|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
Dobrze że nie oglądał bo córeczka już na pewno Nadią by nie była. ![]() Dobrej nocy.
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś byłam z koleżanką w lumpku
kupiłam kurtkę puchową i sweterko-sukienkę taka rozpinaną ... w kurtce nie wiem czy będę chodzić (bo jakoś wydaje mi się że jestem jak olbrzymia kulka....ale kurtałka ma fajny kaptur z futerkiem)
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
haniula super buciki i bielizna
wrocilam z pracy niedawno . jutro wyplata , do tego tz dorzucil wiecej niz myslalam ![]() ogolnie super dzien .nawet moj operator od tel dal mi extra bonus jakby doladowalo mi 3 razy ale zabralo kase raz yuuuupi cos chyba im sie z systemem musialo sypnacsuper chusta kash ![]() a jak juz mowa o twarzy i skorze itp to ja ogolnie niemam problemow ... nawet specjalnie prawie nic nie stosuje , jakis zel do mycia twarzy ,krem od czasu do czasu ... serio wiem powinnam czesciej mialam tylko jeden problem takie biale cos na poliku za chiny ludowe niemoglam wycisnac ani zlikwidowac od 2 lat napewno jak niewiecej ... male to to bylo a dzis sobie siedze film ogladam przed praca i jak zwykle zaczelam drapac ... pozniej patrze a po tym ani sladu tylko czerwona plamka zostala :P nieno tak serio bede sie musiala wziasc za siebie niby jakis dolegliwosci niemam typu zaczerwienienia , zaskorniki itp syfy ale 30 na karku dawno . trzeba sie wziasc za siebie Haniula super ze mama sie lepiej czuje zdrowka zycze jeszcze wiecej zawsze sie przydaje ![]() oj rozmow w talku dawno nie ogladalam bede mosiala sobie zrobic jakies popoludnie z rozmowani jak bede miec wolne na necie obejrze ![]() ijaa super z ta sesyjka ![]() siniorita gratuluje .. wyrac z rakiem... niekazdemu sie udaje moj wieczor sponsorowal... pączek z dzemem ... wzielam do pracy ale zjadlam dopiero po powrocie ... ze jutro powinnam ? hmmm no postaram sie tez ja mam za to inne oslabienie ... ostatnio coraz pozniej idziemy spac i niewiem jak tz ma jeszcze sile i mnie tam glaszcze itd .. i potem sie smieje ze sie nie obudze i spie jak kamien |
|
|
|
#3484 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Chyba mi trochę przeszło choć potrafi jeszcze mną rzucić... Ciekawe co stanie się dzisiaj ![]() Ostatni dzień pracy i woooolnoooość Jutro jadę po dwie piękne pielęgniczki i będziemy z TŻ cały łikend leżeć i się patrzeć w akwa Miłego dnia SPD.
|
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
niemożliwe. jestem dzisiaj pierwsza?
![]() zapomniałam że to ycd leci już, ale kurczę jak patrzę na tych wszystkich "artystów", co to ledwo nogami przebierają, to tak mi potwornie wstyd, za nich, że tam poszli i za mnie, że ich oglądam, że potem nie śpię tylko wspominam jeszcze własne porażki dzisiaj tłusty czwartek, odchudzającym się i wszystkim innym przypominam, że jednego pączka trzeba zjeść, żeby być pięknym, zdrowym, bogatym i szczupłym przez resztę roku ![]() Hania - chyba pójdę jeszcze spać na godzinę. odkąd mamy sypialnię, to najchętniej bym z niej nie wychodziła, ani z łóżka, mogę spać cały tydzień. nie wiem co mi się porobiło
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-03-03 o 06:10 |
|
|
|
#3486 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nie martw sie, wszystko bedzie dobrze-musi byc! co do spania samemu, tez mialam ostatnio taka sytuacje wiec doskonale Cie rozumiem- tez nienawidze tego! Cytat:
mocne postanowienie poprawy i dadę ramy! Cytat:
śpij, śpij ciesz sie, ze nie musisz wstawac tak wczesnie jak my, ja bym sie chetnie zamieniła
|
|||
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dyżur spokojny był. Ale ja się kiepsko czuje ![]() TŻ przed chwilą dzwonił że nam dzisiaj kanape przywiozą
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski!
![]() Nadrobiłam wszystko! - tylko oczywiście nie pamiętam, co miałam napisać. A głupia nie robiłam notatek Jedno co pamiętam: Haniula, baaardzo się cieszę, że z Mamą wszystko w porządku Na pewno teraz szybko dojdzie do siebie ![]() A jak sprawa zaproszeń? Co za partacze, no! Proponuję, żebyś jak najszybciej rozpoczęła spór. Ja miałam taką sytuację z jednym sprzedawcą przed Świętami. Miała być wysyłka w 2 dni, a ja czekałam ponad 3 tygodnie. I cały czas byłam zbywana, że wyszła, ale pewnie kurier nie dojechał przez śniegi (no tak, bo mieszkam na końcu świata ![]() Trzymam kciuki, by szybko się to rozwiązało, bo pomijając Twoje nerwy, to już niestety czas na zaproszenia ![]() A jakie plany tłustoczwartkowe?! Ja obiecałam sobie, że zjem tylko jednego, ale w sumie bezsensu postanowienie, zatem zjem jednego w pracy, i jednego po południu z TŻem do kawki To i tak pikuś w porównaniu z poprzednimi latami, kiedy wcinałam po 8-9 ![]() Aaa, dziś idziemy na pierwszą lekcję tańca
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Pączki atakuj
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Ja cieszę się ostatnim wolnym dniem, a potem ciężki pracujący weekend przede mną.. A do tego samotna noc z piątku na sobotę ;(
Jeszcze nie byłam w sklepie więc pączków nie nakupowałam, wybiorę się po śniadanku. Póki co wstawiłam pranie i zasiadłam przed kompem
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie ostatnio bez zmian, chociaż nie idzie WIOSNA ![]() Haniula bardzo się cieszę, że z mamą już lepiej ja do tej pory nie miałam kontaktu z tą chorobą, ale niestety miesiąc temu okazało się, że moja dwuletnia siostra cioteczna jest chora na białaczkę. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to w jaki sposób potraktowała ją doktorka. Ale zacznę od początku. Mała jak płakała często się zanosiła i nie łapała oddechu, więc pojechali z nią do ośrodka zdrowia (oni mieszkają na wsi) i doktorka powiedziała, że to normalne i z wiekiem jej przejdzie. Ale pewnego dnia miała straszną gorączkę a jej skóra była biała, nie miała wogóle koloru, więc pojechali znowu do lekarza a Pani doktor coś tam szybko przepisała, bo za bardzo nie miała czasu. Małej nic nie przechodziło, naszczęscie moja ciocia dostała nr tel do jakiegoś lekarza z Kielc i od razu tam pojechali. Wystarczyło, że weszli z nią do doktorki i ona od razu wiedziała, że coś poważnego i szybko na badania. Dobrze, że ciotka miała ten nr do tej lekarki bo nie wiadomo co by się stało. Cytat:
![]() Jadłyście już pączki??? |
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Trzeba brać się za pracę. U mnie w kuchni jest 8 pączków Ile zjem- nie wiem. Dziś można![]() Matko wiecie o czym mówią w Dzień dobry TVN? Jest farmaceutka , która reprezentuje poglądy jakiejś tam grupy farmaceutów, którzy nie sprzedają leków antykoncepcyjnych? Dacie wiarę? Ona uważa, że to szkodzi i tyle! Co za zciemnienie. Lekarz ją tam ostro bojkotuje. Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-03 o 08:09 |
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie. Ale widziałam, że już przyjechały do biura!
Uwaga! Para mi idzie z uszu! Mam wku*** na koleżankę!
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD.
![]() ![]() ![]() Czekam na tż bo zaraz będą pączki. Ijaa nie psuj sobie humoru jakąś wredotą.
|
#3495 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja mam w****a na szefa - za jedną fatalną decyzję, którą odczuwam tylko ja oczywiście
![]() Jakoś mi dzisiaj źle, nie mam pączków, połamała mi się zakrętka od kremu do rąk i jakoś mi źle
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja nie mam TVN więc nie wiem jak Oni to przedstawiaja, ale np. ja nie wypisuje antykoncepcji lub tabletek po bo to kłóci się z moimi poglądami.
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
To inna sprawa. Ona nie podaje leków, które wypisali lekarze. Mówili, że często przychodziły do niej kobiety po gwałcie po tabletkę po, a ona im nie dała i tyle. Dla mnie to jest jakieś dziwne. Skoro kobieta zdecydowała się na hormony, wie z czym to "się je", lekarz dał skierowanie, to co ma do tego farmaceuta?
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-03 o 08:35 |
|
|
|
#3498 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A poglądy pacjenta?
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Haniula cieszę się, że z mamą dobrze Na Twoim miejscu posłuchałabym abby i rozpoczęła spór, bo pewnie też potrwa a wiadomo roznoszenie i rozsyłanie zaproszeń też trochę trwa.Abby kurs indywidualny czy grupowy? Zdaj relacje, my też chcemy się zapisać, bo akurat taniec nie jest naszą najmocniejszą stroną Napisz czy były pary bardzo kiepsko tańczące.Co do pielęgnacji to ja myje twarz żelem z la roche posay o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ja.html&next=1 i póżniej resztki zmywam płynem miceralnym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 , bardzo fajnie nawilża. I na koniec ten kremik też z AA https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1, zakupiłam go po problemach z wysuszeniem skóry po pobycie w górach, miałam tam ziaje i strasznie mi się skóra wysuszyła. Po wypłacie muszę zakupić jakąś kawę niedrogą, bo zauroczył mnie niedawno odkryty peeling kawowy. I znów na zajęcia i do pracy bym zjadła pączka, najlepiej takiego z auchen, bo nie jest taki tłusty w smaku. Wogóle przez @ to dzis wszystko bym zjadła.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się kochana, mam dokładnie to samo odkąd dorobiliśmy się sypialni ![]() Kiedyś wstawałam o 7 rano szybko ścieliłam łóżko, kurze, podłoga i dopiero mogłam zacząć dzień. A teraz ? mogę spać a spać w naszej sypialni Piję kawkę później strzelę sobie makijaż i uciekam do fryzjera. Jak dobrze pójdzie to dziś już będę gotowa. Jeśli nie to zapiszę się na jutro ![]() Muszę coś zrobić z tymi włosami, M u s z ę! ![]() Pączkowy czwartek ![]() W sklepie nie byłam. Ale tż przyniesie pączki z pracy Jesli nie będa o mnie pamiętać i dadzą same z lukrem to i tak będę musiała lecieć do Biedy po pączki z cukrem pudrem ![]() Faworków bym zjadła
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia ja mam z auchana, całe 8 sztuk
Zapraszam Kawka też się znajdzie Nadia też wpadaj, mam z pudrem![]() I kawke do peelingu też wczoraj kupiłam. Kobieta dziwnie się patrzyła, bo kawa za 2 pln. W sumie to może przez wieszak tak dziwnie na mnie patrzyła Dziś weszłam rano na maila i dostalam coś tam z allegro, jakąś ofertę.A tam co ? Buty, buciczki, płaszcze Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-03 o 09:08 |
|
|
|
#3502 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z Lidla bo poszłam po pączki i kupiłam ich aż 10 szt
, bo były po 69 gr . hehe nie mogłam się im oprzeć i zjadłam już 2 ale reszta dla tż bo ja więcej już dzisiaj nie zjem.Niestety polcialam do Lidla z myślą, że kupię cukier ale niestety pustki Ps. Na zewnątrz super pogoda, słoneczko widać że wiosna idzie
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta pogoda chyba przyszła od nas, bo obudziłam się, patrzę a tam szare niebo Dobrze że wczoraj okna pomyłam ma się to wyczucie
|
|
#3504 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dziewczyny potrzebuję rady- vide PW.
|
|
#3505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do Biedronki niestety troszkę mam, jakieś pół godzinki szybkim tempem. A co do pogody to chyba faktycznie, bo u mnie pogoda jest z jedno-dwudniowym opóźnieniem.
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ja znów odwrotnie Biedronka pod nosem
|
|
#3507 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jaka kanapa jaka jaka???????????? ![]() dobrze, że sama z tym spaniem nie jestem ![]() po pączki tez wybywam, zaraz, dawno nie jadłam... a pogoda piękna
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już zjadłam 2 pączki dziś.
![]() motylek biedne to dzieciątko. Aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam, to musi być straszne dla rodziny ![]() ja mam pod nosem biedronkę, ale lidla też niedaleko a pączki kupiłam w osiedlowym sklepie i przepłaciłam oczywiście ale pyszne są przynajmniej
|
#3509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja na wiosnę muszę się wstrzymać i nic nie kupować. Trzeba oszczędzać niestety, bo jak tak ceny rosną to wesele pewnie też drożej wyjdzie Płaszczyk kupiłam na jesieni beżowy z new looka, ostatnio w ciuszku kupiłam czarny kurtko-płaszczyk z mango, plus mam jeszcze czarny płaszczyk klasyczny plus dwie kurtki ekoskórkowe, plus czerwony i biały płaszczyk Troche tego jest, ale oczywiście przy TZ nigdy nie mam co założyć Na wiosne to bym jeszcze cos dokupiła, ale za to na lato mam pełno sukienek, spodenek i spódniczek. Pewnie z miesiąc bym mogła chodzić codziennie w czymś innym. Nie ma to jak miniony zakupoholizm.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi tż mówi, że mam za dużo ciuchów |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

nie chcę wprowadzać tutaj kiepskiej atmosfery ale dziewczyny badajcie się i dbajcie o siebie bo zdrowie jest najważniejsze
jak ja nie lubię być sama w nocy

ale reszta dla tż