|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
wiecie co... ale mam grube łapska
![]()
#3482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zadomowienie
|
Witam moje dukaneczki kochane po weekendzie
![]() powiem Wam, że chyba przestanę lubić weekendy - bo kurde nie umiem się wtedy kontrolować dukanowo jak trzeba ![]() w tygodniu to piję te 1,5 litra wody w pracy bo widzę ile jeszcze mi zostało w butelce, a w domu jak mam wypić 1,5 litra to masakra jakaś jest ![]() ![]() ![]() byliśmy w niedzielę u teściów ![]() ![]() ![]() ![]() a powiem Wam, że byłam w sobotę u mojego szefa (prywatnie w jego domu) zapytać co z moją wypłatą - stwierdził, że zrobił mi przelew w piątek ![]() przychodzę dzisiaj do pracy, patrze a on siedzi na kompie i robi mi przelew z wypłatą na moich oczach!!!<którą to rzekomo przelał mi w piątek ![]() powiedziałam mu, że jest kłamcą i oszustem!! spytał jak ja sobie dalej wyobrażam naszą współpracę? to mówię, że popracuję jeszcze do końca miesiąca i będziemy się żegnać!!! ![]() I wiecie co mu zrobię? to nie on rozwiąże ze mną umowę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ah, ah, ah ;D dzisiaj mam już wspaniały humor ![]() szukam nowej pracy - a starą olewam!!! ![]() ![]() a teraz idę Was nadrabiać!! kurde, 16 stron ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Rozeznanie
|
Za 3 dni @ mam nadzieję, że przyjdzie. Dziś od rana chodzę głodna wrrrrrr, denerwuje mnie jedzenie w lodówce, sałatki i placuszek w chłodziarce, którego przełknąć nie mogę. Dziś pojadę do teściowej i je wywiozę - niech mnie nie kuszą.
Znajomy na wieść, że mam dietę białkową - stwierdził, że zły wybór, bo jego siostra schudła, a potem przybrała na wadze z powrotem + 6 kilo jeszcze. Nie pytałam o szczegóły. Pomyslałam, że ja nie mogę się poddać w pół drogi. Przejdę to do końca. Ona może zachłysnęła się szczęściem i nie przeszła wszystkich faz. Nam musi się udać. Wczoraj szukałam zdjęć z imprez dzieci, dla znajomej i patrzyłam na siebie. Nie chce już tak wyglądać jak kiedyś. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Wtajemniczenie
|
uuuuhuhuuu czuje ze ze mnie zleci to co mi przyszło po weselu bo siiiiiikać mi sie non stopes chce! czyli jutro już będzie pewnie waga 63 gk a po jutrze juz poniżej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Przyczajenie
|
czy II faze zaczynamy od 5 dni z warzywami czy czyste proteiny? czy koniecznie musi to byc 5/5 ? czy jakis inny system?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zadomowienie
|
nadrobilam i lece po te zimniory
![]() do pozniej buziaczki slodkie
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-08-23 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
współczuje szczerze... Cytat:
nie dawaj sie takim glupim tekstom i trwaj siostro! az sie wkurzyłam.... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3490 | |
Wtajemniczenie
|
no przecie pisałam ze jednak mnie sie dostało wstręciucho bijąca
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() myslalam, ze w bankach szanują pracowników....
![]() |
#3493 |
Raczkowanie
|
Ha! A ja sobie dzisiaj cyknęłam fotkę w bieliźnie i wkleiłam obok tej z połowy lipca. Widać wreszcie różnicę
![]() ![]() Zaczęłam też Aerobiczną 6 Weidera - dzisiaj dzień 5, też będę cykac foty brzucha bo jestem ciekawa jaki będzie efekt końcowy!!!!
#3494 |
Zadomowienie
|
hmmm w bankach może i tak
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zadomowienie
|
dziewoje zrobiłam babuchy serowe, siedzą w piekarniku. tylko dwie mi się wylały z foremki, chyba za dużo wlałam ciasta
![]() ![]() i muszę wam powiedzieć coś co mi humor poprawiło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lepiej mi, duużo lepiej ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
napewno znajdziesz coś lepszego, ja miałam tak że znalazłam pracę, facet nie chciał mi dac wolnego na egzamin to mu podziękowałam... a co się będę użerać. teraz trafiłam na świetną szefową ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oboje chcemy spędzić ze sobą całe życie ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3498 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ruch nikomu nie zaszkodził i ja też mam zamiar dosiadać mojego orbitreka, ale jak dodatkowo wspomogę się dietą, to tez będzie ok. Mam nadzieję, że ta dieta zmieni mnie. Kiedyś na śniadanie mogłam zjeść 10 ciastek, wypić kawę, w pracy kawę, w domu obiad i na kolację ciastka. Tego też nikt by nie pochwalił. Teraz na nowo uczę się pić wodę i wiem, że słodkie pewnie kiedyś po diecie zjem, ale nie będzie to mój podstawowy jadłospis. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i tak naprawde poznaje sie wady faceta dopiero jak minie cala ogromna początkowa fascynacja.. na moje oko gdzies tak po 2,5-3 latach bo wlasnie moj zaczyna mnie wkurzac ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- no tylko, ze to co dla niego dobre to nie znaczy, ze dla kazdego. Dżizus, jak mnie irytują osoby, które mysla, ze sa jedynymi wyznacznikami tego co dobre.... ja np kiedys bylam wrecz uzalezniona od sportu... teraz poprostu mi sie juz tak nie chce... coprawda u mnie szybko widac efekty, smukleje mi cialo w szybkim tempie jak zaczne sie ruszac ale mi sie nie chce.... wiem, ze sport jest super... ale dukan tez. moze nie mam tyle mięśni ale dieta jest dobra bo chudne. A dukana o tyle lepsza, ze jem dosc duzo a cialo nie traci jędrnosci bo to bialko jest jego budulcem i jakos to tam sie dzieje ze wygladamy po schudnieciu ladnie. I jesli tak sie za siebie wzielas, schudniesz porządnie to raczej nie zaczniesz znowu jesc tony ciastek bo wiesz co ci to kiedys zrobilo... Ja jako czekoladowy potwór mogę teraz powiedziec smialo, ze slodkie mnie nie rusza! szok.. ale tak wlasnie jest... moze ten dukanowy detox mi pomógł. Zaspokajam sie mlekiem w proszku. czyli dukan działa. nawet jak nagrzeszę to przynajmniej juz mam swiadomosc i wiem jak to "nadrobic" np proteinowym dniem. napewno zdrowsze to niz tak jak niektorzy obżarstwo nadrabiają np glodówką... Dlaczego ludzie sa tak zawistni... dlaczego, jak Ty masz jakies sukcesy to zamiast bic brawo - upominają, ze pewnie zaraz ci sie noga powinie... ehh... denerwuje sie tak bo sama mam milion takich sytuacji w pracy i poza nią... dukan? to zla dieta, utyjesz po niej, uszkodzisz sobie nerki i watrobę.. ehhh wrrrrr ja wtedy mowie: jasne, lepiej byc grubym niz sie za siebie wziąć - to napewno jest zdrowsze. i dodaję: nie bede z toba o tym rozmawiala bo nie masz o mojej diecie pojecia, przeczytaj książkę i porozmawiamy. no. wypowiedzialam sie. przepraszam ale musialam ![]()
![]() Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-08-23 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
a ku ku
![]() jestem ![]() na wadze - spokój! ale za to jest@ - tylko 5 dni spoznienia ![]() ale Wy macie tematy.....:P ja jestem poki co z facetem 1,5 roku ![]() ![]() ![]() wczesniej 6 lat w zwiazku!!!!!chorym związku! teraz sobie mysle - gdzie ja mialam oczy!!!!!!!! ps: gratki za spadki ![]()
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo nasza miłość to taka zakazana ![]() A rozchodzi się w tym wszystkim o to, że mój TŻet ma dwie śliczne córeczki 9-latki <bliźniaczki> z poprzedniego związku <dzięki bogu się nie hajtnął z nią> sam nie jest jakiś stary bo ma raptem 28 lat ![]() ![]() ![]() ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() Edytowane przez kropla_deszczu Czas edycji: 2010-08-23 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() od 1 września rzucam paierochy!!!!! a kasę z nich odkładam do świnki i zbieram na wakacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak czy siak, skarpetki albo inne nieopuszczone deski i tak zaczna cie wkurzac ![]() ![]() ![]() ![]() ale oczywiscie pisze to zartem, cudownie, ze sie kochacie i oby tak dalej ![]() ![]()
![]() |
#3506 |
Raczkowanie
|
hej, witam wszystkie ducanki
![]() postanowilam do Was dołączyć. książkę kupiłam jakis tydzien temu, przeczytałam od deski do deski i zaczełam Ifazę w piątek, stosowałam się raczej do wszystkich zaleceń, jedynym moim grzechem było wypicie kilku jogurtów z owocami ;/ (tłuszcz 0%, węglowodany 14,5%, białka 3,2%- piłam jeden dziennie). co do wagi to nie wiem ile kg straciłam przez te 3 dni bo dopiero wczoraj kupiłam wagę ![]() ![]() teraz tylko mam takie pytanie, dzisiaj powinnam przejść do fazy 2 (po 3 dniach fazy1) czyli dzisiaj zrobić dzień P+W czy same P? czy to zależy ode mnie jak sobie to ułożę?(chcę stosować ten klasyczny rytm naprzemienny 1dzień P/1dzień P+W)
#3507 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o to jaki dziś powinnaś mieć dzień to zdecydowanie P+W, bo gdybyś zrobiła P to zwyczajnie przedłużyłabyś fazę uderzeniową ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Owszem jak coś wypadnie i opuścisz jeden dzień to nie będzie tragedii, ale nie może to zdarzać się co parę dni. Jestem ciekawa ile wytrzymam ![]()
![]() |
#3510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaczynamy od PW inaczej to nadal bylaby uderzeniowka A tak btw dwie strony wczesniej byla o tym mowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.