Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-29, 16:04   #3481
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Kasiorek

Madizulka foty super! ajniutki golask na plaży

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 17:38   #3482
pola25
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

witajcie.przez ostatnie 3 dni bylam w pracy i nie mialam czasu pisac.

w pn bylismy ul lekarza, Dawid ma pluca czyste tylko nosek zawalony i kaszel.dostal:2 syropy,cos do nosa, tantum verde na dziasla. prawie nic nie przybral przez 3 tyg,wazy ok9300 ale lekarka mowi ze ok bo i tak ma wage rocznego dziecka, a jak dziecko zabkuje to ma szybszy metabolizm i nie przybiera.

bylam u laryngologa,powiedzial abym zrobila hormony i usg szyi bo mam jakas gruba szyje!i cos tam twardego i moge miec cos z tarczyca.kurcze...mam nadzieje, ze to nic zaawansowanego.w sumie schudlam jakis czas temu sporo,wlosy mi wypadaja...

czekam na TŻ, mial byc szybko a pojechal z moja glupia tesciowa a prosilam go zeby byl szybko w domu bo ten chce miec czas dla siebie, a do pracy musze tyle zrobic. wkuirzyl mnie.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 18:39   #3483
pysiamn
Zakorzenienie

No dziewczyny za postąpy maluchów ...

jak oglądam fotki i czytam to mam doła że moje się uwstecznia ...nic nowego nadal sama nie siada nie raczkuje i nie wstaje ...mimo że jest dość silna

Ciczę z nią codziennie... i widocznie jeszcze nie jej czas

Madziulka ...ten twój przystojniak nie wiem jak on to robi ale kradnie mi serceeeeeeee
Fajne fotki i za stojaczka

Dla chorowitków

ps Kuba zachwycony przedszkolem chyba się stęsknił ...przybył z nowymi pracami ...już wiszą na magnetycznej ścianie ...
Już mówił że będzie chodził cały tydzień bo przecież dziś poniedziałek
hihi

No i zrobił piękną laurkę dla tatusia

Z teściową uszło......

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 19:03   #3484
pola25
Zakorzenienie

wrócili.Dawidek już zdążył usnąć.zmęczona jestem jak zawsze.jeszcze coś obejrzę i spać bo padam.na szczęście jutro mam wolne.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Pysia a jak ćwiczysz z Córcią?niee przejmuj się, mój sam nie siedzi, nie raczkuje,mają jeszcze czas,moja lekarka powiedziala,że jak Dawidek wyzdrowieje, mamy przyjść, a ona posprwdza czy ma odruchy prawidłowe i ma dać mu ćwiczenia na raczkowanie.
Stary 2010-09-29, 19:10   #3485
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Jula podnosi pupkę i próbuje raczkować. Robi już parę kroczków
Za to pełza do tyłu hehe :d bardo szybko już
Stary 2010-09-29, 20:04   #3486
pola25
Zakorzenienie

Dawidek pełza już od 5 miesiąca, ale pupy jakoś nie ma siły podnieść.
Stary 2010-09-29, 20:13   #3487
kasiorekzeta
Rozeznanie

Wydaje mi się, że na szybsze samodzielne siedzenie, czy teraz na raczkowanie ma duży wpływ kilka kwestii (u Nas tak było)

- Maja sama ćwiczyła, bo bardzo dużo leżała na brzuchu - praktycznie non stop jej czas aktywności to brzuch. Jak była na brzuchu to podnosiłam wysoko zabawkę nad jej głową,ona się za nią patrzyła, a to powodowało, że dodatkowo jej mięśnie brzucha pracowały
- Dodatkowo jak była na pleckach to robiłyśmy windę, czyli chwytanie za łapki ale w nadgarstkach koniecznie i jedzie winda do góry, Majcia się podciągała, a potem jedzie winda na dół i leżała i tak kilkakrotnie. To również na mięśnie
- stolik skoczek wykształcił w Mai bardzo dobrą równowagę. Od momentu gdy go ma coraz to pewniej siedziała sama i coraz mniej się chwiała. Parę minutek w nim dziennie wystarczało - a wtedy ja miałam czas na przygotowanie obiadu
- moja Majka nigdy nie była rączkowa, ona w ogóle nie lubi być na rękach. Bardzo mi na tym zależało. Sama musiała świat poznawać i kombinować jak się do zabawek dostać. Dlatego u Nas już od dawna w salonie leży kołdra i tam jest plac zabaw Mai. I dziś tak kombinowałą, że tyłek w góre i raczek się ruszył

To są niektóre z rzeczy które myślę, że miały wpływ na szybszy rozwój ruchowy. Ale i tak każde dziecko rozwija się indywidualnie i poprostu teraz był jej czas na te umiejętność.
Tak więc umie sama siadac, pomału raczkuje a zębów dalej brak
Majka 23.02.2010

http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png
kasiorekzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:16   #3488
pola25
Zakorzenienie

Kasiorek Dawid też uwielbia pozycję na brzuchu i mimo to nie raczkuję ani nie siedzi samodzielnie choć jak go posadze to potrafi sam długo siedzieć,oczywiście bez podparcia.
Stary 2010-09-29, 20:22   #3489
celka2000
Zakorzenienie

moja Zuza tez nie siada, nie raczkuje. Ledwo co usiedzi przez chwilke jak sie ja posadzi. I od kilku dni potrafi tez chwile postac jak sie ja postawi. Sama nie staje, bo nie ma jak (caly dzien na podlodze spedza).
Ale podnosi tylek i kiwa sie na raczkach. Pelza do tylu, kreci sie wokol wlasnej osi. Tyle.
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:30   #3490
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Kasiorek Dawid też uwielbia pozycję na brzuchu i mimo to nie raczkuję ani nie siedzi samodzielnie choć jak go posadze to potrafi sam długo siedzieć,oczywiście bez podparcia.
u nas jest tak samo

Cytat:
Napisane przez karola_sz Pokaż wiadomość
Wpadam do Was z taką zarąbistą nowiną: mój łysol nauczył się "kosi kosi łapki" i machać "papa" łapulcem jak się żegna z mamusią. Normalnie duma mnie rozpiera jakby co najmniej doktorat zrobił . Już go nagrałam - jak wrócę z pracy to wrzucę.

Blonde - jak Ci tu dobrze, znaczy czas wracać na stałe
dla Adasia.

Ja juz bym mogła zostac, bo wystarczy mi roboty dla tepych Iroli, ale mojemu mezowi jakos nie spieszno jeszcze, a o oddzielnym zyciu nie ma mowy
Jak narazie postanowione, ze najdłuzej do momentu szkoły zostajemy, czyli jeszcze z 4 lata

Madziulka super fotkiSzymek uroczy

Dzis bylismy odwiedzic rodzinke za miastem
Jutro mama ma wolne i zabiera nas na obiad do chinskiej restauracjino i zaczynamy pakowaniebedzie ciezko z bagazem

Pozdrawiam!
Stary 2010-09-29, 21:14   #3491
gosbaj
Zadomowienie

hej mamusie

a my dzisiaj bylismy u mojej kuzynki w Głogowie. ona ma rocznego synka wiec Krzys mial sie z kim bawic a ja popatrzec jakiego malego rozbojnika bede miala za 4 miesiace w sumie to wzrostem i wygladem sie zbytnio nie roznili, jedyne tym ze on chodzi a Krzys raczkuje no i on chodzil po domu a Krzys ganial za nim na czworaka maly spi i ja zaraz tez zmykam do lozeczka.

Madziulka extra fotki
Aldii za postepy
Karola za kosi kosi i papa my sie dalej uczymy

a jezeli o chodzi o ruchowe umiejetnosci to spokojnie kazdy maluszek zacznie. moj zaczal szybko tak mi sie wydaje. bo siedzial pewnie jak mial 6 m-cy, jak mial 7 to zaczal wstawac a jak 7,5 to raczkowac tak pewnie i sprawnie. troszke nei pokolei ale coz on nigdy nie byl ksiazkowy. no i on zawsze byl bardzo wyrywny do wszystkiego i nigdy nie umial ulezec na miejscu od malenkiego ciagle wierzgal nogami no i tez cale dnie spedzal na brzuchu na podlodze albo w kojcu

aha no i jak bylam w pracy a maly z tz to podobno taka mu kupe mega walnal ze szok. wyleciala mu z pampka i pobrudzil koszulke spodnie i uwaga....nawet materac w kojcu tatus mial nei lada zadanie ale wybrnal. po prostu wzial malego pod prysznic
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-29, 21:24   #3492
kasiorekzeta
Rozeznanie

Gosbaj dla dzielnego taty

No dlatego też pisałam wcześniej, że każde dziecko rozwija się indywidualnie. I na każdego przyjdzie czas.
Jedynie pisałam co my robimy i co mogłoby ale nie musiało ułatwić wcześniejsze umiejętności ruchowe
A nóż miało wpływ , nie wiem
Majka 23.02.2010

Stary 2010-09-29, 22:14   #3493
aldii
Zakorzenienie

Karola
spozniony urodzinowy dla cory i za kosi kosi Lu tez sie nauczyla,ale papa jeszcze nie umie
Filka za usg, nowa kolezanke i ciaze przyjaciolki
Dobrze ze sie nie zakrztusila tym tiktakiem
Swietny tekst,musze zapamietac,bo do tej pory ograniczalam sie do kosi kosi
Ya
Kasiorekzeta co to za program ? Da sie @ przeslac ? Mnie cos ostatnio do czerni ciagnie...
edit.doczytalam,ale 30zl to sporo.
Mamuski macie cos darmowego ?????
Ja zeby wyczulam dopiero jak sie przebily
Moze to uczulenie na ktorys z lekow ?
za siadanie i raczki
Metody na oprycha podala juz Zebcia wiec nie bede powielac
Pantee jest sterimar baby i nie sciagaj wtedy,tylko poloz na brzuszku i samo powinno splynac
Faceci to najlepsi fryzjerzy (tak jak i kucharze)
Moja pediatra tez z tych,co nie wierza w homeopatie
Z ta waga to rzeczywiscie nieciekawie.moze zrob jej prywatnie morfologie
Kalka za siedzenie
Gosbaj za zabka.Fotki
Eudaimonia
Zebra
Pysia i
Najlepszego dla TZ
Sensuel
Sliczne foty.Szkoda,ze takmalo widac ta sukienke Dennego
Youyou
Bydgoszczanka
Celka my juz mamy za soba kilka upadkow ;/
PatkaM niestety nie doradze jak odzywyczaic lulania
W sprawie pracy moze jeszcze zadzwonia
Kwiat
Malinka slowa Olafka tez bym nie potrafila sie zloscic
Lilus szybko sie wdrozysz do pracy Ale tesknoty za malym nie zazdroszcze,na pewno jest ci ciezko
Madziulka biedactwo,kolejna mauska z problemem tarczycowym
Kamyk u nas z kawalkami bywa roznie
Jak je "normalne" jedzenie,to nawet lepiej sobie radzi niz czasami ze sloiczkami
Lu ma podobne butki,tylko bezowe i z jakimis kwiatkami wyhaftowanymi przy zapieciu
Blonde za okulary

z okazji wszystkich kolejnych urodzinek i zeby chorobska sobie poszly

Reszte nadrobie jutro...
Stary 2010-09-29, 22:49   #3494
kasiorekzeta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kasiorekzeta co to za program ? Da sie @ przeslac ? Mnie cos ostatnio do czerni ciagnie...
edit.doczytalam,ale 30zl to sporo.
Mamuski macie cos darmowego ?????
http://www.moje-fryzury.pl/wirtualny_fryzjer,2,0.html
darmowe Nie ma fryzur dużo, ale zawsze można cokolwiek zobaczyć. Może się przyda

http://ikf.styl.fm/kdf/wirtualny-fryzjer tu się płaci 3,66 zł za smsa

http://www.joanna.pl/fryzury/ darmowe

To koszt też 30zł, ale podobno niezłe http://dobieraniefryzury.pl/

A tu trzeba sprawdzić ale już zmęczona jestem, więc nie wiem czy darmowe. http://www.ofeminin.pl/fiche/uroda/f...e-w-sieci.html

Uciekam Mamusie
Dobrej nocki
Majka 23.02.2010

Edytowane przez kasiorekzeta
Czas edycji: 2010-09-29 o 23:03
Stary 2010-09-29, 22:55   #3495
filka2
Zadomowienie

kolejny nudny dzień za nami,przez te deszcze można zwariowac w domu.padało non stop i nie udało nam sie wyjść.jutro jak bedzie lepiej to ide do fryzjera a Adzie wezmie tesciowa po drodze do siebie,muszę tez brwi wyregulować i jakieś dodatki na wesele jeszcze dokupić.

musze sie pochwalić że moja córcia już chodzi przy łóżku,kroczek za kroczkiem w bok i sie przesuwa w łóżeczku tez czasami.w ogóle dzis stwierdziłam że ona juz taka duuża jest,zwykle ja jej wyciagałam zabawki na początku dnia a teraz już sama podchodzi do pudła siada i sobie wyciaga a ile sie przy tym nagada po swojemu.jest taka kochana,pamietam jak nie mogłam sie doczekac aż zacznie wyciagać rączki do mnie świadomie a teraz juz to robi cały czas i biega za mną jak piesek,nawet do wc, łapie za nogi i wstaje przy mnie.
aha gosbaj jaki Krzys cudaśny w tej czapulino i to zdjatko z napisami
madziulka przystojniak jak tala lalapozazdrościć chorwacji.
Stary 2010-09-30, 06:37   #3496
wyderka80
Raczkowanie

dzień dobry

widziałam śliczne fotki..
Gosbaj Krzyś
Sensuel Dennis uroczo wygląda w sukience
Madziulka fajny pirat
Dużo słoneczka dla Was wszystkich podobno dziś miało już być lepiej.
Blanka w domu ma bardzo krótkie drzemki a jak ciągle leje to nie ma jak wyjść na spacerek. Wczoraj spała w dzień łącznie może z 40 min...
za to nocki się jakby (odpukać) poprawiły, jest 1-2 pobudki i raczej nie je tylko się napije i śpi dalej..
nadal mamy katar już z 2 tyg się to ciągnie i znów dziś nie będzie zaszczepiona...no trudno mam nadzieję że za tydzień już będzie w pełni zdrowa
poza tym humor jej dopisuje i doskonali swoją dziwną technikę poruszania się... ona nie raczkuje tylko jeździ na tyłku z jedna nogą do przodu a druga do tyłu... i to z prędkością światła
robi też kosi kosi i papa, uwielbia jak się z nią tańczy...wtedy to sobie nawet pośpiewuje po swojemu

Pozdrowienia dla wszystkich chorusków
....wracam do pracy...;/
wyderka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 07:08   #3497
lila12
Zadomowienie

Dzień dobry
Madziulka jaki słodziak i piękne fotki!!! Tęsknie za słońcem!!!
Ja w pracy to jakies nieporozumienie chyba..... jak tu jest okropnie..... ludzie z kosmosu, nikt ze mną nie gada, masakra totalna!
Stary 2010-09-30, 07:39   #3498
zebra666
Zakorzenienie

Lila współczuje:\ Mam nadzieje, że to przejściowe...ale ludzie dziwni...znają Cię a zachowują się jakbyś nowa była...

Mam zły humor, pogoda do d.... a liczyam, że wyjdziemy na cholerny spacer chociaż....

Stary 2010-09-30, 07:41   #3499
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
musze sie pochwalić że moja córcia już chodzi przy łóżku,kroczek za kroczkiem w bok i sie przesuwa w łóżeczku tez czasami.w ogóle dzis stwierdziłam że ona juz taka duuża jest,zwykle ja jej wyciagałam zabawki na początku dnia a teraz już sama podchodzi do pudła siada i sobie wyciaga a ile sie przy tym nagada po swojemu.jest taka kochana,pamietam jak nie mogłam sie doczekac aż zacznie wyciagać rączki do mnie świadomie a teraz juz to robi cały czas i biega za mną jak piesek,nawet do wc, łapie za nogi i wstaje przy mnie.

lila, może zaczep kogoś

Poproszę o głosy http://www.bobovita.pl/galeria_dzieci/zdjecie/56179/1 i tutaj http://www.bobovita.pl/galeria_dzieci/zdjecie/56178/1

Dziękuję

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-30, 07:42   #3500
karola_sz
Rozeznanie

