Powiększanie piersi cz.7 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-18, 21:21   #3481
Nadinka2
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Dziewczyny czy ten NORETHISTERONE ten lek na opoznienie okresu jest na recepte? Bo jak nie to zaraz pędze do apteki.Prosze piszcie szybko. Wielkie dzieki
Stary 2011-12-18, 21:22   #3482
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No wlasnie Was sie pytam o co biega Nie wiem jak to mozliwe Troche sie rusza, tylko troche W porownaniu do lewej to nic
I jak czytam Mya jak Ty mozesz na dol, do gory i na boki, to teraz siedze i tez sie staram..... prawa nie moge...... czuje ze miesien sie napina, ale ona nie rusza sie tak widocznie jak lewa Na moje obje moga przestac sie ruszac Fajnie
Hihi, ja nie wiem co Twój prawusek wyrabia
Ale mi zaczęły działać mocno mięśnie po 8-9 msc. Najpierw nie miały siły w ogóle -jak napinałam nie wiele się działo. Co prawda nie ruszałam nimi za bardzo , bo mi nie wolno było żeby szycia na mięśniach się pozrastały spokojnie. No ale czasem sprawdzałam. A bokami mogę dzwigać od niedawna - no serio, albo dopiero to odkryłam
Więc i u Ciebie tak dobrze nie będzie żeby piersi się nie ruszały coś tam się teraz prawuskowi porobiło- ale przejdzie mu. Ty dużo ćwiczysz- więc i mięśnie masz mocne.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 21:23   #3483
Nadinka2
Raczkowanie

Stres mnie zjada!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Edytowane przez Nadinka2
Czas edycji: 2011-12-18 o 21:32
Nadinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 21:23   #3484
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ten NORETHISTERONE ten lek na opoznienie okresu jest na recepte? Bo jak nie to zaraz pędze do apteki.Prosze piszcie szybko. Wielkie dzieki
Tak i jest na recepte.
I powinno sie wziać kilka dni przed przewidywanym okresem, dzien przed nic nie da.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 21:31   #3485
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Tak i jest na recepte.
I powinno sie wziać kilka dni przed przewidywanym okresem, dzien przed nic nie da.
dZIEKI AGATAU wlasnie sprawdzilam,jednak jest na recepte.Tylko ze ja planowo powinnam dostac za tydzien-10 dni. Nie bralam pod uwage zmiany klimatu (GB-Pl) i mam przes...e.No nic pozostaje mi czekac do jutra,jak cos to przekladam operacje. Dziekuje dziewczyny za kciuki .Pozdrawiam cieplutko
Stary 2011-12-18, 21:33   #3486
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki masz rozmiar tych topików?
Ja mam M-40 . Ale musze powiedzieć że co dostawa to inne przychodzą Zależy chyba kto maszynę ustawia

Cytat:

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

I ja się przyłączam - i powodzenia życzę naszym bliźniaczkom jutro
Malinko Nadinko czekamy na Wasze panienki
Myu mam pytanko,jakby zaistniala taka sytuacja ze rano sie budze i dostaje okres.Wlasnie zaczelam czuc krzyz i jajniki.Dopiero zdalam sobie sprawe ze zmiana klimatu moze wplynac na przyspieszenie okresu.Mam 6 godzin trasy autem,to co dzwonic do doktora ze dostalam okres czy zrobi mi operacje w tym pierwszym dniu? Prosze odpisz szybciutko[/QUOTE]
ło matko i córko jak nic okres będzie .Dzwoń do dr i pytaj co on na to.

Cytat:
Nie sądze żeby były bez recepty- ale może ktoś wie i napisze. Zaraz poszukam w necie - a czasem nie za późno na nie?

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Tak i jest na recepte.
O już się wyjaśniło

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-12-18, 21:35   #3487
Nadinka2
Raczkowanie

Myu chyba jest teraz troszke za pozno zeby dzwonic do doktora.Mysle ze jak cos to rano zadzwonie.Trudno takie rzeczy sie zdarzaja. Bedzie musial mi przesunąc termin na nastepny tydzien.lece spac.Buziaki.Trzymajcie kciuki zebym nie dostala tego okresu! Prosze! Buziaki
Stary 2011-12-18, 21:37   #3488
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dZIEKI AGATAU wlasnie sprawdzilam,jednak jest na recepte.Tylko ze ja planowo powinnam dostac za tydzien-10 dni. Nie bralam pod uwage zmiany klimatu (GB-Pl) i mam przes...e.No nic pozostaje mi czekac do jutra,jak cos to przekladam operacje. Dziekuje dziewczyny za kciuki .Pozdrawiam cieplutko
O kurcze- no szkoda Słoneczko. Trudno, przełożysz najwyżej- w piąty dzień już możesz spokojnie No ale może jednak to fałszywy alarm Buziam

Stary 2011-12-18, 21:41   #3489
Nitka_I
Raczkowanie

Nadinko 3mamy kciuki, szok co to się dzieje jednak może masz mega siłe woli postaraj się przesunąć okres pozytywnym myśleniem

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 21:42   #3490
Nadinka2
Raczkowanie

Malinko jak bym nie dotarla to trzymam kciuki za Ciebie Kochana!!! Buziaki
Stary 2011-12-18, 21:44   #3491
malinkac
Raczkowanie

Nadinko nie stresuj się będzie dobrze
ja nie dopuszczam żadnych złych myśli do siebie w przeciwieństwie do mojego męża hehe

Dzięki dziewczynki za wsparcie do usłyszenia
idę już spać, jutro wielki dzień
Stary 2011-12-18, 21:45   #3492
Nadinka2
Raczkowanie

JUTRO WSZYSTKO SIE OKAZE JAK NIC NIE NAPISZE DO WIECZORA TO JESTEM PO A JAK NAPISZE TO WIADOMO,NIE BEDZIE PANIENEK.pOZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE KOCHANE JESTESCIE
Stary 2011-12-18, 21:45   #3493
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
poważne pytanie:
Jakim stylem trzeba pływać żeby mi się te mięśnie naciągały elegancko i rozluźniły od środka?
Na plecach jak najwięcej - coś mi się tak obiło o uszy

Stary 2011-12-18, 22:11   #3494
Nitka_I
Raczkowanie

Uciekam, dobrej nocy kochane NADINKO MALINKO trzymam kciuki

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 22:48   #3495
tonia87
Rozeznanie

Malinko, Nadinko... powodzenia. trzymam za Was kciuki. oby wszystko poszło po Waszej myśli

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

dziewczyny, jeszcze taka sprawa, bo nie dopatrzyłam się odpowiedzi poprzednio.. czy muszę koniecznie iść do endokrynologa czy wystarczy mi lekarz rodzinny do tej mojej tarczycy?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 23:25   #3496
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
Malinko, Nadinko... powodzenia. trzymam za Was kciuki. oby wszystko poszło po Waszej myśli

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

dziewczyny, jeszcze taka sprawa, bo nie dopatrzyłam się odpowiedzi poprzednio.. czy muszę koniecznie iść do endokrynologa czy wystarczy mi lekarz rodzinny do tej mojej tarczycy?
Ja jestem zdania, że najlepiej jak się każdy zajmuje tym co umie najlepiej- więc ja bym od razu do endokrynologa szła.
Jeśli nie byłaś jeszcze u endokrynologa to i tak najpierw po skierowanie musisz iść do rodzinnego. Ale za skierowaniem na termin będziesz czekać pewnie do lutego - chyba prędzej wszystko prywatnie załatwisz

Stary 2011-12-18, 23:35   #3497
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

Radzę Ci iść do endokrynologa. Tarczyca to poważna sprawa. Lepiej zainwestować w leczenie niż czekać pewnie ze 2 wizyty, konsultacje + badanie i pewnie z powortem z wynikami... chyba że nie zależy Ci na czasie. U nas nawet do lekarza prywatnie trzeba kilka dni poczekać.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 00:39   #3498
Wasiasia
Przyczajenie

Hej dziewczyny,

czy któraś z was jest z Krakowa?
Mam zamiar powiększyć sobie piersi, lecz na początku wolałam spytać was Starałam się wyczytać coś z forum, ale po półtoragodzinnym czytaniu "powiększanie piersi cz 1- ..." zwariowałam :P
Mam małe B, chciałabym dojść do dużego C. Nie jestem pewna czy zastosować silikon, czy tłuszcz. I ile to może kosztować? Prawdopodobnie za niedługo będę miała około 13 tys czy to może wystarczyć?
Pomożecie?Doradzicie?

Pozdrawiam!
Wasiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 07:10   #3499
jooasi
Wtajemniczenie

Wasiasia a o jakim tłuszczu piszesz, pobranym z Twoich tkanek?? kiedyś czytałam o takiej operacji ale jej koszt wynosił jakieś 40tys i nawet nie wiem kto stosuje tą metodę. my tu wszystkie mamy zrobione implanty silikonowe, nie ma się co ich bać ani obawiać wycieku bo silikon w środku jest bardzo gęsty, nawet przy rozerwaniu torebki zostaje na miejscu. ceny się wachają w przedziale 10-18tys zalezy od lekarza i rodzaju implantu
jest jeszcze metoda powiększania przez zastrzyki kwasu hialuronowego ale to w niewielkim zakresie rozmiarowym, trzeba uzupełniać co 6-12miesięcy i we Francji już jej zabronili bo utrudnia badanie piersi

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Wielki Dzień Malinki i Nadinki, trzymam kciukasy i mam nadzieję, że Nadince wiaterek przestał wiać w oczy za to pchnął ją na czeską stronę piękna

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-12-19 o 08:20
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 08:18   #3500
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wasiasia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

czy któraś z was jest z Krakowa?
Mam zamiar powiększyć sobie piersi, lecz na początku wolałam spytać was Starałam się wyczytać coś z forum, ale po półtoragodzinnym czytaniu "powiększanie piersi cz 1- ..." zwariowałam :P
Mam małe B, chciałabym dojść do dużego C. Nie jestem pewna czy zastosować silikon, czy tłuszcz. I ile to może kosztować? Prawdopodobnie za niedługo będę miała około 13 tys czy to może wystarczyć?
Pomożecie?Doradzicie?

Pozdrawiam!
Hej, ja jestem z Krakowa, niestety zabieg dopiero mam w planach. Co do przeszczepu tłuszczem efekt nie jest stały, po roku czasu wchłania się około 60-70% tego tłuszczyku i trzeba zabieg powtarzać. Jeżeli chcesz trwałego efektu to najlepszym rozwiązaniem będą silikony. Z tego co ja się orientowałam u kilku lekarzy jest to wydatek 10-15tys. Na tą kwotę ma wpływ kształt implantów (okrągłe lub anatomiczne) i oczywiście ustalone stawki danego lekarza. Jak się dowiedziałam żona mojego kuzyna powiększała sobie jakiś czas temu biust, zapłaciła 10tys zł, jest bardzo zadowolona. Napisałam do niej i pewnie w najbliższym czasie dostanę odpowiedź u kogo robiła
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 09:14   #3501
grazia78
Raczkowanie

:Witam kochane
NADINKO ale ci się porobiło kurczaki będzie dobrze mnie wydaje się,że masz stresika i dlatego idzie to źle na twoje zdrówko ja tak mam kochana napisz co tam u ciebie dzisiaj słychać
MALINKO I NADINKO POWODZENIA I ZOBACZYCIE ILE SZCZESCIA BEDZIE PO OPERACJI JAKA BEDZIE PIAKNA ODSTAJĄCA KLATECZKA. BUZIAKI LECĄ DO WAS
Ja też paląca i muszę powiedzieć,że doktorek nie kazał mi palić w dniu operacji od godz 9:00 wiec tak zrobiłam a po operacji nie paliłam ponad tydzień bo mi się nie chciało ale lepiej nie palić a po operacji ograniczać palenie jak najmniej a najlepiej wogóle
Mya kurcze nareszcie jesteś jutro jadę na kontrolę jakbyś miała czas to możemy się spotkać na kawusie same cycuszki o wiele wiele lepiej chciałabym kupić też jakiś stanior na swoje cycuszki dziś wsadzę fotki moich panienek jak wrócę z pracy
MYA czy ja bym mogła już iść na basenik popływałabym sobie,a może ty byś też się pisała ale zanim pojdę na basen muszę kupić kostium wracając do tej pani z intimisimi bardzo zachwycona była moimi piersiątkami przymierzałam rozmiar 70 D jak narazie
DALSZY CIĄG WĄTKU MÓJ TŻ już wiem o co mu chodzi on głupek myśli,że jak ja zrobiłam sobie cycki to się zmieniłam,że jestem zapewna siebie mało tego podejrzewał,że kogoś mama i jeszcze jedno zmieniłam fryzurkę a tylko podcięłam grzywkę jak TŻ mnie zobaczył powiedział,że wyglądam zaje.....ciei oczywiście co już widzę błysk w oku no normalnie nie wytrzymam z nim. Dalszy ciąg naszej rozmowy bo no by chciał abym już spała na boku by mógł się do mnie poprzytulać on by chciał już tak normalnie wytarmosić mnie za te moje cycuszki ale jeszcze tak bardzo nie może. Przecież mu tłumaczę,że jeszcze nie może aż tak bardzo i dlatego są kłotnie miedzy nami Bogu dziękuję,że mogę tu wam się wygadać. BUZIALE SŁODZIALE LECĄ
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 09:47   #3502
jooasi
Wtajemniczenie

Grazia wiesz co te chłopy jak dzieci, moj też już widzę coraz bardziej nafąfany chodzi, napięcie zaczyna się wytwarzać, na początku był w euforii razem ze mną a teraz już by chciał normalności a tu seks ograniczony mocno, cycki zapatulone dzień i noc, dotykać co prawda pozwolam ale jak to facet zaraz się rozochoci to jęcze, że boli bo sutki wciąż przewrażliwione, odwraca się dupskiem i usypia obrażony a w dzień uważać trzeba bo zaraz wybucha
naprawde czasem mam wrażenie, ze to nie mózg nimi rządzi a zupełnie inna część ciała
Stary 2011-12-19, 10:13   #3503
korinka
BAN stały

Nadinko! będę trzymać moocno trzymać kciuki! powodzenia i daj znać jak będziesz już po operacji!
Tonia - jeżeli masz problem z tarczycą to szybko idź do endokrynologa! może to być coś poważnego lub mniej. Do rodzinnego możesz iść po skierowanie, ale na wizytę pewnie poczekasz
Lepiej taką sprawą szybciej się zająć i nie odkładać tego na później....
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 11:24   #3504
Wasiasia
Przyczajenie

Dzięki jooasi i kicia_nh, ogólnie zabieg z własnego tłuszczu "juz?" nie kosztuje aż tak duzo, słyszałam o przypadkach gdzie dziewczyna ( gdzieś tu na forum) zapłaciła 7tys, ale efekt to tylko lekkie podniesienie, ujędrnienie i o niecały rozmiar większe piersi.
Mnie trochę w implantach silikonowych przeraza to, ze to trzeba po jakimś czasie zmienić, albo, że implant może się nie przyjąć - no i to, że podobno jest to dużo dłuższy okres rekonwalescencji niż inne metody.
Czy któraś z was miała jakieś problemy po zabiegu?
Wasiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 12:11   #3505
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

nadinko trzymam kciuki i wierzę że będzie wszystko dobrze i doczekasz się szybciutko panienek

jooasi a z tymi chłopami to zawsze są problemy, to chyba już jest wpisane z ten gatunek
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 12:37   #3506
jooasi
Wtajemniczenie

Wasiasia implanty teraz mają dożywotnią gwarancje, nic nie może się z nim stać, nie pęknie, nie rozleje się. Wymienia się je wtedy kiedy stwierdzimy, że coś się nam nie podoba, np. chcemy inny kształt albo zrobiły się z wiekiem lub ciążą nieładne. Gdzieś czytałam, że nasze ciało nie odrzuca silikonu ale zawsze może wystąpić jakieś powikłanie i o tym lekarz napewno uprzedzi tylko naprawde zdarzają się bardzo żadko a operacja powiększania piersi jest najprostszym zabiegiem chirurgii plastycznej
rekonwalescencja po zabiegu to min tydzień, większkość potrzebuje jeszcze drugiego czasem trzeciego żeby wrócić do normalnego trybu a przez pare miesięcy trzeba się oszczędzać, nie dźwigać, nie obciążać klatki piersiowej. napewno ból jest większy niż przy tamtych metodach ale wszystko jest do przejścia a nagrodą piękne piersi
tu większość dziewczyn nie miała własnych piersi bo zapomniały urosnąć albo zostały puste zwisy po karmieniach i zapewniam Cie, że każda dałaby się jeszcze raz pociąć za te swoje cycki tak je wszystkie kochamy a wszelkie niedogodnośći odchodzą w niepamięć

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Nadinka chyba jednak robi sie dzisiaj bo inaczej by do nas zajrzała
Stary 2011-12-19, 12:54   #3507
gwendolinka
Zadomowienie

Alternatywne metody
Tłuszcz się wchłania.
Kwas też. Ponadto słyszałam , że po kwasie często robiły sie takie "grudy" że kwas sie nierównomiernie wchłaniał i nie rozkladał.
Stosunkowo droga zabawa a efekt hmm mizerny... a do tego krotkotrwały. chyba ze ktoś chce z małego B zrobic duze B. I ma ladna swoja tankę. No niestety... Cudów nie ma. Mala ingerencja to marny efekt.
Też o tym myślałam. I bezapelacyjnie implanty silikonowe są najlepsze.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 12:57   #3508
Vanessita
Zakorzenienie

Polakowe dziewczynki POWODZENIA!!! Kolejne zadowolone będą
Stary 2011-12-19, 13:12   #3509
grazia78
Raczkowanie

JOOASI widzisz moj to musi zrozumiec bo naprawdę ciężko z nim wytrzymać hrabia mam poprostu dosyć jego zachowania a co najlepsze to jest moja wina bo ja jestem inna nie rozumiem go w czym jestem inna nie wiem jeszcze troszkę jak mu kopa zasunę w to dupsko to mnie popamięta łachudra jedna. Mój tak samo jak twój on już by chciał pomacać na całego a tu niestety dupka blada
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 14:04   #3510
mune
Raczkowanie

Wasiasia ja jestem z KRK, jak widzisz mam już termin, a co do żelków to jeszcze kwestia dogrania rozmiaru . Jak coś to pisz do mnie na priv .

Nadinka, coś się nie odzywasz i czuję, że wszystko po Twojej myśli!!!

Dziewczyny polakowe ściskam Was i całuję mooocno!
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości