|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
do większej kalorii przyzwyczję organizm jak zgubie jeszcze to i owo...przynajmniej tak to sobie tłumacze... mogę póxniej zacząć taką podrecznikowa 3 fazę jeszcze raz jak schudnę...
|
|
#3092 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zawsze długodystansowa byłam jeżeli o związki chodzi ale czuje że ten Dukan to juz na całe życie facet hłe hłe hłęCytat:
wsadzi jajka i parówke i uzdrowi kochaczkową główkę ( jadzia to moja suka i sama se by chętnie wsadziła wszystkie jajka jakie ja na dukanie pożeram Kochaczku kochaczku mój mały robaczku nie bądź taka malutka bo martwi się o ciebie Lutka Jak tam wątróbka twa??
|
|||
|
|
|
#3093 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w sumie to już w czerwcu stosowałam niektóre przyzwolenia z III etapu bo byłam troszkę zmęczona już tą dietą od połowy marca i dlatego pewnie mój powrót do normalnego jedzenia nie był zbyt gwałtowny dla organizmu, bo powoli pozwalałam sobie na coraz więcej. Teraz tak jak pisałaś planuję powrócić do II etapu żeby dokończyć przerwaną dietę i dobrnąć do 55 a potem zdobić sobie III etap taki z prawdziwego zdarzenia ale troszkę krótszy z uwagi na to że ja już utrwaliłam wagę do 58kg więc będę na nim gdzieś miesiąc a potem wskoczę na IV etap, a gdybym przytyła choć kilo (co znaczyłoby że miesiąc to jednak było za mało) znów cofnę się do III i na niej dobrnę do 55. A potem IV do końca życia. Taki jest plan ale czy się uda go zrealizować? - zobaczymy... DZIĘKI za kciuki a ja trzymam za Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Po takich zakupach tak mi się humor poprawia że chodzę i sama do siebie się uśmiecham aż faceci się za mną oglądają bo myślą, że to do nich tak się wdzięczę Całe szczęście że mój mężuś nie okazuje zazdrości z tego powodu tylko raczej jest dumny że ma małą-żonkę (bo niską, a ostatnio też szczupłą).Papapa
|
|
#3094 |
|
Wtajemniczenie
|
Łooooo boosz ale mi sie wizaż zamulaaaaa
to po pierwsze,po drugie to piszta szybciej bo zaraz spierniczam do domostwa i bedę tu dopiero w poniedziałek i z tęsknoty się zeschnę dlatego chce sie was do tej 16-tej naczytać ile sie da najwięcej |
|
|
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. mysle ze dukan unimozliwia prowadzenie innych diet z jednego powodu - po jego zastosowaniu z zalozenia nie powinna zadna inna dieta byc potrzebna :P
i o to wszystkie walczmy bo dostalysmy niezla otuche z ta stabilizacja od kolezanki wyzej chociaz, ja zawsze mialam problemy z przemiana materii i nie wiem czy teraz cos sie zmienilo x_x ale coz - dowiem sie po diecie
|
|
|
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie to nie
No to ja do domuniu jadę tititem swoim zielonym Spadeczków wam życzę dziewczynunie moje przez weekend Ja pewnie utyje bo wesele i tam żarcie nie tak szczupłe jak w domku ale DAMY RADĘ!!! Będę sobie imaginować biczowanie przez was po powrocie ze wzrostem ![]() Ps. WHERE IS MOJA SPARTA!?! Się JA pytam!!!! |
|
|
|
#3097 |
|
Wtajemniczenie
|
Wsunełam w siebie wielkiego hamburgera dukanowego (bezwarzywnego) z calym kebabem z piersi kurczaka i umieram. Ale umieram najedzona i szczesliwa
|
|
#3098 |
|
Raczkowanie
|
jak ktoś ma ochotke zjeść batonika fryteczki lub cokolwiek niezgodnego z dukanem to prosze bardzo ale wcześniej wejdz na tą stronke i zobacz skutki tego greszku
![]() http://fundir.org/gallery,grubasy,786,0,0.html
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, pampuchy wyszly pol na pol. nie urosly, mimo proszku, wiec babeczek toto nie przypominalo, byc moze faktycznie z braku skrobii. nie zmienia to jednak faktu ze byly pyszne
zrobilam pol na pol - lyzka z aromatem migdalowym i lyzka z kawa do foremki. mniam! w smaku rewelacja ![]() a ze ja juz przywyknęłam, do tego, ze moje wyczyny kulinarne czesto pozostawiaja troche do zyczenia jesli chodzi o aspekt wizualny.. jestem zadowolona ![]() i wreszcie sie najadlam ^^ Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-08-20 o 16:25 |
|
|
|
#3100 | ||
|
Zadomowienie
|
to zalezy... bo jest wiele przepisow na serniki na zimno gdzie sie daje surowe jajka. wiec jesli ktos sie nie boi, moze jesc. ja osobiscie nie daje bo mnie jakos surowe jajo obrzydza
![]() Cytat:
jutro wyjezdzam do tesciow i dopiero w pon Was pewnie nadrobie (chyba ze...............) Łajzo jedna... Sparta jest na urlopie!!!! ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
|
|
#3101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zanim Ci napisałam o skrobi to już upiekłaś ![]() Bez skrobi są tak samo smaczne tylko zamiast pampuchy powinny nazywać się oklaptuchy
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3103 |
|
Raczkowanie
|
takie puchate wyrośnięte?????
jeżu jak to robisz...kurcze a moje bez skrobi robią opad w dół w trakcie stygnięcia
|
#3104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() :conf used:![]() ![]() :conf used:spać mi sie chce
|
|
|
|
|
#3105 |
|
Zadomowienie
|
na urlopie z tego co pamietam to gdzies zagramanicą
|
#3106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no...! Zono!! juz!!
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam na mysli takie plackate, bo mój talent kulinarny na dukanie gdzieś się ulotnił. Tzn w środku opadnięte a na zewnątrz troszkę wyrośnięta ale puste na górze. Bo babeczka ma mała powierzchnię na górze i jakoś się mniej zapada niż pan sernik, bo ten to nie ma pustego w środku, po prostu pada i tyle.
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
Rajku miałam się dziś objadać ale nie mogę!!!! No po prostu nie jestem głodna a jak próbuję na siłę to mam wrażenie że zaraz wszystko oddam w WC moją paszczą
![]() Moje dzisiejsze menu: ŚN - jajecznica z 4 jaj - myślałam że pęknę II ŚN - leczo (pół miseczki mi starczyło) OB - sałatka z śledzika ( też pół miseczki bo już mi wychodziła bokiem) Planuję jeszcze na kolację rybę po grecku (jest już zrobiona i na mnie czeka). A i jeszcze rano jak wstałam przed śniadankiem zjadłam kilka łyżeczek galaretki pepsi , bo została mi z wczoraj. Powiedzcie czy coś nie tak z moim menu? Piszecie że im więcej jecie tym więcej spada kg. Wcześniej przed dietą jadłam naprawdę sporo, chociaż moim głównym problemem były słodycze. Teraz naprawdę jestem syta a o słodyczach jakoś nie myślę, bo mam dukanowe deserki ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Ah i jeszcze jedno. Gdzie kupujecie skrobię kukurydzianą? Lidl, Biedronka, Tesco, Real czy co tam jeszcze? Ja nie mogę znaleźć - jest tylko ziemniaczana
Może tym razem się uda 28-07-2011 - start 83kg 12-08-2011 - start z Herbalife 81kg 12-09-2011 - 73,3 kg ![]() 22-09-2011 - 73,7 kg (to był ciężki miesiąc )02-10-2011 - 72,2 kg 08-10-2011 - 71,9 kg cel - 55-57 kg |
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwny ten dzisiejszy dzień. Musze sie wam pozalic, czuje sie jak idiotka, caly dzien czekam na telefon faceta bo obiecal, ze zadzwoni. Patrze sie w ten telefon, sprawdzam co godzine czas. Typowa baba ze mnie
Chyba zjem jakiegos wiesniaczka ze slodzikiem na poprawę humoru i obejrze film by sie czyms zając
|
|
#3110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najpewniejsze beda zatem te sklepy ze zdrowa zywnoscia ![]() sa w niektorych galeriach handlowych (farmy zdrowia itp) albo jako samodzielne prywatne male sklepiki - trzeba pytac. albo zamawiac z internetu - allegro lub sklepy internetowe
|
|
|
|
|
#3111 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i mamusia tez jesli mozna wiedziec ?Cytat:
ale jedno sobie nawet skopiowalam, to porownanie chuda z Unii i tlusta z USA ![]() ja wlasnie po obiadku jestem i zmykam sprzatac w kuchni
|
|
#3112 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie lepiej się tak naprawdę poznać i później dopiero podejmować takie decyzje..? mnie szczerze mówiąc brak pierścionka nie przeszkadza. no... chyba, że chodzi tu jedynie o bizuterię ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, własnie zrobiłam coś przepysznego!!!!!! kulki czekoladowe - takie bajaderki
|
|
|
#3113 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluje również spadku
|
|
#3114 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie wlasnie pakuje... i co?