Lila - , wiem jest ciężko, jakby człowiek do nowej pracy szedł. Ale mam dobrą nowinę: jutro piątek i weekend.
Blonde - 4 lata, to jeszcze trochę zostało. Tylko, żeby szanowny małżonek za bardzo się nie przyzwyczaił i nie chciał przypadkiem zostać na stałe . Wracajcie - na własnych śmieciach najlepiej, tam zawsze człowiek będzie "obcy" (tak ja myślę)
Madziulka - fotki super

Mężulek jednak kupił Mai tego gokarta (za kasę od chrzestnej). Używany, ale wypaśny. Jak zmieszczę moje dupsko, to też sobie pojeżdżę i nie omieszkam z tej jazdy wkleić filmik, żeby wnieść maksimum radości w Wasze wizażowe życie. Bo wyobrażacie sobie MNIE (starą d..) na DZIECIĘCYM gokarcie. Buuahhaa....

Myślcie o mnie o 18 zero zero. Wtedy zaczynam spalanie tłuszczu. Do boju!
Aha, chińskie bańki działają na cellulit . Pod warunkiem, że się nie boicie bólu

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 08:06   #3501
filka2
Zadomowienie

dzien dobry
no własnie miało nie padac5st tylko na dworze,nie wiem czy isc na spacer(i do fryzjera)
karola skad wiesz ze juz działajamusze poczytac o nich. dawaj filmik z gokardem.

u nas noc w miare ,troche zmarzłam a 22st byłyjakiś zmarzluch ze mnie.odkręciłam kaloryfer i założyłam skarpety ale jak sie obudziłam nad ranem to gorąco było.Ada dzis pierwszy raz siedziała i oglądała z zaciekawieniem mini mini dłuzej niz 5min.
Stary 2010-09-30, 08:12   #3502
kasiorekzeta
Rozeznanie

Lila wdrożysz się, będzie dobrze początki zawsze są trudne. Czy to nowa praca, czy powrót po dłuuuugim czasie to zawsze trzeba na nowo wchodzić ze wszystkim. Niedługo będziesz zadomowiona

Bydgoszczanka głos poszedł

Zeberko u Nas też pogoda masakra, leje, pochmurno. Ale co zrobić jesień. Teraz większość dni takich będzie. Musimy psychicznie przygotować się do ponurej aury, ale jest ciężko, oj ciężko

Karola 18 zero zero kciuki mocno zaciśnięte, dasz radę

U Nas nocka w miarę o 24 dałam Mai mleko z miarką kaszy a o 4 mleko mm. Wstała po 7 i wtryniła dwa cyce Teraz widzę ze z pokarmem nocnym mam słabo bo budziła się często w nocy, a po butli ładnie śpi. Muszę w dzień dużo przystawiać bo nie chce stracić pokarmu. Muszę zrobić test i odciągnąć pokarm i zobaczyć ile go w ogóle mam
Majka 23.02.2010

Stary 2010-09-30, 08:30   #3503
filka2
Zadomowienie

karola własnie poczytałam o tych bankach i maja pozytywne opinie,ja mam taki masazer i chyba działa podobnie tylko brak systematycznosci
http://www.swistak.pl/a4307479,-masa...SE-BEAUTY.html
Stary 2010-09-30, 08:33   #3504
zebra666
Zakorzenienie

Pogłosowane...

Stary 2010-09-30, 08:55   #3505
karola_sz
Rozeznanie

Bydgosia -kliknięte; kurczę, fajnie, że możesz podać bezpośredni link do twoich zdjęć, bo w tym konkursie Bebiko to nie można i zanim się człowiek doklika do tej 733 strony . Super mają Ci co są zupełnie pośrodku na jakieś pięćsetnej stronie

Filka - bańki bolą, oj bolą. Skóra jest mocno zassana i trzeba przeciągnąć bańką wzdłuż np. uda. Ale ja efekt widzę, skóra jest mocno ukrwiona i staje się taka jędrna. Zaparłam się i dam radę. Cellulit mi się paskudny rzucił na uda i wydałam mu wojnę . Miałam kiedyś Cellese, ale sprzedałam, bo jakoś tak nic mi dobrego nie zrobił. Zaczęłam wychodzić z założenia, że dopiero jak boli to działa (Sado-maso się robię - ciekawe czy mąż się ucieszy? ). Filmik najpierw muszę nakręcić, a że dziś piękna pogoda, to kto wie, może zrobię wiochę na osiedlu i pojeżdżę...

Ja dziś też w nocy podkręciłam kaloryfer, bo nawet mój ciepluszek Adaś nie był w stanie mnie ogrzać, a przytuliłam się do tego małego ciałka... to jest taki mały kaloryferek mój.

Zebra - no co Ty. Piękna pogoda za oknem, słoneczko świeci. Dawaj do Bydzi to razem pójdziemy na spacer

Edytowane przez karola_sz
Czas edycji: 2010-09-30 o 08:56
karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 08:56   #3506
pola25
Zakorzenienie

witajcie
Stary 2010-09-30, 10:12   #3507
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamuśki
Znowu padam...
Miałam wieczorem tyle zajęć, że karteczkę zamówioną na dzisiaj robiłam po nocy... Dokładnie do 1.20 w nocy i jestem padnięta...
Ale wyszła fajnie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-30, 10:48   #3508
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

O rajusku! Sloneczko wyszlo, nareszcie! Ale chyba musze i tak sobie jakas kawke trzasnac Bo spaaac mi sie chce...

Maz juz na szczescie lepiej sie czuje, Szymek ma dalej katarek, ale nie jakis straszny, a ja chyba najgorzej. Katar troche mniejszy, ale siedzi mi cos na zatokach i drapie mnie w gardle, zwlaszcza w nocy mam ataki kaszlu. Jakas taka w ogole wypluta jestem. W dodatku mam od wczoraj takie bole glowy, ze Jakies migrenowe chyba...

A z tymi badaniami w sprawie tarczycy to jednak nie dam rady isc jutro. Dobrze, ze zadzwonilismy, bo okazalo sie, ze maja mega terminy. tzn. chcieli mi dac na 7, no ale bedziemy w Pl, to ide dopiero 14. Mam miec badánie krwi, usg i jeszcze jedno, ale to lekarz zadecyduje juz o tym, czy robic czy nie. Babka od razu powiedziala, ze bezbolesne. To dobrze, bo np. gastroskopii nie wpominam dobrze....

Dziekujemy bardzo za tyle cieplutkich komplementow!!!

strippi dobrze, ze juz zdrowiejecie

aldii a czy Ty tez masz cos z tarczyca? czy myslalas o kims innym?

karola kciukasy zacisniete I czekam z niecierpliwoscia na filmik jak robisz "wioche na osiedlu"

pysiu ojjjj, to musisz powiedziec mezowi, ze ma powaznego konkurenta

pola trzymam kciuki zeby bylo wszytsko ok z tarczyca. Ja poszlam na badania, bo myslalam, ze anemia, a tu kicha... Zobaczymy co wyjdzie na tych badaniach 14 pazdziernika.

Maz dzis w domu, musi pisac program do jednego projektu, a jak jest gdzies na urzadzeniu, czy w biurze to kurcze tysiac osob na ra mu dupe truje, takze zamiast robic to co ma robic, to gada co chwile przez telefon
Poszedl teraz do mechanika, bo cos znowu z autem sie pieprzy...Jak jechalismy z Chorwacji to przy hamowaniu cos trzeszczalo, okazalo sie, ze klocki hamulcowe do wymiany i z tarcza cos nie tak, A kurde wymieniane byly koncem maja. Fakt faktem duuuuzo jezdzimy, ale zeby az tak szybko sie zuzyly W ogole to co chwile cos z tym autem jest do naprawy. to chociaz, ze firmowe i potem wracaja mu pienie+adze, no ale najpierw trzeba ze swoich zaplacic.
Stary 2010-09-30, 11:23   #3509
pola25
Zakorzenienie

Madziulka ja do pracy robię morfologię, to przy okazji zrobię te nieszczęsne hormony.

idę się szykować,bo jadę odwiedzić babcię i siostrę cioteczną TŻ-ta.
Stary 2010-09-30, 13:41   #3510
kalka
Zadomowienie

Karola??? Jak to się nie da wejść od razu na stronę z adaśkiem???? da się!
Głosujcie! Bo takie przechodzenie od 1 do 733 to masakra

http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...howPhoto=11005

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości