|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#3481 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
Dot.: Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - W﹗EK ZBIORCZY ;)
Kolejna do porady ;P
Od niepami皻nych czas闚 nosz tak "fryzur", kt鏎a ju jaki czas temu mi si znudzi豉. Denerwuje mnie ci庵貫 w tej chwili zaczesywanie ich r瘯 do ty逝, bo d逝ga grzywka spada mi na twarz i przeszkadza. Zwi您a w kucyk je ci篹ko, gdy mam odstaj帷e uszy, i nie wygl康a to za ciekawie Poza tym mam pod逝積 , w御k twarz, kt鏎a w tej chwili wydaje si jeszcze w篹sza. Opr鏂z tego mam problem z "przylizanymi" w這sami u nasady i chcia豉bym je jako podnie嗆. Prostuj niestety, wi璚 s dosy podniszczone. 1 zdj璚ie sprzed trzech miesi璚y, 2 z dzisiaj. Jakie propozycje? :p Z g鏎y dzi瘯i.
|
|
|
|
#3482 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 11
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3483 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 137
|
Dot.: Jak u這篡 tak fryzur ?
Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
musze przyznac ze troche to potrwa, ale efekt bedzie bardzo ladny! wlosow nie nalezy rozczesywac, a kazde pasemko spryskiwac lakierem przed kreceniem lokowka ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 105
|
pomocy. w這sy d逝gie, cienkie, bez 篡cia . my郵 coraz powa積iej nad grzywka a'la zmuda-trzebiatowska , problem w tym, ze mam niskie czo這, okr庵豉 twarz. proponujecie co?
|
#3485 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 11
|
fryzura Rihanny
jak zrobic taka fryzure?
|
|
|
|
#3486 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Witam.
Od kilku lat mam d逝gie, wycieniowane w這sy z grzywk lekko na boku i w tej fryzurze jest mi do twarzy jednak zupe軟ie mi si ju znudzi豉 i chcia豉bym zmieni j na fryzur Rihanny. Czy b璠zie mi pasowa豉? (Pomijam fakt, 瞠 nie mam poj璚ia jaki fryzjer w Szczecinie zrobi mi dok豉dnie tak fryzur ze zdj璚ia wi璚 przy okazji je郵i kto wie prosz pisa) Ja (sorry 瞠 takie zdj璚ie ale innego nie mia豉m ) :![]() A TO FRYZURA JAK BYM CHCIAx:
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 020
|
Dot.: Czy to jest dobry pomys?
b璠zie Ci bardzo 豉dnie, wyszczupli Ci buzi i wyci庵nie rysy, poza tym wida ze jestes buntowniczk
Musisz tylko zapu軼i grzywke do ko鎍a nosa, bo Rihana ma j d逝ga i na bok.a fryzjera po prostu prosisz o kr鏒k fryzurk z ty逝 i bok闚, z d逝gimi w這sami na szczycie przechodzacymi w grzywke na bok. mocno wycieniowana. dobrze bedzie, jak pokaesz zdj璚ie i upewnisz si, ze fryzjer zrozumia.
W這sy Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-08 o 08:19 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 183
|
ta fryzurka Rihanny jest 鈍ietna, te my郵 ze b璠zie Ci pasowa豉 ale muszis zmie du穎 szcz窷cia 瞠by trafi na kogo kto umie j zrobi...powodzenia
|
#3489 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
Proste, cienkie i dugie.
Moje wlosy s proste, d逝gi, ale do嗆 cienkie. Nie wiem za bardzo jak je u這篡, chcia豉bym aby wydawa造 si g瘰tsze i co najwa積iejsze nie przylega造 do sk鏎y. Mo瞠 mam u篡wa piank, nie chce te tapirowa.
|
|
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 839
|
Dot.: Jak ZROBI,U荅Y tak fryzur ? - W﹗EK ZBIORCZY!
Rihana ma tu akurat peruk, ale wystarczy w這sy nawin望 na wa趾i, nie rozczesywa, spi望 z ty逝 wsuwkami ( niby niedbale, ale starannie) a z przodu wyci庵n望 loczek.
|
|
|
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Proste, cienkie i dugie.
mocno wycieniuj, po umyciu piank na obj皻o嗆 i susz g這w w d馧 a b璠 ca趾iem suche, ja do tego u篡wam szamponu na objeto嗆 z pantene i tak po oko這 miesi帷u u篡wania sama nie poznaj swoich w這s闚
Edytowane przez Meadow Czas edycji: 2010-11-08 o 17:58 |
|
|
|
#3492 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 192
|
Nie ma peruki tylko ma przed逝穎ne w這sy. Czyta貫m wywiad z jej stylistk i wypowiada豉 sie 瞠 u篡造 one ludzkich w這s闚 uprzednio ufarbowanych na czerwono a nast瘼nie zosta造 w這se wplecione. Jakim sposobem w豉snie mam dylemat bo jak do takich kr鏒kich doczepi ale skoro jej fryzjerka to potwierdza
Mo瞠 jakies mikro zgrzewy ale m闚i豉 瞠 wplecione. Loki na piank i lekki tapir. Tak jak powy瞠j wsuwkami spi望 , na這篡 opask i spryska lakierem delikatnie.
|
|
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 105
|
powiem Ci, ze ja uzywalam mase szamponow i pianek na objetosc az wrocilam do zwyklego, ziolowego szamponu-ze szkrzypu-dlaczego? strasznie mi wlosy zaczely wypadac...
|
#3494 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 137
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- tu sa 2 filmiki youtube na ktorych jest pokazane jak uzyskac podobny efekt, z tym ze koncowki wlosow Rihanny nie sa spiete, no i ma grzywke ![]()
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 344
|
Ja te my郵, ze taka fryzurka b璠zie do Ciebie pasowa, wiesz my郵 瞠 jak poka瞠sz fryzjerowi zdj璚ie to powinien Ci zrozumie, ale ja na twoim miejscu wybra豉bym si raczej do jakiego dobrego fryzjera ze stylistami, kt鏎zy przechodz r騜ne kursy, a nie do takiego zwyk貫go co najlepiej wychodzi mu farbowanie i trwa豉
|
#3496 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 192
|
Ale u Rihanny wida na zdj璚iach 瞠 ona ma jakby swoje te w這syi nie wida warkocz闚, 陰cze wiec to chyba inny spos鏏 jaki .Tym bardziej 瞠 gdy mia豉 wygolone w這sy to jej irokez tez zmienia d逝go軼i z dnia na dzie a ci庵le by造 tapirowane, lakierowane a 陰cze wida nie by這. A o metodzie kt鏎ej m闚isz wiem jak wygl康a i tak jak m闚isz nadaje sie chyba tylko dla murzynek
Pozdrawiam |
|
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 179
|
Jak z d逝gich w這s闚 upi望 kr鏒kie ? Czy s takie ci璚ia ?
W徠ek zak豉dam pod wp造wem sesji zdj璚iowej, jak ostatnio mia豉m
Na zdj璚iu po lewej s moje naturalne w這sy a po prawej - jak zosta造 upi皻e na kr鏒ko.I moje pytanie : jak to powt鏎zy, bo zapomnia豉m spyta, jak mi to wiza篡stka zrobi豉 ? ;D Czy kt鏎a z Was spina豉 d逝gie w這sy tak, 瞠by optycznie wygl康a造 na kr鏒kie ? Pami皻am kole瘸nk, kt鏎a mia豉 kr璚one loki do ramion a jednego dnia przysz豉 do szko造 w kr鏂iutkich lokach przy samej g這wie. To by jeden szok, bo wi瘯szy by nast瘼nego, kiedy przysz豉 ponownie z lokami do ramion Tak wi璚 widzia豉m, 瞠 takie cuda sa mo磧iwe ![]() A inne pytanie - czy sa fryzury na p馧d逝gie w這sy, przy kt鏎ych po spi璚iu ty逝 prz鏚 wygl康a, jak kr鏒ka fryzurka ? Co by nie by這 : wiza : Paulina Popek, www.paulapop.com zdj璚ia : Alina Mirek, fotoalina.net |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 159
|
Dot.: Jak z d逝gich w這s闚 upi望 kr鏒kie ? Czy s takie ci璚ia ?
wow nie pozna豉bym ze jestes jadn i ta samoa osoba na tych 2 zdj璚iach
![]() a to mozesz zrobic tak 瞠 robisz gumk kucyja spuszczasz gumk troch ni瞠j i zawijasz kuk do srodka podpinj帷 wsowkami ![]() mi to kiedy wysz這, ale ja mam proste, wiec nie wiem jak by ten efekt wygl康掖 na twoich falowanych ![]() ale sprob鎩 i wklej prosze zdj璚ie jak ci wysz這, jesli oczywi軼ie zechcesz kozystac z mojego sposobu
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
No ale niewiele mi to daje, bo mam pocieniowan grzywk z przodu i cieniowane w這sy w og鏊e. Zostaje mi wi璚 z przodu grzywka i pasemka i co z nimi ? Poza tym wida 瞠 ma si koka, prawda ?
A ta fryzurka z prawej to by kucyk wi您any na samej g鏎ze w這s闚, kt鏎y p.Paulina zczesa豉 mi do przodu, na twarz. I tyle pami皻am, nie mam poj璚ia, jak opr鏂z tej grzywki u這篡豉 mi w這sy, 瞠by by造 takie kr鏒kie z boku
|
|
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 167
|
Mam w這sy do po這wy plec闚 a skracam je przed ramiona. Robi to tak, 瞠 dziel poziomo w這sy na po這w, g鏎 zwi您uje 瞠by nie przeszkadza豉, doln cz窷 w這s闚 wi捫 i przypinam wsuwkami tak aby nie odstawa豉, rozpuszczam g鏎n cz窷 w這s闚 i potem modeluje ;D
Jest to mo磧iwe dzi瘯i temu, 瞠 mam pocieniowane w這sy. ![]() Ch皻nie poznam inne metody ;D
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
A to jest ciekawa metoda, zw豉szcza 瞠 te mam cieniowane
Spr鏏uj sobie i napisz czy wysz這
|
|
|
|
#3502 |
|
Przyczajenie
|
jaka fryzura
hej. wydaje mi si ze mam okr庵豉 buzie, w這sy do ramion taki troche zapuszczony juz bob. jaka fryzura by mi pasowa豉 i czy faktycznie mam okr庵豉 czy owalna twarz? dzieki z gory za rady.dolaczam moje zdjecia i pare fryzurek ktore mi sie podobaja, myslalm troche o irokezie mocno wystrzepionych. co wy na to?
Edytowane przez ewciamisia Czas edycji: 2010-11-10 o 12:18 |
|
|
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 655
|
Dot.: jaka fryzura
Irokez odpada<bleee> Bedzie Ci brzydko w nim, poniewaz masz okragla buzke.. Ja bym proponowala ostatnia fryzure.. jest piekna
|
|
|
|
#3504 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jaka fryzura
Albo cos takiego. ta perwsza to ewentualnie ale z dluzszym spodem i tylem.
|
|
|
|
#3505 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Hej dziewczyny
Wybieram sie jutro do fryzjera poniewa postanowilam znacznie skrocic moje krecone wloski, ktore siegaja teraz za 這patki. Chcia豉bm bardzej zr闚na d逝go嗆 moich w這s闚 gdy s wg mnie za bardzo wystopniowane po ostatniej wizycie u fryzjera. Mam tylko problem z wyborem odpowiedniej fryzurki, w gr nie wchodz bardzo kr鏒kie obci璚ia - g鏎na granica to obci璚ie do linii brody. Jak je jednak obci望 瞠by si 豉dnie uk豉da造? Bardzo prosz o pomoc!
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie by這 widac 瘸dnego koka, ani troch
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
No ok, ale to co Ty poda豉 to jest po prostu upi璚ie d逝gich w這s闚 z ty逝 w kok. I wida, 瞠 to s d逝gie w這sy upi皻e z ty逝 gumk w niski kok
To 瞠 ten kok jest spi皻y do 鈔odka i nie wida gumki nie rozwi您uje sprawy. A co z w這sami z przodu ? Mnie chodzi o fryzur, gdzie upi璚ie d逝gich w這s闚 daje wra瞠nie posiadania kr鏒kich. Nie chodzi mi o normalne upi璚ie d逝gich w這s闚. Tutaj jedna u篡tkowniczka ju mi poda豉 fajny patent, por闚naj opisy, mo瞠 w ten spos鏏
Edytowane przez Shade666 Czas edycji: 2010-11-11 o 11:47 |
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
to nie jest zaden kok, ja wiem to lepiej bo to widzia豉m
![]() i nie chce si k逝cic bo jak nie chcesz to z tego i tak nie skorzystrasz a ja do niczego nie namawiam, tylko sprostowywuje, w這sy z przodu wygl康a造 jak bo to by豉 kr鏒ka fryzurka, jak b璠e mia豉 czas zrobic to wstawi zdj璚ia, 瘺y zobaczy豉, ze nie chodzi mi o kok. mo瞠 poszukaj filmiki na yt, pewnie tam cos b璠zie mozlwie ze sie poprosty nie zrozumia造smy i mialam na my郵i to co tamta urzytkowniczka
Twoje k豉mstwo trwa tak d逝go, ze sam zaczynasz w nie wierzy? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie w這s闚 z wiza瞠m : 65cm completed Moja piel璕nacja w這s闚 Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2010-11-11 o 12:37 |
|
|
|
#3509 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Czeee嗆
, chcia豉bym co zmieni w swojej fryzurce, tylko nie bardzo wiem jaka by pasowa豉 do mojej twarzy. Porad嬈ie![]() P.S. zdj璚ie, kt鏎e tu wstawi豉m nie chce si wy鈍ietla, wi璚 doda豉m dwie fotki w albumie na profilu
Edytowane przez martucha16 Czas edycji: 2010-11-11 o 14:40 |
|
|
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
Ja te my郵, 瞠 si gdzie nie zrozumia造鄉y
Pewnie wystarczy這by zdj璚ie, ale nie b璠 Ci kaza zdj璚ia robi ;D
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

Poza tym mam pod逝積 , w御k twarz, kt鏎a w tej chwili wydaje si jeszcze w篹sza. Opr鏂z tego mam problem z "przylizanymi" w這sami u nasady i chcia豉bym je jako podnie嗆. Prostuj niestety, wi璚 s dosy podniszczone. 1 zdj璚ie sprzed trzech miesi璚y, 2 z dzisiaj. Jakie propozycje? :p Z g鏎y dzi瘯i.

Na okr庵陰 szczotk 

Musisz tylko zapu軼i grzywke do ko鎍a nosa, bo Rihana ma j d逝ga i na bok.

Mo瞠 jakies mikro zgrzewy ale m闚i豉 瞠 wplecione. Loki na piank i lekki tapir. Tak jak powy瞠j wsuwkami spi望 , na這篡 opask i spryska lakierem delikatnie.