Kolorowe soczewki kontaktowe, wątek zbiorczy - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 12:28   #3481
kasiulka12312
Raczkowanie

Dot.: Kolorowe soczewki kontaktowe, wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez CzekoladowyMus Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Chciałam zapytać gdzie mogę znaleźć (w necie) soczewki kontaktowe... Nie mam problemów ze wzrokiem, chciałam tak dla ozdoby. Nie jestem pewna czy to kolor 'solar blue' tak mi się jakoś kojarzy. Jeśli któraś z Was dziewczyny wie, jaki ma kolor Amy ze zdjęcia to proszę o informację
Nie ufam internetowi za bardzo, więc miło byłoby gdybyście poleciły jakieś sprawdzone źródło.
Solar blue moim zdaniem to na pewno nie jest. Zdjęcia takie jak te są zawsze retuszowane zmieniany jest kontrast itd.

Edytowane przez kasiulka12312
Czas edycji: 2013-02-08 o 19:56
kasiulka12312 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 14:12   #3482
paula7191
Raczkowanie

Witam Was Ponieważ jestem tu nowa i nigdy nie nosiłam soczewek chciałabym się was poradzić :P Bardzo podobają mi się soczewki F.Radiance kolor: Eden. Jednak gdzieś czytałam wypowiedź, że są kiepskie. Używałyście ich może? Dodam zdjęcie moich oczu i tych soczewek. Może mi coś doradzicie Jakie soczewki proponujecie?
P.S Zdjęcie troche rozmazane i nie oddaje tak koloru moich oczu

Edytowane przez paula7191
Czas edycji: 2012-05-12 o 17:42
paula7191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 20:46   #3483
anka.d
Wtajemniczenie

mialam radiance - wrazenia fatalne.

po pierwsze masakrycznie niewygodne - spuszcze zaslone milczenia na to, ze poszalalm przez internet, a nie dobralam tych kolorówek u specjalisty - byly za duze i po prostu plywaly mi po oku.
po ok 2 tygodniach troszke lepiej lezaly na oku, ale przepuszczalnosc tlenu fatalna.

do tego kolor - na moich jasnych piwnych oczach kolor (mialam ten złotawy, nie pamietam jak sie nazywa) w ogole nie byl widoczny. jedynie nadruk z bliska bylo widac. wstawialam nawet kiedys zdjecia.

te soczewki wygladaja dobrze tylko w katalogu niestety.
anka.d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-01, 00:29   #3484
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiulka12312 Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem jak te soczewki się prezentują na brązowych oczach osobiście wybrałabym szare. http://allegro.pl/barbie-eyes-koloro...465441227.html

Wyglądają ok, jak już isć w Barbie to wybrałabym kolor blue

Miałam big-eyesy Geo niebieskie CH 622 i mnie samej się podobały, ale większość była... przerażona Kuzynka nazwała mnie wampirzycą, haha.

Po jakimś czasie zaczęło mi przeszkadzać to, że te szkła mają tendencję do "uśmiercania" błysku w oku... Brzmi dramatycznie, ale chodzi o to, że moje naturalne oczy mają swój specyficzny wyraz, są iskrzące i co sekundę zmienne, circle lensy niestety strasznie ujednolicają :-( To mój glówny zarzut.
Ale chyba kupię je kiedyś jeszcze... BE plus odpowiedni makijaż = niesamowite powiększenie oczu

A propos - kto wie czym różnią się Geo Nude od Barbie eyes?

Teraz jednak poluję na szarość, najbardziej zbliżone do tego co bym chciała ma Bausch&Lomb Platinum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif SOFLENS-NATURAL-COLORS_platinum.gif (3,9 KB, 631 załadowań)

Edytowane przez piroksena
Czas edycji: 2011-03-01 o 00:30
piroksena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-01, 06:22   #3485
quadra616
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
mialam radiance - wrazenia fatalne.

po pierwsze masakrycznie niewygodne - spuszcze zaslone milczenia na to, ze poszalalm przez internet, a nie dobralam tych kolorówek u specjalisty - byly za duze i po prostu plywaly mi po oku.
po ok 2 tygodniach troszke lepiej lezaly na oku, ale przepuszczalnosc tlenu fatalna.

do tego kolor - na moich jasnych piwnych oczach kolor (mialam ten złotawy, nie pamietam jak sie nazywa) w ogole nie byl widoczny. jedynie nadruk z bliska bylo widac. wstawialam nawet kiedys zdjecia.

te soczewki wygladaja dobrze tylko w katalogu niestety.
A nie masz moze jeszcze gdzies tych fotek? Chetnie zobacze, jak wyglada ten kolor, azeby sie przestrzec na przyszlosc.
dzieki z gory

happy, happy, happy, happy!
always so cheerful xxx

quadra616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-01, 11:02   #3486
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez piroksena Pokaż wiadomość
Wyglądają ok, jak już isć w Barbie to wybrałabym kolor blue

Miałam big-eyesy Geo niebieskie CH 622 i mnie samej się podobały, ale większość była... przerażona Kuzynka nazwała mnie wampirzycą, haha.

Po jakimś czasie zaczęło mi przeszkadzać to, że te szkła mają tendencję do "uśmiercania" błysku w oku... Brzmi dramatycznie, ale chodzi o to, że moje naturalne oczy mają swój specyficzny wyraz, są iskrzące i co sekundę zmienne, circle lensy niestety strasznie ujednolicają :-( To mój glówny zarzut.
Ale chyba kupię je kiedyś jeszcze... BE plus odpowiedni makijaż = niesamowite powiększenie oczu

A propos - kto wie czym różnią się Geo Nude od Barbie eyes?

Teraz jednak poluję na szarość, najbardziej zbliżone do tego co bym chciała ma Bausch&Lomb Platinum.
Tu jest filmik Bausch&Lomb Platinum http://www.youtube.com/watch?v=3VbcueKE4gM ,a jaki masz swój naturalny kolor oczu? tu także jest niby Platinum ,ale wyglądają na niebieskie http://www.youtube.com/watch?v=P12c7...eature=related
Stary 2011-03-01, 14:00   #3487
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Tu jest filmik Bausch&Lomb Platinum http://www.youtube.com/watch?v=3VbcueKE4gM ,a jaki masz swój naturalny kolor oczu? tu także jest niby Platinum ,ale wyglądają na niebieskie http://www.youtube.com/watch?v=P12c7...eature=related
Moje to szaro-niebieskie, średnio jasne.
Spotkałam kiedyś chłopaka o oczach koloru... wody. To było nieziemsko piękne Były tak jasne i nie zmącone zbędnym kolorem (ha ha), że w ciemnym pomieszczeniu aż promieniały...uch. Takie soczyste, zmienne głębokie źródełka.
Ideał. 100% naturalne.

Sama poluję na jasną szarość, po pierwsze rozjaśnić oczy o 1-2 tony, po drugie zejść z niebieskości w wodnistą szarość.

Miałam sporo kolorówek, przechodziłam przez turkusy (złe), szafiry (złe) i niebieskości (złe), jednotonowe (wyglądały jak zapłakane i zza mgły), dwu - trzytonowe (zbyt mocna obwódka i zbyt komputerowy nadruk) wszystkie były gorsze od moich naturalnych oczu. Nie wiem czemu, soczewki przyciemniają kolor (to chyba zwie się fachowo "pogłębieniem"), po drugie na kilometr zawsze poznam zasoczewkowane oko, kolory są ciut za mocno podrasowane, takie jakby elfio (to tyczy zielonych) - lalkowate (niebieskie), po trzecie - co łączy się z drugim - kolory są za bardzo dopowiedziane, nasycone, przez co muszą razić, nie ma bata, sztucznością. Po czwate (to głównie tyczy Big Eyesów) zmieniają indywidualną żywotność oka, ujednolicają i spłycają ekspresję, niektórzy twierdzą, że dają NIELUDZKI efekt, niektórzy że żabi. Mnie efekt powiększenia oka się podobał, nie wiem czemu inni mieli z tym tyle problemu A zauważał je dosłownie KAŻDY. Po piąte - osławiona dziura w soczewce Pół biedy jeśli kolor mamy zbliżony do szkieł, gorzej jak spod krystalicznego baby-blue wyziera nasz brąz... Daje to iście filmowy efekt - tak go nazywa moja koleżanka, mając na myśli to, że dawniej czarno-białą kliszę malowało się ręcznie farbami, gdzieniegdzie zostawiając puste, ciemniesze miejsca. Czasami można ten trik spotkać na pocztówkach retro.
Po szóste - mniejszy komfort noszenia, zachodzenie ostrości widzenia błonką, zaczerwienienie oczek, swędzenie itp...

Jak widać, o osiągnięcie ideału ciężko.

Nie wypróbowałam tych droższych, np. Bauscha (Platinum), przymierzam się jednak i, jeśli się zdecyduję, zdam relację, czy noszone przez gwiazdy Baby Blue coś-tam-coś-tam. Domyślam się, że pewnie są już spreparowane na bum-cyk-cyk.

Większość naturalnych oczu zamieszczonych tutaj na fotach są zdecydowanie ładniejsze niż później w soczewkach
Ale chyba nikt się o to nie obrazi

Edytowane przez piroksena
Czas edycji: 2011-03-01 o 14:03
piroksena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 17:33   #3488
Airtraffic86
Raczkowanie

Dot.: Re: Do dziewczyn noszących kolorowe soczewki!

[QUOTE=namiastka;64769]Mam ciemnobrązowe oczy i znajomą okulistkę. Wprost mi powiedziała, że owszem, mogę sobie kupić kolorowe soczewki, ale że nie zmienią one mojego koloru. Kolorowe soczewki (chodzi mi o takie bez wzorków typu kocie oczy czy spiralka) zmieniają kolor jasnych oczu.

hmmm nie wiem czemu Ci tak powiedziala- ja jestem zywym przykladem ze sie da mam ciemno brązowe oczy a zmieniam na dowolny kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CONVAR407.jpg (51,7 KB, 218 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1483eeee.jpg (42,3 KB, 342 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P220710_11.140001.jpg (23,2 KB, 169 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP9292wee.jpg (36,6 KB, 195 załadowań)

Edytowane przez Airtraffic86
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:03
Airtraffic86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-01, 17:57   #3489
Airtraffic86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astra001 Pokaż wiadomość
Witam
Czy ktoś ma może soczewki "DOLLY BLACK" lub "NATURAL RING". Jescze nigdy nie miałam soczewek a chciała bym kupić na allegro. Była bym wdzięczna gdyby ktoś powiedział mi jak one się prezentują na oku.
ostatnio tez myslalam o natural ring ale niestety również nie widziałam ich ,na żywo"

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Emeralda Pokaż wiadomość
moje brązowe oczka z Freshlook bez "dziury.
wow masz rewelacyjne kształt oka- moj ideał

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Ciekawa jestem jak te soczewki się prezentują na brązowych oczach osobiście wybrałabym szare. http://allegro.pl/barbie-eyes-koloro...465441227.html
hej, ja mialam odcien N251 zamawialam z ,,geoptica" i szczerze mówiąc na moich ciemnobrązowcych oczach wygladały tak mętnie szaro- buro- dawaly jakis tam efekt powiekszenia oka i tyle-kompletnie mi nie pasowały

Edytowane przez Airtraffic86
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:32
Stary 2011-03-01, 18:24   #3490
paula7191
Raczkowanie

Dziewczyny więc soczewki jakiej firmy byście mi doradziły? Osobie która nigdy nie nosiła. Które są najbardziej wygodne i z których kolorów jesteście zadowolone?
Stary 2011-03-02, 00:07   #3491
Emeralda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Airtraffic86 Pokaż wiadomość
ostatnio tez myslalam o natural ring ale niestety również nie widziałam ich ,na żywo"

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

wow masz rewelacyjne kształt oka- moj ideał

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

hej, ja mialam odcien N251 zamawialam z ,,geoptica" i szczerze mówiąc na moich ciemnobrązowcych oczach wygladały tak mętnie szaro- buro- dawaly jakis tam efekt powiekszenia oka i tyle-kompletnie mi nie pasowały
Dziękuję
Jestem zła ale tylko na siebie,przed chwilą przy zakładaniu soczewki zahaczyłam paznokciem... ehh nic tam za chwilę zamawiam kolejną parę.
Emeralda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 13:25   #3492
kasiulka12312
Raczkowanie

[QUOTE=Airtraffic86;254462 46]
Cytat:
Napisane przez namiastka Pokaż wiadomość
Mam ciemnobrązowe oczy i znajomą okulistkę. Wprost mi powiedziała, że owszem, mogę sobie kupić kolorowe soczewki, ale że nie zmienią one mojego koloru. Kolorowe soczewki (chodzi mi o takie bez wzorków typu kocie oczy czy spiralka) zmieniają kolor jasnych oczu.

hmmm nie wiem czemu Ci tak powiedziala- ja jestem zywym przykladem ze sie da mam ciemno brązowe oczy a zmieniam na dowolny kolor
Owszem da się ,ale cały sęk w tym ,żeby to wyglądało w pełni naturalnie ,a w przypadku brązowych oczu jest to ciężka sprawa wręcz nierealna ponieważ tzw"dziura" powoduje widoczność nałożonego koloru na naturalny z daleko tego nie widać, ale z bliska nie wygląda to ślicznie ,mając niebieskie oko ,a środek brązowy....Dlatego śmiem twierdzić ,że brązowych oczu nie da się zmienić na kolor jaśniejszy typu "morski, błękitny itd" Jasne oczy mają to do tego ,że można je ożywić poprzez dobranie odpowiedniego koloru i soczewki wiadomo, że soczewki 3-tonowe są dla osób ,które chcą zmienić swój kolor oczu (mieszanka 3 kolorów w tym ciemna obwódka) Znowu jasnych oczu nie da się w pełni naturalny sposób przeinaczyć w ciemno brązowe ponieważ brąz będzie ,a środek pozostanie jasny niezbyt fajnie to wygląda moim zdaniem...

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez paula7191 Pokaż wiadomość
Witam Was Ponieważ jestem tu nowa i nigdy nie nosiłam soczewek chciałabym się was poradzić :P Bardzo podobają mi się soczewki F.Radiance kolor: Eden. Jednak gdzieś czytałam wypowiedź, że są kiepskie. Używałyście ich może? Dodam zdjęcie moich oczu i tych soczewek. Może mi coś doradzicie Jakie soczewki proponujecie?
P.S Zdjęcie troche rozmazane i nie oddaje tak koloru moich oczu
Mając taki kolor oczu w ogóle bym go nie zmieniała:lov e: nie zapominajmy ,że to jest ingerencja w nasze oczy...Okulista mi mówił ,że podczas noszenia soczewek może dojść do odklejenia rogówki wskutek niedotlenienia ,albo do poważnych infekcji oczu, noszenie soczewek bardzo męczy nasze oczy i nie zapominajmy ,że producent zawsze będzie wychwalał swój produkt.
Stary 2011-03-03, 10:20   #3493
beti_90
Przyczajenie

a zadna nie skusila sie na turkusowe soczewki: a ja sie skusilam kocham ten kolor ale teraz niewiem czy nie wyglada on zbyt sztuczne. zalaczam fotki i napiszcie co o nich sadziciepozdr
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Moje zdjęcie h.jpg (3,9 KB, 232 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Moje zdjęcie q2.jpg (7,5 KB, 132 załadowań)

Edytowane przez beti_90
Czas edycji: 2011-03-03 o 10:33
beti_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 11:43   #3494
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beti_90 Pokaż wiadomość
a zadna nie skusila sie na turkusowe soczewki: a ja sie skusilam kocham ten kolor ale teraz niewiem czy nie wyglada on zbyt sztuczne. zalaczam fotki i napiszcie co o nich sadziciepozdr
Dla mnie bomba )) : love:
Stary 2011-03-03, 16:28   #3495
i_want_you_exclusive
Rozeznanie

Cytat:
Baby blue,
a z jakiej firmy te soczewki Baby blue?

i_want_you_exclusive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 16:35   #3496
Zielone_korale
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez i_want_you_exclusive Pokaż wiadomość
a z jakiej firmy te soczewki Baby blue?
Cooper Vision. w Polsce nie do dostania.
Zielone_korale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 19:54   #3497
paula7191
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beti_90 Pokaż wiadomość
Śliczne A naturalne masz jasne oczka? Jakie to soczewki :-> Moze ja sobie takie sprawie hihi
Stary 2011-03-04, 10:54   #3498
nikadomi
Rozeznanie

Witam dziewczyny
Kupowałyście może soczewki w sklepie internetowym Barwy Oczu?
Jak kupiłam jakieś trzy tygodnie temu...soczewki, płyn i pojemnik na soczewki, zapłaciłam 80 zł... a tu nic... czekam... czekam.... przesyłki nie ma, telefonów nie odbierają, na maile nie odpowiadają...

Może macie podobne doświadczenia z tym sklepem?
nikadomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 12:03   #3499
beti_90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paula7191 Pokaż wiadomość
Śliczne A naturalne masz jasne oczka? Jakie to soczewki :-> Moze ja sobie takie sprawie hihi
moj klor blizej nieokreslony zielony jasny nieraz niebieski chyba. soczewki firmy fresh look turkusowe. moj naturalny kolor na zdjeciu tez go lubie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Moje zdjęcie 1.jpg (3,1 KB, 62 załadowań)

Edytowane przez beti_90
Czas edycji: 2011-03-04 o 12:08
beti_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-05, 21:52   #3500
Emeralda
Wtajemniczenie

Dziewczyny może któraś z Was używała soczewek Coopervision Expressions Colors?

Stary 2011-03-05, 22:17   #3501
Jazzlyn
Zadomowienie

^^ Ja miałam kiedyś brązowe Expressions, są dosyć wygodne, kolor super, dziura na źrenice nie jest zbyt duża, dla mnie sto razy lepsze od freshlooków. Niestety nie mam żadnych zdjęć tamtych soczewek A jaki kolor Cie interesuje?
Jazzlyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 13:59   #3502
Emeralda
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Kolorowe soczewki kontaktowe, wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Jazzlyn Pokaż wiadomość
^^ Ja miałam kiedyś brązowe Expressions, są dosyć wygodne, kolor super, dziura na źrenice nie jest zbyt duża, dla mnie sto razy lepsze od freshlooków. Niestety nie mam żadnych zdjęć tamtych soczewek A jaki kolor Cie interesuje?

Dziękuję za odpowiedź
Jestem zainteresowana właśnie brązowym kolorem.
Nie są drogie w UK do kupienia za 14 GBP,chyba zaryzykuję
Jazzlyn brązowy kolor jest ciemny czy bardziej piwny,orzechowy?
Wcześniej używałam Freshlook,byłam zadowolona.
Twoja rekomendacja przekonała mnie do zakupu.
Czekam na info,pozdrawiam.
Stary 2011-03-06, 16:30   #3503
Jazzlyn
Zadomowienie

Są średnio ciemne, takie czekoladowe Tutaj masz zbliżenia od 1:18:
http://www.youtube.com/watch?v=o3Oqq8FkflY
Znalazłam jeszcze fotkę na zagranicznym forum:
http://img530.imageshack.us/img530/6...essions042.jpg

Co do freshlooków to nie mogłam ich nosić (były dla mnie strasznie niewygodne), dlatego Expressions bardziej przypadły mi do gustu :P

Edytowane przez Jazzlyn
Czas edycji: 2011-03-06 o 16:32
Stary 2011-03-06, 16:40   #3504
Emeralda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzlyn Pokaż wiadomość
Są średnio ciemne, takie czekoladowe Tutaj masz zbliżenia od 1:18:
http://www.youtube.com/watch?v=o3Oqq8FkflY
Znalazłam jeszcze fotkę na zagranicznym forum:
http://img530.imageshack.us/img530/6...essions042.jpg

Co do freshlooków to nie mogłam ich nosić (były dla mnie strasznie niewygodne), dlatego Expressions bardziej przypadły mi do gustu :P
JAZZLYN dziękuję,dziękuję dziękuję
Bardzo mi pomogłaś.
Expressions są ciemniejsze od Freshlook i o to chodzi
Jutro klikam,wkleję fotki
Jeszcze raz dziękuję
Stary 2011-03-06, 17:25   #3505
Jazzlyn
Zadomowienie

Nie ma sprawy, powodzenia
Stary 2011-03-07, 11:08   #3506
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emeralda Pokaż wiadomość
moje brązowe oczka z Freshlook bez "dziury.
Na tym zdjęciu to nic nie widać Candy dodała zdjęcie wyraźne , a w takim świetle jak Emeralda dodała to nie będzie widać "dziury" bo zdjęcie jest ciemne i niewyraźne. Najlepiej to trzeba stanąć przy oknie w dzień bądź wyjść na zewnątrz i wtedy zrobić zdjęcie...
Stary 2011-03-07, 22:21   #3507
VioletDevil
Raczkowanie

Witam, chciałam zapytać czy soczewki o średnicy 14.0 mm będą widocznie powiększały? Najchętniej wzięłabym 15mm ale na pierwszy raz trochę się boję A w tych 14 znowu wydaje mi się, że nie będzie widać różnicy;/

VioletDevil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-08, 10:07   #3508
Airtraffic86
Raczkowanie

[QUOTE=kasiulka12312;25463 245][QUOTE=Airtraffic86;254462 46]

.Dlatego śmiem twierdzić ,że brązowych oczu nie da się zmienić na kolor jaśniejszy typu "morski, błękitny itd"
[/COLOR]

nie da sie na ,,naturalny" ale się da zmienic ciemny na niebieski!!
Stary 2011-03-08, 10:34   #3509
Emeralda
Wtajemniczenie

Cytat:
Na tym zdjęciu to nic nie widać Candy dodała zdjęcie wyraźne , a w takim świetle jak Emeralda dodała to nie będzie widać "dziury" bo zdjęcie jest ciemne i niewyraźne. Najlepiej to trzeba stanąć przy oknie w dzień bądź wyjść na zewnątrz i wtedy zrobić zdjęcie...
Czekam na paczkę z nowymi szkłami,wstawię kolejne fotki.
Stary 2011-03-08, 11:22   #3510
HaeIn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VioletDevil
Witam, chciałam zapytać czy soczewki o średnicy 14.0 mm będą widocznie powiększały? Najchętniej wzięłabym 15mm ale na pierwszy raz trochę się boję A w tych 14 znowu wydaje mi się, że nie będzie widać różnicy;/
Nosiłam soczewki ColourVue Big Eyes 14mm i różnica była zauważalna. Przeszukaj wątek, bo chyba były tu wklejane zdjęcia tych soczewek i oceń, czy to dla Ciebie wystarczające powiększenie.
HaeIn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości