Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 15:37   #3481
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Aaaale mi szkoda było Klaudii :< liczyłam na nią, jeszcze taki głupi błąd. No i nie spodziewałam się, że Mateusz poleci. W każdym razie teraz musi wygrać Adam, bo jest moim faworytem już od dłuższego czasu Przeżywam w sumie!
Według mnie te ostatnie odcinki z NY są świetne! Poziom jest bardzo wysoki. Dla mnie to jakiś abstrakcyjny level gotowania Co do Klaudii to się zgadzam, też mi jej szkoda. Rafał w sumie od początku był moim faworytem, ale irytował mnie swoją pewnością siebie i widać już było od kilku odcinków, że za bardzo kombinuje i dlatego też odpadł. A co do Adama, to przeszedł mega metamorfozę, początkowo byłam pewna, że szybko odpadnie. Teraz kibicuję Damianowi
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 15:47   #3482
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Zastanawia mnie która sukienka cię zainspirowała, bo z tego co pamiętam jej tam bliżej było do bikini niż sukienek
Przecież w klipie było kilka kracji, z czego jedna wyraźnie sukienkowata - malinowa taka z czarnymi ramkami (0:45)

Podobny krój miała Beyonce w Run The World (od 2:36)

Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:00   #3483
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja oglądam

brwi jak i sztuczne rzęsy według mnie okropne
Dokladnie, az nie wiadomo co gorsze, ale chyba rzesy jednak Wejdzcie na watek o makijazu permanentnym na wizazu, serio wole chyba mazac sie do konca zycia aqua brow czy innym produktem, niz ryzykowac i potem placic za usuwanie laserowe.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:16   #3484
amelj
Wtajemniczenie

A propo zapachów za miliony monet mam kupon 50 zł do Douglasa przy zakupie zapachów/ zestawów zapachowych za min 329 zł (kupon w stacjonarnych sklepach z karta wyłącznie), ale jest tez kod na zakupy online, wiec nie wiem czy to tez wtedy nr karty trzeba czy już nie, W każdym badz razie jak ktoś chce to podam. Wazne do 15 grudnia
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:19   #3485
say-hello
Zakorzenienie

Nadrabiam sobie YT i własnie oglądam ostatni film RLM. Rozkmina, total, bling bling w pierwszych 30 sekundach filmu chyba jako magnes dla gimbazy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:22   #3486
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Co myślicie o prekursorce polskiego vlogovania Allis?

Oglądacie jej filmiki?

Oglądałam Vlogmas Juli Kobus i naprawde nie wiem co wy w niej widzicie. Jak dla mnie to ona się zachowuje bardziej dzieciinnie niż Glam Paula.
nie znam tzn kojarzę z twarzy, ale nie oglądałam chyba nigdy. W ogóle to wiele dziewczyn o których jest mowa nie ogarniam/słabo znam. W tym tych dość "znanych" np. szusz stylizację czy zmalowaną

wobec drugich tyle mam tak, że nie ogarniam "fenomenu" (z Julią się zgadzam, ale nie zauważyłam by dużo dziewczyn z nią sympatyzowało) na czele z cudownym "kremikiem", nenką czy callmeblondie.

Może na wszelki wypadek dodam, że nie ogarniać fenomenu to nie to samo co nie lubić, bo np. nigdy nie przepadałam za florencebeauty czy dressed in mint, ale ich "fenomen" jest dla mnie dużo bardziej zrozumiały
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:29   #3487
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Co myślicie o prekursorce polskiego vlogovania Allis?

Oglądacie jej filmiki?

Oglądałam Vlogmas Juli Kobus i naprawde nie wiem co wy w niej widzicie. Jak dla mnie to ona się zachowuje bardziej dzieciinnie niż Glam Paula.
Tzn. do kogo się zwracasz ?

Julia jest młoda i zachowuje się jak dzieciak czasami, nic dziwnego.
Stary 2015-12-07, 16:36   #3488
roseplum
niepolubiecie

nie wiecie czy matowe cienie z kobo miały zmienianą formułę? Kika lat temu miałam cafe latte i byłam średnio zadowolona (kolor niezły, ale cień kredowy i jakiś dziwny). Ostatnio bez przekonania wrzuciłam do koszyka, bo potrzebowałam takiego koloru, a robiłam akurat zakupy w naturze i dzisiaj przeżyłam szok. Cień mięciutki, zupełnie inna konsystencja i teraz mam rozkminę czy coś przy nich majstrowali, czy poprzednio kupiłam jakiś felerny egzemplarz (koło 2011 roku to było)
Stary 2015-12-07, 16:37   #3489
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Dokładnie. W dobie perfumerii internetowych nie trzeba już lecieć do sephory czy douglasa po "dobrą perfumę". Tak swoją drogą jak słyszę/czytam "perfuma", "perfumę" to aż mnie telepie ala:
Ba, nawet powiedziałabym ze bez sensu jest tam chodzić bo ceny przewyższają internetowe dość mocno

Cytat:

Kucharze w restauracjach dostają premie od wesel.

Poza tym jeśli Olimpi nie odpowiadają jej zarobki to niech się przekwalifikuje albo pomyśli jak dorobić, ale ona że NIE, bo nie ma czasu, bo dziecko, bo cośtam.
Nie zamierzam bronić Karoliny, bo nie przepadam za nią, ale często widać jak dużo pracuje i że często chodzi spać grubo po północy. Najlepiej by dla wszystkich było jakby wogóle nie pracowali i dostawali po 10 tyś. miesięcznie.
Ja po Karolinie przynajmniej widzę, że YT to jej praca. Dużo nagrywa,montuje,angażuje się, siedzi w 'biuru' a do tego (sądząc po vlogach) ma też bogate życie towarzyskie,nie narzeka na zmęczenie,pogodę i wszystko wokół jak ktoś inny

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:42   #3490
chariaaa
Raczkowanie

Offtop stanikowy: jaki stanik do sukienki bez pleców dla dużego biustu? dobrze by było jakby też był bez ramiączek. Internet podpowiada że trzeba kupić stanik z silikonowymi wkładkami i ze to będzie się trzymać i biust nie opadnie, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć (mimo braku ramiączek to się utrzyma?)
Siostra idzie na bal i ma upatrzoną szałową sukienkę, tylko ten biust
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:44   #3491
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość
Offtop stanikowy: jaki stanik do sukienki bez pleców dla dużego biustu? dobrze by było jakby też był bez ramiączek. Internet podpowiada że trzeba kupić stanik z silikonowymi wkładkami i ze to będzie się trzymać i biust nie opadnie, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć (mimo braku ramiączek to się utrzyma?)
Jak bardzo bez plecow? Mocne to wyciecie?
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 16:51   #3492
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
chyba zależy jak dużego. noszę 60-65H i takiego z wkładkami nawet nie da się przymierzyć, a żaden bez ramiączek się nie nadał i sprawe rozwiązują ramiączka które można różnie krzyżować i maja takie "żabki", ale to wiadomo, nie do każdej kiecy...
Stary 2015-12-07, 16:51   #3493
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dzięki!
Właśnie mam dzisiaj w planach iść do Euro, więc idealnie się składa. Powiedz mi tylko jeszcze, czy moc jest silna bardzo? Mrożone owoce i lód mi to zmiażdży w łatwością?
Wiem, że zwracasz na pisownię i składnię u innych, ale to stwierdzenie mnie rozłożyło na łopatki - skojarzyło mi się z Gwiezdnymi Wojnami
Technicznie rzecz ujmując, lepiej by pasowało: czy moc silnika jest wystarczająca

SkinTherapy22 i jej VLOGMAS

Widzę inspirację vlogami Szusz
Jedzenie, pokazywanie zwierzaka i nawet to papa na końcu takie podobne...

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 16:54   #3494
chariaaa
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53722225]Jak bardzo bez plecow? Mocne to wyciecie?[/QUOTE]
prawie do połowy pleców, wyżej ma przezroczystą siateczkę

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
chyba zależy jak dużego. noszę 60-65H i takiego z wkładkami nawet nie da się przymierzyć, a żaden bez ramiączek się nie nadał i sprawe rozwiązują ramiączka które można różnie krzyżować i maja takie "żabki", ale to wiadomo, nie do każdej kiecy...

rozmiar 75E, boję sie że tu ramiączek nie może być jednak
Stary 2015-12-07, 16:59   #3495
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
[COLOR=Gray]Wiem, że zwracasz na pisownię i składnię u innych, ale to stwierdzenie mnie rozłożyło na łopatki - skojarzyło mi się z Gwiezdnymi Wojnami
Technicznie rzecz ujmując, lepiej by pasowało: czy moc silnika jest wystarczająca
Hahaha, masz rację! Popłynęłam teraz, jak to przeczytałam, to też się uśmiechnęlam do siebie. Wystarczyłoby przecież - czy moc jest bardzo silna - może trochę masło maślane, bo moc jest silna z zasady, ale no - składnia niewątpliwie rozłożyła
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:04   #3496
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Kurczę jestem u kresu wytrzymałości i kreatywności... No nic nie podchodzi TrueMatch z L'Oreala ;/ żaden krem, bez kremu, olejek nic. Zawsze mi włazi w pory i sie ciastkuje po chwili. Obojetnie czy przypudrowany czy nie dosłownie po kwadransie wygląda kiepsko. Kolor idealny [ten najjaśniejszy mam] ale no nie mam juz sił do niego. Jak dobrze, że kupiony na -50% promo.... Dodam, że mam Lasting Finish, All about mat i jeszcze jakiś z wibo i lovely i te wyglądają ładnie, nie ciastkują trzymają się wszystko jest ok. Puder mam sypki z Bourjois i Fixing z Wibo. Ktoś może znalazł jakąś złotą metode na niego? Jedynie mieszania z czymś innym nie próbowałam...
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:05   #3497
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Nie kupuj tego silikonowego stanika co ma tylko miseczki i przykleja się do skóry. Fakt, że się trzyma i nie spada, ale biust w nim wygląda niekorzystnie, w ogóle go nie unosi i nie modeluje, no chyba, że masz zrobione silikony i piersi nie wymagają zebrania i podniesienia
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:12   #3498
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Kurczę jestem u kresu wytrzymałości i kreatywności... No nic nie podchodzi TrueMatch z L'Oreala ;/ żaden krem, bez kremu, olejek nic. Zawsze mi włazi w pory i sie ciastkuje po chwili. Obojetnie czy przypudrowany czy nie dosłownie po kwadransie wygląda kiepsko. Kolor idealny [ten najjaśniejszy mam] ale no nie mam juz sił do niego. Jak dobrze, że kupiony na -50% promo.... Dodam, że mam Lasting Finish, All about mat i jeszcze jakiś z wibo i lovely i te wyglądają ładnie, nie ciastkują trzymają się wszystko jest ok. Puder mam sypki z Bourjois i Fixing z Wibo. Ktoś może znalazł jakąś złotą metode na niego? Jedynie mieszania z czymś innym nie próbowałam...

witaj miałam problem gigantyczny z TM, starą wersją. nawet tutaj na wątku pisałam kilkukrotnie, że dziadem gardzę i wyrzucę go za ciastkowanie się praktycznie na całej twarzy. znalazłam dla niego jeden jedyny krem, na którym wygląda dobrze i jest to dermedic hydrain 2. ten krem ma bardzo brzydki skład, parafinę i inne takie i właśnie na nim TM wygląda dobrze, ba, bardzo dobrze.
na wszystkim, ale to wszystkim innym wyglądał tragicznie, a już najtragiczniej na wszelkich naturalnych kremach i specyfikach.
może się lubi z parafiną
Stary 2015-12-07, 17:12   #3499
chariaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Nie kupuj tego silikonowego stanika co ma tylko miseczki i przykleja się do skóry. Fakt, że się trzyma i nie spada, ale biust w nim wygląda niekorzystnie, w ogóle go nie unosi i nie modeluje, no chyba, że masz zrobione silikony i piersi nie wymagają zebrania i podniesienia
hehhe, wymagają i zebrania i podniesienia, bo to sama natura

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 17:27   #3500
koainka_
Czekoladożerca

Organizacja kosmetyków u Justyny z LGS
Stary 2015-12-07, 17:35   #3501
stotek
Zakorzenienie

IMO taki biust bez stanika na tego typu okazji nie ma racji bytu, niestety.
Bo ramiaczka czy chocby obwod musza go trzymac, a z tego co piszesz to ani ramiączek, ani obwodu - generalnie nic z tylu nie moze byc. Nie widze tego
Stary 2015-12-07, 17:39   #3502
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Pytanie powinno brzmieć na odwrót: jaka sukienka do stanika dla dużego biustu. Jako posiadaczka takowego, w życiu nie kupiłabym sukienki, która wymaga braku dobrze trzymającego stanika - to po prostu nie zda egzaminu.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:41   #3503
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Pytanie powinno brzmieć na odwrót: jaka sukienka do stanika dla dużego biustu. Jako posiadaczka takowego, w życiu nie kupiłabym sukienki, która wymaga braku dobrze trzymającego stanika - to po prostu nie zda egzaminu.
zgadzam się do rozmiaru F ava ma krzyżowe staniki z obniżonym zapięciem, ale rozumiem, że chodzi o większy biust niż F.
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 17:41   #3504
kaledonia
zielony stworek

Mona 777 Pomysły na prezenty świąteczne

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:45   #3505
201606270916
Konto usunięte

Absolutny hit, jak wplątać vlogerkę w satanizm, porwanie a może nawet śmierć

Któraś z Was jeszcze oprócz mnie przegląda wątek o zaginionej dziewczynie z Poznania? Dzisiaj wparowała tam jakaś wizażanka z absolutną rewelacją. Rutkowski wymyślił jakiś satanistyczny wątek w tej sprawie i ludzie szukają jakichś czarnych mszy, świeczek itd. No i wpada ta użytkowniczka i daje porównanie:
1. Trzy świeczki tak bardzo mroczne widoczne na zdjęciu na instagramie siostry chłopaka zaginionej (skomplikowanie brzmi, a w dodatku okazał się i tak instagramem innej osoby)
2. I trzy świeczki na zdjęciu zaginionej tyle że... zamiast zdjęcia zaginionej była Szavka

Tutaj link do wypowiedzi:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:46   #3506
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Absolutny hit, jak wplątać vlogerkę w satanizm, porwanie a może nawet śmierć

Któraś z Was jeszcze oprócz mnie przegląda wątek o zaginionej dziewczynie z Poznania? Dzisiaj wparowała tam jakaś wizażanka z absolutną rewelacją. Rutkowski wymyślił jakiś satanistyczny wątek w tej sprawie i ludzie szukają jakichś czarnych mszy, świeczek itd. No i wpada ta użytkowniczka i daje porównanie:
1. Trzy świeczki tak bardzo mroczne widoczne na zdjęciu na instagramie siostry chłopaka zaginionej (skomplikowanie brzmi, a w dodatku okazał się i tak instagramem innej osoby)
2. I trzy świeczki na zdjęciu zaginionej tyle że... zamiast zdjęcia zaginionej była Szavka

Tutaj link do wypowiedzi:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Tak, ja podczytuję. Facepalm zabolał mnie mocno.

Co do staników jeszcze i niestandardowych sukienek, u mnie zdaje egzamin taki z ramiączkiem na szyję, do dekoltów amerykańskich. Plecy wtedy można odsłonić, jest ciekawie, ale wszystko jest trzymane tak, jak powinno.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-12-07 o 17:48
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:56   #3507
chariaaa
Raczkowanie

dzięki dziewczyny za odpowiedzi , chyba jednak tak jak mówicie, siostra musi zrezygnować z tej szałowej sukienki i poszukać czegoś innego niestety
Stary 2015-12-07, 17:56   #3508
koainka_
Czekoladożerca

Hania i test podkładu Too Faced, aaa myślałam, że będzie lepszy, a tu porównała go do podkładu z AA. ;/
Chciałam się na niego skusić, a teraz sama nie wiem...
Stary 2015-12-07, 17:59   #3509
wiki2501
Rozeznanie

Cytat:
Polecam stanik zapinany na brzuchu, na górze normalne ramiączka a zamiast zapięcia z tyłu skrzyżowanie długie paski zapinane na brzuchu, nie wiem czy to zrozumiałe co napisałam ale ja swój taki kupiłam w Intimissimi w kolorze cielistym i super zdał egzamin a wycięcie na miałam mniej więcej do połowy pleców i nic mi nie wystawalo tych przyklejanych nie polecam
wiki2501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:19   #3510
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość

Hania i test podkładu Too Faced, aaa myślałam, że będzie lepszy, a tu porównała go do podkładu z AA. ;/
Chciałam się na niego skusić, a teraz sama nie wiem...
Może pooglądaj testy u innych, ale generalnie podkład pod koniec dnia u niej trochę się świecił i tak ja sama powiedziała: dla cery suchej, normalnej i mieszanej z 'lekko' przetłuszającą się strefą T.
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości