|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Cytat:
Według mnie dziewczyny dobrze Ci poradziły, przydałby się duży naszyjnik, żeby góra nie zlewała się. Zwłaszcza chabrowy fajnie grałby z torebką i szarością sukienki. Pokombinuj z tych, które masz
|
||
|
|
|
#3482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
i ja też kupiłam sukienkę na wesele
fryzjer też zaliczony i mogę spokojnie czekać do soboty
|
|
|
|
#3483 |
|
Konto usunięte
|
a ja nie kupiłam tej czerwonej sukienki na wesele ;( nie było jej w ogóle w stacjonarnej zarze, a z online nie doszłaby na czas...
Muszę założyć coś innego. |
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się potem zestawem ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42305529]i ja też kupiłam sukienkę na wesele fryzjer też zaliczony i mogę spokojnie czekać do soboty [/QUOTE]o jaką? bo kojarzę, że długo się rozglądałaś za idealną
|
|
|
#3486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za długo w nich nie pochodziłam, ale kolekcję nadal zasilają
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
Hey dziewczyny
![]() Mam nadzieje że nie potraktujecie mojego postu źle ale chciałam was prosić o zdanie na temat dekoracji wnętrz a konkretnie mojego salonu ![]() Regularnie czytam wątek lecz rzadko się udzielam ale chodzi mi tutaj o wasze zdanie i tak jak bardzo jestem zainspirowana waszymi gustami jeśli chodzi o modę to z chęcią wysłucham opini na temat dekoracji wnętrz - oczywiście jeśli nie macie nic przeciwko żebym to robiła na tym wątku ![]() Temat jest prosty, TŻ wyjechał na miesiąc do pracy do Włoch a ja dekoruje ![]() Wstawiam dwa zdjęcia gdzie wczoraj powiesiłam ramki a dzisiaj przykleiłam motylki - i teraz niewiem czy to nie za dużo Załączam jeszcze trzecie zdjęcie z białym stoliczkiem - i tak myślałam czy te motylki (oczywiście w mniejszej ilości) lepiej by tam nie wyglądały ![]() Z jednej strony TŻ zawsze mówi że chce żeby salon nie był "zagracony" - chodzi mu o meble i ściany. Dzisiaj jeszcze mu wyśle maila ze zdjęciami o zobacze co powie na motylki bo o ramkach do zdjęć wiedział Z góry dziękuje za sugestie czy podpowiedzi ![]() Sorki za tv
|
|
|
|
#3490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest bardzo ładna, ale czy ja dobrze widzę, że to taki „dresowy" materiał? Jeśli tak, to ja bym jej nie założyła jednak na wesele (chyba że bardzo „luzackie" przyjęcie w ogrodzie), wydaje mi się nieodpowiednia na taką okazję i nawet bardzo eleganckie dodatki niewiele zmienią. Edytowane przez Melliana Czas edycji: 2013-08-17 o 22:08 |
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42305529]i ja też kupiłam sukienkę na wesele
fryzjer też zaliczony i mogę spokojnie czekać do soboty [/QUOTE]pokażesz? ![]() Madzia ramki jak najbardziej ok, ale co do motylków mam mieszane uczucia...
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2013-08-17 o 23:27 |
|
|
|
#3492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przestrzeń nad telewizorem wymagałaby ożywienia. Jesli możesz wkleić zdjecie całego pomieszczenia... Edit. Czy telewizor można byłoby powiesić na ścianie?
http://newlookstyleblog.blogspot.com bloguję i ja ![]() ![]() INSTAGRAM: https://www.instagram.com/newlookstyle ZAPRASZAM!! Edytowane przez OnaZakupoholik Czas edycji: 2013-08-18 o 09:50 |
|
|
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3497 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niewiem czy ściany wytrzymaja Póki co i tak jestem sama także próba powieszenia tv narazie odpada ale dzięki za sugestie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekie jeszcze raz |
|||||
|
|
|
#3498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) - pasowałaby kolejna kompozycja ramek, tylko w odwrotnym ustawieniu kolorystycznym
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak samo, jak nie można założyć czarnej sukienki na wesele - bez przesady, po co komuś zabraniać, jeśli dobrze się czuje w tym kolorze? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3502 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mam nadzieję, że się wybawiłaś .Sukienka leży idealnie Cytat:
, mam nadzieję, że i ja znajdę takiego romantycznego Tż-ta .
|
|
#3503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to założyłam kwiatki, a na weselu było 8 panienek w czarnych sukienkach i 5 w białych... Biedna dziewczyna chyba do końca życia będzie miała pecha, ale na szczęście ja się do niego nie przyczyniłam zakładając sukienkę w innym kolorze
|
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie takie podejście jest po prostu śmieszne
|
|
|
|
|
#3505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zależy od człowieka
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3507 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety cierpię na brak biżuterii, a dużych naszyjników to w ogóle nie mam mimo że tak mi się podobają[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42305529]i ja też kupiłam sukienkę na wesele fryzjer też zaliczony i mogę spokojnie czekać do soboty [/QUOTE]Też chętnie zobaczę! Jaką fryzurkę planujesz zrobić u fryzjera? ![]() Cytat:
Przymierz, a nuż będziesz czuła się świetnie w takiej długości. Cytat:
Sukienka opina niesamowicie! A materiał jest dresowy średniej grubości. Czułam się w niej świetnie i nie uważam, żebym przez ten dresowy materiał wyglądała nieelegancko. Czułam się bardzo elegancko. Zresztą wolę taką dresową elegancję niż satynę lub neonową sukienkę wyglądającą, jak tunika ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Dziękuję Ostatecznie założyłam te zarowe sandałki (są niesamowicie wygodne i pierwszy raz tak długo je miałam i jako chyba jedyna wytrzymałam w obcasach całe wesele; żadnych otarć ani ranek, jedynie rano bolały mnie poduszki stóp), tę kolorową torebkę i perłowe kolczyki, których i tak nie było widać przez moje włosy. Naszyjnika żadnego nie miałam, bo nie znalazłam niczego, co by mogło pasować, ale bez niego też czułam się bardzo dobrze Paznokcie miałam pomalowane na czarno, dokleiłam kępki rzęs i podkreśliłam mocno usta.Też czasami chciałabym wreszcie mieć kogoś... Cytat:
plus neonowe krótkie kiecki wyglądające, jak tuniki Jak się bawiłaś?
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-08-18 o 20:37 |
||||||||
|
|
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
Większość wesel w Pl to wesela katolickie w kościele i o ile się nie myle to takie zabobony mocno kłuca się z tą religią
|
|
|
|
#3509 |
|
Konto usunięte
|
Włosy na samym weselu będę miała rozpuszczone, ale były już za długie, więc podcięcie plus grzywka, bo grzywka już praktycznie mi się straciła (ostatni raz byłam u fryzjera w marcu/kwietniu i aż mi wstyd z tego powodu
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

najlepiej założyć trampki, a jeśli nie masz to może bikery? bo faktycznie baleriny można zagubić w trakcie zabawy, do tego jeansy, jakaś koszulka i wspomniana ramoneska 
Szałowo to ja będę wyglądać, jak założę te modelujące majciochy
Bo już nic nie wymyślę...
Według mnie dziewczyny dobrze Ci poradziły, przydałby się duży naszyjnik, żeby góra nie zlewała się. Zwłaszcza chabrowy fajnie grałby z torebką i szarością sukienki. Pokombinuj z tych, które masz

Zresztą jestem już w domu i nic nawet nie uda mi się kupić. 

Załączam jeszcze trzecie zdjęcie z białym stoliczkiem - i tak myślałam czy te motylki (oczywiście w mniejszej ilości) lepiej by tam nie wyglądały