Październikowe mamy 2015 część I - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-17, 09:53   #3481
Amelie04
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe mamy 2015 część I

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny, subskrybuję Was i będę podczytywać, ja co prawda jestem według OM końcówka września, ale jakoś mi bliżej do Waszych sensacji fizycznych i rozterek, niż do mamusiek wrześniowych, które w większości są ponad 3 tygodnie przede mną
Witaj
Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Hej ja już po mój kochany olbrzymek ma już 4,8cm Słuchałam jak cudownie bije serduszko Mam kartę ciąży założoną a w niej termin na 24 września ;o ale to wg OM a ciążę mam młodszą więc pewnie będzie później wyniki badań są ok tylko mocz muszę powtórzyć bo możliwe że się dostała wydzielina z pochwy i dlatego taki wynik, bo to raczej nie infekcja no i żurawinke pić bo ph wyższe. Kolejna wizyta 14.04 , teraz fotek nie mam ale dostanę w sobotę na genetycznym torbiel się zmniejszyła z 5cm na 2,5 Ale jestem szczęśliwa!!! Dziękuję za kciuki
Super ! jaki duzy
A ja sie zastanwiam, jak chodze prywatnie to bede miala USG na kazdej wizycie? Bo ostatnio bylam 2tyg temu i ide jutro i zastanawiam sie czy mi zrobi, bo jak nie to sie wkurze
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 09:54   #3482
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
A ja sie zastanwiam, jak chodze prywatnie to bede miala USG na kazdej wizycie?
Mnie robi na każdej, ale zwykłe, 3d/4d podobno nie można robić za często.
Stary 2015-03-17, 10:13   #3483
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ja już po mój kochany olbrzymek ma już 4,8cm Słuchałam jak cudownie bije serduszko Mam kartę ciąży założoną a w niej termin na 24 września ;o ale to wg OM a ciążę mam młodszą więc pewnie będzie później wyniki badań są ok tylko mocz muszę powtórzyć bo możliwe że się dostała wydzielina z pochwy i dlatego taki wynik, bo to raczej nie infekcja no i żurawinke pić bo ph wyższe. Kolejna wizyta 14.04 , teraz fotek nie mam ale dostanę w sobotę na genetycznym torbiel się zmniejszyła z 5cm na 2,5 Ale jestem szczęśliwa!!! Dziękuję za kciuki
Ale już duży maluch Super, że torbiel się wchłania. Progesteron działa Szkoda, ze masz zdjęć, ale trzymam za słowo i mam nadzieję, ze wrzucisz w sobotę. To może w sobotę dowiesz się jaka płeć. Już mówią czasami na genetycznym

elvegirl A chcecie mieć jedno czy więcej dzieciaczków? Fajnie, że tak szybko się udało. Tzn porównując do mnie to szybko

Amelie chyba nie koniecznie na każdej wizycie jak jest wszystko dobrze, ale na początku chyba tak żeby zobaczyć czy dobrze się rozwija niunia
Stary 2015-03-17, 10:20   #3484
Em_jK
Rozeznanie

Hej

U nas dziś piękna pogoda. Jagodzianka juz wstała teraz czekamy za Tymkiem daje drugie śniadanko i idziemy w plener

Wczoraj byłam robić tsh i ft4 bo jutro mam endokrynologa. Wynik 4,75 czyli lepszy niż przed miesiącem

Witam nowa mamusie

Gratuluję pomyslnych wieści z wizyt i za wizytujace trzymam mocno kciuki

Miłego dnia
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 10:21   #3485
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
kasiapruszkow szukamy w wyszkowie i bliskich okolicach

Ja juz po moje maleństwo ma 3,09cm zaraz dodam fotke.
13.04 bede miala genetyczne.
Teraz mam zrobic mocz, morfologie i przeciwciala anty a czy jakos tak
Fajnie wiedziec ze wszystko ok , piekna pogoda az dzien lepszy
brawo gratki sliczny robaczek

Cytat:
Dziewczyny a tak w ogole macie juz jakies typy wozkow? Wiem ze to wczesnie. Fajny jest ten co reklamuja chicco urban. Tz powiedzial ze on na pewno nie da 2tys za wozek gora tysiac, 1500. dla A. mielismy taki za 500zl ze sklepu nowy, nie byl w sumie najgorszy ale kolumbryna ....
ja tez mam zamiar albo kupic uzywke albo jak sie nie trafi wezme espiro bo mialam z synkiem i w miare bylo ok

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Lezenie pomaga krwiak sie wchlania. Zostala cienka kreska ale jeszcze mam lezec zeby zniknal calkiem. Widzialam jak male sie wierci i macha lapkami i nozkami co za cudny widok. Ma 31 mm czyli prawidlowo. Wg usg 10 t 1 d. Wypisal skierowanie na prenatalne na nfz i sie umowilam od razu na 2 kwietnia jak mi ulzylo!!!!!!!! Hura!!!!!!
super gratki sliczny Mis

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość

U mnie jutro rano badania krwi i nie wiem jak to zniose na czczo, bo juz ok. 4:00 budze sie i z zamknietymi oczami wciagam jakies paluszki czy czekoladke zeby stlumic ssanie i spac dalej, potem budza mnie mdlosci ok. 6:00 i znowu musze jesc juz w lozku bo oszaleje - a jutro nie moge nic I jeszcze po badaniu do pracy... TZ ma mnie w pizamie o 7:00 na otwarcie laboratorium podwiezc a potem szybko do domu na sniadanie, ubrac sie i dopiero do pracy; boje sie ze puszcze pawia przy pobieraniu albo zemdleje :/
ja tez nie widze tych badan :/

Cytat:

brawo gratki
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 10:39   #3486
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość
Hej

U nas dziś piękna pogoda. Jagodzianka juz wstała teraz czekamy za Tymkiem daje drugie śniadanko i idziemy w plener

Wczoraj byłam robić tsh i ft4 bo jutro mam endokrynologa. Wynik 4,75 czyli lepszy niż przed miesiącem

Witam nowa mamusie

Gratuluję pomyslnych wieści z wizyt i za wizytujace trzymam mocno kciuki

Miłego dnia
UUUU wysokie masz to tsh. A Ty bierzesz Euthyrox czy coś takiego i jaką dawkę?
Stary 2015-03-17, 10:45   #3487
Em_jK
Rozeznanie

Mała,

Tak euthyrox 75 a w weekendy 100. U mnie to tsh nie zabije się poniżej 4 juz dawki powyżej 150 przyjmowała, leki zmirnialam. W różnych konfiguracjach je przyjmowalam i o mało serca nie rozwalilam, a wynik zawsze w okolicach 5.
Teraz i tak jest najniższy od 6lat wiec jestem szczęśliwa.
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 10:59   #3488
natalitka1988
wkręcona :)

Hej!
Em_jk rzeczywiście wysokie Twoje tsh.. w ciąży powinno być poniżej 2,5... ja miałam 3,4 i endo kazała mi szycko do niej przyjechać i zwiększyła dawkę leku

Matko jakie te wasze maluchy już duże.... ciekawe ile moje maleństwo będzie miało jak pójdę na wizytę

Dziewczyny tak się cieszę... zadzwoniłam do mojego lekarza rodzinnego (dał mi kiedyś swój nr komórki) i pytam czy nie wypisałby mi tej luteiny żeby takiej było a on do mnie : no jasne , ze tak, co się babo pytasz wpadaj i załatwimy sprawe uwielbiam go
natalitka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 11:07   #3489
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość
Mała,

Tak euthyrox 75 a w weekendy 100. U mnie to tsh nie zabije się poniżej 4 juz dawki powyżej 150 przyjmowała, leki zmirnialam. W różnych konfiguracjach je przyjmowalam i o mało serca nie rozwalilam, a wynik zawsze w okolicach 5.
Teraz i tak jest najniższy od 6lat wiec jestem szczęśliwa.
Widać taka Twoja uroda JA miałam w okolicach 1 teraz w piątek więc idealnie. Spadło CI pewnie z powodu ciąży. Endo mi mówił, że nawet nadczynność może się pojawić w ciąży bo HCG tak zbija TSH. Zresztą nie tsh jest najważniejsze tylko ft3 i 4 które w ciąży też potrafią mocno spaść i nie nalezy się tym przejmować jak mówił mój dr

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Hej!
Em_jk rzeczywiście wysokie Twoje tsh.. w ciąży powinno być poniżej 2,5... ja miałam 3,4 i endo kazała mi szycko do niej przyjechać i zwiększyła dawkę leku

Matko jakie te wasze maluchy już duże.... ciekawe ile moje maleństwo będzie miało jak pójdę na wizytę

Dziewczyny tak się cieszę... zadzwoniłam do mojego lekarza rodzinnego (dał mi kiedyś swój nr komórki) i pytam czy nie wypisałby mi tej luteiny żeby takiej było a on do mnie : no jasne , ze tak, co się babo pytasz wpadaj i załatwimy sprawe uwielbiam go
No to zazdroszczę ogólnego. Moja taka trochę snobka, ale w sumie świetnie wykształcona i ciągle sie doucza. Super, ze Ci przepisze Warto się zapytac. Szkoda, ze nie wczesniej i tyle kasy poszło w błoto
A Ty jaką dawkę bierzesz? Ja mam teraz Euthyrox 88. Miesiąc temu miałam TSH 1,84 a teraz przy tej samej dawce 1,03
Stary 2015-03-17, 11:31   #3490
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Super ! jaki duzy
A ja sie zastanwiam, jak chodze prywatnie to bede miala USG na kazdej wizycie? Bo ostatnio bylam 2tyg temu i ide jutro i zastanawiam sie czy mi zrobi, bo jak nie to sie wkurze
ja jak narazie miałam na każdej to dowcipne

elvegirl - sorki, że się nie przywitałam ale pisałam z kom wracając od gin i nie czytałam poprzednich postów witaj
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 11:39   #3491
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
no super jeju mam nadzieję ze zrobi mi dzisiaj lekarka tez usg żeby zobaczyć co i jak tam

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
H

no to super
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 11:43   #3492
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
elvegirl A chcecie mieć jedno czy więcej dzieciaczków? Fajnie, że tak szybko się udało. Tzn porównując do mnie to szybko
Ja tam w pierwszej chwili wcale taka szczęśliwa nie byłam, bo już z lubym zdążyliśmy beztrosko zaplanować urlop, a tu zonk

Na razie planujemy jedno, sama mogę mieć problem z ogarnięciem większej ilości. Zwłaszcza że w jego rodzinie były bliźnięta, więc jest obawa, że z planowanej dwójki się trójka zrobi

Cytat:
elvegirl - sorki, że się nie przywitałam ale pisałam z kom wracając od gin i nie czytałam poprzednich postów witaj
Heloł
Stary 2015-03-17, 11:48   #3493
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam w pierwszej chwili wcale taka szczęśliwa nie byłam, bo już z lubym zdążyliśmy beztrosko zaplanować urlop, a tu zonk

Na razie planujemy jedno, sama mogę mieć problem z ogarnięciem większej ilości. Zwłaszcza że w jego rodzinie były bliźnięta, więc jest obawa, że z planowanej dwójki się trójka zrobi
Urlopów jeszcze dużo będziecie mieli, a w ciążę nie zawsze jest tak łatwo zajść więc jak w końcu chcieliście to dobrze wyszło

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Małpko powodzenia na wizycie
Stary 2015-03-17, 11:49   #3494
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Urlopów jeszcze dużo będziecie mieli(...)
Wiadomo Aczkolwiek już nie tak beztroskich, jak przed ciążą

Jeszcze zobaczymy, mam nadzieję że w maju uda się gdzieś wyskoczyć, wiadomo że już nie w dziką egzotykę, którą planowaliśmy, ale może jednak te parę dni urwiemy
Stary 2015-03-17, 11:55   #3495
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze zobaczymy, mam nadzieję że w maju uda się gdzieś wyskoczyć, wiadomo że już nie w dziką egzotykę, którą planowaliśmy, ale może jednak te parę dni urwiemy
my planowaliśmy jechać na koniec maja może do Hiszpanii na parę dni jak lekarz pozwoli, nie będzie przeciwwskazań oczywiście też planowaliśmy wakacje w Egipcie albo Turcji a tu dzidziuś i pozostaje Europa

Malpka kciuki
Stary 2015-03-17, 12:05   #3496
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
my planowaliśmy jechać na koniec maja może do Hiszpanii na parę dni jak lekarz pozwoli, nie będzie przeciwwskazań oczywiście
No my się tak właśnie na jakąś Teneryfę czaimy, tylko że mnie tak zwane społeczeństwo zje za latanie samolotem w ciąży więc pewnie stanie na poczciwym Bałtyku
Stary 2015-03-17, 12:05   #3497
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Też chciałabym wyjechać, ale my z kolei mamy budowę domu teraz...też wszystko w jednym momencie W wakacje zacznamy szykowanie chałupy, w październiku poród i jeszcze moja teściowa będzie miała operacje kręgosłupa :P ale jakoś podołamy
Stary 2015-03-17, 12:14   #3498
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
No my się tak właśnie na jakąś Teneryfę czaimy, tylko że mnie tak zwane społeczeństwo zje za latanie samolotem w ciąży więc pewnie stanie na poczciwym Bałtyku
no my właśnie Teneryfa albo Fuerteventura w II trymestrze latanie jest bezpieczne ale jak będą jakieś przeciwwskazania to też myślimy o Bałtyku może się gdzieś spotkamy hahah
Stary 2015-03-17, 12:17   #3499
Oliath
Zakorzenienie

MALINOWA

Ja się jutro pochwalę jakie maleństwo duże, bo jutro genetyczne wieczorkiem mam

U nas cudnie i słonecznie też, trzy prania wywiesiłam na taras, wyszorowałam parter, zaliczyłam pocztę i spacerek z Lilo godzinny, obiad mam od wczoraj na zaś zrobiony - gołąbki więc mogę spokojnie popaść w moją zwykłą senność już :P też tak macie, że do południa jakoś idzie funkcjonować, a od 12 już samopoczucie jakby północ była raczej?... wkurza mnie to, bo ja normalnie mega aktywna byłam, a teraz na stojąco w środku dnia zasypiam... a drzemka odpada, bo dziecko będzie trzeba odebrać ze szkoły niedługo, no i poza tym rozbabrałam sobie bibliotekę w domu i wszędzie dziesiątki i setki książek leży, gdyż przedwczoraj miałam ambicję ułożyć je w jakimkolwiek porządku wreszcie

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Ale macie fajowskie plany urlopowe!
My wykańczamy dom, więc z braku środków i czasu będziemy spędzać wakacje w ogrodzie
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2015-03-17 o 12:21
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 12:20   #3500
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
MALINOWA

Ja się jutro pochwalę jakie maleństwo duże, bo jutro genetyczne wieczorkiem mam

U nas cudnie i słonecznie też, trzy prania wywiesiłam na taras, spacerek z Lilo zaliczyłam godzinny, obiad mam od wczoraj na zaś zrobiony - gołąbki więc mogę spokojnie popaść w moją zwykłą senność już :P też tak macie, że do południa jakoś idzie funkcjonować, a od 12 już samopoczucie jakby północ była raczej?... wkurza mnie to, bo ja normalnie mega aktywna byłam, a teraz na stojąco w środku dnia zasypiam... a drzemka odpada, bo dziecko będzie trzeba odebrać ze szkoły niedługo, no i poza tym rozbabrałam sobie bibliotekę w domu i wszędzie dziesiątki i setki książek leży, gdyż przedwczoraj miałam ambicję ułożyć je w jakimkolwiek porządku wreszcie
to czekamy na fotkę jutro ale mi narobiłaś smaka na gołąbki !!! teraz będą za mną chodziły hihi muszę się do babci wybrać bo ona robi najlepsze
co do zmęczenia mam tak samo. wstaję zazwyczaj z energią, porobię coś, posprzątam, a po południu już ta cała energia ulatuje i strasznie mnie muli, oczy mi się same zamykają.. ja na szczęście mogę sobie pozwolić na drzemkę i chętnie z tego korzystam koło 16-17
Stary 2015-03-17, 12:33   #3501
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
może się gdzieś spotkamy hahah
Wszystko możliwe

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
też tak macie, że do południa jakoś idzie funkcjonować, a od 12 już samopoczucie jakby północ była raczej?...
Ja całą dobę jestem senna i bardzo szybko się męczę niestety
Stary 2015-03-17, 12:44   #3502
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ja wlasnie zaliczylam mala drzemke a cale zycie zebym w dzien spala bylo nierealne

a z wakacjami tez u nas du.pa
Stary 2015-03-17, 13:01   #3503
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Urlopów jeszcze dużo będziecie mieli, a w ciążę nie zawsze jest tak łatwo zajść więc jak w końcu chcieliście to dobrze wyszło

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Małpko powodzenia na wizycie
dzięki

Cytat:

e tam z dziecmi tez się fajnie urlopuje

Cytat:
no my właśnie Teneryfa albo Fuerteventura w II trymestrze latanie jest bezpieczne ale jak będą jakieś przeciwwskazania to też myślimy o Bałtyku może się gdzieś spotkamy hahah
o to i ja się z wami nad Bałtykiem spotkam
macie jakieś sprawdzone miejsce? miejscowośc? my w sumie co roku nad Barłtykiem ale co roku gdzie indziej

a gołabki i ja bym zjadła juz dawno za mną chodzą ale nie ma mi kto zrobic
Stary 2015-03-17, 13:07   #3504
Talantea
Zakorzenienie

W sumie my tez planowalismy wakacje w Polsce na moich mazurach ale teraz to nie wiemy. Trudno, poleci się kiedy indziej.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 13:14   #3505
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
dzięki

e tam z dziecmi tez się fajnie urlopuje

o to i ja się z wami nad Bałtykiem spotkam
macie jakieś sprawdzone miejsce? miejscowośc? my w sumie co roku nad Barłtykiem ale co roku gdzie indziej

a gołabki i ja bym zjadła juz dawno za mną chodzą ale nie ma mi kto zrobic
zrobimy sobie baby-shower nad morzem heheh jak Bałtyk to najchętniej Świnoujście, Międzyzdroje, Łeba Tam mi się najbardziej podobało. Jastrzębia Góra też była ok ale tam podobno już zbytnio plaży nie ma
Stary 2015-03-17, 13:34   #3506
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Malpka kciuki
dzieki bo mi widzę nie zaznaczyło ;P

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
zrobimy sobie baby-shower nad morzem heheh jak Bałtyk to najchętniej Świnoujście, Międzyzdroje, Łeba Tam mi się najbardziej podobało. Jastrzębia Góra też była ok ale tam podobno już zbytnio plaży nie ma
w Łebie byliśmy fajnie, Świnoujście od nas najdalej więc tam sie nie zaciągniemy raczej chyba ze z noclegiem po drodze bo dzieci mi w aucie zwariuja i ja tez W tym roku byliśmy w Sarbinowie i tez super polecam, super plaża promenada wzdłuż plaży z każdego miejsca blisko, super
Stary 2015-03-17, 13:35   #3507
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
z wami nad Bałtykiem spotkam
Cytat:
ja tez lubie Międzyzdroje i Łebę w Jastrzebiej bylam w ciazy i nie wspominam dobrze mialam ciezko wspinac sie z plazy do miasta tak samo jak w Krynicy z wozkiem lazilam i psioczylam ze ciagle pod gorke ;p;p;p
u nas wakacje pod znakiem zapytania bo musimy mieszkanie do pazdiernika zmienic wiec cala kasa pojdize na iwestycje
Stary 2015-03-17, 13:37   #3508
natalitka1988
wkręcona :)

Male ja biorę naprzemiennie dawkę 50- 75.... i teraz mam tsk 1.3 więc idealnie aczkolwiek na kontrolę do endo i tak będę chodzić

Male i elvegirl macie łudząco podobne avatary.... i teraz się mylę

CO do wakacji to nam tez pozostaje polskie morze, a mieliśmy już CHorwację zaklepaną... ale nie chcę tyle w samochodzie siedzieć...
A co do morza naszego to polecam Międzyzdroje i Ustkę... chociaż bardziej Międzyzdroje
natalitka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 14:02   #3509
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cześć .
Malinowa - cieszę się, że wizyta udana. Duża już ta twoja dzidzia. Który to tydzień, jeśli można wiedzieć?
Fajne macie plany na urlop. My, w tym roku, może zdecydujemy się na kilka dni w górach, aczkolwiek nie sądzę byśmy gdziekolwiek pojechali. Mamy w tym roku komunię, ślub najlepszego przyjaciela TŻta, a jeszcze wyprawkę trzeba będzie gdzieś od wakacji kompletować.
blindness_94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 14:10   #3510
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Cześć .
Malinowa - cieszę się, że wizyta udana. Duża już ta twoja dzidzia. Który to tydzień, jeśli można wiedzieć?
Fajne macie plany na urlop. My, w tym roku, może zdecydujemy się na kilka dni w górach, aczkolwiek nie sądzę byśmy gdziekolwiek pojechali. Mamy w tym roku komunię, ślub najlepszego przyjaciela TŻta, a jeszcze wyprawkę trzeba będzie gdzieś od wakacji kompletować.
wg OM 13tc ale wg USG 11 ciążę mam młodszą niż z OM więc bardziej gdzieś 11, ewentualnie początek 12
my już parę lat nigdzie nie byliśmy, mieliśmy więcej kasy odłożyć i pojechać do Egiptu albo Turcji ale się dzidzia pojawiła i zostaje Europa , Bałtyk. Specjalnie na to nie odkładamy, bo mamy wesele i chcemy z tej kasy gdzieś pojechać w "podróż poślubną"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości