Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 18:10   #3481
KarolaKG
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
aha
ok poszukam później na lapku, teraz go do ładowania musiałam podłączyć, tu na kompie raczej nie mam

ejj co tu taka cisza?? tylko my dwie coś piszemy
A nie wiem, wszystkie są czym zajęte
I ja też zaraz znikam robić fasolkę i szamać ja później No i jeszcze mrozić ją też będę. Także wróce wieczorem jak mi nikt inny planów nie popsuje
Pa

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:13   #3482
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Laski, robiłyście kiedyś sałatkę z zupką chińską (z makaronem z zupki chińskiej)?
rób, rób . smaczna jest

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
przecież te buty są tanie! jedynym minusem jest to, że nie można ich przymierzyć

a te to akurat w tanich azjatyckich fabrykach robią w ogóle mnie to śmieszy, że w Polsce te buty są np. od 150 zł wzwyż, a w UK jak byłam, to za 10-15 funtów się dało kupić no i biorąc pod uwagę jeszcze różnicę w zarobkach... rżną Polaków jak nic...
nie wszystkie heeeeeee
ja nie kupuję tych butów w Polsce, jeśli już to na ebay'u ale zazwyczaj mam je z Anglii
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:14   #3483
TheViolet
Raczkowanie

Cytat:
Laski, robiłyście kiedyś sałatkę z zupką chińską (z makaronem z zupki chińskiej)?

O tak, ja osobiście bardzo często ją robię bo jest przepyszna
Ja mam z kolei dwa różne przepisy ( 1. z papryką konserwową/świeżą, kukurydzą, ogórkami kiszonymi, gotowanym kurczakiem 2. makaron prażony, smażony kurczak i reszta bez zmian) Oba niby podobne ale w smaku całkiem inne
TheViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:23   #3484
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Nie wiem i nie chce wiedzieć
nie zazdroszczę sytuacji, masakra. ja raz byłam u spowiedzi i ksiądz zaczął na mnie krzyczeć na cały kościół, że dlaczego przez dwa miesiące u spowiedzi nie byłam, wstałam i odeszłam
Stary 2011-08-29, 18:24   #3485
TheViolet
Raczkowanie

Dziewczyny, mam do was wielką prośbę. Potrzebuje obiektywnej opinii. Od jakiegoś czasu cały czas myślę o jakiejś zmianie w swoim wizerunku, a wszystkie wiemy, że najprościej jest pójść do fryzjera . No i tak chciała bym pokazać wam 2 fotki (tylko proszę się nie śmiać ) obie bardzo, bardzo stare...1 sprzed ok3 a druga 2 lat. Teraz mam trochę dłuższe włosy sięgające poniżej zapięcia stanika, ale nie chodzi mi o jakąś drastyczną zmianę tylko np. o grzywkę może jakiś kolor. Jak myślicie, jak było lepiej z grzywką czy bez? Z góry dziękuję za pomoc

Edytowane przez TheViolet
Czas edycji: 2011-08-30 o 19:17
Stary 2011-08-29, 18:26   #3486
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheViolet Pokaż wiadomość
O tak, ja osobiście bardzo często ją robię bo jest przepyszna
Ja mam z kolei dwa różne przepisy ( 1. z papryką konserwową/świeżą, kukurydzą, ogórkami kiszonymi, gotowanym kurczakiem 2. makaron prażony, smażony kurczak i reszta bez zmian) Oba niby podobne ale w smaku całkiem inne
ja znam ze świeżym ogórkiem, papryką cebulką, poszatkowanym jajkiem i pietruszką
Stary 2011-08-29, 18:26   #3487
TheViolet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
ja znam ze świeżym ogórkiem, papryką cebulką, poszatkowanym jajkiem i pietruszką
Hehe co rejon to obyczaj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 18:28   #3488
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam do was wielką prośbę. Potrzebuje obiektywnej opinii. Od jakiegoś czasu cały czas myślę o jakiejś zmianie w swoim wizerunku, a wszystkie wiemy, że najprościej jest pójść do fryzjera . No i tak chciała bym pokazać wam 2 fotki (tylko proszę się nie śmiać ) obie bardzo, bardzo stare...1 sprzed ok3 a druga 2 lat. Teraz mam trochę dłuższe włosy sięgające poniżej zapięcia stanika, ale nie chodzi mi o jakąś drastyczną zmianę tylko np. o grzywkę może jakiś kolor. Jak myślicie, jak było lepiej z grzywką czy bez? Z góry dziękuję za pomoc
W moim mniemaniu lepiej z grzywką A może jakieś refleksy?
A zapodasz przepisy na sałatki?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:30   #3489
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
hm ładnie Ci z grzywką i prosto ścięte włosy
i zmieniłabym kolor włosów na ciemny brąz

może dziewczyny coś jeszcze doradzą

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Hehe co rejon to obyczaj
no, ale chyba jutro zrobię Twoją z kurczakiem
Stary 2011-08-29, 18:39   #3490
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

oczywiście wszystkie cytaty się zmyły...

wybaczcie, ale podziękuję Wam ogółem za życzonka Bardzo dziękuję

Zaliczyłam prawie 3 godzinny spacerek z rodzinką Fajnie tak sie dotlenić Ale teraz czuję kolana i łydki...

My mieliśmy ślub o 14 i wydaje mi się,że to dobra godzina. Nie za wcześnie,nie za późno. Wiadomo,że każdemu pasuje co innego

Co do budowy facetów, to wolę bardziej zbudowanych, chociaż mój mąż do nich nie należy-jest normalny Nigdy nie nalegałam,żeby ćwiczył czy coś. On zresztą też nie wymaga,żebym wyglądała tak czy tak...A w trakcie naszego związku miałam ogromne wachania wagi, bo raz nawet o 48kg
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:44   #3491
TheViolet
Raczkowanie

Cytat:
W moim mniemaniu lepiej z grzywką A może jakieś refleksy?
A zapodasz przepisy na sałatki?
Sałatka nr 1:
4 zupki kuksu
2 piersi z kurczaka
1 puszka kukurydzy
kilka ogórków kiszonych
papryka konserwowa

Piersi z kurczaka gotujemy w przyprawionej wodzie, po wystudzeniu kroimy w kosteczkę. Ogórki kroimy w pół-talarki, a paprykę w kosteczkę. Makaron kruszymy do miski i mieszamy razem z przyprawami dodanymi do zupek. Wrzucamy wszystkie składniki i mieszamy z majonezem.
Tą sałatkę po wymieszaniu powinno sie na jakiś czas odłożyć do lodówki żeby makaron chociaż trochę zmięknął/zmiękł ( u mnie w domu to się nie udaje bo każdy nakłada sobie od razu po wymieszaniu )

Sałatka nr 2:
Składniki jak powyżej.

Makaron wraz z przyprawami kruszymy na patelnie i prażymy (na suchej patelni) aż nabierze lekko brązowego kolorku. Piersi z kurczaka podsmażamy na margarynie lekko doprawiając (tak, żeby przyprawiony kurczak nie zdominował smaku przyprawy kuksu)
Wszystkie składniki mieszamy razem tak jak w sałatce nr. 1

Proszę Cie bardzo
Stary 2011-08-29, 18:46   #3492
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Podobnie myślałam może nie na ciemny tak od razu, a np na poczatku na taki jaśniejszy brąz
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:58   #3493
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Podobnie myślałam może nie na ciemny tak od razu, a np na poczatku na taki jaśniejszy brąz
no właśnie tego koloru nie byłam pewna dlatego tak napisałam

może Avonowy średni złoty brąz

w ogóle paczka dziś przyszła, kosmetyki już porozwożone , a jedna z dziewczyn, że zastanawia się nad tymi farbami i może sobie weźmie W KATALOGU 13
Stary 2011-08-29, 19:11   #3494
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

ile Tomek ma lat? nie chcę Cię martwić ale ciężarowcy dość szybko mają kłopoty ze zdrowiem :/
ma 21 lat , nie koniecznie nie wszyscy przecież to zalezy od genetyki to że ktoś ma raka nie oznacza np że drugi będzie mial .

zapisałam się na rehabilitacje , wyjdzie mnie to 300 zł ehh od jutra zaczynam

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-08-29 o 19:14
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:18   #3495
TheViolet
Raczkowanie

Ok dziękuje wam bardzo Czyli chyba jednak wracam do grzywki
Stary 2011-08-29, 19:18   #3496
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
nie zazdroszczę sytuacji, masakra. ja raz byłam u spowiedzi i ksiądz zaczął na mnie krzyczeć na cały kościół, że dlaczego przez dwa miesiące u spowiedzi nie byłam, wstałam i odeszłam
2 miesiące? ja nie byłam już 7 lat (od bierzmowania)
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ma 21 lat , nie koniecznie nie wszyscy przecież to zalezy od genetyki to że ktoś ma raka nie oznacza np że drugi będzie mial .
wiem ale właśnie dużo się nasłuchałam o tym że mają problemy ze zdrowiem
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:20   #3497
loveve
Zakorzenienie

Cytat:

zapisałam się na rehabilitacje , wyjdzie mnie to 300 zł ehh od jutra zaczynam
jak aerobik ?

no wiesz 300 zł ale może dużo pomóc słońce

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
2 miesiące? ja nie byłam już 7 lat (od bierzmowania)

wiem ale właśnie dużo się nasłuchałam o tym że mają problemy ze zdrowiem
ja też byłam ostatni raz przed bierzmowaniem w tamtym roku, a wtedy miałam około 10 lat?
Stary 2011-08-29, 19:24   #3498
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja nic nie dawałam na zapowiedzi, ani na organistę, na ślub co łaska.... Też mnie dziwią tak wielkie sumy.... no ale tam gdzie konkurencja duża to i normalniej się robi.
Tak rozmawiacie gdzie ile trzeba dać, a widziałyście stronę: http://www.colaska.pl/

Cytat:

Jeśli chodzi o mego lubego: ja nie mówie że jest grubasem! po prostu mu się brzydko tłuszczyk odkłada co mnie drażni. ma 180cm wzrostu a waży chyba 92kg obecnie. Nogi ma takie zbite i wiem, że z tym walczyć nie ma co, bandziocha ma niedużego (jak już wspominałam dla mnie to super podusia) ale ma tłuszczyk na rękach, plecach i boczkach, no i te podbródki (aaaah ), wystarczyłoby żeby troszke o sobie zadbał i byłoby git. Genów nie ma takich zeby miał być gruby, on to cały teść, ale teściowi sylwetki może pozazdrościć.
i żeby nie było że ja go nie akceptuje takim jaki jest - on nie musi taki być tylko jest leniwy pod tym względem.

eh może skończymy wywód, ja po prostu chciałam jakichś porad od bardziej doświadczonych osób jak mobilizują swoich tżów do ćwiczeń..
Też bym się chętnie dowiedziała, bo mój nałogowo pije cole Je same śmiecie... Ale nic z tym nie mogę zrobić, bo co z tego, że u mnie zje coś zdrowego a jak pojedzie do swojego domu to rodzinka zrobi mu michę spaghetti z duża ilością sztucznego sosu i sera, która starcza mu na kolację, śniadanie i obiad Bo nie chce im się gotować ... I brzuch rośnie ... A na ćwiczenia to nie da się go namówić ani prośbą, ani groźbą ani niczym...
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:28   #3499
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Kawka nr.3

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Nie byliśmy na Helu- bo mieliśmy pogodę w kratkę- jak była znośna pogoda to były takie korki- że po jednym wyjeździe gdzie staliśmy w korku 3 godziny to podziękowaliśmy. Do Gdyni pojechaliśmy tylko...
A tak to z córką łaziłam ile mogłam- bo mój TŻ jak porąbaniec tydzień przed wyjazdem skręcił nogę w kolanie (bo musiał grać właśnie wtedy w piłkę- wrr)- tydzień łaził w gipsie a całą drogę tam i pobyt ze stabilizatorem. Więc jak już ruszył dupę z nami to tylko na plażę...a dalsze wypadziki piesze robiłyśmy same
uuu to byliście troszkę uziemieni ale wiesz,najważniejsze że wyjazd udany-widać po fotkach
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że ostro zastanawiam się nad slubem z moim małym... Wczoraj juz mu mówiłam, że tylko przyjęcie z rodzicami, chrzestnymi i rodzeństwem, nic wiecej... Szkoda mi kasy na to, wole gdzies wyjechać, lub przeznaczyć na remont naszego domu nad sklepem..
E tam,chajtnij się sama myślę o tym,a jak już myślę to jest dobrze tyle że u mnie nie byłoby takiego wyboru jak u Ciebie-albo wesele albo ta kasa na wyjazd,remont,bo ja kasy na wesele po prostu nie mam,musiałabym wziąć z tż kredyt po ślubie też się z czasem wszystkiego dorobicie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
To może obydwoje się nawzajem nie akceptujecie? Bo dla mnie to, że mój chłopak przytył to nie problem, kocham go tak samo i jest dla mnie tak samo pociągający. Raz się tyje raz się chudnie, zarówno ja jak i on mamy czasem wahania wagi. Wiadomo, że jeśli to przeszkadza w byciu zdrowym to trzeba się wziąć za siebie, ale jeśli to nie szkodzi na serce itd to dla mnie to nie problem
Mój tż też zapścił brzuszek niestety,i chciałabym żeby zeszczuplał-zresztą on też chce,to nie to że ja mu każę chciałabym ze względu na Jego zdrowie,bo potem będzie tył i tył coraz bardziej Nie kocham go wcale mniej z brzuszkiem,ale wiem że będzie mu lżej jak zeszczupleje,ma 176 cm wzrostu i prawie 90 wagi...ogólnie jest średniej budowy,nogi ma cienkie,ramiona ładne,ale brzuch kurde jak babka w ciąży...niestety nie ma silnej woli...pyta mnie co robić żeby schudnąć,mówię mu,tłumaczę,słucha ale tego nie robi
Cytat:
Kasia wiesz jak ja przeczytałam? "Laski robiłyście?" jestem starym zboczuchem
Cytat:
ale ja waże 41kg, nic mi nie brakuje, on dobija do 90 wiesz, czasem jak się na mnie rzuci to mnie przydusi
o matko jaka z Ciebie chudzina...mi mówią że chuda a 50-52 ważę,ile masz wzrostu Skarbie?

Cytat:
ok ale lecę z pamięci: do dużej miski drobniutko kruszysz dwie zupki chińskie vifon kurczak złoty i wsypujesz do nich te sypkie przyprawy, zalewasz szklanką wrzątku i przykrywasz żeby cała woda wsiąkła w makaron. do tego dodajesz pokrojone w drobną kostkę świeże ogórki i czerwoną paprykę, puszkę kukurydzy i pokrojoną drobno szynkę (wszystkich składników wedle uznania). do tego majonez, jeśli uznasz że potrzeba to sól i pieprz (najpierw spróbuj bo przyprawy z zupki są słone i ostre) i voila! dla mnie pycha, wszyscy w domu lubią i to taka sałatka na szybko
kurczę,brzmi smakowicie...nie wiedziałam że z zupki można,zapiszę sobie

Cytat:
ja za to lubię na słono - za chipsy oddałabym życie ale latem przerzucam się na warzywa i owoce bo uwielbiam je
Ja teeeż,chipsy to mój nałóg i tak samo latem jem mnóstwo owoców i warzyw,uwielbiam sobie np.utrzeć marchewkę z jabłkiem teraz się obżeram winogronami
Cytat:
Cytat:
dokładnie to samo mam zdanie co Loveve jak Cię zobaczyłam to tak sobie od razu Ciebie wyobraziłam strasznie mi się podobają długie równe włosy z krótką grzywką,i ciemne,ale taki średni brąz na początek,złocisty np

Jejku ten tż mnie wykończy to jest maniak komputerowy,męczy mnie tu żebym synchronizowała operę z komórką,zakładki,szybkie wybieranie itp normalnie mnie wykończy

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-08-29 o 19:35
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 19:34   #3500
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
dokładnie to samo mam zdanie co Loveve jak Xię zobaczyłam to tak sobie od razu Ciebie wyobraziłam strasznie mi się podobają długie równe włosy z krótką grzywką,i ciemne,ale taki średni brąz na początek,złocisty np
bo mi się takie podobają jak powiedziałam
ale prosta grzywka mi nie pasuje, niestety
a na długość włosów już nie narzekam ale niech będą dłuższe
Stary 2011-08-29, 19:37   #3501
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia wiesz jak ja przeczytałam? "Laski robiłyście?" jestem starym zboczuchem
Oj, jesteś zboczuchem, jesteś Ale nie starym! Musso, gdzie jesteś? Musisz Ją ustawić do pionu
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:45   #3502
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
jak aerobik ?

no wiesz 300 zł ale może dużo pomóc słońce

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

ja kochana nie byłam na areobiku tylko areobówce

tak może pomóc, ale wkurzam sie po płaci człowiek te zasrane składki a jak potrzebujesz leczenia to i tak go nie masz

Maleństwo moje
Stary 2011-08-29, 19:46   #3503
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Czarindia i Despa Wszystkiego Najlepszego z okazji Waszego Święta Spełnienia marzeń Dziewczyny

Witam i o zdrowie pytam

Edytowane przez Tygrysek17
Czas edycji: 2011-08-29 o 19:47
Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:46   #3504
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Oj, jesteś zboczuchem, jesteś Ale nie starym! Musso, gdzie jesteś? Musisz Ją ustawić do pionu
No Kasia,Loveve w moim życiu zdążyłaby się 2 razy urodzić
Przesranka mieć prawie 35 lat
No ale dobra....tak szczerze to teraz czuję się i podobno wyglądam lepiej niż jak miałam 20 Nawet dziś mi koleżanka powiedziała że powiedzenie "kobieta jest jak wino" pasuje do mnie idealnie

Kurczę otworzyłam sobie Was w Operze (całe życie używałam Explorera) i robię buźki to jest tylko znacznik a nie prawdziwa buźka,nie podobuje mi się pfff wracam do Explorera
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:49   #3505
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

Też bym się chętnie dowiedziała, bo mój nałogowo pije cole Je same śmiecie... Ale nic z tym nie mogę zrobić, bo co z tego, że u mnie zje coś zdrowego a jak pojedzie do swojego domu to rodzinka zrobi mu michę spaghetti z duża ilością sztucznego sosu i sera, która starcza mu na kolację, śniadanie i obiad Bo nie chce im się gotować ... I brzuch rośnie ... A na ćwiczenia to nie da się go namówić ani prośbą, ani groźbą ani niczym...
ja teraz w ciaży doje non stop cole .

na ćwiczenia nie idzie kogoś na mówić, to samemu trzeba chcieć aby to radość sprawiało

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
No ale dobra....tak szczerze to teraz czuję się i podobno wyglądam lepiej niż jak miałam 20 Nawet dziś mi koleżanka powiedziała że powiedzenie "kobieta jest jak wino" pasuje do mnie idealnie

Kurczę otworzyłam sobie Was w Operze (całe życie używałam Explorera) i robię buźki to jest tylko znacznik a nie prawdziwa buźka,nie podobuje mi się pfff wracam do Explorera
kochana skoncz gadac o swoim wieku bo CIE PRASNE Z JEDNEJ I DRUGIEJ STRONY !!!

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Czarindia i Despa Wszystkiego Najlepszego z okazji Waszego Święta Spełnienia marzeń Dziewczyny

Witam i o zdrowie pytam
TYYYYGRYSEEEEEK : cmok:

Maleństwo moje
Stary 2011-08-29, 19:52   #3506
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Musso nie ma ale Majka dostanie ode mnie
Moja babcia co ma prawie 75 lat nie mówi, że jest stara tylko, że ma swoje lata

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
TYYYYGRYSEEEEEK : cmok:
Widziałam zdjęcia brzuszka

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:54   #3507
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
ja kochana nie byłam na areobiku tylko areobówce

tak może pomóc, ale wkurzam sie po płaci człowiek te zasrane składki a jak potrzebujesz leczenia to i tak go nie masz
aaaaaa czym się to różni?

jak rozcięłam rękę to też za rehabilitacje płaciłam, tzn. nie ja

Cytat:
No ale dobra....tak szczerze to teraz czuję się i podobno wyglądam lepiej niż jak miałam 20 Nawet dziś mi koleżanka powiedziała że powiedzenie "kobieta jest jak wino" pasuje do mnie idealnie :
pasuje do Ciebie jak ulał nigdy nie powiedziałabym, że masz 35 lat szczerze mówiąc to wyglądasz na 27-29

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-29 o 19:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 19:56   #3508
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
A nie wiem, wszystkie są czym zajęte
I ja też zaraz znikam robić fasolkę i szamać ja później No i jeszcze mrozić ją też będę. Także wróce wieczorem jak mi nikt inny planów nie popsuje
Pa
Dopieszczaniem TZta

Cytat:
Uważam, że grzywka byłaby najlepsza I może troszkę ciemniejszy kolorek

Cytat:
Nam a właściwie Dawidowi pomogło zamieszkanie razem. Skończyła się pizza bądź kebab o 23. I śmieciowe jedzenie w pracy. Staram się codziennie robić mu "drugie śniadanie" do pracy. Często wieczorem coś ugotuję i rano zabiera, żeby w pracy mógł zjeść. Może geniuszem kuchni nie jestem, ale staram się żeby było dużo mięsa tak jak lubi,i warzyw.
Nie potrafię powiedzieć, jak można kogoś "zmusić" żeby zmienił nawieki żywieniowe. Może jak się nie uda, to np zaproponować jakis wspólny sport? Rolki, basen...
Stary 2011-08-29, 20:15   #3509
mistress88
Zadomowienie

Sarunieczka nie gadaj ciągle, że jesteś stara, bo po pierwsze nie jesteś, a po drugie deprymujesz tym inne dziewczyny - ja w Twoim wieku na pewno nie będę o sobie myśleć, że jestem stara, raczej to będzie rozkwit życia.
I uważam generalnie, że jak kobieta gada, że jest stara, albo ciągle mówi, że jest brzydka (a ewidentnie nie jest) to podświadomie czeka, aż inni będą zaprzeczać, co jej będzie poprawiało humor.
Dlatego takie gadanie troszkę mnie irytuje
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:18   #3510
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Dziewczyny, mam do was wielką prośbę. Potrzebuje obiektywnej opinii. Od jakiegoś czasu cały czas myślę o jakiejś zmianie w swoim wizerunku, a wszystkie wiemy, że najprościej jest pójść do fryzjera
Jak najbardziej grzyweczka plus długie włosy, ja Cię widzę w b. ciemnym zimnym brązie
Cytat:
no, czyli nie jestem sama z tym problemem
Cytat:
Mój tż też zapścił brzuszek niestety,i chciałabym żeby zeszczuplał-zresztą on też chce,to nie to że ja mu każę chciałabym ze względu na Jego zdrowie,bo potem będzie tył i tył coraz bardziej Nie kocham go wcale mniej z brzuszkiem,ale wiem że będzie mu lżej jak zeszczupleje,ma 176 cm wzrostu i prawie 90 wagi...ogólnie jest średniej budowy,nogi ma cienkie,ramiona ładne,ale brzuch kurde jak babka w ciąży...niestety nie ma silnej woli...pyta mnie co robić żeby schudnąć,mówię mu,tłumaczę,słucha ale tego nie robi

o matko jaka z Ciebie chudzina...mi mówią że chuda a 50-52 ważę,ile masz wzrostu Skarbie?

kurczę,brzmi smakowicie...nie wiedziałam że z zupki można,zapiszę sobie

Ja teeeż,chipsy to mój nałóg i tak samo latem jem mnóstwo owoców i warzyw,uwielbiam sobie np.utrzeć marchewkę z jabłkiem teraz się obżeram winogronami
kolejna ze swoim Miśkiem

hehe mam 153cm wzrostu

jutro i ja lecę po składniki na sałatkę

marchewke lubię samą, świeżutką - mniam! Ja wieczorami wciągam sałatkę z pomidorów i ogórków z cebulką
Cytat:
używasz explorera? zamień na mozillę! tu fajnie chodzi wizaż, a jest na pewno dużo bardziej funkcjonalna niż IE
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości