|
|
#3481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
krolowazimy: on wie, że ona nazywa mnie "gówniarą"-powiedziała to do niego podczas rozmowy telefonicznej, a ja to słyszałam
![]() W srode chyba nam sie szykuje rozmowa na temat tej "pani"...
|
#3483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nikogo nie zmuszałam, nikt nie pytał o moje namiary, nikogo nie okłamałam, że dam, nic nie obiecywałam ![]() Nie takie proste ![]() Wy widzicie moją twarz, ja waszej wcześniej nie, teraz już tak i wszyscy są zadowoleni. |
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3485 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wcale: Cytat:
Nikt: Zajechało polityką. Yhy. Powiedzmy, bo na ulicy by się Ciebie na podstawie tego przerobionego zdjęcia nie poznało. Że o danych osobowych nie wspomnę. Jesteś pewna? ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Tak czy siak, dzięki Yellowbird za tą lekcję. Nie pójdzie w las. Idę stąd. Miłej niedzieli Dziewczyny
|
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie humor dzisiaj jakiś lepszy Miłego dnia wszystkim Cytat:
![]() Liczę, że po fakcie pochwalisz się nam i nie będzie potrzeby smęcenia
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2010-08-29 o 11:46 |
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, proszę o
. A już jutro okaże się czy będę się chwalić, czy żalić
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam się wczoraj z Ex, z tym, z którym zerwałam miesiąc temu. Chce "wrócić"
. Jeszcze raz wygarnełam mu wszystko, co mi nie pasowało, aż byłam w szoku że potrafił wydukać, że mu na mnie zależy ![]() Oczywiście, bez propozycji sexu się nie obyło ). Wyśmiałam go mówiąc, że jeśli tylko o sex mu chodzi, to jak najbardziej, ale nie ze mną i żeby nie myślał, że jak mu się zachce to się pobzyka ze mną i nara Dopiero później byla ta rozmowa o której napisałam wyżej, ale znowu zaczał sie łazić i znowu zapyatł, czy na pewno nie mam ochoty, więc popukałam mu w czoło kolejny raz. pewnei myślał, że po paru miłych słówkach zmięknę. Chcice miałam nieziemską, zwłaszcza, że było nam ze sobą bosssko, ale kurde, niech se nie myśli, nie? O mało, a tak by się skończyło, ale byłam pewna, że na drugi dzień, ba!! zaraz po bym żałowała i pluła sobie w brodę. No to teraz sie okaże, jak bardzo chciał wrócić a jak badzo mu się "chciało"
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-29 o 13:22 |
|
|
|
#3489 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym nie wiem który już raz napiszę na tym wątku ze u mnie sytuacja była zupełnie inna bo to ja rzuciłam eksa a nie on mnie... Nawet jak go swędzi to co skoro on setki km.ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Fakt,że czułam sie jakbym czytała wypowiedzi żula spod bramy;/ Sorki ale taka prawda niestety;/ Wszystko było by pieknie ładnie gdyby nie fakt,że wyżej wspomniany kolega ma dziewczynę... Nie pytajcie nawet o to w jaki szał wpadłam jak zaczął do mnie pisać... Boże.... ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Ale fakt,że ja nie wróciła bym do faceta który by mi powiedział,że wkurzał go sam fakt,że otwierałam buzie żeby coś powiedzieć
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Odpicowałam się - ubrałam, pomalowałam i siedzę w domu w dodatku sama
|
|
|
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
Czesc. Wstalam dopiero i becze
|
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
Odpisalam eksowi na smsa w nocy. Wcale nie chamsko, pelna kultura. Chamsko sie musialam wyzyc tutaj, po prostu musialam. Nie wiem czy ma te dziewczyne i teoretycznie nie powinno mnie to obchodzic, bo ja juz z nim nie jestem. Jednak caly czas zylam ta glupia nadzieja, ze zrozumie. W sumie ten sms jeszcze bardziej mi dal nadzieje. Widze, ze dziewczyny tu pisza, ze ich byli sie odzywaja do nich ciagle itd... Dla mnie to jest nowosc, bo jeszcze nigdy tak nie mialam. Wiecie co? Przeszkazda mi to, ze nie ma ambicji, ze u mamy i taty mieszka (placze, ze mieszka, a nic nie robi zeby sie wyprowadzic), ze wielu rzeczy nie potrafi sam zrobic, ze jest totalnie niedojrzaly, a mimo to jestem na tyle glupia, ze jakby poprosil mnie o druga szanse to pewnie bym sie zgodzila. Dlatego teraz placze jesli faktycznie ma te dziewczyne ;(
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej by było gdybyś to zrozumiała, zakodowała w głowie i przypominała sobie za każdym razem, jak on będzie pisał. A pewnie będzie i nie możesz sobie za każdym jego esem robić nadziei. Wiesz, myślę, że dopóki nie wywalisz go całkowicie ze swojego życia, dopóki nie przestaniesz się z nim kontaktować, to nie będzie Ci ani trochę lepiej. |
|
|
|
|
#3495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doskonale rozumiem Cię, że ciężko Ci jest czasem nie odpisać, ale to tylko teraz tak będzie. Ja na początku kiedy miałam ogromną ochotę odpisać to kasowałam esa od niego i zostawiałam tel. Szłam coś robić i po czasie już ta straszna ochota na odpisanie mi przechodziła .
Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2010-08-29 o 14:24 |
|
|
|
|
#3497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawialam sie jak mam teraz komus zaufac On jeszcze tego samego dnia, w ktorym przestal sie do mnie odzywac byl wielce zakochany, a ja mu ufalam
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z Twoim zaufanie nie będzie łatwo, ale próbuj iść maleńkimi kroczkami do przodu. Jednak, żeby to zrobić musisz zamknąć rozdział pt. 'EKS' raz na zawsze.
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I mi ulżyło. Myślę, że teraz już nic gorszego Cię nie spotka, że teraz już będzie tylko lepiej. Masz czystą sytuację, pomyśl - on kogoś ma - kij mu w oko . Teraz żyj tak, żeby jemu było żal, że jesteś szczęśliwa bez niego. Jednocześnie, gdy jemu już będzie żal i zacznie pisać do Ciebie itp. to nie ulegnij. Mówię Ci jaka to satysfakcja
|
|
|
|
|
#3501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale ja uważam, że 'czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal'. Teraz już będzie z górki, mówię Ci
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
Zalanie robaka najlepszym sposobem na to,zeby zapomnieć
![]() ![]() ![]() Ja właśnie sprzątałam pokój i znalazłam pierścionek od ex exa;/;/;/ No comments... Leży w pudełku już rok i się kurzy... Jest taki śliczny a nie mogę go nosić;/
|
#3504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
strsznie mi dzis zle
|
|
#3506 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() OtTakaJa ustawilam sobie opis na gg, taki jak mial Twój x hehe |
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Szpoko
Ja mam opis: 'Brązowe oczka ', mój eks ma niebieskie
|
|
|
|
#3510 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po prostu nie chcę żeby on sobie coś pomyślał jak zobaczy,ze znowu go noszę
![]() W te walentynki co były gdybyśmy nadal byli razem to byłby już zaręczynowy....W życiu bym sie nie zgodziła na zaręczyny... Musiała bym zidiocieć totalnie Co do opisów na GG mój mówi dziś "To co leży głęboko na dnia: "mogłabym być słodka i nie rzucać się wcale i gdybym była ciastem wylizałbyś talerz" Z utęsknieniem wyczekuję 9 września "![]() Kochane trzymać za mnie kciuki 9 września
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Nikogo nie zmuszałam, nikt nie pytał o moje namiary, nikogo nie okłamałam, że dam, nic nie obiecywałam 

, a jeśli się nie wydarzy, będę Wam smęcić znów parę dni aż mi przejdzie

. Jeszcze raz wygarnełam mu wszystko, co mi nie pasowało, aż byłam w szoku że potrafił wydukać, że mu na mnie zależy
). Wyśmiałam go mówiąc, że jeśli tylko o sex mu chodzi, to jak najbardziej, ale nie ze mną i żeby nie myślał, że jak mu się zachce to się pobzyka ze mną i nara
O mało, a tak by się skończyło, ale byłam pewna, że na drugi dzień, ba!! zaraz po bym żałowała i pluła sobie w brodę. 
Czasem wydaje mi się, że nie pasuję do tego wątku

', mój eks ma niebieskie