|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Cytat:
![]() Natomiast twoich włosów - pozazdrościć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona po prostu naśladuje i wzoruje się na starszych ![]() ![]()
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
Szusz dodala sympatyczny filmik ze swoimi zwierzakami. Smiac mi sie chcialo jak ona otwierala perfumy a zwierzaki sie tak podekscytowaly bo myslaly ze to cos do jedzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=8DxsDjtkSaU&feature=sub
Bardzo fajny konkurs dla dziewczyn z Warszawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Mam trochę czasu na nadrabianie wreszcie
![]() Wczoraj obejrzałam Paulinkę, padłam na 'perfum', ale wybaczam Jej, bo bardzo Ją lubię ![]() Justuchnaa, powoli zapoznaję się z Twoim kanałem i muszę coś powiedzieć, bo padnę! Otóż uważam, że świetnie wyglądasz bez makijażu. Oglądałam filmik o wklepywaniu kremu i tam idealnie widać, jaka ładna jesteś w wersji naturalnej, nawet pokuszę się o stwierdzenie [to ma być komplement, jakby co!], że niektóre makijaże trochę kamuflują to, co w Tobie najładniejsze ![]() Dalej regularnie, jeśli czas pozwala, zaglądam do Szusz, Nieesi, Izabelle25d, 1982Paulinki, Ciasteczka i Jlovesmac1. Co do Ciasteczka, to mnie Jej styl ubierania i malowania nie przekonuje, jednak uważam, że jest fajna, wesoła, szczera, motywująca, zadbana i bardzo fajnie ogląda mi się Jej filmiki ![]() Żaden inny kanał mnie jakoś nie zainteresował. Pomijam kanały dzieci, ale z 'dorosłych' też jakoś nic nie rzuca na kolana. Recenzje średniej jakości, powtarzane po koleżankach, wszędzie Lush [którego mam serdecznie dość i nawet jakby mi pod domem otworzyli, to ... nie no dobra, wtedy może bym się przeszła ![]() ![]() No. Powiedziałam, co wiedziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;23528052]http://www.youtube.com/watch?v=8DxsDjtkSaU&feature=sub
Bardzo fajny konkurs dla dziewczyn z Warszawy ![]() hm ale bon jest na 100zl a za stówe tam sie biustonosza nie kupi, trzeba będzie dołożyć z 50 zl lekką ręką, a jak wygra jakaś dziewczyna która do tej pory kupowała staniki 75B na bazarku za 10zl to raczej nie bardzo jej to będzie pasować ![]()
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym nie jest chyba powiedziane, czy cała kasa jest na bieliznę, czy może jeszcze bra fitterka sobie coś życzy (ale może opacznie zrozumiałam)...
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Wtajemniczenie
|
nowe filmiki JOy
na marginesie - mnie też bardziej podoba się Justuchnaa bez mackeup-u ![]()
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co najwyżej będzie mogla sobie stringi za ten bon kupić ![]() a mówią o tym jakby można było sie obkupić, że ho hoo...
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-12-02 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/user/goniaroniaa
nie wiem czy byla o niej mowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile to dziecko ma lat ? niech by tylko mojej córce zachciało sie opowiadac takie pierdoły w necie ![]() wierci się jakby owsiki miała ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 |
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/user/11Magiczna
Kompletnie nie rozumiem podejścia niektórych z Was... Czy któraś z WAS ma dziecko w wieku 11, 12, 13 czy 14 lat? Czy któraś z WAS ma do czynienia na co dzień z dziećmi w tym wieku? Co to za wyśmiewanie? Czemu mają służyć komentarze typu: "ile ty masz dzieciaku lat? ja *******e;/ czy w ogóle bachory mają pojęcie o malowaniu? ja *******e;/" "Ja *******e dziecko ogarnij sie troche, bo zal dupe sciska jak cos takiego widze ;/ Kanal zmien na porady w ubieraniu barbie a nie w makijazu nie ;P I plz nie nagrywaj schabowym !!! Dorosla a ****a cien naklada jak moja 4-letnia siostrzenica xD" "Myślisz że życie dorosłej kobiety polega na malowaniu się i strojeniu. Mylisz się." Czemu one mają służyć? Krytyka konstruktywna to na pewno nie jest... A już na pewno nie jest to TROSKA o to dziecko... W takim wieku, gdzie organizm zaczyna dojrzewanie, gdzie burza hormonów szaleje... psychika jest tak krucha, że każde takie słowo NIESTETY NEGATYWNIE wpływa na młodego człowieka, na jego postawę, i na to, jaki będzie później... Jeśli któraś z WAS naprawdę chciała by dobrze dla niej, napisała by to prywatnie, i na pewnie nie korzystając przy tym z takich wulgaryzmów. Młode dziewczyny odkrywają kobiecość, między innymi przez naśladowanie dorosłych YT koleżanek... wchodzą w ten świat... uczą się... Kiedy mają to zrobić? Oczekujecie perfekcji i przebojowości od osób, które kręcą filmiki... Nikt nie jest perfekcyjny od pierwszego nagrania. Niech te dzieci sobie kręcą i nagrywają... niech się smarują pomadkami... to jest ich radość z odkrywania kobiecości i NIKT z WAS nie ma prawa im tego odmawiać. Rodzice. Czasem zajęci są pracą... Czasem przyjemnościami wątpliwymi.... LEPIEJ jak to dziecko siedzi w domu i się mazia, niż jakby miało się szwędać w nieodpowiednim towarzystwie... palić faje, sypać ****ami dla podkreślenia dorosłości, łykać świństwa, itp. Dlatego proszę, abyście wykazały się na drugi raz odpowiedzialnością, jaką powinien mieć dorosły człowiek... i mówiły do dziecka JAK SIĘ MA ZWRACAĆ DOROSŁY DO DZIECKA... a nie waliły takie teksty jak 20 letni kryminalista na przepustce... Miłego wieczoru życzę. Angel8890846/Eudajmonia |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rękami i nogami się podpisuję. Może zaraz się odezwą głosy, że to Internet, miejsce publiczne, sama się wystawia na krytykę, ale Eudajmonia ma rację - jak już to krytyka konstruktywna i wypowiedziana słowami zgodnymi z wiekiem, poziomem danej osoby. No jakie społeczeństwo chcemy wychować jak będziemy się tak do dzieci zwracały? Jakby ktoś tak powiedział mojej chrześnicy... jest w tym samym wieku. Nooo to kochane dziewczyny... Staram się postawić w jej sytuacji: próbuje, uczy się, wychowana w erze internetu, rodzice pracują, ona chce być coraz piękniejsza, a tu takie słownictwo skierowane do niej... Brak mi słów.
![]() |
#3495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Apel wzniosły ale nie w tym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie rozumiem
![]()
![]() |
#3498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ktos ostatnio wklejał http://www.youtube.com/user/goniaroniaa ja ją oglądam i lubie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
lubię Gonię
![]() ![]()
![]() |
#3501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlaczego tutaj? A dlaczego tutaj podano link do tej dziewczynki parę postów wcześniej? Dlaczego komentowano? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak,mam córke ,lat 10. Cytat:
bo tutaj nie zauważyłam Takie same słowa mozna usłyszec prosto w oczy ,w szkole. Cytat:
No i co ? a może rodzice wiedza i dla nich jest ok jest jeszcze szkoła Cytat:
Cytat:
Proponuje iść oświecać i edukować tych na YT i innych portalach. Poważnie nie rozumiem tego wykładu. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za paulą - jeszcze jej dzieci w szkole dadzą popalić. ja bym wolała się w porę opamiętać i pod wpływem negatywnych komentarzy w necie zmienić profil swojej działalności, niż później być pośmiewiskiem... "rodzice pracują" - to nie zwalnia ich z wychowywania swojego dziecka. nagrywanie - TAK! ale dla rodziny, przyjaciół i na pamiątkę - do szuflady. nie wiesz czy któraś dała kciuki, czy nie. ocenianie (raczej negatywne) innych przychodzi Ci równie łatwo, co niedobrym wizażankom w tym wątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A później takie historie mogą kończyć się tak jak tej dziewczynki z USA (była mowa w poprzedniej części; ta której tatuś w filmiku na YT chciał pozabijać wszystkich, za krzywdy swojego dziecka). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Killing me softly
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3506 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz też długie włosy? Jak masz/chcesz mieć, to opowiem Ci krótką historię: dzisiaj w nocy po raz kolejny włosy owinęły mi się wokół szyi i mało się nie udusiłam ![]() Myślę, że obetnę je, oczywiście, ale dopiero jak osiągnę swój cel ![]()
![]() |
#3507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Raczkowanie
|
A któraś, którakolwiek z dziewczyn, napisała coś miłego lub nawet krytycznego, ale konstruktywnie, do tej dziewczynki?
#3510 |
Raczkowanie
|
BETON W NIEKTÓRYCH GŁOWACH MNIE PRZERAŻA... modyfikując klasyka...
Wkleił ktoś linka MAGICZNEJ? TAK Wyraziliście swoje opinie na ten temat? TAK - od razu... ochoczo... Czy ja mam prawo do skomentowania tego? TAK, co uczyniłam... To było moje zdanie na temat wklejonego tu linka... Nie wspomniałam żadnego nicka... więc nie wiem, co to za oburzenie... I proszę nie robić z siebie świętych, co to nigdy nikomu złego słowa nie powiedziały... HEHE ![]() To czekam na kolejnego, ciekawego linka ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.