Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-11, 16:56   #3481
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Mam Ethel Mam Ethel

Dostałam w totalnie zmasakrowanymm i dziurawym pudełku

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dzisiaj taki rudy sweterek no name, i się zastanawiam czy zostawić czy oddać. Co sądzicie
kolor mi się podoba, ale osobiście nie przepadam za takim fasonem
Stary 2011-10-11, 16:57   #3482
roxana222
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
no właśnie tak mi się wydawało że on jest taki sobie

a bo ja juz od roku sie przymierzam i nie moge wstawić
Jednak go oddaję, bo po pierwsze nie jestem przekonana, a po drugie trochę pozaciągany jest
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 16:58   #3483
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
dziękuję

chyba tak zrobię z lekarzem znaczy
teraz pracuję na zlecenie- tróllik mnie wynajął
roximoim zdaniem tak-może być, ale szału nie robi:cm ok:

lecę na damską imprezkę-na razie maniaczki
udanej imprezki
Stary 2011-10-11, 16:58   #3484
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
To mam juz w znajomych Iduś Roxi Nudi
i wysłałam zaproszenie do panny której imę zaczyna sie na lireke E i wysłałam zaproszenie do Kali
Dużo tu dziewczyn ma imie na literkę E

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 16:59   #3485
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
To mam juz w znajomych Iduś Roxi Nudi
i wysłałam zaproszenie do panny której imę zaczyna sie na lireke E i wysłałam zaproszenie do Kali

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

już doszłam że to była nudi tzn ona doszła do tego
a ty jak masz na imię
Panna na E potwierdziła Dziekuję
Stary 2011-10-11, 16:59   #3486
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
hmmm to ty masz na imie na G
taaa
Cytat:
już doszłam że to była nudi tzn ona doszła do tego
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 17:01   #3487
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Mam Ethel Mam Ethel

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

oj to jakaś niegrzeczność

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Dużo tu dziewczyn ma imie na literkę E
to fakt ale nie chce ujawniać imienia ale przed chwilką przyjęła mnie do znajomych

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Panna na E potwierdziła Dziekuję
oj jaki mi miło
skojarzyły mi sie zdjęcia z twojego wyjazdu włochy jesli dobrze pamiętam

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 17:04   #3488
hanusia505
Zakorzenienie

Dorka ja jestem na El

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 17:32   #3489
dor1kaaaa
Zakorzenienie

ale tutaj cichutko

Fashion poprosimy zdjęcia

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-10-11 o 17:34
Stary 2011-10-11, 17:38   #3490
molka86
Rozeznanie

Wiecie co, euforia z powodu nowych torebek opadła i tak sobie je oglądam spokojnie i patrzę... dostałam uszkodzoną Mayę . Na tych dzyndzelkach od suwaków z przodu brakuje tego srebrnego kółeczka . A cały czas wydawało mi się, że było. Myślałam, że może odpadło ale nigdzie go nie ma. Po prostu przysłali mi wybrakowaną torbę. I co? Mam teraz na swój koszt im ją odsyłać żeby mi naprawili albo wymienili? Przecież ja ją dopiero co wyjęłam z pudełka .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie260.jpg (21,4 KB, 37 załadowań)
Stary 2011-10-11, 17:42   #3491
roxana222
Zakorzenienie

Nudi, nie mówiłaś, że masz fajnych kolegów w znajomych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 17:46   #3492
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

wariatka! który Ci się podoba? pisz pw
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 17:51   #3493
maggie82
Zakorzenienie

Hej
Nadrabiam ...

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
nika- wyobraź sobie, ze ... nie wiem właściwie
najpierw miałam siniaki myślałam,że to takie spuchniecie- potem po jakimś czasie zobaczyłam, ze to takie "plastyczne" jest i się rusza jakby pod skórą i zaczęłam myśleć, ze chyba muszę do lekarza wmiędzyczasie pochwaliłam się na damskim spotkaniu- i wszyscy się zgodzili ze sobą ku mojemu zdziwieniu, że to wodazabronili mi iść do lekarza pod pozorem, że zrobią mi punkcję i wtedy będę tak miała ciągle i doradzono mi ludowy sposób- roztłuczone liście kapusty na kolano w czasie spania- w necie też się spotkałam z taką radą i spałam z tymi liśćmi pomimo protestów teżetomęża /..."ale nie będziesz kładła się z kapustą?????..."/i o dziwo zmniejszyło się znacznie- ale od pary nocy nie śpię bo..... zapominam przynieść kapustę od Ojcanie kupuję bo zostawiłam tam przez przypadek a potem nie zabieram i doświadczenie leży- reasumując nie wiem co zaleciłby lekarz tak naprawdę
Oj Biedna Monia musi boleć bardzo może lepiej idź do lekarza ? niekoniecznie będzie Ci robił punkcję - może jakieś leki przepisze ?

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dzień

No tak, wszystkie się pozapraszały, super, czuję się wyrzucona poza nawias, postanowiłam strzelić focha i się więcej nie odezwać, ale zanim to zrobię to wstawię Wam zdjęcia moich weekendowych wypieków, drożdżowe bułeczki z czekoladą, muffinki chałwowo-kawowe z kremem ajerkoniakowym i drożdżowe z makiem i śliwami- włala
ależ smakołyki

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Hey

Dziś pierwszy dzień śmigam z Margo, fajna jest

http://allegro.pl/porzadny-gruby-wel...849924215.html

Podoba mi się ten komin,ale zupełnie nie wiem jaki kolor wybrać

Ktooo doradzi
Bardzo fajny ten komin Ja wybrałabym numer 2 lub 3 ale doczytałam, że wzięłaś 2

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Dostałam Marti. Torba, ogólnie , sliczna, ale przyszła tak niewiarygodnie pognieciona, że nie wiem, czy z tego powodu nie będę jej odsyłac. Chodzi o to, że nie wiem, czy ona się wyprostuje, kwestia, na ile będzie mi to przeszkadzać.
Sama torebka, bardzo mi się podoba, połączenie z filcem świetne, pasuje mi do płaszcza akurat. Przyszła w dużym pudełku, więc to nie etorebka, tylko pewnie w tych Chinach ubijali kolanami, żeby jak najwięcej na ten statek czy co tam innego weszło...Próbowałam zrobić zdjęcia tych zagnieceń, ale nie wiem czy widać dokładnie Ale to troche tak, jakby te nóźki, które mają być na spodzie, przemieściły się wyżej
Jestem zła trochę. Będę rozmyślać. Na razie-ma poduchę ..
Rzeczywiście śliczna chyba ładniejsza niż cała czarna i taka fajna wersja na zimę z tym filcem
Powinna się rozprostować
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 18:01   #3494
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
ale tutaj cichutko

Fashion poprosimy zdjęcia
daję dwa bo w tym świetle to kiepsko wychodzi:/ jutro porobię;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0006.jpg (36,1 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0005.jpg (48,2 KB, 98 załadowań)
Stary 2011-10-11, 18:06   #3495
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Mówisz, masz Real kolor na ostatniej, udał mi się
Śliczna i ładną masz podłogę

Cytat:
Dzień dobry

Tak, tak, już wysłałam
Zaraz napiszę PW

Coś Ty, dzień bez obiektów to dzień stracony
Dziękuję Roxi już lecę na priva i zaraz pójdzie przelew ...

Cytat:
Napisane przez molka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Właśnie dostałam moje torebki: Mayę i Elvie. Obie są śliczne. Wiem, że Iza zastanawiała się na Elvie ale stwierdziła, że jest za mała. Otóż na stronie e torebki źle podane są wymiary torby. Nie wiem jak oni ją mierzyli
wymiary mojej Elvie:
szerokość 44 cm
wysokość ok 31 cm
Wielkość podobna do Madary. Wykonana z mięsistej ekoskórki w śliczym kolorze . Wieczorem albo jutro postaram się wstawić zdjęcia.

Edit:
Zdjęcia na szybko telefonem:
Piękna ta Elvie i chyba to ten sam rozmiar co wersja pierwsza ?

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj taki rudy sweterek no name, i się zastanawiam czy zostawić czy oddać. Co sądzicie

NIEAKTUALNE (jednak oddaję, bo trochę pozaciągany i nie jestem przekonana co do niego)
Kolor świetny fason taki sobie a cena dość wysoka

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Mam Ethel Mam Ethel

Oj z tym pudełkiem to dobrze, że torebka cała

Cytat:
Wiecie co, euforia z powodu nowych torebek opadła i tak sobie je oglądam spokojnie i patrzę... dostałam uszkodzoną Mayę . Na tych dzyndzelkach od suwaków z przodu brakuje tego srebrnego kółeczka . A cały czas wydawało mi się, że było. Myślałam, że może odpadło ale nigdzie go nie ma. Po prostu przysłali mi wybrakowaną torbę. I co? Mam teraz na swój koszt im ją odsyłać żeby mi naprawili albo wymienili? Przecież ja ją dopiero co wyjęłam z pudełka .
o kurcze napisz do nich - może coś poradzą ? Bo nie powinnaś odsyłać na swój koszt przecież to ich wina

Cytat:
ładny kolor Zadowolona z niej jesteś ?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 18:20   #3496
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
a przeszkadza to tak widocznie? znaczy wiem że już o tym wiesz i zwracasz na to uwage, ale może nie widać tego tak normalnie? Bo kurcze taka głupota

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Śliczna i ładną masz podłogę

Piękna ta Elvie i chyba to ten sam rozmiar co wersja pierwsza ?

Kolor świetny fason taki sobie a cena dość wysoka

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Oj z tym pudełkiem to dobrze, że torebka cała

o kurcze napisz do nich - może coś poradzą ? Bo nie powinnaś odsyłać na swój koszt przecież to ich wina

ładny kolor Zadowolona z niej jesteś ?
właśnie miałam pisać co do zadowolenia -

Więc:

CEGLASTA ETHEL
- jeśli śliczna i na mieszkaniu już furorę zrobiła i kolorystycznie i fasonowo
- Skórka jest mięciutka, jednolita - mięciutka jak w Nancy ale fakturę ma inną - gładszą z delikatnymi "złobieniami" - jutro zrobię zdjęcia na zbliżeniu
-kolor jest przepiękny - i w sztucznym świetle i jeszcze w miarę za dnia
Wygodna, lekka i ma świetną wilekośc- mniejsza od Madary ale większa od średniej Krysi, Nancy itp

W mojej chyba jest prawy dzyndzel do zapinannia cos skonocny - magnes jest chyba niedopasowany do zapięcia - ten paseczek się wnosi bo chyba jest za wysoko magnes na kieszonce i troszke podnosi klapkę - albo klapka jest wymiętolona ale chyba nie. z Tym że nie widać tego jakoś szczególnie - wygląda po prostu że się klapka minimalnie odwija, więc nie bede na to zwracać uwagi. Dziwne to o tyle że ani paseczki nie są krzywo ani kieszonki więc nie wiem :|

Ogólnie - wielką miłością do niej zapałałam. Jedna z najładniejszych torebek jakie osttanio widziałam, a kolor - cud miód i orzeszki

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2011-10-11 o 18:22
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 18:21   #3497
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za goście?
znajomi z dzieckiem

Dorotko potwierdziłam Twoje zaproszenie
Stary 2011-10-11, 18:21   #3498
Iduś
Zakorzenienie

Kurcze 24 października TŻ ma imieniny i muszę mu coś kupić . Z nim jest taki problem, że on ma bardzo mało czasu wolnego i raczej nie ma jakiegoś hobby, którym miałby czas się zajść ( z wyjątkiem tortów ). I ja mam problem bo nie wiem co mu kupić. Tak sobie siedzę i myśle i dochodzę do wniosku, że on wszystko ma . Dzisiaj mi coś wspominał, że musi sobie kupić jakieś ładne perfumy ...no, ale takie fajne to niestety kosztują, a ja teraz nie mogę sobie pozwolić na tak duży wydatek. Macie jakiś pomysł ? Myślałam o jakimś swetrze bo teraz tak zimno, a on w bluzach chodzi ... albo jakaś fajna koszula bo mówił, że się rozrósł i te co sobie kilka miesięcy temu kupił są za małe .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 18:22   #3499
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
wariatka! który Ci się podoba? pisz pw

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 18:25   #3500
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
o masz faktycznie zapomnieli dopiąć oj jaka szkoda

Cytat:
ładna jest taka delikatna w porównaniu do kryśki a kolorek jest bardzo ładny ale jeszcze do jutra poczekam na kolejne zdjęcia

megii hej hej

Stary 2011-10-11, 18:30   #3501
kali765
Zakorzenienie

Dziewczyny załamałam się

koleżanka dziś miała egzamin na prawo jazdy i zdała za pierwszym ... co ze mną jest nie tak? aż się poryczałam
Stary 2011-10-11, 18:31   #3502
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
znajomi z dzieckiem

Dorotko potwierdziłam Twoje zaproszenie
fajnie a jakaś ty ładna i szczuplutka

a po co sprzątałaś jak dziecko i tak nabałagani
żartuje ja też ogarnęłam swój pokój bo ciuchy juz się piętrzyły na krześle
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Kurcze 24 października TŻ ma imieniny i muszę mu coś kupić . Z nim jest taki problem, że on ma bardzo mało czasu wolnego i raczej nie ma jakiegoś hobby, którym miałby czas się zajść ( z wyjątkiem tortów ). I ja mam problem bo nie wiem co mu kupić. Tak sobie siedzę i myśle i dochodzę do wniosku, że on wszystko ma . Dzisiaj mi coś wspominał, że musi sobie kupić jakieś ładne perfumy ...no, ale takie fajne to niestety kosztują, a ja teraz nie mogę sobie pozwolić na tak duży wydatek. Macie jakiś pomysł ? Myślałam o jakimś swetrze bo teraz tak zimno, a on w bluzach chodzi ... albo jakaś fajna koszula bo mówił, że się rozrósł i te co sobie kilka miesięcy temu kupił są za małe .
to masz juz prezent koszula sweterek mi się kojarzy z prezentem pod choinkę ale też może być dobry jako prezent na imieniny

Stary 2011-10-11, 18:33   #3503
bour
Raczkowanie

hej dziewczyny, zamowilam wlasnie jamin w kolorze no wlasnie? ten kolor jest karmelowy czy bardziej pomaraczowy? no i wlasnie poczytalam ze jest dosc mala, ona miesci a4? teoretycznie powinna jak wywnioskowalam z rozmiarów, ale ja to znia jest? szukam sporej eleganckiej torebki, czy jamin spelnia te kryteria? dzieki za odpowiedz
bour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 18:34   #3504
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny załamałam się

koleżanka dziś miała egzamin na prawo jazdy i zdała za pierwszym ... co ze mną jest nie tak? aż się poryczałam
No co Ty Słońce, nie ma co płakać
To nie ma zasady na to za którym razem się zda. Wszystko zależy od instruktora, tego co się dzieje na mieście, no i przede wszystkim od szczęścia. Ktoś zda za pierwszym razem, a ktoś dopiero za 10. Uwierz mi, że jak zdasz (a na pewno niebawem to nastąpi), to będziesz lepszym kierowcą od tych wszystkich osób, które zdały za pierwszym/drugim razem
Stary 2011-10-11, 18:35   #3505
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny załamałam się

z tobą wszystko jest w jak najlepszym porządku to tylko egzaminatorzy się uwzięli a tak poważnie to może podchodzisz do tego egzaminu strasznie nerwowo i dlatego nie idzie wszystko po twojej myśli
Ale ja wierzę że w końcu musisz zdać i tak zapewne bedzie w najbliższym czasie

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-10-11 o 18:37
Stary 2011-10-11, 18:36   #3506
molka86
Rozeznanie

Cytat:
a przeszkadza to tak widocznie? znaczy wiem że już o tym wiesz i zwracasz na to uwage, ale może nie widać tego tak normalnie? Bo kurcze taka głupota

No właśnie głupota i dużo czasu minęło zanim zwróciłam na to uwagę. Może na zdjęciu tego nie widać ale te kółeczka są dosyć duże i jednak różnica jest spora. Zadzwonię do nich jutro i zobaczę co powiedzą. Żeby była możliwość dosłania mi tego kółka to byłabym usatysfakcjonowana. Z zamontowaniem tego nie byłoby problemu bo to jest coś w rodzaju śrubki.
Stary 2011-10-11, 18:40   #3507
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Właśnie dostałam moje torebki: Mayę i Elvie. Obie są śliczne. Wiem, że Iza zastanawiała się na Elvie ale stwierdziła, że jest za mała. Otóż na stronie e torebki źle podane są wymiary torby. Nie wiem jak oni ją mierzyli
wymiary mojej Elvie:
szerokość 44 cm
wysokość ok 31 cm
Wielkość podobna do Madary. Wykonana z mięsistej ekoskórki w śliczym kolorze . Wieczorem albo jutro postaram się wstawić zdjęcia.

Edit:
Zdjęcia na szybko telefonem:
Bardzo ładna ta elvie Powiedz mi czy jak nie jest tak wypchana, tzn ma tylko portfel, notatnik itp. to jest flakowata bardzo? Mogłabyś zrobić jej taką fotkę?:pros i:

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 18:43   #3508
molka86
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny załamałam się

Sądzę, że wszystko w porządku tylko może za bardzo się stresujesz. Nie martw się na pewno niedługo zdasz.

Cytat:
Napisane przez bour Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, zamowilam wlasnie jamin w kolorze no wlasnie? ten kolor jest karmelowy czy bardziej pomaraczowy? no i wlasnie poczytalam ze jest dosc mala, ona miesci a4? teoretycznie powinna jak wywnioskowalam z rozmiarów, ale ja to znia jest? szukam sporej eleganckiej torebki, czy jamin spelnia te kryteria? dzieki za odpowiedz
Z tego co pisały dziewczyny to Jamin jest właśnie elegancka

Fashion Ethel jest bardzo ładna i ma piękny kolor . Czy w rzeczywistości też jest taki soczysty?
Stary 2011-10-11, 18:43   #3509
bour
Raczkowanie

a jeszcze co do jamin, czy ona jest sztywna? bo bardzo bym chciala zeby byla sztywna
bour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 18:49   #3510
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie a jakaś ty ładna i szczuplutka

a po co sprzątałaś jak dziecko i tak nabałagani
żartuje ja też ogarnęłam swój pokój bo ciuchy juz się piętrzyły na krześle
oj nie przesadzaj

ani nie mów, jak oni pojechali to jeden wielki syf. Ale fajna ta mała

Cytat:
No co Ty Słońce, nie ma co płakać
To nie ma zasady na to za którym razem się zda. Wszystko zależy od instruktora, tego co się dzieje na mieście, no i przede wszystkim od szczęścia. Ktoś zda za pierwszym razem, a ktoś dopiero za 10. Uwierz mi, że jak zdasz (a na pewno niebawem to nastąpi), to będziesz lepszym kierowcą od tych wszystkich osób, które zdały za pierwszym/drugim razem

Ale ja bym też już chciała. Mnie już jest wstyd, większość moich koleżanek zdała za pierwszym a ja to jakiś czysty matoł za każdym razem się spieszę i wymuszam

Cytat:
z tobą wszystko jest w jak najlepszym porządku to tylko egzaminatorzy się uwzięli a tak poważnie to może podchodzisz do tego egzaminu strasznie nerwowo i dlatego nie idzie wszystko po twojej myśli
Ale ja wierzę że w końcu musisz zdać i tak zapewne bedzie w najbliższym czasie

A może podchodzę do niego zbyt poważnie, przecież nie zależy od niego moje życie
Kiedyś na pewno zdam i czuję że szybko to nie nastąpi

Cytat:
Sądzę, że wszystko w porządku tylko może za bardzo się stresujesz. Nie martw się na pewno niedługo zdasz.
ale to nie idzie się nie stresować

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości