|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części? | |||
Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,77% |
Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 |
10 | 18,87% |
Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 |
4 | 7,55% |
Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 |
5 | 9,43% |
Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 |
14 | 26,42% |
Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 |
21 | 39,62% |
Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 |
2 | 3,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]()
![]() |
#3452 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Pawie, jak tam przeprowadzka? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny
![]() ![]() ![]() Adi ma już 5 i pół zęba ![]() ![]() Zabiera się za raczkowanie, ale narazie przy mojej pomocy, rehabilitantka twierdzi że już niedługo ruszy, ale z uwagi że jest dość dużym dzieckiem ma problemy z podniesieniem ciałka ![]() ![]() Mam nadzieję że u waszych maluszków wszystko ok, pozdrawiamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Wtajemniczenie
|
tak dzisiaj narzekałam na Wojtusiam a on dzisiaj był kochany
![]() nawet go rozsmieszyłam i smiał sie na głos , co sie bardzo rzadko zdarza po kapieli marudził, połozyłam go do łozeczka i zasnał ![]() i śpi naprawdę spokojnie, nic się nie rusza ja próbuje utoczyć mleko z cycków do kaszki,ale coś słabo mi idzie... skończyły się czasy wiecznie przepełnionych cycków ![]() żałuję , że nie kupiłam kaszek z mlekiem modyfikowanym diabli- może to niegłupi pomysł z tą studentką hmmm |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- kalorycznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- taka fajna? ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takze od ponad 2 lat nie przespałam całej nocy i w perpektywie mam kolejne przynajmniej 2 lata ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
no to ok, a pediatry lepszego nie masz u siebie że musisz do tego chodzić?
#3460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa i dziewczyny holle może i droga, ale kurcze, ona starczy na naprawdę dluuugo. chocbys miała wyjść na zakupy sama bez dziecka na godzine to zawsze to jakas odskocznia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. czyli rzeczywiście takie parasolki są do kitu...muszę znaleźć czas i poszukać czegoś w miarę lekkiego, w miarę taniego i rozkładanego na prosto, jeśli coś takiego istnieje ![]() 3. hehe musiałam się upewnić co to szlafmyca ![]() ![]() także czapa tylko do zdjęcia bo za mała - a pamiątkę chciałam mieć więc sesja była ![]() 4. Nie słuchaj ich..wydaje mi się, że one są zazdrosne o to, że masz takie spokojnie dzieciątko i masz chwilę dla siebie. Tak już z poprzednich postów jak pisałaś o nich wywnioskowałam ![]() 5. Fajnie że jesteś zachwycona bo ja dzisiaj kupiłam...mąż jest chory i dzisiaj się na wszystko zgadzał ![]() ![]() Ja mam nadzieję, że mała gąsienica się sprawdzi. A balsam też mam w ulubionych..chyba muszę gdzieś iść dorobić na te wszystkie książki ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() Ja myślę, że to fajny pomysł z tą studentką...poszukaj ile by kosztowała i się zastanówcie z mężem ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() http://endo.pl/tematy/promocja_jak_diabli.xml Widać już nabrali super wprawy w organizacji, ale to trzeba umieć. Niektórzy przy jednym dziecku się ogarnąć nie umieją. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jesteś niesamowita z tym filcem. Też chcę mieć czas i talent do takich rzeczy bo kosteczka była wypaśna.
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3465 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie mam :/ mieszkam na wsi i nie mam nigdzie bisko innego pediatry a ten jest zawsze przy szczepieniu. jakby mala była chora to bym się pofatygowala do innego te 25 km ale jeśli chodzi o szczepienie to nie mam wyjścia i musze do niego chodzic
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
parę razy tylko bo ileż można szorować całą łazienkę co prysznic?
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3467 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czyli możliwe ,ze czeka mnie podobna historia.. a ja tak lubię spać ![]() Cytat:
![]() ![]() wydaje mi się, że jak do niego podchodzę i on mnie widzi to mocniej wyje ![]() ja mu robię jaglaną holle fajna jest ![]() kino...ehhh ostatni raz byliśmy w lutym ...;/;/ przydałaby się taka odskocznia ojj takkk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze zartowalas ale ... u mnie w rodziie cos bylo o przelewaniu wosku nad dzieckiem ze niby jak jest nerwowe to ma pomoc ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- ![]() ![]() ![]() kurde wymiatasz, zdaj relacje czy się spodobaly bo mi się strasznie podobają i też bym chciała taki laczki ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- podbijam!! ja mam problem z okularami, że lapie je i próbuje zrzucić, wczoraj zrzucił TZtowi i cudem nie roztrzaskały się na drobny mak... witaj! o spróbuje! Ash - czy TY zdawałaś relacje ze spacerówki?? jak nie to ja poprosze, jak tak to też poprosze ![]() pisalam Wam dzis obszerne sprawozdanie. cala jedna drzemke Sofii na to stracilam i co? post mi zjadlo ![]() Maclaren techno xlr 1.na poczatku bylam zalamana jakoscia jazdy. w porownaniu do pompowanych kol w dodatku na pasach u Jedo, do ktorych bylam przyzwyczajana to maclarenem.mocno telepie na wybojach. przynajmniej takie bylo moje pierwsze wrazenie. Dopiero jak przesiedlismy sie na spacerowke to zdalam sobie sprawe, ze chodniki w Aberdeen sa w duzo gorszym stanie niz w Warszawie ![]() 2. na kraweznikach podbija bez problemu. nawet lepiej niz jedo 3. ma fajny spiwirek na nozki ale wlasnie tylko na nozki. nie da sie go jakos wyzej przyczepic by chronil takie malenstwo jak Sofia. wiec wystaje w przod i sprawia wrazenie, ze wozek ma 2 m dlugosci. 4. Siedzisko mozna wydluzyc tak by bylo podparcie dla malych nozek. To bylo dla mnie wazne przy wyborze. 5. W budce jest wszyty powiekszajacy panel ktory po rozsunieciu w zasadzie calkowicie zaslania dziecko. Dobry patent na wiatr i snieg. 6. raczki maja regulacje wysokosci, ktora cholernie ciezko chodzi ale sie przydaje. maz z niej korzysta. 7. w pozycji siedziska na plasko nie mozna sie dostac do kosza na zakupy. dlatego ja zawsxe obwieszam siatkami raczki i jest git ![]() 8. Bardzo latwo, jedna reka reguluje sie siedzisko 9. pasy sie ciezko rozpina ale przynajmniej dziecko sie samo nie wypnie. jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze. jak cos konkrernego chcecie wiedziec to pytajcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Wtajemniczenie
|
XAL jestem z Zagórza. Czytałam gdzies ze ty jestes z Niwki. Czasami tam bywam u znajomych
No i czytałam o twojej przygodzie w szpitalu w Myslowicach. Ja tam dwa razy rodziłam, ale to tylko dlatego, ze moja lekarka tam pracuje no i nie powiem warunki tam sa średnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my do spacerowki przesedlimy sie jak K. mial 7 miesiecy i mysle ok wakacji kupic parasolke ale slodziak ![]() Cytat:
![]() super wyroby, a tempo masz lepsze niz fabryka ![]() Hej, Kuba dzisiaj pierwszy raz przeczolgal sie jak komandos kawalek do celu ![]() ![]() ide sie kapac i spac bo mialam okropna noc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Wtajemniczenie
|
VERONIC moze nie bedzie tak zle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny na photo service kalendarz po promocji 70% kod: PL70KAL, za 2 wiszące 12 zdjęć + okładka z przesyłką mam zapłacić 56 zł
![]() ![]()
#3473 |
Zakorzenienie
|
A jakie masz?
#3474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Przyszła nam dziś hula kula i dinozaur kulkowy. Zamówiłam też taką piramidkę z FP. Fajne to wszystko ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
takie:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CEAQ9QEwBQ 2 mają różne dzwoneczki a dwa różnie szeleszczą, mają też różne naszywki. Fajne są ![]() ![]()
#3476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie śpię z Młodym ,tzn tylko czasami np nad ranem, i nie mam zamiaru tego robić, bo: 1) nie zauważyłam,ze wtedy lepiej śpi 2) ja jestem jeszcze gorzej niewyspana i obolała Wojtek to też ciężki przypadek... na początku masakryczne kolki- w dzień i w nocy, potem zaczęło się bolesne ząbkowanie i problemy ze snem, chyba muszę przygotować się na więcej ekscesów ![]() -- kupował ktoś kaszki hipp bio na dobranoc? są bez cukru... np owsianka z jabłkami...mają dobre opinie... może się skuszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kupiłam jakiś czas temu duplo dla Wojtka i też już się nie mogę doczekać aż otworzę karton ![]() i chyba jeszcze przyjdzie mi długo na to poczekać ,bo ten prezent raczej dostanie na roczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() ja mam te http://puzzle-piankowe.pl/produkty?p...&category_id=9 i póki Antek obraca się tylko dookoła własnej osi wystarczają ![]() hej ho podajecie dzieciakom kaszkę w butli czy łyżeczką ?
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2013-12-03 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.