|
|
#3481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
seks muzyka politechnika ;d
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
Chociaż pewne, że pracę dość szybko myślę znajdziesz bo u mnie będzie porażka ;( ale na co innego ja mogę pójść, że tak powiem po mojej "humanistycznej maturze"
|
|
|
|
#3484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tam nie wiem, nigdy sie tym nie interesowalam, zawsze bylam bardziej scislym umyslem, ale nie boj zaby Ty tez cos znajdziesz
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3486 | |||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kocha...yhy. Może. Bardziej kocha promile we krwi. Ja się zapisałam Czas zacząć dążyć do upragnionego blondu (nie, nie do platyny )Cytat:
Cytat:
Zranił, tylko już nie pamiętasz ![]() Wygrzebałaś się wtedy, teraz też dasz radę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i nie będzie zawsze maluszkiem Ba, bardzo szybko stanie się zbuntowanym nastolatkiem, wymykającym się na seks w krzakach To jest decyzja już do końca życia.
|
|
|
#3487 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem musimy cos w życiu przeżyć (rozstania itp.) żeby potem być naprawde szczęśliwym
bo ma sie te doświadczenie w zaufności itp
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę przestać płakać
. Dlaczego on mi to zrobił, przecież ja go tak kocham . A on ma mnie w dupie, myślę, że nie przejął się w ogóle tym, że mnie już nie ma w jego życiu, pewnie nawet czuje ulgę. Jak ja mam wstawać rano z myślą, że już go nie ma? Ten ból, to uczucie ucisku w środku, to jest najstraszniejsze uczucie jakie kiedykolwiek przeżywałam. Ja mu tak zaufałam, oddałam mu się cała . Boże, jak to strasznie boli!
|
|
|
|
#3489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego napisałam, że jestem za młoda 20 lat to za mało na brzdąca najpierw trzeba ukończyć studia i co najważniejsze odpowiedni tatuś i partner na przyszłość .---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- A ja w to nie wierzę, ze jeżeli facet rozstaje się z dziewczyną z którą był dłuższy okres czasu to ani trochę nie żałuje nie myśli o niej bądź o tym co było. Edytowane przez dianeczka0291 Czas edycji: 2011-04-15 o 20:15 |
|
|
|
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
ryczę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam zamulony nastrój od dwoch dni, najchetniej to bym spala caly czas, ale matura za 2 tygodnie i mam zapiernicz z fizyka. obiecajcie mi, ze 12go maja bedziece za mnie trzymac mocno kciuki
![]() i wiecie co, wyobrazam sobie wszystko, ze wyjade, ze znajdzie sie ktos, kto bedzie przystojniejszy, rownie inteligentny, ale zrownowazony emocjonalnie, tylko, ze on mi sie wcale nie bedzie podobal... bo caly czas widze ten wredny ryj exia i znalazlam wczoraj jego skarpetki, ktore ktorejs zimy zawinelam, jak mi moje przemokly. oddac mu?
|
#3493 |
|
po drugiej stronie szafy
|
ver_million - data zapisana, zapamiętana, kciukasy już się trenują
![]() Co do skarpetek - no weź mnie nie rozśmieszaj, nie stać go na nowe? A i nie wyobrażaj sobie spotkania nowego, nie twórz w myślach jego obrazu - po co? Chcesz zauroczyć? Przecież wiadomo od zawsze, że oni się znajdują wtedy, kiedy przestajemy na nich czekać
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojego rzeczy od razu wylądowały na śmietniku. A jak nie chcesz wyrzucać to pocztą mu wyślij. Co on sobie pomyśli jak Ty mu ze skarpetami w drzwiach staniesz????? |
|
|
|
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
A ja w to nie wierzę, ze jeżeli facet rozstaje się z dziewczyną z którą był dłuższy okres czasu to ani trochę nie żałuje nie myśli o niej bądź o tym co było.[/QUOTE]
ja mam wrarzenie, że mój właśnie dokładnie tydzień po rozstaniu zapomniał o wszystkim co jest ze mną związane (ciekawe w jaki sposób pozbył się moich zdjęć ze swojego pokoju) |
|
|
|
#3496 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Pyszna wizja dla niego
|
|
|
#3497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masakra. a nie wiem,czy go nie stac, ale tak mi przyszlo do lba, ze moze by je chcial spowrotem, jesli w ogole wie, ze mu je zawinelam, a tak poza tym to stwierdzilam ze moj 18letni byly chlopak jest nadetym bucem, co mysli, ze wszystkie rozumy pozjadal i koniec ze wzdychaniem, od tygodnia sie nie widzialam z nim i wiecie jak mi dobrze? poza tym, że to zmulenie mogłoby juz minac... brakuje mi jakiegos przytulacza wczoraj obejrzalam durna komedie romantyczna ugly truth i mi troche lepiej, na dzisiaj sciagnelam kolejna, wiec bedzie spox
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Cześć, skarpetki chcę Ci oddać" ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Dziś dzień tylko z jednym atakiem płaczu Ale wiem że jak walnie to się będę zbierać i zbierać
|
|
|
|
|
#3499 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
ver_million ja niestety mam alergię na wszelki romantyzm w jakiejkolwiek postaci, ale właśnie lejdis oglądam - kocham ten film
|
|
|
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
dobra dobra, juz przestancie sie nabijac
![]() najlepsza wizja jest taka, ze za parenascie dni (bo wliczam zakonczenie roku i dni do klasyfikacji oraz pare dni matur, kiedy siedzimy w jednej sali) juz go nigdy wiecej nie zobacze! myslicie, ze skoro tak mnie cieszy ta wizja, to juz go nie kocham? po czym poznac, ze sie juz nie kocha? po tym, ze mnie denerwuje? po tym, ze mi sie juz nie podoba, ze uwazam, ze jest bucem, burakiem, w dodatku brzydkim i grubym, co wyzej celuje niz dupke ma?
|
#3502 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na takie laski jak my wszystkie na bank czekają same cudne rzeczy, namiętności tym bardziej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czarodziejka18, nie rycz.. ![]()
|
|
#3503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez mi sie podobal ten film ![]() ale ja naprawde takie durnoty ogladam, zeby sie posmiac ale lejdis chyba jeszcze raz obejrze,ale nie dzisiaj, jutro, bo dzisiaj jeszcze mam troche do zrobienia na jutrzejsze zajecia.---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- no, albo sex, drugs&agh jak to mawia moj kolega, byc moze przyszly wpollokator, aczkolwiek co do drugs mam zastrzezenia... nic dobrego, wiec zostane przy sex&muzyka&politechnika
|
|
#3504 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po tym, że masz w głębokim poważaniu to jaki on jest. Jest sobie - fajnie. Nie ma - też fajnie. Po tym, że nie siedzisz, nie rozkminiasz jego każdego gestu, słowa, że Cię to po prostu nie obchodzi.
|
|
#3505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak go widzialam do tej pory dzien w dzien, to chyba dobrze, ze teraz mnie denerwuje. nie tesknie za nim jak go nie widze, normalnie mi sie nie chce go widziec...
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-04-15 o 21:05 |
|
|
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
Kurde weszłam na wizaż kilka dni temu po bardzo długiej przerwie po to by sprawdzić recenzję czegoś
ale jak zajrzałam na ten wątek to nie mogę kilka razy dziennie tu nie zajrzeć uzależniacie dziewczyny ![]()
|
|
|
|
#3507 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Natomiast za dużo jeszcze zajmuje miejsca w Twoich myślach, żeby już odtrąbić totalne zwycięstwo ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Elve ale Ciebie dziś cały dzień nie było ? Coś się dzieje
? Zaczynasz odpoczywać ??
|
|
|
|
#3509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie zrealizuje go, juz mi szkoda czasu. ogarnie czy nie, jest jeszcze impreza pod koniec maja pewnie klasowa, wiec wtedy jeszcze byc moze sie zobaczymy, a jak nie to coz, plakac nie bede
|
|
#3510 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Strasznie smutną postać gra - wyzwoloną, sypiającą z kim popadnie, a pragnącą miłości...i panicznie się jej bojącą.
Gdyby nie to, że ja się nie boję zakochać, to bym się z nią utożsamiała...i załamałabym się ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

Ten skur.wiel z tą dziw.ką pomyśleli o tym?????????????????? Serce mi pęka gdy to widzę i słyszę.

seks muzyka politechnika ;d

.
)

i nie będzie zawsze maluszkiem