chcialam zabrac ukochane moje spodnie zielone i.... balam sie ze.....ale udalo sie!!!!!!! czyli wygladam jak rok temu (rok po ciazy).... boze... jak rok po ciazy mozna wygladac gorzej niz 3 miesiace po ciazy?? tak z ciekawosci powiem Wam ze jak zaszlam wazylam 85kg, najpierw schudlam 5kg, potem przytylam do 94kg Majka wazyla tylko 3,5kg ![]() a jak skonczyla 3 miesiace wazylam 75 no i co?? siedzialam w domu i gotowalam.... pieklam..... i teraz waze jak krowa hehe ale mi sie humor poprawil jak zapielam sie w te spodnie i nie musialam brzucha wciagac ---------------------- jest jeden plus zachodzenia w ciaze podczas bycia grubsza nie mam ani jednego rozstepu!!! a moja szwagierka byla zawsze szczuplutka i w ciazy przytyla 25kg i caly brzuch, uda, posladki ma posiekane...
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-08-20 o 19:02 |
|
|
|
#3115 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj to się przeżarłam, brzuch mnie boli i zła jestem yhhh ale ogólnie dzień udany ... ludzi nad woda jak mrówek - wszyscy mają urlop ?![]() Cytat:
o kurcze na to bym nie wpadła, mam w mikrofali podstawkę ale nie szklaną n ie wiem z czego ona jest nie istotne spróbuję na niej tylko jaki program ustawić ?? pieczenie? grillowanie? gotowanie? ![]() Cytat:
rumcia rewelka moje to się rozwalają mimo superowego teflonu ![]() jutro przetestuję Twój pomysł ... albo w niedziele bo jutro dzień z teściami ... ![]() Cytat:
proszę to byłaby parka ja białeczka Ty żółteczka i raj na ziemi ale nie ma tak łatwo - niestety ... oj jeżeli Wam przeszkadza mój kolorek to mogę zmienić ale jakoś z przyzwyczajenie ... Cytat:
Miruś pięknie lecisz życzę kolejnych boskich spadeczków Cytat:
cóż za oczekiwana wiadomość - super!!! to teraz dopiero motywuję ... oby u wszystkich nie było powrotów ![]() urlopuje się laseczka ....Cytat:
od dzisiaj nie ma grzeszenia
|
|
#3116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niech ten dzień sie juz skończy, niech zadzwoni albo nie dzwoni, ale chce już spać a oczywiscie wstałam o 14 wiec narazie sie na to nie zapowiada...
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie spać ... męża do pracy wyprawię i dukanowe party robimy ![]()
|
|
#3118 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie, malo postow przybywa, widac ze duzo osob sie wczasuje lub do tego przymierza
![]() jesli papcio Dukan nie wynagrodzi mi tego dzisiejszego bialkowego obzarstwa jakims PIEKNYM SPADECZKIEM to chyba orla wywine. po prostu nie wiem jak moglam tyle dzis zjesc, a tu w piecu robia sie bezy - nastepny moj desperacko-wilczo-apetytowy pomysl ![]() oby oby oby jutro udalo mi sie wyrownac ten wzrost, w innym wypadku bede musiala zmienic podpis i pogodzic sie z tym ze jest 8 kilo na minusie a nie 9 ;<.. dziewuszki! te tescowe syropy to takie 'firmowki' z tesco w pollitrowych buteleczkach plastikowych? i mozemy je wciagac?:3 zapytac rowniez chcialam o ten brzoskwiniowy o ktorym ktos wspominal - prawie slina mi pociekla ![]() bu.. chce mikrofale i nalesniki :< probuje wpasc na pomysl jak zrobic je bez mleka w proszku i otrebow, ale kiepsko mi idzie ;P |
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie dzisiaj mieliśmy taką akcję nad wodą, mimo iż już w domku ja myślę o tym co się stało ... siedzimy sobie z ekipą na kocach chłopcy piwkują, grill się już robił i podchodzi do nas chłopczyk miał może 9 - 10 lat (chudzinka więc myślałam, że po jedzenie) a on pyta się czy mamy odstąpić papierosa lub piwo
kumple pyta się dla kogo miałoby to być więc dzieciak mówi że dla taty, chłopcy szybko zajarzyli temat i pytają gdzie ten tata, dzieciak mówi że w namiocie, więc mówią że jeżeli chce papierosa czy browarka to niech sam przyjdzie - chłopczyk ze spuszczona głową poszedł dalej - no mi tak przykro się zrobiło, myślę sobie biedactwo, po kwadransie widzimy jak jakiś mężczyzna szarpie tego chłopca ale normalnie w efekcie rzucił nim o piasek - chłopcy zareagowali błyskawicznie i do szarpaniny doszło - policja szybko zainterweniowała, w efekcie pod opieką pijanego ojca była trójka dzieci najmłodsze może dwa latka miało ... normalnie aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę takie akcję ... jaka przyszłość mają dzieciątka tego mężczyzny ?? heh też mi wakacje ... ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny czy moge do was dolaczyc?
Od poniedzialku zaczelam I faze i dzisiaj jest mnie mniej o 2kg Chociaz musze przyznac ze bardzo malo jem bo wogole nie chce mi sie. Macie moze jakies pomysly na sniadanie i obiadek w pracy? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

bedzie dobrze zobaczysz
do większej kalorii przyzwyczję organizm jak zgubie jeszcze to i owo...przynajmniej tak to sobie tłumacze... mogę póxniej zacząć taką podrecznikowa 3 fazę jeszcze raz jak schudnę...

No to teraz widzisz jak. 
Zawsze długodystansowa byłam jeżeli o związki chodzi ale czuje że ten Dukan to juz na całe życie facet hłe hłe hłę
Jak tam wątróbka twa??
aby te 3kg szybciutko Ci zlecialy i potem grzecznie wskakuj na III
to po pierwsze,

jutro wyjezdzam do tesciow i dopiero w pon Was pewnie nadrobie 

(to był ciężki miesiąc
?
ale jedno sobie nawet skopiowalam, to porownanie chuda z Unii i tlusta z USA
nie ze mną takie numery
kumple pyta się dla kogo miałoby to być więc dzieciak mówi że dla taty, chłopcy szybko zajarzyli temat i pytają gdzie ten tata, dzieciak mówi że w namiocie, więc mówią że jeżeli chce papierosa czy browarka to niech sam przyjdzie - chłopczyk ze spuszczona głową poszedł dalej - no mi tak przykro się zrobiło, myślę sobie biedactwo, po kwadransie widzimy jak jakiś mężczyzna szarpie tego chłopca ale normalnie w efekcie rzucił nim o piasek - chłopcy zareagowali błyskawicznie i do szarpaniny doszło - policja szybko zainterweniowała, w efekcie pod opieką pijanego ojca była trójka dzieci najmłodsze może dwa latka miało ... normalnie aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę takie akcję ... jaka przyszłość mają dzieciątka tego mężczyzny ?? heh też mi wakacje ...