Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 21:36   #3481
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Też idę spać Dobrej Nocki SPD

Dobrze że TŻ nie oglądał dzisiejszego odcinka YCD
Nadia

Dobrze że nie oglądał bo córeczka już na pewno Nadią by nie była.

Dobrej nocy.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 21:46   #3482
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja dziś byłam z koleżanką w lumpku kupiłam kurtkę puchową i sweterko-sukienkę taka rozpinaną ... w kurtce nie wiem czy będę chodzić (bo jakoś wydaje mi się że jestem jak olbrzymia kulka....ale kurtałka ma fajny kaptur z futerkiem)

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 00:01   #3483
irenkaaa
Zakorzenienie

haniula super buciki i bielizna

wrocilam z pracy niedawno . jutro wyplata , do tego tz dorzucil wiecej niz myslalam
ogolnie super dzien .nawet moj operator od tel dal mi extra bonus jakby doladowalo mi 3 razy ale zabralo kase raz yuuuupi cos chyba im sie z systemem musialo sypnac

super chusta kash
a jak juz mowa o twarzy i skorze itp to ja ogolnie niemam problemow ... nawet specjalnie prawie nic nie stosuje , jakis zel do mycia twarzy ,krem od czasu do czasu ... serio wiem powinnam czesciej
mialam tylko jeden problem takie biale cos na poliku za chiny ludowe niemoglam wycisnac ani zlikwidowac od 2 lat napewno jak niewiecej ...
male to to bylo a dzis sobie siedze film ogladam przed praca i jak zwykle zaczelam drapac ... pozniej patrze a po tym ani sladu tylko czerwona plamka zostala :P

nieno tak serio bede sie musiala wziasc za siebie niby jakis dolegliwosci niemam typu zaczerwienienia , zaskorniki itp syfy ale 30 na karku dawno . trzeba sie wziasc za siebie

Haniula super ze mama sie lepiej czuje zdrowka zycze jeszcze wiecej zawsze sie przydaje

oj rozmow w talku dawno nie ogladalam bede mosiala sobie zrobic jakies popoludnie z rozmowani jak bede miec wolne na necie obejrze

ijaa super z ta sesyjka

siniorita gratuluje .. wyrac z rakiem... niekazdemu sie udaje

moj wieczor sponsorowal... pączek z dzemem ... wzielam do pracy ale zjadlam dopiero po powrocie ... ze jutro powinnam ? hmmm no postaram sie tez

ja mam za to inne oslabienie ... ostatnio coraz pozniej idziemy spac i niewiem jak tz ma jeszcze sile i mnie tam glaszcze itd .. i potem sie smieje ze sie nie obudze i spie jak kamien
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 05:59   #3484
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry
Chyba mi trochę przeszło choć potrafi jeszcze mną rzucić... Ciekawe co stanie się dzisiaj

Ostatni dzień pracy i woooolnoooość Jutro jadę po dwie piękne pielęgniczki i będziemy z TŻ cały łikend leżeć i się patrzeć w akwa

Miłego dnia SPD.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 06:09   #3485
golden_eye
Wtajemniczenie

niemożliwe. jestem dzisiaj pierwsza? edit - druga
zapomniałam że to ycd leci już, ale kurczę jak patrzę na tych wszystkich "artystów", co to ledwo nogami przebierają, to tak mi potwornie wstyd, za nich, że tam poszli i za mnie, że ich oglądam, że potem nie śpię tylko wspominam jeszcze własne porażki
dzisiaj tłusty czwartek, odchudzającym się i wszystkim innym przypominam, że jednego pączka trzeba zjeść, żeby być pięknym, zdrowym, bogatym i szczupłym przez resztę roku
Hania -

chyba pójdę jeszcze spać na godzinę. odkąd mamy sypialnię, to najchętniej bym z niej nie wychodziła, ani z łóżka, mogę spać cały tydzień. nie wiem co mi się porobiło jak wcześniej nienawidziłam tego łóżka i spania, tak teraz całkiem odwrotnie... aż się głupio czuję czasami.

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-03-03 o 06:10
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 06:24   #3486
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Byłam..zachorowałam trzy lata temu na ziarnice złośliwą,niby najgorsze minęło ale i tak czuję tę chorobę blisko mnie i ten strach że może wrócić nie chcę wprowadzać tutaj kiepskiej atmosfery ale dziewczyny badajcie się i dbajcie o siebie bo zdrowie jest najważniejsze

Jestem sama w mieszkaniu, Tż wyjechał do Niemiec, wróci pewnie w nocy jak ja nie lubię być sama w nocy
mogę sie domyslac tylko, ze po czyms takim trauma pozostaje na zawsze i strach, ze choroba moze wrócić ale nie martw sie, wszystko bedzie dobrze-musi byc!

co do spania samemu, tez mialam ostatnio taka sytuacje wiec doskonale Cie rozumiem- tez nienawidze tego!
Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
No to jesteśmy trzy!
Mój wieczór sponsoruje Warka czerwona i właśnie chrupana Princessa Vitale.
Brawa również dla mnie!
co sie stało to sie nie odstanie mocne postanowienie poprawy i dadę ramy!

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
chyba pójdę jeszcze spać na godzinę. odkąd mamy sypialnię, to najchętniej bym z niej nie wychodziła, ani z łóżka, mogę spać cały tydzień. nie wiem co mi się porobiło jak wcześniej nienawidziłam tego łóżka i spania, tak teraz całkiem odwrotnie... aż się głupio czuję czasami.
a jak mówiłam, że sypialnia w mieszkaniu to rzecz obowiązkowa i święta to nikt mnie nie słuchał! śpij, śpij ciesz sie, ze nie musisz wstawac tak wczesnie jak my, ja bym sie chetnie zamieniła
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:28   #3487
kraven
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Dyżur spokojny był. Ale ja się kiepsko czuje

TŻ przed chwilą dzwonił że nam dzisiaj kanape przywiozą

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 07:36   #3488
aaby
Zakorzenienie

Hej Laski!

Nadrobiłam wszystko! - tylko oczywiście nie pamiętam, co miałam napisać. A głupia nie robiłam notatek

Jedno co pamiętam:
Haniula, baaardzo się cieszę, że z Mamą wszystko w porządku Na pewno teraz szybko dojdzie do siebie Życzę, byście już w weekend mieli Mamę przy sobie
A jak sprawa zaproszeń? Co za partacze, no!
Proponuję, żebyś jak najszybciej rozpoczęła spór. Ja miałam taką sytuację z jednym sprzedawcą przed Świętami. Miała być wysyłka w 2 dni, a ja czekałam ponad 3 tygodnie. I cały czas byłam zbywana, że wyszła, ale pewnie kurier nie dojechał przez śniegi (no tak, bo mieszkam na końcu świata ). Później już nawet nie odpisywali na maile, jeden telefon nie odbierał a dwa inne "Nie ma takiego numeru". Jak rozpoczęłam spór i wszystko opisałam, to po trzech dniach paczka była u mnie
Trzymam kciuki, by szybko się to rozwiązało, bo pomijając Twoje nerwy, to już niestety czas na zaproszenia

A jakie plany tłustoczwartkowe?! Ja obiecałam sobie, że zjem tylko jednego, ale w sumie bezsensu postanowienie, zatem zjem jednego w pracy, i jednego po południu z TŻem do kawki To i tak pikuś w porównaniu z poprzednimi latami, kiedy wcinałam po 8-9

Aaa, dziś idziemy na pierwszą lekcję tańca

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:38   #3489
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Pączki atakuj

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:48   #3490
Mordsith
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki. Ja cieszę się ostatnim wolnym dniem, a potem ciężki pracujący weekend przede mną.. A do tego samotna noc z piątku na sobotę ;(

Jeszcze nie byłam w sklepie więc pączków nie nakupowałam, wybiorę się po śniadanku. Póki co wstawiłam pranie i zasiadłam przed kompem
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:53   #3491
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry
U mnie ostatnio bez zmian, chociaż nie idzie WIOSNA

Haniula bardzo się cieszę, że z mamą już lepiej ja do tej pory nie miałam kontaktu z tą chorobą, ale niestety miesiąc temu okazało się, że moja dwuletnia siostra cioteczna jest chora na białaczkę. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to w jaki sposób potraktowała ją doktorka. Ale zacznę od początku. Mała jak płakała często się zanosiła i nie łapała oddechu, więc pojechali z nią do ośrodka zdrowia (oni mieszkają na wsi) i doktorka powiedziała, że to normalne i z wiekiem jej przejdzie. Ale pewnego dnia miała straszną gorączkę a jej skóra była biała, nie miała wogóle koloru, więc pojechali znowu do lekarza a Pani doktor coś tam szybko przepisała, bo za bardzo nie miała czasu. Małej nic nie przechodziło, naszczęscie moja ciocia dostała nr tel do jakiegoś lekarza z Kielc i od razu tam pojechali. Wystarczyło, że weszli z nią do doktorki i ona od razu wiedziała, że coś poważnego i szybko na badania.
Dobrze, że ciotka miała ten nr do tej lekarki bo nie wiadomo co by się stało.

Cytat:
Pierwszy kolo w YCD i już masakra! Jeden z tych co to by się do dzisiejszego "Rozmowy w toku" nadawał.

Ja nie wiem, na prawdę nie wiem jak tacy ludzie mają... właściwie nie wiem co, chyba pewność bycia dobrym, że mają odwagę tam przychodzić.
Też się nad tym wczoraj zastanawiałam jak to oglądałam ale widocznie oni wierzą, że mają talent

Jadłyście już pączki???

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 07:54   #3492
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Też idę spać Dobrej Nocki SPD

Dobrze że TŻ nie oglądał dzisiejszego odcinka YCD
Nadia
O tym samym pomyślałam jak ja zobaczyłam

Dzień dobry

Trzeba brać się za pracę. U mnie w kuchni jest 8 pączków Ile zjem- nie wiem. Dziś można

Matko wiecie o czym mówią w Dzień dobry TVN?
Jest farmaceutka , która reprezentuje poglądy jakiejś tam grupy farmaceutów, którzy nie sprzedają leków antykoncepcyjnych? Dacie wiarę? Ona uważa, że to szkodzi i tyle! Co za zciemnienie. Lekarz ją tam ostro bojkotuje.

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-03-03 o 08:09
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 08:08   #3493
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Jadłyście już pączki???
Jeszcze nie. Ale widziałam, że już przyjechały do biura!

Uwaga! Para mi idzie z uszu! Mam wku*** na koleżankę!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 08:19   #3494
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry SPD.

Czekam na tż bo zaraz będą pączki.

Ijaa nie psuj sobie humoru jakąś wredotą.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 08:29   #3495
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Uwaga! Para mi idzie z uszu! Mam wku*** na koleżankę!
Ja mam w****a na szefa - za jedną fatalną decyzję, którą odczuwam tylko ja oczywiście
Jakoś mi dzisiaj źle, nie mam pączków, połamała mi się zakrętka od kremu do rąk i jakoś mi źle

Stary 2011-03-03, 08:29   #3496
kraven
Zakorzenienie

Dodaja nie mam TVN więc nie wiem jak Oni to przedstawiaja, ale np. ja nie wypisuje antykoncepcji lub tabletek po bo to kłóci się z moimi poglądami.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 08:34   #3497
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dodaja nie mam TVN więc nie wiem jak Oni to przedstawiaja, ale np. ja nie wypisuje antykoncepcji lub tabletek po bo to kłóci się z moimi poglądami.
To inna sprawa. Ona nie podaje leków, które wypisali lekarze. Mówili, że często przychodziły do niej kobiety po gwałcie po tabletkę po, a ona im nie dała i tyle. Dla mnie to jest jakieś dziwne. Skoro kobieta zdecydowała się na hormony, wie z czym to "się je", lekarz dał skierowanie, to co ma do tego farmaceuta?

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-03-03 o 08:35
Stary 2011-03-03, 08:34   #3498
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

A poglądy pacjenta?

Stary 2011-03-03, 08:57   #3499
marcia45
Zadomowienie

Hej

Haniula cieszę się, że z mamą dobrze Na Twoim miejscu posłuchałabym abby i rozpoczęła spór, bo pewnie też potrwa a wiadomo roznoszenie i rozsyłanie zaproszeń też trochę trwa.

Abby kurs indywidualny czy grupowy? Zdaj relacje, my też chcemy się zapisać, bo akurat taniec nie jest naszą najmocniejszą stroną Napisz czy były pary bardzo kiepsko tańczące.

Co do pielęgnacji to ja myje twarz żelem z la roche posay o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ja.html&next=1
i póżniej resztki zmywam płynem miceralnym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 , bardzo fajnie nawilża. I na koniec ten kremik też z AA https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1, zakupiłam go po problemach z wysuszeniem skóry po pobycie w górach, miałam tam ziaje i strasznie mi się skóra wysuszyła. Po wypłacie muszę zakupić jakąś kawę niedrogą, bo zauroczył mnie niedawno odkryty peeling kawowy.

I znów na zajęcia i do pracy bym zjadła pączka, najlepiej takiego z auchen, bo nie jest taki tłusty w smaku. Wogóle przez @ to dzis wszystko bym zjadła.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 09:00   #3500
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
niemożliwe. jestem dzisiaj pierwsza? edit - druga
zapomniałam że to ycd leci już, ale kurczę jak patrzę na tych wszystkich "artystów", co to ledwo nogami przebierają, to tak mi potwornie wstyd, za nich, że tam poszli i za mnie, że ich oglądam, że potem nie śpię tylko wspominam jeszcze własne porażki
dzisiaj tłusty czwartek, odchudzającym się i wszystkim innym przypominam, że jednego pączka trzeba zjeść, żeby być pięknym, zdrowym, bogatym i szczupłym przez resztę roku
Hania -

Nie przejmuj się kochana, mam dokładnie to samo odkąd dorobiliśmy się sypialni
Kiedyś wstawałam o 7 rano szybko ścieliłam łóżko, kurze, podłoga i dopiero mogłam zacząć dzień. A teraz ? mogę spać a spać w naszej sypialni kocham ją!

Piję kawkę później strzelę sobie makijaż i uciekam do fryzjera. Jak dobrze pójdzie to dziś już będę gotowa. Jeśli nie to zapiszę się na jutro
Muszę coś zrobić z tymi włosami, M u s z ę!

Pączkowy czwartek
W sklepie nie byłam. Ale tż przyniesie pączki z pracy Jesli nie będa o mnie pamiętać i dadzą same z lukrem to i tak będę musiała lecieć do Biedy po pączki z cukrem pudrem
Faworków bym zjadła

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 09:05   #3501
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Marcia ja mam z auchana, całe 8 sztuk Zapraszam Kawka też się znajdzie Nadia też wpadaj, mam z pudrem

I kawke do peelingu też wczoraj kupiłam. Kobieta dziwnie się patrzyła, bo kawa za 2 pln. W sumie to może przez wieszak tak dziwnie na mnie patrzyła

Dziś weszłam rano na maila i dostalam coś tam z allegro, jakąś ofertę.A tam co ? Buty, buciczki, płaszcze I teraz siedze i myśle co to ja musze kupić. Na wiosnę nie mam praktycznie nic !

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-03-03 o 09:08
Stary 2011-03-03, 09:10   #3502
motylek1
Wtajemniczenie

Właśnie wróciłam z Lidla bo poszłam po pączki i kupiłam ich aż 10 szt , bo były po 69 gr . hehe nie mogłam się im oprzeć i zjadłam już 2 ale reszta dla tż bo ja więcej już dzisiaj nie zjem.

Niestety polcialam do Lidla z myślą, że kupię cukier ale niestety pustki eh te ludziska naparwdę powariowali, zaraz polecę do Biedronki i do Leclerca może jeszcze będzie, chociaż wydaje mi się, że i tam pustki

Ps. Na zewnątrz super pogoda, słoneczko widać że wiosna idzie

Stary 2011-03-03, 09:14   #3503
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam z Lidla bo poszłam po pączki i kupiłam ich aż 10 szt , bo były po 69 gr . hehe nie mogłam się im oprzeć i zjadłam już 2 ale reszta dla tż bo ja więcej już dzisiaj nie zjem.

Niestety polcialam do Lidla z myślą, że kupię cukier ale niestety pustki eh te ludziska naparwdę powariowali, zaraz polecę do Biedronki i do Leclerca może jeszcze będzie, chociaż wydaje mi się, że i tam pustki

Ps. Na zewnątrz super pogoda, słoneczko widać że wiosna idzie
a w Biedronce tańsze pączki
Ta pogoda chyba przyszła od nas, bo obudziłam się, patrzę a tam szare niebo Dobrze że wczoraj okna pomyłam ma się to wyczucie

Stary 2011-03-03, 09:15   #3504
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dziewczyny potrzebuję rady- vide PW.

Stary 2011-03-03, 09:20   #3505
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
a w Biedronce tańsze pączki
Ta pogoda chyba przyszła od nas, bo obudziłam się, patrzę a tam szare niebo Dobrze że wczoraj okna pomyłam ma się to wyczucie
Ale Lidla mam pod nosem a do Biedronki niestety troszkę mam, jakieś pół godzinki szybkim tempem.

A co do pogody to chyba faktycznie, bo u mnie pogoda jest z jedno-dwudniowym opóźnieniem.

Stary 2011-03-03, 09:33   #3506
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Lidla mam pod nosem a do Biedronki niestety troszkę mam, jakieś pół godzinki szybkim tempem.

A co do pogody to chyba faktycznie, bo u mnie pogoda jest z jedno-dwudniowym opóźnieniem.

a to ja znów odwrotnie Biedronka pod nosem

Stary 2011-03-03, 09:33   #3507
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
a jak mówiłam, że sypialnia w mieszkaniu to rzecz obowiązkowa i święta to nikt mnie nie słuchał! śpij, śpij ciesz sie, ze nie musisz wstawac tak wczesnie jak my, ja bym sie chetnie zamieniła
Kash, ja też chętnie bym się zamieniła
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Dyżur spokojny był. Ale ja się kiepsko czuje

TŻ przed chwilą dzwonił że nam dzisiaj kanape przywiozą

jaka kanapa jaka jaka????????????
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Aaa, dziś idziemy na pierwszą lekcję tańca

dobrze, że sama z tym spaniem nie jestem sypialnia musi być, potwierdzam

po pączki tez wybywam, zaraz, dawno nie jadłam... a pogoda piękna
Stary 2011-03-03, 09:37   #3508
Mordsith
Wtajemniczenie

Ja już zjadłam 2 pączki dziś.

motylek biedne to dzieciątko. Aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam, to musi być straszne dla rodziny

ja mam pod nosem biedronkę, ale lidla też niedaleko a pączki kupiłam w osiedlowym sklepie i przepłaciłam oczywiście ale pyszne są przynajmniej
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 09:39   #3509
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Marcia ja mam z auchana, całe 8 sztuk Zapraszam Kawka też się znajdzie Nadia też wpadaj, mam z pudrem

I kawke do peelingu też wczoraj kupiłam. Kobieta dziwnie się patrzyła, bo kawa za 2 pln. W sumie to może przez wieszak tak dziwnie na mnie patrzyła

Dziś weszłam rano na maila i dostalam coś tam z allegro, jakąś ofertę.A tam co ? Buty, buciczki, płaszcze I teraz siedze i myśle co to ja musze kupić. Na wiosnę nie mam praktycznie nic !
Taaaaaaaaaaaaak Pączki z auchan są najpyszniejsze bo właśnie z pudrem i nie tłuste

A ja na wiosnę muszę się wstrzymać i nic nie kupować. Trzeba oszczędzać niestety, bo jak tak ceny rosną to wesele pewnie też drożej wyjdzie Płaszczyk kupiłam na jesieni beżowy z new looka, ostatnio w ciuszku kupiłam czarny kurtko-płaszczyk z mango, plus mam jeszcze czarny płaszczyk klasyczny plus dwie kurtki ekoskórkowe, plus czerwony i biały płaszczyk Troche tego jest, ale oczywiście przy TZ nigdy nie mam co założyć Na wiosne to bym jeszcze cos dokupiła, ale za to na lato mam pełno sukienek, spodenek i spódniczek. Pewnie z miesiąc bym mogła chodzić codziennie w czymś innym. Nie ma to jak miniony zakupoholizm.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 09:47   #3510
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Taaaaaaaaaaaaak Pączki z auchan są najpyszniejsze bo właśnie z pudrem i nie tłuste

A ja na wiosnę muszę się wstrzymać i nic nie kupować. Trzeba oszczędzać niestety, bo jak tak ceny rosną to wesele pewnie też drożej wyjdzie Płaszczyk kupiłam na jesieni beżowy z new looka, ostatnio w ciuszku kupiłam czarny kurtko-płaszczyk z mango, plus mam jeszcze czarny płaszczyk klasyczny plus dwie kurtki ekoskórkowe, plus czerwony i biały płaszczyk Troche tego jest, ale oczywiście przy TZ nigdy nie mam co założyć Na wiosne to bym jeszcze cos dokupiła, ale za to na lato mam pełno sukienek, spodenek i spódniczek. Pewnie z miesiąc bym mogła chodzić codziennie w czymś innym. Nie ma to jak miniony zakupoholizm.
Wow nieźle. Gdzie Ty to wszystko trzymasz?
A mi tż mówi, że mam za dużo ciuchów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości