![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Ale czasem takie pisanie powoduje ból. Ale może gdy mu pokaże, że moge być taką samą dziewczyną jak kiedyś to od nowa zacznie się starać. Nie jest to z mojej strony zadna zagrywka. Poprostu uświadomiłyście mi że zycie jest tylko jedno i trzeba brać z niego to co najlepsze
![]()
#3482 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Najzabawniejsze, że nawet po rozstaniu w trakcie naszego krótkiego kontaktu odnośnie zwrócenia sobie swoich rzeczy, on potrafił wmawiać mi że kłamię, że coś powiedziałam, czegoś nie zrobiłam, coś mu utrudniłam gdzie miałam świadków potwierdzających moje zdanie ale dla niego to nic, przecież zawsze on miał racje nawet jakby milion osób stanęło po mojej stronie. Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a macie za sobą jakąś taką akcję kończenia etapu w życiu rodem z komedii romantycznych? Przyznam się, że mam za sobą podarcie i spalenie zdjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czekam aż moja najlepsza kumpela wróci ze studiów i wybywamy gdzieś poszaleć. Już zapowiedziała, że wyciągnie mnie do baru i na imprezę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dołączę jeśli pozwolicie
![]() zakończyłam dziś związek.. 15 m-cy długo dojrzewałam do tej decyzji.. mój facet to artysta 33l. - bez stałej pracy.. zawsze mnie irytowało jego luźne podejście do pieniędzy - nie martwił się, gdy ich brakowało.. pożyczał, bądź dzwonił by mu ktoś z rodziny wysłał ![]() przymykałam na to oko.. jednak czara goryczy się przelała w ostatnią niedzielę - jego sąsiedzi wezwali straż miejską w związku z hałasem od niego z domu.. okazało się, że w niedzielę przecinał jakieś blachy.. jak przyjechała straż miejska on mi wręcz kazał wyjść do nich i ich zbyć a sam schował się w domu.. wstyd mi było niesamowicie, ale załatwiłam sprawę.. ale tak mnie coś tknęło.. czemu to ja mam takie sprawy załatwiać? to jego dom.. jego sprawy... potem okazało się, że ogólnie ci sąsiedzi się przed nim chowają... ![]() w poniedziałek przyszło wezwanie od komornika w sprawie nieopłaconego OC - akurat OC było opłacone.. ale on oczywiście nie pojechał do komornika z tym dokumentem by sprawę zakończyć.. "o deszcz padał".. w międzyczasie zepsuł mu się rower i krzyczał do mnie przez telefon jak przy nim grzebał... poczułam się jak jakaś idiotka.. cały tydzień się miotałam i wreszcie dziś zapadła decyzja - koniec serce boli.. ale już nie mogłam wytrzymać tej "bylejakości" |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale masz teraz w sobie żal, smutek, pustkę, coś w tym stylu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rozpaczaj za tym co sprawiało Ci ból! Po takim czymś i takiej historii może być tylko lepiej. Facet jest nie dojrzałym dupkiem skoro sam nie umie sobie poradzić z własnymi problemami. Byłaś jego dziewczyną czy mamą?! Bo wydaje mi się że traktował Cie jak Matkę. Pewnie Ty nie miałas takiego wsparcia z jego strony?
![]() |
#3489 |
Raczkowanie
|
Tez ustawiłam licznik, nie mogę się doczekać aż będzie to jakaś duża liczba
![]() Poza tym, on i tak mnie ignoruje. Oszczędzę sobie wstydu chociaż.
#3490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojj taki licznik duuuzo daje :P jak postanowie rzucić palenie to taki licznik bardzo mi się przyda :P ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=LOrEu6Ejsc0 Może wam też się spodoba ![]()
![]() |
#3491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Raczkowanie
|
A ja? Nie byłam bylejaka? Niewystarczająco ambitna, inteligentna, niewystarczająco doświadczona.
#3493 |
Rozeznanie
|
A ja dziś mam jakiś gorszy dzień :/ chyba przez ten deszcz.. Jeszcze nie wiem, kiedy dojdzie wreszcie do naszego spotkania, ale tak dziwnie się już tego boję.. Nie mogę sobie wyobrazić tego, że może już nie być "nas"..
A do tego wszystko mnie boli, mam jakiś wzmożony apetyt co jest dziwne bo nigdy tyle nie jadłam jak przez ostatnie dni i okres się mi spóźnia, i tak głupio teraz bo nie wiadomo kiedy go dostanę :/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm... podejrzewasz ciąże?
![]() |
#3496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciąża raczej niee, on pojechał 3 maja i dzień przed się widzieliśmy, no ale potem miałam normalnie okres w maju właśnie i w czerwcu :/ niby takie skąpe ale były.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc to może objaw stresu... ale dla pewności radzę zrobić test. Ehh już sama nie wiem co mam Ci doradzić bo mnie też własnie dopadł totalny dołek... ![]()
![]() |
#3498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja za nim tak bardzo tęsknię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie bój się tylko zrób test! Doskonale Cie rozumiem ale wiesz ja też myślałam ze to ten jedyny już na zawsze! z nikim nigdy nie czułam się tak jak z nim. Ale co z tego jak teraz jest tak jak jest. Mój też był za granicą w grudniu na dwa miesiące. Przetrwaliśmy to, sama nie wiem jak. Też za nim bardzo tęsknie ale o wiele lepiej bym się czuła gdybym miała pewność że on też tęskni a że tego nie wiem to nie wiem też czy mnie tak naprawde kocha. A nie chce spędzić reszty życia z kimś kto niby mnie kocha a niby nie.
![]() |
#3501 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mi było cudownie gdy mnie przytulał, mówił jak kocha.. jednak były głębokie rysy w tym związku.. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ehh, bo widać oni dla nas są tymi jedynymi, tylko my dla nich już niestety nie. ![]() No tak, ja bym bardzo chciała żeby już tu był i żebyśmy mogli pogadać, a tak to tkwie w takim martwym punkcie. A Ty ze swoim jutro będziesz rozmawiać ? Trzymam kciuki, żebyście coś konkretnego ustalili, żebyś wiedziała co i jak a nie była w takim zawieszeniu jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() |
#3504 |
Raczkowanie
|
A ja doszłam dzisiaj do wniosku, że jak facet zostawia jakąs dziewczyne po dłuższym związku tak z dnia na dzień tzn., że musi kogoś mieć.... nic nie kończy sie nagle... Moja koleżankę tydzień temu zostawił chlopak po 7 latach i oczywiście wyrzekał sie, że nikogo nie ma a tu dzisiaj okazuje się, że juz chodzi sobie z inna dziewczyną...
#3505 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Raczkowanie
|
Chce żeby było tak jak kiedyś. I szczerze wątpię w to żeby te czasy wróciły a nie chce dalej trwać w takim związku... chyba nie chce... Kurde ja go kocham!!
#3507 |
Raczkowanie
|
Ja swojego też kocham. Bardzo mocno. A teraz ryczę jak połamana
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3509 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
Karolka65, dziękuję... dlatego właśnie zakończyłam tą znajomość
cała moja rodzina go bardzo lubiła.. achh zachowywałam się jak typowa zakochana kobieta.. nic złego o nim nie mówiłam.. nie przyznawałam się, że ma TAKIE problemy z pieniędzmi i TAKI do nich stosunek.. czuję się rozczarowana tym wszystkim.. lekko zagubiona on miał dużo zalet - lubił grzebać w aucie, pracował w ogrodzie, był wrażliwy, czuły... tylko właśnie takie incydenty mnie odrzucały i zmuszały do zastanowienia.. nie ukrywam, że tą decyzję podjęłam z rozsądku, chociaż serce mi krwawi.. Dziewczyny, tak tu piszę, bo nie mam komu się wygadać.. ciężko mi ![]() Edytowane przez wikti Czas edycji: 2014-07-11 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.