|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Nie wiem, czy mogę tu ćwierkać o swojej obolałej dupce
![]() Ale generalnie nic nie robię, czekam aż przejdzie, bo jest zwyczajnie obita (poniósł mnie i próbowałam siąść jak najmocniej, żeby sobie pojeździć jeszcze ). A na zakwasy to jedynie więcej ruchu. Od dłuższego czasu jednak nie spędziłam wieczora w domu, więc dzisiaj więcej ruchu miałam w... obolałej części ciała ![]() Tak sobie pomyślałam, że jakiś masaż by się przydał ![]() Cytat:
Dodane do zakładek, będę lecieć w kulki ![]() Malla - generalnie wszyscy ostatnio na wątku piszą o: -włosach ![]() -paznokciach -jedzeniu i gotowaniu -muzyce -imprezach -swoich osiągnięciach -bieganiu -zakupach i wyprzedażach Poza tym bejbe pisze o swoich problemach w związku i nie widzę powodu, dla którego ten temat jest mniej na miejscu niż którekolwiek z wyżej wymienionych. Conff już dawno nie pisze nic o facetach a jak już to tylko enigmatycznie i się nie dziwię. Pozostałe dziewczyny piszą o jakichś smutach dość sporadycznie - no któregoś dnia była faza, że wszystkie narzekały, no i co? Nie jesteśmy w USA, żeby się non stop szczerzyć. Nie rozumiem skąd ta frustracja. Wszyscy odpisują Ci normalnie, Ty odpisujesz dość niemiło a kilka razy wręcz niegrzecznie. Mnie osobiście to bardziej wkurza, niż to, że ktoś się żali... ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Jak zrobiłaś kartkę, to tak
|
|
|
|
|
#3482 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubi - a nie mogłyście łaskawie tego napisać wcześniej, tylko nagle wychodzi, że wszystkie myślą, że jestem zołzą rozpieprzajacą wątek? Miałyście to, na co sobie pozwalałyście. Z Connf przystopowałam już jakiś czas temu i miło było patrzeć, że zmierza ku lepszemu. Teraz się dowiedziałam, że to "ku lepszemu" to były tylko pozory, żebym się nie czepiała.
|
|
#3483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętasz jak opowiadałaś, że w Twojej pracy to większość ludzi już ma poukładane życie osobiste? U mnie okazuje się, że jest tak samo. ![]() Egzam jest na kartce. Faceta jeszcze nie wpisałam. Chcę najpierw dokładnie przemyśleć, jaki ma być. Wiem już, że ma wyglądać jak połączenie: 1) Adama z minuty 2:39 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TG4AxMxXv_4 2) pułkownika http://www.youtube.com/watch?v=RIEryklWT6M 3) i Jamesa z minuty 2:02 http://www.youtube.com/watch?v=e0ksI05fS30 ![]() Aaa, a jeśli chodzi o tego eksa i cycki, to Ja dzielę pospotkaniowe "sytuacje" następująco: 1) nawał smsków, sygnałków, używanie zdrobnień => desperacja, trzeba uciekać, 2) trafiający w czuły punkt sms, jeden telefon z propozycją następnego, fajnego wypadu => duże szanse, że wpadnę, jak śliwka w kompot 3) sms z idiotycznymi komplementami, para-erotyczne utyskiwania => nie spodobałam się facetowi, ale próbuje obczaić, czy da się mnie przelecieć 4) milczenie => coś poszło nie tak. Eks jest w trójce. |
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Malla - bo wcześniej tak nie było. I każda z nas jest tu w jakiś sposób krytykowana, myślę, że większość sobie to ceni, skoro tu jest, bo dzięki temu można czasem coś przemyśleć, zauważyć. Nigdy nie był to wątek wzajemnej adoracji, może dlatego, że wszystkie przyszły tu z rozstaniowego.
I nikt Ci nie powiedział, że jesteś zołzą rozpierniczającą wątek, tylko że ostatnie Twoje wypowiedzi są niemiłe a zaczęło się od tego, że ktoś wypowiedział się na temat Twojego związku i to dość delikatnie. A jeśli chodzi o Conff, to ona pare tygodni temu napisała, że więcej się w temacie Niedoszłego nie będzie wypowiadać, bo ją denerwuje nasze podejście. Teraz natomiast pisze, że już jest ok a przynajmniej coraz lepiej ![]() elve - pytanie pomocnicze - co robiłaś na stronie dziecisawazne?
|
|
|
|
#3485 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
nie byłam dziś niemiła z tego konkretnego powodu, tylko kolejny raz próbuję Was przekonać, że macie taki a nie inny obraz Słodziaka, bo po prostu o nim w tym wątku nie piszę, taką mam zasadę Szukała potwierdzenia
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-07-23 o 23:43 |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Krolowa - ale myślę sobie, że może jakieś obserwacje socjologiczne w tych warunkach poczynię, zawsze jakiś plus
W poprzedniej pracy miałam kilka lat starszych kolegów, częściowo dzieciatych i żonatych i z rozmów z nimi wyciągnęłam dużo wniosków na temat życia ogólnie. A chłopa z pracy i tak bym nie chciała Staram się wkręcić w to towarzystwo, bo większość polubiłam i lubię mieć znajomych z różnych środowisk ![]() A co do podpunktów, to myślę, że facetów tak się nie da zgrupować, powodów milczenia może być tysiąc, a erotyczne smsy mogą świadczyć nijak o spodobaniu się lub też nie, za to bezsprzecznie o szacunku do kobiet ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() Sarkazm nie musi być niesympatyczny
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Nie depcze krokusów
|
Czego nie zauważyłaś?
A propos odzywania się facetów, dorzucę podpunkt 5) Słodziak. Pisze, tylko smsy nie dochodzą
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
No żeby dużo wcześniej coś było nie tak. A temat z Conff, to ona sama za siebie załatwiała
|
|
|
|
#3489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o sytuację Bejb, to nie przejmuję się bo wiem, że nie pomogę ![]() Bejb straci tego chłopaka (jeśli się nie zmieni). Wystarczy, że on kiedyś, przypadkiem, pozna jakąś miłą, fajną, uśmiechniętą dziewczynę, która będzie nim zainteresowana. Myślę, że dopiero wtedy Zjedzmnie będzie w stanie wyciągnąć odpowiednie wnioski. Inna sprawa... mnie się wydaje, że on faktycznie ma coś za uszami, że bejb to czuje, dlatego tak wariuje. Ale że lepiej jest mieć faceta, niż nie mieć, to z nim jest. I tyle. Co tu więcej gadać
|
|
|
|
|
#3490 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kuźwa, to muszę tą zasraną kartkę zrobić... ![]() Cytat:
. Cytat:
![]() Ja sobie nie wymyślam, jak ma wyglądać, bo każdy kolejny coraz bardziej od tego wymyślonego wyglądu odbiega . A co to jest, jak się kogoś spotka, a później ten ktoś do Ciebie pisze następnego dnia i pisze wam się ze sobą super? I jak z nim rozmawiasz, to zaczynasz się śmiać sama z siebie, że wydawało Ci się, że się z nikim nie będziesz dogadywać już nigdy? Ale ja nic nie piszę więcej, bo się boję. Bo prawda jest taka, że się boję wszystkiego na daną chwilę. Że się nie nadaję, że jestem do niczego, że będę miała "Niedoszły - atak klonów", że skrzywdzę kogoś, że ktoś skrzywdzi mnie... sratatata... Poważnie, bardzo współczuję komuś, kto się mną kiedyś zainteresuje. Może powinnam wywiesić jakąś tabliczkę ostrzegawczą? "Nie nadaję się, szukaj se dalej" .Owned!
|
|||
|
|
|
#3491 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę
Cytat:
![]() A ja pulpecika ![]() Tobie też ![]() Zrób tylko risercz kazusów z poprzednich lat i obczaj, co może pojawić się w tym sezonie ![]() Cytat:
Wyjątek stanowią bruneci-buntownicy. Ale Ci mnie nie chcą ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Odparł, że kilakrotnie dzwonił, ale to ja(!) nie podnosiłam słuchawki ![]() Ja nie mam od niego żadnego połączenia. Ale tyle razy go blokowałam, że nie fikałam specjalnie. Bo może gdzieś tam jakieś ustawienia się zachowały i faktycznie go odrzucało
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-07-24 o 00:08 |
|||
|
|
|
#3492 |
|
Nie depcze krokusów
|
KZ - w Play mam tak regularnie
|
|
#3493 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem z play
![]() Ale nikt, prócz niego, nie skarżył się na to, że nie podnoszę słuchawki. Myślę, że ściemniał. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
W moim przypadku tak właśnie było (brunet-buntownik). Kilka ładnych lat poszło się pykać (bo, och, ach, nikt mu nie dorówna).Ale przyznam, że posiadanie przeświadczenia, że znalazło się drugą połówkę jabłka, to był bardzo przyjemny stan. |
|||
|
|
|
#3494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto mi powie gdzie indziej? ![]() Powiedz gdzie chodzisz Connff, lubię dziwne miejsca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Padłam Na temat tej "kłótni" czy czegoś tam się nie wypowiadam, bo po co ![]() Ja tam powiem tylko, że lubię czytać o tym jak się komuś powodzi, buzia mi się cieszy i tu nie ma nic do rzeczy to, że nic na ten temat nie odpiszę. Tak jak Fubi napisała, też dużo moich postów przeszło bez echa, ale mi wystarczy to, że przeczytałyście, przyjęłyście do wiadomości, swoje pomyślałyście, a ja się mogłam wygadać. Możecie nawet w ogóle moich postów nie komentować, i tak tu będę pisać. O! ![]() O swojej sytuacji piszę ogólnikowo, nie dlatego, że boję się zostać zjechana (a wiem, że byłabym ), ale dlatego, że chcę o niej jak najszybciej zapomnieć i nie chce mi się jej rozkładać na czynniki pierwsze. Bo aż mi samej siebie żal, więc staram się o tym nawet nie myśleć Cóż
|
|
|
#3495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Malla - Jeżeli neurotyczne dziewczyny, to przytyk do mnie, mnie terapia naprawde boli i nie widze najmniejszego powodu, żeby to ukrywać, bo Ciebie będzie to raziło i wywoła niesmak.
Wiedz, że i tak większość czasu, kiedy mam kryzys spędzam na robieniu rzeczy, jakie mnie relaksują. Mam ogromna potrzebę mówienia o tym, co sie ze mną na terapii, ale ostatnio pisze do na gg do Elve, Fubi albo Connff. ![]() Cytat:
Cytat:
Wkurzyłabym się, kiedy facet, mając pilnie do oddania auto do naprawy zwlekałby, żeby sie przytulać. Odebrałabym go, jako nieodpowiedzialnego. Cytat:
Uważam, że przesaadzasz. Nie potrafię ocenić, czy wymagasz za dużo, skąd Cie takie emocje ponoszą, więc sie nie wypowiem, ale dziewczyny juz Ci dużo napisały. OTTJ, Elve i inne któe czują sie niezauwazone - bardzo mnie cieszy i buduje czutanie takich wpisów, jak wasze. Cytat:
Malla a Ty jesteś niemiła i nie rozumiem tej frustracji. Przykro mi czytać, że w ostateczniości będziesz musiała pisac o szczęściu ze Słodziakiem. Jeżeli nasze towarzystwo Cie tak irytuje, to przeciez nikt nikogo tu na siłę nie trzyma. Żadna z nas nie krytykowała nigdy Słodziaka. Każda z nas ma tu prawo do wyrażania swoich emocji, to wątek publiczny i bardzo mnie to wkurza, że jestes niemiła. Ja też. Wchodze tu codziennie, choc nie zawsze piszę, to czytam na bierząco. Piszę o tym co na birząco u mnie, o terapii, czasami piszę o M, ale tylko te dobre rzeczy, bo wasze zdanie znam. Dostałam juz po głowie, wiele razy, potem stwierdziłam, że mam już dość opierdzielania mnie. Mam wystarczająco dużo motywacji do zmieniania siebie. Bardzo Was lubię, nie zawsze odpisuje na wszystkie posty. Nie piszę, jak nie mam nic do powiedzenia w danym temacie, bo nie będe sie wymądrzać, kiedy i tak sie nie znam. Pomijam posty, kiedy ktos wpada, pisze coś wyrwanego z kontekstu i wypada.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||
|
|
|
#3496 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Właśnie o tym piszę - ukrywanie czegoś, żeby ktoś nie skomentował sprawia, że wątek traci sens. Przecież to nie jest miejsce do wzajemnego robienia sobie dobrze. Nie jestem sfrustrowana. Jestem niemiła, ale... zawsze taka byłam. Dziwne, że dopiero teraz to zauważacie. Piszę cały czas w takim samym tonie. Myślałam, że to tolerujecie uznając za taką moją egzotykę. A dziś się dowiedziałam rzeczy o przeczących sobie ramach czasowych: - "ostatnio jestem niesympatyczna", - "dziś jestem niemiła", - "jestem niemiła odkąd ktoś naskoczył na Słodziaka" (que?), - "nie piszecie od dłuższego czasu, żebym niemiło nie skomentowała". Zdecydujcie się na jedną wersję. Cenię w sobie to, że jestem szczera i lojalna wobec Was i co napiszę, to w danym momencie sądzę, nawet jeśli jest niemiłe i nieprzychylne. Źle bym się czuła, gdybym tutaj napisała coś miłego, a potem Was obsmarowała z kimś na gg lub PW... To by dopiero było chamskie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-07-24 o 01:14 |
|
|
|
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://pl.wikiquote.org/wiki/Sarkazm |
|
|
|
|
#3498 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
No ba
![]() ![]() Mam taką jedną bliską mi babeczkę, z którą kiedyś wspólnie odkryłyśmy sklep z kulami...potem każda w swojej wannie sprawdziła działanie tego wynalazku i zwariowałyśmy ze szczęścia Ostatnio wrzuciła ten link na fb (jak widać fb to nie zawsze ZUO ), a że byłam zbyt zajęta PMSem i ogólnym misiowym marudzeniem, to mi wyleciało z głowy. Przypomniało mi się wczoraj, to wrzuciłam Swoją drogą ona też bezdzietna i świeżo zazwiązkowana...muszę i ja zapytać skąd ten link ![]() Cytat:
A potem już było BARDZO inaczej, darowałam sobie wymagania wyglądowe. Ja i tak zaczynam lecieć na faceta dopiero jak spędzę z nim trochę czasu na pogawędkach, na sam wygląd polecieć mi się nawet w okresie radośnie bezzobowiązaniowo romansowym nie zdarzyło, więc... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Inna sprawa, że akurat w Twoim przypadku to ja się od jakiegoś czasu w ogóle boję komentować cokolwiek, bo Ty jesteś z tych analizujących każdy przecinek i boję się, że się skupisz na mojej paplaninie, zamiast na terapii i coś spierniczę. Cytat:
), bo się przyzwyczajam do czyjejś obecności w łóżku...jak się już przyzwyczaję, to 2-3 noce i wyjeżdża ![]() Ale tego najbardziej popieprzonego elementu nie zmieniasz ![]() Zmienił Ci się styl pisania już jakiś czas temu, zarówno tu jak i na gadu, pisałam Ci już o tym. Wiem że emocjonalność za czasów Zakalca i po nim nie do końca Ci służyła, ale ja tęsknię za tamtą Mallą, co poradzę. I tak, wiem, każda z nas się zmieniła przez ten czas.
|
|
|
#3499 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Cytat:
. No dobra, sama tego chciałaś:- jakieś dziwne zloty geeków, z cyklu planszówki, fantastyka itp., - jakieś dziwne koncerty rockowe w dziwnych knajpach ,- jakieś dziwne wydarzenia sportowe z różnymi hardkorami, - jakieś dziwne zgromadzenia miłośników psów, - jakieś dziwne festiwale i przeintelektualizowane eventy .Ogólnie to ze mną problem polega głównie na tym, że ja rzadko chodzę w normalne miejsca . Ale za to jak zaciągnęłam moją kumpelę, która jest taką typową kobietą najpierw na pierwszy w jej życiu koncert metalowy a później na imprezę informatyczną, to bawiła się super .A w tych dwóch kwestiach które poruszyłaś mam akurat dokładnie tak samo. Też nie musicie mi odpowiadać. Przecież to niewykonalne jest, żeby każdemu odpowiadać. No i z tą moją sytuacją... też czasami zdrowiej nie myśleć, mimo wszystko .Cytat:
. Z eks-eksem natomiast nie mogliśmy za bardzo spać razem pod kołdrą z tej racji, że mi prawie zawsze jest gorąco, a jemu prawie zawsze było zimno. W dodatku byliśmy średnio dobrani pod względem spania tak w ogóle. On padał z nóg po 23, ja nienawidzę wstawać rano. Jestem wtedy jak zwłoki. Owocowało to wieloma idiotycznymi filmami z moją skromną osobą w roli głównej, które eks-eks nagrywał jak byłam w stanie agonalnym o poranku .No raczej... Rano to ja się staram jakimś cudem wszystko ogarnąć, a nie przytulać. Cytat:
Też to cenię w ludziach, ale mimo że jestem furiatką, to jakoś się staram zwykle delikatniej im tą szczerą prawdę przekazać. Ale może po prostu nie mam jaj (kuźwa, no nie mam ).
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2012-07-24 o 08:25 |
||||
|
|
|
#3500 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - to chyba nie kwestia jaj, ja mam po prostu upośledzoną wyobraźnię zgodnie z linkiem zapodanym przez KZ
![]() Cytat:
|
|
|
#3501 | |
|
Raczkowanie
|
Malla - śniłaś mi się
Zostałaś wolontariuszką i przyjeżdżałaś na misję w "Zakopanem" i w kościele miejsc dla Ciebie nie mieli i u mnie miałaś spać ![]() Najbardziej nienormalna i wyżalająca, to chba mimo wszytsko jestem ja, więc przytyk o pisaniu smutów albo wchodzeniu, aby się wyżalić, to tylko do mnie ![]() Odnośnie spania w nocy, to ja jestem przytulanką Baaaardzo lubię.. Ale lubię też się wyspać, więc przytulam się tylko przed spaniem i po obudzeniu, a w trakcie to już jak mnie zniesie ![]() Elve - niezłe tłumaczenie.. dziecisawazne .. ![]() Słuchałam waszej muzyki, ale tylko mój ukochany Modestep mi wpadł w ucho Aaa, już nie pamiętam kto, ale ktoś pisał że by się przeszedł na koncert - to akurat mogę polecić - BYŁAM![]() Fubi - też miałam ostatnio obitą pupkę Ale od rowerka.. Dwa dni ledwie siadałam![]() Connff - ja informatyk jestem i chodzę na imprezy "normalne". Nie mogę skumać o co chodzi z tą pasją to tych gier o czarnoksiężnikach, metalem i flanelowymi koszulami Ale.. To chyba przez ludzi wśród których się obracam, "moi" informatycy są tacy jak ja![]() Cytat:
![]() PS: odnośnie włosów, wybieram się do fryzjera, ktoś ma jakieś fajne fryzury pasujące do bezkształtnego paszczaka o długowłosej maści? Teraz ode mnie: Chodzę na siłownię, jestem hapi I wcale mi nie brak chłopa.
|
|
|
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Yhhh
![]() Cytat:
zawsze jak facet się odwróci, to przeciez można go od tyłu objąć, co za problem? Ja do eks eksa często się tyłkiem odwracałam, ale on mnie wtedy obejmował i problemów nie robił z tego ![]() Cytat:
A nie, to jednak nie dla mnie ![]() Cytat:
![]() A dzisiaj może wybiorę się do Whitby (moje ukochane miasto ![]()
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-07-24 o 09:49 |
|||
|
|
|
#3503 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
(dostałam pakę od kumpeli i nie wiem w co łapy wsadzić. )No bo...są ważne ![]() Cytat:
![]() A mnie NOSI po ścianach.
|
|
|
#3504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), a można być informatykiem i nie być geekiem . Grami o czarnoksiężnikach i metalem pasjonować się zaczęłam jeszcze w wieku lat -nastu. Ekipa moich kumpli od gier (najbliżsi mi faceci) nie poszła wcale na informatykę. Ja jak widać też. No i flanelowych koszul nie noszę. Na imprezie ostatniej też nikt takiej nie miał, ba, nawet troszkę się śmialiśmy z tych stereotypów. U mnie w biurze flanelowców też nie uświadczysz. W poprzedniej firmie tak samo. Acha, no i normalne imprezy. A jakie to są nienormalne? Bo jeśli zabawa w klubie do godziny porannych jest normalne, to "moi" informatycy są normalni .Ja informatyków lubię choćby z tej racji, że sama siedzę od dziecka właściwie w temacie komputerów i informatykiem miałam z założenia być. Nie wyszło, trudno - żyje się dalej .
|
|
|
|
|
#3505 | ||
|
Raczkowanie
|
chyb a coś ominęłam bo nie wiem o co cho
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3506 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja to w ogóle bardzo lubię tak się przytulać do męskich pleców, zarówno w wyrku, jak i normalnie w dzień...jakoś tak...daje mi to poczucie bezpieczeństwa. Chyba nawet, co jest paradoksem w sumie, większe niż jak to on obejmuje mnie...
|
|
#3507 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3508 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Szybki ten Mikołaj!
Ja sobie na zalicytowane lakiery poczekam, bo chanelka ma urlop. Wczoraj obfociłam kolejny lakier, ale nie jestem zadowolona ze zdjęć, jakieś takie bez polotu i kolory przekłamane. Kot uciekał od aparatu, więc nie mogłam go użyć jako tła. Okazało się, że mamy ze zwierzakami Szpiega podobne problemy, stosowałyśmy te same karmy. Cytat:
![]() Cytat:
"nie mieli miejsc", takie tłumaczenie ![]() misja nad wodą... górską byłaby całkiem miła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To fascynujące... jak mam ochotę coś robić, to nie mam żadnych propozycji, a jak już się czymś z nudów zajmę, to nagle jestem zalewana ze wszystkich stron i nie wiem, za co się zabrać. Dziś lekarz i impreza, jutro kino i impreza...
|
|
|
#3509 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
A bo to do Malli było, zapomniałam że Wam się nie chwaliłam - mam koleżankę zakupo- i kosmetoholiczkę, która raz na pół roku dochodzi do wniosku, że jej się już kosmetyki w łazience nie mieszczą...i obdziela koleżanki
Tym sposobem zostałam zaopatrzona w kilka odżywek do włosów, balsamów do ciała, różnych pielęgnacyjnych wynalazków i kilograma kolorówki siedzę i cieszę się jak dziecko, praca poczeka ![]() Cytat:
Znaczy "książki" to duże słowo, u mnie to już są oddzielne kartki poskładane do kupy, bo większość była klejona i się porozłaziły...Do dziś lubię wrócić do tych historyjek. Też Do abstynencji można organizm przyzwyczaić, ale na to trzeba jednak czasu...ja miałam w swoim życiu okres, kiedy mi się w ogóle nie chciało, ale to niestety musiało minąć parę miesięcy posuchy, hehe. A tu wiadomo, 2 tyg się szaleje, a potem miesiąc ała ała ała ![]() Ale przede wszystkim brakuje mi jego obecności, takiej najzwyklejszej na świecie. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Za to wisiorek szklany kociak jeszcze nie dotarł. A przelew puściłam w piątek o 11:30... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dotknąć w skłonie głową do kolan...lol. ![]() Cytat:
![]() U mnie towarzystwo marudzi, że jak to tak, dlaczemu mnie nie będzie do połowy sierpnia dla świata, przecież jest tyle do zrobienia, no jak to tak, no nie można, blablabla... Teraz też, zaplanowałam sobie ten tydzień od góry do dołu, bo nie chciałam gapić się w kalendarz i zegar, to raptem się telefon rozdzwonił i "no ale jak to nie masz czasu, musisz mieć!"
|
|
|
#3510 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zbliża się koniec świata! Czekam na niego z utęsknieniem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

). A na zakwasy to jedynie więcej ruchu. Od dłuższego czasu jednak nie spędziłam wieczora w domu, więc dzisiaj więcej ruchu miałam w... obolałej części ciała
Dodane do zakładek, będę lecieć w kulki 

Zbliża się koniec świata! Czekam na niego z utęsknieniem