Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 14:23   #3481
teQiba
Moderator

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
nie wiem sama, chyba stąd

no ale mam nadzieję że jednak każde dzieciątko będzie miało swój fotelik - ja nie zamierzam kupować 5* ani nawet 4*
ale też nie samego styropianu z marketu

wybór na rynku jest dość spory a te pierwsze foteliki i tak są najbezpieczniejsze ze wszytkich bo są montowane tyłem do kierunku jazdy
potem jak dziecko jezdzi przodem to już nie trudno o nadwyręzenie szyij/karku nawet przy zwykłym gwałtownym hamowaniu

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Karolcia ty jednak poczułaś?
A to tego nie zauwazylam - sorki
Ja nad fotelikiem wciaz mysle... Pewnie no koniec i tak kupie MC sobie na zlosc

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Ja lubię smak spalenizny
Brzmi jak fetysz

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
na bezpiecznym maluchu pan mówił, że naklejkę z homologacją dostają nawet styropianowe foteliki, które się złożą w proch razem z bobasem
Pan z bezpiecznego malucha jest dla mnie o tyle niewiarygodny, ze jest przedstawicielem MC - troche szkoda, bo w sumie jego rady nie wiadomo czy traktowac jak reklame czy na serio..

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
It is a girl!! Niby na 100% Wszystko ok, mała fikala, ładnie nóżki rozkładała no i pokazywała co tam ma, bezwstydnica
Ułożona główka do dołu była ale gin mówiła, ze jeszcze moze sie nie raz obrócić. Wszystkie wymiary w normie. Ale się cieszę
Obiecuję już nie panikować)
Super! Gratuluje!

Cytat:
Super zakupy Ale własnie mam pytanie odnośnie tych pajaców co nie są rozpinane na całej długości. Jak się je dziecku zakłada ? Widziałam takich mnóstwo w lumpie, w fajnym stanie, ale nie brałam, bo się boję, że nie dam rady ubrać.
Ja staram sie kupowac jak najbardziej rozpinane bo tez sie troche boje tego ubierania...
Stary 2013-11-27, 14:28   #3482
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
a co...każdy powód dobry żeby zatańczyć i się napić

a tak serio to w sumie chyba nie, bo miałam termin cały czas na 8 marca ale ostatnio Piotruś był strasznie mały i lekarz przesunął mi na 15go. Więc na suwaczku zostało 8go (czyli jutro 100) ale nie wiem sama może mały nadrobi bo na pewno zapłodnienia nie był później...no chyba że spałam i mąż się obsłużył nie no żarcik...tak wg siatki centylowej to mały był na samym jej dole wg tego co wkleiłyście. Za godzinę go zobaczymy już siedzę i mi niedobrze, nawet obiadu nie zrobiłam dziś bo mnie mdli już z nerwów
To będą dwie studniówki

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Brzmi jak fetysz

Ja staram sie kupowac jak najbardziej rozpinane bo tez sie troche boje tego ubierania...
Dla mnie przypalone dania są smaczne

Może jak dziecko już główkę będzie trzymało, to lepiej pójdzie, ale na początku te dzieci takie jak szmatki, wszystko im lata i takie wiotkie

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:33   #3483
Castia
Wtajemniczenie

moja szwagierka wróciła wczoraj ze szpitala z małym synkiem - Boże juz zapomniałam jak to było, jakie te dzieci maluśkie
on długi na 56 cm a we wszytkich ubrankach 56cm się topi niemiłosiernie no bo taki poskulany jest ale slodziak niesamowity
moja Malwinka oczywiście by przesiedziała tam cały dzien

uparta zapomniałam napisać, u nas ten namiot z krzesęł i koca robi furorę
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:43   #3484
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 111kicia111 Pokaż wiadomość
Chyba tez sie wybiore do Pepco w weekend po kocyk. A ile on kosztuje? Jest troszke grubszy czy cieniutki.

Dziewczyny dziecko ze szpitala powinno sie przewozić do domu w foteliku tak? Ja swoja córcię przewoziłam w rozku na rekach ale to było 10 lat temu i wtedy nawet nie pomyslałam ze fotelik musi być, tymbardziej ze nie mielismy swojego samochodu.
Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Ja biorę antybiotyk od 12 tc i muszę brać do końca
Jak na razie nie jest tak źle, ale osłonówki to podstawa

A ja myślałam, że twoja ciąża jest bardziej zaawansowana. Coś mi się pomyliło
Przez ciebie też chcę taki kocyk Piękny jest. Ile dałaś
Kocyk 19,99 są różne kolory. W dotyku mięciutki, raczej ciepły.

Koziemleko, ja przecież na szarym końcu listy. Wam sie pewnie juz tyłki całkiem zagoją, a ja jeszcze będe w ciązy chodzić i chodzić

Co do antybiotyku, od wczoraj znowu biorę (od 8 tygodnia). A własnie, jak długie masz przerwy w braniu? Bo mi zalecił 3 tygodnie antybiotyku a potem 3 tyg. przerwy i tak do końca ciązy.

Kicia Twoja córka ma 10 lat

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
Przyszłam na was nakrzyczeć, bo przez te wasze lumpkowe łowy i ja się skusiłam Tylko u mnie wcale nie tanio jakoś bardzo, bo wydałam aż 79 zł Ale za to malutka moja ma 4 pary spodni, sukienkę, polarek z kapturkiem i taką oto jak w załączniku kamizelkę
Byłam też przez was w biedronce po czekoladę belgijską, nie było ale kupiłam cukierki krówkowe
Mama szaleje z zakupami Karolcia zmieniłas awatar i nie zaczaiłam, ze to Ty na początku
A Belgijskiej szukałaś przy kasie? Bo jej nie ma na półkach

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
[B] bebe97 ja poczułam że kopniaczki przybrały na mocy dopiero po 21-22 tyg. A teraz też nie kopie tak żeby mnie bolało
No to czekam na te kopniaki ale cierpliwością nie grzeszę

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
piękny kocyk! szkoda ze taki dziewczyński

tak, te pomiary często się nie zgadzają, u mnie pomylili się o ponad kilogram! Dziecko mierzone kilka dni przed porodem oszacowali na 3550 a urodzila się 2,5 kg malusieńka Basia
No jak dla mnie też dziewczyński, ale tym razem mąz nie protestował co do koloru, pewnie dlatego, że to nie jest zwykły róż tylko pod fiolet podchodzi, nie zyczył sobie tylko żadnych naszywek w postaci kwiatków ani serduszek. Stonoge zaakceptował

Ja przed porodem usłyszałam, że dziecko średnie będzie. Ale wyszło 3750 i 61 cm, to raczej średnio średnie co

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Ja tam dalej nie dostałam pewnie mają mnie w
A czy pamiętasz, żeby przyszedł Ci email zwrotny po zarejestrowaniu sie na stronie FP? BO mnie np. za pierwszym razem nie, chociaż do tej pory jestem zarejestrowana normalnie. Więc zarejestrowałam się z drugiego swojego emaila pod adresem mojej mamy i od razu email zwrotny przyszedł z wiadomościa, że grzechotka w drodze. I rzeczywiście przesyłka przyszła tylko na ten adres, gdzie FP odpisał

Cytat:
Powiem więcej, dzisiaj w Pytaniu na śniadanie mówili o otulaczkach woombies i tak sie napatrzyłam że i tak chciałam kupić ale z motherhood bo kosztuje teraz w smyku 35zł i kupiłam od razu:

dokładnie ten i zdecydowałam się w takim razie bo i tak chciałam kupić z tej serii rożek że kupię ochraniacz dopasowany z tego materiału i pościel. Wogóle nie wiem czy to oglądałyście mówili jakie to super dla dzieciaków że śpią pięknie w tym bo czują się jak w łonie i jak szukam opini ludzi to bardzo sobie chwalą ten wynalazek

Trzymać dzisiaj kciuki!
A ja widziałam, że nawet zwykłym kocykiem można tak dziekco otulać, to bardzo proste i podoba mi się to, taki kokon

http://www.osesek.pl/zdrowie-i-piele...-co-i-jak.html

Trzymam kciuki

Cytat:
kicia z doświadczenia wiem że fotelik ten 0-13kg do roku nie starczy. w sumie zależy jakie dziecko jest(czy wysokie) ale jak moja siedziała już bardzo stabilnie to jej się nóżki nie mieściły w tym foteliku, strasznie kopała w siedzenie no bo jeździła tyłem, odpychała się i jak miała coś koło 9-10 miesięcy przesiadła się do normalnego fotelika, przodem do kierunku jazdy 9-18kg
Marcelowi tez nie starczył. Nogi wystawały Tez miała cos koło 10 m-cy jak kupiliśmy drugi, przodem do kierunku jazdy. A 13 kilo to nie miał na bank, ba, 10 nie miał

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
Dziś Wasza nowa lumpeksomaniaczka nie spała do 11:00 - o nie, nie... Pobudka o 8:00, bo dziś o 9:00 dostawa!!!

Byłam z siostrą w lumpku o 9:05 - a już kobietki miały peeeełne kosze, a ile ludzi krzątało się w poszukiwaniu kawałka szmaty, który w lumpku ma wartość trofeum
A to moje zdobycze (pajacyki i body w rzyczywistości mają fajniejsze kolorki) - wszystko jeszcze przed praniem i prasowaniem. W sumie za to co na zdjęciach zapłaciam ok. 45-50zł.
No mówiłam lumpeksoholiczka
Piękne łupy

Cytat:
It is a girl!! Niby na 100% Wszystko ok, mała fikala, ładnie nóżki rozkładała no i pokazywała co tam ma, bezwstydnica
Ułożona główka do dołu była ale gin mówiła, ze jeszcze moze sie nie raz obrócić. Wszystkie wymiary w normie. Ale się cieszę
No to za 100% dziewczynki

A ja dumna dzisiaj taka jak paw chodze. Mój synek został wytypowany z przedszkola na konkurs kolęd Człowiek orkiestra normalnie. Kopie piłkę, gra w szachy, śpiewa, recytuje, liczy w pamięci - ciekawe po kim on taki zdolny

Edytowane przez bebe97
Czas edycji: 2013-11-27 o 14:46
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:44   #3485
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Tego właśnie się obawiałam .
może u Ciebie będzie taniej robiłam kiedyś badania i różnica między krk a moją miejscowością to prawie 10zł
ja płaciłam ok 40zł

Cytat:
Nie wiem kiedy można oddać krew. Ja oddałam 3 razy w życiu, bo za trzecim razem zemdlałam (pierwszy raz w życiu poczułam jak to jest mdleć) i to na przystanku, godzinę po oddaniu na szczęście trafiłam na fajnych ludzi, bo się mną zainteresowali, zadzwonili po karetkę, Pani mnie cuciła i głaskała ale akurat padał deszcz i całe ciuchy miałam uwalone z błota. Od tamtej pory się zwyczajnie boję, ale korciło mnie nie raz by pójść
ja też chciałam kiedyś oddać krewa ale za mało ważyłam

Cytat:
Dziewczyny ja o ten fotelik tylko pytałam, nie pisałam, że jestem przeciwna czy coś, myślałam, że dziecko będzie w nim w pozycji siedzącej - stąd moje pytanie.
Ale rzeczywiście - co z tymi, którzy będą wracać ze szpitala autobusem/taksówką?
Ja samochodem mam jakieś 5 minut do szpitala a pytałam dlatego, że nikt z moich znajomych/rodziny, którzy tu mieszkają nie wspominali o foteliku. Moja mama też była zdziwiona, że koniecznie trzeba przewozić w foteliku.
W każdym bądź razie nie chciałam wywoływać żadnej burzy czy coś. Kto pyta nie błądzi (mam nadzieję).
ja tam burzy nie widzę

justine_87 jakie wypasione ubranka

czbasia

Cytat:
a co...każdy powód dobry żeby zatańczyć i się napić

a tak serio to w sumie chyba nie, bo miałam termin cały czas na 8 marca ale ostatnio Piotruś był strasznie mały i lekarz przesunął mi na 15go. Więc na suwaczku zostało 8go (czyli jutro 100) ale nie wiem sama może mały nadrobi bo na pewno zapłodnienia nie był później...no chyba że spałam i mąż się obsłużył nie no żarcik...tak wg siatki centylowej to mały był na samym jej dole wg tego co wkleiłyście. Za godzinę go zobaczymy już siedzę i mi niedobrze, nawet obiadu nie zrobiłam dziś bo mnie mdli już z nerwów
trzymaj się może tych pierwszych pomiarów, mi na genetycznym też mały się "skurczył" ale tylko o kilka dni,

Tyle piszecie o tych lumpkach że ja dzisiaj też znowu coś kupiłam

I kupiłam sobie te pończochy przeciwżylakowe wzięłam 1 klasy i jutro będę testować zapłaciłam za nie 42zł więc nie jest źle
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:44   #3486
BieniekI
Raczkowanie

[QUOTE=vivien39;43910419]
Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość

ja miałam po 1h i po 2h

ja po dwóch godzinach miałam 174
ja miałam pobieraną krew na czczo i po 2 h,wynik ponad 160,czyli cukrzyca mimo dobrej wartości na czczo...
BieniekI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:45   #3487
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:

Karolcia ty jednak poczułaś?
no no

Cytat:
gratulacje kolejna dziewczynkowa mama

Cytat:

Dziś Wasza nowa lumpeksomaniaczka nie spała do 11:00 - o nie, nie... Pobudka o 8:00, bo dziś o 9:00 dostawa!!!

Byłam z siostrą w lumpku o 9:05 - a już kobietki miały peeeełne kosze, a ile ludzi krzątało się w poszukiwaniu kawałka szmaty, który w lumpku ma wartość trofeum

I powiem Wam, że nawet fajnie tak rano wstać (choć nie było łatwo!). Zrobiłam dwa prania, narobiłam kotletów mielonych chyba na trzy dni i jeszcze byłam u psiapsióły w pracy na herbatce!

Zaraz biorę się za nadrabianie

A to moje zdobycze (pajacyki i body w rzyczywistości mają fajniejsze kolorki) - wszystko jeszcze przed praniem i prasowaniem. W sumie za to co na zdjęciach zapłaciam ok. 45-50zł.
świetne zakupy

Cytat:
moja szwagierka wróciła wczoraj ze szpitala z małym synkiem - Boże juz zapomniałam jak to było, jakie te dzieci maluśkie
on długi na 56 cm a we wszytkich ubrankach 56cm się topi niemiłosiernie no bo taki poskulany jest ale slodziak niesamowity
przyzwyczajaj się do takich maluszków, niedługo sama będziesz ubierać takiego szkraba
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 14:49   #3488
monkaa321
Zakorzenienie

mmhym w wagach maluszków masz 2x powtórzoną baję
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

Stary 2013-11-27, 14:50   #3489
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
Napisane przez meluzyna87 Pokaż wiadomość
o wadach wzroku, ja chodze w okularach, chyba na okres porodu bede musiała kupić soczewki, bo przecież jak mi nie pozwolą mieć okularów na porodówce to będę jak Stępień z 13 posterunku Jeszcze płci dziecka nie odróżnie niby to tylko -2,75 ale dla mnie bez okularów to ślepota zupełna
Przy mnie masz sokoli wzrok dziewczyno... ja mam -7,25. Nie wiem, czy tu można mieć okulary, czy nie, ale jeśli nie, to przy mojej wadzie zdolna jestem pomylić szklankę wody z kaczką...
ladylazarusIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:50   #3490
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Dodatkowo dali mi parę próbek w tym krem do twarzy dla kobiet 50+
: cojest:
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:51   #3491
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość

Mama szaleje z zakupami Karolcia zmieniłas awatar i nie zaczaiłam, ze to Ty na początku
A Belgijskiej szukałaś przy kasie? Bo jej nie ma na półkach
tak, przy kasach. Były mleczne i gorzkie chyba a z orzechami nie było A ja takich zwykłych bez dodatków nie lubię.

I dla syna, trzymam by poszło mu jak najlepiej na konkursie. Zdolniacha po mamie oczywiście

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 14:54   #3492
monkaa321
Zakorzenienie

bebe filmik zapisany

Stary 2013-11-27, 14:56   #3493
thidien
Rozeznanie

Cytat:
Pan z bezpiecznego malucha jest dla mnie o tyle niewiarygodny, ze jest przedstawicielem MC - troche szkoda, bo w sumie jego rady nie wiadomo czy traktowac jak reklame czy na serio...
tylko że nie zachwalają na warsztatach jedynych i słusznych ich fotelików, tylko podają informacje, które tak czy inaczej można sobie dosprawdzać w przeciwnym razie bym miała coś ze stajni dorela u siebie, a nie mam mimo prania mózgu na warszatatch i akademii wybraliśmy co wybraliśmy i nie ma to z dorelem/maxi cosi/i czym tam jeszcze co produkuje dorel wspólnego
inna rzecz, że te foteliki i z homologacją i jednocześnie z dobrymi wynikami w testach wcale nie kosztują 1000 zł, więc idzie znaleźć coś dla siebie i na swoją sytuację (budżetową też), bo 300zł może wydawać się dużo, ale niektóre kobiety tyle przepuszczają w miesiącu na duperele zupełnie niepotrzebne im do życia
II kreski 1.12.2015
thidien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:57   #3494
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

kolba

jestem, nadrabiam
jest dobrze skurcze się uspokoiły, szyjka w miarę ok.
biorę Buscopan/nospę i magnez - i nic nie robię
Stary 2013-11-27, 15:00   #3495
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Gratuluję Kolejnej Dziewczynki!

no i udanych łowów w sh...już się nie mogę doczekać kiedy ja się wybiorę
teraz mąż zabiera samochód do pracy więc nie bardzo mam jak jechać a przez Was ciągle mnie tam ciągnie!:P

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:06   #3496
monkaa321
Zakorzenienie

powiem Ci że ja nie lubiałam do sh chodzić ale jak wybieram te ubranka i mi się trafiają jakieś ładne to aż mi się chce jeszcze i jeszcze

Stary 2013-11-27, 15:08   #3497
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
...
A tak w ogóle to wczoraj usłyszałam komplement od mamy, powiedziała 'nie wiem gdzie ty tą ciążę nosisz'.
...
111kicia111, no właśnie czy nie można dziecka przewieźć w rożku lub nosidełku? I wgl w takim foteliku to dziecko jest przecież w pozycji siedzącej - czy to na to nie za szybko? Ja też nie chcę kupować fotelika tylko na trochę. Ten, który znalazłaś fajnie wygląda i powinien posłużyć na dłużej.

ladylazarusIE, trzymam kciuki za walkę z bakteriami w moczu. Miałam je jak byłam maluszkiem i podobno ledwo się wylizałam. A Twój nick pochodzi może od Sylvii Plath?
Ze mnie się śmieją, że udaję z tą ciążą w ogóle... Jak wciągnę brzuch, to mam płaski jakby tam nikogo nie było... A jak nie wciągnę, to wyglądam, jakbym zjadła za dużo grochówki... A już bym chciała, żeby było widać

Gdzieś widziałam modele fotelików z taką wkładką dla niemowlaków. Jak mały podrośnie, to wyjmujesz wkładkę i gotowe. Tylko sama ich nie mogę teraz znaleźć... grrr...

I tak, to z jednego z wierszy Plath. Pisałam o niej pracę mgr i tak mi zostało Jesteś drugą osobą od czasów moich studiów [a to już duuuużo czasu upłynęło], która skojarzyła z nią mój nick
Stary 2013-11-27, 15:17   #3498
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
A to moje zdobycze (pajacyki i body w rzyczywistości mają fajniejsze kolorki) - wszystko jeszcze przed praniem i prasowaniem. W sumie za to co na zdjęciach zapłaciam ok. 45-50zł. [/SIZE]
Hohoho!! Aleś sie obłowiła

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
wygrałaś obrazek który właśnie mnie rozśmieszył do łez:

http://demotywatory.pl/4245932/Gdyby-Rysiek-zyl

gorąco polecam komentarze pod zdjęciem
Hahaha!!Mocne:hah aha:
Stary 2013-11-27, 15:17   #3499
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
Lipton robi bialą z malinami?
Lady baaardzo Cię proszę, podpowiedz: czy ona ma w składzie hibiskusa? Hibiskus w ciąży szkodzi, nie wiem czy wszystkim ale mnie wyjątkowo, raz prawie na IP pojechałam po trzech szklankach herbatki owocowej
Robi Bez hibiskusa. Sama malina. Nie próbuj nawet. Uzależnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 15:18   #3500
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
powiem Ci że ja nie lubiałam do sh chodzić ale jak wybieram te ubranka i mi się trafiają jakieś ładne to aż mi się chce jeszcze i jeszcze
ja byłam jeden raz w życiu kiedyś tam, nic sobie nie kupiłam, nigdy nie mogłam się przekonać by iść znów Ale wizaż i ciąża ma moc i teraz nawet w lumpkach dobrze się czuję jak szukam tych malutkich ciuszków

Cytat:
Napisane przez ladylazarusIE Pokaż wiadomość
Ze mnie się śmieją, że udaję z tą ciążą w ogóle... Jak wciągnę brzuch, to mam płaski jakby tam nikogo nie było... A jak nie wciągnę, to wyglądam, jakbym zjadła za dużo grochówki... A już bym chciała, żeby było widać
jeszcze trochę i zarobisz takiego brzucha, że ci się odechce jak zaczniesz mieć problem tak jak ja, żeby założyć skarpetki

Edytowane przez Karolcia2401
Czas edycji: 2013-11-27 o 15:19
Stary 2013-11-27, 15:18   #3501
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty jutro masz studniówkę ??
A ja też
Stary 2013-11-27, 15:21   #3502
teQiba
Moderator

Zapomniałam o otulaczach napisać - fizjoterapeuci ponoć odradzają ze względu na możliwość pojawienia się dysplazji stawów biodrowych
Stary 2013-11-27, 15:21   #3503
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Muszę zapamietać, kupować rozpinane
Stary 2013-11-27, 15:23   #3504
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
tylko że nie zachwalają na warsztatach jedynych i słusznych ich fotelików[...]
To ja chyba na innych warsztatach byłam
Stary 2013-11-27, 15:28   #3505
kate1623
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Pan z bezpiecznego malucha jest dla mnie o tyle niewiarygodny, ze jest przedstawicielem MC - troche szkoda, bo w sumie jego rady nie wiadomo czy traktowac jak reklame czy na serio..

.
Nam Pan na bezpiecznym maluchu powiedział że po warsztatach może podać kilka konkurencyjnych firm które też mają dobre wyniki

Cytat:
zwrotny po zarejestrowaniu sie na stronie FP? BO mnie np. za pierwszym razem nie, chociaż do tej pory jestem zarejestrowana normalnie. Więc zarejestrowałam się z drugiego swojego emaila pod adresem mojej mamy i od razu email zwrotny przyszedł z wiadomościa, że grzechotka w drodze. I rzeczywiście przesyłka przyszła tylko na ten adres, gdzie FP odpisał
Ja już tego nie pamiętam to dawno było

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:39   #3506
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam o otulaczach napisać - fizjoterapeuci ponoć odradzają ze względu na możliwość pojawienia się dysplazji stawów biodrowych
stawów biodrowych te nóżki to nie są tam chyba bardzo ściśnięte... już prędzej barkowych jak widzę na zdjęciach.. cholera by widziała

Stary 2013-11-27, 15:39   #3507
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
: cojest:
Spoko, ja dostałam próbkę witamin na menopauzę...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 15:48   #3508
teQiba
Moderator

Cytat:
stawów biodrowych te nóżki to nie są tam chyba bardzo ściśnięte... już prędzej barkowych jak widzę na zdjęciach.. cholera by widziała
Akurat czytalam o biodrach jakis artykul i tam bylo, ale moze raczki tez... Ogolnie zaleca sie swobode
Stary 2013-11-27, 15:50   #3509
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladylazarusIE Pokaż wiadomość
Spoko, ja dostałam próbkę witamin na menopauzę...
to mnie pobiłaś

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:50   #3510
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:

uparta zapomniałam napisać, u nas ten namiot z krzesęł i koca robi furorę
Oj ja bym chciała zobaczyc takiego malucha na żywo. Ostatnio widziałam takiego 4 lata temu

Cytat:
Kocyk 19,99 są różne kolory. W dotyku mięciutki, raczej ciepły.

No jak dla mnie też dziewczyński, ale tym razem mąz nie protestował co do koloru, pewnie dlatego, że to nie jest zwykły róż tylko pod fiolet podchodzi, nie zyczył sobie tylko żadnych naszywek w postaci kwiatków ani serduszek. Stonoge zaakceptował

A ja dumna dzisiaj taka jak paw chodze. Mój synek został wytypowany z przedszkola na konkurs kolęd Człowiek orkiestra normalnie. Kopie piłkę, gra w szachy, śpiewa, recytuje, liczy w pamięci - ciekawe po kim on taki zdolny
A to u mnie prawie 30zł ten kocyk, dlatego nie kupiłam, bo stwierdziłam, że się nie opłaca za taki cieniutki

Ja myślałam, że to biedronka

dla Marcela

Cytat:
Ja byłam tylko raz w życiu. Teraz dla dzieciaczka mogę szukać, ale dla siebie dalej nie

Cytat:
A ja też
To wszystkiego najlepszego jakbym zapomniała
Ja mam w sobotę... A w sobotę w lumpku 50 procent taniej wszystko może jakiś prezent dla dziecka ?

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości