|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
oj ja tez bym pospala ale towarzystwo rano do szkoly wstaje i wogole nie zwracaja uwagi ze ktos moze spac ( tylko my mamy sie zachowywac...)
mam nadzieje ze paniusia w swoje urodziny znow libacji nie zrobi ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
zawsze mam racje
|
a jaki kupiłaś?
#3484 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam taki jasnoniebieski
![]() ![]() ![]() Wg mnie jest najintensywniejszy, lepszy od Lenora jeśli chodzi o intensywność ![]()
![]() |
#3485 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właściwie to przymierzałam 2 sukienki i nie wiem która lepsza ... cenowo wychodzi podobnie ...ale pochodzę jeszcze po wrocławiu i wtedy się zdecyduję ( bo do końca roku muszę się zdecydować ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
W weekend byłam w domciu , zaliczyłam spotkanie rodziców z teściami , spotkanie z kuzynką i jej mężem ( suupcio było dawno się nie widzieliśmy i nie mogliśmy się nagadać). Oprócz tego ustaliliśmy z kucharką menu na wesele, oglądaliśmy z TŻ obrączki i ułożyliśmy "plan działania" na najbliższy rok ( bo oprócz spraw weselnych musieliśmy jeszcze kilka obgadać ![]() A dziś byłam na badaniach ..nie lubię pobierania krwi , zawsze słabo mi się robi . Ciekawe czy wyjdzie mi coś z tych badań ? w środę idę do lekarza i ciekawa jestem co powie ? porównałam sama sobie ekg z ostatnim i wygląda inaczej , ale ja się nie znam . Ale cieszę się, że się za to wzięłam porządnie ... w końcu za kilka miesięcy mam być tą najpiękniejszą ![]()
![]() |
#3486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak mocne sa u Was te plyny ale u mnie np lenor aromatherapy jest tak mocny ze jak ubiore np. bluzke to czuje ten zapach na ciele co mnie drazni, moja kolezanka z pracy takich mocnych plynow do plukania uzywa to czuje tylko ten plyn a nie perfum a mnie az glowa boli. Za duzego wyboru w proszkach tez tutaj nie ma takich jak w pl i uzywam proszku juz o konkretnym zapachu, wiec plynu do plukania juz nie musze uzywac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo za obiadek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Irenka, ja kiedyś też lubiłam poniedziałki, to zależy u mnie od pracy ![]() ![]() Łikend minął mi szybko przez choróbsko od zębowo mądrościowe, poniedziałek po prostu uciekł... Nie zdążyłam nawet pozałatwiać tego co trzeba, jutro na pocztę jeszcze muszę pójść. Spokojnej nocy SPD ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tez za duzego wyboru niema jesli chodzi o proszki w Polsce wiecej Cytat:
![]() dobranoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
apart sobie zastrzega, ze nie mozna oddawac ani zamieniac zakupionego towaru i niestety jak sprawdzilismy takie mają prawo
![]() dzień dobry ![]() weekend minął ekspresowo, dzis oczekuje na na wypłate ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle tych sukien jest, że faktycznie ciężko się zdecydować ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() Inne płyny są takie, że się zapach całkiem ulatnia, a tym mi dziś pranie pachnie, a jednak po to używam płynu do płukania, żeby zapach był ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- weź weź, drogi nie jest bo 7,9 w PiP. Mi pasuje ![]() ![]() ![]() Ja coś dziś spać nie mogłam. Od 6 to się tak tłukłam po wyrku, masakra ![]() ![]() ![]() Po 11 wyjdę do sklepu, bo znowu się jajka, mąka, mleko skończyło ![]() Dziś chyba pójdę na łatwiznę ![]() ![]() Pójdę chyba do Biedro, może jeszcze 1 para grubych fioletowych lub czarnych rajstop się ostała ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-15 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Przynajmniej od czasu do czasu, co by sobie dobrze zrobić
![]() Dzień dobry ![]() ![]() Zrób sobie wolne, zawsze gotujesz dla TŻa, dla siebie i dla Młodej ![]() Cytat:
Mżawka. Oszaleję ![]() Wieczorkiem mamy gości. Ależ mi się do pracy nie chce iść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odbiję sobie w inny dzień ![]() ![]() Byłam w Biedro. 50 poszło, ale mam produkty na obiad na dziś i jutro, a prócz tego 2 pary rajstop granatowych 60den ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i to sie wrzuca odrazu do bebna i rozpuszczaja sie juz w temp. 15 stopni
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już makaron z sosem mam z głowy- ugotowałam i właśnie jem, wprawiona jestem ![]() ![]() Później tylko obiorę ziemniaki dla Tż i usmażę rybkę ![]() U mnie na szczęście nie pada, ale pogoda też do d....
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-15 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem ale ledwo żyję, po tabsach byłam przez te kilka dni jak naćpana, niewiele pamiętam, sporo przespałam ![]() dobrze, że już się skończyły, źle, że niewiele pomogły ![]() idę nadrabiać i robić obiad ![]()
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wymienic niestety tez nie mozna. a czemu nie damy? w sumie to nie wiem bo nawet sie nad tym nie zastanawiałam ale w tym wypadku chyba jednak damy ![]() ja własnie dotarłam do domu i co? wypłaty nie ma, zadzwoniłam do faceta i sie pytam o co kaman no ale naprzepraszał się i mam nadzieje ze jutro bedzie bo jak nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
zawsze mam racje
|
Ja też, ale taką mam pracę, że muszę
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Ja lubię mocne płyny do płukania. Za to mnie głowa boli jak ktoś wylewa na siebie pół butelki jakiś bazarkowych perfum ![]()
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre to jest ? nie pamietam czy uzywalam a tak to zawsze opinia sprawdzona a jak to uzywasz to dodajesz plyn do plukania czy nie ? ja pamietam uzywalam jakis kapsulek i one byly tak intensywwne ze plynu juz nie dawalam ja wymeczona ale warto bylo prawie caly dzien w zoo fotki na flogu |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet fajne ale wole jednak polaczenia persila z pomaranczowym lenorem ![]()
Edytowane przez Caroline_88 Czas edycji: 2011-11-15 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Ja pol godziny temu, chwile przed polnoca z pracy wrocilam, ledwo zyje, TZ mnie obudzil o 5.30 i sie kimnelam jeszcze troszke potem ale juz od 6.30 jestem na nogach. Jutro nie ide, mam wszystko w pupie ze tak powiem. Sytuacja nadal napieta, szkoda gadac ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zadomowienie
|
meczysz? heh mi pasuje w plynie ale wole persil w kapsulkach nawet zapach jest inny heh i w tabletkach tez moze byc ![]() i co do tego surfa to on jets fajny ale na chwile nie zmiekcza tak ciuszkow i nie czuc takiej glebokiej swiezosci tylko tak powiechownie wiec zmiana na chwile ot tak jest ok ale na dluzej nie bardzo ![]() Hej dziewczyny ![]() Nistety nastąpił ten ranek gdy ide juz do pracy katastrofaaa ;/ juz tesknie za domem i tż ![]() ![]()
Edytowane przez Caroline_88 Czas edycji: 2011-11-16 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się tak zasiedziałam w domu, że nie wyobrażam sobie iść do pracy ![]() ![]() ![]() Tallu, współczuję napiętej sytuacji ![]() ![]() Wstałam dopiero i kawę piję. Muszę siebie ogarnąć i chałupę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi by pasowala praca w domu ![]() ![]() ide sie juz malowac i ubierac i za pol godz juz czas wychodzic ........ nawet kawa mi nie smakuje ....... to z nerwow .......... juz przed snem mialam rewolucje zoladka ehhhhhhh
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nurek119;30518635]jeżeli taka marka jak apart sie boi podróbek to ja Cie przepraszam bo chyba maja w firmie od tego specjalistów ale mniejsza o to
![]() wymienic niestety tez nie mozna. a czemu nie damy? w sumie to nie wiem bo nawet sie nad tym nie zastanawiałam ale w tym wypadku chyba jednak damy ![]() ja własnie dotarłam do domu i co? wypłaty nie ma, zadzwoniłam do faceta i sie pytam o co kaman no ale naprzepraszał się i mam nadzieje ze jutro bedzie bo jak nie ![]() ![]() Ja tam z apartem nigdy problemu nie mam ![]() ![]() A poza tym podoba mi się ich polityka najpierw miałam diamentową kartę teraz mam platynową i cała rodzina i nie tylko może korzystać nawet nie wiedziałam, że nie trzeba mieć karty przy sobie żeby zrobić zakupy wystarczy podać imię i nazwisko osoby która taką kartę posiada. I w ten sposób mój brat ostatnio kupił sobie zegarek -15% ![]() ![]() Ja tam bym dała lasce prezent skoro już kupiony a nie jej wina że dziadek zachorował. |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
zaraz sie rozrycze w sumie już dziś byłam mega blisko oczy całe zaszkole,
KASA!! wczoraj miałam być wypłata, nie ma no bo po co, nie? dzis byłam złożyć wymówienie z tej firmy w której już nie pracuje od 2 tyg i wczoraj dzwoniłam w jakich godzinach pracuje biuro żebym się wyrobiła ze złożeniem tego wymowienia i usłuszałam, ze od 9-17 więc spoko punkt 9:01 byłam i klamkę pocałowałam i czekałam do 9:40 zeby sie ktoś łaskawie zjawił ![]() ufff wyzaliłam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie zarobki nie powalają na kolana ![]() Niestety zwykle jest tak, że jak człowiek nie ma wyjścia to nawet za to minimum pracuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczescie już nie pracuje w tej firmie. mam propozycje pracy w cebosie z ankietami ale tam trzeba chodzic po domach wiec niezbyt mi sie to usmiecha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez dzis wracam do pracy po wolnym coprawda ale wracam i wcale mi sie nie chce a jeszcze po wczorajszym nogi mnie bola co do placenia za urlop to tez zawsze u mnie mam do myslenia po urlopie czy zaplaca czy nie Oliwka - super z tymi znizkami nurek - tez bym dala prezent w sumie to ze dziadek zachorowal nie zmienia faktu ze dziewczyna ma te urodziny czy cokolwiek by innego nie miala szczegolnie jak juz macie prezent no ok rozumiem moze nie robic imprezy ale prezent bym dala no i trzymam kciuki zeby sie wyjasnilo z ta wyplata i zeby ci zaplacili ta roznice ja niedlugo do pracy tez mi sie bardzo nie chce ale dzis tylko do 8 a od jutra 2 dni do 22 ![]() strasznie nie lubie tej zmiany ale niema szans na inna niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.