Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - w徠ek zbiorczy - Strona 117 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2010-11-04, 17:07   #3481
yuiren
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 9
Dot.: Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - W﹗EK ZBIORCZY ;)

Kolejna do porady ;P
Od niepami皻nych czas闚 nosz tak "fryzur", kt鏎a ju jaki czas temu mi si znudzi豉. Denerwuje mnie ci庵貫 w tej chwili zaczesywanie ich r瘯 do ty逝, bo d逝ga grzywka spada mi na twarz i przeszkadza. Zwi您a w kucyk je ci篹ko, gdy mam odstaj帷e uszy, i nie wygl康a to za ciekawie Poza tym mam pod逝積 , w御k twarz, kt鏎a w tej chwili wydaje si jeszcze w篹sza. Opr鏂z tego mam problem z "przylizanymi" w這sami u nasady i chcia豉bym je jako podnie嗆. Prostuj niestety, wi璚 s dosy podniszczone. 1 zdj璚ie sprzed trzech miesi璚y, 2 z dzisiaj. Jakie propozycje? :p Z g鏎y dzi瘯i.
yuiren jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-04, 18:04   #3482
perlesang
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 11

Cytat:
Napisane przez perlesang Poka wiadomo嗆
Hej. Bardzo prosz o pomoc. Chc zmieni fryzurk. Mam ciemne w這sy do pasa, w這sy s podatne na kr璚enie, s do嗆 g瘰te. Nie chcia豉bym ich mocno skraca, mo瞠 troch pocieniowa. Nie wiem jaki mam kszta速 twarzy, wi璚 nie bardzo wiem jaka fryzurka mi pasuje. Oto fotki:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...0d21f52cb.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...23bfda28f.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...077934e7c.html
pomo瞠 mi kto?
perlesang jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-05, 13:05   #3483
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 137
Dot.: Jak u這篡 tak fryzur ?

Cytat:
Napisane przez EjjSenioritta Poka wiadomo嗆
Niby proste,ale m璚z si i m璚z i co mi nie wychodzi . Mam tak d逝go嗆 i r闚nie g瘰te w這sy. Czym modelowa ? Prostownic Na okr庵陰 szczotk
B璠 wdzi璚zna za jak捷 rad

Za陰cznik 3510580
Da sie na okragla szczotke, ale osobiscie wole na walkie rzepowe (bo jest mniej pracy, hehe). Tu mam filmik na tem temat.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez elye Poka wiadomo嗆
Mam pytanko:
jak u這篡 tak fryzur?:
http://www.ladygaladriel.com/images/galadriel.jpg
sa rozne sposoby, najlatwiej to za pomoca lokowki. tu mam filmik gdzie pokazuje technike (mozesz od razu przewinac na druga polowe), z tym ze do tych fal z Twojego zdjecia nalezaloby uzyc lokowki o duzo mniejszej srednicy

musze przyznac ze troche to potrwa, ale efekt bedzie bardzo ladny!
wlosow nie nalezy rozczesywac, a kazde pasemko spryskiwac lakierem przed kreceniem lokowka

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kle0patra Poka wiadomo嗆
Jak bym mog豉 upi帷 w這sy krok po kroku by uzyskac tak fryzure?

Jaka spinka, lakier by豉 by najlepsza?

http://img684.imageshack.us/img684/1080/44756852.jpg

http://img547.imageshack.us/img547/9770/13048357.jpg
szkoda ze nie widac co jest z tylu, bo gora jest wyraznie nataripowana, a z tylu nie wiadomo co sie dzieje...
Stary 2010-11-06, 19:53   #3484
avantikaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 105

pomocy. w這sy d逝gie, cienkie, bez 篡cia . my郵 coraz powa積iej nad grzywka a'la zmuda-trzebiatowska , problem w tym, ze mam niskie czo這, okr庵豉 twarz. proponujecie co?

avantikaa jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-07, 09:30   #3485
paulina1250
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 11
fryzura Rihanny

jak zrobic taka fryzure?
paulina1250 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-07, 22:24   #3486
madzia62432zz
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 14
Red face Czy to jest dobry pomys?

Witam.
Od kilku lat mam d逝gie, wycieniowane w這sy z grzywk lekko na boku i w tej fryzurze jest mi do twarzy jednak zupe軟ie mi si ju znudzi豉 i chcia豉bym zmieni j na fryzur Rihanny. Czy b璠zie mi pasowa豉? (Pomijam fakt, 瞠 nie mam poj璚ia jaki fryzjer w Szczecinie zrobi mi dok豉dnie tak fryzur ze zdj璚ia wi璚 przy okazji je郵i kto wie prosz pisa)

Ja (sorry 瞠 takie zdj璚ie ale innego nie mia豉m ) :

A TO FRYZURA JAK BYM CHCIAx:

madzia62432zz jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-08, 08:18   #3487
mysia m
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 020
Dot.: Czy to jest dobry pomys?

b璠zie Ci bardzo 豉dnie, wyszczupli Ci buzi i wyci庵nie rysy, poza tym wida ze jestes buntowniczk Musisz tylko zapu軼i grzywke do ko鎍a nosa, bo Rihana ma j d逝ga i na bok.

a fryzjera po prostu prosisz o kr鏒k fryzurk z ty逝 i bok闚, z d逝gimi w這sami na szczycie przechodzacymi w grzywke na bok. mocno wycieniowana. dobrze bedzie, jak pokaesz zdj璚ie i upewnisz si, ze fryzjer zrozumia.

Edytowane przez mysia m
Czas edycji: 2010-11-08 o 08:19
mysia m jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-08, 14:44   #3488
_paula_20
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 183

ta fryzurka Rihanny jest 鈍ietna, te my郵 ze b璠zie Ci pasowa豉 ale muszis zmie du穎 szcz窷cia 瞠by trafi na kogo kto umie j zrobi...powodzenia

Happiness is a choice. And it's free. Play on.
_paula_20 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-08, 16:09   #3489
malenka93
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4
Proste, cienkie i dugie.

Moje wlosy s proste, d逝gi, ale do嗆 cienkie. Nie wiem za bardzo jak je u這篡, chcia豉bym aby wydawa造 si g瘰tsze i co najwa積iejsze nie przylega造 do sk鏎y. Mo瞠 mam u篡wa piank, nie chce te tapirowa.
malenka93 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-08, 17:31   #3490
Ninlil
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 839
Dot.: Jak ZROBI,U荅Y tak fryzur ? - W﹗EK ZBIORCZY!

Rihana ma tu akurat peruk, ale wystarczy w這sy nawin望 na wa趾i, nie rozczesywa, spi望 z ty逝 wsuwkami ( niby niedbale, ale starannie) a z przodu wyci庵n望 loczek.
Ninlil jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-08, 17:57   #3491
Meadow
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 277
GG do Meadow Send a message via Skype™ to Meadow
Dot.: Proste, cienkie i dugie.

mocno wycieniuj, po umyciu piank na obj皻o嗆 i susz g這w w d馧 a b璠 ca趾iem suche, ja do tego u篡wam szamponu na objeto嗆 z pantene i tak po oko這 miesi帷u u篡wania sama nie poznaj swoich w這s闚

Edytowane przez Meadow
Czas edycji: 2010-11-08 o 17:58
Meadow jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:01   #3492
Damian17
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 192

Nie ma peruki tylko ma przed逝穎ne w這sy. Czyta貫m wywiad z jej stylistk i wypowiada豉 sie 瞠 u篡造 one ludzkich w這s闚 uprzednio ufarbowanych na czerwono a nast瘼nie zosta造 w這se wplecione. Jakim sposobem w豉snie mam dylemat bo jak do takich kr鏒kich doczepi ale skoro jej fryzjerka to potwierdza Mo瞠 jakies mikro zgrzewy ale m闚i豉 瞠 wplecione. Loki na piank i lekki tapir. Tak jak powy瞠j wsuwkami spi望 , na這篡 opask i spryska lakierem delikatnie.
Damian17 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-08, 22:58   #3493
avantikaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 105

powiem Ci, ze ja uzywalam mase szamponow i pianek na objetosc az wrocilam do zwyklego, ziolowego szamponu-ze szkrzypu-dlaczego? strasznie mi wlosy zaczely wypadac...

avantikaa jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-09, 14:18   #3494
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 137

Cytat:
Napisane przez Damian17 Poka wiadomo嗆
Nie ma peruki tylko ma przed逝穎ne w這sy. Czyta貫m wywiad z jej stylistk i wypowiada豉 sie 瞠 u篡造 one ludzkich w這s闚 uprzednio ufarbowanych na czerwono a nast瘼nie zosta造 w這se wplecione. Jakim sposobem w豉snie mam dylemat bo jak do takich kr鏒kich doczepi ale skoro jej fryzjerka to potwierdza Mo瞠 jakies mikro zgrzewy ale m闚i豉 瞠 wplecione. Loki na piank i lekki tapir. Tak jak powy瞠j wsuwkami spi望 , na這篡 opask i spryska lakierem delikatnie.
Tutaj gdzie ja teraz mieszkam (we Francji), prawie wszystkie murzynki maja wlosy doczepiane w bardzo interesujacy sposob (ktory nadaje sie raczej tylko dla murzynek) - najpiew wszystkie wlosy co one maja (a moga byc nawet bardzo bardzo krotkie) zostaja zaplecione w takiego francuza o szerokosci 1cm ktory spiralnie (wielokrotnie) obraca sie wokol calej glowy. Potem fryzjerka bierze taka tasme z wlosami do doczepienia (jest bardzo bardzo dluga, ponad metr) i za pomoca igly i nici doszywa te tasme z wlosami do francuza, tak samo spiralnie jak idzie francuz, zaczynajac od dolu. Zwykle po objeciu grzywki takie wlosy wygladaja prawie jak naturalne albo jak peruka - zalezy od jakosci tych wlosow. Z tego co wiem, robia to raz na miesiac i kupuja wlosy nie najlepszej jakosci za ok. 20eu...

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina1250 Poka wiadomo嗆
jak zrobic taka fryzure?
tu sa 2 filmiki youtube na ktorych jest pokazane jak uzyskac podobny efekt, z tym ze koncowki wlosow Rihanny nie sa spiete, no i ma grzywke

Stary 2010-11-09, 15:14   #3495
marejta
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 344

Ja te my郵, ze taka fryzurka b璠zie do Ciebie pasowa, wiesz my郵 瞠 jak poka瞠sz fryzjerowi zdj璚ie to powinien Ci zrozumie, ale ja na twoim miejscu wybra豉bym si raczej do jakiego dobrego fryzjera ze stylistami, kt鏎zy przechodz r騜ne kursy, a nie do takiego zwyk貫go co najlepiej wychodzi mu farbowanie i trwa豉 Jak ju si zdecydujesz to poka fotki

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabe straszny jak go maluj obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-09, 17:52   #3496
Damian17
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 192

Ale u Rihanny wida na zdj璚iach 瞠 ona ma jakby swoje te w這syi nie wida warkocz闚, 陰cze wiec to chyba inny spos鏏 jaki .Tym bardziej 瞠 gdy mia豉 wygolone w這sy to jej irokez tez zmienia d逝go軼i z dnia na dzie a ci庵le by造 tapirowane, lakierowane a 陰cze wida nie by這. A o metodzie kt鏎ej m闚isz wiem jak wygl康a i tak jak m闚isz nadaje sie chyba tylko dla murzynek
Pozdrawiam
Damian17 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-09, 19:59   #3497
Shade666
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 179
Jak z d逝gich w這s闚 upi望 kr鏒kie ? Czy s takie ci璚ia ?

W徠ek zak豉dam pod wp造wem sesji zdj璚iowej, jak ostatnio mia豉m Na zdj璚iu po lewej s moje naturalne w這sy a po prawej - jak zosta造 upi皻e na kr鏒ko.

I moje pytanie : jak to powt鏎zy, bo zapomnia豉m spyta, jak mi to wiza篡stka zrobi豉 ? ;D Czy kt鏎a z Was spina豉 d逝gie w這sy tak, 瞠by optycznie wygl康a造 na kr鏒kie ?

Pami皻am kole瘸nk, kt鏎a mia豉 kr璚one loki do ramion a jednego dnia przysz豉 do szko造 w kr鏂iutkich lokach przy samej g這wie. To by jeden szok, bo wi瘯szy by nast瘼nego, kiedy przysz豉 ponownie z lokami do ramion Tak wi璚 widzia豉m, 瞠 takie cuda sa mo磧iwe

A inne pytanie - czy sa fryzury na p馧d逝gie w這sy, przy kt鏎ych po spi璚iu ty逝 prz鏚 wygl康a, jak kr鏒ka fryzurka ?

Co by nie by這 :

wiza : Paulina Popek, www.paulapop.com
zdj璚ia : Alina Mirek, fotoalina.net
Shade666 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:15   #3498
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 11 159
Dot.: Jak z d逝gich w這s闚 upi望 kr鏒kie ? Czy s takie ci璚ia ?

wow nie pozna豉bym ze jestes jadn i ta samoa osoba na tych 2 zdj璚iach

a to mozesz zrobic tak 瞠 robisz gumk kucyja spuszczasz gumk troch ni瞠j i zawijasz kuk do srodka podpinj帷 wsowkami

mi to kiedy wysz這, ale ja mam proste, wiec nie wiem jak by ten efekt wygl康掖 na twoich falowanych

ale sprob鎩 i wklej prosze zdj璚ie jak ci wysz這, jesli oczywi軼ie zechcesz kozystac z mojego sposobu

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w這s闚 z wiza瞠m : 65cm completed

Moja piel璕nacja w這s闚
karmazynka99 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:50   #3499
Shade666
Raczkowanie

No ale niewiele mi to daje, bo mam pocieniowan grzywk z przodu i cieniowane w這sy w og鏊e. Zostaje mi wi璚 z przodu grzywka i pasemka i co z nimi ? Poza tym wida 瞠 ma si koka, prawda ? A ta fryzurka z prawej to by kucyk wi您any na samej g鏎ze w這s闚, kt鏎y p.Paulina zczesa豉 mi do przodu, na twarz. I tyle pami皻am, nie mam poj璚ia, jak opr鏂z tej grzywki u這篡豉 mi w這sy, 瞠by by造 takie kr鏒kie z boku
Stary 2010-11-09, 22:58   #3500
Emef_
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 167

Mam w這sy do po這wy plec闚 a skracam je przed ramiona. Robi to tak, 瞠 dziel poziomo w這sy na po這w, g鏎 zwi您uje 瞠by nie przeszkadza豉, doln cz窷 w這s闚 wi捫 i przypinam wsuwkami tak aby nie odstawa豉, rozpuszczam g鏎n cz窷 w這s闚 i potem modeluje ;D
Jest to mo磧iwe dzi瘯i temu, 瞠 mam pocieniowane w這sy.
Ch皻nie poznam inne metody ;D

Emef_ jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-10, 09:45   #3501
Shade666
Raczkowanie

A to jest ciekawa metoda, zw豉szcza 瞠 te mam cieniowane Spr鏏uj sobie i napisz czy wysz這
Stary 2010-11-10, 11:14   #3502
ewciamisia
Przyczajenie

jaka fryzura

hej. wydaje mi si ze mam okr庵豉 buzie, w這sy do ramion taki troche zapuszczony juz bob. jaka fryzura by mi pasowa豉 i czy faktycznie mam okr庵豉 czy owalna twarz? dzieki z gory za rady.dolaczam moje zdjecia i pare fryzurek ktore mi sie podobaja, myslalm troche o irokezie mocno wystrzepionych. co wy na to?

Edytowane przez ewciamisia
Czas edycji: 2010-11-10 o 12:18
ewciamisia jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:12   #3503
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 655
Dot.: jaka fryzura

Irokez odpada<bleee> Bedzie Ci brzydko w nim, poniewaz masz okragla buzke.. Ja bym proponowala ostatnia fryzure.. jest piekna
Cel: 50 cm
odchudzam si!

suwaczek
TakaJednaDziwnaOsoba jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:04   #3504
ewciamisia
Przyczajenie

Dot.: jaka fryzura

Albo cos takiego. ta perwsza to ewentualnie ale z dluzszym spodem i tylem.
ewciamisia jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-10, 16:45   #3505
SummerVisions
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 1
Smile Kr鏒ka fryzurka, kr璚one w這sy - propozycje obci璚ia

Hej dziewczyny Wybieram sie jutro do fryzjera poniewa postanowilam znacznie skrocic moje krecone wloski, ktore siegaja teraz za 這patki. Chcia豉bm bardzej zr闚na d逝go嗆 moich w這s闚 gdy s wg mnie za bardzo wystopniowane po ostatniej wizycie u fryzjera. Mam tylko problem z wyborem odpowiedniej fryzurki, w gr nie wchodz bardzo kr鏒kie obci璚ia - g鏎na granica to obci璚ie do linii brody. Jak je jednak obci望 瞠by si 豉dnie uk豉da造? Bardzo prosz o pomoc!
SummerVisions jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-11, 09:43   #3506
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shade666 Poka wiadomo嗆
No ale niewiele mi to daje, bo mam pocieniowan grzywk z przodu i cieniowane w這sy w og鏊e. Zostaje mi wi璚 z przodu grzywka i pasemka i co z nimi ? Poza tym wida 瞠 ma si koka, prawda ? A ta fryzurka z prawej to by kucyk wi您any na samej g鏎ze w這s闚, kt鏎y p.Paulina zczesa豉 mi do przodu, na twarz. I tyle pami皻am, nie mam poj璚ia, jak opr鏂z tej grzywki u這篡豉 mi w這sy, 瞠by by造 takie kr鏒kie z boku

u mnie nie by這 widac 瘸dnego koka, ani troch

Moja piel璕nacja w這s闚
Stary 2010-11-11, 11:46   #3507
Shade666
Raczkowanie

No ok, ale to co Ty poda豉 to jest po prostu upi璚ie d逝gich w這s闚 z ty逝 w kok. I wida, 瞠 to s d逝gie w這sy upi皻e z ty逝 gumk w niski kok To 瞠 ten kok jest spi皻y do 鈔odka i nie wida gumki nie rozwi您uje sprawy. A co z w這sami z przodu ? Mnie chodzi o fryzur, gdzie upi璚ie d逝gich w這s闚 daje wra瞠nie posiadania kr鏒kich. Nie chodzi mi o normalne upi璚ie d逝gich w這s闚. Tutaj jedna u篡tkowniczka ju mi poda豉 fajny patent, por闚naj opisy, mo瞠 w ten spos鏏

Edytowane przez Shade666
Czas edycji: 2010-11-11 o 11:47
Stary 2010-11-11, 12:35   #3508
karmazynka99
Zakorzenienie

to nie jest zaden kok, ja wiem to lepiej bo to widzia豉m

i nie chce si k逝cic bo jak nie chcesz to z tego i tak nie skorzystrasz a ja do niczego nie namawiam, tylko sprostowywuje, w這sy z przodu wygl康a造 jak bo to by豉 kr鏒ka fryzurka, jak b璠e mia豉 czas zrobic to wstawi zdj璚ia, 瘺y zobaczy豉, ze nie chodzi mi o kok.

mo瞠 poszukaj filmiki na yt, pewnie tam cos b璠zie

mozlwie ze sie poprosty nie zrozumia造smy i mialam na my郵i to co tamta urzytkowniczka

Moja piel璕nacja w這s闚

Edytowane przez karmazynka99
Czas edycji: 2010-11-11 o 12:37
Stary 2010-11-11, 14:34   #3509
martucha16
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 6

Czeee嗆, chcia豉bym co zmieni w swojej fryzurce, tylko nie bardzo wiem jaka by pasowa豉 do mojej twarzy. Porad嬈ie

P.S. zdj璚ie, kt鏎e tu wstawi豉m nie chce si wy鈍ietla, wi璚 doda豉m dwie fotki w albumie na profilu

Edytowane przez martucha16
Czas edycji: 2010-11-11 o 14:40
martucha16 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-11-11, 16:43   #3510
Shade666
Raczkowanie

Ja te my郵, 瞠 si gdzie nie zrozumia造鄉y Pewnie wystarczy這by zdj璚ie, ale nie b璠 Ci kaza zdj璚ia robi ;D
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.