|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części? | |||
Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,77% |
Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 |
10 | 18,87% |
Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 |
4 | 7,55% |
Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 |
5 | 9,43% |
Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 |
14 | 26,42% |
Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 |
21 | 39,62% |
Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 |
2 | 3,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ta kolejka też mi się podobała ![]() ![]()
![]() |
#3484 |
Wtajemniczenie
|
VERONIC oj ciezki przypadek
![]() ![]() Swoje z nia przeszlismy. W zasadzie z jej dzieciństwa pomietam tylko płacz. Ale to chyba nie były kolki. Mysle, ze to było bardziej na tle nerwowym. Zreszta teraz tez jest dosc nerwowym dzieckiem. Przyczyny upatruje w tym, ze ja cała ciaze byłam nerwowa (długo oczekiwana ciaza) Natalka z kolei to slodka odmiana. Tak na prawde teraz jestem w stanie nacieszyc sie takim małym dzieckiem. Wiem co jeje jest gdy płacze bo robi to niezwykle rzadko. Martyna non stop plakała i nie wiedzielismy jak jej pomóc (czy to zmeczenie, glód, czy cos boli) |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Wtajemniczenie
|
idę spac, bo noc pewnie będzie cięzka
dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam jeszcze jedna super ksiazke ![]() 100 pierwszych slow wyd. Foksal http://aros.pl/ksiazka/100-pierwszych-slow może ktoras jeszcze szuka prezentu hehe http://poliszmamidzieciole.blogspot....niezanane.html duza i fajna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tą ze smaly play już zamówiłam na gwiazdę, jeszcze mi się podobają te playgro do wanny, te tez są super. Kolcki aktywne ze smily play tez...a jeszcze wczoraj wpadły mi te w oko http://www.ceneo.pl/3612434 ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() Laura ![]() http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2013-12-03 o 21:16 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się ta książka i co teraz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to teraz przekochany ![]() Cytat:
fajby prezent myslw ze b. Ich ucieszy ![]() Cytat:
Ja dzisiaj kupilam w toysrusie za 59 zl przcenione z 99,99 zaraz poszukam linku bo foty mi nie wchodza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
cos mialam pisac i juz nie pamietam...
ale co nieco pamietam jednak ![]() Veronic, tu dosc popularni sa tzw osteopaci - idzie sie z dzieckiem jak zle sypia czy ogolnie wydaje sie nieszczesliwe... podobno w wielu przypadkach pomaga. znajoma z kliniki byla z mala, bo ona po operacji ciagle z sonda zoladkowa, nic nie ssala. i po paru wizytach mlodaprzynajmniej czesciowo zaspokajala glod bezposrednio z cyca ![]() diabli, ja sie tym znajomym nie dziwie, tez mnie zazdrosc zzera! i sobie mysle, a niech ma aniolka, przeciez swoje juz wycierpiala... no i potem sobie egoistycznie mysle: a co z nami? czy z racji gigantycznych problemow ze zdrowkiem mlody nie powinien byc grzeczniejszy? jak sie tak zastanowie, to Flo jest jednak strasznie absorbujacy. 6h ciagiem po porodzie przesypialam, owszem, ale jak lezal na intensywnej. a tak to max 4 i to max raz na noc. on sie budzi najczesciej co 2h, nie zasypia sam, ba, on nawet sam nie potrafi pospac chociaz te pol godziny (z malymi wyjatkami). bawic sie sam daje rade max pol h w sumie przez caly dzien. no i jeszcze jestesmy ograniczeni co do lazenia do miejsc publicznych. kisimy sie tak razem w balaganie... no to sie pozalilam, o! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kogo by tu naciągnąć, dobre pytanie... U nas wszyscy co mieli kupić to już obdzieleni życzeniami. A te klocki mi po głowie chodzą... Matkoo TŻ tego nie wytrzyma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej brawo za zeby ![]() Wspolczuje atmosfery w pracy nie lubie tak praxowac ehh Moj nievma zebow i nie raczkuje ![]() ![]() Kupilam puzle piankowe dzisiaj na mikolaja od dziadkow http://issuu.com/toys_r_us_polska/do...972790/5781046 Bylismy u alergologa D. I . Mieli testy ale bic nie wyszlo ..M. do 12 mc poki co na pepti w 10 mc mam zrobic prowokacje na mleko krowie , testy zniosl dziel ie az bylam zdziwiona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
siedzę i myślę
|
No ja mojemu też dałam dzisiaj i wczoraj łyżeczką... ale matko trwało to z 40 min...
![]() ![]()
#3496 |
Zakorzenienie
|
holl jaglana. nie mam rano za dużych zapasow mleka (i cyce z laktatorem już nie wspolpracuja), wiec odciągam kolo 50ml, do tego 2-3 miarki kaszki wychodzi gesta, wiec karmie lyzeczka. raz dalam z butli, ale ta dziura do kaszek jest tak duza, ze mloda była cala zalana, wkurzyla się i nie chciała pic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Wiktorek je kaszkę tylko z łyżeczki
![]() ![]() Mieszam tak: 6-7 łyżek wody, czyli ok. 50-60 ml 2-2.5 łyżki kaszki, czyli ok. 11-14.5g 4 łyżeczki owocu, czyli ok. 60g Zjada całą miskę ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Mamusie mm Kiedy i czym wprowadzałyście gluten ?? ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2013-12-03 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wykorzystuję tylko 8 tygodni rodzicielskiego ![]() babcia czeka na młodego więc mam luzik ![]() Cytat:
![]() uff jestem po rozmowie, poszło bardzo dobrze, przede mną kolejny etap za kilka dni będę mieć rozmowę z moim potencjalnym przełożonym z USA też przez tel, jak mnie zaakcpetuje to jeszcze z hego przełożonym i koniec ![]() ![]() byłam w auchan bo otworzyli nową galerię w krk, nakupiłąm młodemu słoików i mamy już chybz 60:/ mam zakaz kupowania ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro wpadamy testowac puzzle ![]() Cytat:
![]() Ash dzieki za sprawozdanie o maclarenie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3500 | ||
siedzę i myślę
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jenny ja gluten podaje w kaszce orkiszowej - dosypuje do mleka 1-2 łyżeczki
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2013-12-03 o 22:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekam na wietrzenie magazynow - w nowym roku na pewno aros cos takiego urządzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() A ja zamówiłam kaszkę orkiszową, a przysłali mi bananową ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
a wie ktoras cos na temat tych krzesełek
http://allegro.pl/chicco-pocket-lunc...731777290.html http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...747006949.html http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10202408/ zaczynam tworzyć baze danych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Ile on zjada ml/g ?? ![]() Matma to nie był mój ulubiony przedmiot ![]() ![]() Mieszam tak: 6-7 łyżek wody, czyli ok. 50-60 ml 2-2.5 łyżki kaszki, czyli ok. 11-14.5g 4 łyżeczki owocu, czyli ok. 60g Zjada całą miskę ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
My mamy 8mm, te => http://puzzle-piankowe.pl/produkty?p...&category_id=9 A zastanawiam się jeszcze czy nie dokupić tego => http://puzzle-piankowe.pl/produkty?p...&category_id=9 <= bo Wiktorek ostatnio odkrył zakończenia puzzli i chętnie by je pomamlał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() także nie zazdrość, bo masz cudownego Florka ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/bebenek-z-muzyka-i...729101894.html cos takiego (średnio mi się podoba ten wybor, bo miało nie być grajaco/swiecaco :P ale mloda ma etap stukania we wszystko, wiec może jej spasuje). ciężkie zycie rodzica ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]() No i mój W. to ogólnie je mniej niż inne maluszki czyt. więcej jak max 80-90g słoiczka nie zje, zazwyczaj zjada połowę; ale skoro tyle mu wystarczy i dobrze przybiera na wadze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj mieliśmy: schabowe, ziemniaki z koperkiem + sałata i pomidor ze śmietaną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2013-12-03 o 23:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.