|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
![]() Ale jest naprawdę słodki...
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
|
|
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i piona za naleśniki też mam dziś na obiad![]() No i właśnie gdzie są zdjęcia pierścionków? ![]() Cytat:
czasem wiesz jak rodzice potrafią narzucać swoje zdanie i rozkazywać. Ale jak ma tż możliwość to niech przyjedzie do ciebie potem będziesz żałować że przez głupie nieporozumienia się nie widzieliście. Poza tym na żywo lepiej pogadać powiesz co ci leży na sercu taki trening charakteru
|
||
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
No wiem Gaja, z reguły przy nim nie przeklinam, ale akurat wtedy nie mogłam się powstrzymać
ale w domu i tak siostra przeklina więc to co napisałaś będzie nieuniknione A Santom ma rację, nikt tu nikomu złośliwie nie zwraca uwagi, <ja Alę ostatnio poprawiałam> i jak będę jakieś byki walić to proszę mnie poprawiać bo z ortografią zawsze mam problem i takie właśnie odmiany niektórych wyrazów a jak ktoś zwróci uwagę to się prędzej zapamięta poprawną formę
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale slodziakkkkk;D zacalowac tylko takiego no i ja rosolojadaczka jestem az chyba zrobie w niedziele![]() znalazlam chyba pioseneczke na nasz pierwszy taniec ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Nj3mAzhqkGo |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiesznie będzie
![]() NAlesniki! z nutelką i bananem! o mamusiu, ale zgłodniałam JA na 5 D byłam na Przygodzie w kopalnii i tym z kotem. To z kotem było straszniaste. Wrzeszczałam jak "szczury" mi przeleciały po nogach
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3489 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale chciałabym żeby to była dla niego taka kara, nauczka, że jeśli nie będzie się ze mną liczył to mnie nie będzie miał... Nie wiem co zrobić... Z resztą póki co nie pisze, więc nie będę się narzucać ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Są takie gumowe pałki jakby, gumowe liny przymocowane pod fotelem i w odpowednim momencie one sa poruszane przez komputer i Cię walą po nogach
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wole jednak zeby sie troche wstrzymal, tak po tygodniu milosc? nieeeeee trza poczekac ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
ale slowa mi pasuja idealnie
mialam cos jeszcze na oku, ale do tego to juz lekcje tanca musielibysmy brac no i slowa pasuja srednio hijo de la luna
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażesz mu jak się sprawy załatwia![]() Santom a wy planujecie zespół czy dj na wesele? |
|
|
|
|
#3495 |
|
Wtajemniczenie
|
no w końcu piątek, tak tż wkońcu się zdecydował byc ze mną do końca życia, szkoda tylko,że go tu teraz nie ma i wszystko na wrzesień przeniesione.Dobrze,że mu ten wyjazd zrobił.... i wszystko jasne, chyba że tu dla kogoś z forum znowu nie jasne
|
|
|
|
#3496 |
|
Zadomowienie
|
santom hehe cóż za pamięć, no ale rzeczywiście, staram się juz nie przesiadywać po nocach przynajmnie nie dalej niż do magicznej godziny 00:00
![]() no nie, wstawiłaś piosenkę i ja znów nie moge otworzyć YT w pracy napisz proszę tytuł i wykowacę, może skojarzę ![]() Gajaa o taaak sprzedaj, sprzedaj mi ta kieckę! ja mam 164cm wzrostu (kurdupel:P) a Ty ? ![]() Marlena przykre to strasznie, że Twój TŻ tak postępuje jak razem zamieszkacie (co ja gadam, już teraz) musisz go nauczyć prawidłowych stosunków rodzinnych niestety wzorce wyniesione z domu często nie są dobre... i tak patologia, rodzi patologię :/ poza tym Gaja ma rację "W zdrowiu i CHOROBIE, uczciwość małżeńską się ślubuje!" no i słodziak ten Wasz maluch ale póki co mam pogląd jak Gaja: taki dzieciaczek narazie jest fajny na godzinę/dwie a potem na odległość ale za jakieś 2 lata może być mój ![]() jak ja byłam na filmie o żółwiku to też te gumowe patyczki zaczęly mi trzepotać po nogach hehe (jak ośmiornica wyleciała nagle spod piachu ) film ogólnie bardzo fajny, darłam się i śmiałam głosniej niż 5-cioletnie dzieci hyhymnie coś kurcze serce boli a już po odstawieniu tablet (w maju) przestało... eh, mam nadzieję, że to jednorazowe i nie będzie nawrotów (to chyba zresztą moja wina, bo siedziałam teraz kilka godzin zgarbiona czytając dokumenty :/ a jak uciskam przez długi czas to zaczyna boleć) ehh, bez sensu
|
#3497 |
|
Wtajemniczenie
|
moque, to pewne przez pracę, nie ma się czym martwić, mój kardiolog nie reaguje na moje przyspieszone tętno w nocy...
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zadomowienie
|
hiehie ja też
Ehhh nie wiem, to chyba coś poważnego z tą mamą, bo miała nie zostawać w szpitalu na dłużej , tylko wyjść dziś <wczoraj po południu pojechała> a zostaje do wtorku coanjmniej nic nie wiem, a Ł. chyba nie chce mnie martwić za✂✂✂iście![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() A co do serca, to pewnie jakiś przykurcz od garbienia faktycznie ![]() A najlepsze było jak po operacji na oiomie leżałam leżała obok taka pani Agnieszka koło 33 lat i ona miała tętno około 50-60max a ja non stop 120-130 minimum było 115 a ciśnienie ona miała gdzieś 60/40 a ja miałam 120/80, 110/70 i się pielęgniarki śmiały że ja to takie dwie panie Agnieszki w kupie
Edytowane przez 1988Marlena Czas edycji: 2011-08-12 o 14:27 |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo jak to 'zdecydował' rozmawiałaś z nim przez telefon czy jak w ogóle zabrzmiało to trochę tak jakby Ci łaskę robił... łaskawie stwierdził że będziecie razem... nosz kurde! albo kocha i tworzycie związek albo nie... eha z tym sercem to nie wiem... to jest ból, a ból to nic normalnego
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
ja dziś siedze w mieszkaniu (mamy) śpimy dziś tu i jutro -oni wyjechali na weekend.Rano byliśmy na małych zakupach i kupiłam sobię maske biowaxa do włosów i sweterek (z 69 na 29 ) a tż bluze( z 99 na 39 )-przyfarciliśmy nieźle bo już nic nie było w sklepach ![]() ja nigdy nie byłam w kinie 5d - mój tż był i obiecal , że kiedyś razem pojedziemy , no zobaczymy ![]() Marlena...ech :/u nas też pare razy były podobne sytuacje (tylko oczywiście nie ze szpitalem tylko z jakimiś ✂✂✂✂✂✂✂ami)- i potem awantury między nami...na szczescie od jakiegoś czasu spokój .no a teraz ogólnie to już inna historia...jak to o chorobie nie powie???co on poważny jest :/. musicice porozmawiać- na spokojnie i poważnie...trzymaj się ![]() Truskaweczka Gratulacje kochana ![]() Ala udanego wyjazdu ![]() a jutro caly dzień w pracy ale na szczęście potem mam już takie wolne , że nie wiem , od 17 do 31 tylko 3 razy pojde do pracy
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-12 o 14:29 |
|
|
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale będziesz się byczyć
|
|
#3502 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dwie i kazda ma paski silikonowe pod spodem wiec to nie jest wyjatek ![]() Cytat:
tez nie lubie kola ![]() Pokazesz manikjur? ![]() Cytat:
ogolnie to polak ale mieszkal pare lat w Kanadzie ![]() A gdzie bedzie twoje weselicho? zebys sie nie zdziwila jak wpadniemy ![]() Cytat:
![]() O, mialam pisac, ze mnie to poprawiala Cytat:
![]() Gadajcie sobie do woli ja tego po prostu nie czytam ![]() Laski, ja jeszcze nie jade jutro dopiero ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- A no i co do Marleny... Kochana, rozumiem cie troszke bo mama T. tez czasem potrafila wymyslec cos, powiedziec na ostatnia chwile no i nasze plany szly w piz*u... Na szczescie juz tak nie jest. W ogole musze wam powiedziec, ze sie poprawil z ta swoja maminsynkowatością
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zraz idę z TZ na zakupy na Nasz jutrzejszy wyjazd
|
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaaa ja tez myślałam że wyjeżdżasz już dziś wieczorem ![]() A co do małego słodziaka to pewnie jak tylko widzisz słowa "mały" "słodziak" itp. to od razu się odwracasz ![]() Co od Ł. to popisaliśmy trochę i go rozumiem po części
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Ala myślałam , że już dziś jedziesz.
a ja wam powiem , że w tej mojej suknii jest mi megawygodnie i to kolo - myuślałam , ze bedzie mi przeszkadzac -ale naprawde mi nie przeszkadza ![]() Marlena mam zamiar się i troche pobyczyć i choć na jedna rozmowe kwal.się wybrac-niech mnie tkoś zechce to dobrze , ze troche popisaliście ale ja i tak jetsem zwolenniczka w 4 oczy oczy rozmów , więc może jeszcze przy spotkaniu pogadajcie otwarcie...
|
|
#3507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie wytrzymałabym do spotkania ![]() A co do koła, to zależy jak jest wszyte, na jakiej wysokości, jaka halka itp. Bo jak ktoś umie to zrobić to koło nie będzie przeszkadzać a wręcz przeciwnie, będzie trzymało suknię tak żeby się w nią nie zaplątać butami na obcasach i też nie będzie brzydko sterczeć
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam wasze wypowiedzi laski i ja nie znam się wogóle na takich detalach ślubnych
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam akurat to kolo na halce dopinane takie
, bez kola jak dla mnei wygląda suknia prawie tak samo, ale potem jak zalozylam to rzeczywiście lepiej sie uklada na dole ![]() hm..śpiąca jestem , chyba sie zdrzemne troszke
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdro Gaja ![]() Jak czytam "maly" to i tak czytam bo maly moze byc kjujicek
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

szok ja uwielbiam małe dzieci mam kuzyna który ma 1,5 roku i też jest słodki
Dzień dobry!
Tryskająca woda, bąbelki, wiatr, strumień powietrza tak jakby uderzały w Ciebie kamienie i krzaki, no i ogień 

czasem wiesz jak rodzice potrafią narzucać swoje zdanie i rozkazywać. Ale jak ma tż możliwość to niech przyjedzie do ciebie potem będziesz żałować że przez głupie nieporozumienia się nie widzieliście. Poza tym na żywo lepiej pogadać powiesz co ci leży na sercu
no i ja rosolojadaczka jestem

, ale chciałabym żeby to była dla niego taka kara, nauczka, że jeśli nie będzie się ze mną liczył to mnie nie będzie miał... Nie wiem co zrobić...
Z resztą póki co nie pisze, więc nie będę się narzucać 

napisz proszę tytuł i wykowacę, może skojarzę
a ja miałam 120/80, 110/70 i się pielęgniarki śmiały że ja to takie dwie panie Agnieszki w kupie
ja dziś siedze w mieszkaniu (mamy) śpimy dziś tu i jutro -oni wyjechali na weekend.Rano byliśmy na małych zakupach i kupiłam sobię maske biowaxa do włosów i sweterek (z 69 na 29 
:hah aha: