|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Cytat:
![]() Jakoś nie lubię lesbijek, gejów tym bardziej. chociaż mam kolegę geja. ---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- moje drogie wizażanki zostawiam was już. idę spać. dobranoc
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do napisania
|
|
|
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jaka jest różnica pomiędzy gejem a lesbijką? ![]() Tzn co w geju ejst gorszego bo nigdy tego nie zrozumiem ![]() ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- To i ja pójdę chyba skoro już wszyscy się zmyli.. ![]() Do jutra
|
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam podobną opinię do Twojej jeśli chodzi o "lubienie" kogoś kto lubi coś innego niż ja ![]() Różnicy nie ma żadnej - cała rzecz leży w tym że zwykle kobieta szybciej zaakceptuje geja niż lesbijkę i na odwrót - moim zdaniem wynika to po prostu z lęku - bo mając kolegę geja wiadomo, że ów nigdy nie złoży nam jakiejś niemoralnej propozycji, no a z koleżanką lesbijką to już nidgy nic nie wiadomo Do jutra?? - znaczy wsiowy Cię niby tu dzisiaj nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
to jest złe - a bynajmniej męczące dla Ciebie - bo się tym sama zadręczasz. Na prawdę proponuję ograniczyć z nim kontakt i zacząć się więcej rozglądać wokół, tym bardziej, że wyczytałam również iż był on zakochany w Twojej siostrze. |
||
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
A to dla moich śpiącyh Wizażanek, poznajcie moje dobre serce - zrobiłam Wam śniadanko
na ciepło![]() no chyba że wolicie na zimno to brać ze słoja |
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Nadrobiłam zaległości. Ja też nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom do momentu gdy nie czepiają się mnie. Niech sobie żyją jak chcą,ale mnie niech nie mieszają do swoich spraw. Ja dzisiaj jadłam parówki na śniadanie
|
#3487 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero wstałam z łóżka widzę , że moja wypowiedź wzbudziła kontrowersję Chodziło mi bardziej o to , że nie lubię tego co robią a nie że konkretne ich A jaka jest różnica między lesbijką a gejem? Dla mnie jest w subtelność. Inaczej wyglądają na pewno dwie kobiety zadające sobie przyjemność niż dwóchfacetów pakujących sobie w ...heheh .---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- no właśnie miałam przyjemność zadawać się z gejem , ogólnie mi nie przeszkadzała jego orientacja , dopóki nie zaczął wydzwaniać do mnie codzienni i opowiadając mi o swoich łóżkowych przygodach ze wszystkimi szczegółami
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3488 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z jedną się kumplowałam i miałam masę innych znajomych z innych klas. Za to mnie połowa gimnazjum nie cierpiała W liceum był wyścig szczurów, bo każda z dziewczyn chciała wyglądać lepiej od drugiej, ale nie było tak źle, bo uczyłam się z moimi głupkami z którymi kumpluję się do dzisiaj. A na studiach to jakaś masakra, nie ma nawet z kim pogadać.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lepiej na śniadanko: Grzanki_lightbox.jpg ![]() Dzień dobry Ja fatalnie się czuję, ciągam nosem i wszystko mnie boli, przeziębiłam się nie mówiłam B., bo i tak ma masę problemów na głowie, a ja pewnie przechodzę kryzys jakiś
|
|
#3489 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno byśmy cię pocieszyły ....eee zapominałam miałaś z kompem problemy Dziewczyny , a ja mam pytanie do Was ? do czego służy na wizażu opcja "wielocytuj" i jak wy to robicie, że cytujecie tak dużo wizażanek w jednym poście?
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja nie mam w pracy internetu, zablokowany ![]() Właśnie to jest wielocytuj, klikasz sobie na tą ikonkę przy różnych postach i tak się właśnie cytuje kilka osób ![]() Ja zawsze ciekawa i wszystko wciskam na początku jak nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
i bardzo mnie to cieszy, mam też wspaniałych przyjaciół, ale takie uczucie pustki mnie ogarnęło wczoraj, tak mocno za Nim tęsknie, za B.
|
|
#3491 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- dlaczego jesteście oddzielnie , ty i B ?
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz obczaję http://www.papilot.pl/wydarzenia/117...ezczyzna.htmlv , Ci ludzie to są chorzy, masakra ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Wiem, że muszę być dzielna, bo być może jak wszystko się ułoży w czerwcu zamieszkamy razem, jak się obronię i wtedy będzie z górki, no ale czasem wpadam w taki dołek, i chce to wszystko rzucić, ale nie mogę, bo wiem, że bardzo dobrze trafiłam i szkoda by było z takiego cudaka rezygnować. Nie pije, nie pali, nie imprezuje, dba o mnie, jest bardzo rodzinny, jest niesamowity w łóżku, czasem tylko przynudza, ale mam wrażenie, że takiego faceta od zawsze szukałam. Głupia jestem ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Działa z tym cytuj, czyli może być i cytuj
|
|
#3493 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tymczasem poważnie zgrzeszyłam ( z okazji że dziś niedziela) i skończyłam odkurzać i patrzę , że to już druga a ja nie jadłam jeszcze śniadania ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- od dziś będę cytować aż się będzie kurzyło
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3495 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie miłej packi życzę. I masz rację zjedz obiad, ja do swojej pracy często głodna chodziłam a potem zagryzałam słodyczami aby mi żołądek nie zacisnął
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-02-13 o 14:14 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doceniać tych swoich chłopów - wszystko da się przeżyć jak człowiek chce ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Ja tymczasem poważnie zgrzeszyłam ( z okazji że dziś niedziela) i skończyłam odkurzać i patrzę , że to już druga a ja nie jadłam jeszcze śniadania ![]() Już bokiem mi te parówki wychodzą ![]() Lepiej na śniadanko: Załącznik 3742918 ![]() [/QUOTE]A to zgrzeszyłaś odkurzaniem czy niejedzeniem śniadania :confu sed:Bokiem Ci moje parówki wychodzą?? To ja się poświęcam od 5 przy gazie parówy grzeje a ta przyjdzie i wybrzydzać będzie, no wiesz..... więcej Ci śniadania nie podam, mam nadzieję, że reszta aż taka wybredna nie będzie
|
|
|
|
|
#3498 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
odkurzaczem , bo sprzątałam w niedziele
a potem zorientowałaś się że już późno i czas zjeść
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3500 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
aż tak bardzo to nie
![]() ale od czasu do czasu do kościoła chodzę
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sporadycznie chodzę, ale to wynika z tego, że pracuję w niedziele. I np. jak mam na rano to nie mogę iść, a jak mam na popołudnie to wolę się wyspać, ale np. mój B. co niedziela chodzi, no ale on sam sobie jest szefem
|
#3502 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- ale odkurzyć dziś musiałam bo nie cierpię paprochów które mi strzelają pod kapciami ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- opuszczam was drogie panie, wsiadam na rower
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wieczora
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim Wybaczcie,że się nie odzywałam, ale byłam z TŻ u znajomych (zarówno w piątek jak i w sobotę) - stwierdziliśmy,że warto pojechać, chociaż ja jak zwykle miałam moje akcje,że jednak lepiej zostać w domu, bo jestem zamulona i w ogóle do niczego ![]() Ale w piątek byłam w pracy, także pojechaliśmy na spotkanie prosto po pracy ![]() Co tam u was słychać? Kurcze, długo by mi zajęło to nadrabianie. Wczoraj na chwilkę do was zajrzałam, dziś patrze.. a tu 3,5 tys. postów ![]() Nieźle ![]() Niedługo drugi wątek ![]() Cholera, wiecie jaki mam ciężki ten tydzień? Właściwie drugą połowę. W czwartek i piątek pracuję 12h, w sobotę 8h, w poniedziałek 12h, we wtorek 12h. Super, co? ![]() Pozdrawiam was kochane
|
|
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Nadrobiłam ![]() Rzono, ja widziałam co Ty tu wyprawiałaś ![]() Ale i ja sobie w nocy poużywałam ![]() Zaraz Wam poopisuję trochę co ja w szkole wyprawiałam, ale teraz muszę ponownie uruchomić kompa, bo się przyczepił do mnie i ciągle prosi, a mnie to denerwuje hehe
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie paróweczki
![]() proszę mnie tu samej nie zostawiać ! wracać szybko
|
|
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sprzątam jak mnie najdzie ochota i nie patrzę czy to niedziela czy wtorek. Staram się też zwykle wielkie porządki robić wcześniej niż każdy, żeby sobie wszystkiego na ostatnią chwilę nie zostawiać - mam tu na myśli przedświateczne sprzątania głównie - niewiem jak u Was w domach ale u mnie się wszystko do góry nogami wywracało i sprzątano każdy kątek A ja własnie wróciłam z rowerku z Tż byliśmy - 15km ![]() ![]() A taka jedna witaj ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Ja Was opuszczam teraz jeszcze bo mam trans z szydełkiem więc zajrzę za jakiś czas ![]() ![]() idę kombinować |
||
|
|
|
#3508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3509 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie dzisiaj postanowiła, że też muszę się za coś wziąć, czymś zając wolne chwile, tylko czym Narazie intensywnie myślę, może coś mi wpadnie do głowy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

.

nie mówiłam B., bo i tak ma masę problemów na głowie, a ja pewnie przechodzę kryzys jakiś