|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Mofi,ja nie wiem jak cię pocieszyć.Ponoć nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.No,ale próbowaliści,nie wyszło.
![]() Trzymaj się cieplutko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zadomowienie
|
Chmureczko, witamy cię i postaramy trochę pocieszyć - w miarę możności. Wizażowa grupa wsparcia to my.
![]() ![]() ![]() ![]()
#3484 |
Raczkowanie
|
Mofi, Smutna chmurka wspolczuje wam
![]() ![]() ![]() ![]()
#3485 |
Zakorzenienie
|
Witam ;-)
Z przykroscia musze stwierdzic, ze tresc watku od pewnego czasu dotyczy takze mnie...;( Przebrneelam przez kilka stron i znalazlam wiele podbienstw ;( Jestem / bylam?? z moim facete ponad 5 lat. roznie bywalo midzy nami, ale generalnie bylam szczesliwa. bardzo go kochalam ! Ostatnio nie uklada nam sie wogole, wiem ze po czesci jestem temu winna, bylam nie dobra, oschla zla i noieczula, bardzo wredna, no ale on doskonale o tym wiedzial. zna mnie dobrze i nigdy nie probowalam udawac slodkiej panny. Nigdy nie nazekał...bylo nam naprawde fajnie... jednak od pewnego czasu, nie umiem stweierdzic dokandie od kiedy ale trwa to juz dobre 3 miesace chyba jest beznadziejnie. prakktycznie wogole sie nie widujemy, jak juz to raz w tygodniu i tylko na moment, bo on nigdy nie ma czasu !! ja sama nie wiem czy chcem to ciagnac czy nie...jakis miesiac temu bardzo sie poklocilismy i prawie zerwalismy, ale na drugi dzien stwierdzilismy ze bedziemy sie starali uratowac ten zwiazek. ja sie staralam, naprawde! mimo iz generalnie to ja bylam zlem w tym zwiazku tym razem sie starałam. dzwonilam, pisalam, chcialam sie spotykac...ale on kompletnie mnnie olewał. nie chcial ze mna rozmawiac przez tel 'bo jest bardzo zajety' itp. dzis przesadził. tyle razy sie go pytalam co jest a n tylko twierdził ze to przez prace...dzis chcialam sie przytulic i go pocalowac a on odsunal sie i powiedzial ze ostatnio traktuje mnie jak przyjaciolke nie jak swoja kobiete!! zamarłam...on potem zachowywal sie normalnie , ale ja nie potrafilam na niego spojrzec...poprstu nie umiałam... nie wiem jakiej reakcji oczekiwał, ale podejrzewam, ze myslal ze sie rozplacze, wiem ze schlebilabym mu takim zachowaniem...on by nie przytulil i mowil ze wszystko sie ulozy...ale nie dalam mu tej satysfkacji mimo iz rzeczywiscie zrobilo mi sie przykro...pozostalalm nie wzruszona... nie wiem wlasciwie sama co mam myslec...sama ne wiem czy to jest milosc czy poprostu przyzywczajenie...? buziaczki ;* i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona samotnch w blizej lub dalszej przyszlosci... btw atka83 kurcze nie wiedzialam ze juz nie jestes ze swoim, bardzo mi przykro pamietam jaka bylas szczesliwa jak pisalysmy na chudzinkach... mam nadzieje ze nie pomylilam osoby? bo ty tak czsto zmienialas avatarki ze nie nadazalalm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
BiiiBiii
Myslę, ze twoj tezet przymierza sie, zeby ci powidziec cos, czego nie chciałabys uslyszec... ![]() Wspolczuje ![]()
#3487 | |
BAN stały
|
Biiibiii napewno Cię przyjmujemy do grona samotnych singielków.
![]() ![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama, mimo iz juz nie czuje tego co kiedys i to juz chyba naprawde tylko przyzwyczajenie, jakos nie potrafie zdobyc sie na odwage i to przeciac. czuje to poczulabym w tedy ulge ale kurdeeeeee ! nie potrafie no...;( atka ah..wydaje mi sie ze w krotce podziele twoj los... buziaczki ;* ahhhh ale szkoda tak po 5 latach...? jaaa bylam jeszcze dziecakiem jak zaczelismy sie spotykac, wydoroslama, dojrzalam przy nim..no i chyba bede musiala mu za to podziekowac i dalej pojsc juz swoja droga... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, chciałabym tylko powiedzieć, że jestem pełna podziwu dla Waszych postaw w tak trudnych dla Was okresach. Niesamowite jest to, że się wzajemnie wspieracie i idziecie do przodu. Tak trzymać!
P.S. Czy mogłabym prosić o przesłanie książeczki " Kobiety są z Wenus, mężczyżni z Marsa"? justys59@wp.pl Jestem bardzo ciekawa jej treści. Z góry dziękuję.
#3490 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, w kupie siła. Damy rade! ![]() Nowy rok to szansa na nowa miłość ![]() ![]()
![]() |
#3492 |
Rozeznanie
|
kitosa ksiazka poszła
![]()
#3493 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja też moge prosić?? kminek80@interia.pl Z góry dziękuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki. Zarejestrowałam się na wizażu nie dawno, ale jestem jego fanką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio tak sie starałam..pikałam, dzwoniłam...a on odbieral hamskim 'no co chcesz' albo 'noooooo?' okropne to bylo ! nawet nie probowal byc mily... teraz obiecalam sobie ze chcoaz bedzie mnie max ciagnelo zeby zadzwonic po cos to sie powstrzymam, oddam telefon ale nie zadzwonie !! jejku...a jeszcze idziemy razem na bal sylwestrowy...mam nadzije ze przetrwam jeszcze jakos ta noc... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
BAN stały
|
georgia,bardzo mi przykro,że twój wieloletni związek się rozpadł ....
![]() ![]() ![]() Trzymaj się cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Rozeznanie
|
atka83 poszedl mail z ksiazka
![]()
#3498 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zadomowienie
|
Zrugajcie mnie wszyscy, bom niekonsekwentna. Znowu sie poryczalam, oczywiscie przez blahostke. Mianowicie przez to, ze na swojej galerii gronowej usunal wszystkie moje zdjecia i wstawil zdjecia swojej przyjaciolki. Tak, przyjaciolki, chociaz "wszyscy widzieli w nich pare", ale nie sadze, zeby mieli byc razem jeszcze kiedykolwiek (czy ja chociaz wierze w to, co pisze?). Nie jestem o nia zazdrosna, nie o to chodzi, po prostu nie miesci mi sie w glowie, ze mozna kogos ot, tak, po prostu wyrzucic z wlasnego zycia. Ja zostawilam jedno nasze wspolne zdjecie, uwazalam, ze skoro byl czescia mojego zycia, to zasluguje na mala wzmianke na stronie, ktora - jak by nie patrzec - jest pewnym odzwierciedleniem mojej osoby. Teraz juz nie wiem, czy zasluguje, jesli wychodzi na to, ze ja nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Przyczajenie
|
No wiesz co? Mogłby choćby przez wzgląd na to co Was łączyło, nie wstawiać teraz zdjęć swojej przyjaciółki. Mozę chce pokazać, że on sobie db radzi, ma przyjaciółkę pod bokiem i może się na niej oprzeć. Albo jest to jakiś jego sposób na radzenie sobie z sytuacja. Po rozstaniu dosyc łatwo przeskoczyć na kumpla, bo potrzebujesz oparcie aproszę - przyjaciel taki miły, nagle okazuje się, że nie jest taki brzydki, no a poza tym niesie bezinteresowaną pomoc.
ja jestem z kolei w takiej chorej sytuacji: pod koniec związku było b źle - ciągłe kłótnie o jakies gówna, mówienie mi co mam zmienić, że to źle, że tamto co robię jest głupie, białe tenisówki niestylowe, i abym chodziła w innych [a to moje ulubione:P], że się za głośno śmieję, albo że w ogóle się nie śmieje i że ciągle pytam go o co mu chodzi. Rozstaliśmy się [oboje mieliśmy dosyć], powiedział, że nie czuje, aby mnie kochał. Nie to nie! Opłakałam wspomnienia, i jakoś się wygrzebałam. Ale nie pomaga mi, że teraz znów się świetnie dogadujemy,a on czasem mówi do mnie Szkrabie itede. Ale to mnie rozbija emocjonalnie. Już wolałabym w ogóle go nie widzieć, niż tak często gadać - w dalszym ciągu mam do niego darmowe. Oh, z drugiej strony żadne z nas nie potrafi tego uciąć, ot, poprostu. Za bardzo się zżyliśmy. Może byłyście w takiej sytuacji i potraficie powiedzieć, co Waszym zdaniem jest najlepszym wyjściem? Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-12 o 22:06 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Georgia, bardzo mi przykro, ze sie okazal takim gUpkiem
![]() Jakze oni sie doskonale maskują ![]() A sea of honey, Zefie ma racje ![]() On udaje. Nie, zeby to mialo byc mniej przez to ohydne ![]() ![]() Ściskam serdelecznie! Orchidea - dzięki ![]()
#3502 |
Przyczajenie
|
![]()
Mnie facet zostawił i wyzwał mnie od szmat gnoja zara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zadomowienie
|
Sam jest szmata, jesli Cie tak nazwal...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
anezobka - wiem, pisałaś o tym na innym swoim wątku... No i wyszło szydło z faceta. Nawet się nie zastanawiaj, to nie była twoja wina i już.
![]()
#3505 |
Zakorzenienie
|
Zefie ja ciebie rozumie, wlansie stoje przed taka sytuacja ze nasz zwiazek sie konczy, ale nie potrafimy sie rozstac bo poprostu duzo as laczy, jako kumple swietnie sie ze soba dogadujemy, tak dobrze sie znamy...
ja wlasciwie tez nie wiem czy wole go nie ogladac wogole, czy chce sie z nim przjaznic...nie wiem czy potrafie... dzieki temu co mi wczoraj powiedzial, o czy Wam pisalam na goraco kilka postow wyzej, podjelam decyzje : wyjezdzam. Do Londynu albo Glasgow...w czerwcu, musze tylko zaliczc wszystkie exzaminy w pierwszym terminie. Narazie jade na 3 miesiace bo nie chce brac dziekanki, ale mysle ze ten wyjazd pozowli mi odetchnac, chociaz to dopiero w czwarcu...juz pewnie nie bedziemy razem i tak... aa sama juz nie wiem, ale wiem ze jade...szukac meza w dalekim swiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
BAN stały
|
Kiedyś udzielałam się w tym wątku czesto.Choć byłam w związku-wchodziłam aby pocieszac dziewczyny.Myślałam,ze mnie nie będzie dotyczył ten wątek.A jednak.Witajcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Magda, trzymaj sie. Jak tylko gad sie wyprowadzi - bedzie ci lepiej. Zobaczysz
![]() Zapraszam tez, we wlasciwym czasie ![]() ![]()
#3508 |
Przyczajenie
|
Eh,dziewczyny jak nie zwariuję to będzie sukces.Dzisiaj znowu się z nim spotkałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie na temat ale..ja bym te wszystkie fałszywe, złodziejskie psiapsiółeczki normalnie bejzbolem potraktowała!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie po chrześcijańsku ale jak masz możliwość, to jej dokop - niekoniecznie fizycznie rzecz jasna ![]() Lepiej się poczujesz - choć przez chwilę - jak taką sprowadzisz do parteru! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.