Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - w徠ek zbiorczy - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2002-08-29, 22:36   #1
guest
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 15 954

Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - w徠ek zbiorczy

mam b. niskie czo這 przez co moja twarz nie podoba mi si.. jak fryzur powinnam dobra aby zakamuflowa kr鏒kie czo這 i zmienic proporcje??? bardzo prosze o rad
z g鏎y dzi瘯uj...

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2010-01-19 o 16:00
guest jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2002-08-30, 07:36   #2
guest
Zakorzenienie

Re: jaka fryzura? bez zdjecia nie da rady...

Zwyczajowo - uprzedzajac Agnieszke - sakramentalna prosba [img]icons/icon7.gif[/img]
Bez zdjecia buzi (ksztalt, kolorystyka itp.) nie mozna odpowiedziec na 100% dobrze na Twoje pytanie.

Jesli masz takie zdjecie, to wklej je na forum lub wyslij na maila Agnieszki (agnieszka.zembrzycka@wiz az.pl), na pewno cos sie poradzi [img]icons/icon7.gif[/img]

[img]icons/icon35.gif[/img]
Stary 2002-08-30, 08:55   #3
guest
Zakorzenienie

Re: jaka fryzura???

Przy moim raczej niskim czole fryzjerka dobrala mi fryzurke z grzywka, ale z przedzialkiem z boku. Grzywka nie jest prosta, tylko bardzo wycieniowana i raczej lekko zaczesuje sie na bok. Cala fryzurka jest bardzo dobrze wycieniowana i uklada sie sama. To moja wersja ale na krotkie wlosy.
Stary 2003-02-12, 17:29   #4
karla
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 132
Buzia jak ksi篹yc w pe軟i-jaka fryzura POM荅CIE

Ten problem mam ju od 26(!)lat.Moja buzia (przynajmniej mnie) kojarzy si tylko z tym nieszcz瘰nym ksi篹ycem.Pr鏏owa豉m ju r騜nych d逝go軼i,r騜nych "fason闚".Ostatnio zrobi豉m radykalne ci璚ie z d逝go軼i do ramion na kr鏒kie tzw.fryzurka z wyrka.Przez 3 miesi帷e by豉m zadowolona ale teraz...no nie do ko鎍a jestem przekonana 瞠 to by豉 dobra decyzja.Zapuszcza-nie zapuszcza...Pomocy nie chc si zastanawia przez najbli窺ze 26 lat [img]icons/icon41.gif[/img]
karla jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-02-16, 16:41   #5
karla
Raczkowanie

Re: Buzia jak ksi篹yc w pe軟i-jaka fryzura POM荅CIE

[img]icons/icon20.gif[/img] Nie mog uwierzy, 瞠 tylko ja na ca造m 鈍iecie mam [img]icons/icon28.gif[/img] okr庵lutk bu磬.Pozdrawiam!
Stary 2003-02-16, 19:22   #6
AgaZ
Przyjaci馧ka Wizaz.pl

Wiadomo軼i: 6 818

[img]icons/icon40.gif[/img]
Droga Karlo przy okrag貫j buzi sprawdzaj si 鈍ietnie fryzurki kr鏒kie ( tak 10- 15 cm dlugo軼i w這sa), kt鏎e maj drobne kosmyki opadajace na twarz, czo這. Fryzurka powinna by lekko szalona [img]icons/icon7.gif[/img] duzo pazurk闚, kilka kolor闚 w這s闚 - np. baleja.

Pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ

PS. niestety ni emoge jeszcze do陰cza zdj耩 [img]icons/icon9.gif[/img] ale my郵, 瞠 wiesz o co chodzi [img]icons/icon7.gif[/img]
bardzo Was prosz piszcie w sprawie wszystkich zg這sze i problem闚 do Anio趾a Tasma雟kiego. Anio貫k jest THE BEST. Ja ju nie pracuj w wiza簑 od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale ju nie mog odpowiada na Wasze pro軸y
AgaZ jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-02-22, 21:17   #7
karla
Raczkowanie

Agnieszko bardzo ci dzi瘯uje i uwierz odetchn窸am z ulg bo wygl康a na to, 瞠 trafi豉m w dziesi徠k z obecn fryzur.Nie wiem tylko sk康 to ci庵貫 niezadowolenie. Teraz pomy郵 o baleja簑,znudzi mi si ju ten ciemny kolor.Ciesz si, 瞠 mog bez wyrzut闚 sumienia obcina w這sy cho m鎩 m捫 b璠zie zawiedziony.On marzy,瞠 kiedy doczeka si u mnie d逝uugich lok闚.Zaproponuj mu chyba kupno peruki a niech ch這pak ma! [img]icons/1ehem.gif[/img]

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2003-02-23, 08:11   #8
AgaZ
Przyjaci馧ka Wizaz.pl

Wiadomo軼i: 6 818

Oj te ch這py [img]icons/icon7.gif[/img]
Moj synek juz w wieku 6 lat wyraznie!!! preferuje lokowe blondynki, 9 miesieczny synek szczerzy sie do brunetek a moj maz uwielbia dlugie naturalne wlosy.
I jak im wszystkim dogodzic? nie ma szans [img]icons/icon7.gif[/img]

Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ
bardzo Was prosz piszcie w sprawie wszystkich zg這sze i problem闚 do Anio趾a Tasma雟kiego. Anio貫k jest THE BEST. Ja ju nie pracuj w wiza簑 od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale ju nie mog odpowiada na Wasze pro軸y
AgaZ jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-02-25, 21:39   #9
karla
Raczkowanie

No poprostu musz co wtr帷i o pocieszkach i ich ma造ch gustach.Moja c鏎a (dopiero 20 miesi璚y) z upodobaniem kokietuje [img]icons/icon29.gif[/img] gdzie si da pan闚 ok 18 lat a oni patrz si na mnie [img]icons/icon27.gif[/img] czy aby nie brak nam tatusia...
Stary 2003-03-24, 14:24   #10
weronika33
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 74
jaka fryzura?

Mam okr庵豉 twarz i chcia豉bym zmieni fryzure i kolor.W chwili obecnej amm w這sy prawie do pasa(lekko falowane). Ale chcia豉ym co z nimi zrobi,mo輳 popdowiecie w czym powinno by mi dobrze(豉two podatne w這sy na kr璚enie)
weronika33 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-03-24, 14:24   #11
weronika33
Raczkowanie

jaka fryzura?

Mam okr庵豉 twarz i chcia豉bym zmieni fryzure i kolor.W chwili obecnej amm w這sy prawie do pasa(lekko falowane). Ale chcia豉ym co z nimi zrobi,mo輳 popdowiecie w czym powinno by mi dobrze(豉two podatne w這sy na kr璚enie)

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2003-03-24, 15:04   #12
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 504
Re: jaka fryzura?

Bez zdj璚ia ani rusz... Postaraj si zeskanowa i wklei swoje zdj璚ie i wtedy co doradzimy [img]icons/icon12.gif[/img]

[img]icons/1cmok.gif[/img]

J璠rek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyk闚
BabciaWeatherwax jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-03-24, 15:46   #13
weronika33
Raczkowanie

Re: jaka fryzura?

ten sam w徠ek poruszy豉m na (pytania do wiza篡stki)-tam zamie軼i豉m zdj璚ie Prosz o pomoc.
Stary 2003-03-24, 17:16   #14
lejka
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 419
Re: jaka fryzura?/Z這

A to na wizazowy, m鏬豚y? Nie biiij!!! ale tam na pewno kto pomo瞠...
lejka jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-06-21, 12:21   #15
k.k
Go嗆

Wiadomo軼i: n/a
Jaka fryzura?

Niestety nie mam zdj璚ia, ale spr鏏uj okre郵i sw鎩 wygl康.

Twarz owalno-pod逝積a. Niebieskie oczy. W這sy ciemny blond si璕aj帷e do ramion (albo nawet i kr鏒sze), bardzo cienkie i jest ich ma這.

Chcia豉bym mie jak捷 kr鏒k (nie mam na my郵i 'na ch這paka') fryzur w oboj皻nie jaki spos鏏 wycieniowan. Przyda造by si te pasemka, lecz nie wiem czy moje w這sy nie s za cienkie. S造sza豉m, 瞠 cienkie w這sy z pasemkami wygl康aj okropnie, bo wydaj si oklap貫 i ci篹kie. A mo瞠 jaki kolor w jednym miejscu? Lub na ko鎍ach w這s闚?

Je瞠li macie jakie pomys造 (przyda造by si zdj璚ia) to b璠 niezmiernie wdzi璚zna.
Zg這 do moderatora  
Stary 2003-06-22, 17:25   #16
shantia
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 217
Re: Jaka fryzura?

Po pierwsze, postaraj si o swoje zdj璚ie. Uwierz mi, naprawd ci篹ko co doradzi pr鏏uj帷 sobie wyobrazi twarz i w這sy (mimo najszczerszych ch璚i).
Nawet z cienkich w這s闚 mo積a wyczarowa fajn fryzurk, tylko musz by dobrze 軼i皻e i u這穎ne.
Nie piszesz konkretnie jakie fryzury Ci si podobaj, wi璚 wklej kilka i napisz ewentualnie co o nich my郵isz (pierwsze dwie s zrobione w豉郾ie z cienkich w這s闚, tylko 豉dnie wymodelowane). Ostatnie zdj璚ie to fryzura z baleja瞠m, wklejona dla przyk豉du, ale szczerze m闚i帷 osobi軼ie 鈔ednio mi si podoba

Jednak maj帷 do dyspozycji Twoje zdj璚ie pewnie by這by du穎 豉twiej...

Pozdrawiam
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg fryz12.jpg (7,1 KB, 191 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg fryz13.jpg (11,0 KB, 135 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg fryz4.jpg (6,6 KB, 9513 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg fryz5.jpg (12,9 KB, 107 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg fryz8.jpg (13,5 KB, 112 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg fryz9.jpg (7,6 KB, 131 za豉dowa)
shantia jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-06-22, 20:25   #17
jente
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 2
GG do jente

Ja bym by豉 tutaj za zdj璚iem nr 3 i jego wariacjami no i wg. mnie jakis balejage , optycznie powiekszajacy liczbe w這s闚 albo ewentualnie 2 kolory (jasniejszy gora, ciemniejszy dol) ...

napewno dobrego duuzo cieniowania

pozdrawiam
jente jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-06-27, 11:56   #18
k.k
Go嗆

Wiadomo軼i: n/a

zdj璚ia niestety nie za豉twi, bo nie mam.

spodoba豉 mi si, szczerze m闚i帷, w豉郾ie ta ostatnia fryzura

i przepraszam, 瞠 tak zwleka豉m z odp ale by豉m na tygodniowych wakacjach.
Zg這 do moderatora  
Stary 2003-09-22, 07:40   #19
lusi
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 46
jaka fryzura???

Kochani!Jak wed逝g was fryzura pasowa豉by do mnie.czekam na propozycje ze zdj璚iami.Moje zdj璚ie nie jest rewelacyjne,ale jedyne jakie narazie posiadam
Pozdrawiam
lusi jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-09-22, 07:40   #20
lusi
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 46
jaka fryzura???

Kochani!Jak wed逝g was fryzura pasowa豉by do mnie.czekam na propozycje ze zdj璚iami.Moje zdj璚ie nie jest rewelacyjne,ale jedyne jakie narazie posiadam
Pozdrawiam
lusi jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-10-06, 21:22   #21
gaga
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 286
GG do gaga
Re: Jaka fryzura

Agusiu! a jaki masz kolor oczu?bo na zdjeciu nie widze, i co masz teraz na wloskach i jaki jest Twoj naturalny kolor?
Stary 2003-10-06, 21:22   #22
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

Agusiu! a jaki masz kolor oczu?bo na zdjeciu nie widze, i co masz teraz na wloskach i jaki jest Twoj naturalny kolor?
Stary 2003-10-06, 22:12   #23
2agnieszkaS
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4
GG do 2agnieszkaS

Oczy piwno - orzechowe. W這sy naturalne koloru mysi br您. Teraz na g這wie mam farb z這ty blond, kt鏎y w po陰czeniu z moim naturalnym kolorem daje to co wida na zdj璚iu no moze troche w tym wiecej swiat豉 i koloru. Zdj璚ia lepszego chyba nie znalaz豉m, wysy豉m troche inne. Pozdrawiam
2agnieszkaS jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2003-10-06, 22:12   #24
2agnieszkaS
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4
GG do 2agnieszkaS

Oczy piwno - orzechowe. W這sy naturalne koloru mysi br您. Teraz na g這wie mam farb z這ty blond, kt鏎y w po陰czeniu z moim naturalnym kolorem daje to co wida na zdj璚iu no moze troche w tym wiecej swiat豉 i koloru. Zdj璚ia lepszego chyba nie znalaz豉m, wysy豉m troche inne. Pozdrawiam
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg ja.jpg (5,3 KB, 257 za豉dowa)
2agnieszkaS jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-10-09, 20:23   #25
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

Agnieszko!
wybacz prosze,ze nie mam dla Ciebie fotki, ale postaram sie jutro cosik przes豉c.Natomiast jezeli chodzi o kolr to orzechowy zlamany czekoladowymi pasmami, przy nieco dluzszej fryzurce, bylby superowy, nawet zaszalalabym ze zmiana, np. dojrzaly kasztan i kilka zlotych refleksow.
Stary 2003-10-11, 22:56   #26
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

mysle ze mozesz zostac przy tej dlugosci, lub troszke zmienic ksztalt, zlote blondy przy piwno orzechowych oczach, moga dac troche mdly efekt, natomiast orzechowy blond,ciemno bezowy rozswietlony zlotem, zwlaszcza przy krotkich moze dac ciekawe efekty ,nawet miedziane kolory bylyby dla Ciebie ciekawe,pare fotek ponizej , tak jak obiecalam
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg z1.jpg (6,4 KB, 61 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg w4.jpg (14,7 KB, 43 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg w6.jpg (15,6 KB, 39 za豉dowa)
Stary 2003-10-19, 13:28   #27
gor帷a-herbatka-g鏎
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 127
GG do gor帷a-herbatka-g鏎
Jaka fryzura na p馧metek?

Je瞠li znacie jakie strony z fryzurami lub macie jakie propozycj to poprosi豉bym o umieszczenie mi tutaj namiar闚, gdy w pi徠ek zosta豉m zaproszona na p馧metek i nie bardzo wiem jak zwi您a w這sy. mam w這sy kr鏒kie, z przodu troch ponad brod, z ty逝 troszk d逝窺ze.
gor帷a-herbatka-g鏎 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-10-26, 17:03   #28
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga
Re: Jaka fryzura na p馧metek?

moze cos w tym stylu Ci sie podoba
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg pa4.jpg (24,1 KB, 60 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg pa5.jpg (13,9 KB, 51 za豉dowa)
Stary 2003-11-29, 05:08   #29
aniany
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 606
GG do aniany
jaka fryzura ??

moim problemem jest dobor fryzury. mam grube i geste wlosy sredniej dlugosci. mam tez wysokie czolo i kwadratowa twarz. prosilabym o pomoc w doborze jakiejs twarzowej fryzurki.
aniany jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2003-11-29, 13:23   #30
aniakarnicka
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 69
Re: jaka fryzura ??

polecam Ci fryzurk mo瞠 z grzywk i id do dobrego fryzjera na obci璚ie, bo dobre strzy瞠nie to podstawa. Wiem o tym sama. Nie mam wtedy problem闚 z uk豉daniem w這s闚.
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (63,2 KB, 145 za豉dowa)
aniakarnicka jest offline Zg這 do moderatora  
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.