![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
fajna papuga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do cen Samohina bierze 1500$ za dzień, od Ciebie zależy ile wytrzymasz ; )
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z 8 h wytrzymam ale to i tak drogo hehe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3484 |
Rozeznanie
|
Co to za Marta o której piszę Melanchton?
![]() Ja się zastanawiam nad pierwszym tatuażem, bo marzę o dziarach już ładne 6 lat ale jeszcze nie wymyśliłam żadnego wzoru którego byłabym pewna na 100% dlatego chcę na początek postawić na coś klasycznego (mam nadzieję że później pójdzie już z górki i nie będę tyle rozmyślać czy na pewno dobry pomysł ![]() ![]() I kolejna sprawa - kto zna niech wymieni mi artystów którzy często rzucają "wolne wzory", mam polajkowanych kilka salonów tatuaży i artystów na facebooku jednak ciężko jest trafić tak że post wyświetli się przed zaklepaniem wzoru przez kogoś innego, no i też wiadomo nie wszystko się podoba. Mi osobiście bardzo leży to że ktoś wystawia na wydziaranie przygotowane już projekty bo mi jednak brakuję troszkę kreatywności ![]()
Edytowane przez cherr Czas edycji: 2014-10-25 o 04:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do wolnych wzorów to czasami Czaszka i sztylet coś wrzuca ale zwykle coś od Sławka a ten pan ma bardzo specyficzny styl, czasami Paranoink - szczerze polecam ten salon, Cykada, RedBerry. tak właściwie to chyba wszystkie moje polajkowane strony od czasu do czasu udostępniają jakieś propozycje wzorów Edytowane przez szemranakate Czas edycji: 2014-10-25 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam w planach na razie 4, każdy jest zupełnie inny ale na innej części ciała, mnie się tak podoba. Myślicie, że młody wiek to zły doradca tatuażowy? większość moich znajomych żałuje swojego pierwszego tatuażu, coveruje czy coś. Koleżanka miała 16 (czy 17) lat i jej tatuaż jest hmm bardzo osobliwy, w dodatku dłonie są źle zrobione, wygląda trochę jak parodia tatuażu ![]() Szczerze mówiąc cieszę się, że nie miałam 10 lat temu na tyle funduszy żeby coś wydziarać, bo zgodnie z moim ówczesnym stajlem pewnie nie pokazałabym się nikomu nago teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietaj, ze tatuaze maja sie podobac TOBIE a nie Zdzisi z forum ani Kasi ze spozywczaka na rogu. Skoro TY bys sie zle czula z roznymi stylami, to ich nie rob. Niewazne, ze ktos inny by sie czul ok. Ja bym sie nie czula dobrze z wielka czaszka, nawet spod reki Samohina, inne laski dziaraja sobie kosciotrupy i jest git.
![]() |
#3489 |
Raczkowanie
|
Ja jestem z tych, co to muszą mieć pasujące do siebie tatuaże.
![]() Jeśli nie pasują, to muszą być daleko od siebie. I jeszcze mam tak, że wzór musi mi pasować do miejsca, tzn. temat wzoru. Np. sroki MUSIAŁAM mieć na ramieniu, bo nie wyobrażałam sobie dać ptaka nisko na ciele, skoro to zwierzę latające. Nie pasowało mi, a pierwotnie chciałam na ramieniu psa. Potem wpadłam na pomysł ze srokami, więc pies spadł na łydkę (blisko ziemi, więc dla psa pasuje). Tzn. spadnie, jak już go będę miała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
kuuurza twarz, przegapialm zapisy do yadou, mialo nie byc do konca miesiaca
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, tp "pasowanie" - dla kazdego może oznaczać co innego, także najważniejsze jest, żeby ten co je nosi, dobrze się z tym czuł. Przecież to może byc dopasowanie stylem, tematyką albo wręcz wyglada po prostu estetycznie razem, a widomo, że gusta są różne, takze hehehe nie ma łatwej i jednoznacznej odpowiedzi
![]() A ja cenię sobie bardzo współpracę z chlopakiem, który mnie tatuuje - od pomyslu i pierwszej rozmowy mija tydzień i mam tatuaż na sobie, fajne to jest, nawet jesli to nie jest tatuatorski celebryta ![]()
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2014-10-26 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
polly to mnie uspokoilas, teraz doczytalam na FB ze zapisy trwaja faktycznie od 24 do 26 uffffffffff. Szkoda ze we wpisie dot otwarcia zapisow nie bylo takiej informacji
![]() ![]() ![]() ![]() To teraz trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też uważam, że tatuaże najlepiej jakby były stylistycznie zbliżone do siebie, choć pewnie zmienię jeszcze kiedyś zdanie. ![]() ![]() A Marta, o której mówię to Marta Lipinski, Dead Romanoff Tattoo.
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zadomowienie
|
Od dłuższego czasu zastanawiam sie zeby wydzierać sobie mojego psiaka, chciałabym zeby był realistyczny ale nie wiem czy w całości go zrobic czy sam pysk. Mam problem tez z miejscem bo zebra mam zajęte a na drugie mam inny plan i zastanawiam sie nad udem
Wysłane z aplikacji iphone |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Konto usunięte
|
Zależy jaki to psiak, ale ja bym zrobiła całego na udzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zadomowienie
|
Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
Mieszanka dogo canario ze stafordem tak zwane bandogi ![]() Wysłane z aplikacji iphone Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2014-10-27 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Doopę urywające....mistrz po prostu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zgadzam się że mandale są dzisiejszymi tribalami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja akurat nie byłam małolatą jak robiłam pierwszy tatuaż,i tatuażysta miał rację,że będę chciała większy ![]() ![]() ![]() NAWET!? Jak patrzę na jego prace,to mam wrażenie,że nawet kupa wytatuowana przez niego wyglącałaby pięknie ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2014-10-27 o 16:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie mandale to takie cacuszka, zwłaszcza te wykonane przez Michała, że nie wyobrażam sobie, żeby niszczyć je różą a już tym bardziej watercolorem. toż to profanacja! właśnie wydaje mi się, że to watercolory są "dzisiejszymi tribalami", masowo się je teraz robi i za kilka lat masowo będzie się je zakrywało. a jak Wy myślicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na srokach w miejscu bieli po prostu mam bez wypełnienia, a cieniowanie i tak zrobiło swoje i wygląda to bardzo dobrze. Niczego nie brakuje (a o to się bałam). ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2014-10-29 o 20:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Raczkowanie
|
Czemu?
A myślisz, że biały brzuch sroce łatwo? A nawet nie mam konturu na tej bieli, jedynie tło odcina w tym miejscu brzuch ptaka od reszty mojego ciała. Widziałam tatuaże z białymi psami, gdy usiłowałam wymyślić, co zrobić ze sroką. Też nie były one wypełnione żadnym barwnikiem. Ale zrobisz, jak zechcesz. Niczego nie narzucam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji iphone |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się zgadzam, że i watercolory i mandale są bardzo popularne. Tylko co z tego? Ja jak robiłam pierwszą akwarelę (bez kleksa) to nawet o tym nie wiedziałam. Mieszkałam w Chinach i chciałam ten czas upamiętnić tatuażem w stylu chińskiej akwareli. Nie sprawdzałam nawet w necie wzorów tatuaży, bo artyscie wysłałam tylko foty oryginalnych chińskich akwareli i zdjęcie pleców z zaznaczonym rozłożeniem tatuażu. Z Samej dziary jestem bardzo zadowolona i bardzo ją lubię. Jest taka, jaką chciałam. To mam się teraz pociąć, że OMG tyle osób ma teraz tatuaze kwiatów w stylu mojego? No bicz pliz. To samo jest z mandalami. Jasne, że są popularne i dużo osób ma. Ale jak są po pierwsze oryginalne, wzór był robiony pod osobę i tylko dla niej, a po drugie jak są dobrze zrobione, to się obronią. Wszyscy jadą po tribalach, ale tribale dobrze zrobione TEŻ się dalej bronią. Bo tribal może być TAKI A może być TAKI. W ogóle jazda po tribalach jest żałosna gdy sa to jedne z najstarszych i najbardziej tradycyjnych wzorów. Sa tribale polinezyjskie i maoryskie, trudno mowic, ze sie zestarzeja i som gupie, skoro od setek lat ludzie sobie takie robia, na przyklad: http://www.cuded.com/wp-content/uplo...bal-tattoo.jpg http://oddstuffmagazine.com/wp-conte...-designs-6.jpg Mnie sie ten tatuaż w ogóle nie podoba. Pewnie jak się zagoi to będzie , obiektywnie, dobrej jakości, ale styl nie mój. To właśnie dowodzi tylko tego, że tatuaz musi sie podobac wlascicielowi. Jak pisalam, ja bym nie chciala czachy nawet od Samohina (kupy tez nie :P ), inni sikaja z podniecenia na widok dobrych dziar czaszek. Juz bylo tu kilka tatuazy dziewczyn, ktore obiektywnie oceniam za udane i dobre, ale mi samej w ogole sie nie podobaja, bo np. styl nie moj, kot nie moj, a Pottera nie lubie.
Edytowane przez cacajuate Czas edycji: 2014-10-27 o 20:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.