom, na których trafiłam, że tak naciskali na naukę języków, bo teraz znam podstawy 3 języków, z czego angielski najlepiej bo najwięcej mam z nim styczności, a niemiecki i francuski już mniej ale jakby trzeba było to można odświeżyć i uczyć się dalej.
Ja miałam angielski, niemiecki i łacinę (nie podwórkową). Cisnęli nas tylko z angielskiego i łaciny. Z niemca też co nieco kumam, ale mniej. A łacina niezbyt mi się przydaje w zyciu codziennym. W sumie tylko raz się przydała- jak odebrałam wyniki badań hostopatologicznych po poronieniu.
Stary 2010-07-03, 18:48   #3489
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Miło mi Ja doprawiłam kiełbachą (z grilla- żeby nie było)
Mi grillowane w tym roku szkodzi

Ja dziś sałatkę z pomidora i cebulki ze śmietaną miałam na obiad bo w taki upał nic innego nie chciało mi się jeść.

Chyba mi się te nogi rozmoczą w tej wodzie, ale jest tak przyjemnie
Stary 2010-07-03, 18:49   #3490
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Wróciliśmy z działki. Fajna pogoda bo nie było az tak gorąco, wiał wiaterek i słonko chowało sie za chmury. Zjadłam karczek z grilla i czereśnie prosto z drzewa.
Niestety mój mąż ma teraz 39C. Zrobiłam mu okład z zimnej wody i ma sie wypocić. Oby mu szybko przeszło.

papeteria to na pewno nie chodzi o to, że sie mężowi przestałaś podobac. Super z Ciebioe laska! Mężczyźni to twardziele, ale małe dzieci zawsze działaja na nich rozczulająco. On sie boi o małego. Ale może mu przejdzie.

anuszka gratulację
Stary 2010-07-03, 18:50   #3491
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Ja myślę, że wystarczy przestać chcieć i przestać o tym myśleć a akcja sama się rozkręci.
Ostatnio 1,5 tyg po w szpitalu po oxyto sie zaczelo.. i to licho.. i dlugo.. ehh widac chyba za bardzo chcialam, a teraz chce jeszcze bardziej

Zmykam, bo szwagier bierze kompa
Stary 2010-07-03, 18:50   #3492
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Ja miałam angielski, niemiecki i łacinę (nie podwórkową). Cisnęli nas tylko z angielskiego i łaciny. Z niemca też co nieco kumam, ale mniej. A łacina niezbyt mi się przydaje w zyciu codziennym. W sumie tylko raz się przydała- jak odebrałam wyniki badań hostopatologicznych po poronieniu.
A ja zawsze chciałam się uczyć łaciny... Dużo nam babka na polskim wpajała takich złotych myśli po łacinie, typu: homo sum et nihil humanum a me alienum esse puto (chyba dobrze napisałam, bo z pamięci pisałam )
Stary 2010-07-03, 18:53   #3493
niezawsze
Zakorzenienie

papeteria jeslik to Cie pocieszy to moj tz dzis mnie uswiadomil, ze to nie byl sex tylko ZABIEG w celu wygonienia malej

ola_k11 no i super, ze wozek kupiony i ze jestes zadowolona

lazurowa bardzo ladne sandalki i cena swietna

anoxa
mam nadzieje, ze to nic powaznego, mialas wczescniej tez to podwyzszone?

Wiolek kciuki abys sie odkorkowala

Dziewczyny widze, ze pisalyscie dzisiaj, ze jestescie obolale cale ok ja tez jestem, ale mam pytanie czy wy z bolu nie mozecie chodzic ? Ja dzis caly dzien mam wrazenie jakby mi kleszczami ktos rozwieral kosci w miednicy i wzgorku lonowym, nie wiem wczesniej tak nie mialam moze dzidzia juz glowke tam wsadzila musze chodzic okrakiem i to boli naprawde !!!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 18:56   #3494
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Mi grillowane w tym roku szkodzi

Ja dziś sałatkę z pomidora i cebulki ze śmietaną miałam na obiad bo w taki upał nic innego nie chciało mi się jeść.

Chyba mi się te nogi rozmoczą w tej wodzie, ale jest tak przyjemnie
mnie dziś o dziwo nie boli żołądek po grillu, a tak to niestety też miałam problemy!
Sałatkę miałam grecką- feta, pomidorki, oliwki, ogórek, sałata lodowa, sos tzatziki
ja też muszę porządnie wymoczyć giry

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
A ja zawsze chciałam się uczyć łaciny... Dużo nam babka na polskim wpajała takich złotych myśli po łacinie, typu: homo sum et nihil humanum a me alienum esse puto (chyba dobrze napisałam, bo z pamięci pisałam )
Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce Dobrze, dobrze
Ja miałam mnóstwo tych sentencji, uczyliśmy się też kolęd po łacinie :0 w sumie fajnie było... Ale jak babka szła korytarzem to co niektórzy srakę mieli na sam jej widok
Stary 2010-07-03, 18:56   #3495
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
żabka czy to Ty pytałaś o poziom hemoglobiny? Ja miałam teraz 10,8. Na ostatniej morfologii wyszło mi 11,1 i już wtedy gin przepisała mi żelazo.
Tak ,ja pytalam o poziom hb ,a ile przyjmujesz tego zelaza ? Bo ja bym chciala zaczac zazywac przed nastepna wizyta w piatek ,tylko nie chce znowu przesadzic.

Cytat:
Ciekawe czy Cie przeczysci
Oby sie ruszylo u Ciebie bo wiem jak bardzo chcesz miec juz maluszka przy sobie!

anoxa kurcze ty tez sie masz z tymi badaniami. Mam nadzieje ,ze albo bedzie dobrze i te wyniki nie beda takie zle albo zrobia Ci ta cesarke zeby Cie juz nie meczyc i nie trzymac tyle.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 18:57   #3496
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
anuszka gratulację
Dzięki
Stary 2010-07-03, 18:57   #3497
wiolek1
Zadomowienie

anuszka no właśnie też żałuje bo jakby nauczyciel przycisną to może bym sobie coś do głowy wbiła no ale teraz już nie ma co żałować tylko będe sie musiała zabrać za to hmmm nie wie może od września

ja też chciałam żeby mały dotrwał do 4 a to już jutro a potem może już spokojnie jak podtuczy się jeszcze troszke, to co umawiamy się np na 16 ? byle by przed 18 bo mój gin na urlop idzie

Cytat:
powodzenia
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 19:00   #3498
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Tak ,ja pytalam o poziom hb ,a ile przyjmujesz tego zelaza ? Bo ja bym chciala zaczac zazywac przed nastepna wizyta w piatek ,tylko nie chce znowu przesadzic.
Ona mi kazała po tym 11,1 brać 1 tabletkę co drugi dzień! Ale nic to nie dało, bo jeszcze spadło więc sama sobie zwiększyłam dawkę i biorę codziennie po 1 tabletce. Mam tardyferon, tam jest chyba 80 mg tego żelaza.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dziewczyny widze, ze pisalyscie dzisiaj, ze jestescie obolale cale ok ja tez jestem, ale mam pytanie czy wy z bolu nie mozecie chodzic ? Ja dzis caly dzien mam wrazenie jakby mi kleszczami ktos rozwieral kosci w miednicy i wzgorku lonowym, nie wiem wczesniej tak nie mialam moze dzidzia juz glowke tam wsadzila musze chodzic okrakiem i to boli naprawde !!!
ja nie mam tego typu dolegliwości... Chodzę tylko trochę wolniej, ale ogólnie nic mnie nie boli
Stary 2010-07-03, 19:01   #3499
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
papeteria jeslik to Cie pocieszy to moj tz dzis mnie uswiadomil, ze to nie byl sex tylko ZABIEG w celu wygonienia malej

ola_k11 no i super, ze wozek kupiony i ze jestes zadowolona

lazurowa bardzo ladne sandalki i cena swietna

anoxa
mam nadzieje, ze to nic powaznego, mialas wczescniej tez to podwyzszone?

Wiolek kciuki abys sie odkorkowala

Ten Twój Tż to ma teksty
Fajnie, że sandałki się podobają. W sumie takie niskie to nie w moim stylu, ale będą wygodne, a jeszcze przyjdzie czas na szpilki i obcasy.

Mi tylko kręgosłup ostatnio daje popalić, szczególnie w nocy ale nie marudzę, bo w sumie to i tak dużo różnych dolegliwości mnie ominęło.

Cytat:
mnie dziś o dziwo nie boli żołądek po grillu, a tak to niestety też miałam problemy!
Sałatkę miałam grecką- feta, pomidorki, oliwki, ogórek, sałata lodowa, sos tzatziki
ja też muszę porządnie wymoczyć giry

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce Dobrze, dobrze
Ja miałam mnóstwo tych sentencji, uczyliśmy się też kolęd po łacinie :0 w sumie fajnie było... Ale jak babka szła korytarzem to co niektórzy srakę mieli na sam jej widok
Grecka mówisz... mniam. Muszę w najbliższym czasie zrobić.

Takich nauczycieli najfajniej i mimo wszystko najdłużej się wspomina.
A z łacińskich sentencji i tak najbardziej podoba mi się: Amor vincit omnia.
Stary 2010-07-03, 19:02   #3500
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
anuszka no właśnie też żałuje bo jakby nauczyciel przycisną to może bym sobie coś do głowy wbiła no ale teraz już nie ma co żałować tylko będe sie musiała zabrać za to hmmm nie wie może od września

ja też chciałam żeby mały dotrwał do 4 a to już jutro a potem może już spokojnie jak podtuczy się jeszcze troszke, to co umawiamy się np na 16 ? byle by przed 18 bo mój gin na urlop idzie
jak to się mówi- nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem
Ok, może być 16 Moja gin na szczęście już po urlopie, miała do 1 lipca
Stary 2010-07-03, 19:03   #3501
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaa i muszę Wam powiedzieć jaki ze mnie pokręcony typ człowieka Niby po żelazie ma się zaparcia, a ja teraz chodzę codziennie dziś byłam 2 razy A może juz byłam tak bardzo zaparta, że bardziej się nie dało
ja mam to samo, mimo zelaza zalatwiam sie 2-3 razy dziennie
Cytat:
moze cos sie zaczyna???

ja dzis bylam nad zegrzem-mialam lezaczek i parasolke bylo baaardzo milo tylko wkurzyla mnie dziewczyna, ktora wziela na plaze KOTA przywiazala go i on jak pies na lancuchu chodzil i mialczal.Biedak w tym sloncu musial siedziec, piach go grzal i pewnie czul sie jak w wielkiem kuwecie a ona sobie piwko pila i krzyczala na chlopaka ktory z nia byl coraz glosniej...debilka normalnie.... uh
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 19:04   #3502
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

lazurowa my się uczyliśmy amor omnia vincit niby ta kolejność ma znaczenie. Dużo prawdy jest w tej sentencji, oby u Ciebie się sprawdziło

Mnie się podoba- per aspera ad astra (przez ciernie do gwiazd )
Stary 2010-07-03, 19:06   #3503
agravka
Wtajemniczenie

aniu-mam jeszcze pytanie co do porodu-robili Ci lewatywe?czy sama robilas?a moze Cie przeczyscilo? ciekawambo jeszcze nie kupilam lewatywy, licze ze mnie przeczysci samo, gorzej jak nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-03, 19:06   #3504
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Cześć Mamuśki!!!!!!!!!
Ja po wizycie i tak: narazie wszystko pozamykane, ale główka już nisko wchodzi w kanał. Miałam USG i moja malutka to taki kolosek bo ma 3340g a gin powiedział że może się urodzić nawet ponad 4kg ,tym bardziej że synek też był klockiem (3750g) No i ogólnie powiedział że możemy już rodzić Stwierdził że ciąża jest już dojrzała ( łożysko ma już jekieś tak zwapnienia co świadczy o dojrzałości,czy jakoś tak) A z om mam termin dopiero na 4 sierpień. tak że może się wepcham w kolejkę??????

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 19:08   #3505
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

agravka takich ludzi to ja bym sama chętnie przywiązała łańcuchem :/

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
aniu-mam jeszcze pytanie co do porodu-robili Ci lewatywe?czy sama robilas?a moze Cie przeczyscilo? ciekawambo jeszcze nie kupilam lewatywy, licze ze mnie przeczysci samo, gorzej jak nie
A u Ciebie w szpitalu nie robią?

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

madziorek super No i faktycznie duża dzidzia Ciekawe co mi ginka powie we wtorek, już nie mogę się doczekać
Stary 2010-07-03, 19:10   #3506
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa my się uczyliśmy amor omnia vincit niby ta kolejność ma znaczenie. Dużo prawdy jest w tej sentencji, oby u Ciebie się sprawdziło

Mnie się podoba- per aspera ad astra (przez ciernie do gwiazd )
A no widzisz- zawsze się czegoś można nauczyć. Od dziś będę pamiętała, że ta kolejność ma znaczenie
Stary 2010-07-03, 19:12   #3507
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Ona mi kazała po tym 11,1 brać 1 tabletkę co drugi dzień! Ale nic to nie dało, bo jeszcze spadło więc sama sobie zwiększyłam dawkę i biorę codziennie po 1 tabletce. Mam tardyferon, tam jest chyba 80 mg tego żelaza.
Dzieki ,to teraz rozwialas moje watpliwosci.Czyli nie przesadze jak bede brala 3xHemofer =27 mg zelaza,zwieksze najwyzej ilosc produktow bogatych w zelazlo. A w pn. postaram sie umowic na wizyte. Czuje ,ze to przez ten obnizony poziom hg ta cholerna infekcja organizm sie oslabil i przez to cos sie przypaletalo.

Co do nauki jezykow to ja nauczylam sie w 3 miesiace norweskiego ,ktory uwazalam za szatanski jezyk ,takze wszystko mozna ,najlepiej zostac przycisnietym do muru jak ja kiedys bylam Az zakuwalam dnie i noce. Odrazu wszystko do glowy wchodzi

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 19:15   #3508
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
agravka takich ludzi to ja bym sama chętnie przywiązała łańcuchem :/

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

A u Ciebie w szpitalu nie robią?

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

szczerze mowiac nie wiem planowalam zrobic sama w domu, ale jakos nie moge sie zebrac do kupna... licze na samooczyszczenie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
A z om mam termin dopiero na 4 sierpień. tak że może się wepcham w kolejkę??????
gratuluje, ze na wizycie wszystko ok!!! bardzo sie ciesze!!!
kto wie ktora bedzie nastepna...teraz coraz wiecej chetnych juz
Stary 2010-07-03, 19:19   #3509
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
nie robilam sama oni tez nie robili. nawet sie mnie nikt nie pytal nic na ten temat. nie przeczyscilo mnie tez, raczej normalnie sie zalatwilam. a w trakcie porodu to juz nie wiem co sie dzialo wiadomo ze czulam ze mi sie chce kupke no ale tak wygladaja parte.

my sobie lezymy. Michcio spi po jedzonku. ja sie troche laktatorem pobawilam no i herbatke z hippa zaczelam pic i pojawila sie pierwsza mala kropelka siary damian mi kupil te nakladki silikonowe i w nich maly juz potrafi sie przyssac wiec jak sie obudzi to sprubujemy moze cos tam poleci

aaa i zapytalam czy w niedziele sa tu wypisy i sa no i jak sie lekarz zgodzi to moze do domku jutro pojdziemy. nie na pewno ale kto wie... tylko musi sie zgodzic bo wypisy sa do 13 a dwie doby o 15 mina.

niezawsze ja mialam takie bole ze nie moglam chodzic. najgorzej bylo wstac jak siedzialam albo lezalam bo jak rozchodzilam troche to juz bylo lepiej. ale mnie bardziej w pachwinach bolalo
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 19:20   #3510
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Dzieki ,to teraz rozwialas moje watpliwosci.Czyli nie przesadze jak bede brala 3xHemofer =27 mg zelaza,zwieksze najwyzej ilosc produktow bogatych w zelazlo. A w pn. postaram sie umowic na wizyte. Czuje ,ze to przez ten obnizony poziom hg ta cholerna infekcja organizm sie oslabil i przez to cos sie przypaletalo.
Myślę, że taka dawka będzie ok choc lekarzem nie jestem

A infekcja faktycznie mogła być od tego...
ja np. przez to bym tylko spała spała i spała...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości