Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-01, 12:42   #3481
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Uuuu no to przedszkolnego chorowania ciąg dalszy. Zdrówka dla dzieciaczków

Bao - katar dla takiego maleństwa jest podwójnie upierdliwy, więc życzę (wam obu), żeby minął szybko

No to dziewczę dorodne Ci rośnie Ładnie przybiera

Moja też jakiegoś wirusa złapała - mieliśmy jej w poniedziałek po południu Holtera zakładać, a tu w południe wyszła gorączka 38,5. Ale na szczęście udało się Holtera przełożyć na 10go (tak, żeby przed 15, kiedy mamy kardiologa w CZD, zdążyć). Zrobiliśmy jedynie USG - wady ciągle na tym samym poziomie, więc w sumie nie jest nie jest źle.

Pediatra obejrzała też krostki pod kolankami i powiedziała, że to najpewniej alergia pokarmowa: mamy na 3 tygodnie odstawić najczęstsze alergeny (czekolada, orzechy, cytrusy, truskawki, maliny i pomidory) i zobaczymy, czy krostki znikną. Najtrudniej będzie z pomidorami - mała uwielbia pomidorówkę.
Mała Ci da rade cały dzień z holterem? kurcze moja by to chyba zdzierała, widziałam co w szpitalu z wenflonem robiła. Ale musi, wiem.

dobrze, że się udało przełożyć... ZDRÓWKA DLA WAS.

Bao
dla Was również i Megi dla Was też!
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:35   #3482
catro
Rozeznanie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Mała Ci da rade cały dzień z holterem? kurcze moja by to chyba zdzierała, widziałam co w szpitalu z wenflonem robiła. Ale musi, wiem.

dobrze, że się udało przełożyć... ZDRÓWKA DLA WAS.

Bao
dla Was również i Megi dla Was też!
Do tej pory miała go trzy razy i dawała radę Fakt, że im starsza, tym było trudniej, ale jak nie widziała tej całej maszynerii, to sie nie interesowała. Zdecydowanie najgorzej jest ze ściąganiem tych elektrod (dodatkowo przyklejonych plastrami), bo to jest jednak bolesne.
Z wenflonem w szpitalu jest pod tym względem gorzej, bo to jednak wkłucie i dziecko cały czas czuje. Sama pamiętam jak miałam podczas porodu - brrr.

Za życzonka dziękujemy

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:58   #3483
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Zamiast sprzątania byłyśmy na spacerze w lesie. Ale super Zosia śmigała na rowerze a ja miałam prawie luz. Pogoda super.

Pop ja też dobrze pochody wspominam. Byłam dzieckiem i zawsze to była dla mnie wielka atrakcja z wyjściem z ojcem, flagami i balonami.
Jako młodzież w szkole podstawowej też było fajnie bo po wszystkim spotkania na lodach.

Catro dobrze że wady się nie pogłębiają. Życzę powodzenia.
Córka (3,5 roku) mojej nowej koleżanki miała dziurę w przegrodzie międzykomorowej (chyba ?). Dość spora i nie chciała się zarastać. Do tego jakiś problem z zastawkami. Mieli czekać do osiągnięcia jakiejś konkretnej wagi ale ta nie chciała rosnąć bo mała nie jadła a do tego słabła więc musieli zrobić zabieg dużo szybciej. Jest już 1,5 po operacji i wszystko jest w najlepszym porządku.

Megi słuszną wagę ma Kalinka
Stary 2013-05-01, 15:10   #3484
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Do tej pory miała go trzy razy i dawała radę Fakt, że im starsza, tym było trudniej, ale jak nie widziała tej całej maszynerii, to sie nie interesowała. Zdecydowanie najgorzej jest ze ściąganiem tych elektrod (dodatkowo przyklejonych plastrami), bo to jest jednak bolesne.
Z wenflonem w szpitalu jest pod tym względem gorzej, bo to jednak wkłucie i dziecko cały czas czuje. Sama pamiętam jak miałam podczas porodu - brrr.

Za życzonka dziękujemy
ja też 3 tyg po wkłuciu, brrrr

u nas pogoda średnia, szkoda, że słonko nie świeci...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 17:26   #3485
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Dziewczyny czy któraś miała telewizję przez JAMBOX ?
Stary 2013-05-01, 17:27   #3486
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Ja mam N-ke,więc.nie pomogę

Kurde, 15 kg piasku sama przytargalam biceps mnie boli ale co sie nie robi dla dziecka...

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 18:14   #3487
monka23
Zakorzenienie

BAO MEGI Jak tam chorowitki , lepiej maluchom ?

KINGA a co to za boot cmap , kto organizuje ? Regularnie ? Co tam dokładnie robilas , fajnie brzmi , domyślam sie ze mega wycisk u nas ni takiego nie ma . Czosnku najedz sie na noc moze przejdzie . O tez musze piasek dokupić mojemu do piaskownicy . Tylko potem bedzie mi syfi nim w domu , mam mały ogród haha ogródek .

IZA

CATRO dobrze ze wada sie nie pogłębia i rownież trzymam kciuki . Wlasnie w tv mówią o aleriach i liczba osób bedzie sie powiększać . Mowili tez cos o odczytaniu w sezonie jesiennym zimowym , tyle cena od 800 do 2 tys .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 19:59   #3488
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Evi powaliłaś mnie tym opisem tego kota ja to jednak chyba instynktownie wyczułam bo od poczatku go nie lubiłam.
wyczułaś pismo nosem
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
heloł udanej majówki wam życzę
zdrówka dla Igorka i powodzenia w izolowaniu Kalinki mnie sie nie udało, Kubuś miał tylko katar, a Iza od wczoraj ma katar gigant i kaszel noc miałam z bani, nie zmróżyłam oka, gorączki nie ma, ale zapchany nos nie daje jej ani oddychać ani spać no to mam majówkę
oj, współczuję bardzo, Jedno chore to koszamrek, a dwójka to już musi być pogrom

megi
, a jak igi dzisiaj?

kinga, tobie tez zdrówka

My mieliśmy dziś iść do znajomych na grilla, ale zimno i nieprzyjemnie dziś i spędziliśmy dzień u znajomych w ich nowym mieszkaniu.
Była jeszcze jedna para z 3 letnią lenką,to się dziewczyny wyszalały.

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 20:36   #3489
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ania p ahaa. Myslalam,ze ty tu ale cos mi sie nie zgadzalo przez ten link co dalas o przedszkolu w PL
No nic z tego , ale może kiedyś się gdzieś spotkamy

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
No to mamy anginę. Panadol nawet nie ruszył gorączki, w kółko na Nurofenie lecimy. Dostał antybiotyk... cholera.

Zdrówka .

My wczoraj grila zrobiliśmy , nawet az tak zimno nie było . Dziś dzieciaki pół dnia na trampolinie spędziły . 4 szt były , więc i zajęcie było .
Z przyjaciółką butelkę jakiegoś gówna na myszach pędzonego wypiłyśmy i rano mnie deczko baniak bolał .
Dziś nawet troszkę słoneczka było , ale i tak do dupy ta pogoda
Stary 2013-05-01, 20:38   #3490
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
MAJ piękny miesiąc

LIBRA no tak myślałam ze zabiegana jesteś i jak nawiedzona kopiesz sadzisz wyrywasz .
ale cie wzięło na wilkolaki , nie znam serialu ale odbiło mi sie o uszy , no chyba nawet jak sie wciaglas . Sciagnelas czy na jakiejś stronce oglądasz ?
no wzięło mnie chyba mi całkiem odbiło bo chcę sobie zrobić na nodze na łydce z tyłu tatuaż wilka(tylko jeszcze nie wiem ile by mnie to wyniosło)
ale w sumie takie mroczne klimaty to zawsze był mój "konik"
tu oglądam ,ale trzeba się zarejestrować http://stremplay.com/ogladaj/57361-teen-wolf-s01e11/

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Witam,
U nas tez deszczowo.
Ta sobie z Tz wspominalismy te poranki pierwszomajowe. Fajnie było. Ja lubilam pochody.

Oliwka samodzielnie jeść potrafi. U nas problem w tym ze ona NIE LUBI jeść. Czasem siedzę nad nią i je np. 1 paroweczke jakąś GODZiNĘ, miskę zupy tak ze 2 godziny. Więc wymieniamy i ja karmię bo mi szkoda czasu tym bardziej ze jeszcze druga do karmienia.
W przedszkolu tez mało je ale przed wyjściem je butle mleka a po przyjściu je obiad. Moje marzenie to aby jadła sama i zasypiala sama.
no mój zasypiać to zasypia sam ale z jedzeniem to masakra jest ,też potrafi nad miską zupy siedzieć grubo ponad godzinę i wymyślać cuda że kłak tam jest albo piasek ciekawe skąd
też jak mam czas to siedzi i je w nieskończoność a jak nie mam to karmię niestety
Twoja chociaż mleko wypije
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

Libra kretów nie widać?
coś się mendy wyniosły na szczęście ale mam piękne ozdobniki ,na metalowych prętach puszki po piwie tarabanią

Zdrówka dla wszystkich chorowitków życzę.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 21:03   #3491
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
no wzięło mnie chyba mi całkiem odbiło bo chcę sobie zrobić na nodze na łydce z tyłu tatuaż wilka(tylko jeszcze nie wiem ile by mnie to wyniosło)
ale w sumie takie mroczne klimaty to zawsze był mój "konik"
tu oglądam ,ale trzeba się zarejestrować http://stremplay.com/ogladaj/57361-teen-wolf-s01e11/

coś się mendy wyniosły na szczęście ale mam piękne ozdobniki ,na metalowych prętach puszki po piwie tarabanią
.
wariatka , no zalezy gdzie bys robila , jak w salonie to drozej, pare stowek napewno . Jak masz znajomego , ktory tym se zajmuje to zwsze taniej , oczywiscie jakiegos dobrego znajomego, ktory fajnie dziara .

a to za friko , nie trzeba nic placic czy cos? to opczaje potem ta stronke, dzinx

a na krety wlasnie ostatnio widzialam wiatraczki wbite w ziemie , te tkie dziecinne do zabawy , fajne to nawet wygladalo

MLODA a ty cwiczysz P90X? dobrze kojarze? bo wlasnie sobie przegladam trening z insanity i na koncu jest jak kreca ten program . Fajnie wyglada , i ladny im lomot daje, te podnoszenie sie na ciezarku to mnie juz na lopatki rozklda , trzeba miecmoc w rekach zeby hurtem tak sie podciagac .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-01, 21:14   #3492
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Czesc dziewczynki.

Pamietacie nas jeszcze?
U nas oczywiscie zbyt nudno byc nie moze,tz pojechal na mecz i dostal wpierdziul,twarz lepsza niz u ojca chrzestnego,plecy ,zebra-poobijane wszystko,wyladowal na pogotowiu na przeswietleniach-czy ktos ma ciekawsze zycie niz my?;P

pokaze wam maluchy jak sie zdjecia zaladują.

poza tym Oliwia super niegrzeczna ciag dalszy,kabaret i cyrk w 1 przy kazdym ubieraniu tak sie drze ze szok;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m.jpg (250,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m2.jpg (230,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m3.jpg (183,9 KB, 35 załadowań)
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 21:26   #3493
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Daria kopę lat Dziewczyny super. Cóż to za pojazd ma Oliwka ?
Stary 2013-05-01, 21:29   #3494
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
wariatka , no zalezy gdzie bys robila , jak w salonie to drozej, pare stowek napewno . Jak masz znajomego , ktory tym se zajmuje to zwsze taniej , oczywiscie jakiegos dobrego znajomego, ktory fajnie dziara .

a to za friko , nie trzeba nic placic czy cos? to opczaje potem ta stronke, dzinx

a na krety wlasnie ostatnio widzialam wiatraczki wbite w ziemie , te tkie dziecinne do zabawy , fajne to nawet wygladalo
.
mam znajomego który fajne dziary robi ale nie ma go teraz niestety w pl. troche się boję żeby mi ktoś jakiegoś azora nie zrobił bo później będę chodzić w długich spodniach nawet w upał

Co do filmów to własnie nie pamiętam czy ja tam coś pałaciłam czy nie bo jestem w kilku zarejestrowana i gdzieś było za darmo ale nie pamiętam który

Wiatraczki musiałby by być takie coby tarabaniły żeby dźwięk szedł do ziemi, ponoć dobry sposób też wkopać butelkę szklaną żeby szyjka wystawała i wiatr gwiżdże wtedy na niej ale jakoś średnio mi się to uśmiecha ogród usiany butelkami po piwie już lepiej na tych prętach przynajmniej kazdy wie o co chodzi
Stary 2013-05-01, 21:57   #3495
P0P70
Zakorzenienie

Ana - spóźnione ale szczere życzenia dla Niny.

100 lat, dużo uśmiechu, dużo prezentów, przemiany materii po mamusi, i na koniec moze jakiś mały katarek.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 22:17   #3496
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Ana DUŻO RADOŚCI DLA NINY
Stary 2013-05-01, 22:21   #3497
monka23
Zakorzenienie

DARUSIA o kurcze to grubo , dobrze ze gorzej sie to nie skończyło , wiedza kto to czy nie ma szans na to ? To jest najgorsze w meczach , ze idziesz oglądać a możesz wrócić z poobijanym ryjem .
Mała juz ci tak urosła , ahh cudze dzieci strasznie szybko rosną , a Oliwka widać ze czort , pewnie po mamusi

LIBRA mówisz o takich specjalnych wiatrakach ? A ja widziałam takie zwykle zabawkowe wiesz jak to dzieci na jarmarkach, festynach moga kupic . .
Masz kontakt z tym co dziara ? Moze skontaktuj sie i zapytaj kiedy wróci, o ile macie dobre " stosunki " . Dobrze jest mieć sprawdzonego , kogoś z tym drygiem . Ryzyko zawsze jest , ale zanim dziaraja to zawsze szkic zrobią , zatwierdzasz i potem zeby w trakcie dziarania potrafił odzwierciedlic to co narysowal , cieniowanie itd . Nooo jazda byłyby jakbyś z takim azorem czy burkiem na lyce chodziła .
Dziś oglądałam program o nietrafionuch tatuazach i przychodzili zeby je zakryc . W głowie sie nie mieści co maja niektórzy wydziarane, a najlepsze sa po pijaku potem trzezwieja i szczena im opada - usmialam sie .
Stary 2013-05-01, 22:37   #3498
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
KINGA a co to za boot cmap , kto organizuje ? Regularnie ? Co tam dokładnie robilas , fajnie brzmi , domyślam sie ze mega wycisk u nas ni takiego nie ma . Czosnku najedz sie na noc moze przejdzie . O tez musze piasek dokupić mojemu do piaskownicy . Tylko potem bedzie mi syfi nim w domu , mam mały ogród haha ogródek .
W sumie w piątek był pierwszy (nie byłam.), drugi teraz w miniony wtorek, a trzeci w czwartek czyli chyba 2 x w tygodniu.
Polega to na tym,że się biega w parku, robi różne ćwiczenia, tak wiesz - z życiem, WYCISK taki
Organizuje koleżanka,która pokończyła jakieś tam certyfikaty na razie za free, później będzie pobierać pewno po 5 f. Ale wtedy się przerzucę na fitness do gym'u

Też mam mały ogródek, ale kupiłam w Argosie rok temu takie foremki duuuże plastikowe. Do jednej można piasek, do drugiej wodę. I dzieci mają frajdę

you have lost a diamond

Stary 2013-05-01, 22:45   #3499
libra777
Zakorzenienie

Nina dużo zdrówka

Cytat:
LIBRA mówisz o takich specjalnych wiatrakach ? A ja widziałam takie zwykle zabawkowe wiesz jak to dzieci na jarmarkach, festynach moga kupic . .
Masz kontakt z tym co dziara ? Moze skontaktuj sie i zapytaj kiedy wróci, o ile macie dobre " stosunki " . Dobrze jest mieć sprawdzonego , kogoś z tym drygiem . Ryzyko zawsze jest , ale zanim dziaraja to zawsze szkic zrobią , zatwierdzasz i potem zeby w trakcie dziarania potrafił odzwierciedlic to co narysowal , cieniowanie itd . Nooo jazda byłyby jakbyś z takim azorem czy burkiem na lyce chodziła .
Dziś oglądałam program o nietrafionuch tatuazach i przychodzili zeby je zakryc . W głowie sie nie mieści co maja niektórzy wydziarane, a najlepsze sa po pijaku potem trzezwieja i szczena im opada - usmialam sie .
też oglądałam kiedyś te nietrafione tatuaże masakra
najlepiej jakbym zobaczyła u kogos na żywo zrobiony jak wygląda ,bo wiesz szkic szkicem a później wyjdzie
ja wiem kiedy on wróci -jesienią

Ale co dadzą takie wiatraczki odpustowe??? przecież kret nie wychodzi z nory żeby je oglądać
to musi być coś co robi hałas najlepiej non stop , odstraszacz solarny gówno dał więc może puszki sie sprawdzą

Darusia ,ale co ma coś połamane? ja to się boję jak ognia takich imprez

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-01, 22:57   #3500
monka23
Zakorzenienie

KINGA no fajny taki wycisk , tez bym na takie cos poszła , tylko nie ma komu zorganizować . W tv kiedys widziałam ze panny młode przed ślubem jechały na taki boot cam zeby zgubić troche sadelka i zeby kiecka za bardzo nie uwierala hehe .
Wiem jakie muszelki ja mam ta piaskownice pol na pol woda piasek - najgłupszy zakup jaki zrobiłam . Musze tez piasek dokupić ale wody juz tam nie dam bo mi bajoro w 5 min zrobią
Wracając do tych 5 f to drożej wyjdzie niż silka , bo silke masz 7 dni w tyg , ilosc godzin nieograniczona i płacisz 25 - 30 - 40 f Za miech ? Ile u was ? Nie wiem jakie teraz stawki sa . No ale fajna sprawa .

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

LIBRA do jesieni zleci albo ci pomysł wyleci z głowy . Ogród tak cie pochłonie ze zanim sie obejrzysz a juz jesień bedzie , ja bym poczekala tym bardziej ze teraz pod wpływem zauroczenia o tym pomyslalas , moze minąć a moze to nowa miłość jeżeli tak to i tak zrobisz .
O nie wiem co one dają , tak fotkę widziałam jam mi kiedys wpadnie to tutaj wkleje , masz wprawe wiec wiesz co robić ja tylko fotki oglądam
Stary 2013-05-01, 23:07   #3501
Kinqaa
Zakorzenienie

monka no wiem właśnie,że taniej wyjdzie i skuteczniej - to na pewno
33 f. za miesiąc dostęp do wszystkiego i basenu i sauny , siłowni. No i przede wszystkim klas z fitnessem

Nie wiem czy widziałyście, ale oglądnijcie:

you have lost a diamond

Stary 2013-05-01, 23:29   #3502
monka23
Zakorzenienie

KINGA a będziesz z kimś chodzić czy samica ? U nas na pipidowce nie ma sauny , dlatego co tydz bujamy do miasta bo moj regularnie raz w tyg chodzi saune i basen zaliczy zdrzemnie sie na trybunach , a ja na zakupach .
Nie wiedziałam ze w cenie biletu sa tez wliczone fitnessy , jak ja chodzilam to chyba osobno trzeba było płacić , a moze nie
padlam z niektórych tekstów , ale masz "zajefista" lasice na plecach piękne a na ch- j mi ten badyl ( to akurat moje podejście bo kwiatków nie lubię ) ,zeby poszło w uda , o Boże mamy takie same sukienki wow
Znajoma twarz kto to ?
Stary 2013-05-02, 16:21   #3503
megi-megi
Zakorzenienie

Ale fajna majówka Igora angina świetnie się trzyma - chociaż dzisiaj w dzień nie ma gorączki, a to już bardzo dużo. W nocy obudził się z mega płaczem taki gorący, że jeszcze takiego dziecka nie dotykałam. A i tak, co godzinę A. miał nastawiony budzik, żeby sprawdzać jego temperaturę.
Angina trzyma, ma od kilku godzin jeszcze świetny katar. No to przestaję wierzyć, że Kalina się uchowa.
Że też Igor tak ciężko przechodzi te wszystkie świństwa. Ale dzisiaj już coś zjadł.
Z domu w każdym razie nie wychodzimy - Kalina ma areszt razem z bratem.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-02, 17:31   #3504
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Megi angina zarazliwa,ale u mnie to tylko tz podlapywal od chlopcow. Bo on resztki po nich wyjadal,albo oni od niego popijali. Antybiotyk szybko dziala 3dni i bedzie ok. Zobacz mu w buzi czy ma te czopy ropne,jak znikna to juz nie bedzie zarazal. Ja na wszelki wypadek w zmywarce dluzszy program wlanczalam zeby zarazy wytepic. I myjcie czesto rece. Trzymam kciuki zeby sie nie roznioslo.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 20:34   #3505
ania p
Zakorzenienie

Pogoda syf , więc siedzenie w domu dziś było . Szlag mnie już trafia , rano na zakupy tylko pojechałam .
Potem jakieś farby z dziećmi i tak sobie dzionek zleciał .
Czy to tak zawsze musi być że jak jest wolne , to jest taki syf
Idę pod kołdrę czytać , bo w domu tez mam zimno .
Stary 2013-05-02, 21:01   #3506
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Nas dzisiaj nad ranem w okolicach 5-ej obudziła burza nr 1, nr 2 była tuż po 7-ej i wtedy przyleciała Zosia. Było po spaniu. Później lało z mniejszymi lub większymi przerwami. Zieleń wybija jak szalona.
Spędziłam trochę czasu w lumpie i trochę zakupiłam dla siebie. Wyłącznie dla siebie

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Megi teraz powinno być już tylko lepiej. Oby Kalina nic nie złapała, może cycusiowe mleczko da radę.
Stary 2013-05-02, 21:54   #3507
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
\
[/COLOR]LIBRA do jesieni zleci albo ci pomysł wyleci z głowy . Ogród tak cie pochłonie ze zanim sie obejrzysz a juz jesień bedzie , ja bym poczekala tym bardziej ze teraz pod wpływem zauroczenia o tym pomyslalas , moze minąć a moze to nowa miłość jeżeli tak to i tak zrobisz .
O nie wiem co one dają , tak fotkę widziałam jam mi kiedys wpadnie to tutaj wkleje , masz wprawe wiec wiesz co robić ja tylko fotki oglądam
no może i masz rację ale tatuaż taki fajny duży zawsze chciałam mieć ,wcześniej marzył mi się smok chiński zaczynający się z przodu na klacie ,przechodzący przez biodro i kończący się na dupie ale chyba fortunę bym na to wydała
Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość

Nie wiem czy widziałyście, ale oglądnijcie:

fajne

U nas tez dzisiaj zimno , w sumie raczej nie zimno a rześko
Rano pojechałam do miasta samochód opłacić ,najpierw nie mogłam zaprakować nigdzie ,później się w banku wystałam jak za komuny za kawą ,pod lidlem to samo zero miejsca na parkingu ,co jest ???
A później się wzięliśmy za sprzątanie garażu ,więc jakoś do wieczora dzionek zleciał , a i posadziłam sobie flance bo zakupiłam sałatę ,kapustę.
I biję się z myślami czy zamówić ten fotelik-przyczepkę czy nie ? jeszcze sie z tym prześpię
Stary 2013-05-02, 22:37   #3508
sara 85
Zakorzenienie

ja tylko tak na szybko
Ana - wszystkiego najlepszego dla Ninki

Megi zdrowka dla Gucia

wrocilismy wlasnie z urodzin od kolezanki. moi rodzice w zakopanym, nie mielismy jej za bardzo z kim zostawic ale tesć chetnie sie nią zajął, Zosia też zadowolona bo z dziadkiem się pobawiła.

pogoda masakra, dzisiaj cały dzień pada i zimno

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 06:55   #3509
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ana spoznione Wszystkiego Najlepszego dla Ninki

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 08:57   #3510
P0P70
Zakorzenienie

Wstalam z nadzieja ze będzie slonecznie a tu dalej pada. I co tu robić z dziecmi?

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości